П`ятниця, 26.04.2024, 16:59
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Четвер, 06.06.2019, 08:58 | Повідомлення # 826
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сему Оомен чекає операція через проблеми з клубової артерією
 

 

  Сем Оомен (Sam Oomen) змушений достроково завершити сезон через майбутню операцію на клубової артерії. У 23-річного голландського гонщика команди Sunweb було виявлено порушення кровотоку клубової артерії в області паху. Після періоду консервативного лікування, яке не принесло результатів, Сему Оомен знадобиться операція. Її зможуть провести лише через шість тижнів, тому що зараз гонщик відновлюється після перелому стегна, отриманого під час Джиро д'Італія-2019.

 Лікар команди Sunweb Каміл Алдерсхоф (Camiel Aldershof): «У Сема діагностовано погіршення кровотоку клубової артерії лівої ноги. Він страждав від втрати потужності і болю в нозі, через що ми протягом кількох місяців шукали причини його стану. У спробі вирішити проблему ми застосовували численні методи лікування - і фізіотерапію, і мануальну терапію. Також ми намагалися поміняти його посадку на велосипеді.

 

  Під час процесу лікування він показував високі результати, що дало нам впевненість і дозволило ввести його до складу на Джиро д'Італія-2019 перед самою гонкою. Але після того, як всі наші консервативні способи лікування не принесли результату, ми вирішили, що єдиним спосіб вирішити проблему раз і назавжди - операція. Після неї Сема чекає відносно тривалий період відновлення. Щоб дати йому достатньо часу для цього, ми вирішили вважати його сезон завершеним ».

 

  Сем Оомен: «Якраз перед Джиро д'Італія-2019 я виявив, що у мене порушення прохідності клубової артерії, що дало відповідь на деякі питання про мою лівій нозі, що виникли за останні пару місяців. Я все ще міг добре тренуватися і пристойно виступати в гонках, таких, як Тіррено-Адріатико і Вольта Альгарве. Але мені було дуже погано під час разделок, ключових моментах, де треба було докладати великих зусиль. Нога просто не працювала, як повинна була.

 

  Мій сезон закінчений, психологічно це відчувається як велика невдача, але викликає полегшення факт, що знайдена причина проблем і що є надія на порятунок від них. Іноді треба зробити крок назад, щоб потім зуміти пройти два кроки вперед. Сподіваюся, зараз я саме так і роблю ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 6939706.jpg (36.5 Kb)
 
GADДата: Четвер, 06.06.2019, 09:04 | Повідомлення # 827
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Участь Даніеля Мартінеса в Тур де Франс-2019 під питанням після травми, отриманої на тренуванні
 

 

  23-річний колумбійський гонщик команди EF Education First Даніель Мартінес (Daniel Felipe Martínez) впав, тренуючись на домашніх дорогах регіону Антіокия в Колумбії, і зламав ладьевидную кістку правої руки і палець на лівій руці. Інцидент стався 3 червня, сьогодні, 5 червня, Мартінесу провели операцію.

Участь Даніеля Мартінеса в Тур де Франс-2019 під питанням після травми, отриманої на тренуванні
 

 

  23-річний колумбійський гонщик команди EF Education First Даніель Мартінес (Daniel Felipe Martínez) впав, тренуючись на домашніх дорогах регіону Антіокия в Колумбії, і зламав ладьевидную кістку правої руки і палець на лівій руці. Інцидент стався 3 червня, сьогодні, 5 червня, Мартінесу провели операцію.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8058849.jpg (71.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 06.06.2019, 09:07 | Повідомлення # 828
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Переможець Джиро д'Італія-2019 Річард Карапас хоче продовжувати кар'єру в команді Movistar
 

 

Генеральний менеджер команди Movistar Еусебіо Унсуе сподівається, що Річард Карапас, що став переможцем Джиро д'Італія-2019, продовжить виступати в його команді.

 

  І 26-річний еквадорський гонщик, чий контракт з командою Movistar закінчується в кінці цього сезону, незважаючи на цікаві пропозиції від інших команд, здається, не хоче розлучатися з Movistar, про що розповів в інтерв'ю виданню Marca.

