П`ятниця, 29.03.2024, 14:12
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » ЖИТТЯ » ГЛЯНУТИ » ВІДЕО (роліки які б підіймали настрій і не несуть навантаження)
ВІДЕО
GADДата: Середа, 21.11.2012, 17:49 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ляшко ответил 95 кварталу

После того как на канале 1+1 Студией Квартал 95 был продемонтрирован ставший уже скандальным юмористический мультфильм об украинских политиках, один из его героев — народный депутат Украины Олег Ляшко проккоментировал свое «участие» в мультфильме следующим образом:
«Вынужден был посмотреть на «1+1» мультфильм «95 квартала», в котором они надо мной дебильно «шутят». Почему бы Зеленскому и Ко не посмеяться над толстозадым владельцем этого канала олигархом Коломойским? Или собака не кусает руку, из которой ест?» - написал политик на своей странице в facebook.

Джерело: http://pokrashenia.org.ua

Мустафа найем:

" Посмотрел этот самый мультфильм. Спасибо ребятам за пиар, давно меня не было на таком большом, но маловлиятельном канале. Даже не знаю чем обязан - никогда не пересекался и даже не знаком ни с руководством 1+1, ни с коллективом 95 квартала. Но очевидно, мы с господами Ткаченко и Зеленским по-разному понимаем взаимоотношения журналиста с пятой точкой власть имущих. Глубоко копают ребята. А в остальном, что я могу сказать? Конечно, неприятно. И, конечно же, я постараюсь не остаться в долгу. "

Відгомін мультфільму "Казкова Русь". Зеленський не розуміє, чому Найєм образився на нього

Художній керівник "Студії квартал 95" Володимир Зеленський не бачить нічого образливого для журналіста Мустафи Найєма у персонажі з мультфільму "Казкова Русь", прем'єра якого відбулась 16 листопада в програмі "Київ вечірній" на каналі "1+1".

"Часто буває так, що ми вигадуємо, а люди в силу інтелекту та професії додумують інше. Цього робити не потрібно! У мультфільмі зображена собачка, яка нікому не підгавкує, має власну думку. Потрібно правильно читати цю думку - є опозиційний журналіст, який на всіх гавкає. Він кидається на всіх - і з усіх образів найбільш безневинний саме він", - зазначив пан Зеленський.

Також пан Зеленський додав, що не знає, що саме повинен робити після того, як дізнався, що Мустафа Найєм сприйняв мультфільм як образу.

"Такий образ, таке бачення собачки - це заслуга мультиплікаторів. Адже це дійсно смішно! Напевно, якщо була б жорстока, прямолінійна сатира, можна було б ображатися, адже тоді гумор був би прісним. А коли алегорично і з іронією, це не образа", - сказав Володимир Зеленський. - Та нічого злого немає, вже точно! Те, що собачка робить з іншими, ми з вами це бачимо. Це означає, що людина нічого не боїться і не соромиться. Я б сказав, що цей песик - позитивний персонаж. Якщо він образився, то що ж робити? Подзвонити йому і сказати: "Вибачте, що ви не так зрозуміли?".

Зазначимо, що одразу після виходу в ефір мультфільму Мустафа Найєм на своїй сторінці у мережі Facebook заявив, що постарається не залишитися в боргу.

"Подивився цей самий мультфільм. Спасибі хлопцям за піар, давно мене не було на такому великому, але маловпливовому каналі. Навіть не знаю, чим зобов'язаний - ніколи не перетинався і навіть не знайомий ні з керівництвом "1+1", ні з колективом "95 кварталу". Але очевидно, ми з панами Ткаченко та Зеленським по-різному розуміємо взаємини журналіста з п'ятою точкою можновладців. Глибоко копають хлопці. А в іншому, що я можу сказати? Звичайно, неприємно. І, звичайно ж, я постараюся не залишитися в боргу" - написав журналіст.

Нагадаємо, "Казкова Русь" - це історії про пригоди сучасних політиків, які перенесені у часи Київської Русі. Мультфільм створений за технологією Motion Capture.

Перша серія мультфільму, у якій, з-поміж інших, фігурували глашатай Шустрий і його пес Мустафа, викликала неоднозначну реакцію серед журналістів і підвищила показники каналу "1+1".

Джерело: http://teleprostir.com
 
GADДата: Середа, 21.11.2012, 23:21 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Казкова дурня за межею фолу

Творців мультсеріалу «Сказочная Русь» від «Кварталу 95» зрадило почуття міри. Та й почуття гумору також

Сатиричний мультпроект «Кварталу 95» «Сказочная Русь», продемонстрований в ефірі програми «Київ вечірній» на «1+1», не був би вартий реакції, якби не хамська вихватка його творців - змалювання журналіста Мустафи Найєма в образі пса. Кварталівцям відчайдушно забракло найголовнішого в політичній сатирі - спроможності гостро й точно відобразити головні тенденції, суть того, що відбувається в країні. Тому вийшло не смішно.

У якийсь момент навіть виникла підозра, що мультфільм робився не в Україні. Зазвичай росіяни, намагаючись пародіювати українську політику, насправді сміються з самих себе, адже в їхніх уявленнях Тимошенко, Ющенко і Янукович спроможні говорити й думати лише про газ. Для творців цього нового анімаційного виплоду, натомість, досі актуальна ситуація конфлікту між Януковичем і Ющенком. Незважаючи ані на мізерний рейтинг та політичну смерть останнього, ані на те, що останні суперечки між цими політиками вщухли ще 2006-го, з підписанням «Універсалу національної єдності». Покладений в основу сюжету штучний, цілком вигаданий конфлікт, що не має паралелей у реальному житті, - бджоли Ющенка крадуть трон Януковича, - позбавляє сатиру «Сказочной Руси» будь-якого сенсу. «Глянул Виктор под себя, видит - нет там ни... чего», одним словом.

Сатира ця вкрай бідна на актуальні політичні алюзії - її персонажі порожні, пласкі й стереотипні, а сюжетні ходи примітивні. Крім політичних лідерів, честі бути спародійованими «Кварталом» удостоїлися тільки Савік Шустер (в образі «глашатая», який проводить «дебаты под названьем "Шустрый лив"») та Мустафа - у принизливому образі Шустерового «песика демократії», який метушиться, робить непристойні рухи й усіма буває битий. Хоча сам Зеленський наполягає на тому, що нічого принизливого на увазі не малося, а песик - симпатичний.

Сам Мустафа на своїй сторінці в фейсбуку відреагував на знущання кварталівців так: «Посмотрел этот самый мультфильм. Спасибо ребятам за пиар, давно меня не было на таком большом, но маловлиятельном канале. Даже не знаю чем обязан - никогда не пересекался и даже не знаком ни с руководством "1+1", ни с коллективом 95 квартала. Но, очевидно, мы с господами Ткаченко и Зеленским по-разному понимаем взаимоотношения журналиста с пятой точкой власть имущих. Глубоко копают ребята. А в остальном, что я могу сказать? Конечно, неприятно. И, конечно же, я постараюсь не остаться в долгу!».

Переїхати творців «Сказочной Руси» мотоциклом Мустафа вже не зможе - мотоцикл украли. Тому, напевно, остання фраза є натяком на те, що один із найзапекліших українських розслідувальників спробує порити, щоб відповісти на запитання «кому вигідно?». Якщо це так, із нетерпінням чекаємо результатів.

Найпростіше припущення - вигідно тому, кому й завжди. Попри те, що «Квартал» начебто пішов з «Інтера», «Інтер» нікуди не пішов із «Кварталу» - інформацію про те, що медіагрупа Хорошковського купила студію, так і не було спростовано. Відсутність формального зв'язку між владою та «1+1» (на відміну від «Інтера», який політично грамотні громадяни вже давно сприймають як канал Банкової) та підтримувана рекламною кампанією легенда про те, що «Квартал» утік на «Плюси» від цензури має підвищити довіру аудиторії до сатири кварталівців. А сатира ця, судячи з першого випуску «Сказочной Руси», хоч і опускається нижче поясу, але залишається напрочуд лагідною до представників влади.

На тлі кисільно-ніяких персонажів на кшталт Азарова-«Азірова», чиїм головним недоліком є лінгвоінвалідність, Шустера-«глашатая», Ляшка, Королевської і самого «Віктора ІІ», який, крім спання і пошуку вкраденого трону, не робить нічого (що означає - нічого поганого теж), може видатися, що мішенню цієї провокації був саме Мустафа. «Во времена откровенной диктатуры шутить над вчерашними, пребывающими в опале - невелика заслуга. Слегка куснули за задницу нынешних, чтоб народ совсем запроданцами не считал. Но юморок - подплинтусный, отстойный. Натужные дешевые смешки. Все с одной целью - напомнить лишний раз о себе. Видать, иссякает бабло ручеек», - читаємо в обговоренні під дописом Мустафи на фейсбуку.

Окрім пса, що нюхає гузно Януковича, в мультфільмі є лише один справді паскудний момент: натяк на єврейське походження «кролика Сєні» «с обрезанным хвостом», який «не работал по субботам». Досить образливим також є образ Ляшка (натяк на принижений статус гомосексуалістів у в'язниці). Сумнівно, щоб цим політикам цілеспрямовано прагнули дошкулити, радше це є виявом прагнення тримати міцний «градус» сатири - за межею фолу.

Та загалом повторюється історія зі спробою «Кварталу 95» адаптувати «Так, міністре!». Автори ніби й сміються з можновладців, одначе роблять наголос на найневинніших їхніх хибах. Азаров погано говорить, Янукович любить поспати, Литвин диригує ляльковим парламентом. Ну, а метафоризувати наполегливі пошуки доказів корупції та казнокрадства у нюхання заду - що це, як не відверта маніпуляція? Янукович, до того ж, «сильною рукою» (улюблена постсовкова ідеологема) дає стусана Шустеру, а причепливого песика-«Мустафу» футболить за виднокрай, а пародійна Тимошенко, ув'язнена у вежі, фактично зізнається в тому, що «покупала по завышенной цене». Словом, у квазісатиричному мультфільмі ненав'язливо розставлені акценти, вигідні владі.

Чи можливо, що дискредитувати або просто образити Мустафу Найєма було одним із завдань мультсеріалу? Це не виключено, адже чутки про те, що частина пропагандистського та маніпулятивного ресурсу групи підтримки влади буде кинуто на дискредитацію журналістів-розслідувальників, ходять уже досить давно. Зокрема, бачимо щось вельми схоже на розправу над Сонею Кошкіною, яку через суд позбавили наукового ступеня. В українському політикумі та великому бізнесі чимало людей, яким є за що мститися Мустафі Найєму. Навряд чи цю мультиплікаційну розправу можна вважати результативною: аудиторія, схильна до критичного мислення, побачила білі нитки, що ними шита недоладна сатира. А та, що не схильна, не знає Мустафу. З наступних серій «Сказочной Руси», якщо вони будуть, стане зрозуміло, чи був журналіст ситуативним постраждалим, чи мішенню системного «мочіння». Чи, можливо, віддувається за всіх незалежних журналістів, яких намагаються зобразити службовими «шавками», вартими хіба що копняка.

Одначе, переступивши межу пристойності, втративши почуття міри й смаку, кварталівці дискредитували в першу чергу самих себе. А також канал, ефіром якого скористалися для поширення свого несмішного непотребу.

Джерело: http://www.telekritika.ua
 
GADДата: Четвер, 22.11.2012, 19:42 | Повідомлення # 18
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Згадаймо ті дні....

Українська революція-1



Українська революція-2



Українська революція: за півкроку до крові (2005)

 
GADДата: Неділя, 25.11.2012, 17:54 | Повідомлення # 19
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Друга серія з'явилася .

Сказочная Русь (Серия 2)



«Ну, не будем прогибаться, продолжаем издеваться»...

Зеленский и компания выдали на-гора очередную серию пародии «Сказочная Русь». В мультфильме появились новые герои — персонажи Симоненка и Андрея Шевченко.

А тактичные и остроумные шутки — нет.
 
GADДата: Субота, 01.12.2012, 13:47 | Повідомлення # 20
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сказочная Русь 3 выпуск

 
GADДата: Субота, 08.12.2012, 15:07 | Повідомлення # 21
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сказочная Русь 4 серия.



"Цей мультик мабуть ще літом робили. таке відчуття наче бидлу підсовують поношені речі і скислий борщ. невже автори і замовники мультика думають що населення України такі дибіли і дауни що не бачать відвертого лизання дупи окупаційній владі партії регіонів і навпаки брудний негатив в бік опозиції? виходить що окупаційна влада партії регіонів так думай, бо вже напиляли четверту серію, а потім і п'ята буде."

Тупе обсирання опозиції і лагідні жарти над владою )))

Сказочная Русь 5 серия (14.12.2012)

 
GADДата: Понеділок, 17.12.2012, 19:06 | Повідомлення # 22
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Сказочная Русь" Студии "Квартал-95": Юлефобия прогрессирует

Зеленский и компания усердно выполняют заказ Хорошковского. Главная мишень – Юлия Тимошенко.

Последние серии мультфильма «Сказочная Русь» недвусмысленно дают понять, что проект «объективных» и «незаангажированных» юмористов задуман с целью дискредитации Юлии Тимошенко. Удивляться тут нечему, учитывая, что заказчик – один из инициаторов расправы над лидером оппозиции. Хорошковскому мало совершить преступление – он стремится внушить всей стране, что так и должно быть. Гламурная особь, сверкающая как змеиная чешуя, считает зрителей чем-то вроде автоматов. Их предназначение – послушно глотать наживку, предлагаемую зомбоящиком. Однако же амбициозный нарцисс заблуждается.

Наживка подвела. Вместо пикантной изюминки нам преподносят тухлятину. Разумеется, есть любители и такой пищи, но в этом случае слишком часто звучит вопрос: «Они думают, что мы – полные идиоты?» Безусловно. Так они и думают. Иначе попытались бы завуалировать свои истинные намерения. В реальности происходит обратное. Создатели обленились и решили вообще не напрягаться ради быдла. Начиная с третьего эпизода, «шутки» не вызывают энтузиазма даже у поклонников сериала. Зато манипулятивная основа сохранена.

Янукович остается «добрым царьком». Да, у него есть недостатки. Он любит смотреться в зеркало, копить сокровища, держать принцесс в темнице... Ну и пусть! Неплохой же парень, с которым может отождествить себя среднестатистический украинец. Порой выступает и в роли благодетеля. Народ им доволен. До такой степени, что другого правителя и не желает. Вот в чем убеждает нас «Квартал»: «На Руси уже давно жизнь наладилась, но, только вроде все притерлось, чудище на Русь приперлось». Оказывается, жизнь наладилась благодаря царю-батюшке! (Неважно, что мы не замечаем собственного счастья). В нем нет ни капли чудовищности. Единственный дракон, мешающий нам наслаждаться, - это МВФ!

Тема принцессы и дракона обыграна в издевательском ключе. Дабы избавиться от злобного МВФ, Янукович и «Азиров» устраивают жертвоприношение. Естественно, приманкой становится Юлия Тимошенко. Пиршество не удается, потому что «Юля как обычно стала его горлу поперек». Все в унисон кричат «Сплюнь!» и жалеют «несчастную зверушку». Женщина повергает дракона в бегство и торжествующе заявляет: «Красота – страшная сила!» Ее тень принимает жуткие очертания, из чего напрашивается вывод, что под обличьем принцессы скрывается монстр. Янукович и его свита охвачены паникой. Подтекст очевиден: настоящий дракон – она, и ее необходимо изолировать.

Если бы я была лучшего мнения о «Квартале», я бы подумала, что они позаимствовали сцену у аргентинского писателя Эрнесто Сабато. Героиня его романа «Дракон и принцесса» страдает раздвоением личности в духе доктора Джекила. Она прекрасна и загадочна, но в то же время воплощает зло: «Ему снилось, что принц очутился в пещере и увидел, что дракон вовсе не охраняет принцессу, а находится внутри нее: она была принцессой-драконом, неделимым монстром, целомудренным и похотливым, притягательным и отталкивающим. Самое странное, что он любил этого монстра, грязную розу, девочку с чертами летучей мыши». Увы, их вдохновляет не Сабато, а Хорошковский. Сюжет о жертвоприношении Юлии Тимошенко и ее трансформации раскрывает его извращенные фантазии.

Глумление над узницей выглядит непристойно ввиду абсолютного пренебрежения этическими нормами. Ненависть к ней настолько всеобъемлюща, что не соблюдается и подобие нейтралитета. Насмешки сыпятся градом: «Свобода Юле снится не только по ночам», «Увидимся на следующем Евро» и т.д. Заказчик упивается фактом ее заточения и готов бесконечно повторять: «Она сидит, и никто ее не спасет».

Заключительные слова третьей серии «Здесь, друзья, мораль банальна, а точней морали нет. Это крайне аморально женщин кушать на обед» можно адресовать самому господину Зеленскому. Мораль и «Сказочная Русь» несовместимы. Нападать на беззащитную, больную женщину, отбывающую наказание по сфабрикованным обвинениям, - крайне аморально. Спору нет. Проблема в том, что придворные шуты давно пересекли грань и находятся по ту сторону морали. Титул «лизальщиков царского зада» достается не просто так.

Мотив дракона, пожирающего Юлию Тимошенко, возникает по разным причинам. Прежде всего высмеивается ее образ змееборца, женщины-воина, чья отвага привела к власти подставного героя Ющенко. Проглядывает и мечта уничтожить ее – как физически, так и метафизически. А также попытка обесценивания личности (мол, она такая гадкая, что и есть не хочется). Настоящий анти-тимошенковский шабаш для региональной своры.

Бурные аплодисменты «Кварталу» за то, как непринужденно и нагло они творят перевертыши! Янукович и семья, бьющие рекорды по воровству, представлены как «небогатые» (!) владыки. Несмотря на пустую казну царь печется о народе и в угоду ему организовывает чемпионат. Каков герой! Акценты смещаются с подлинных драконов на воображаемых вроде МВФ. Ну и конечно же, виновница № 1 – Юля прехитрая, которая все украла. Алчность проявляет и «кролик Сеня», предпочитающий «зелененькую капусту». О финансовых аппетитах Азирова молчок. Пародия на вечно нового премьера ограничивается коверканьем слов, искажающим смысл фразы. Критики иного рода пока нет.

Остальные персонажи – баба Наташа, Шляшко, Симоненин, Листвин и проч. – могут представать в нелепом виде, но никто из них не удостоился такого поругания, как Юлия Тимошенко. Даже Мустафа Найем в обличье пса, которого взорвали и развеяли по ветру. (Похоже на очередную фантазию об исчезновении гавкающих журналистов, хотя печальную участь персонажа связывают с реакцией реального Мустафы – «раз тебе обидно, тебя не видно»). В случае с Тимошенко садистские тенденции обострены. Авторы не знают, с какого ракурса кольнуть ее побольнее и соревнуются сами с собой в изобретении способов очернения. Исчерпав тему дракона, они переходят к описанию невозможного спасения принцессы.

В пятой серии появляется туповатый рыцарь Тягнибык. Он не ведает, кого хочет вызволить, путает Юлю с Юрой и не узнает даму, ради которой приехал. Навязывается мысль, что героиня вообще не заслуживает внимания. Между делом, ее пару раз изображают проституткой наравне с развратным стриптизером Шляшко. Она предоставляет услуги секса по телефону, мечтает о свиданиях, принимает соблазнительные позы и т.д. Эта роль была бы с блеском исполнена Повалий, Бережной, Богословской и прочими «мадам» с отсутствующим IQ. Но в заказном сценарии для них не находится места.

Исход битвы за принцессу предрешен: Юлия Тимошенко остается одна. Горе-армия уходит, прихватив портфели, подаренные Януковичем. Снова прокручивается рефрен: «Свободы не ждите, от царя не избавитесь». Сам же «царь» как бы невзначай называет Юлию «существом в башне». Последний штрих в ритуальном растерзании врага.

«Квартал» атакует всех, кто оказывает поддержку Тимошенко. На сей раз досталось Италии – одной из самых активных стран, не скрывающей презрения к украинской власти. Возможно, в следующих эпизодах «Сказочной Руси» мы увидим Арсена Авакова, который успешно приступил к выполнению депутатских обязанностей и принял участие в нескольких программах на 5 канале и Tvi.

«Независимое творчество» команды Зеленского напоминает зеркало, позволяющее разглядеть, что творится в головах «хозяев жизни». Они показывают, что образ Юлии Тимошенко по-прежнему травмирует ее гонителей. Впрочем, не исключено, что расклад изменится вследствие отставки Хорошковского. Имитация оппозиционности может повлиять на сюжет мультфильма, и тогда нападки на Тимошенко станут менее резкими, а Янукович с Азаровым проявят себя с худшей стороны. Посмотрим!

Джерело: http://blogs.korrespondent.net
 
GADДата: Субота, 22.12.2012, 22:24 | Повідомлення # 23
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
СКАЗОЧНАЯ РУСЬ 6.



Сміх під газом

Гумор «Кварталу 95» – найвишуканіша медійна технологія на озброєнні в Партії регіонів

Студія «Квартал 95», що починала як провінційна команда Клубу веселих і кмітливих, сьогодні є найпотужнішою в Україні фабрикою гумору для телебачення. Вдало конвертувавши запитану пострадянською аудиторією естрадно-гумористичну традицію в сучасні телевізіні формати та налагодивши серійне виробництво, Володимир Зеленський і його команда є не лише лідерами, а вже майже монополістами на ринку.

Віднедавна їхні програми виходять на каналах двох із чотирьох провідних українських телегруп – і це при тому, що власник однієї з них («Інтер») є акціонером «Кварталу 95» і не мав би бути зацікавлений допомагати конкурентові – «1+1». Не мав би, якби йшлося лише про бізнес.

Категорія смішного є суб’єктивною, але рейтинг і рекламний дохід виміряти можна. Таких рейтингів, – а отже, й рекламних доходів, – як круто замішаний на політиці «кварталівський» гумор, не дає жоден інший телевізійний продукт ані українського, ані іноземного виробництва.

На цьогорічній роздачі галузевої премії «Телетріумф» криворізькі дотепники забрали кожну п’яту статуетку, отримавши в сумі більше нагород за всі інші продакшн-компанії, разом узяті. Позаторік команді Зеленського довірили управління найбільшим телемастодонтом країни – групою «Інтер» (нічого доброго з цього не вийшло), а експерти натякають, що кінцевою метою «Кварталу» є експансія на російський ринок. Росіяни, побуваши в Україні, переказують одноплемінникам: уявляєш, там залишився справжній КВН – про політиків жартують без цензури!

Вони не знають, що «Квартал-95» має й іншу, не менш важливу за заробляння грошей і рейтингів, функцію: це потужний механізм легітимізації української влади та інструмент просування інтересів «газової» групи Хорошковського-Фірташа-Льовочкіна.

Щоразу, коли українським медіапростором котиться чергова хвиля повідомлень «Янукович знов неправильно вимовив слово», на Банковій відкорковують шампанське. Для політика з негативною харизмою та темним минулим немає нічого кращого, ніж видаватися смішним.

Сміх обеззброює й присипляє пильність, а тих, хто є об’єктом навіть на позір знущальних жартів, ми значно охочіше жаліємо та виправдовуємо. Джорджеві Бушу-молодшому імідж загальмованого придурка, висміяного кожним коміком по обидві сторони Атлантики, не завадив відбути два президентські терміни, зате Віктор Медведчук, який нічим не насмішив, дотепер сприймається як демон во плоті. Легендарний плакат «Всьо чотко!» із зображенням Леоніда Кучми працював саме так – переводячи образ непопулярного президента з трагічної площини у сміхову.

Переглянувши випуск новин телеканалу «Інтер», ви навряд чи почуєте щось змістовне про ув’язнену Юлію Тимошенко, точно не дізнаєтесь нічого про тендерне розкрадання бюджету, газові афери, провали зовнішньої політики, а про Віктора Януковича та Миколу Азарова почуєте лише офіційну, «паркетну» інформацію в дусі повідомлень прес-служби. Не менш вихолощеною, пробірочною є політична дискусія в ток-шоу «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», де, до того ж, через раз обговорюються не українські, а неблизькі нашій аудиторії, зате близькі ведучому російські події.

Аж раптом у сусідній програмі політична сатира розквітає буйним цвітом. Священних корів тут немає, – і Віктор Федорович, і Микола Янович, і Королевська з Ляшком, і, звісно ж, лідери опозиції ще вільні й уже заґратовані стають мішенню для дошкульних кпинів. Декого висміюють просто в їхній присутності. У мультсеріалі «Казкова Русь», що виходить на «1+1», кварталівці дозволили собі відверто антисемітські жарти – попри те, що канал належить Ігореві Коломойському. Що це, якщо не свобода слова? Часом таке вшкварять, що від сміливості аж дух перехоплює.

Ось тільки, придивившись уважніше, бачимо, що найбільшою хибою Януковича в об’єктиві кварталівської сатири виявляється грубість і невігластво, Азарова – те, що він неправильно вимовляє українські слова, Литвина – те, що він нерішучий і метросексуал. Тимошенко, натомість, істерична, пафосна і крала газ. Янукович, утім, теж тирив – шапки в юності. Азаров не краде нічого. Хорошковського, Льовочкіна, Клюєва – просто немає.

Тим часом інші канали якщо жартують, то не про політику. Якщо про політику, то не смішно й беззубо. Якщо про політику, смішно й дошкульно, то недовго.

Наприклад, знятий 2010 року ситком «Недоторканні» так і не потрапив до ефіру телеканалу «Україна», який заплатив за його виробнициво. Сатира в цьому серіалі була не такою гламурною, як у скетчах «Кварталу», проте значно предметнішою й жорсткішою, тому її побачили лише користувачі інтернету, де ситком незабаром опинився у відкритому доступі.

Дещо згодом ICTV вирізав із російської програми «Велика різниця» жарти про українську владу, мотивувавши це тим, що жартувати про неї – прерогатива українців. Як і за часів «Веселих яєць» буремного 2004-го, справжню політичну сатиру, – ту, що викриває справжні й злободенні, а не вигадані й вигідні, хиби й лиходійства політиків, – можна побачити тільки в Мережі.

Тим часом «Квартал 95» переможно крокує телепростором. «Інтер» уже поділився ним із одними конкурентами, й не виключено, що в майбутньому поділиться з іншими. А може, чергова спроба наших придворних гострословів прорватись на російський ринок виявиться вдалою, й в ефірі тамтешніх «інтерів» вони кепкуватимуть про поцілунки в пуп і польоти з журавлями.

Джерело: http://tvi.ua
 
GADДата: Субота, 29.12.2012, 21:48 | Повідомлення # 24
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
СКАЗОЧНАЯ РУСЬ 7.

 
GADДата: Вівторок, 01.01.2013, 10:57 | Повідомлення # 25
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Новорічне привітання президента )





 
GADДата: Четвер, 20.06.2013, 22:13 | Повідомлення # 26
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Украинский ГАИшник и украинский сектант.


 
popelushkaДата: Субота, 16.11.2013, 12:53 | Повідомлення # 27
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 100
Нагороди: 2
Репутація: 5
Статус: Десь пішов
Мої друзі з Тернополя зробили велику працю в підтримку повноцінної сім'ї. Отож представляємо вам дебютний кліп на пісню "Моя сім'я".
Велика подяка всім, хто взяв в цьому участь і допоміг в реалізації цього проекту, а особливо Олександру Слободі та Альоні Юхимчук!!!
Надіємось, що цей кліп послужить сім'ям України!

Додано (16.11.2013, 12:53)
---------------------------------------------
Переводчик с мужского на женский Прикол

Иногда разговаривая между собой, муж и жена вроде бы говорят на одном языке но не понимают друг друга. и здесь им на помощь может прийти не совсем обычный переводчик.



Видео от норвежского комедийного дуэта Ylvis под названием "The Fox"



Повідомлення відредагував popelushka - Субота, 16.11.2013, 12:32
 
GADДата: Субота, 16.11.2013, 15:58 | Повідомлення # 28
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


<iframe src="http://coub.com/embed/1smwfhmw?muted=false&autostart=false&originalSize=false&hideTopBar=false&noSiteButtons=false&startWithHD=false" allowfullscreen="true" frameborder="0" width="640" height="420"></iframe>
 
AnnaSewДата: Вівторок, 20.01.2015, 22:10 | Повідомлення # 29
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Ой, не знаю, чи було тут вже таке...
От щойно подивилася цей пластиліновий мультик, і дуже сподобався.
Він надзвичайно мудрий, бо знятий за гуцульскою казкою.
(злидні, до речі, там говорять російською cool )



Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
Форум » ЖИТТЯ » ГЛЯНУТИ » ВІДЕО (роліки які б підіймали настрій і не несуть навантаження)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Вверх