Вівторок, 16.04.2024, 16:53
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Форум » Велофорум » ПРО » ТУР ДЕ ФРАНС 2019
ТУР ДЕ ФРАНС 2019
GADДата: П`ятниця, 02.08.2019, 09:13 | Повідомлення # 61
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Еусебіо Унсуе підвів підсумки виступу команди Movistar на Тур де Франс-2019



Команда Movistar другий рік поспіль за підсумками Тур де Франс посіла перше місце в командному класифікації, але, як і в минулому році, на Тур де Франс-2019 жодному з трьох капітанів не вдалося піднятися на подіум. Мікель Ланда фінішував 6-м, Наїр Кінтана - 8-м, а Алехандро Вальверде - 9-м в генеральній класифікації. Як і в минулому році, єдину перемогу на етапі команді приніс Наїр Кінтана.

 Генеральний менеджер команди Movistar Еусебіо Унсуе підвів підсумки Тур де Франс-2019:

 

  «Вже з першого гірського етапу наша команда показала, що збирається агресивно вести гонку, змусити суперників витрачатися по повній, особливо на нашій території. На Ла-Планш-де-Бель-Фій ми зрозуміли, що Мікель в чудовій формі, що він здатний бути на рівних з найсильнішими суперниками. На жаль, після Масиву Централь ми зіткнулися з тим, чого ніколи не бажаєш - із завалом, в якому він втратив більше двох хвилин, в результаті він не зміг боротися з п'ятьма кращими гонщиками цього Тура лицем до лиця. Невигідне становище, викликане падінням, в поєднанні з втратою часу в командній гонці поставило нас перед необхідністю атакувати в Піренеях, щоб ми могли повернути ситуацію в свою користь.

  На Турмале ми ще раз підтвердили, що Мікель був на рівних з найсильнішими гірниками, і, можливо, навіть перевершував їх. На Пра д'Альба (15-й етап) завдяки величезній допомозі всієї команди протягом усього етапу, особливо Марка і Андрія після Мюр де Пегер, виступ Мікеля дало нам відчуття, що він зможе відіграти або навіть повністю закрити відставання від топових гонщиків. До фінальної тижня ми підійшли з думкою, що він нагорі, з найсильнішими, але не зміг боротися з суперниками в рівних умовах з-за тих втрат часу.

 

  Під час другої частини гонки ми бачили, що команди Jumbo-Visma, Bora, Ineos, Groupama-FDJ тримали під контролем всі атаки, з якими команда Deceuninck-Quick Step не могла розібратися своїми силами.

 

  В Альпах завдяки великим зусиллям команди ми змогли застосувати кілька стратегій, якими хотіли допомогти Мікеле. Перемога Наїр стала деяким винагородою за всі ці зусилля. Він виграв етап у своєму звичайному стилі, проявивши свій клас. На жаль, всі знають, що сталося в останню п'ятницю гонки (на 19-му етапі, скороченому через град і зсуву). Ситуація була жахливою щодо наших шансів, фінал Тура виявився в якійсь мірі змазаним. На Валь Торанс (20-й етап) у нас залишився гіркий присмак упущеної близької перемоги, нам не вистачило кількох метрів, хоча, повинні визнати, Нібалі, дійсно, заслужив цю перемогу на етапі.

 

  І ті гонщики, які фінішували вище нас в генеральній класифікації, повністю заслужили свої місця, вони були сильнішими. Така реальність. Ми покинули Тур де Франс-2019 з перемогою на етапі, а також з перемогою в командній класифікації, яка стала нагородою для всіх членів команди Movistar, і ми знову змогли насолодитися з ними моментом на подіумі в Парижі.

 

  Мікель Ланда виступив в гонці чудово, бився з найсильнішими суперниками майже весь час. Його розрив в генеральній класифікації насправді не відображає рівня його виступу під час гонки. Він був на рівних з найсильнішими. Можна сперечатися, що він, можливо, фінішував би шостим і без того падіння, але він був би набагато ближче до переможця.

 

  Наїр Кінтана, вигравши етап, приніс команді нагороду за чудову роботу протягом всього Тура. Так, це правда, йому трохи не вистачало ривка, того вогню, який на початку кар'єри зробив його «кілером» на деяких гірських етапах, а тепер він не зміг проявити це в боротьбі з топовими суперниками.

 

  Алехандро Вальверде стартував на гонці без тиску боротися за загальний залік, в якості помічника Мікеля і Наїр. І він зробив все, що міг. Його стабільність і чудова форма дозволили йому фінішувати з претендентами на генеральну класифікацію майже на кожному гірському етапі. А на 20-му етапі він підійшов впритул до перемоги.

  Робота Андрія Амадора протягом усього Тура була вражаючою, він працював просто блискуче. І в горах, і на менш гірської території він встигав скрізь, у всьому допомагаючи команді. Просто неймовірно працював весь Тур де Франс.

 

 

  Марк Солер продовжує рухатися вперед великими кроками. Перебуваючи все ще на ранній стадії своєї кар'єри, він вже показав, якими якостями володіє. Він був ключовим товаришем по команді в критичні моменти гонки до останньої хвилини.

 Карлос Верона вперше проїхав Тур де Франс. Він все ще відчуває наслідки падіння на чемпіонаті Іспанії, яке відбулося перед Туром. Тому він не зміг яскраво проявляти себе на початку гонки. Але з кожним пройденим етапом він виступав все краще і краще, а на третьому тижні гонки відпрацював чудово. Він молодий, продовжує вчитися і розвиватися. Упевнений, він стане ключовим доместиком в найближчі роки.

Нельсон Олівейра, наш «джокер», людина на всі сезони. Він їхав в відриви на ранніх етапах, проявив неймовірний клас в роботі на гірських етапах. Його багатогранність робить його дуже корисним гонщиком для команди.

 

   Іманол Ервіті - досвідчений, завжди підтримує своїх товаришів по команді, стабільно працював на тих рельєфах, де наші лідери виживали. Без такого гонщика на Тур де Франс не обійтися ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7728366.jpg (42.9 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » ТУР ДЕ ФРАНС 2019
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пошук:

Вверх