Четвер, 28.03.2024, 20:07
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Велофорум » ПРО » ВУЕЛЬТА 2018
ВУЕЛЬТА 2018
GADДата: П`ятниця, 07.09.2018, 19:02 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Родрігес виграв етап Вуельти



Хесус Еррада продовжує лідирувати в загальному заліку

Іспанський гонщик Euskadi-Murias Оскар Родрігес виграв 13-й етап Вуельти.

Іспанець вперше в кар'єрі виступає на велогонці серії Гранд-тур і виграв свій перший етап у кар'єрі. Переможець гірській класифікації Тура Альп показав час 4: 17,05 години на гірському етапі Вуельти протяжністю 174,8 км між Кандас і Ла Кампероном. Друге місце зайняв поляк Рафал Майка з Bora-Hansgrohe, а третє - бельгієць Ділан тенсу з команди BMC Racing Team. Українець Марк Падун після феєричного виступу і третього місця на минулому етапі став 140-м.

Лідерство в загальному заліку за собою зберіг іспанець Хесус Еррада з Cofidis, але при цьому британцеві Саймону Йейтс з Mitchelton-Scott вдалося скоротити відставання до 1,42 хвилини. Третій - колумбієць Наїр Кінтана з Movistar Team.

Наступний етап Вуельти відбудеться 8 вересня. Гірський етап протяжністю 171 км розташований між Рібера-де-Арріба і Лагос-де-Ковадонга.


за матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 0858596.jpg (44.7 Kb)
 
GADДата: Неділя, 09.09.2018, 08:13 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Саймон Йейтс виграв 14-й етап Вуельти і очолив загальний залік



Британський гонщик команди Mitchelton-Scott Саймон Йейтс став переможцем 14-го етапу Вуельти. Другим фінішував Мігель Анхель Лопес з Astana Pro Team, третім - Алехандро Вальверде (Movistar).

Українець Марк Падун, що представляє Bahrain Merida, показав 127-й результат.

У загальному заліку на перше місце перемістився Йейтс, другим йде Вальверде, третім Найро Кінтана з Movistar. Падун - 108-й.


за матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 7948001.jpg (69.3 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 10.09.2018, 07:29 | Повідомлення # 18
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тібо Піно - переможець 15 етапу Вуельти Іспанії-2018



Тібо Піно (Thibaut Pinot) здобув перемогу на легендарному підйомі Лагос-де-Ковадонга, де фінішував 15-й етап Вуельти Іспанії-2018. 28-річний французький гонщик команди Groupama-FDJ атакував за 6,5 км до фінішу з групи лідерів і втримав перевагу до фінішу, де випередив на 28 секунд найближчого переслідувача, колумбійського гонщика команди Astana Мігеля Лопеса. Тепер Тібо Піно став одним із гонщиків, здобувати перемоги на етапах всіх трьох Гран-турів. За підсумками етапу Тібо Піно зміг поліпшити своє становище в загальному заліку, піднявшись з 11 на 7-у позицію.

Команда Astana очолювала пелотон протягом більшої частини етапу і просіяла пелотон, після чого капітан команди Мігель Лопес першим атакував на підйомі Лагос-де-Ковадонга за 7 км до фінішу. Але за ним поїхали Наїр Кінтана (Movistar) і лідер загального заліку Саймон Йейтс (Mitchelton-Scott), дістатися Лопеса через кілометр. Мігелю Лопесу вдалося виїхати від групи Єйтса лише за 2 км до фінішу. Він не наздогнав Тібо Піно, але фінішував першим з групи генеральщіков.

Саймон Йейтс захистив червону майку лідера, фінішувавши на етапі 3-м.

У шістку кращих генеральній класифікації піднявся 23-Летінен іспанський гонщик команди Quick Step Floors Енрік Мас, який атакував на підйомі Лагос-де-Ковадонга кілька разів і фінішував шостим.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8751337.jpg (49.9 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 11.09.2018, 20:50 | Повідомлення # 19
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Денніс виграв другу розділку на Вуельті Іспанії



Австралієць Роан Денніс виграв свою другу розділку на Вуельті Іспанії-2018.

Представник команди BMC Racing Team подолав 32 км дистанції за 37,57 хвилини. Другим став його партнер по команді американець Джої Росскопф, а третім - іспанець Джонатан Кастровьехо з Sky.

У загальному заліку продовжує лідирувати гонщик Mitchelton-Scott Саймон Йейтс. Другим з відставанням в 33 секунди йде Алехандро Вальверде з Movistar Team, а на третє місце піднявся Стівен Крейсвейк з Team Lotto NL-Jumbo.

Наступний етап пройде 12 вересня в среднегорной місцевості. Маршрут прокладений між Гечро і Оізом, а його довжина складе 157 км.


за матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 0921729.jpg (112.4 Kb)
 
GADДата: Четвер, 13.09.2018, 07:42 | Повідомлення # 20
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вудс виграв 17-й етап «Вуельти», Йейтс зберіг лідерство



Марк Падун не фінішував

Канадець Майкл Вудс з команди EF Education First-Drapac став переможцем 17-го етапу велобагатоденки «Вуельта».

Канадський гонщик подолав дистанцію в 157 км за 4 години 9 хвилин м 48 секунд. Другим став бельгієць Ділан Тюнс з BMX Racing Team, третій результат на рахунку Давіда Де Ла Круза Мальгарехо з Sky.

Українець Марк Падун в цій гонці не зміг фінішувати, зійшовши з дистанції.

У загальному заліку продовжує лідирувати гонщик Mitchelton-Scott Саймон Йейтс. Другим з відставанням в 30 секунд йде Алехандро Вальверде з Movistar Team, на третє місце піднявся ще один іспанець Енрік Мас Ніколау з Quick-Step Floors.

Наступний етап відбудеться 13 вересня


за матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 7924080.jpg (79.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 14.09.2018, 10:55 | Повідомлення # 21
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Валлайс виграв 18-й етап «Вуельти»



Йейтс продовжує лідирувати в загальному заліку

Бельгійський велогонщик Йєллі Валлайс з команди Lotto Soudal став переможцем 18-го етапу велобагатоденки «Вуельта».

Валлайс подолав 186,1 км з Ехеа-де-лос-Кабальєросу до льєйда за 3 години 5 хвилин і 3 секунди.

Другим фінішував норвежець Свен Ерік бістро, який виступає за UAE-Team Emirates, а третій результат показав словак Петер Саган з Bora-Hansgrohe.

У загальному заліку лідирує британець Mitchelton-Scott Саймон Йейтс, другим йде іспанець Алехандро Вальверде з Movistar, а трійку лідерів замикає інший представник Іспанії Енрік Мас з Quick-Step Floors.


за матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 2381701.jpg (54.4 Kb)
 
GADДата: Субота, 15.09.2018, 07:21 | Повідомлення # 22
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Тібо Піно на етапах Вуельти Іспанії-2018




Тібо Піно зробив дубль, вигравши на Вуельті Іспанії-2018 два гірських етапу. Після перемоги на Лагос-де-Ковадонга на 15-му етапі 28-річний французький гонщик команди Groupama-FDJ повторив успіх на 19-му етапі, фінішував в Андоррі на висоті 2025 м.



Першим на фінальному підйомі Ла Рабасса (Coll de la Rabassa) перепад висот 1125 м, протяжність 17 км, середній градієнт 7,2%, максимальний градієнт 15%) за 13 км до фінішу атакував Наїр Кінтана (Movistar). За колумбійським гонщиком поїхали гонщики команди LottoNL-Jumbo Стевен Крёйсвейк і Джордж Беннет. Тібо Піно перекласти до Наїр Кінтані і Стевену Крёйсвейку за 12 км до фінішу, а ще через два кілометри до них приєднався володар червоної майки лідера Саймон Йейтс (Mitchelton-Scott). За 8 км до фінішу Наїр Кінтана повернувся в групу Вальверде, а перевага Тібо Піно, Саймона Єйтса і Стевена Крёйсвейка за кілометр до фінішу становило близько хвилини. Тібо Піно атакував на фінальних метрах і здобув перемогу на етапі.



Саймон Йейтс зміцнив своє лідерство в загальному заліку і тепер випереджає Алехандро Вальверде на 1:38.



Стевен Крёйсвейк, який не витримав в кінці етапу ритму Піно і Єйтса, фінішував третім і повернувся до трійки лідерів загального заліку.

Тібо Піно: «Після перемоги на Лагос-де-Ковадонга моя Вуельта Іспанії-2018 вже була успішною. Я приїхав сюди без тиску, не планував боротися за генеральну класифікацію. Мені хотілося виграти етапи. Перша перемога вже була відмінним результатом, але дві перемоги - це Вуельта мрії. Хочу насолоджуватися успіхом.



Я довів, що можу йти нарівні з найсильнішими гірниками. Сьогодні підйом був довший і не такий крутий, що мені підходило. Ця перемога - вишенька на торті. Не думав, що виграю. Мені це вдалося завдяки атаці Саймона Єйтса. Він відмінно знає ці гори, живе тут. І він, можливо, побачив, що у Вальверде сьогодні не найкращий день. У будь-якому випадку, дві перемоги на етапах - це великий крок вперед дня мене. А то, що мене відібрали до складу на чемпіонат світу, робить день чудовим ».

Саймон Йейтс: «Відчуваю себе добре, тому атакував. Команда знову працювала фантастично. Джек Хейг дуже потужно відпрацював, вивозячи мене до того, як я атакував. Адам їхав позаду, на випадок, якщо я повернуся в групу.



Повинен подякувати Тібо Піно за те, що дуже допоміг мені в фіналі. Звичайно, він міг відсидітися і не працювати. Я знімаю перед ним капелюха, такі речі надовго запам'ятовуються.



Сьогодні у нас не було конкретного плану. Вирішили просто подивитися, як будемо відчувати, контролювати ситуацію і не хвилюватися. Коли ти в порядку, повинен щось зробити, що я і зробив.



Залишився ще один день, ми повинні повністю зосередити на цьому. Я дуже добре знаю, як в один день все може змінитися. Постараємося відновитися і видати все, щоб виграти гонку. Поки що я ще не виграв Вуельту Іспанії. І я дуже побоююся завтрашнього етапу ».

Стевен Крёйсвейк: «Сьогодні їхалось краще, ніж два дні тому, хоча в кінці у мене і був важкий момент. У мене не залишилося сил, пощастило, що я зміг залишатися на колесі. Я знав, що Піно поїде за етапом, а Йейтс хоче виграти якомога більше у Movistar. І ця ситуація була для мене ідеальною. Я відіграв час. Команда сьогодні відмінно відпрацювала. Особливо Джордж, який за його роботу на фінальному підйомі заслужив стільки золота, скільки важить сам. Він відповів на атаку Кінтана, і, на мій подив, ніхто більше не відреагував. Ми потягли. Другим сюрпризом стало те, що до нас приєднався Йейтс.



Але врешті-решт, я витягнув вигоду з ситуації. Завтра новий день. Сьогодні я відіграв час, але, можливо, завтра знову його втрачу. Етап буде коротким, але дуже складним. Нам треба їхати його ощадливо, розподілити сили. Постараємося захистити мою позицію, було б добре фінішувати на подіумі ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8644615.jpg (62.0 Kb)
 
GADДата: Неділя, 16.09.2018, 11:46 | Повідомлення # 23
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Йейтс фактично забезпечив собі перемогу на Вуельті Іспанії



А Енрік Мас вперше в кар'єрі виграв етап гонки Гранд-туру

Британець Саймон Йейтс фактично гарантував собі перемогу на Вуельті Іспанії-2018, фінішувавши третім на передостанньому етапі супервелобагатоденки.

На гірському етапі, протяжністю 97,3 км між Ескальдес-Енгордані і Колладо де ла Галліна перемогу здобув Енрік Мас з Quick-Step Floors, другим став Мігель Анхель Лопес з Astana Pro Team, а третім - лідер загального заліку Саймон Йейтс з Mitchelton-Scott .

У загальному заліку своє лідерство утримав Йейтс, тоді як його найближчий переслідувач Алехандро Вальверде з Movistar втратив три хвилини і опустився на п'яте місце. Таким чином, Йейтс близький до того, щоб відсвяткувати свою першу в кар'єрі перемогу в гонці Гранд-туру.

Останній етап Вуельти відбудеться 16 вересня. Велосипедисти проїдуть рівниною між Алькоркон і Мадридом. Дистанція - 100,9 км.


за матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 5108093.jpg (49.3 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 17.09.2018, 07:07 | Повідомлення # 24
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Саймон Йейтс - переможець Вуельти Іспанії-2018




26-річний британський гонщик Саймон Йейтс здобув першу в кар'єрі перемогу на Гран-турі, посівши перше місце в загальному заліку Вуельти Іспанії-2018. Він також приніс австралійської команді Mitchelton-SCOTT першу з моменту її заснування в 2012 році перемогу на Гран-турі.



У цьому сезоні Саймон Йейтс йшов до перемоги на Гран-турі під час Джиро д'Італія-2018, де виграв три етапи і 13 днів утримував рожеву майку лідера. Але виграти італійський Гран-тур Саймону Йейтс не вдалося.



На Вуельті Іспанії британський гонщик вибрав більш консервативну стратегію, яка дозволила йому втримати червону майку до фінального етапу в Мадриді. Саймон Йейтс очолив загальний залік Вуельти Іспанії-2018 після 9 етапу, але на 12-му і 13-му етапі був змушений віддати червону майку, повернувши її, вигравши 14-й етап. В цілому він десять днів лідирував в загальному заліку іспанського Гран-туру. На двох фінальних гірських етапах Вуельти Іспанії Саймон Йейтс захищав червону майку, атакуючи.



В результаті Саймон Йейтс здобув перемогу на іспанському Гран-турі з перевагою в 1 хвилину 46 секунд над іспанським гонщиком команди Quick Step Floors Енріке Масом. Колумбійський гонщик команди Astana Мігель Лопес програв Йейтс 2 хвилини 4 секунди.

Саймон Йейтс: «Я не вірю, до сих пір продовжую усвідомлювати. У мене немає слів. Просто неймовірно. Мені подобається їхати гонку, спираючись на свою інтуїцію. Сподіваюся, що продовжу і далі виступати також, і досягну більше високих результатів, таких, як на Вуельті Іспанії.



Хочу подякувати мою команду за те, що вірили в мене з самого початку. Також дякую мою сім'ю. У минулому ми пройшли через важкі часи, але, звичайно, вони були поруч зі мною. Величезне спасибі Джеррі Райану (власнику команди). Наша команда існує завдяки йому, без нього нас би тут не було. І просто величезне спасибі родині Райана.



День, коли я виграв 14 етап, можливо, найкращий момент в гонці. Немає іншого такого почуття, яке зрівняється з перемогою в гонці. Ще один особливий етап - перший, який фінішував в Андоррі. Там я вперше зміг створити великий просвіт і почав вірити, що у мене вийде виграти. Ці два дні були для мене дуже важливими.



Я повернувся після величезного провалу на Джиро д'Італія, був жахливо розчарований, але впорався з цим. І тепер я в шоці, що мені вдалося виграти Вуельту.



Команда допомагала мені все три тижні гонки. І для команди це перша перемога на Гран-турі. На 20-му етапі Адам витратив усі сили на передостанньому підйомі.



Іноді атака - краща форма захисту. Я знав, що Лопес і Кінтана, які перебували вище по дорозі. Їм, а особливо Лопесу, треба було вигравати час. Тому я подумав, що, можливо, вони будуть зі мною працювати. На останньому підйомі я йшов на межі, поїхав своїм ритмом, віддав всі сили, але, на щастя, цього виявилося достатньо ».



Джуліан Дін, спортивний директор: «Ми стартували на цій Вуельті Іспанії з метою продовжити розвиток Саймона і команди, виправити помилки, які зробили в минулому. Ми ще не все доробили, але, безумовно прогрес є.



В цьому році Саймон зробив величезний стрибок у розвитку. Думаю, що той прогрес, який видно, якщо порівняти, як він їхав Джиро і Вуельту, є справжнім показником його бажання вчитися. Нам ще багато що належить виправити разом з Саймоном. І коли він почне розуміти помилки, такий результат, як на Вуельті, можна буде повторити ».



Джеррі Райан, власник команди: «Неймовірно, що в 2018 році ми виграли наш перший Гран-тур. Але ми зробили це. Останні кілька років ми розвивалися як команда генеральщіка. Упевнений, це перший з багатьох майбутніх успіхів. Буде важко, але ми постараємося.



Я завжди говорив, що треба мати сміливість мріяти. Якщо хочеш досягти успіху, оточи себе людьми, які поділяють цю точку зору і володіють такою ж пристрастю.



Пару раз ми були близько до успіху. Але ми з Джуліаном, сидячи в технічки, не тішилися до тих пір, поки не була пройдена відсічення 3 км до фінішу, коли ми були вже в безпеці. Саймон, все товариші по команді, весь персонал, вся наша команда - одна велика сім'я ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1097017.jpg (79.4 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 21.09.2018, 08:05 | Повідомлення # 25
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Еліа Вівіані - переможець 21 етапу Вуельти Іспанії-2018




29-річний італійський гонщик команди Quick Step Floors Еліа Вівіані став єдиним гонщиком, який виграв три етапи на Вуельті Іспанії-2018. На фінальному 21-му етапі, фінішував в центрі Мадрида, команда Quick Step Floors закрила дві спроби виїхати у відрив на фінальних 40 км. Хоча Еліа Вівіані втратив колесо товаришів по команді за 2 км до фінішу, це не завадило чемпіону Італії виграти етап. Він сам знайшов простір по лівій стороні і здобув свою 18 перемогу в цьому сезоні, і довів кількість перемог команди Quick Step Floors до 67.



У спринті Еліа Вівіані обійшов чемпіона світу Петера Сагана (Bora-Hansgrohe), який чотири рази фінішував другим і двічі - третім на етапах Вуельти Іспанії-2018, а також зайняв 2-е місце в класифікації за очками.



В цілому Еліа Вівіані в цьому сезоні виграв 8 етапів Гран-турів: п'ять на Джиро д'Італія-2018 і три на Вуельті Іспанії.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8121167.jpg (40.4 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 21.09.2018, 08:10 | Повідомлення # 26
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вуельта Іспанії. Мігель Анхель Лопес - 3-й в підсумковій класифікації



Лідер команди «Астана» Мігель Анхель Лопес домігся свого другого призового подіуму на Гранд-турах, посівши 3-е місце в підсумковій генеральній класифікації «Вуельти Іспанії 2018», який завершився 16 вересня в центрі Мадрида.

- Я дуже щасливий свого результату. Починаючи другий Гранд-туру за сезон, я не знав, чого очікувати, тому що до цього у мене не було такого досвіду. «Джиро д'Італія» подарувала мені впевненість і в своїх силах, і в моїй команді, яка відмінно підтримувала мене в Італії на шляху до подіуму в Римі. Тут, на «Вуельті» ми вирішили рухатися по гонці день за днем, прагнучи домогтися максимально можливого. Безумовно, це була вкрай складна гонка, потрібно було зберігати граничну концентрацію протягом усіх трьох тижнів, але, в підсумку, ми зробили це! Я хочу подякувати всій команді «Астана» за фантастичну підтримку, яку команда мені зробила. Це наш спільний успіх. Просто здорово домогтися другого подіуму на Гранд-турі за один сезон, це великий результат для мене. Я добре себе почував протягом всієї гонки і, звичайно, мені хотілося б виграти хоча б один етап. Тричі я був дуже близький до перемоги, фінішуємо другим, але, з іншого боку, я знав, що якби зосередився на окремих етапах, міг би втратити фінальний подіум, який, звичайно, був головною метою. Сьогодні, в Мадриді, я дуже радий стояти на подіумі! Це особливий сезон для мене! - сказав Мігель Анхель Лопес.

Сьогодні ввечері, на призовому подіумі в Мадриді Мігель Анхель Лопес склав компанію британцеві Саймону Йейтс, який став переможцем «Вуельти Іспанії» в цьому році, і іспанцеві Енріке Масу, який посів друге місце.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 6329920.jpg (32.0 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 21.09.2018, 08:15 | Повідомлення # 27
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Енрік Мас - призер Вуельти Іспанії-2018




23-річний іспанський гонщик команди Quick Step Floors Енрік Мас на другий в кар'єрі Вуельті Іспанії піднявся на другу сходинку подіумі в Мадриді. Перший тиждень іспанського Гран-туру Мас їхав, борючись із застудою і температурою, але потім зумів піднятися в топ-5 загального заліку, а в передостанній день Вуельти Іспанії-2018 проявив активність і не просто виграв гірський етап в Андоррі, а й піднявся до призової трійку.



Він поступився переможцю Вуельти Іспанії-2018 Саймону Йейтс 1 хвилину 46 секунд.

Енрік Мас: «Мені знадобиться кілька днів, щоб усвідомити все, тому що це була фантастична пригода. Я дуже вдячний всім моїм товаришам по команді і персоналу. На старті гонки я не мріяв, що займу друге місце в загальному заліку і стану кращим молодим гонщиком. Неймовірно щасливий, що досяг цього. Тепер я інший гонщик, але та ж сама людина. Сподіваюся, що в майбутньому таких моментів у моїй кар'єрі, включаючи вищі місця, буде більше.



Тепер полечу в Інсбрук на чемпіонат світу, де хочу допомогти Іспанії домогтися високого результату, після чого проїду останні в цьому сезоні гонки з командою Quick Step Floors ».



Патрік Лефевр, генеральний менеджер команди Quick Step Floors: «У цьому сезоні ми чудово виступили на Гран-турах, виграли багато етапів, перемагали в двох класифікаціях (очкової з Еліа Вівіані на Джиро д'Італія-2018 і гірської на Тур де Франс-2018 з Жуліаном Алафіліппом), а тепер у нас друге місце в генеральній класифікації.



Якщо чесно, це мрія, яка, я сподіваюся, не закінчиться ніколи. Я пишаюся всією командою, дуже радий трьом перемогам Еліа, прекрасним призовим місцем Енріка, а також його перемогою на вершині Ла-ГАЛЬЇНА.

Ми приїхали на Вуельту з очікуваннями потрапити в топ-10 загального заліку, але Енрік феноменально виступав в цій гонці. Упевнений, він продовжить прогресувати, якщо тільки продовжить наполегливо працювати і не відірветься від реальності. Що стосується виступу всієї команди, це був урожайний сезон, в якому немає ні сліду спаду, що принесло мені величезне задоволення і задоволення ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4927043.jpg (60.8 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 21.09.2018, 08:16 | Повідомлення # 28
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Томас Де Гендт - переможець гірській класифікації Вуельти Іспанії-2018




31-річний гонщик команди Lotto Soudal Томас Де Гендт став володарем горохової майки кращого в гірській класифікації на Вуельті Іспанії-2018. До Томаса Де Гендт всього 7 бельгійським гонщикам вигравали гірську майку на Гран-турах. У 2016 році Де Гендт вдалося наблизитися до гірської майці на Тур де Франс, тоді в класифікації кращого гірського гонщика він зайняв 2-е місце, програвши 79 очок Рафалу Майка.



Томас Де Гендт убрався в горохову майку на 17-му етапі, перехопивши її у іспанського гонщика команди Cofidis Луїса-Анхеля Мате, і втримав лідерство в гірській класифікації, де в результаті випередив на 12 очок свого найближчого суперника, голландського гонщика команди Trek-Segafredo Бауков Моллі.


Томас Де Гендт: «Я дуже пишаюся цією майкою. Кілька років я боровся за перемогу в гірській класифікації на інших Гран-турах, і дуже щасливий, що, нарешті, відвожу додому горохову майку. Так як виграти етап було дуже складно, з 13 етапу я переключився на гірську класифікацію. Спочатку горохова майка була моєю метою, тому що Мате був дуже сильний. Було важко випередити його в боротьбі за очки на початку гонки, тому мені довелося чекати до тих етапів, де можна було заробити більше очок. З того моменту як Мате захворів, мені треба було атакувати і відбиратися в відриви дня, щоб зібрати якомога більше очок. На 17-му етапі я першим пройшов п'ять підйомів і заробив 25 очок. Можна сказати, що це був вирішальний етап в моїй боротьбі за горохову майку.



Я їхав в відриви на семи етапах, а якщо мені не вдавалося в них відібратися, то я намагався виїхати від пелотону на початку етапу, щоб взяти кілька очок на першому підйомі. Хоча я досить добре вибираю правильні відриви, все одно дуже складно щоразу в них їхати. Але в більшості випадків можна було виїхати, якщо хотілося. Звичайно, коли стаєш частиною відриву, треба ще зуміти першим перетнути вершину. На щастя, у мене йшла нога, особливо в останні два тижні. На першій же я був не в кращій формі, але після дня відпочинку мені ставало все краще. Я зробив все можливе, щоб їхати в відриви. Я готувався до чемпіонату світу, але я туди не поїду, тому використовував всю силу в ці три тижні.



До передостаннього етапу боротьба за майку була захоплюючою. Моллема теж був в відриву на двох фінальних гірських етапах, так що мені довелося боротися з ним на кожній преміальної вершині. На 19-му етапі мені довелося дати йому виїхати, але я розумів, що якщо він хоче виграти горохову майку, йому необхідна перемога на етапі. Так, Моллема сильний гонщик, тому, повинен зізнатися, що відчув полегшення, дізнавшись, що він не був першим на тому етапі.



Три тижні гонки пройшли відмінно. Атмосфера в нашій команді була чудовою, перемога Йєллі Валлайса на етапі зняла напругу. Горохова майка, звичайно, теж дуже цінна нагорода, думаю, ми можемо пишатися нашою Вуельта ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2831861.jpg (36.9 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » ВУЕЛЬТА 2018
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Вверх