П`ятниця, 19.04.2024, 17:46
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум » Велофорум » ПРО » ТУР ДЕ ФРАНС 2019
ТУР ДЕ ФРАНС 2019
GADДата: Субота, 27.10.2018, 08:43 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур де Франс-2019. презентація маршруту
 


Сьогодні, 25 жовтня, у Палаці конгресів в Парижі відбулася презентація маршруту 106-го випуску Тур де Франс, який пройде з 6 по 28 липня 2019 року. У 2019 ASO, організатори Тур де Франс, святкують 100-річчя появи жовтої майки лідера Великої Петлі.

 

  Тур де Франс-2019 стартує в Брюсселі на честь 50-річчя першої перемоги Едді Меркса на Тур де Франс. До Парижа пелотон буде добиратися через Вогези, Масив Централь, Піренеї, рівнини півдня Франції і Альпи. Протяжність маршруту складе 3460 км.

 

   На презентації маршруту Тур де Франс-2019 були присутні і п'ятиразовий переможці Великої Петлі - Едді Меркс, Бернар Іно і Мігель Індурайн, а також відомий французький велогонщик Раймон Пулідор, що фінішував на подіумі Тур де Франс 8 разів, але жодного разу не вигравав гонку.

Також в якості почесних гостей на презентації були переможець Тур де Франс-2018 Герант Томас, чотириразовий переможець Тур де Франс Кріс Фрум, призер Тур де Франс 2016 і 2017 року Шухевич Барді, переможець 30 етапів Тур де Франс Марк Кевендіш, призер Тур де Франс- 2014 Тібо Піно, Грег Ван Авермат і інші.

 

 

  Маршрут Тур де Франс-2019 включає в себе дві 27-км оброблення - командну на 2-му етапі і індивідуальну на 13-му, а також три фінішу на висоті більше 2 000 м над рівнем моря - на перевалі Турмале, на гірськолижному курорті Тінь (Tignes) і на гірськолижній станції Валь Торан (Val Thorens).

 

  У 2019 на Тур де Франс бонусні секунди будуть розігруватися на всіх етапах за винятком разделок, в тому числі на гірських вершинах Cote de Mutigny, Col des Chevreres, Cote de la Jailliere, Cote de Saint-Just, Hourquette d'Ancizan, Mur de Peguere, Galibier і Iseran.

 

   1-й етап Тур де Франс-2019 стартує і фінішує в Брюсселі на честь 50-річчя першої перемоги Едді Меркса на Тур де Франс, і буде включати проходження знаменитого підйому Тура Фландрії - Мюр ван Гераардсберген (Muur van Geraardsbergen). Також на першому етапі маршрут захопить Волув-Сен-П'єр (Woluwe-Saint-Pierre), де Меркс надів першу з 111 жовтих майок.

 

2-й етап Тур де Франс-2019 - 27-км командна гонка на час, яка зв'яже дві відомих пам'ятки Брюсселя - Королівський палац і Атоміум.

 

3-й і 4-й етап призначені для спринтерів. На 5-му етапі Тур де Франс поїде в Вогези, а першим гірським можна вважати 6-й етап з фінішем на Ла-Планш-де-Бель-Фій (La Planche des Belle Filles), де організатори включили проходження сектора по немощёной дорозі з 20% градієнтом на фініші.

 

14-й етап у Піренеях з фінішем на Турмале нагадає про Ежен Крістоф, першому гонщика, який надів жовту майку Тур де Франс в 1919 році. Цей етап включає також проходження підйому Супер-Бареж (Super Barèges) - 19,4 км з 7,4%.

Фінальна тиждень Тур де Франс-2019 пройде в Альпах. 18-й гірський етап до Валлуара (Valloire), який включає проходження Коль-де-Вар (Col de Vars), Ізоар і Галібье.

 

19-й етап до Тіня (Tignes) короткий, але також змусить гонщиків піднятися на висоту 2770 м, на вершину Коль д'Ізеран, підйом 12,9 км із середньою градієнтом 7,5%.

 

20-й, фінальний гірський етап протяжністю 131 км включає проходження підйомів Кормі-де-розлив (Cormet de Roselend) і Кот-де-Лонжфуа (Côte de Longefoy) і фініш на позначці 2365 м над рівнем моря на Валь Торан (Val Thorens / Chalet du Thorens) - 33,4 км з 5,5%.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0212987.jpg (70.2 Kb)
 
GADДата: Субота, 27.10.2018, 17:29 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Крістіан Прюдомм хоче заборонити використання вимірників потужності на Тур де Франс-2019
 

 

  Організатори Тур де Франс підготували для 106-го випуску один з найбільш гірських маршрутів в історії гонки, який буде включати сім гірських етапів з проходженням 30 підйомів 2-й, 1-й і вищої категорії. Директор Тур де Франс Крістіан Прюдомм під час презентації маршруту 2019 року наголосив, що виграти зможе лише кращий гірник. Крім того Прюдомм збирається заборонити використання велосипедних вимірювачів потужності на Тур де Франс-2019.

Крістіан Прюдомм: «Маршрут передбачає, що цей Тур де Франс неможливо виграти, якщо ти не великий гірник. На стратегічно важливих підйомах будуть розігруватися бонусні секунди, щоб надихнути гонщиків на атаки в ключові моменти. Сподіваємося, що завдяки цьому там, де ніхто не очікує, хтось поїде за перемогою на етапі і навіть за жовтою майкою. У минулому році Герант Томас найбільше боровся за бонусні секунди і виграв Тур де Франс. Це не випадковість.

 

  Ми заявляємо про наше небажання бачити вимірювачі потужності в гонці. Вони знищують чудову невизначеність цього спорту. Ми б хотіли позбутися велосипедних вимірювачів потужності, тому що хочемо не ускладнювати гонку, а зробити можливим розвиток декількох сценаріїв. Звичайно, вирішувати буде UCI.

 

  Вимірювачі потужності дуже корисні на тренуваннях, але коли гонщики використовують їх в гонці, це означає, що вони точно знають, скільки зусиль їм треба докласти і як довго. Але якщо гонщик не впевнений, що у нього залишилося досить сил, це може все змінити.

 

  Тур де Франс-2019 підніметься дуже високо в гори. Хоча гір вищої категорії буде менше, але підйомів другої категорії побільшає. І на середньогірських етапах гонку буде складніше контролювати ».

 

  Крістіан Прюдомм сказав, що організатори Тур де Франс збираються проконсультуватися з Міжнародним союзом велосипедистів з приводу можливості збільшити кількість бонусних секунд, що розігрувалися на гірських вершинах.

 

  Тьєррі Гувен (Thierry Gouvenou), технічний директор гонки, творець маршруту Тур де Франс-2019: «Я розумію, що все більше людей хочуть, щоб гонка була менш контрольованою, менш передбачуваною. Глядачі хочуть бачити велоспорт, в якому головні актори - це велогонщики, а не спортивні директора або велотехніка.

 

  Ми можемо спробувати провести кілька етапів без вимірювачів потужності або без навушників, чому б ні? Тоді повернеться важливість гонщиків, і буде винагороджена винахідливість в тактиці.

 

  Вважаю, це повинні усвідомити всі. Глядачі вже зрозуміли. Думаю, організатори теж. Тепер справа за командами і гонщиками. Ми повинні разом знайти рішення. По крайней мере, постаратися це зробити ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 6838264.jpg (33.0 Kb)
 
GADДата: Неділя, 28.10.2018, 08:26 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Герант Томас, Кріс Фрум, Том Дюмулін про маршрут Тур де Франс-2019
 

 

  Відразу після презентації маршруту Тур де Франс-2019 переможець французького Гран-туру цього року Герант Томас, чотириразовий переможець Тур де Франс Кріс Фрум, а також призер Тур де Франс-2018 Том Дюмулін поділилися першим враженням від маршруту.

Герант Томас: «Тур де Франс ніколи не буває легким, але на цей раз в маршруті багато підйомів і великої висоти. Маса підйомів знаходиться на висоті більше двох тисяч метрів. Загалом, мені такі підйоми подобаються, так що з нетерпінням чекаю. Середньогірських етапів теж багато, тому треба бути універсалом і мати команду, яка допоможе боротися за перемогу.

 

 Я б не сказав, що якийсь із гірських фінішів мене турбує. Етапи з Турмале або Валь-Торанс будуть цікавими.

 

  Перемігши в цьому році на Тур де Франс, я б хотів повернутися в наступному. Немає сенсу стартувати на перегонах, не будучи в 100-відсоткову готовність.

 

  Думаю, що поїдемо гонку разом (з Кріс Фрум). Ми завжди чесні один з одним, не бачу причин, чому ми не можемо знову поїхати гонку разом ».

 Кріс Фрум: «Гонка буде важкою, дуже важкою. Думав, що кілометрів в обробленні буде більше, тому розчарований. Для мене цей маршрут виділяють численні фініші на висоті більше 2 000 м, що відрізняє від минулих випусків. Думаю, все вирішать п'ять гірських фінішів.

 

  Команда Sky святкуватиме 10-річчя, і ми б дуже хотіли виграти цей Тур де Франс.

 

  Щороку мені доводиться адаптуватися до високогірних перевалів, так що різниці не буде. Зроблю все, що зможу, щоб якомога краще виступити в горах. Що стосується етапів, які мені сподобалися, я завжди насолоджуюся підйомом Ла-Планш-де-Бель-Фій, який буде першим гірським фінішем. А то, що до нього додали відрізок з 20% градієнтом, зробить гонку цікавіше, підйом покаже, хто є хто.

 

  Деякі гонщики пристосовані до висоти краще за інших, особливо ті, хто народився і живе на висоті, як Наірі Кінтана. Ці гори йому точно підходять. Думаю, головною складовою підготовки до Тур де Франс-2019 будуть тренувальні табори на висоті ».

 

  Том Дюмулін: «Маршрут дуже важкий. Звичайно, мені було б краще, якби кілометрів в обробленні було більше. Так що для мене маршрут не кращий. Але і в цьому році було те ж саме. У 2019 упор буде на другий і третій тижні Тура з Піренеями і Альпами, які стануть вирішальними ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1273559.jpg (37.8 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 17.06.2019, 12:36 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склади команд на Тур де Франс-2019



Попередні склади команд на Тур де Франс-2019

     6 липня на старт 106-го Тур де Франс (Tour de France) вийдуть 18 команд Світового Туру (World Tour) і 4 проконтинентальної команди - 176 велогонщиків. Під першим номером стартує переможець Тур де Франс-2018 британський гонщик Герант Томас з британської команди INEOS. Пропонуємо вашій увазі попередні склади команд. Команда Jumbo-Visma оголосила склад. У міру оголошення командами таблиця буде заповнюватися, номера умовно.

Team INEOS

1 Geraint Thomas (Великобритания)
2 Egan Bernal (Колумбия)
3
4 Michal Kwiatkowski (Польша)
5 Wout Poels (Голландия)
6 Luke Rowe (Великобритания)
7 Ian Stannard (Великобритания)
8 Dylan Van Baarle (Голландия)

EF Education First

11 Rigoberto Uran (Колумбия)
12 Alberto Bettiol (Италия)
13 Tejay Van Garderen (США)
14 Sep Vanmarcke (Бельгия)
15 Michael Woods (Канада)
16
17
18

AG2R La Mondiale

21 Romain Bardet (Франция)
22 Oliver Naesen (Бельгия)
23 Pierre-Roger Latour (Франция)
24
25
26
27
28

Team Sunweb

31 Nicolas Roche (Ирландия)
32 Søren Kragh Andersen (Дания)
33 Michael Matthews (Австралия)
34
35 Nikias Arndt (Германия)
36
37
38

Team Arkea - Samsic

41 Maxime Daniel (Франция)
42 Elie Gesbert (Франция)
43 Andre Greipel (Германия)
44 Brice Feillu (Франция)
45 Warren Barguil (Франция)
46 Maxime Bouet (Франция)
47
48

Bahrain Merida

51 Vincenzo Nibali (Италия)
52 Dylan Teuns (Бельгия)
53 Rohan Dennis (Австралия)
54 Phil Bauhaus (Германия)
55 Matej Mohoric (Словения)
56
57
58

Mitchelton-Scott

61 Adam Yates (Великобритания)
62 Luka Mezgec (Словения)
63 Matteo Trentin (Италия)
64 Simon Yates (Великобритания)
65 Daryl Impey (ЮАР)
66
67
68

Movistar Team

71 Nairo Quintana (Колумбия)
72 Nelson Oliveira (Португалия)
73 Alejandro Valverde (Испания)
74
75
76 Carlos Verona (Испания)
77 Marc Soler (Испания)
78

CCC Team

81 Greg Van Avermaet (Бельгия)
82 Alessandro De Marchi (Италия)
83 Joey Rosskopf (США)
84 Serge Pauwels (Бельгия)
85 Simon Geschke (Германия)
86
87
88

UAE Team Emirates

91 Alexander Kristoff (Норвегия)
92 Sven Erik Bystrøm (Норвегия)
93 Vegard Stake Laengen (Норвегия)
94 Daniel Martin (Ирландия)
95
96 Rui Costa (Португалия)
97 Sergio Henao (Колумбия)
98

Deceuninck - Quick Step

101 Julian Alaphilippe (Франция)
102 Enric Mas (Испания)
103 Elia Viviani (Италия)
104 Tim Declercq (Бельгия)
105 Yves Lampaert (Бельгия)
106 Philippe Gilbert (Бельгия)
107 Zdenek Stybar (Чехия)
108

Bora-Hansgrohe

111 Peter Sagan (Словакия)
112 Maximilian Schachmann (Германия)
113 Daniel Oss (Италия)
114 Maciej Bodnar (Польша)
115 Marcus Burghardt (Германия)
116
117 Emanuel Buchmann (Германия)
118

Astana

121 Jakob Fuglsang (Дания)
122 Magnus Cort Nielsen (Дания)
123 Luis Leon Sanchez (Испания)
124 Alexey Lutsenko (Казахстан)
125
126 Gorka Izagirre (Испания)
127
128

Dimension Data

131 Mark Cavendish (Великобритания)
132 Edvald Boasson Hagen (Норвегия)
133 Michael Valgren (Дания)
134
135 Roman Kreuziger (Чехия)
136
137
138

Team KATUSHA-Alpecin

141 Ilnur Zakarin (Россия)
142 Nils Politt (Германия)
143 Pavel Kochetkov (Россия)
144 Rick Zabel (Германия)
145
146
147
148

Groupama - FDJ

151 Thibaut Pinot (Франция)
152 Benoit Vaugrenard (Франция)
153 Steve Morabito (Швейцария)
154 Stefan Küng (Швейцария)
155
156
157
158

Team Jumbo-Visma *

161 Steven Kruijswijk (Голландия)
162 Dylan Groenewegen (Голландия)
163 Tony Martin (Германия)
164 Laurens De Plus (Бельгия)
165 Mike Teunissen (Голландия)
166 Amund Jansen (Норвегия
167 George Bennett (Новая Зеландия)
168 Wout Van Aert (Бельгия)

Lotto Soudal

171 Caleb Ewan (Австралия)
172 Maxime Monfort (Бельгия)
173 Tiesj Benoot (Бельгия)
174 Tim Wellens (Бельгия)
175
176
177
178

Total Direct Energie

181 Lilian Calmejane (Франция)
182 Alexandre Pichot (Франция)
183 Jonathan Hivert (Франция)
184 Perrig Quemeneur (Франция)
185 Niki Terpstra (Голландия)
186 Jerome Cousin (Франция)
187 Damien Gaudin (Франция)
188

