П`ятниця, 19.04.2024, 12:34
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Коротенький звіт про подорож до Артемівки.
Коротенький звіт про подорож до Артемівки.
GADДата: Вівторок, 17.03.2015, 21:38 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Казати про те , що взимку справжні велосипедисти не припиняють катання вже не доводиться , це вже переконаний факт, це вже нікого не дивує. Взимку вже робили покатушки не тільки за справами ( на роботу- як приклад ) але й просто з певною метою, подолати, проїхати, побачити, спробувати. Навіть вночі катали.

Тому писати про це, як про щось визначне мабуть нема сенсу. Але ж подорож була і звіт має бути. biggrin

Отже звичайна покатушка , знайомим маршрутом в знайоме місце з відповідною метою. Відбувалось все це 31 грудня ( 2014) Згадується фраза з популярного фільму : «каждый новый год мы с друзьями ходим в баню»…. beer

От тільки умови для катання не дуже сприятливі, або дуже НЕ сприятливі.

Подорож здійснювалась маршрутом Дружківка –Артемівка, через Горняк. Дивно було б, як би іншим. В цю пору року цим маршрутом їхати важко і якщо хто сь ризикнув подолати цю відносно невеличку відстань в якийсь інший спосіб, то ( щонайменш) тре було враховувати глибину снігового покрову.

Що сподобалось -
відсутність зустрічного вітру і присутність яскравого сонечка, яке в одному місці попрацювало разом з машинами над невеличкою ділянкою дороги , де можна було проїхатись ( метрів 100) по чистому асфальту.

Отже. Температура за бортом – 17, за цельсієм. Сонечко високо , як тільки воно може бути взимку . Всі ці складові перетворили дорогу в трасу для бобслею, яка до того ж блищить так , що неможливо на неї дивитись. Виручали вузькі смужки укатаного снігу з краю дороги .. за якими відразу починаються снігові замети. Втім, особливого дискомфорту в дорозі не відчувалось в плані холоду. Після Горняка окремо взятий велосипедист перетворюється на самовар , який скипів і пара валить з коміру, вкриває його інеєм разом з бафом і шапочкою .

Транспорт майже відсутній, якесь авто ледь впоралось з керуванням і застигло скраю дороги ………покурити прийти до тями. Порадували екстремальні спуски, «рівень адреналіну» підвищується.

Дорогою бували зупинки , щоб зробити кадри для фото звіту, під час яких можна було помітити відсутність будь якої живності тваринного світу… птиці теж кудись зникли. Хіба що в селі-свійські, та голуби годувались біля зупинок, та чорні ворони сиділи на гілках дерев вгорі.

Традиційна зустріч з родичами, вітання ( навзаєм ) з Новим Роком і передавання привітань. Ще потрібно дістатись додому, встигнути до того як сонце почне швидко сідати за обрій.
У зворотному напрямі їхати краще – сонце гріє спину і не сліпить так, як до цього. Але скляна дорога нікуди не ділась і розслаблятись не можна. Спуски довші і цікавіші…

Результати подорожі:

Падінь і всіляких «крашей» – 0

Зустрічних автомобілів – 3-4 шт.

Настрій – відмінний

Втома – приємна

Апетит - нагуляний

Тепер можна у вигляді новорічного дідуся повернутись додому і в теплім родиннім колі зустріти свято.

Всіляких нас всім благ.


фота можна переглянути ТУТ
Прикріплення: 7854941.jpg (33.6 Kb)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » Коротенький звіт про подорож до Артемівки.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх