П`ятниця, 19.04.2024, 15:02
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Велофорум » ПРО » ТУР ДЕ ФРАНС 2018
ТУР ДЕ ФРАНС 2018
GADДата: Середа, 18.10.2017, 00:08 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Представлен маршрут Тур де Франс-2018





В Париже состоялась презентация маршрута Тур де Франс 2018 года.
Еще в начале года организаторы Тур де Франс объявили о том, что Большая Петля-2018 будет стартовать в регионе Вендея на острове Нуармутье-эн-Или.

В последние недели в различных СМИ начали появляться другие подробности маршрута Тура-2018: этап с брусчаткой, командная разделка и восхождение на Альп д’Уэз.

Сегодня же во время презентации большая часть из этой информации подтвердилась: Альпы в 2018 году будут пройдены перед Пиренеями, и увенчаются 12-м этапом с финишем в Альп д’Уэз.

Перед 12-м этапом до Альп д’Уэз в Альпах будут пройдены еще два горных этапа: 10-й этап между Анси и Гран Борнан с преодолением связки подъемов Коль ду Ромм — Коль ду Коломбье и 11-й с горным финишем в Ла Розье.

Что касается первой недели, но на третьем этапе гонщики проедут командную разделку на 35 км в Шоле. Первые серьезные сложности рельефа встретятся на пути гонщиков на 6-м этапе с финишем в короткий, но крутой подъем на Мур де Бретань.

Информация о том, что вторая неделя Тура будет завершаться этапом с секциями брусчатки и финишем в Рубэ, подтвердилась. Однако вместо ожидаемых 2 или 3 секторов на маршруте этого этапа встретятся сразу 15 секторов брусчатки суммарной дистанцией 21,7 км

Пиренеи встретятся на пути гонщиков на третьей неделе: 16-й этап до Баньер де Лушон, 18-й этап до По. Изюминкой пиренейской части станет короткий (65 км) групповой этап с двумя тяжелейшими перевалами и финиш в подъем Коль де Порте.

Решающей станет 31-километровая разделка между Сан-Пее-сюр-Нивель и Эспелетт на 20-м этапе. Завершится Тур-2018 традиционным «этапом дружбы» до Парижа 29 июля.

Карта маршрута Тур де Франс-2018:




Джерело: https://sportarena.com
Прикріплення: 5678525.jpg (31.1 Kb) · 5829628.jpg (83.3 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 01.01.2018, 10:06 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур де Франс-2018 розпочнеться двома етапами в Бельгії



Брюссель ухвалить відкриття Тур де Франс-2018.


Раніше вже стало відомо, що Тур де Франс-2018 почнеться в Бельгії. Таким чином організатори Тура, компанія ASO, вирішила відзначити 50-ту річницю першої перемоги на Тур де Франс 5-разового чемпіона Великої Петлі і найтитулованішого велогонщика в історії Едді Меркса.

Тепер же стали відомі нові деталі того, як почнеться Тур де Франс-2018. Як повідомляє Het Nieuwsblad, в Бельгії пройдуть перші два етапи Тура-2018. При цьому, другим етапом буде командна розділка у Брюсселі.

Першим етапом буде групова гонка, яка стартуватиме в Брюсселі. Організатори хочуть, щоб перший етап пройшов по дорогах обох частин Бельгії, Валлонії та Фландрії, і став символом єдності країни.

Існує висока ймовірність того, що фінішувати перший етап буде на легендарному підйомі з бруківки Муур ван Гераардсберген, який часто входить в маршрут Тура Фландрії.


Джерело: https://sportarena.com
Прикріплення: 3783824.jpg (43.4 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 09.01.2018, 11:26 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Відомі всі команди-учасниці Тур де Франс-2018


Брайан Кокар не виступить на Тур де Франс, Getty Images


ASO роздала 4 уайлд-карда на Тур де Франс-2018.


Нагадаємо, Тур де Франс-2018 пройде з 7 по 28 липня. У гонці візьмуть участь 22 команди: 18 команд Світового Туру і 4 проконтинентальної команди, які отримали уайлд-кард від організаторів.

Сьогодні організатори Тура, компанія ASO, оголосила імена чотирьох команд, які отримали уайлд-кард. Ними стали французькі колективи Direct Energie, Cofidis, Fortuneo і Wanty.

Таким чином, не виступить на Великій Петлі-2018 команда Vital Concept, кольори якої захищає один з кращих спринтерів Франції Брайан Кокар.

Також ASO роздала запрошення на інші престижні багатоденки, які проходять під її егідою. На Париж-Ніцца (4-11 березня) уайлд-кард отримали Cofidis, Delko Marseille, Direct Energie і Fortuneo. На Критеріум Дофіне (3-10 червня) були запрошені Cofidis, Fortuneo, Vital Concept і Wanty.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 5866153.jpg (35.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 07.07.2018, 16:23 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ТУР ДЕ ФРАНС 2018: ОСОБЛИВОСТІ ТА РОДЗИНКИ МАРШРУТУ



Хоча теперішній велосипедний сезон поки ще не закінчений, всі погляди вже спрямовані в 2018-й рік. Перша головна подія, яка стосується безпосередньо наступного сезону, відбулась у вівторок в Парижі, де Amaury Sport Organisation, організатори легендарної супербагатоденки Тур де Франс, презентували маршрут «Великої Петлі» зразка 2018 го року. Крім того, чотириразовий переможець Тур де Франс Крістофер Фрум був офіційно коронований як кращий велосипедист відповідного кінця сезону.

105-й за рахунком Тур де Франс стартує 7-го липня 2018 го року на острові Нуармутьє в департаменті Вандея, який перехопить естафетну паличку у німецького Дюссельдорфа, де «Велика Петля» стартувала цього року. Пелотону Тур де Франс належить проїхати 3329 кілометри, перш ніж найважливіша гонка в велосипедному світі фінішує 29-го липня на Єлисейських полях в Парижі. У цілому, маршрут «Великої Петлі» вийшов дуже збалансованим: командна розділка, чимало етапів для спринтерів, важкі гірські етапи (включаючи три гірські фініши), відрізок з елементами бруківки, а також індивідуальна розділка в передостанній день супербагатоденки. Таким чином, Тур де Франс 2018 вийде дуже сучасним і відповідатиме більшості трендів при формуванні маршрутів гран турів.

Господарем Великого старту Тур де Франс стане регіон Пеі-де-ла-Луар, в який входить департамент Вандея. Тут «Велика Петля» стартувала вже дев'ять разів, п'ять з яких припадали на Вандею. Те, що перший етап Тур де Франс стартує саме на Нуармутьє, було відомо вже досить давно. На першому відрізку пелотону належить проїхати знаменитий Пасаж де Гюї, де в 1999-му році стався серйозний завал, в результаті якого один з фаворитів Алекс Цюлле на самому початку гонки втратив шанси на перемогу в загальному заліку. Втім, два перші етапи складно назвати важкими за рельєфом, а ось вже третій відрізок являє собою 35-кілометрову командну розділку в Шоле.

Після старту на заході Франції пелотон переїде у Бретань. Після двох спринтерських етапів на відрізках, де дуже можливі перехресні вітри, шостий етап фінішує на відомому підйомі Мур де Бретань, де в 2015-му році переміг Алексіс Війермо. Сьомий і восьмий етапи також будуть досить простими, а ось на дев'ятому етапі в неділю гонщиків чекає випробування бруківкою. Етап з фінішем в Рубе включатиме в себе 21,7 кілометр відрізків з бруківкою, які зазвичай є частиною програми одноденки Париж-Рубе. Всього секторів бруківки буде п'ятнадцять: найкоротший — 500 метрів, найдовший — майже три кілометри.

Одразу за етапом з бруківкою гонщиків чекає перший день відпочинку і трансфер в Альпи. А от перший з етапів на другому тижні буде неймовірно складним: не зважаючи на коротку дистанцію в 159 кілометрів, у програму десятого відрізка потрапили відразу чотири складних підйоми, серед яких і Плато де Глієр. Фінішують гонщики після спуску в Гран Борнаре, що є вельми звичним рішенням для Тур де Франс. Другий альпійський етап стане першим гірським фінішем «Великої Петлі» — гонщики завершать його сходженням на Ля Росьер. Потім відбудеться ще один складний етап, який завершиться на легендарній горі Альп д'Юез.

Альпи і Піренеї в програмі Тур де Франс розділять лише три гоночних дня. Тоді як перший етап буде рівнинним, відрізки до Менде і Каркассона також можуть попсувати нерви фаворитам. Перший же етап в Піренеях, який належить проїхати гонщикам після другого дня відпочинку, можна назвати справжньою класикою: проходження Коль де Порте-д'Аспе, Коль де Менти і Коль ду Портільон, а потім спуск перед фінішем в Баньєр-де-Люшон. Другий піренійський день буде рекордно коротким, лише 65 кілометрів, проте включить в себе відразу три важких підйоми — можливо, це буде один з найцікавіших і напружених гірських етапів в історії Тур де Франс. Потім за рівнинним етапом в По, гонщиків чекає останній гірський етап гонки, під час якого пелотон подолає знамениті Коль ду Турмале і Коль д'Абіск.

Передостанній день Тур де Франс— традиційна індивідуальна розділка в Еспелетт, яка має дистанцію в 31 кілометр і досить горбистий рельєф. Фінішний етап в Парижі, в свою чергу, представляти не варто — великий фінал на Єлисейських полях за традицією змінюється лише в деталях. У будь-якому випадку, в наступному році нас чекає вкрай напружений і цікавий маршрут Тур де Франс, в якому приховані величезна кількість родзинок і потенційно цікавих моментів.


Автор - Денис Трубецькой

Фото - cyclingmagazine.de

Джерело: http://www.racehorizonpark.com
Прикріплення: 6526491.jpg (83.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 07.07.2018, 16:34 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур де Франс-2018. Майки. претенденти

Жовта

Тур де Франс - одна з найбільших гонок велоспорту, участь в якій для кожного гонщика є великим кроком в кар'єрі. Унікальність цього випуску французького Гран-туру в тому, що ми можемо стати свідками нового рекорду - переможного дубля Джиро д'Італія + Тур де Франс. Чи повториться ситуація, коли між Джиро д'Італія і Тур де Франс буде настільки великий проміжок - 41 день. Майже шість тижнів між двома Гран-турами дали хорошу можливість відновитися гонщикам, здатним боротися за перемогу в загальному заліку, чим і скористалися капітан команди Sky Кріс Фрум і капітан команди Sunweb Том Дюмулін. За традицією, розглянемо не тільки претендентів на перемогу і призові місця, а й гонщиків, здатних зайняти місце в десятці найсильніших.

Зелена

Боротьба за зелену майку Тур де Франс, яку в підсумку в Парижі одягне переможець очкової класифікації, щороку розвивається на французькому Гран-турі за своїм сценарієм. Вона не менш цікава, ніж боротьба за знамениту жовту майку лідера загального заліку. Зазвичай на Великій Петлі, на відміну від двох інших Гран-турів, спринтерам є, де розгулятися. На цей раз максимальну кількість очок в залік зеленої майки буде розіграно на 8 етапах. Ще на шести середньогірських етапах своєю перевагою скористаються спринтери широкого профілю. На першому місці серед претендентів, звичайно, Петер Саган (Bora-hansgrohe), але, як завжди, розглянемо не тільки явного фаворита, а й тих, з ким йому доведеться битися на спринтерських етапах.

Горохова.

Біла майка в червоний горох, яку за підсумками Тур де Франс одягне на Єлисейських Полях кращий гірник - почесний трофей. Але розподіл очок, що йдуть в залік гірської класифікації, які отримує гонщик, першим проходить вершини, а також кількість найдорожчих очок, щороку залежить від волі організаторів, складових маршрут. У цьому році основна битва за гірські окуляри почнеться з 10 етапи і завершиться на вершині Обіска на 19 етапі, де перший гонщик отримає 40 очок. Організатори Тур де Франс-2018 вирішили подвоювати гірські окуляри тільки в Піренеях, причому лише на одній фінішної вершині. Тому, горохова майка, швидше за все, дістанеться гонщикам, які будуть боротися за неї з відривів.

Біла.

Біла майка виділяє на Тур де Франс гонщика, який посів найвище місце в генеральній класифікації серед тих, кому на 1 січня того року, коли проводиться гонка, не виповнилося 25 років. За білу майку кращого молодого гонщика Тур де Франс борються майбутні генеральщікі, ті, хто, можливо, в найближчі роки будуть стояти на подіумах Гран-турів. У минулому році переможцем класифікації кращого молодого гонщика став британський гонщик Саймон Йейтс. Розглянемо кандидатів на звання кращого молодого гонщика Тур де Франс-2018.


За матеріалами : https://velolive.com/
 
GADДата: Субота, 07.07.2018, 21:27 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гавірія здобув історичну перемогу на першому етапі Tour de Франке



Фрум впав незадовго до фінішу

Фернандо Гавірія з команди Quick-Step Floors виграв перший рівнинний етап велобагатоденки Tour de France.

Гавірія став першим в історії колумбійцем, який здобув перемогу в масовому спринтерському фініші, і другим в історії представником Колумбії, який виграв жовту майку лідера загального заліку - 15 років тому це вдалося Віктору Хуго Пенья.

Гонщик Quick-Step Floors подолав маршрут протяжністю 201 км з Нуармутье-ан-Л'Іль в Фонтене-ле-Конт за 4 години 23 хвилини 32 секунди. Другим фінішував Петер Саган з BORA - hansgrohe, а трійку лідерів замкнув Марсель Кіттель, який виступає за Katusha - Alpecin.

Відзначимо, що на під'їзді до фінішу стався сильний завал, розірвав групу на дві частини, після чого багато лідерів були відрізані. Чотириразовий переможець Tour de France Кріс Фрум зумів уникнути падіння в тому завалі, але впав пізніше, не вписавшись у один з поворотів і вилетівши в канаву. Британець фінішував в 51 секунді від переможця.


За матеріалами : http://xsport.ua
Прикріплення: 3350251.jpg (81.4 Kb)
 
GADДата: Неділя, 08.07.2018, 18:15 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Американець Креддок зламав лопатку, але буде далі виступати на Tour de France



При цьому Лоусон збирається перераховувати гроші на благодійність за кожну гонку

Американський велогонщик команди EF Education First-Drapac p / b Cannondale Лоусон Креддок продовжить виступати на Tour de France, незважаючи на перелом лопатки. Про це Креддок повідомив в своєму Twitter.

«Зламана лопатка і кілька швів - це не те, як я хотів почати Tour de France, але цей техасець буде боротися стільки, скільки зможе. Я продовжу виступати і буду перераховувати по $ 100 за кожний завершений етап на відновлення велодрому, зруйнованого ураганом Харві ».


За матеріалами : http://xsport.ua
Прикріплення: 2029471.jpg (47.3 Kb)
 
GADДата: Неділя, 08.07.2018, 18:24 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Саган виграв другий етап Тур де Франс в спринті з малої групи



Чемпіон світу Петер Саган був кращим на другому етапі Великої Петлі.

Петер Саган виграв другий етап Тур де Франс, який знову був затьмарений великою кількістю падінь.

Падали всі - як і спринтер Groupama-FDJ Арно Демар, так і ключовий помічник Астани Луїс Ліон Санчес. Також через прокол за 7 кілометрів до фінішу втратив всі шанси взяти участь у спринті Марсель Кіттель.

Через хаос на вузьких вуличках Ля Рош-сюр-Йон в групі лідерів перед фінішним спринтом залишилося близько 15 осіб, які і розіграли між собою перемогу. У спринті в легкий тягун сильніше за всіх виявився Петер Саган, який випередив спринтера Bahrain-Merida Сонні Колбреллі і Арно Демара.

Тріумфатор вчорашнього етапу Фернандо Гавірія також впав в завалі на останньому кілометрі і втратив жовту майку лідера, яка відійшла Сагану. Колбреллі піднявся на третє місце завдяки бонусним секундам.

Завтра гонщиків чекає командна оброблення на 36,5 кілометрів в Шоле, яка загрожує серйозно перекроїти генеральну класифікацію. Це хороший шанс відіграти секунди у капітанів Sky Кріса Фрума і BMC Річі Порта.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 4455246.jpg (73.5 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 09.07.2018, 20:56 | Повідомлення # 9
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
BMC виграли третій етап Тур де Франс в командному обробленні, ван Авермат перехопив майку лідера



Дуже важлива перемога для команди, яка шукає нового спонсора.

BMC зуміли домогтися вкрай важливою для команди перемоги в командному обробленні в Шоле на третьому етапі Великої Петлі.

Швейцарський колектив має невизначене майбутнє на наступний сезон через відхід основного спонсора. Команду вже покине капітан і кращий многодневщік Річі Порт, а також ще ряд зірок.

Керівництво BMC розраховує, що цей успіх і жовта майка Тур де Франс на плечах Грега ван Авермата допоможуть все ж знайти фінанси для участі в наступному сезоні.

У боротьбі за перемогу і майку лідера вони випередили Sky всього на 4 секунди, а п'єдестал замкнули Quickstep з відставанням в 7 секунд. Несподівано сильно виступили Mitchelton-Scott, які поступилися всього 9 секунд.

Вдалий виступ допомогло BMC зайняти два перших місця в генеральній класифікації, а також підтягнути на 14-е місце свого лідера Річі Порта, який втратив час в хаосі двох перших етапів.

Із серйозних претендентів на перемогу в Тур де Франс зараз найкращі позиції мають Том Думулен (7-й), Рігоберто Уран (10-й) і Річі Порт (14-й). Кріс Фрум піднявся на 18-е місце.

Завтра гонщиків чекає транзитний 195-кілометровий етап між містами Ля Біль і Сарзо, в якому варто очікувати масового спринту.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 2734023.jpg (40.5 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 10.07.2018, 18:28 | Повідомлення # 10
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гавірія виграв четвертий етап Тур де Франс в спринті з групи



Це вже друга перемога колумбійця з Quickstep на Великій Петлі-2018.

Сьогодні гонщики подолали відносно спокійний транзитний етап до Сарзо. Відрив дня протримався до останнього кілометра, так як основна група погано кооперуватися в спробах наздогнати втікачів.

Пелотон почав працювати як потрібно за 15 кілометрів до фінішу і різко накрутили темп спровокував завал, в якому взяв участь лідер EF-Drapac Рігоберто Уран. Але колумбієць встиг добрати групу і не втратив часу.

Невдача спіткала головну російську надію на генеральну класифікацію Ильнур Закаріна. Лідер Katusha-Alpecin втратив одну хвилину за підсумками масового завалу.

У спринті на сьогоднішньому етапі вперше взяли участь всі найсильніші спринтери гонки, і найшвидшим з них знову був Фернандо Гавірія, якому надав серйозну допомогу розвозять Максиміліано Річчезе. Петер Саган посів друге місце, а Андре Грайпель був третім.

Особливих змін генеральна класифікація не зазнала.

Завтра гонщиків чекає перший горбистий етап Тур де Франс з фінішем в невеликий пагорок. Спортсмени проїдуть 204,5 кілометра між Лорьяном і Кімпер.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 0340425.jpg (68.5 Kb)
 
GADДата: Середа, 11.07.2018, 18:15 | Повідомлення # 11
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Саган встановив новий рекорд Tour de Франс



Словацька велогонщик перевершив досягнення Германа Цебеля

Словацька велогонщик команди Bora-Hansgrohe Петер Саган посів друге місце на четвертому етапі Tour de France.

Таким чином, Саган побив рекорд німця Германа Цабеля, в 89-й раз завершивши етап лідером очкової класифікації, повідомляє Gracenote Gold.

Крім того, Саган вже в 20-й раз зайняв друге місце на етапі «Великої петлі». За цим показником він є третім. Лідирує той же Цабель (22), на другій позиції - ірландець Шон Келлі (21).


За матеріалами : http://xsport.ua
Прикріплення: 4403587.jpg (52.5 Kb)
 
GADДата: Середа, 11.07.2018, 18:21 | Повідомлення # 12
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Саган добув десяту перемогу на етапах Tour de Франсе



Словак став найшвидшим в п'ятий день Тура-2018

Словацька велогонщик Петер Саган виграв п'ятий етап Tour de France-2018. Чинний чемпіон світу першим перетнув лінію фінішу в Кемпер, регіон Бретань. Дистанцію в 204,5 км Саган подолав за 4 години 48 хвилин 06 секунд.

На другій половині етапу пелотону належало подолати відразу 5 категорійних підйомів (два 4-ї категорії та три 3-й). Фінішувати гонщикам також належало в тягун. Така розв'язка підходила спринтерам широкого профілю та майстрам гірських ривків.

Багато чисті спринтери, включаючи Андре Грайпель (Lotto-Soudal), Марселя Кіттеля (Katusha-Alpecin), Марка Кевендіш (Dimension Data) і інші не зуміли утриматися в основній групі на підйомах і випали з боротьби за перемогу. На останніх кілометрах дистанції контакт з пелотоном втратив і автор дубля на нинішньому Турі Фернандо Гавірія (QuickStep Floor).

Саган подолав усі гори в перших рядах, а на фініші зайняв дуже грамотну позицію. Словак всидів на колесі у лідера загального заліку Грега ван Авермата (BMC), атакувавши у бельгійця з-за спини. На ривок Петера спробував відповісти італійський спринтер Соні Колбреллі (Bahrain-Merida), але обігнати його не зміг. Саган здобув свою другу перемогу на нинішньому Турі і 10-ю в кар'єрі на «Великій петлі». Колбреллі став другим, трійку же замкнув Філіп Жільбер (QuickStep Floor).

Лідерство в загальному заліку зумів утримати Грег ван Авермат. Петер Саган зберігає зелене майку кращого в класифікації спринтерів. Нагадаємо, що за кількістю днів у цьому статусі словак є рекордсменом Tour de France.

На шостому етапі пелотону належить подолати 181 км дистанції. Стартують гонщики в Бресті, а завершать день на підйомі третьої категорії Мюр-де-Бретань.


За матеріалами : http://xsport.ua
Прикріплення: 8770618.jpg (57.4 Kb)
 
GADДата: Четвер, 12.07.2018, 20:44 | Повідомлення # 13
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ірландець Мартін виграв шостий етап Tour de France



Ван Авермат зберіг жовту майку лідера

Ірландець Деніел Мартін з команди UAE Team Emirates став переможцем шостого етапу Tour de France.

Велогонщики подолали маршрут в 181 кілометр з Бреста в Мюр-де-Бретань. Ірландець швидше за всіх проїхав дистанцію, випередивши на фініші француза П'єра Латюра з AG2R La Mondiale і іспанця Алехандро Вальвареде, що представляє Quick-Step Floors.

Бельгієць Грег ван Авермат зберіг жовту майку лідера в генеральній класифікації, а ось на друге місце вийшов британець Герайнт Томас з команди Sky.

13 липня пройде сьомий етап «Великої петлі» за маршрутом з фужера в Шартр, протяжністю 231 кілометр.


За матеріалами : http://xsport.ua
Прикріплення: 3542726.jpg (90.0 Kb)
 
GADДата: Субота, 14.07.2018, 15:15 | Повідомлення # 14
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Голландець Груневег виграв 7-й етап Тур де Франс



Голландський гонщик команди LottoNL-Jumbo Ділан Груневег виграв 7-й етап престижної велобагатоденки Тур де Франс-2018.

Етап був рівнинним, переможець визначався в спринті, де Груневег виявився спритнішим і вже перемагав на «петлі» Фернандо ГАВІР, і визнаного майстра спринту Петера Сагана.

Ця перемога на етапі Тур де Франс стала для Груневег другий в кар'єрі (також у нього була перемога в 2017 році).

У генеральній класифікації лідерство зберіг бельгієць Грег ван Авермат з BMC. Чотириразовий переможець Туру Кріс Фрум, якого в останній момент допустили до гонки через проблеми з допінгом, поки відстає від ван Авермата на хвилину і йде 14-м.

Наступний, восьмий етап Тур де Франс пройде 14 липня між містами Дре і Ам'єн. Його протяжність складе 181 км.

7-й етап


Фужер - Шартр

1. Ділан Груневег (Голландія, LottoNL-Jumbo) - 5.43,42
2. Фернандо Гавірія (Колумбія, Quick-Step Floors) - той же час
3. Петер Саган (Словаччина, BORA - hansgrohe)
4. Арно Демар (Франція, Groupama - FDJ)
5. Крістоф Лапорт (Франція, Cofidis, Solutions Crédits)

Загальний залік

1. Грег ван Авермат (Бельгія, BMC) - 28.19,25
2. Герейнт Томас (Великобританія, Sky) - 0,06
3. ТіДжей Ван Гардерен (США, BMC) - 0,08
4. Жюліана Алафіліпп (Франція, Quick-Step Floors) - 0,09
5. Філіп Жільбер (Бельгія, Quick-Step Floors) - 0,15
6. Боб Юнгельс (Голландія, Quick-Step Floors) - 0,21
7. Рігоберто Уран (Колумбія, Team EF Education First-Drapac p / b Cannondale) - 0,48
8. Алехандро Вальверде (Іспанія, Movistar) - 0,54
9. Рафал Майка (Польща, BORA-hansgrohe) - 0,55
10. Якоб Фульсан (Данія, «Астана») - 0,56


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 9700046.jpg (60.9 Kb)
 
GADДата: Субота, 14.07.2018, 22:49 | Повідомлення # 15
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Груневег виграв другий поспіль етап Tour de France, жовта майка лідера все ще у ван Авермата



Голландський велогонщик Ділан Груневег з LottoNJ-Jimbo виграв другий поспіль етап багатоденки Tour de France.

25-річний спортсмен фінішував першим на восьмому етапі, подолавши маршрут в 181 км за 4 години 23 хвилини і 36 секунд. Другий результат у Андре Грайпель з Lotto Soudal, третій - у Фернандо Гавірія з Quick-Step Floors.

Відзначимо, що ця перемога стала вже другою поспіль і третин в кар'єрі для голландця на етапах «Большо петлі».

Лідером загального заліку все ще залишається бельгієць Грег ван Авермат з BMC. Другим йде британець Герейнт Томас з Sky, а трійку лідерів замикає представник США ТіДжей Ван Гардерен з все того ж ВМС.


За матеріалами : http://xsport.ua
Прикріплення: 6456701.jpg (74.5 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » ТУР ДЕ ФРАНС 2018
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Вверх