Trek-Segafredo

191 Richie Porte (Австралия)
192
193 Jasper Stuyven (Бельгия)
194
195 Toms Skujins (Латвия)
196 Koen De Kort (Голландия)
197
198 Mads Pedersen (Дания)

Cofidis

201 Christophe Laporte (Франция)
202 Cyril Lemoine (Франция)
203
204
205 Julien Simon (Франция)
206 Nicolas Edet (Франция)
207
208

Wanty-Gobert Cycling Team

211 Guillaume Martin (Франция)
212
213 Andrea Pasqualon (Италия)
214
215
216 Bart De Clercq (Бельгия)
217 Timothy Dupont (Бельгия)
218 Yoann Offredo (Франция)



Примітка:

* - склад, підтверджений командою


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 9149001.jpg (18.1 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 24.06.2019, 09:26 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур де Франс-2019: Цифри і числа

 

У 106-й раз за останні 116 років стартує Тур де Франс (Tour de France), який пройде з 6 по 28 липня і складатиметься з 21 етапу і 2 днів відпочинку. Гонка розпочнеться зі спринтерського етапу протяжністю 194,5 км, прокладеного по околицях столиці Бельгії Брюсселя. Завершиться Тур де Франс-2019 28 липня в Парижі, столиці Франції, на Єлисейських полях 21-м етапом протяжністю 128 км. Загальна протяжність маршруту від столиці Бельгії і до фінішу в столиці Франції складе 3480,3 км, на яких гонщиків чекає 1 індивідуальна гонка на час, 1 командна оброблення, 7 гірських, 5 середньогірських і 7 рівнинних етапів.

Цифри і числа:

 

1 індивідуальна гонка з роздільним стартом;

1 командна гонка з роздільним стартом;

1 фініш етапу в некатегорійні підйом;

1,9 км ділянки бруківки на 1 етапі;

2 етапу з фінішем в гору вищої категорії;

2 етапу без категорійних підйомів, на обробленні;

3 етапи з фінішем в гору 1-ї категорії;

3 етапи з фінішем на висотах понад 2000 м над рівнем моря, вперше в історії Тур де Франс;

8 етапів протяжністю 200 і більше км;

8 етапів з боніфікація 8, 5 і 2 секунди на "Бонусної премії" на гірських вершинах;

10 секунд боніфікаціі переможцю етапу (крім разделок), 6 секунд за друге місце, 4 секунди за третє місце;

14 липня - День взяття Бастилії в неділю на 9 етапі;

19 проміжних спринтерських фінішів;

20 очок в залік зеленої майки отримує перший на проміжному спринті;

22 команди вийдуть на старт Тур де Франс-2019;

25% ліміт часу на індивідуальній обробленні на 13 етапі;

27,2 км індивідуальна обробка на 13-му етапі Тур де Франс-2019;

27,6 км командна оброблення на 2-му етапі Тур де Франс-2019;

30 очок в залік зеленої майки отримує перший на фініші среднегорного етапу;

30% ліміт часу на командному обробленні на 2 етапі;

 

50 очок в залік зеленої майки отримує перший на фініші спринтерського етапу;

61 рік потому Брюссель приймає "Великий старт" Тур де Франс;

117,5 км найменш протяжний етап (14 етап);

 

128 км етап "дружби" (21 етап);

168,3 км середня протяжність етапів на 3 тижні (без етапу "дружби");

169,75 км середня протяжність етапів на 2 тижні (без розбирання);

176 учасників вийдуть на старт Тур де Франс-2019;

183,19 км середня протяжність етапів Тур де Франс-2019 (без розгалужень і етапу "дружби");

197,44 км середня протяжність етапів на 1 тижні (без розбирання);
217,5 км другої за протяжністю етап (10 етап);
230 км найбільш протяжний етап (7 етап);

 

2 113 м - Тінь - фініш 19 етапу Тур де Франс-2019;

2 115 м - вершина Турмале - премія пам'яті Жака Годді - директора Тур де Франс з 1936 по 1986 роки - фініш 14 етапу Тур де Франс-2019;

2 365 м - вершина Валь Торан - найвища позначка фінішу етапу Тур де Франс-2019 (20 етап), 3-тя за історію Тур де Франс;

2 642 м - вершина Галібье - найвища точка 18 етапу Тур де Франс-2019;

2 770 м - вершина Ізеран - премія пам'яті засновника Тур де Франс Анрі Дегранжа - найвища точка Тур де Франс-2019 (19 етап).

 

Набір висоти:

 

4 000 м набір висоти на 6 етапі;
3 800 м набір висоти на 8 етапі;
2 000 м набір висоти на 9 етапі;

 

2 500 м набір висоти на 12 етапі;

3 300 м набір висоти на 14 етапі;
4 000 м набір висоти на 15 етапі;

 

4 500 м набір висоти на 18 етапі;
3 400 м набір висоти на 19 етапі;
4 450 м набір висоти на 20 етапі.

Про "червоному горосі":

5 гірських премій вищої категорії (Categorie H);
13 гірських премій 1 категорії;
12 гірських премій 2 категорії;
21 гірська премій 3 категорії;
14 гірських премій 4 категорії.

 

Гори вищої категорії: 20, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2 очка за 1-8 місця відповідно;
Гори 1 категорії: 10, 8, 6, 4, 2, 1 очко за 1-6 місця відповідно;
Гори 2 категорії: 5, 3, 2, 1 очко за 1-4 місця відповідно;
Гори 3 категорії: 2, 1 очко за 1-2 місця відповідно;
Гори 4 категорії: 1 очко за 1 місце.

 

Подвоєння очок:

 

40 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Коль дю Турмале - Col du Tourmalet на фініші 14 етапу;

40 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Коль д'Ізоар - Col d'Izoard на 18 етапі;

40 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Коль дю Галібье - Col du Galibier на 18 етапі;

40 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Коль д'Ізеран - Col de l'Iseran на 19 етапі;

40 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Валь Торан - Val Thorens на фініші 20 етапу;

20 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Коль де Вар - Col de Vars на 18 етапі;

20 очок в залік горохової майки за 1 місце на вершині Тінь - Tignes на 19 етапі;

 

 Умовно Тур де Франс-2019 можна розділити на 2 частини, з 1-го по 13-ий етап гонщикам належить підкорити:

 

- 0 гір вищої категорії:

- 6 гір першої категорії:

6 етап - Ле Маркштайн - Le Markstein, Балон д'Альзас - Ballon d'Alsace і фініш на Ла Планш де Бель Фій - La Planche des Belles Filles

9 етап - Мюр д'Орек-сюр-Луар - Mur d'Aurec-sur-Loire

12 етап - Коль де Пейресурд - Col de Peyresourde і Уркетт-д'Ансізан - Hourquette d'Ancizan

- 9 гір другої категорії;
- 17 гір третьої категорії:

- 9 підйомів четвертої категорії.

 

З 14-го і по 21-й етапи:

- 5 гір вищої категорії:

 

14 етап - фініш на Коль дю Турмале - Col du Tourmalet;

18 етап - Коль д'Ізоар - Col d'Izoard і Коль дю Галібье - Col du Galibier;

19 етап - Коль д'Ізеран - Col de l'Iseran;

20 етап - фініш на Валь Торан - Val Thorens;

 

- 7 гір першої категорії:

14 етап - Коль-дю-Сулор - Col du Soulor;

15 етап - Пор де Лер - Port de Lers, Мюр де Пегер - Mur de Peguere і фініш на Пра д'Альба - Prat d'Albis;

18 етап - Коль де Вар - Col de Vars;

19 етап - фініш після Тінь - Tignes;

20 етап - Кормі-де-розлив - Cormet de Roselend;

- 3 гори другої категорії:

- 4 гори третьої категорії;

- 5 підйомів четвертої категорії.

 

Окуляри на Тур де Франс-2019 в залік Світового рейтингу
 

25 очок отримує лідер Тур де Франс-2019 за носіння жовтої майки на етапі в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking);

 

120 очок отримує переможець етапу Тур де Франс-2019 в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking) (1-5 місце: 120; 50; 25; 15; 5);

 

120 очок отримує переможець гірській класифікації, а також спринтерській класифікації Тур де Франс-2019 в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking) (1-3 місце: 120; 50; 25);

 

1000 очок отримує переможець генеральної класифікації Тур де Франс-2019 в залік Світового рейтингу (UCI World Ranking);

 

1-10 місце 1000; 800; 675; 575; 475; 400; 325; 275; 225; 175

11-20 місце: 150; 125; 105; 85; 75; 70; 65; 60; 55; 50
21-25 місце: по 40 очка

26-30 місце: по 30 очка

31-40 місце: по 25 очок
41-50 місце: по 20 очок
51-55 місце: по 15 очок
56-60 місце: по 10 очок

Етапи Тур де Франс-2019:
 

06.07 П'ятниця. Етап 1: Bruxelles - Bruxelles (Chateau de Laeken), 194.5 км
07.07 Неділю. Етап 2: Bruxelles (Palais) - Bruxelles (Atomium) (TTT), 27.6 км
08.07 Середа. Етап 3: Binche - Epernay, 215 км
09.07 Неділя. Етап 4: Reims - Nancy, 213,5 км
10.07 Середовище. Етап 5: Saint-Die Des Vosges - Colmar, 175.5 км
11.07 Середа. Етап 6: Mulhouse - La Planche des Belles Filles, 160.5 км
12.07 п'ятниці. Етап 7: Belfort - Chalon-sur-Saone, 230 км
13.07 П'ятниця. Етап 8: Macon - Saint-Etienne, 200 км
14.07 Неділю. Етап 9: Saint-Etienne - Brioude, 170.5 км
15.07 Середа. Етап 10: Saint-Fluor - Albi, 217.5 км
16.07 Неділя. День відпочинку:
17.07 Середовище. Етап 11: Albi - Toulouse, 167 км
18.07 Середа. Етап 12: Toulouse - Bagneres-de-Bigorre, 209,5 км
19.07 п'ятниці. Етап 13: Pau - Pau (ITT), 27.2 км
20.07 П'ятниця. Етап 14: Tarbes - Col du Tourmalet, 117.5 км
21.07 Неділю. Етап 15: Limoux - Foix (Prat d'Albis), 185 км
22.07 Середа. День відпочинку:
23.07 Неділя. Етап 16: Nimes - Nimes, 177 км
24.07 Середовище. Етап 17: Pont du Gard - Gap, 200 км
25.07 Середа. Етап 18: Embrun - Valloire, 208 км
26.07 п'ятниці. Етап 19: De-Maurienne - Tignes, 126.5 км
27.07 П'ятниця. Етап 20: Albertville - Val Thorens (Chalet du Thorens), 130 км
28.07 Неділю. Етап 21: Rambouillet - Paris (Champs-Elysees), 128 км


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 2258401.jpg (18.1 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 24.06.2019, 09:26 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Команда AG2R La Mondiale оголосила 7 гонщиків, які увійдуть до складу команди на Тур де Франс-2019


 

Генеральний менеджер команди AG2R La Mondiale Венсан Лавен (Vincent Lavenu) оголосив сім гонщиків, які стартують на Тур де Франс-2019. Восьмий гонщик буде визначений за підсумками чемпіонату Франції. Лідером команди AG2R La Mondiale на Тур де Франс-2019 буде 28-річний французький гонщик Роман Барді, який двічі ставав призером французького Гран-туру в 2016 та 2017 років роках, а в минулому році фінішував на Туре 6-м. У цьому сезоні Роман Барді відмовляється від участі в чемпіонаті Франції, траса якого йому недостатньо підходить.

 

  Разом з Романом Барді на старт Тур де Франс-2019 6 липня вийдуть: 33-річний французький гонщик Мікаель Шерел, 23-річний французький гонщик Бенуа Конфруа, 31-річний французький гонщик Тоні Галлопан, 32-річний швейцарський гонщик Матіас Франк, 25-річний французький гонщик П'єр Латур, 28-річний бельгійський гонщик Олівер Насен.

 

Найдосвідченіший гонщик цього складу - Тоні Галлопан, який стартує на Тур де Франс в 9-й раз в кар'єрі.

   Венсан Лавен, генеральний менеджер команди AG2R La Mondiale: «Ми повинні виправдати надії глядачів, партнерів, які хочуть бачити блискучий виступ французьких команд. В останні роки ми змогли продемонструвати нашу здатність відігравати провідну роль на Великій Петлі - у нас було три подіуму, перемога в командному заліку, біла майка, перемоги на етапах, а також безліч атак.

 

  Навколо Романа Барді ми побудували сильну, рішуче налаштовану і динамічну команду. Ми підходимо до Тур де Франс без зарозумілості, з огляду на важливість гонки, але у нас є рішучий настрій впливати на гонку на протязі всіх етапів. Ми сподіваємося на більший успіх, ніж був у минулому році. У 2018 році всього за кілька днів гонки ми втратили трьох гонщиків, які зійшли з-за травм.

 

  Роман знову буде нашим лідером. Завдяки минулим виступів на Тур де Франс, його самовідданій праці і фізичній формі він заслужив все наше увагу і підтримку. Він знову дуже ретельно готувався, щоб на Тур де Франс бути в своїй найкращій формі.

 

  Тоні Галлопан в цьому році добігає Туру в кращій формі, ніж в минулому сезоні, коли він отримав травму якраз перед Тур де Франс під час чемпіонату Франції. Він - універсальний гонщик, чудовий класик і відмінно проходить гори. У нього величезний досвід. У стратегічно важливих моментах він допоможе товаришам по команді зорієнтуватися.

 

  Матіас Франк володіє великим досвідом. Плюс він дуже спокійний гонщик високого рівня, які за останні тижні показав свої чудові здібності. Він цінний товариш по команді, особливо в горах.

 

  П'єр Латур в цьому році налякав нас важким падінням. Але зараз він повернувся в гонки і заспокоїв нас, повернувшись на свій рівень. Він обдарований гонщик, витривалий і сильний гірник. Він здатний блищати на різних рельєфах і буде цінним помічником Романа у вирішальні моменти. Він також і сам може розіграти свою карту в певних ситуаціях.

 

  Олівер Насен - наша опора на рівнині і середньогірських етапах. Він сила, яка захищає і береже нашого лідера. Він командний гонщик, а коли трапляється нагода, здатний і сам боротися за перемогу на етапі.

 

  Міка (Шерел) вийшов на пік форми. Важливо, щоб він знаходився з Романом в горах. Він може бути дорожнім капітаном, так як має здатність читати гонку, особливо, коли знаходиться всередині пелотону.

 

  Бенуа - молодий гонщик, він продовжує вчитися і вперше в кар'єрі поїде Гран-тур. Він показав, що здатний досягти успіху на гонці Світового туру. Його переповнює ентузіазм, він свіжий і знає, як перемагати ».

 
 
 Склад команди AG2R La Mondiale на Тур де Франс-2019:
 

Romain Bardet, (Франція)

Oliver Naesen, (Бельгія)

Pierre-Roger Latour, (Франція)

Mikael Cherel, (Франція)

Tony Gallopin, (Франція)

Benoit Cosnefroy, (Франція)

Mathias Frank, (Швейцарія)
Прикріплення: 8054794.jpg (57.4 Kb)
 
GADДата: Середа, 26.06.2019, 10:18 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Команда Lotto Soudal оголосила склад на Тур де Франс-2019
 


Команда Lotto Soudal оголосила імена восьми гонщиків, які вийдуть на старт Тур де Франс-2019. Це 24-річний австралійський гонщик Калеб Юен, 25-річний бельгійський гонщик Тьеш Бенот, 25-річний бельгійський гонщик Яспер де Бёйст, 32-річний бельгійський гонщик Томас Де Гендт, 30-річний бельгійський гонщик Йенс Кёкелейр, 33-річний німецький гонщик Роджер Клюге , 36-річний бельгійський гонщик Максим Монфор і 28-річний бельгійський гонщик Тім Велленса.

 

Томас Де Гендт і Максим Монфор - найдосвідченіші гонщики команди, стартують на Тур де Франс в сьомий раз в кар'єрі.

 

Калеб Юен вперше в кар'єрі поїде Тур де Франс, але це буде його четвертий Гран-тур після трьох стартів на Джиро д'Італія і одному участю в Вуельті Іспанії. У Калеба Евана вже є перемоги на етапах Вуельти Іспанії (5-й етап в 2015 році) і Джиро д'Італія (8-й і 11-й етапи в цьому році).

Марк Сержант, генеральний менеджер команди Lotto Soudal: «Вибрати гонщиків до складу команди на Тур де Франс-2019 було таким складним завданням. Думаю, ми зібрали найсильнішу з можливих команду. На Тур де Франс нас цікавлять три теми: спринтерські етапи, етапи для відривів і гірські етапи. Під час гірських етапів нам буде нелегко боротися за перемогу, тому на них ми плануємо атакувати. Хоча вже оголошено, що кілька гонщиків не приймуть участь в Турі, у нас немає амбіцій боротися за генеральну класифікацію. Ми націлені лише на боротьбу за перемоги на етапах.

 

  Калеб Юен вперше в кар'єрі вийде на старт Тур де Франс, але необхідний тиск на себе він створить сам. У нього вже є перемоги на етапах Джиро і Вуельти. Думаю, бажання виграти і етап Тур де Франс прийде автоматично. Під час весняної підготовки Калеба ідеально підтримували серед інших гонщиків Яспер Де Бёйст і Роджер Клюге, допомагати будуть і інші гонщики команди Lotto Soudal.

 

  У певні моменти гонки спринтерські команди повинні будуть брати на себе відповідальність, тому ми вибрали Максима Монфора. Він потрібен, щоб вести пелотон під час спринтерських етапів. Звичайно, Максим буде вільний використати свій шанс на інших етапах, але на відміну від інших гонщиків, у яких теж буде вільна роль, йому доведеться витратити багато сил на спринтерських етапах.

 

  Йенс Кёкелейр, як і Бенот, і Велленса, внесуть свій вклад в підготовку до спринту. Всі сім гонщиків Lotto Soudal під час спринтерських етапів будуть допомагати Калебу Юену. Але на інших етапах Калеб сам можемо допомагати нашим атакуючим гонщикам Беното, Де Гендт, Велленса. У цьому сенсі під час Тур де Франс один за всіх і всі за одного.

 

  Так, ми говоримо, що наші амбіції - перемога на етапі. Але мій досвід навчив мене, що як тільки приходить перша перемога на етапі, другу завоювати легше. Тому чим швидше ми візьмемо першу перемогу, тим краще для нас. Етап, який відкриє гонку, відразу дає шанс це зробити, ми постараємося його використовувати. Якщо ж не вийде, змістимо фокус на наступні етапи ».

 

 

Склад команди Lotto Soudal на Тур де Франс-2019:

Maxime Monfort, (Бельгія)

Roger Kluge, (Німеччина)

Tiesj Benoot, (Бельгія)

Tim Wellens, (Бельгія)

Caleb Ewan, (Австралія)

Thomas De Gendt, (Бельгія)

Jens Keukeleire, (Бельгія)

Jasper De Buyst, (Бельгія)


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5996696.jpg (104.1 Kb)
 
GADДата: Середа, 26.06.2019, 19:37 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Команда «Астана» представляє склад на Тур де Франс-2019



Казахстанська команда Світового Туру «Астана» визначили склад гонщиків, які 6 липня в Брюсселі вийдуть на старт 106-го випуску «Тур де Франс». Лідером команди стане Якоб Фульсанг, підтримувати якого будуть Олексій Луценко, Гірка Ісагірре, Пельо Більбао, Магнус Корт, Луїс Леон Санчес, Омар Фраіле і Уго Уль.

 - З такою сильною і досвідченою командою ми готові боротися за найвищі результати, - говорить спортивний менеджер Дмитро Фофонов. Разом з ним на гонці будуть працювати ще два спортивних директора, Ларс Міхаельсен і Бруно Ченьялта.

- Дійсно, ми зібрали сильну і збалансовану команду з великим досвідом. На рахунку гонщиків з цього складу 13 перемог на Гранд-турах. Крім того, наш лідер Якоб Фульсанг в цьому сезоні здобув ряд значних перемог, таких, як «Льєж-Бастонь-Льєж» і «Критеріум дю Дофіне». Майже всі гонщики вже мають досвід виступу на «Тур де Франс», і лише Уго Уль і Пельо Більбао будуть дебютувати на цих перегонах. Але, Уго добре відомий, як сильний командний гонщик, який відмінно взаємодіє з нашим лідером. Що стосується Пельо Більбао, то він не потребує представлення - його гірські якості він неодноразово виявляв, в тому числі на останній «Джиро д'Італія», де він виграв два етапи. Звичайно, у «Тур де Франс» лише один переможець, але ми серйозно налаштовуємося на гонку і подивимося, на що здатна наша команда. У будь-якому випадку, ми готові на 100%, - додає Дмитро Фофонов.


 За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 4034906.jpg (65.5 Kb)
 
GADДата: Середа, 26.06.2019, 19:42 | Повідомлення # 9
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склад команди Deceuninck - Quick-Step на Тур де Франс-2019



Жуліано Алафіліпп і Еліа Вівіані - капітани команди Deceuninck-Quick Step на Тур де Франс-2019
 

  27-річний французький гонщик Жуліано Алафіліпп і 30-річний італійський гонщик Еліа Вівіані очолять команду Deceuninck-Quick Step на Тур де Франс-2019. Також команда робить ставку на 24-річного Енріка Маса в загальному заліку, але підкреслює, що головне для іспанського гонщика на його дебютному Тур де Франс - вчитися.

 

 У минулому році Жуліано Алафіліпп здобув перемоги на двох етапах Тур де Франс, а також став переможцем гірській класифікації. Титул кращого гірського гонщика Великої Петлі він буде захищати в цьому році.

 

   Еліа Вівіані, який за час роботи в команді Quick Step здобув 24 перемоги, повертається на Тур де Франс вперше з 2014 року і спробує увійти в число гонщиків, які здобули перемоги на етапах всіх трьох Гран-турів. У скарбничці перемог Еліа Вівіані вже є 8 виграних етапів Джиро д'Італія і Вуельти Іспанії.

 

  Разом з Жуліаном Алафіліппом і Еліа Вівіані на старт Тур де Франс-2019 вийдуть: 24-річний данський гонщик Каспер Асгрім, 35-річний бельгійський гонщик Дріс Девенінс, 24-річний іспанський гонщик Енрік Мас, 28-річний бельгійський гонщик Ів Лампарт, 34- річний датський гонщик Міхаель Мёркёв і 36-річний аргентинський гонщик Максиміліано Річезе.

Том Стілс, спортивний директор команди Deceuninck-Quick Step: «Жуліано в якійсь мірі один в полі воїн, переможець, який в минулому році дуже видовищно боровся і виграв горохову майку. Він завжди здатний піднести сюрпризи. Навіть на першому тижні є кілька етапів, які йому підходять. А коли маршрут під нього, він - один з кращих в світі, так що в ці дні будемо боротися за етапи.

 

  Що стосується Еліа Вівіані, треба пам'ятати, що він їде на Тур вперше за кілька років. Він довів, що може перемагати на етапах Гран-турів, але це Тур де Франс. Його буде підтримувати вся команда, йому треба не втрачати спокою. Сподіваємося, що він обома руками схопиться за свій шанс. Можливо, йому буде складно боротися за зелену майку, але подивимося, як піде гонка. Він націлений боротися за етапи.

 

  Каспер Асгрім вперше поїде Тур де Франс, він буде доместиком, хоча ми знаємо, що він здатний на більше. Але коли вперше їдеш гонку, треба набратися досвіду, зрозуміти, що і як. Він буде працювати на команду, думаємо, це кращий для нього спосіб отримати досвід. Також він підсилить команду в командній гонці на час.

 

  Якщо говорити про командну обробленні, то в ній безцінним гонщиком буде Ів ​​Лампарт, так само, як і в спринтерському розвезення. Ми знаємо, що на нього можна покластися, він завжди виконує свою роботу, він вміє контролювати гонку і буде частиною розвозять поїзди Еліа.

 

  Міхаель Мёркёв - досвідчений дорожній капітан, його здатність організовувати команду життєво важлива. Він готовий підтримувати Вівіані і разом з Максом вони будуть двома останніми розвозять в поїзді. Максиміліан Річезе - один з кращих розвозять, експерт, який вивезе Еліа в фіналі, якщо почнеться хаос.

 

  Енрік Мас - наш генеральщік. Але це буде його дебют на Тур де Франс. На Вуельті Іспанії він довів, що здатний справлятися з тритижневої гонкою. Але це Тур, і йому треба вчитися. Складно пояснити особливості цієї гонки, коли гонщик в ній не брав участі. На Туре все складніше. І йому необхідно це зрозуміти. Він повинен бути на хорошій позиції навіть на рівнинних етапах, які проходять на більш високій швидкості і більш хаотично, ніж в інших гонках. На щастя, у нас є Дріс, на якого можна повністю покластися. Він стане правою рукою Маса, буде підтримувати його так довго, як тільки можливо. З його досвідом і підготовкою він готовий допомагати Енріке.

 

  З таким сильним складом команди було дуже важко відібрати вісім учасників. Дуже шкода, що такий гонщик як Філіп Жільбер повинен пропустити Тур де Франс. Але ми вважаємо, що зібрали дуже збалансований склад. У нас три лідери, які будуть боротися за перемоги на етапах, а також за результат в загальному заліку.

 

  Нелегко було створити різноплановий склад, але з цією командою і досвідом, накопиченим нами, ми можемо далеко піти на багатьох етапах. Ми - бельгійська команда з бельгійськими спонсорами, і наша важлива мета - командна гонка на час, яка пройде на території Бельгії. У нас такий склад, який зможе добре виступити в командному обробленні ».

 

 

Склад команди Deceuninck-Quick Step на Тур де Франс-2019:
 

 

Julian Alaphilippe, (Франція)

Kasper Asgreen, (Данія)

Dries Devenyns, (Бельгія)

Yves Lampaert, (Бельгія)

Enric Mas, (Іспанія)

Michael Morkov, (Данія)

Maximiliano Richeze, (Аргентина)

Elia Viviani, (Італія)


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 7873867.png (557.8 Kb)
 
GADДата: Четвер, 27.06.2019, 08:39 | Повідомлення # 10
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Команда Groupama-FDJ оголосила склад на Тур де Франс-2019


 
29-річний французький гонщик Тібо Піно очолить команду Groupama-FDJ на Тур де Франс-2019. Кращим результатом Тібо Піно на французькому Гран-турі було 3-е місце в 2014 році. Після декількох років невдач, коли він двічі не зміг фінішувати на Великій Петлі в 2016 і 2017 році, а в минулому році не зміг прийняти в Тур де Франс, французький гонщик повертається на домашній Гран-тур, щоб знову боротися за високий результат у загальному заліку .

 

Разом з Тібо Піно на старт Тур де Франс-2019 вийдуть: 37-річний французький гонщик Вільям Бонні, 32-річний французький гонщик Антоні Ру, 30-річний швейцарський гонщик Себастьян Рейхенбах, 29-річний французький гонщик Руді Молар, 22-річний французький гонщик Давид Годю, 25-річний швейцарський гонщик Стефан Кюнг і 34-річний французький гонщик Матьє ладаном.

Івон Мадьо (Yvon Madiot), спортивний директор команди Groupama-FDJ: «Ми чекаємо від Тібо боротьби з найсильнішими суперниками в самі напружені моменти гонки. Я хочу бачити агресивного гонщика. Чекаю Тібо, який жадає потужно атакувати в горах. При такому способі ведення гонки, коли вибираєш атакуючий стиль, генеральна класифікація прийде автоматично.

 

  Неможливо приховувати той факт, що Давид Годю стає одним з кращих гірників в світі. Після третього місця в генеральній класифікації на Туре ОАЕ, 6-го місця на Льєж-Бастонь-Льєж і його недавньої перемоги на Турі Романд, Давид виходить вперед кожен раз, коли ми цього від нього чекаємо. Він важливий гонщик для Тібо, але в горах у нього буде можливість використовувати свої можливості. Ми хочемо, щоб він став джерелом неприємностей для суперників. Він буде дестабілізувати наших опонентів, допомагаючи своєму лідерові атакувати.

 

  Стефан Кюнг - переможець, наполегливо працює гонщик, перфекціоніст. Стефан допоможе команді чітко виконувати роботу, надихне кожного перевершити себе ».

 

 
Склад команди Groupama-FDJ на Тур де Франс-2019:
 

 

Anthony Roux, (Франція)

Sebastien Reichenbach, (Швейцарія)

Thibaut Pinot, (Франція)

William Bonnet, (Франція)

Rudy Molard, (Франція)

David Gaudu, (Франція)

Stefan Küng, (Швейцарія)

Matthieu Ladagnous, (Франція)
Прикріплення: 1652599.jpg (65.1 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 28.06.2019, 09:21 | Повідомлення # 11
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склад команди UAE Team Emirates на Тур де Франс-2019



Команда UAE Team Emirates оголосила імена восьми гонщиків, які увійшли до складу на Тур де Франс-2019. Ден Мартін, 32-річний ірландський гонщик, останні три роки на Тур де Франс фінішував в топ-10 генеральній класифікації, буде знову боротися за високу позицію в загальному заліку.

 

  31-річний норвезький гонщик Олександр Крістофф, переможець етапу на Єлисейських Полях минулого року, буде боротися на спринтерських етапах. 28-річний італійський гонщик Фабіо Ару, який повернувся до змагань в червні після операції на клубової артерії лівої ноги, продовжить перевіряти себе в гоночних умовах без планів боротьби за загальний залік. Кращим результатом Ару на Тур де Франс є 5-е місце, яке він зайняв у 2017 році.

 

Яспер Філіпс, 21-річний бельгійський гонщик, вперше в кар'єрі поїде Гран-тур.

 

Фернандо Гавірія, який виграв в минулому році два етапи Тур де Франс, не ввійшов до складу на французький Гран-тур в цьому році. Через травму коліна він зійшов з Джиро д'Італія-2019, після чого не брав участі в гонках.

 

Разом з Деном Мартіном, Олександром Крістоффом і Фабіо Ару на старт Тур де Франс-2019 вийдуть: 27-річний норвезький гонщик Свен Ерік Бістрём, 32-річний португальський гонщик Руй Кошта, 31-річний колумбійський гонщик Серхіо Енао, 30-річний норвезький гонщик Вегард Стакі Ланген і 21-річний бельгійський гонщик Яспер Філіпс.

Хошен Мачин (Joxean Matxin), генеральний менеджер команди UAE Team Emirates: «Склад відмінно збалансований. У нас чотири гонщика на гірські етапи і чотири - на рівнинні. Завдяки цьому ми зможемо добре впоратися з усіма ситуаціями в гонці, включаючи командну оброблення. У цьому складі у нас є зоряні гонщики, які, впевнений, будуть активні. Включення до складу Ару, впевнений, дасть перевагу. Ми раді його швидкому прогресу. Велике значення гонка буде мати для Філіпс, який дебютує на Великій Петлі ».

 

  Фабіо Ару: «Після декількох місяців відсутності в гонках я зміг знову відкрити іскру гонок, відчути втому в ногах, по-справжньому перевірити свою форму. Відповідна реакція на відновлення надихає. Відчуваю себе добре, завдяки чому мене взяли до складу на Тур де Франс-2019.

 

  Протягом декількох останніх місяців і під час травми я завжди залишався спокійним, і упину це стан на Тур де Франс. Я не буду турбуватися про генеральній класифікації. Велика Петля буде захоплюючою нової головної після того, як я заново почав своєї сезон.

 

  Очікую, що мій виступ буде поліпшуватися поступово, я борюся за те, щоб бути конкурентоспроможним, буду допомагати команді в досягненні цілей в генеральній класифікації. Якщо форма дозволить, поставлю метою етап ».

 

  Деніель Мартін: «Я в захваті, що знову поїду Тур де Франс. На тренуваннях почував себе добре, Критеріум Дофіне пройшов відмінно, хоча в горах і не було того агресивного стилю ведення гонки, до якого ми звикли. Після Дофіне відчуття хороші. Мені подобається маршрут Тура в цьому році, плюс у нас сильна команда з можливістю розіграти різні сценарії і кілька карт. З нетерпінням чекаю старту ».

 

  Олександр Крістофф: «Я їду на Тур де Франс-2019 з метою постаратися виграти етап, а також знову пережити чудові емоції минулого року. У цьому сезоні моя форма краще, ніж в минулі кілька років. Але рівень гонщиків на Туре дуже високий, тому просто хорошій формі недостатньо - потрібні також величезна рішучість і трохи удачі ».

 

  

Склад команди UAE Team Emirates на Тур де Франс-2019:
 

- Fabio Aru (Ita)

- Sven Erik Bystrøm (Nor)

- Rui Alberto Faria Da Costa (Por)

- Sergio Henao (Col)

- Alexander Kristoff (Nor)

- Vegard Stake Laengen (Nor)

- Daniel Martin (Irl)

- Jasper Philipsen (Bel)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 9593956.jpg (48.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2019, 10:31 | Повідомлення # 12
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склад команди Ineos на Тур де Франс-2019



Герант Томас і Еган Берналь - лідери команди Ineos на Тур де Франс-2019

Переможець Тур де Франс-2018, 33-річний британський гонщик Герант Томас і переможець Туру Швейцарії-2019, 22-річний колумбійський гонщик Еган Берналь розділять капітанські повноваження на Тур де Франс-2019. Разом з ними на стартуватиме 6 липня вийдуть: 32-річний іспанський гонщик Джонатан Кастровьехо, 29-річний польський гонщик Міхал Квятковські, 25-річний італійський гонщик Джанні Москоне, 31-річний голландський гонщик Ваут Пулс, 29-річний британський гонщик Люк Роу і 27 -річний голландський гонщик Ділан Ван Баарле.

Герант Томас: «Перемога на Тур де Франс-2018 стала найяскравішим моментом моєї професійної кар'єри. І вихід на старт з номером 1 на спині буде особливою подією цього року. Спогади про 2018 році залишаться зі мною назавжди, але тепер я готовий створювати ще більше спогадів з командою в цьому році.

Не секрет, що на мою підготовку вплинуло падіння на Туре Швейцарії, але з тих пір я провів хороший блок тренувань і відчуваю, що готовий до старту. Обговоривши з командою стратегію, ми вирішили, що має сенс їхати на гонку з двома лідерами, так як це дасть нам більше варіантів. Еган і я будемо багато працювати один на одного.

У нашому складі відмінне поєднання молодості і досвіду. І я знаю, що ці гонщики будуть поруч зі мною в кожен момент гонки. вони знають, що треба робити для перемоги на Гран-турі. З нетерпінням чекаю, коли вперше одягну майку INEOS на Тур де Франс, найбільшу гонку року ».

Еган Берналь: «З минулого року про Туре у мене залишилися дуже хороші спогади. Це був моєю перший Тур де Франс, а також мій перший Гран-тур. Ми насолоджувалися великою перемогою Джі, і, звичайно, наші амбіції - знову виграти гонку в цьому році.

Досвід минулого року багато чому мене навчив. Що б ти не думав про Туре, ставши велогонщиком, ніколи його не впізнаєш, поки не проїдеш сам. Тепер я розумію, чого очікувати, можу більш спокійно думати про те, що має бути, і навіть більше фокусуватися на самій гонці. Найважливіше для мого розвитку - насолоджуватися гонкою все три тижні, видати максимум і залишитися задоволеним своїм виступом. З нетерпінням чекаю, коли розділю лідерські повноваження з Джі, зроблю все, щоб ми разом змогли допомогти команді Ineos виграти перший Тур ».

Дейв Брейлсфорд, генеральний менеджер команди Ineos: «Перед Тур де Франс почуття очікування гонки завжди сильніше. Для нас цей Тур буде особливим, тому що ми вперше поїдемо гонку як команда Ineos. І хоча наша підготовка не була гладкою через недавнього падіння Кріса Фрума, ми вийдемо на старт з дуже сильним складом, спраглим знову здобути перемогу.

Після успіху минулого року ми вирішили поїхати на гонку з двома капітанами. Герант і Еган обидва знаходяться у відмінній формі. Вони довіряють один одному, а ми віримо, що такий підхід найкраще підходить нашій команді, так як дає гнучкість в стратегії на дорозі, а також більше шансів на успіх.

Разом з ними стартують п'ять гонщиків, які підтримували Геранта під час його боротьби за перемогу в минулому році. Всі вони самі дуже талановиті, перебувають у чудовій формі, комбінація їх сильних сторін дає нам гарантію потужного виступу як на рівнині, так і в горах. Ми також взяли до складу Ділана ван Баарле. На критериумом Дофіне він був на піку форми ».

Склад команди Ineos на Тур де Франс-2019:

Egan Bernal, (Колумбія)

Luke Rowe, (Великобританія)

Gianni Moscon, (Італія)

Jonathan Castroviejo, (Іспанія)

Dylan Van Baarle, (Голландія)

Geraint Thomas, (Великобританія)

Michal Kwiatkowski, (Польща)

Wout Poels, (Голландія)


За матеріалами : https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 5502294.jpg (48.4 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2019, 10:35 | Повідомлення # 13
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Команда Katusha-Alpecin объявила состав на Тур де Франс-2019



[size=10]

Команда Katusha-Alpecin оголосила склад на Тур де Франс-2019

Команда Katusha-Alpecin оголосила склад на Тур де Франс-2019. На стартуватиме 6 липня вийдуть: 29-річний російський гонщик Ильнур Закарін, 30-річний британський гонщик Алекс Даусетт, 29-річний бельгійський гонщик Йенс Дебюссере, 30-річний португальський гонщик Жозе Гонсальвеш, 28-річний австрійський гонщик Марко Галлер, 25-річний німецький гонщик Нільс Політті, 25-річний данський гонщик Мадс Вюрц Шмідт, 25-річний німецький гонщик Рік Цабель.

Склад команди Katusha-Alpecin на Тур де Франс-2019:

Ilnur Zakarin, (Росія)

Jens Debusschere, (Бельгія)

Alex Dowsett, (Великобританія)

Jose Goncalves, (Португалія)

Marco Haller, (Австрія)

Nils Politt, (Німеччина)

Mads Würtz Schmidt, (Данія)

Rick Zabel, (Німеччина)

За матеріалами : https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 2521804.jpg (42.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2019, 13:52 | Повідомлення # 14
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склад команди Mitchelton-SCOTT на Тур де Франс-2019



Адам Йейтс - капітан команди Mitchelton-SCOTT на Тур де Франс-2019
 
  26-річний британський гонщик Адам Йейтс очолить команду Mitchelton-SCOTT на Тур де Франс-2019. Разом з ним на старт Великої Петлі вийдуть: брат-близнюк Адама - Саймон Йейтс, 28-річний австралійський гонщик Люк Дабрідж, 25-річний австралійський гонщик Джек Хейг, 27-річний австралійський гонщик Майкл Хепберн, 34-річний південноафриканський гонщик Деріл Импи, 29 -річний датський гонщик Крс Юл-Йенсен і 29-річний італійський гонщик Маттео Трентін.

Адам Йейтс поїде Тур де Франс в четвертий раз в кар'єрі, його кращим результатом в загальному заліку було 4-е місце в 2016 році. У минулому році Адам Йейтс фінішував 29-м, і команда Mitchelton-SCOTT поїхала з Тур де Франс без успіхів в загальному заліку і без перемог на етапах.

 

  Адам Йейтс: «Після критериумом Дофіне (прим. - звідки Адам Йейтс зійшов під час 8 етапу) я зумів досить швидко відновитися і повернутися до повноцінних тренувань. Відчуваю себе добре, так що сподіваюся, що це був просто невелика невдача.

 

  В цьому році Тур буде важким, особливо в кінці. Перед Дофіне я провів розвідку етапів 18, 19 і 20, і коли три таких етапи йдуть підряд, впевнений, це спровокує атаки. Але будуть і дуже підступні етапи, як, наприклад, 6-й до Планш-де-Бель-Фій. Цей підйом я досить добре знаю з тих пір, як жив у Франції і виступав за CC Etupes. Загалом, це дуже важкий маршрут.

 

  Кілька років тому я фінішував 4-м, недалеко від подіуму. Не хочу виділяти, чого саме хочу досягти, знаю тільки, що мені хотілося б виступити краще, ніж раніше. З тим, яка у мене зараз форма і стабільністю виступів в сезоні, не бачу причин, чому б і ні.

 

  У нас суперсильний склад на абсолютно різні рельєфи. Импи і Трентін зможуть скористатися шансом на горбистих спринтерських етапах. Потім зі мною будуть такі великі хлопці, як Дабрідж, Хепберн і Кріс, які вбережуть мене від неприємностей, закриють від вітру на нервових рівнинних етапах. Коли ми поїдемо в гори, Джек і Саймон зможуть задавати швидкість в разі потреби. Думаю, у нас відмінно збалансована команда, яка дозволить нам боротися за перемогу ».

 

  Метт Уайт, спортивний директор команди: «Наша перша мета - зробити все можливе, щоб Адам Йейтс піднявся на подіум в Парижі. Друга мета - перемога на етапі.

 

  У нас відмінний склад, який допоможе досягти цих цілей. Щоб отримати результат в генеральній класифікації, потрібна команда, на силу якої генеральщік може покластися. Якщо ми зможемо допомагати Адаму як допомагали Саймону на Джиро, це лише збільшить шанси Адама на високий результат.

 

  На гірському фронті у нас є супердоместік Саймон Йейтс. Його найперше завдання - бути поруч з братом Адамом, щоб допомагати йому так само, як Адам підтримував його на Вуельті Іспанії в минулому році.

 

  Таку ж роль виконуватиме Джек Хейг, чий талант гірника стає все більш цінним в критичні моменти гонок. Разом з нашою командою він проїхав кілька Гран-турів, але вперше поїде Тур де Франс. Для нього це великий шанс, щоб отримати досвід виступу на найбільшої гонці.

Деріл Импи буде нашим дорожнім капітаном. Він найстарший і досвідчений гонщик команди, знає не з чуток і Тур де Франс, і то, як діє наша команда. Я дуже вірю в нього, його здатність приймати рішення. Крім того, що він відмінний товариш по команді. він також робив внесок в багато успіхи команди протягом декількох років. Він гонщик, який може використовувати шанс для перемоги на етапі.

 

  Маттео приєднався до команди, щоб мати можливість боротися за перемоги на етапах Гран-турів. Він дуже універсальний гонщик, може добре їхати гори, оброблення, боротися в спринтах. І він обов'язково отримає свій шанс під час Тур де Франс.

 

  Тріо Кріса, Люка Дабріджа і Хеппі - наш мотор. Вони з успіхом брали участь в різних Гран-турах. Можливо, у них не сама ефектна роль, але для нашої команди вони дуже цінні гонщики. Вони внесли вклад у багато з наших найбільших перемог. На їхні плечі лягає величезний обсяг роботи, особливо на рівнинних дорогах Франції ».

 
 
Склад команди Mitchelton-SCOTT на Тур де Франс-2019:
 

 

Luke Durbridge, (Австралія)

Christopher Juul Jensen, (Данія)

Matteo Trentin, (Італія)

Adam Yates, (Великобританія)

Simon Yates, (Великобританія)

Michael Hepburn, (Австралія)

Jack Haig, (Австралія)

Daryl Impey, (ПАР)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4390238.jpg (61.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2019, 13:57 | Повідомлення # 15
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склад команди Sunweb на Тур де Франс-2019



Вілко Келдерман і Майкл Меттьюс - капітани команди Sunweb на Тур де Франс-2019
 

  28-річний голландський гонщик Вілко Келдерман і 28-річний австралійський гонщик Майкл Меттьюс очолять команду Sunweb на Тур де Франс-2019 в відсутності лідера команди Тома Дюмуліна, вимушеного відмовитися від участі в Великій Петлі через травму коліна.

 

Разом з Вілко Келдерманом і Майклом Меттьюс на старт Тур де Франс-2019 вийдуть: 24-річний данський гонщик Серен Краг Андерсен, 27-річний німецький гонщик Нікіас Арндт, 23-річний голландський гонщик СЄЕС Бол, 30-річний американський гонщик Чед Хага, 22 -річний німецький гонщик Леннард Кемна і 31-річний ірландський гонщик Ніколас Роч.

 

  Айке Вісбек, тренер команди Sunweb: «У цьому році нашою метою на Тур де Франс буде боротьба за етапи. Ми вже бували в подібній ситуації раніше, коли нам доводилося зміщувати фокус з генеральній класифікації на результати на етапах. Упевнений, ми відмінно зможемо впоратися з цим знову.

 

  У нас є шанси на високі результати з Майклом на спринтерських етапах і етапах, які завершаться спринтом з невеликої групи. Нікіас буде нашим дорожнім капітаном. Завдяки переможцю етапу Джиро д'Італія-2019 Чеду Хаге ми отримаємо додаткову потужність в командній гонці і в обробленні. З Вілко, Ніколасом і Сереном ми націлені на більш важкі середньогірні і гірські етапи.

 

  Ми пишаємося, що в цьому році на Туре у нас два талановитих дебютанта - Леннард і СЄЕС. Леннард вже показав, що сильний і в спринтерському розвезення, і в горах. Ми хочемо, щоб він зробив наступний крок у своєму розвитку. СЄЕС прогресував цієї весни, здобувши кілька перемог, але, можливо, найбільш вражаючою була його самовіддана праця помічника в різних ситуаціях. СЄЕС отримає шанс отримати більше досвіду і розвиватися ».

 

Склад команди Sunweb на Тур де Франс-2019:
 

Wilco Kelderman, (Голландія)

Nicolas Roche, (Ірландія)

Cees Bol, (Голландія)

Søren Kragh Andersen, (Данія)

Chad Haga, (США)

Lennard Kämna, (Німеччина)

Michael Matthews, (Австралія)

Nikias Arndt, (Німеччина)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7931425.jpg (10.2 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » ТУР ДЕ ФРАНС 2019
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Вверх