Четвер, 25.04.2024, 09:38
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум » Велофорум » ПРО » Вуельта Іспанії-2019
Вуельта Іспанії-2019
GADДата: Понеділок, 16.09.2019, 08:40 | Повідомлення # 46
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сьомий подіум Вуельти Іспанії в кар'єрі Алехандро Вальверде
 



  39-річний іспанський гонщик команди Movistar Алехандро Вальверде в сьомий раз в кар'єрі піднявся на подіум Вуельти Іспанії. Вперше він став призером іспанського Гран-туру в 2003 році в 23 роки, в 2009 році в 29 років виграв Вуельту, а в 39 років знову фінішував в трійці кращих в майці чемпіона світу, взявши також перемогу на етапі (7-м).

 

Наступною метою Алехандро Вальверде є чемпіонат світу-2019, де він буде захищати райдужну майку.

 

  Алехандро Вальверде: «Я дуже щасливий. Це щось неймовірне - через 16 років, після стількох років боротьби на вищому рівні, фінішувати другим. Це була прекрасна Вуельта і ... Можливо, гіршим моментом став завал і нерозуміння, яке за ним послідувало.

 

Що стосується чемпіонату світу. Подивимося. Буде дуже складно.

 

У нас буде дуже сильна команда. Наступного тижня ми зберемося в Аліканте перед від'їздом в Йоркшир.

 

  Поїдемо з кращими намірами, але треба бути реалістом. Ми знаємо, що маршрут підходить іншим гонщикам більше, ніж мені. Гонка буде більш ніж відкрита, наші шанси менше, ніж були в Австрії. Головне - видати все, на що здатний ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 8791023.jpg (36.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 16.09.2019, 08:44 | Повідомлення # 47
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Прімож Рогліч - переможець Вуельти Іспанії-2019



Прімож Рогліч - перший гонщик Словенії, який виграв Гран-тур
 
  Переможцем Вуельти Іспанії-2019 став 29-річний словенський гонщик команди Jumbo-Visma Прімож Рогліч. Він надів майку лідера після перемоги в індивідуальній гонці на час на 10 етапі після дня відпочинку, що відкрила другий тиждень 74-го випуску іспанського Гран-туру. Він довіз майку лідера від французького міста За до столиці Іспанії - Мадрида, утримавши її до 21 етапу.

 
  У генеральній класифікації Прімож Рогліч випередив свого найближчого суперника, чемпіона світу, 39-річного іспанського гонщика команди Movistar Алехандро Вальверде на 2 хвилини 16 секунд. Також Прімож Рогліч став переможцем в очковій класифікації.

 

  Прімож Рогліч не тільки став першим словенським гонщиком, який виграв Гран-тур, але також першим переможцем тритижневої гонки за час існування команди Jumbo-Visma.

 

  У команди також дві поебди на етапах, здобуті Пріможем Роглічем і Сеппі Кусі. Для Рогліча це 11-я перемога в цьому сезоні, а для команди Jumbo-Visma - 47-я.

 

  Крім того, в цьому році у команди Jumbo-Visma є подіуми на кожному з Гран-турів - третє місце Приможа Рогліча на Джиро д'Італія-2019, третє місце Стевена Крёйсвейка на Тур де Франс-2019 і перемога Рогліча на Вуельті Іспанії.

Прімож Рогліч: «Я дуже щасливий. У мене немає слів. Неймовірні відчуття. Це не тільки моя найкрасивіша перемога, але також найбільша перемога для Словенії.

 

  Після Джиро д'Італія-2019 мені було неважко мотивувати себе на Вуельту. Я хочу боротися за перемогу на кожній гонці, в якій стартую. Так само я готувався і до іспанського Гран-туру. Це були важкі три тижні, і я радий, що вони закінчилися. На цій Вуельті Іспанії був не один, а кілька ключових моментів. На кожному етапі щось траплялося, навіть на відносно рівнинних.

 

  Після 20 етапу відчув полегшення. За ці три тижні були злети і падіння. Багато завалів і важких моментів робили гонку складної в психологічному плані. Доводилося бути уважними і зберігати концентрацію кожен день.

 

  Чим ближче до фіналу 20 етапу, тим важче ставало. На 19-му етапі я досить сильно вдарився.

 

  За останні дні ми показали, що ми - сильна команда. Всі працювали приголомшливо. Я пишаюся командою, тим, як ми боролися всі три тижні. Всі викладалися на 110 відсотків, що давало мені додаткову мотивацію йти на максимумі.

 

   Не хочу порівнювати нашу команду з іншими. У нас сильні хлопці. Найважливіше, що ми можемо боротися за перемогу майже в кожній гонці. Сподіваюся, в найближчі роки ми станемо ще сильнішими.

 

  Чудові відчуття від перемоги на цих перегонів. Ще цінніше, що подіумі я стояв разом з ще одним гонщиком зі Словенії. Це дуже добре для нашого велоспорту. Ми вписуємо трохи рядків в історію велоспорту, а чи будуть ще успіхи, дізнаюся тільки коли закінчу кар'єру. Але виграти Гран-тур - це вже велике досягнення.

 

  Тепер будемо насолоджуватися перемогою, а потім сфокусуємось на нових цілях ».

Річард Плюгге, менеджер команди Jumbo-Visma: «Перемога на Гран-турі - найбільше досягнення. Це найкраща перемога команди на даний момент.

 

  В кінці минулого року ми почали процес входження до вищого ешелону велоспорту - і на класиків, і на Гран-турах. В цьому році, піднявшись на подіуми всіх трьох Гран-турів, ми показали, що йдемо в правильному напрямку. Один із кроків - посилити команду, особливо щодо гонщиків другого плану, а також знайти поєднання молодих талантів і досвідчених хлопців. Стевен і Прімож вже довели, що можуть боротися за подіуми Гран-турів. А Том Дюмулін, що приєднався до команди, ще більше покращує цю перспективу.

 

  З Роглічем ми почали працювати уважно і обережно. Спочатку нам треба було подивитися, чи зможе він проїхати велогонку. Скоро стало ясно, що зможе.

  Потім ми крок за кроком стежили за його прогресом - спочатку на тижневих гонках, а в минулому році і на Гран-турі, де він фінішував 4-м на Тур де Франс-2018.

 

  В цьому році Джиро д'Італія стала для нього і для команди уроком. Найважливіший урок - не втрачати гостроту і залишатися сфокусованим все три тижні, що ми і виконали на цій Вуельті. Команда була сильна, Прімож отримав максимум від кожного гонщика. Тому він завжди відзначає, що перемоги добилися всім разом ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5362166.jpg (44.8 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Вуельта Іспанії-2019
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Вверх