Субота, 20.04.2024, 08:45
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЕКстрім
ЕКстрім
GADДата: Субота, 02.11.2013, 21:08 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Чергові вихідні настали і погода вкотре довела, що щастя є smile

Збирались ми не довго, через декілька причин...одна з них - запізно була запропонована подорож( хоча теоретично були готові до неї всі, хто катав напередодні "тренувальний повний".

Зібратися змогли лише троє учасників - teopros ( який не пропускає майже нічого і навіть додає свої) , Lucas - який весь час рветься в бій і подає надії на "звання активного учасника" smile , ну й той що все це карябає... biggrin .

З невідомих причин не брав участі Danik19, з відомих не прийняв ( на жаль) участь Denis - який тримав з нами телефонний зв'язок і всіляко морально підтримував ). З дуже відомих причин не було з нами StreetRoad ( дуже на жаль).

Всі інші, самі знають свої причини і "немогушки".

А подорож була класна! Кожна ділянка маршруту відрізнялась чимсь цікавим, на протязі всієї подорожі ніколи не було нудно чи не цікаво. Постійно змінювалась "картинка" обабіч дороги та на обрії. Погода була дуже сприятлива і довелось декому навіть змінити вдягачку на голову smile .

Підйоми змінювались швидкісними спусками, асфальт переходив в зручні , накатані грунтові дороги. Деякі ділянки ( дуже короткі) являли собою "пластілін" але таке лише додавало натхнення всім нам та випробувало техніку на придатність. В двох місцях "карабаси" переорали поле під самий ліс і довелось ( загалом метрів 200-300) їхати по тряскій дорозі з бугрів та трави. Забігаючи наперед, скажу що в грязюці ми не застрягли хоча в 3-4 місцях траплялись невелички калюжі , які ми мали можливість проїхати в альтернативний спосіб.

Додайте до цього перепочинок та "перекус" в лісі , за зручним столом біля вогнища й джерела з водою. Навкруги літали метелики і всілякі комахи, в повітрі пливло павутиння і нас зігрівало яскраве осіннє сонечко яке наче усміхалось до нас.

Ми бачили рідне місто з невідомих ракурсів, проїжджали понад ставками і озерцями а також вздовж річки. Листя витерло з покришок залишки забрудненої трави під час стрімкого спуску по осінньому прозорому лісу до берегу Казеного Торця. Ми чули крики фазанів, бачили як грілися корови на зелених пасовищах, над нами креслили свої прямі літаки в прозорому блакитному небі.

Коли ми повертаючись, їхали вже містом то почали планувати наступну подорож...не часто таке трапляється biggrin

Словом день був пречудовий і минув не даремно.

Дякую всім учасникам за кампанію і бажання активно відпочивати!

До нових зустрічей!
 
NataliДата: Субота, 02.11.2013, 23:50 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 170
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Да, с погодкой вам повезло, отличный день выдался, а фото просто нет слов, очень красивые, особенно где фото реки, я такие фотографии не видела ещё, красивая природа Дружковки)
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » ЕКстрім
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх