Субота, 20.04.2024, 11:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ПРО » О велоспорте изнутри от Андрея Гривко и Славы Поповича
О велоспорте изнутри от Андрея Гривко и Славы Поповича
GADДата: П`ятниця, 23.11.2012, 19:17 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Встреча велоболельщиков с украинскими велогонщиками Андреем Гривко и Ярославом Поповичем. 24 октября 2012 года в г. Киеве
 
GADДата: Неділя, 03.02.2013, 22:22 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гривко и Попович поедут Тур Катара



Команды Астана и RadioShack-Leopard объявили свои составы на Тур Катара, который начинается в воскресенье, 3 февраля.

В обеих командах будут новички, но с очень разными характеристиками. В RadioShack-Leopard много сильных гонщиков, которые могут отлично проехать разделку, в том числе Фабиан Канчеллара. В тоже время Астана сделает ставку на итальянского спринтера Андреа Гуардини.

"Тур Катара является очень ветреной гонкой и очень скоростной. Мы ожидаем, что пелотон каждый день будет разделяться, и только самые сильные гонщики останутся в лидирующей группе. Наша работа будет основана на помощи Гуардини", - пояснил помощник спортивного директора Астаны Горазд Станджелдж. "Если он находится в хорошей форме, то все будут работать на него.

"Также мы рассчитываем на Божича, Груздева и Гривко, которые хорошо смотрятся, это дает нам много вариантов. Мы надеемся на одну победу на Туре Катара".

Также дебютирует в составе Астаны 23-летний американец Эван Хаффман и 21-летний Арман Камышев, который минувший сезон провел в континентальной команде.

Также гонка станет дебютной для Яан Кирсипуу в качестве спортивного директора. Напомним, что знаменитый гонщик только в конце 2012 года завершил карьеру в возрасте 34 лет.

RadioShack-Leopard тем временем, выставит команду, которая будет участвовать в весенних классиках, к Канчелларе присоединился двукратный победитель Тура Фландрии Стин Девольдер.

Состав Астаны на Тур Катара:
Борут Божич, Андрей Гривко, Дмитрий Груздев, Андреа Гуардини, Якопо Гуарниери, Эван Хаффман, Арман Камышев и Дмитрий Муравьев

Состав RadioShack-Leopard на Тур Катара:
Фабиан Канчеллара, Стин Девольдер, Тони Галлопин, Маркел Иризар, Нельсон Оливейра, Ярослав Попович, Грегори Раст, Хайден Роулстон

Джерело: http://www.velosportnews.ru
Прикріплення: 5764526.jpg (151.6 Kb)
 
МакарДата: Понеділок, 04.02.2013, 13:17 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 155
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
А в Украине реально провести профессиональную вело гонку ?
 
GADДата: Понеділок, 04.02.2013, 18:00 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Влітку в Донецьку була презентація , якщо ти пам'ятаєш ( велокоманди).

Так що все можливо, тим більш вони відбуваються - професійні перегони. Ось приклад:

Міжнародна велогонка Race Horizon Park стає в Україні все популярнішою - організатори заходу

У Києві з 24 по 26 травня у дні святкування Дня міста відбудеться традиційна Міжнародна велогонка Race Horizon Park-2013. З кожним роком гонка стає у нашій країні все популярнішою і цього разу вона відбуватиметься протягом не двох, а трьох днів.

Про це на прес-конференції в УКРІНФОРМі у четвер повідомив організатор Race Horizon Park-2013, голова правління групи ІСА Прайм Девелопментс Олександр Башенко (фото).

"Вивчаючи досвід минулих років проведення нашої столичної велогонки, міжнародні практики, а також, враховуючи бажання команд учасників, ми ухвалили рішення, що у 2013 році заходи київської гонки пройдуть протягом не двох, а трьох днів. 24 і 26 травня відбудеться категорійна групова гонка, а 25 травня традиційна гонка критеріум", - сказав Башенко.

Як зазначив ще один з організаторів гонки головний фахівець відділу спорту вищих досягнень Головного управління з фізичної культури та спорту КДДА Денис Шолудько, за цей час велогонщики зможуть заробити вдвіче більше очок і збільшити свої шанси на потрапляння в імениті велотурніри Європи. "Така можливість значно збільшить і кількість країн учасників, і рівень спортсменів, які приїдуть позмагатися за першість у нашій українській велогонці", - підкреслив він.

За словами спеціального гостя олімпійського чемпіона Олександра Винокурова з Казазхстану, торік організатори велогонки добилися великого прогресу, змагання пройшли стандардизацію у Міжнародному союзі велосипедистів (UCI). "Це супер! Свято велоспорту приурочене до дня міста Києва - це подвійне свято і великий полюс для іміджу України у велосвіті. Ми у Казахстані тільки працюємо над організацією такого заходу, а ви вже зробили другу рахунком категорійну гонку у країні", - сказав Олександр Винокуров.

Довідка: Race Horizon Park - щорічна традиційна столична велогонка, що проходить у День Києва на Майдані Незалежності, Хрещатику й центральних вулицях міста. Включає як заходи для аматорів - Велодень (всеукраїнський велопарад), так і професійні велозмагання - Міжнародні змагання з велосипедного спорту Race Horizon Park і фінал чемпіонату України з велоспорту (шосейна гонка "Критеріум").




На фото: Фрагмент велоперегонів Race Horizon Park 2012, Київ, 27 травня 2012 року.

Михайло Мельник
Укрінформ

ДЖерело: http://www.sport.ukrinform.ua
Прикріплення: 0340432.jpg (24.1 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » О велоспорте изнутри от Андрея Гривко и Славы Поповича
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх