П`ятниця, 19.04.2024, 15:11
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » 1025
1025
GADДата: Вівторок, 24.09.2013, 23:20 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Наймасовіший непрофесійний велопробіг у 100 км

Віталій КОЛБУНОВ



Велопробіг організований дружківською Церквою «Світ Євангелія», відбувся 21 вересня за участі дружківського велоклуба «LEVEL».
На старті, у місті Красний Лиман було зареєстровано 33 учасники з Дружківки, Костянтинівки, Краматорська, Красного Лиману.

Наймолодший учасник — Діма Чебордак (14 років), найстарший – Анатолій Васильович Мезін (70 років. ) Для багатьох це було досить важким випробуванням, а для половини учасників — взагалі «дебют в багатьох номінаціях». Серед них були двоє дівчат, які теж справились з маршрутом.
Пробіг проходив за маршрутом: Красний Лиман, Дробишево, Ярова, Святогірськ, Хрестище, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка. Дорога, за виключенням невеличкої ділянки в один кілометр, асфальт.
На протязі велопробігу учасники мали змогу милуватись природою та дихати лісовим повітрям, бачити цікаві пам’ятки історичного й культового напряму. У Святогірську відвідали Лавру і все, що можна було подивитись всередині. Екстремальний підйом по «серпантину» додав драйву та вражень. Традиційне фото біля «Артема» на фоні чудової панорами. Чисельні лотки з сувенірам теж не залишились без уваги.
На диво чудова погода в цей день допомогла подолати досить ризикований спуск до Сидорового та цікавий підйом по лісовій дорозі, а також стрімкий спурт вздовж чисельних водоймищ — рибгоспів.
Організатори забезпечили велопробіг супроводом, медичною та технічною допомогою (в разі потреби). А ще був смачний обід з гарячим чаєм, урочиста зустріч на фінішу з музикою, поздоровленнями і нагородженням пам’ятними значками.
Всі учасники висловлюють велику подяку і мають надію на подальшу співпрацю.
До нових зустрічей на дорогах і стежках!


Джерело: http://nasha-druzhkovka.ru/
Прикріплення: 2614397.jpg (24.4 Kb)
 
popelushkaДата: Середа, 25.09.2013, 01:59 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 100
Нагороди: 2
Репутація: 5
Статус: Десь пішов
Для мене спілкування з велосипедистами почалося дуже несподівано. Коли у нашому місті подорожчав проїзд у маршрутках, то я раптом згадала про свій старенький ровер. Але мені була потрібна допомога тих людей, які могли б допомогти відрегулювати гальма на моєму велосипеді. І ось моя подорож у вело світ нарешті почалась. Серед моїх старих друзів я знайшла дуже захоплених велосипедами, та ще вони були доброзичливі до мене. Нарешті я могла катати на своєму ровері по вулицях нашого міста. Таким чином я стала помічати велику кількість людей на велосипедах. І я навіть не помітила як коло моїх друзів значно збільшилось, і всі вони дуже захоплені велосипедним життям.

Ще ніколи я не катала на велику відстань, але мої нові друзі щиро заохочували мене, і навіть підтримували у тренуванні перед 1025. В мене було дуже багато сумнівів відносно такої важкої для мене подорожі, але я вирішила спробувати перевірити свої сили.

На мене була покладена велика частина організаційних питань. Але я все ж таки зважилася їхати не в машині, а більшу частину на велосипеді. Це було неймовірно! Погода, за два тижні раніше, почала насторожувати. Але у день нашого виїзду все було чудово. Вдень, коли ми піднімалися по серпантину, навіть припікало сонечко, було жарко. У Святогірську я бувала багато разів, але ніколи ще не піднімалася на гору до Артема. Це був мій перший підйом!

По дорозі, поки я крутила педалі, я здійснювала багато телефонних дзвінків. Але я все ж встигала милуватися яскравими барвами осені. Коли ми їхали 7 км через ліс (перед "меморіалом"), то ми з Валентиною проїхалися під жовтим листям що обсипалося на нас і летіло з дерева як новорічний серпантин.

Як новачку, мені дуже сподобалося їхати в колоні і виконувати правила, вказуючи повороти, перешкоди і зупинку. Так само несподіваним для мене було коло пошани на фініші, коли ми зробили пару оборотів на стадіоні і красиво вишикувалися в ряд. Це було дійсно урочисто, на мене особисто це справило велике враження.

Я дуже задоволена тим, що не тільки була в організації цього пробігу, але і могла особисто в цьому взяти участь. Спасибі всім хто підтримував мене до і під час поїздки.


Повідомлення відредагував popelushka - Середа, 25.09.2013, 02:06
 
VICTOR787Дата: Неділя, 29.09.2013, 20:49 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 156
Нагороди: 4
Репутація: 4
Статус: Десь пішов
Как все начиналось:

Я приехал на ЖД самый первый хотя живу не далеко, второй приехал Максим и мы с ним стояли и ждали остальных и беседовали о погоде так как я взял с собой свитер и сразу его надел потому что премерз! Постепенно подтянулись остальные нас уже было много и было веселее! По громко говорителю объявили что электричка опаздывает почти на целый час! Мы за это время успели обсудить много чего и сделать пару кадров на перроне!

И тут пришла електричка и мы начали грузиться, зайдя в вагон у меня возник вопрос: куда деть велик?)) Кинув взгляд в другой конец вагона я увидел как Леха подцепил свой вел вверх ногами за седенье и я не долго думая совершил тоже самое действие)) Нам даже удалось занять одну лавочку, сначала мы сидели там втроем я, Валя и Сергей, потом к нам подсел Леха, в дороге мы с Валей слушали музыку один наушник у меня другой у нее, кушали палочки смеялись шутили!!! Костик носился по вагону и всех переписывал! Мы даже чуть два раза ему не заплатили!)))

И так мы не успели оглянуться как уже надо было вставать!!! Все выгрузились и начали сразу бежать кто куда, кто в туалет, кто в магазин, кто кофе пить. Пришлось всех собирать по вокзалу и подгонять, так как мы уже отставали от графика! Собрав всех и зделав пару кадров мы поехали!!! Ехали неспешно мы наслаждались дорогой, я ехал в хвосте колонны на случай необходимости остоновки ! Честно говоря такие случаи были но их было не много и это радует)) По пути нас немного намочил дождик, но не сильно!

Приехав в Славяногорск мы заделали привал и решили пофоткатся перекусить и осмотреть все достопримечательности храмы, музеи и сувинирные лавки! Потом был подъем до Артема который мне очень понравился я ношол свой темп и поднялся довольно быстро! Там мы опять фоткались))) потом мы начали путь в сторону дома, по пути был еше один очень хороший перекус от организаторов за что им спасибо! Было пару проколов, грязевой участок который мы с легкостью преодолели! Я так я даже не успел оглянуться как мы оказались в Дружковке, где нас встречали с музыкой, мы заделали круг почета и выстроились в оду шеренгу! Нас ждали поздравления и вручение памятных уникальных значков! Мне все очень понравилось!!!

Буду ждать новых встреч!!
 
Форум » Велофорум » ЗВІТИ » 1025
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх