Четвер, 25.04.2024, 07:58
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Четвер, 08.08.2019, 08:48 | Повідомлення # 886
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гійом Мартан переходить в команду Cofidis
 

 

26-річний французький гонщик Гійом Мартан (Guillaume Martin) підписав дворічний контракт з французькою командою Cofidis, куди переходить після чотирьох років виступів в проконтинентальної бельгійської команді Wanty - Gobert.

 

У команді Wanty - Gobert Гійом Мартан почав кар'єру професійного велогонщика в 2016 році, його контракт закінчувався лише в кінці 2020 року, але команда Cofidis змогла досягти угоди з бельгійською командою, і підписала французького гонщика.

 

Будучи Андер, в 2015 році Гійом Мартан став переможцем андеровской версії класики Льєж-Бастонь-Льєж, а також виграв етап Туру де л'Авенір. За чотири роки в професіоналах Гійом Мартан здобув шість перемог, а в цьому сезоні фінішував 12-м в генеральній класифікації Тур де Франс-2019.

 

Вболівальники цінують Гійома Мартана не тільки за спортивні якості. Він закінчив філософський факультет університету, написав літературний твір «Тур де Франс філософа», є автором п'єси, яка цього літа була зіграна на фестивалі в Авіньйоні і була одностайно позитивно прийнята критиками. Але сам Гійом Мартан любить нагадувати, що він «перш за все велогонщик». Завдяки вмінню поглянути на гонку з боку, здатності до аналізу гонки і самоаналізу Гійома Мартана називають «філософом пелотону».

Гійом Мартан: «Мене дуже мотивувала ідея приєднатися до команди Cofidis. Мені належить відкрити багато нового - нове положення, нові товариші по команді, новий старт в моїй кар'єрі. Я виступав тільки в одній професійній команді, радий виступати у французькій команді. Коли Седрік Вассер сказав мені, що зацікавлений підписати зі мною контракт, мені сподобалися його міркування і енергійність.

 

  Мені дуже хочеться зробити крок вперед в наступному сезоні, націлитися на першу перемогу в гонці Світового туру. В цьому році я близько підійшов до цієї перемоги на критериумом Дофіне (прим. VeloLIVE - 2-й на 2-му етапі), А ще хочу проїхати два Гран-туру (прим. VeloLIVE - Гійом Мартан за свою кар'єру тричі проїхав Тур де Франс , але не брав участі у Джиро д'Італія і Вуельті Іспанії) ».

 

  Седрік Вассер, генеральний менеджер команди Cofidis: «Гійом - неймовірний гонщик з великим потенціалом, який дозволить нам відразу почати замислюватися про подіумі на дорогах Тур де Франс. Переконаний, що ми зможемо допомогти їй зробити наступний крок в його кар`єрі.

 

  Я поділяв бажання всіх його вболівальників, які хотіли, щоб він розвивався у французькій команді, такий, як наша. І тепер це стало реальністю. Також хочу подякувати команді Wanty-Gobert і її менеджера Жана-Франсуа Бурла, що надав Гийому можливість приєднатися до нашої команди з 2020 року ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7302577.jpg (31.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 08.08.2019, 08:51 | Повідомлення # 887
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Лука Мезгец - переможець 5 етапу Туру Польщі-2019


 
  31-річний словенський гонщик команди Mitchelton-Scott Лука Мезгец зробив дубль на Туре Польщі-2019, вигравши другий етап. На фініші в невеликій тягун, в спринті Лука Мезгец випередив іспанського гонщика команди Movistar Едуарда Прадес і чемпіона Великобританії, гонщика команди Ineos Бена Свіфта.

 

  Лука Мезгец: «У Катовіце я виграв в швидкому фініші на спуску, сьогодні, в Бельсько-Бяла, в спринті в тягун. Не можу сказати, що був найшвидшим на минулому етапі, мені просто пощастило, я набрав тоді хорошу швидкість, і побачив просвіт. Але в цей раз все було по-іншому. Взагалі-то, перед гонкою я намічав собі цей етап, як дає кращий шанс на перемогу.

 

Етап їхали дуже повільно, тому я почав обговорювати з Семом Бьюлі, запропонував йому вивести двох наших хлопців вперед, щоб дати повний газ на останньому підйомі і постаратися скинути спринтерів, або вимотати їх. Тому ми виставили в голову пелотону двох гірників, і кілька хлопців в результаті випали.

 

  Я відмінно вибрав позицію, а команда чудово працювала на останньому колі, утримуючи мене попереду. В кінці все вийшло ідеально. Я сів за Свіфтом, тому що команда Ineos вийшла вперед на останньому кілометрі. Довелося дуже постаратися, давно я так не викладався. Мені треба було втриматися за ними і постаратися зробити все можливе на фініші.

 

  Сьогодні був нелегкий день для пелотону. Два дні ми сумуємо. І ми ніколи не забудемо Бьорген. Сьогодні під час етапу я весь час думав, наскільки небезпечний наш спорт, наскільки ми тендітні. Ми сильно ризикуємо, іноді забуваючи про це ».

 

  Джин Бейтс, спортивний директор: «Перш за все, хочу сказати, наскільки важливим був вчорашній день. Знімаю капелюха перед усіма, хто зміг продовжити гонку сьогодні. Це був важкий день після емоційного спустошення. Але хлопці проявили професіоналізм, повернулися в гонку.

Сьогодні ми хотіли ускладнити проходження фінального підйому, поставити в скрутне становище спринтерів, що хлопці і зробили. Думаю, вони сьогодні відмінно попрацювали.

 

Попереду два складні етапи, підйоми важкі не через протяжності, а через градієнта, вони круті, і будуть проходитися кілька разів. Ми будемо працювати на Мікеля Ніеве, але у нас є й інші варіанти вести гонку агресивно ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4125974.jpg (69.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 08.08.2019, 16:36 | Повідомлення # 888
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Енрік Мас і Иньиго Елосегі підписали 3-річний контракт з командою Movistar

 
24-річний іспанський гонщик Енрік Мас (Enric Mas) підписав трирічний контракт (на 2020-2022 рік) з командою Movistar, куди переходить після трьох років виступів в команді Quick Step.

 На рахунку Енріка Маса, який почав кар'єру професійного велогонщика в 2017 році, дві перемоги - на етапі Вуельти Іспанії та етапі Туру Країни Басків, а також фініш на подіумі Гран-туру - 2-е місце на Вуельті Іспанії-2018. У цьому році на Тур де Франс Енрік Мас фінішував 22-м.

У команді Movistar Енрік Мас буде капітаном в боротьбі за генеральну класифікацію на Гран-турах.

 

  Також команда Movistar підписала трирічний контракт з 21-річним баскським гонщиком Иньиго Елосегі (Iñigo Elosegui), який почне в іспанській команді кар'єру професійного велогонщика.

Иньиго Елосегі зайняв 4-е місце в індивідуальній гонці на час серед андеров на чемпіонаті Іспанії, на андеровской версії Джиро д'Італія-2019 став 16-м. У минулому році був чемпіоном Іспанії в груповій гонці серед андеров.


За матеріалами : https://velolive.com
 
GADДата: Четвер, 08.08.2019, 19:23 | Повідомлення # 889
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вінченцо Нібалі підписав дворічний контракт з командою Trek-Segafredo


 
  34-річний італійський гонщик Вінченцо Нібалі підтвердив, що c 2020 року виступати в команді Trek-Segafredo, з якою підписав дворічний контракт. Разом з Вінченцо Нібалі в Trek-Segafredo переходить і його брат, 26-річний Антоніо.

Команда Bahrain-Merida, в якій Вінченцо Нібалі виступав останні три роки, подякувала італійського гонщика за його роботу.

 У прес-релізі команди Bahrain-Merida йдеться: «Команда вдячна за три успішних роки співпраці з одним з найбільших велогонщиків сучасності Вінченцо Нібалі. «Акула» представляв кольори команди Bahrain-Merida на трьох подіумах Гран-турів, досяг інших видатних результатів з підтримкою команди, а також завдяки технічній майстерності світового класу.

 

  Вінченцо є одним з семи велогонщиків в історії, який здобув перемоги на всіх трьох Гран-турах, а також він став першим гонщиком, який підписав контракт з командою Bahrain-Merida. В дебютний для команди сезон 2017 року «Акула» піднявся на подіум двох Гран-турів - Джиро д'Італія і Вуельти Іспанії, вдруге на подіум Джиро д'Італія він піднявся червоно-синьо-золотих кольорах команди в цьому році. Разом з ним ми досягли чудових результатів, включаючи чудову перемогу на легендарній класиці Мілан-Сан-Ремо, а також приголомшливу перемогу на класиці Ломбардія, і зовсім недавно - перемогу на що кидають виклик схилах підйому Валь Торанс на 20-му етапі Тур де Франс-2019 .

 

  Всі члени нашої команди і гонщики вважають за честь роботу з таким великим талантом. Вінченцо - один з перших повірив у Bahrain-Merida. Ми бажаємо йому всього найкращого, удачі у всіх його майбутніх починаннях як на велосипеді, так і поза ним ».

 Вінченцо Нібалі: «Я дотримуюся покликом серця. Команду Trek-Segafredo я вибрав, знаючи, що їх проект дуже серйозний і конкурентоспроможний. Мене мотивує, що компанії Trek і Segafredo, а також інші спонсори в мені дуже впевнені. Я щасливий продовжити кар'єру в Trek-Segafredo, з нетерпінням чекаю 2020 року ».

 

  Лука Гуерчілена, генеральний менеджер команди Trek-Segafredo: «Вінченцо - великий чемпіон, і коли в команді є такий гонщик, це дає можливість його товаришам по команді переймати його досвід, перевершувати себе. Ми дуже раді, що в наступному році він буде виступати з нами, впевнені, що він знову буде боротися за генеральну класифікацію на Гран-турах.

 

  Антоніо, молодший брат Вінченцо, якому 26 років, теж приєднається до нашої команди. Він стабільний гонщик, якому є куди прогресувати. Ми сподіваємося побачити, як він в найближчі роки стане сильним помічником ».

 

  Антоніо Нібалі: «Я радий приєднатися до команди Trek-Segafredo в наступному році. Я дуже добре знайомий з Джуліо Чікконе, взагалі-то, він мій близький друг. Він розповів мені про прекрасну атмосферу в команді, про професіоналізм тих, хто в ній працює. Тому я з нетерпінням чекаю, коли з усіма познайомлюся і продовжу кар'єру в цій команді. Також важливо, що я залишаюся поруч з братом, буду допомагати йому наступні два роки. Я буду віддавати всі сили, допомагаючи йому і іншим лідерам команди добиватися високих результатів на найбільших перегонах календаря. Сподіваюся, і сам зможу показати результати ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8753624.jpg (64.3 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 09.08.2019, 19:23 | Повідомлення # 890
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Йонас Вінгегорд - переможець 6 етапу Туру Польщі-2019



22-річний данський гонщик команди Jumbo-Visma Йонас Вінгегорд (Jonas Vingegaard) здобув першу професійну перемогу, вигравши 6-й етап Туру Польщі-2019.

 

  Йонас Вінгегорд разом з 22-річним російським гонщиком Павлом Сіваковим (Ineos) і 23-річним австралійським гонщиком Джеєм Хиндли (Sunweb) за 6 км до фінішу добрали і пройшли намагався виїхати від пелотону після сольною атаки Бена Свіфта (Ineos).

 

  У трійки лідерів за 2,5 км до фінішу було близько 15 секунд переваги. Йонас Вінгегорд спрінтовал за 300 м і випередив Павла Сивакова і Джея Хиндли, ставши також і лідером генеральної класифікації.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2313394.jpg (50.7 Kb)
 
GADДата: Субота, 10.08.2019, 07:17 | Повідомлення # 891
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Матей Мохоріч - переможець 7 етапу, Павло Сиваков - переможець загального заліку Тура Польщі-2019



 7-й гірський етап Туру Польщі-2019 завершився перемогою 24-річного словенського гонщика команди Bahrain-Merida Матея Мохоріча, який атакував в поодинці з відриву дня за 57 км до фінішу, де випередив найближчих переслідувачів на 55 секунд.

22-річний російський гонщик команди Ineos Павло Сиваков, після 6-го етапу піднявся на другу сходинку загального заліку, на фінальному етапі Туру Польщі-2019 фінішував в групі претендентів на загальний залік. Він зумів перехопити лідерство і виграв генеральну класифікацію, де випередив на 2 секунди австралійського гонщика Джей Хиндли (Sunweb) і на 12 секунд італійського гонщика Дієго Улісс (UAE Team Emirates).

 Це третя перемога Павла Сивакова в цьому сезоні, друга перемога в загальному заліку багатоденної велогонки після Тура Альп-2019 і перша в кар'єрі перемога в генеральній класифікації гонки Світового туру.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3120422.jpg (34.2 Kb)
 
GADДата: Неділя, 11.08.2019, 07:50 | Повідомлення # 892
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Максиміліано Річеса підписав контракт з командою UAE Team Emirates



Чемпіон Аргентини, 36-річний велогонщик Максиміліано Річеса (Maximiliano Richeze) підписав дворічний контракт з командою UAE Team Emirates, куди переходить після чотирьох років роботи в бельгійській команді Quick Step. Один з найбільш шанованих в пелотоні розвозять, Річеса знову працюватиме з колумбійським спринтером Фернандо ГАВІР, з яким три роки (2016-2018) виступав в команді Quick Step.

 Хошеан Мачин, генеральний менеджер команди UAE Team Emirates: «З плином часу важливість Річеса для команд, в яких він виступав, тільки зростала. Він володіє майстерністю, силою, досвідом і вмінням читати гонку. Стверджую без тіні сумніву, що він є одним з кращих розвозять в світі. У нашому спринтерському поїзді для ГАВІР він буде останнім розвозять, тому що вони звикли злагоджено працювати разом ».

 

  Максиміліано Річеса: «На цей перехід мене мотивувало бажання знову працювати з Фернандо ГАВІР, разом з ним намагатися здобувати перемоги. Гавірія більше, ніж товариш по команді. Він близький друг, з нетерпінням чекаю можливості працювати з ним знову. У команді UAE Team Emirates я знову зможу працювати з багатьма з тих, з ким виступав раніше, але також у мене буде можливість підтримувати молоді таланти на шляху до їх першого успіху ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 5181310.jpg (27.4 Kb)
 
GADДата: Неділя, 11.08.2019, 07:53 | Повідомлення # 893
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Патрік Лефевр хоче утримати Ремко Евенепула в команді Deceuninck-Quick Step до 2023 року


 
  Після перемоги Ремко Евенепула на Класики Сан-Себастьяна-2019 і на чемпіонаті Європи в обробленні генеральний менеджер команди Deceuninck-Quick Step Патрік Лефевр оголосив, що має намір продовжити контракт з 19-річним бельгійським велогонщиком до 2023 року.

 

  Цієї зими Ремко Евенепул уклав перший професійний контракт строком на 2 роки (2019 і 2020) з опцією продовження ще на два роки. У Ремко Евенепула немає свого спортивного агента, тому переговори Патрік Лефевр вів з сім'єю молодого гонщика.

В інтерв'ю Het Nieuwsblad і Het Laatste Nieuws Патрік Лефевр розповів:

 

  «Він залишиться з нами до 2021 року з можливістю продовження до 2023. Ми з його батьком домовилися про це і скріпили рукостисканням.

 

  Внесу ясність. Зараз у Ремко контракт до 2020 року. У понеділок я з його сім'єю поїхав в Монако (щоб розглянути можливість переїзду туди Ремко). Ми з його батьком потиснули один одному руки за згодою Ремко. Що стосується мене, його контракт вже продовжений до 2021 року з опцією на 2022 і 2023. Для мене рукостискання має силу договору, впевнений, що сім'я Евенепулов не порушить свого слова.

 

  Зрозуміло, що коли гонщик в віці 19 років виграє Сан-Себастьян, а потім стає чемпіоном Європи в обробленні, після цього звідусіль злітаються «стерв'ятники». Вони хочуть шматок пирога, але я сподіваюся, що вони спізнилися.

 

  Найбільше Ремко здивував мене на Класики Сан-Себастьяна. Це дуже важка гонка, зазвичай після Тур де Франс у гонщиків там краще йде нога. Але він поїхав на рівнині від Вальверде і інших. Всі думали, що він вивалить на останньому пагорбі, але він скинув свого компаньйона по відриву і виграв. Навіть я в моєму віці здивувався.

 

  Чемпіонат Європи - це інше. Я подумав, що якщо він встиг добре відновитися, то зможе фінішувати в топ-5 або топ-3. Але перемога - це щось неабияке. Маршрут не надто йому підходив - рівнина і коротка дистанція, але коли ти в кращій формі, то можеш все ».

 

  Патрік Лефевр також розповів, що зараз сім'я Ремко Евенепула вибирає, куди йому краще переїхати з Бельгії - в Андорру або Монако: «Андорра не така модна і приваблива, як Монако. Ми подумаємо про варіант з Андоррою, Жуліано Алафіліпп вже там живе. В Андоррі ти спиш на висоті 1800 або 1900 метрів, це означає, що ти більш менш проходиш високогірну тренування. Це дає величезну перевагу, тоді Ремко не доведеться їхати тренуватися на висоті ».

 

  В інтерв'ю Het Laatste Nieuws Патрік Лефевр сказав про те, які завдання стоятимуть перед Ремко в 2020 році:

 

  «Якщо хоче, нехай їде на Олімпійські ігри. Він ще молодий і розвивається. Йому треба дати шанс вирости. Ми не збираємося пхати палиці йому в колеса. У наступному році Ремко виповниться тільки 20, йому занадто рано їхати Тур де Франс. Отже, у нього буде час підготуватися до Олімпіади ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7956523.jpg (41.9 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 12.08.2019, 00:38 | Повідомлення # 894
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Еліа Вівіані - чемпіон Європи-2019 в груповій гонці



30-річний італійський спринтер Еліа Вівіані став чемпіоном Європи в груповій гонці-2019. 172,6 км дистанція, прокладена по околицях і місту АЗ (Нідерланди) складалася з одного 45-км кола і 11 кіл по 11,5 км. Італійська збірна очолила пелотон і порвала його всього через 20 км після старту, користуючись сильними бічними вітрами. У підсумку пелотон розділився на п'ять груп.

 

  За 70 км до фінішу італійська збірна знову накрутила швидкість вже на 11,5-кілометрових колах, після чого попереду залишилася група з 13 осіб, серед яких було четверо зі збірної Італії. Незважаючи на погоню, очолювану збірної Нідерландів, перша група утримувала перевагу в 20 секунд за 30 км до фінішу.

 

  За 26 км до фінішу Еліа Вівіані, Ів Лампарт (Бельгія) і Паскаль Акерман (Німеччина), що знаходилися в голові першої групи, після проходження одного з поворотів створили просвіт і поїхали від попутників.

 

  За 10 км до фінішу їхня перевага становила 46 секунд. За 3,5 км до фінішу Ів Лампарт атакував, намагаючись уникнути спринту, але Еліа Вівіані закрив просвіт перед фінальним сектором бруківки, одночасно скинувши Паскаля Акермана.

 

  На фінальних ста метрах Еліа Вівіані спрінтовал і випередив свого суперника і одночасно товариша по команді Іва Лампарт, здобувши перемогу.

 

  Ів Лампарт став срібним призером чемпіонату Європи-2019, Паскаль Акерман фінішував через 9 секунд після Еліа Вівіані і взяв бронзову медаль. Першим з пелотону фінішував через 33 секунди Олександр Крістофф (Норвегія).

Еліа Вівіані: «Абсолютно приголомшливо, не можу знайти слів, щоб передати, що ця перемога означає для мене! Після Тур де Франс я в хорошій формі, і сподівався боротися за золоту медаль. Нарешті, через два роки після того, як став срібним призером (2017), у мене перемога. Радість неймовірна.

 

  Вранці ми думали про груповому спринті, але потім захотіли ускладнити гонку. Ми бачили, як походили інші гонки в Алкмаре, і вирішили, що нам треба змінити тактику, тому що протягом усього тижня вітер був важливим фактором. І у андеров, і у жінок гонку ускладнювало безліч поворотів, бруківка і вітер. За п'ять або шість кіл ми вирішили підняти швидкість, розірвали групу. І це було правильним рішенням. Ми знали, що на фінальних колах все буде вирішувати тактика і то, скільки сил залишилося в ногах.

 

  На щастя, нога у мене добре. Сьогодні я багато ризикував, але це себе виправдало. Дуже вдало і приємно було те, що разом зі мною в першій групі знаходився Ів, мій товариш по команді і близький друг.

 

Ця перемога - одна з найпрекрасніших в моїй кар'єрі, так як я здобув її не в груповому спринті ».

 

  Ів Лампарт: «Через дії італійської збірної гонка розкололася рано. Потім попереду залишилося тільки 13 гонщиків, і я був одним з них. Коли ми втрьох поїхали за 25 км, ми знали, що, незважаючи на те, що у нас всього 30 секунд переваги, переслідувачам не вдасться так легко закрити просвіт. Тому ми продавлювали щосили, так як отримали великий шанс. Підходячи до фінальних кілометрам, я розумів, що в спринті у мене шансів не буде. Тому спробував виїхати поодинці, але Еліа був сильний, зміг перекласти до мене. Я радий своєму результату, так як друге місце і срібна медаль - найкращий результат, враховуючи всі обставини ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1171021.jpg (88.1 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 12.08.2019, 00:46 | Повідомлення # 895
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українки завоювала дві медалі в велотреку на Cottbuser Nachte в Німеччині



У скарбничці жіночої збірної України золото і срібло

Юлія Бірюкова, Анна Нагорна та Вікторія Бондар завоювали 2 медалі в велотреку на турнірі Cottbuser Nachte в Німеччині.

Юлія Бірюкова завоювала золото в груповій гонці на 20 км. Срібло командної гонки забрала британка Лаура Кенні проїхавши 43 кола. Трійку лідерів замкнула ще одна представниця Британії Елеонора Дікінсон (31).

Анна Нагорна та Вікторія Бондар взяли срібло в гонці медісон з результатом 17 очок, поступившись лише тандему з Британії Лаурі Кенні і Елеонорі Дікінсон (27).

Бронзу змагань вибороли Франциска кинути і Ліза Кюлльмер з результатом 14 очок.
Прикріплення: 3034995.jpg (135.2 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 13.08.2019, 19:53 | Повідомлення # 896
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Доменіко Поццовіво збитий автомобілем під час тренування


 
36-річний італійський велогонщик команди Bahrain-Merida Доменіко Поццовіво був збитий автомобілем під час тренування. Команда Bahrain-Merida повідомляє, що інцидент стався в неділю, 11 серпня, в Калабрії, в околицях Козенца, де живе велогонщик.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport і Qui Cosenza, автомобіль Fiat Grande Punto збив Доменіко Поццовіво на перехресті в селі Лауріньяно (Laurignano). Водій відразу ж викликав швидку допомогу, яка приїхала дуже швидко, протягом декількох хвилин. Після надання першої допомоги гонщика відвезли в лікарню, де діагностували перелом правої руки і великої гомілкової кістки ноги.

 

 Команда повідомляє, що зараз Доменіко Поццовіво знаходиться в палаті інтенсивної терапії, його стан стабільний, він у свідомості. Гонщику через ускладнених численних переломів буде потрібна операція.

 

Доменіко Поццовіво готувався до старту на Вуельті Іспанії-2019.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3259440.jpg (33.9 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 13.08.2019, 20:00 | Повідомлення # 897
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сем Беннетт здобуває перемогу на 1-му етапі Binck Bank Tour-2019


 
Чемпіон Ірландії, 28-річний гонщик команди Bora-hansgrohe Сем Беннетт здобув перемогу на 1-му етапі Binck Bank Tour-2019. Дощ ускладнив проходження другої частини дистанції, пелотон розсипався на кілька груп. Ірландський гонщик був уважний і тримався в голові пелотону. За кілька кілометрів до фінішу був спійманий відрив дня. За 2 км до фінішу Сем Беннетт сіл на колесо Ділана Груневег (Jumbo-Visma) в очікуванні ідеального моменту для спринту. На останніх метрах Сем Беннетт обійшов Едварда Тёнса (Trek-Segafredo) і Майка Тёніссена (Jumbo-Visma), здобувши 38 перемогу в кар'єрі і дев'яту в цьому сезоні.

Сем Беннетт: «Я дуже щасливий, що отримав першу перемогу в майці чемпіона Ірландії. Сьогодні етап вийшов трохи небезпечним через дощ, пару раз я ковзав, але в підсумку все закінчилося добре. Хлопці вивезли мене в фіналі на хорошу позицію, яку я намагався утримувати останні два кілометри. Потім я вийшов з колеса одного з спринтерських поїздів, почав свій спринт в правильний момент. У мене особливі відносини з Бельгією, дуже щасливий, що виграв, тому що на цій гонці завжди складно здобути перемогу ».

За матеріалами : https://velolive.com

 

  Андре Шульце, спортивний директор: «Етап був швидким з самого старту. Вітер і погана погода, а також вузькі вулиці робили гонку нервової. Команда була в розпорядженні Сема, нашим завданням було вивезти його на позицію для спринту. За 2 км він, можливо, вийшов занадто рано, проте, до цієї позначки його товариші по команді працювали, не шкодуючи сил, особливо Маркус Бургхардт, який утримував під контролем відрив дня. У спринті Сем дуже вдало сів за Груневегеном і спуртовать в точно в потрібний момент. Сьогодні він безумовно був найсильнішим і взяв заслужену перемогу ».
Прикріплення: 6767968.jpg (70.1 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 13.08.2019, 20:03 | Повідомлення # 898
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альберто Контадор побив власний рекорд висоти підйому в гонці на витривалість в Альпах



Альберто Контадор піднявся більш ніж на 7 000 метрів під час виснажливої ​​дев'ятигодинної гонки
 
  Незважаючи на відхід з професійного спорту два роки тому, Альберто Контадор не втратила свою конкурентоспроможність в гонках. Дворазовий переможець Тур де Франс є постійним користувачем Strava і часто публікує оновлення, які показують, що він все ще насолоджується велосипедом після довгих років в професійному пелотоні.

Однак, його остання гонка була дійсно надзвичайно вражаючою. Він продемонстрував саме ті можливості, які ви очікуєте від переможця багатьох Гранд Турів.

 

  Беручи участь в змаганнях на витривалість на Tour des Stations, Контадор піднявся на висоту понад 7000 м на дистанції 216 км, що зайняло трохи більше дев'яти годин.

 

  При середній швидкості 23,4 км / ч іспанець на спусках розвивав швидкість до 80 км / год, а його середня потужність оцінювалася в 206 Вт.

 

  Він встановив кілька особистих рекордів під час гонки, а також посів друге і третє місце на багатьох ділянках підйомів.

 

  Tour des Stations проходить в кантоні Вале, Швейцарія. Ця гонка на витривалість стартувала в минулому році. У 2019 Tour des Stations пройшов лише вдруге.

 

 У гонці брало участь понад 2000 спортсменів з можливістю вибору з трьох варіантів висоти: 7400, 4700 або 2000 метрів.

 

  Контадор посів восьме місце в загальному заліку, фінішувавши через 38 хвилин після італійця Фабіо Чіні. Незважаючи на те, що 36-річний спортсмен не став боротися за місце на подіумі, це була рекордна кількість метрів набору висоти, пройдених за один день.

 

  Альберто Контадор сказав: «У нас є новий рекорд метрів, пройдених за один день! Що за божевільна гонка Tour des Stations, я такий радий, що зробив це і добре себе почував! »

 

Наступною гонкою Контадора буде своя власна Gran Fondo, яка пройде біля Валенсії, Іспанія, 21 вересня.

 

У жовтні минулого року Контадор взяв рекорд стравити КОМ на важкому підйомі Бола-дель-Мундо на захід від Мадрида. Він проїхав 3,29 км трохи більше, ніж за 15 хвилин, на півтори хвилини швидше за попередній рекорд.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3524311.jpg (85.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 14.08.2019, 09:46 | Повідомлення # 899
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Травми Доменіко Поццовіво після зіткнення з автомобілем можуть поставити крапку в його кар'єрі



Доменіко Поццовіво: «Вони поклали кінець моїй кар'єрі»
 
Доменіко Поццовіво, який був збитий автомобілем під час тренування, отримав численні переломи ноги, плеча, ліктя, ключиці, включаючи ускладнений перелом великої гомілкової кістки, плечової кістки, а також пошкодження легені.

 

  Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, Поццовіво вдарився об праву сторону машини. В результаті сильного удару були розбиті вітрове і бічне вікна автомобіля.

 

  У понеділок гонщику була проведена операція, але, хоча стан Доменіко Поццовіво стабільне, травми занадто серйозні, щоб на даний момент думати про те, коли 36-річний велогонщик команди Bahrain-Merida зможе повернутися на велосипед.

 

  Лікар команди Bahrain-Merida Еміліо Маньї в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport сказав: «Він отримав удар величезної сили. У Доменіко перелом ключиці, плечової та ліктьової кістки лівої руки, перелом великої і малої гомілкової кістки правої ноги. Переломи плеча, ліктя і великої гомілкової кістки відкриті. На даний момент, судячи по знімках, зроблених в лікарні, вони серйозні. У нього забій легені, але проблем з диханням немає. Ситуація не проста. Але Доменіко не втрачав свідомість після інциденту, він спокійний.

 

Перша мета, враховуючи, що Доменіко 36 років, домогтися повного одужання, а потім будемо думати про нього як про спортсмена ».

 

Відразу після аварії Доменіко Поццовіво прошепотів дружині: «Вони поклали кінець моїй кар'єрі».

 

Дружина Доменіко Поццовіво розповіла: «Він нічого не загрожує. Але йому дуже боляче і пошкодження серйозні. Коли він прийшов до тями після операції, сказав, що хоче додому ».

 

Раймондо Щімоне, спортивний агент Доменіко Поццовіво: «Коли мені зателефонувала його дружина, я застиг. Я випробував такий же страх, коли почув про Мікеле Скарпоні ».
Прикріплення: 6392756.jpg (33.9 Kb)
 
GADДата: Середа, 14.08.2019, 15:39 | Повідомлення # 900
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Герант Томас пропустить Вуельту Іспанії-2019



Герант Томас ставить за мету оброблення чемпіонату світу-2019 в Йоркширі
 
 Герант Томас не прийме участь в Вуельті Іспанії-2019. 33-річний британський гонщик команди Ineos, що фінішував 2-м на Тур де Франс-2019, прийняв рішення зосередитися на чемпіонаті світу з велоспорту-2019. Про те, що іспанська Гран-тур в цьому році не входить в плани Геранта Томаса, повідомляє VeloNews.

Беручи участь в подкасті з Люком Роу, Герант Томас дав зрозуміти, що збирається стартувати на оновленому Туре Німеччини.

 

  Герант Томас: «Я задоволений (подіумом Тур де Франс-2019). Коли попереду мій товариш по команді - все в порядку. Якби це був хтось інший, я був би засмучений. Останні 13 - 14 місяців були для мене морально складними. Я зумів повернутися в досить пристойну форму, якої вистачило, щоб потрапити на подіум.

 

  Чемпіонат світу в Великобританії для нас, британців, подія великої ваги. Мені б хотілося добре попрацювати в груповій гонці, допомогти Свіфт (Бену Свіфту), який повинен бути там капітаном. Також мені б хотілося добре проїхати оброблення ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2588278.jpg (32.7 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх