Середа, 01.05.2024, 23:54
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Велофорум » ПРО » Вуельта Іспанії-2019
Вуельта Іспанії-2019
GADДата: Понеділок, 02.09.2019, 18:58 | Повідомлення # 31
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Наїр Кінтана в червоній майці лідера після 9 етапу Вуельти Іспанії-2019



29-річний колумбійський гонщик команди Movistar Наїр Кінтана на королівському гірському 9-му етапі Вуельти Іспанії-2019 надів майку лідера. Вперше червону майку іспанського Гран-туру Кінтана приміряв на один день в 2014 році, потім в 2016 році, утримував її до фіналу з 10 етапу.

 

 Наїр Кінтана і чемпіон світу, його товариш по команді Алехандро Вальверде, кілька разів атакували на фінальному підйомі. Кінтані вдалося виїхати від суперників за 5 км до фінішу. Тадей Погачар (UAE Team Emirates) поїхав з колумбійським гонщиком, а потім атакував його. Наїр Кінтана фінішував другим і перед першим днем ​​відпочинку Вуельти Іспанії-2019 очолив загальний залік, де його найближчим суперником є ​​Прімож Рогліч (Jumbo-Visma), поступається Кінтані 6 секунд.

Наїр Кінтана: «Я дуже щасливий. Це великий день і для мене, і для всієї команди Movistar. Ми відіграли час в генеральній класифікації. Етап був дуже важким, ми весь час намагалися атакувати, щоб отримати перевагу над Роглічем.

 

  Я дуже вдячний Марку Солера, а також іншим товаришам по команді. Команда сказала Марку Солера дочекатися мене, щоб допомогти. Він зупинився, а потім тягнув так довго, як тільки міг або хотів. Я ж постарався виїхати якнайдалі від суперників. Етапи в Андоррі завжди досить важкі, а сьогодні ще й погода ускладнила етап. Дощ був не таким сильним, як очікувалося, але град змусив нас помучитися.

 

 Подивимося, як піде оброблення. Схоже, я втрачу там червону майку в боротьбі з кращими, ніж я РАЗДЕЛЬЩИК, такими, як Прімож Рогліч або мій товариш по команді Алехандро Вальверде.

 

  Ми завжди говоримо, що йдемо гонку день за днем. Подивимося, що Алехандро і я зможемо зробити, підтримуватимуть того, хто піде краще. Команда захищає нас обох. Ми працюємо разом, щоб завоювати цю майку.

 

  У будь-якому випадку мені треба докласти дуже і дуже великі зусилля в обробленні, щоб не програти майку. Найімовірніше, я її втрачу. Але ми не здамося, разом з командою будемо докладати всіх зусиль, щоб повернути майку, і, сподіваюся, утримати її до кінця ».

 

  Алехандро Вальверде: «Загалом, день склався для нас добре, незважаючи на випробування, особливо холод. Ми намагалися зробити все можливе, атакували, щоб відіграти ту невелику перевагу, особливо над Роглічем. І результат хороший. Ми все ще вгорі генеральній класифікації, ми вдвох. Наїр лідирує, я відразу за іншими претендентами. Продовжимо продавлювати. Після оброблення піде зовсім інша гонка, з безліччю підйомів, де треба буде докласти всіх зусиль. І Рогліч, і «Супермен» на даний момент дуже сильні ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3237375.jpg (41.6 Kb)
 
GADДата: Середа, 04.09.2019, 09:56 | Повідомлення # 32
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Прімож Рогліч - переможець 10 етапу Вуельти Іспанії-2019



Прімож Рогліч перемагає на 10-му етапі і перехоплює червону майку лідера Вуельти Іспанії-2019
 

  Прімож Рогліч здобув перемогу на 10-му етапі Вуельти Іспанії-2019, вигравши індивідуальну гонку на час протяжністю 36,2 км. 29-річний словенський гонщик команди Jumbo-Visma стартував в зеленій майці лідера класифікації за очками, яка дісталося йому по "спадок" від володаря червоної майки Наїр Кінтана, що стартував слідом.

 

  Прімож Рогліч лідирував на всіх відсічення, він проїхав дистанцію з середньою швидкістю 46,12 км / год за 47 хвилин 5 секунд, на 25 секунд швидше 28-річного чемпіона Нової Зеландії з команди CCC Патрика Бевина.

 

  Уже на першій проміжній відсіченні часу Прімож Рогліч став віртуальним володарем червоної майки і із кожним кілометром дистанції збільшував свою перевагу, в підсумку, перехопивши червону майку лідера у Наїр Кінтани (Movistar).

 

 А на фініші індивідуальної гонки з роздільним стартом, вже на вулицях По, Прімож Рогліч обійшов володаря білої майки колумбійця Мігеля Лопеса.

 

  Завдяки перемозі на етапі Прімож Рогліч став законним власником зеленої майки лідера класифікації за очками, в якій на 11 етапі стартує колумбієць Наїр Кінтана, розлучившись за підсумками 10 етапу з обома майками.

 

  Найближчим суперником Приможа Рогліча в загальному заліку є чемпіон світу Алехандро Вальверде (Movistar), поступається словенському гонщику 1:52. Колумбійський гонщик команди Astana Мігель Лопес замикає трійку кращих генеральній класифікації і поступається Роглічу 2:11.

 

Ця перемога на 10-му етапі Вуельти Іспанії-2019 ввела Приможа Рогліча в число велогонщиків, які виграли етапи на всіх трьох Гран-турах.

  Прімож Рогліч: «Я намагався їхати якомога швидше, і цього виявилося достатньо для перемоги. Мені було важливо утримувати концентрацію, крутити педалі так швидко, як тільки можливо. Це все, що мені треба було сьогодні контролювати.

 

  Приємно надіти майку лідера, сподіваюся, що на цей раз ми утримаємо її до кінця гонки в Мадриді. Виграного переваги завжди мало, будь у мене 10 хвилин, я все одно не був би задоволений. Попереду ще багато етапів, але я йду на хорошій позиції. На даний момент відчуваю себе добре, хоча у мене були деякі проблеми. На першому етапі я впав, початок був не найкращим. І рани після Андорри все ще не зажили.

 

  Ми вже подолали кілька важких етапів, але попереду ще будуть важкі дні. Зараз важливо залишатися здоровим, їхати гонку день за днем. Приємно, що у нас сильна команда, я в ній впевнений. Вони вже показали, що сильні ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5519608.jpg (79.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 05.09.2019, 07:12 | Повідомлення # 33
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мікель Ітурра - переможець 11 етапу Вуельти Іспанії-2019



27-річний іспанський велогонщик проконтинентальної команди Euskadi Basque Country - Murias Мікель Ітурра (Mikel Iturria) здобув першу професійну перемогу, вигравши з сольного відриву 11-й етап Вуельти Іспанії-2019.

 

  Уродженець баскського міста Урньєта, Мікель Ітурра відібрали у відрив дня, в який крім нього поїхали 13 велогонщиків. За 25 км до фінішу він атакував, добрав виїхали раніше гонщиків відриву, пройшов їх і продовжив віддалятися від колишніх попутників поодинці.

 

  Мікель Ітурра відразу набрав півхвилини переваги, потім воно виросло до 50 секунд, але потім розрив почав танути, коли прискорилися інші гонщики відриву дня. І хоча переслідувачі Джонатан Ластра (Jonathan Lastra / Caja Rural), Лоусон Креддок (Lawson Craddock / EF Education First), Дем'єн Хаусон (Damien Howson / Mitchelton-Scott) і Франсуа Бидар (Francois Bidard / AGr 2) за кілометр до фінішу вже бачили Мікеля Ітурра, він зумів утримати просвіт і виграв етап.

 

  Пелотон відпустив відрив дня і фінішував через 18:35 після переможця, перестановок в генеральній класифікації і майках лідера не відбулося.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0746547.jpg (55.0 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 06.09.2019, 06:13 | Повідомлення # 34
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Філіп Жільбер - переможець 12 етапу Вуельти Іспанії-2019



Філіп Жільбер з сольного відриву перемагає на 12-му етапі Вуельти Іспанії-2019
 

  Перетинаючи першим в поодинці фінішну лінію 12 етапу Вуельти Іспанії-2019, 37-річний бельгійський гонщик команди Deceuninck-Quick Step Філіп Жільбер підняв руки, показуючи десять пальців по числу перемог на етапах Гран-турів за кар'єру.

 

 На 12-му етапі відрив дня зміг сформуватися і виїхати лише через 100 км після старту. У нього відібрали 19 осіб, в тому числі Філіп Жільбер і його товариш по команді Тім Деклерк, який ловив атаки і зробив внесок в те, що гонщики відриву під'їхали до підніжжя фінального підйому 3-й категорії Альто де Арраіс (Alto de Arraiz, відм. 320 м, перепад висот 270 м, протяжність 2,2 км, середній градієнт 12,3%, максимальний градієнт 20%) в одній групі.

 

  Філіп Жільбер очолив відрив, просіюючи його, а потім двічі атакував, виїхавши від сопернков за 9 км до фінішу і за 1,4 км до вершини Альто де Арраіс. Іспанські гонщики Алекс Аранбуру (Alex Aranburu / Caja Rural - Seguros RGA) і Фернандо Барсело (Fernando Barcelo / Euskadi - Murias) скоротили перевагу Філіпа Жильбера і бачили його на останньому кілометрі, не змогли закрити просвіт, фінішувавши через 3 секунди.

Філіп Жільбер: «Сьогодні довелося довго боротися за можливість поїхати у відрив - безліч і безліч атак. У першій частині етапу був сильний зустрічний вітер, але нас це не зупинило. Ми атакували, приєдналися до відриву, але пелотон кожен раз реагував. Я сам атакував раз двадцять.

 

   Гонка йшла дуже хаотично, але ми продовжували атакувати, і в якийсь момент я накрутив швидкість на спуску. Тім до мене перекласти, і ще кілька хлопців нас наздогнали. Разом ми відкрили просвіт, який продовжували збільшувати. Тім відіграв велику роль, блискуче відпрацював, особливо перед останнім підйомом, де він закрив просвіт до двох лідерів. Я вдячний йому за допомогу.

 

  Потім я вже мав вести гонку з розумом, дотримуватися плану, що я і зробив. Я задоволений, тому що все вийшло. У відрив поїхали хороші гірники, тому я не був повністю впевнений в успіху.

 

  Фінальна гора була трохи схожа на Арденни. Коли підйом проходиться за 10 хвилин, мені подобається такий короткий докладання зусиль, в цьому випадку я можу бути з кращими.

 

  Атмосфера на останньому підйомі була шаленою! Як на класиків з усіма цими прапорами і іншим. Вболівальники мене дуже надихнули. Я щасливий, що виграв десятий етап Гран-туру, це гарне число. Щасливий, що перемога прийшла в Країні Басків, яка, як мені здається, схожа на Фландрію. Тут теж дуже люблять велоспорт ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3726341.jpg (40.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 07.09.2019, 08:47 | Повідомлення # 35
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фабіо Ару не вийшов на старт 13 етапу Вуельти Іспанії-2019



Втома і пошкодження м'язів змусили Фабіо Ару зійти з Вуельти Іспанії-2019
 
  29-річний італійський гонщик команди UAE Team Emirates Фабіо Ару зійшов з Вуельти Іспанії-2019. Він не став виходити на старт 13 етапу за порадою медиків команди. Причина сходу - втома і сильне пошкодження м'язової тканини.

  Переможець Вуельти Іспанії-2015 року, Фабіо Ару після 12 етапу йшов на 54-й позиції в загальному заліку. У квітні гонщику була проведена операція на на клубової артерії, через яку він відмовився від участі в Джиро д'Італія-2019.

 Лікар команди UAE Team Emirates Йерун Сворт (Jeroen Swart): «Фабіо відновився після операції в квітні, симптоми захворювання пройшли. Протягом цих місяців він добре тренувався, судячи з показників, він прогресував. На старт Вуельти Іспанії-2019 він прибув в дуже хорошій формі, але під час гонки не зміг виступати так, як сподівалися. Він відчував, що накопичується втома, а також у нього пошкодження м'язової тканини. Тому він вирішив припинити гонку. Ми проведемо звичайні в таких випадках тести, ті, які гонщики проходять регулярно, проаналізуємо показники з тренувань, проведемо максимум фізіологічних тестів, щоб зібрати більше інформації ».

 

  Фабіо Ару: «Аналізи, проведені лікарями команди, показали наявність сильного пошкодження м'язової тканини, яка не дає мені відновитися після докладених зусиль. Ситуація погіршилася. Тому разом з лікарями команди ми вирішили, що мені треба припинити гонку і продовжити обстеження. Мені шкода зніматися з гонки, але, з огляду на ситуацію, продовжувати було б немислимо ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5535164.jpg (47.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 07.09.2019, 08:51 | Повідомлення # 36
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Тадея Погачара на Вуельті Іспанії-2019




20-річний словенський гонщик команди UAE Team Emirates Тадей Погачар на першому в кар'єрі Гран-турі зробив дубль, вигравши два етапи. На 13-му етапі Вуельти Іспанії-2019 з фінішем в підйом вищої категорії Лос-Мачукос гонщикам відриву дня не вдалося розіграти перемогу. Відрив довго не міг сформуватися, в результаті в нього відібрали 19 гонщиків. Численні атаки з відриву тривали аж до фінального підйому. Останнім з відриву атакував і утримував просвіт П'єр Латур (AG2R La Mondiale), але його обійшли за 1,5 км до фінішу атакували з групи генеральщіков на останніх чотирьох кілометра етапу словенські гонщики Тадей Погачар і лідер загального заліку Прімож Рогліч (Jumbo-Visma).

 

Тадей Погачар першим перетнув фінішну лінію, а Прімож Рогліч, що фінішував другим, зміцнив лідерство в генеральній класифікації.

 

  20-річний словенський гонщик команди UAE Team Emirates крім перемоги на етапі піднявся на дві позиції в генеральній класифікації і увійшов до трійки найсильніших, де тепер поступається своєму співвітчизнику 3:01, а від Алехандро Вальверде (Movistar), що йде на другій позиції, Погачара відокремлює 36 секунд.

 

Також Тадей Погачар перехопив у Мігеля Лопеса (Astana) білу майку кращого молодого гонщика і випереджає в цій класифікації колумбійського гонщика на 17 секунд.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 6344059.jpg (78.2 Kb)
 
GADДата: Неділя, 08.09.2019, 07:19 | Повідомлення # 37
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Сема Беннетта на Вуельті Іспанії-2019



Сем Беннетт зробив дубль, вигравши другий етап на Вуельті Іспанії-2019. Після перемоги на 3-му етапі 28-річний ірландський гонщик команди Bora-hansgrohe виграв 14-й етап. Етап проходив за традиційним сценарієм - відрив дня був спійманий за 4,5 км до фінішу, але був затьмарений великою завалом на фінальному кілометрі, в який потрапило близько 15 гонщиків. Алехандро Вальверде (Movistar) і Тадей Погачар (UAE Team Emirates) впали, але їм вдалося уникнути серйозних травм.

Завал зупинив більшу частину пелотона, а Сем Беннет, якого оминули завалу, першим перетнув лінію фінішу, випередивши Максиміліано Річезе (Deceuninck-Quick Step) і Тосха Ван дер Санде (Lotto Soudal).

Це 13-та перемога ірландського гонщика в цьому сезоні.

Сем Беннетт: «Перш за все, сподіваюся, що з хлопцями, які впали, все в порядку. Сьогодні вперше на цих перегонах у спринтерів був шанс на швидкий фініш. Ця перемога багато для мене значить. Вона тринадцята в сезоні, а 13 - мій щасливий номер. Хочу подякувати товаришів по команді за те, що вони так багато працювали на мене. Вони контролювали гонку весь день, гарантували, що відрив не доїде до фінішу на цей раз.

Завал мене не зачепив, я почув його, але він стався позаду мене. Команди Quick Step і UAE Team Emirates відмінно вишикувалися для спринту, так що я просто сів за ними. Коли перетинав фініш, раптом подумав, що відрив міг доїхати. Якусь секунду я вагався, могла вийти безглузда ситуація. Зрозумів, що виграв, тільки коли про це мені сказав мій механік. Тоді відчув таке полегшення, ніби виграв в перший раз. До наступного спринту чекати дуже довго. Останні 11 днів я відчував себе непотрібним. Так що, коли дійшло до спринту, треба було докласти всіх зусиль. Тому відчувався тиск, а тепер я радий ».

Прімож Рогліч: «Я не потрапив в завал. Був там, але не впав. Для нас, генеральщіков, такі випадки становлять головну небезпеку, особливо на спринтерських етапах. Ми повинні перебувати в голові, але в той же час хочемо ризикувати якомога менше.

Я ніколи не був на підйомах, які будуть на наступних етапах. Бачив лише профіль. Це вся інформація. Попереду два важких дня, особливо завтрашній останній підйом, він дуже важкий. А після завтра передбачається, що буде гарний етап, як сказали, на астурійськой Галібье. З нетерпінням чекаю цього. Упевнений, що мої суперники будуть атакувати, постараються зі старту задати шалену швидкість. Мені і команді треба бути готовими до цього ».

Тадей Погачар: «Завал був великим. Не знаю, що сталося. Ми їхали на великій швидкості, і багато хлопців впали. Я в порядку, але думаю, я вдарив Мезгеца, коли падав. Не знаю, як він. Сподіваюся, все в порядку, і ні у кого не буде серйозних травм ».

Алехандро Вальверде: «Я майже зупинився, коли впав, не думаю, що падіння на мене вплине. Трохи болить зап'ястя, але це не так серйозно, просто вдарився. Взагалі-то, перед фінішем я відчув, що щось трапиться. Фініш був в тягун, там могли утворитися розриви, всі хотіли утриматися попереду. Висока швидкість, нервозність, два гонщика торкнулися колесами, і все впали. Думаю, зі мною все гаразд. Якщо не брати до уваги падіння, наш день пройшов добре, хоча і легким його назвати не можна - 2300 м набору висоти і величезна швидкість, з якою йшли фінальний підйом. Попереду два великих гірських етапу, треба взяти від них максимум ».


За матеріалами: https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 4263554.jpg (50.5 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 09.09.2019, 06:32 | Повідомлення # 38
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сеппо Кусс перемагає на 15-му гірському етапі Вуельти Іспанії-2019


 
24-річний американський гонщик команди Jumbo-Visma Сеппо Кусс здобув першу в кар'єрі перемогу на етапі Гран-туру. Відібравшись у відрив дня, Сеппо Кусс атакував поодинці на фінальному підйомі 1-ї категорії Пуерто дель Асебо. За 6,7 км до фінішу він добрав атакував раніше з відриву Серхіо Самітьер (Sergio Samitier / Euskadi-Murias), пройшов його і поодинці поїхав до фінішу. Ніхто з попутників по відриву не зміг наздогнати американського гонщика, який перетнув фінішну лінію з 39-секундною перевагою.

Сеп Кусс: «На даний момент це неймовірна Вуельта для команди. І неймовірний день. Я ще все не цілком усвідомив. Ми знали, що Astana і Movistar постараються відправити своїх гонщиків у відрив. Коли я побачив, що Солер і Ісагірре поїхали, то поїхав за ними, тому що вони сильні гонщики, які пізніше могли б зіграти тактичну роль. Потім розрив зріс, його вистачало, щоб боротися за перемогу на етапі. В іншому випадку я збирався чекати Приможа на фінальному підйомі, щоб йому допомогти. У мене не було стратегії, я просто поїхав так швидко, як тільки міг.

 

  Я знав, що перші кілометри підйому будуть найважчими, тому постарався біля підніжжя зайняти хорошу позицію. Відчував себе відмінно, хотів їхати своїм ритмом, не граючи в спробах обдурити суперників. І на фінальному кілометрі я святкував разом з уболівальниками. Їх пристрасть фантастична, саме тому велоспорт такий неймовірний вид спорту. У погані дні вони завжди за тебе. Кричать, підбадьорюють, підштовхують в горах, навіть якщо ти програєш півгодини. Вони завжди підтримують, ось чому я люблю велоспорт.

 

Як команда, ми показали, що коли група просівається, ми перевершуємо числом. Ми завжди там, де треба перебувати. У нас найсильніший гонщик, що найважливіше!

 

   Взяти таку перемогу непросто. Я завжди багато працював, щоб бути в хорошій формі. Команда дає мені можливості. Це третій Гран-тур в моїй кар'єрі, я отримую шанс їхати на свій результат, як сьогодні, за що дуже вдячний команді ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2520042.jpg (59.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 10.09.2019, 18:56 | Повідомлення # 39
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Іспанії. Етап 16. Якоб Фульсанг перемагає на Альто де ла Кубілая, Мігель Анхель Лопес атакує



Якоб Фульсанг здобув свою першу перемогу на етапах Гранд-турів, вигравши сьогодні 16-й етап «Вуельти Іспанії» на вершині 18-кілометрового підйому Альто де ла Кубілая. Фульсанг і Луїс Леон Санчес удвох потрапили в відрив дня, який зумів втриматися аж до самого фінішу. Разом, гонщики «Астани» розіграли чудову командну тактику: Санчес провів потужну атаку, просіявши лідируючу групу, а Фульсанг зумів остаточно виїхати від усіх суперників приблизно за 5 км до фінішу. У підсумку, Якоб Фульсанг виграв, а Луїс Леон Санчес фінішував третім.

- Я дуже щасливий моєї перемоги! Нарешті, я здобув перемогу на етапі Гранд-туру! Це чудове продовження мого найуспішнішого сезону. Я радий, що після розчарування на «Тур де Франс», мені вдалося повернутися на високий рівень форми тут, на «Вуельті». Сьогодні ми планували поїхати у відрив разом з Луїсом Леоном. Насправді, я пробував і вчора, але не вийшло. Тепер, все склалося. Вранці ми обговорювали два варіанти розвитку подій на цьому етапі: спробувати виїхати у відрив, щоб поборотися за перемогу на етапі, а якщо не вийде, то залишитися попереду, щоб допомогти Мігелю Анхелю на останньому підйомі. Я хочу подякувати Луїса Леона за величезну допомогу, яку він надав мені на фінальній горе. Він провів дуже потужну атаку приблизно за 9 км до фінішу, і після цього ми опинилися в невеликій групі, в якій було 5 чоловік. Він продовжив працювати попереду, і на крутому ділянці атакував я, за мною всидів тільки Брамбілла. Пізніше, може за 5 км до фінішу я спробував знову, і на цей раз поїхав один. Цей успіх дарує мені неймовірні емоції, він підтверджує, що я на правильному шляху в моїй підготовці до чемпіонату світу і фінальної частини сезону. Однак, у нас все ще залишається найголовніша мета на цій гонці: допомогти Мігелю Анхелю Лопесу дістатися до подіуму, і я готовий докласти максимум зусиль для цього. Попереду ще два важких етапу на третьому тижні, так що ми продовжимо боротися, - розповів Якоб Фульсанг.

 

Після швидкого старту в права, група з 17 гонщиків виїхала у відрив разом з двома представниками «Астани», Якобом Фульсангом і Луїсом Леоном Санчесом. Група відриву набрала велику перевагу понад 9 хвилин, і цього виявилося достатньо для боротьби за перемогу на етапі. Два гонщика казахстанської команди ідеально розіграли свої карти на цьому етапі, який завершився перемогою і призовим місцем.

За спиною відриву, інша частина «Астани» також виявилася «на висоті». Омар Фраіле, Даріо Катальдо і Йон Ісагірре вийшли вперед на перших кілометрах Альто де ла Кубілая, зробивши серйозну селекцію в пелотоні, після чого атакував Мігель Анхель Лопес. Суперники відповіли на цю атаку, але він пробував знову і знову. У підсумку, Лопес перетнув фінішну лінію разом з Тадеєм Погачаром і Пріможем Роглічем, але зумів скинути Алехандро Вальверде і Наірі Кінтану.

 

На другий день відпочинку Рогліч відправляється в ролі лідера загального заліку «Вуельти», Вальверде як і раніше другої, програючи вже 2 хвилини 48 секунд. Погачар - третій (+3.42), Лопес - четвертий (+3.59).

Другий день відпочинку команда «Астана» проведе в Бургосі.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 4579515.jpg (59.8 Kb)
 
GADДата: Четвер, 12.09.2019, 07:23 | Повідомлення # 40
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Філіп Жільбер - переможець 17 етапу Вуельти Іспанії-2019

 

  Філіп Жільбер зробив дубль, вигравши другий етап на Вуельті Іспанії-2019. На 17-му етапі 37-річний бельгійський гонщик команди Deceuninck-Quick Step разом зі своїми товаришами по команді Еросом Капеккі, Ремі Кавані, Тімом Деклерк, Фабіо Якобсеном, Джеймсом Ноксом і Зденєком Штибаром поїхав у відрив дня. Гонщики Deceuninck - Quick Step працювали в голові відриву і за 85 км до фінішу розрив між відривом і переслідує групою становив понад шість хвилин.

  За 40 км до фінішу група переслідувачів скоротила перевага відриву до 4 з половиною хвилин, але потім відрив повернув втрачену хвилину. На фінальному кілометрі Зденек Штибар атакував, його добрали за 500 м, але потім атакував Філіп Жільбер. Він обійшов почав спринт Сема Беннетта (Bora-hansgrohe) і першим перетнув фініш, додавши до свого списку перемог 11-й виграний етап Гран-туру.

23-річний британський гонщик команди Deceuninck-Quick Step Джеймс Нокс за підсумками 17 етапу піднявся в десятку кращих загального заліку.

Філіп Жільбер: «Це особлива перемога. Думаю, цей етап залишиться в історії через те, як шалено розвивався етап з самого старту. Ми поїхали великою групою, в якій було близько 40 гонщиків, в тому числі там були хлопці, високо йдуть в загальному заліку, такі, як Кінтана і Джеймс Нокс.

 

  Можу сказати, що ніколи не відчував такого як сьогодні за 17 років кар'єри в професіоналах. Упевнений, люди ще довго будуть згадувати цей етап. Ми поїхали в відрив семеро або увосьмеро, підбадьорювали одне одного. Це було неймовірно. В якійсь момент швидкість досягла 75 км / год на рівнині. Я поставив 54х11 і крутив її весь час.

 

Бічні вітру і ешелони - частина ДНК нашої команди, і мені теж це подобається.

 

Моя перемога стала можливою завдяки фантастичній і відданою роботі «Вольчей зграї», тому перемога ще більш солодка і незабутня.

 

  Я не в перший раз виграю два етапи на Гран-турі, але ще жодного разу не робив хет-трик. Етап в п'ятницю мені підходить. Буду боротися за перемогу в Толедо ».

 

  Джеймс Нокс: «Ми знали, що буде вітряно, і що дороги відкриті вітрам. Ми поїхали на найвищій швидкості, як тільки випала нагода. Коли побачили, що ми попереду, то були готові віддати всі сили. Ми вірили, що втримаємося до фінішу. Ми їхали заради генеральній класифікації, але також захищали Філа. Сьогодні ми зробили щось нереальне, не впевнений, що я коли-небудь відчую щось більш захоплююче ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2875643.jpg (46.4 Kb)
 
GADДата: Субота, 14.09.2019, 19:10 | Повідомлення # 41
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ремі Кавані перемагає на 19-му етапі Вуельти Іспанії-2019 після сольною атаки
 


   Ремі Кавані (Rémi Cavagna), 24-річний французький гонщик команди Deceuninck-Quick Step на прізвисько «Те-ШЕ-ве (швидкісний поїзд) з Клемон-Феррана», здобув першу в кар'єрі перемогу на етапі Гран-туру, вигравши 19-й етап Вуельти Іспанії-2019. Він відібрали у відрив дня, а на останніх 25 км атакував. У Толедо, на 8% градиенте фінішного підйому з бруківкою і технічно складними поворотами він зберіг просвіт і на 5 секунд випередив пелотон на фініші.

 Ремі Кавані: «Я завжди намагаюся і викладаюся на сто відсотків. Сьогоднішній етап не був винятком. Я такий щасливий, тому що це моя перша перемога на Гран-турі. Відчуття чудові! За минулі тижні у нас було багато прекрасних моментів, а цей результат - ще одне винагороду для «Зграї вовків», які багато працювали і кожен раз виявляли відданість справі.

 

  В кінці етапу мені було важко. Останні 25 км були жахливими. Я їхав при сильному зустрічному вітрі. Хотів прискоритися, але не міг. Боявся, що в кінці мене наздоженуть, але в підсумку все вийшло. На останній прямій я озирнувся, побачив, що вони на повороті.

 

  Сьогодні ми працювали на Філіпа Жильбера. Поїхала велика група, я сів за ними, але не проводив зміни, тому що мій лідер був позаду. Моєю метою була перемога на етапі Вуельти. І тепер відчуваю звільнення. Я дуже добре відновлююся. З кожним днем ​​моя форма все краще. Не маю на увазі, що я дуже свіжий, але сила у мене залишилася. Сьогодні був мій останній шанс на перемогу, і я зробив все, що міг ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1118270.jpg (39.1 Kb)
 
GADДата: Неділя, 15.09.2019, 06:48 | Повідомлення # 42
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тадей Погачар - переможець 20-го етапу Вуельти Іспанії-2019


 
  Наймолодший учасник Вуельти Іспанії-2019, 20-річний Тадей Погачар, вигравши 20-й, фінальний гірський етап, зробив хет-трик, а також повернув собі білу майку кращого молодого гонщика і піднявся на третю сходинку генеральної класифікації.

 Словенська гонщик команди UAE Team Emirates атакував поодинці за 39 км до фінішу, за 4,5 км до вершини підйому 1-ї категорії Пуерто де Пенья Негра. За ним ніхто не пішов, і Тадей Погачар, обійшовши гонщиків відриву дня, продовжив їхати від суперників поодинці. На фініші 20-річний словенський гонщик виграв у групи червоною майки 1 хвилину 32 секунди, що принесло йому крім перемоги на етапі місце в трійці кращих генеральній класифікації і білу майку кращого молодого гонщика.

  Тадей Погачар: «Треба було терпіння. Нога йшла добре, але моральний стан був не на висоті на першій частині етапу. Потім я побачив, що всім стало некомфортно через дощ і холоду. Я ж на останньому підйомі відчував себе відмінно і атакував.

 

  Лопес прикладав великі зусилля, але я вибрав правильний момент. Коли ми пройшли позначку 5 км до вершини, я бачив, що там зустрічний вітер, тому спочатку не був упевнений, чи зможу поїхати. Але потім, коли більшість атак провалилося, я побачив, що мої суперники не так добре себе почувають. І тоді я потужно прискорився. Ніхто за мною не поїхав. Тоді я дав повний газ і втримався до фінішу.

 

  Мене дуже підтримали вболівальники Словенії, які стоять біля дороги, моя сім'я, також мене підбадьорювали з технічки. Вони надали мені величезну мотивацію, завдяки чому остання година гонки я їхав на максимальній швидкості. Вони полегшили мені гонку. Стільки емоцій - це було неймовірно.

 

  Я поки не усвідомив, що виграв три етапи на своєму першому Гран-турі. Мені важко повірити, що я піднімуся на фінальний подіум Вуельти. Для мене честь стояти поруч з Алехандро Вальверде і Пріможем Роглічем. Це абсолютно неймовірно. Навіть уявити не міг подібне. Мені треба кілька днів, щоб зрозуміти, що у мене вийшло зробити ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 3565634.jpg (55.0 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 16.09.2019, 08:32 | Повідомлення # 43
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Підсумки Вуельти Іспанії-2019 за очками Світового рейтингу

На Вуельті Іспанії-2019 за підсумками 20 етапів, генеральній класифікації, класифікації за очками, гірської класифікації і кількістю днів, проведених в червоній майці лідера, найбільше очок в індивідуальний залік Світового рейтингу (UCI World Ranking) заробив переможець Вуельти Іспанії-2019 словенський велогонщик Прімож Рогліч (Primoz Roglic) з команди Jumbo - Visma - 1434 очка.

 

У заліку країн лідирує Словенія, гонщики цієї країни сумарно набрали 2381 очко. У командному заліку найбільше очок Світового рейтингу (UCI World Ranking) у іспанської команди Movistar, її гонщики сумарно набрали 1794 очка.

 

  З 176 гонщиків, що стартували на Вуельті Іспанії-2019, окуляри змогли набрати 90 велогонщиків. Представники 22 команд змогли заробити очки в особистий залік. На старт вийшли представники 30 країн, окуляри заробили велогонщики з 25 країн.

 

Окуляри Світового рейтингу на Вуельті Іспанії-2019
20 очок отримує лідер Вуельти Іспанії-2019 за носіння червоної майки на етапі в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking)

 

100 очок отримує переможець етапу Вуельти Іспанії-2019 в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking) (1-5 місце: 100; 40; 20; 12; 4).

 

100 очок отримує переможець гірській класифікації, а також спринтерській класифікації Вуельти Іспанії-2019 в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking) (1-3 місце: 100; 40; 20)

 

850 отримує переможець генеральної класифікації Вуельти Іспанії-2019 в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking)

 

1-10 місце: 850; 680; 575; 460; 380; 320; 260; 220; 180; 140

11-20 місце: 120; 100; 84; 68; 60; 56; 52; 48; 44; 40
21-25 місце: по 32 очка

26-30 місце: по 24 очка

31-40 місце: по 20 очок
41-50 місце: по 16 очок
51-55 місце: по 12 очок
56-60 місце: по 8 очок


Індивідуальна класифікація Вуельти Іспанії-2019 за очками Світового рейтингу, без (TTT)

 1 Primoz Roglic (Slo) Team Jumbo - Visma +1434
 2 Tadej Pogacar (Slo) UAE Team Emirates 915
 3 Alejandro Valverde (Esp) Movistar Team 872
 4 Nairo Quintana (Col) Movistar Team 636
 5 Miguel Lopez (Col) Astana Pro Team 476
 6 Sam Bennett (Irl) Bora-hansgrohe 380
 7 Rafal Majka (Pol) Bora-hansgrohe 356
 8 Wilco Kelderman (Ned) Team Sunweb 264
 9 Philippe Gilbert (Bel) Deceuninck - Quick Step 232
 10 Carl Fredrik Hagen (Nor) Lotto Soudal 220
 11 Fabio Jakobsen (Ned) Deceuninck - Quick Step 200
 12 Jakob Fuglsang (Den) Astana Pro Team 184
 12 Marc Soler (Esp) Movistar Team 184
 14 Dylan Teuns (Bel) Bahrain Merida 172
 15 Sergio Higuita (Col) EF Education First 168
 16 Remi Cavagna (Fra) Deceuninck - Quick Step 152
 17 Angel Madrazo (Esp) Burgos - BH 140
 17 Mikel Nieve (Esp) Mitchelton-Scott 140
 19 James Knox (Gbr) Deceuninck - Quick Step 132
 20 Sepp Kuss (Usa) Team Jumbo - Visma 124
 21 Geoffrey Bouchard (Fra) AG2R 116
 22 Nikias Arndt (Ger) Team Sunweb 104
 22 Ruben Guerreiro (Por) Team KATUSHA-Alpecin 104
 24 Jesus Herrada (Esp) Cofidis 100
 24 Mikel Iturria (Esp) Euskadi - Murias 100
 24 Nicolas Roche (Irl) Team Sunweb 100
 24 Tao Geoghegan Hart (Gbr) Team INEOS 100
 28 Alex Aranburu (Esp) Caja Rural - Seguros RGA 80
 29 Hermann Pernsteiner (Aut) Bahrain Merida 72
 30 Nicolas Edet (Fra) Cofidis 68
 31 Ion Izagirre (Esp) Astana Pro Team 56
 32 Luis Leon Sanchez (Esp) Astana Pro Team 52
 33 Oscar Rodriguez (Esp) Euskadi - Murias 44
 33 Esteban Chavez (Col) Mitchelton-Scott 44
 35 Edward Theuns (Bel) Trek-Segafredo 40
 35 Jonathan Lastra (Esp) Caja Rural - Seguros RGA 40
 35 Jetse Bol (Ned) Burgos - BH 40
 35 Pierre-Roger Latour (Fra) AG2R 40
 35 Maximiliano Richeze (Arg) Deceuninck - Quick Step 40
 35 Tosh Van Der Sande (Bel) Lotto Soudal 40
 35 Lawson Craddock (Usa) EF Education First 40
 35 Patrick Bevin (Nzl) CCC Team 40
 43 Francois Bidard (Fra) AG2R 36
 43 Jose Joaquin Rojas (Esp) Movistar Team 36
 43 Robert Gesink (Ned) Team Jumbo - Visma 36
 46 Ben O'Connor (Aus) Dimension Data 32
 46 Kilian Frankiny (Swi) Groupama - FDJ 32
 46 Luka Mezgec (Slo) Mitchelton-Scott 32
 49 Damien Howson (Aus) Mitchelton-Scott 28
 49 Zdenek Stybar (Cze) Deceuninck - Quick Step 28
 51 Jon Aberasturi (Esp) Caja Rural - Seguros RGA 24
 51 Martijn Tusveld (Ned) Team Sunweb 24
 51 Peter Stetina (Usa) Trek-Segafredo 24
 54 Neilson Powless (Usa) Team Jumbo - Visma 20
 54 Niklas Eg (Den) Trek-Segafredo 20
 54 Fernando Barcelo (Esp) Euskadi - Murias 20
 54 Jose Herrada (Esp) Cofidis 20
 54 Wout Poels (Ned) Team INEOS 20
 54 Fernando Gaviria (Col) UAE Team Emirates 20
 54 Felix Grossschartner (Aut) Bora-hansgrohe 20
 54 Sebastian Henao (Col) Team INEOS 20
 54 Dorian Godon (Fra) AG2R 20
 54 Benjamin King (Usa) Dimension Data 20
 54 Szymon Sajnok (Pol) CCC Team 20
 54 Sergio Samitier (Esp) Euskadi - Murias 20
 54 Daniel Navarro (Esp) Team KATUSHA-Alpecin 20
 54 Nelson Oliveira (Por) Movistar Team 20
 54 George Bennett (Nzl) Team Jumbo - Visma 20
 54 Gianluca Brambilla (Ita) Trek-Segafredo 20
 70 Tobias Ludvigsson (Swe) Groupama - FDJ 16
 70 Mikel Bizkarra (Esp) Euskadi - Murias 16
 70 Cristian Rodriguez (Esp) Caja Rural - Seguros RGA 16
 70 Sergio Henao (Col) UAE Team Emirates 16
 70 Daniel Martinez (Col) EF Education First 16
 70 Antonio Pedrero (Esp) Movistar Team 16
 70 Marc Sarreau (Fra) Groupama - FDJ 16
 77 Rigoberto Uran (Col) EF Education First 12
 77 Thomas De Gendt (Bel) Lotto Soudal 12
 77 Jonas Koch (Ger) CCC Team 12
 77 Louis Meintjes (Rsa) Dimension Data 12
 77 Matteo Fabbro (Ita) Team KATUSHA-Alpecin 12
 77 Gorka Izagirre (Esp) Astana Pro Team 12
 83 Pawel Poljanski (Pol) Bora-hansgrohe 8
 83 Clement Chevrier (Fra) AG2R 8
 85 Edvald Boasson Hagen (Nor) Dimension Data 4
 85 Mark Padun (Ukr) Bahrain Merida 4
 85 Fabio Aru (Ita) UAE Team Emirates 4
 85 Clement Venturini (Fra) AG2R 4
 85 Bruno Armirail (Fra) Groupama - FDJ 4
 85 Phil Bauhaus (Ger) Bahrain Merida
 
GADДата: Понеділок, 16.09.2019, 08:34 | Повідомлення # 44
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Командний залік Вуельти Іспанії-2019 за очками Світового рейтингу (сумарно з ТТТ)

 1 Movistar Team +1764
 2 Team Jumbo - Visma 1 634
 3 UAE Team Emirates 955
 4 Astana Pro Team 880
 5 Deceuninck - Quick Step 824
 6 Bora-Hansgrohe 768
 7 Team Sunweb 512
 8 Soudal Lotto 272
 9 Bahrain Merida 252
 10 EF Education First 248
 11 Mitchelton-Scott 244
 12 AG2R La Mondiale 224
 13 Euskadi - Murias 200
 14 Cofidis 188
 15 Burgos - BH 180
 16 Caja Rural - Seguros RGA 160
 17 Team INEOS 140
 18 Team KATUSHA-Alpecin 136
 19 Trek-Segafredo 104
 20 ССС Team 72
 21 Dimension Data 68
 21 Groupama - FDJ 68
 

 Залік Вуельти Іспанії-2019 за очками Світового рейтингу по країнам (сумарно, без ТТТ)
 1 Словенія 2381
 2 Іспанія 2008
 3 Колумбія 1408
 4 Голландія 584
 5 Бельгія 496
 6 Ірландія 480
 7 Франція 464
 8 Польща 384
 9 Великобританія 232
 10 США 228
 11 Норвегія 220
 12 Данія 204
 13 Португалія 124
 14 Німеччина 120
 15 Австрія 72
 16 Австралія 60
 16 Нова Зеландія 60
 18 Італія 56
 19 Аргентина 40
 20 Швейцарія 32
 21 Чехія 28
 22 Швеція 16
 23 ПАР 12
 24 Україна 4
 24 Еритрея 4
 26 Білорусь 0
 26 Люксембург 0
 26 Росія 0
 26 Ефіопія 0
 26 Японія


За матеріалами: https://velolive.com
 
GADДата: Понеділок, 16.09.2019, 08:38 | Повідомлення # 45
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Іспанії. Мігель Анхель Лопес - 5-й в підсумковій класифікації, найактивніший гонщик супербагатоденки



Капітан команди «Астана» Мігель Анхель Лопес фінішував 5-м в підсумковій генеральній класифікації «Вуельти Іспанії», яка завершилася сьогодні ввечері в центрі Мадрида.

- Я задоволений тим, як провів цю «Вуельту Іспанії». Я підійшов до гонки в хорошій формі, і на протязі всіх трьох тижнів я не переставав атакувати. Я робив все, що було в моїх силах на всіх гірських етапах, а також, в «оброблення», так що мені нема про що шкодувати. Так, мені знову не щастило в ряді важливих моментів, як наприклад на етапі в Андоррі, або позавчора в Толедо. Але, я залишив це позаду, думаю тільки про хороші моменти, які були в цій гонці. Навколо мене була чудова команда, і я хочу подякувати всій «Астану» за довіру і фантастичну підтримку протягом гонки. Як команда, я думаю, ми влаштували велике велосипедне шоу на «Вуельті», і ми можемо пишатися цим. Звичайно, я був би більш щасливий, якби добрався до фінального подіуму, тому що я був готовий до цього. Що ж, я 5-й в генеральній класифікації, і я дивлюся на це, як на причину знову повернутися сюди за кращим результатом! - розповів Мігель Анхель Лопес, який був визнаний найактивнішим гонщиком «Вуельти-2019».

- Ми провели три важкі, але чудові тижні тут, на «Вуельті Іспанії! Ми виграли дуже красиву командну гонку на старті, і я пишаюся нашими хлопцями, які провели феноменальний етап. Якоб Фульсанг за підтримки Луїса Леона Санчеса приніс нам чудову перемогу на одному з найскладніших гірських етапів, і це було вражаюче! Протягом трьох днів у нас була червона майка, і до самого останнього моменту наш лідер Мігель Анхель Лопес бився за фінальний подіум. Я впевнений, що без того невезіння, яке у нього було, він би досяг цієї мети. У підсумку, він фінішував 5-м, це вагомий результат, а й він сам, і вся команда були готові до більшого. Проте, я задоволений нашою командою, яка довела, що є однією з найсильніших, або навіть найсильнішої на «Вуельті 2019»! Це велоспорт, іноді ти виграєш, іноді - програєш. У цьому сезоні у нас дуже багато великих досягнень, ми виграли 12 багатоденних гонок, і це унікальний результат у велоспорті! Так що ми з оптимізмом дивимося на фінал цього року і на початок наступного сезону! З підтримкою нашого генерального спонсора «Самрук-Казина» я впевнений, що ми доб'ємося ще вагоміших результатів у 2020 році! - сказав Олександр Винокуров, генеральний менеджер «Астани».

Словенська гонщик Прімож Рогліч став підсумковим переможцем «Вуельти Іспанії 2019». Фінальний подіум доповнили Алехандро Вальверде і Тадей Погачар.

Голландський гонщик Фабіо Якобсен здобув перемогу на заключному 21-му етапі супербагатоденки (106.6 км від Фуенлабрада до Мадрида), випередив Сема Беннетта і Жімон Сайнока.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1844041.jpg (35.5 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Вуельта Іспанії-2019
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Вверх