  Річард Карапас: «Я хочу продовжувати виступати в Movistar. Якщо команда захоче зробити на мене ставку, я з задоволенням продовжу в ній працювати ».

 

 

  Еусебіо Унсуе: «На цьому тижні час поговорити про майбутнє. З контрактом Карапаса ще нічого не вирішено, але я сподіваюся, що він продовжить його. Ми збираємося зробити все, що в наших силах, щоб він продовжив працювати з нами. Ми домовлялися обговорити це питання після Джиро. Але в будь-якому випадку ми не можемо говорити про підписання офіційно до 1 серпня.

 

  Звичайно, немає необхідності мати в команді чотири сильних гонщика. Нам потрібно створити команду навколо одного або двох лідерів, які хочуть продовжувати виступати у нас. Все-таки краще вирішувати проблему (з декількома лідерами), ніж не мати такої проблеми (кількох лідерів). Все працює і з трьома або з двома лідерами. Я завжди говорив, що при нинішньому календарі гонок, в якому майже 270 днів змагань, два або три лідера необхідні, щоб розподіляти цілі на весь сезон.

 

  Зараз Ланда і Карапас проїхали Джиро д'Італія-2019, потім Мікель і Наірі поїдуть Тур де Франс, а Вальверде стартує з ними на Туре і Вуельті Іспанії ».

 

  За повідомленням La Gazzetta dello Sport, британська команда Ineos запропонувала Річарду Карапасу 1,5 мільйона євро в рік, в 10 разів більше, ніж його нинішня зарплата.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8848576.jpg (147.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 07.06.2019, 18:45 | Повідомлення # 829
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кріс Фрум готовий боротися за перемогу на критериумом Дофіне-2019



Кріс Фрум стартує на критериумом Дофіне-2019
 

 

  Кріс Фрум готовий перевірити свою форму на майбутній критериумом Дофіне-2019. Першу частину сезону 34-річний британський гонщик команди Ineos завершив на Туре Йоркшира, після чого працював в тренувальному таборі на Тенеріфе. Чотириразовий переможець Тур де Франс, Кріс Фрум тричі вигравав Критеріум Дофіне. Він часто використовував цю гонку як фінальний крок у підготовці до Тур де Франс.

  Кріс Фрум: «Підготовку до липня ми випробували і протестували вже кілька разів за минулі кілька років. Наш тренувальний збір пройшов добре. Як завжди, у другому за сезон таборі на Тенеріфе я почав відчувати себе більш підготовленим до перегонів. З нетерпінням чекаю, коли прикол номер учасника на Дофіне.

 

  Складно сказати, в якій формі я буду, враховуючи, що за останній час проїхав не так багато гонок. Але мені б хотілося боротися за перемогу в загальному заліку на критериумом Дофіне-2019. Склад команди на Тур де Франс просувається вперед, виглядає сильним і готовий до наступних декількох місяців. Сподіваюся, і на Дофіне ми теж виступимо дуже потужно.

 

  Думаю, маршрут критериумом Дофіне-2019 відмінно збалансований. Кілька етапів з пересіченим рельєфом, оброблення, а потім етапи з великими горами - всього потроху, завдяки чому ми оцінимо, в якій формі знаходимося.

 

  Я дуже задоволений тим, як себе почуваю зараз. Можливо, мені дуже сильно хотілося почати сезон трохи раніше, в Колумбії, і, напевно, я працював трохи більше. Тому в тренувальному таборі на цей раз відчував себе трохи по-іншому і зумів виконати в точності все, що мені було необхідно. Зараз, після повернення з Тенеріфе, відчуття зовсім інші, якщо порівнювати їх з тими, що були після того, як приїхав з Колумбії.

 

  Було досить приємно дивитися Джиро д'Італія по телевізору і не виступати в гонці. Пам'ятаю свої відчуття після фінішу Джиро в минулому році, вони були зовсім інші порівняно з тим, як відчуваю себе зараз. Сподіваюся, тепер, коли підходжу до наступного блоку, буду набагато свіже і більш підготовлений до гонки. Мені не доведеться працювати на недовідновлення після Джиро, намагаючись підготуватися до Тур де Франс.

 

  Мене дуже сильно вразив Павло. Йому 21 рік, а він фінішував в топ-10 на своєму лише другому Гран-турі. Цей результат вимагає великих зусиль, а також показує, який у нього мотор на майбутнє ».

 

Разом з Кріс Фрум на критериумом Дофіне-2019 стартують: Василь Кирієнко, Міхал Квятковські, Джанні Москоне, Ваут Пулс, Іен Стеннард, Ділан Ван Барле.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 9649957.png (500.6 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 07.06.2019, 18:49 | Повідомлення # 830
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Матьє ван дер Пул вважав за краще участь в чемпіонаті світу з шосейного велоспорту-2019 замість чемпіонату світу з маунтинбайку
 




  24-річний нідерландський гонщик команди Corendon - Circus Матьє ван дер Пул візьме участь в чемпіонаті світу з шосейного велоспорту, в груповій гонці, яка пройде 29 вересня в Йоркширі (Великобританія).

 

  Навесні Матьє Ван дер Пул став переможцем класик Амстел Голд Рейс, De Brabantse Pijl, Dwars door Vlaanderen, Grand Prix de Denain, а також зайняв 4-е місце на Турі Фландрії. Перемогою на Амстел Голд Рейс голландський гонщик завершив першу частину сезону і повернеться на шосе 15 серпня, стартуючи на Арктичної гонці Норвегії.

 

  У планах Матьє Ван дер Пула участь в чемпіонаті Європи з маунтинбайку, але стартувати на чемпіонаті світу з маунтинбайку, який пройде в Канаді, він не буде. Замість цього голландський гонщик поїде Тур Британії, а потім візьме участь в чемпіонаті світу з шосейного велоспорту.

 Матьє Ван дер Пул: «На жаль, мені доведеться пропустити чемпіонат світу з маунтинбайку, але вибір вже зроблено. Не можу не визнати, що дистанція в Йоркширі мені підходить. Тому в цьому році я твердо віддав перевагу участі в чемпіонаті світу з шосейного велоспорту.

 

  Крім того, я дуже хочу перевірити себе на тестових змаганнях в Токіо, тому що Олімпійські Ігри 2020 року - все ще моя найголовніша мета ».

 

  Коос Муренхаут (Koos Moerenhout), тренер збірної Нідерландів з велоспорту: «Я щасливий, що ми можемо включити Матьє в збірну в Йоркширі. Переконаний, що у нас буде зорошо склад, присутність Ван дер Пула ще більше посилить команду ».

 

  Команда Corendon - Circus: «Поєднання трьох видів змагань (чемпіонату світу з маунтинбайку, фіналу Кубка світу і чемпіонату світу з шосейного велоспорту) автоматично змушує вибирати, де брати участь. Ми детально проаналізували всі сценарії і прийшли до висновку, що чемпіонат світу з шосейного велоспорту та тестове змагання в Токіо підійдуть більше не тільки Матьє, але і всій команді. Більш того, ми дуже хочемо бути представленими на тестовому змаганні в Токіо. Останні 18 місяців ми працювали, готуючись до Олімпійських ігор 2020 року. Олімпіада, звичайно, головна мета і для Матьє, і для команди ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 0443754.jpg (73.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 09.06.2019, 11:18 | Повідомлення # 831
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Критеріум Дофіне-2019. Маршрут і претенденти



9 червня в 71-й раз стартує французька тижнева велогонка Світового туру Критеріум Дофіне. Учасники відправляться в шлях з міста Орійяк (Aurillac), находяшаяся в центрі Франції, а фінішують в Швейцарії, на висоті 1036 м над рівнем моря, в Шампері (Champery). Критеріум Дофіне, за традицією, є генеральною репетицією перед Тур де Франс.

Цього року маршрут критериумом Дофіне складається з 8 етапів: два середньогірських, два підходять спринтерам, одна індивідуальна гонка на час, і три гірських етапу.

Гонка розпочнеться з двох середньогірських етапів, потім отримають шанс спринтери, на 4-му етапі майже повністю рівнинна оброблення протяжністю 26,1 км, на 5-му етапі спринтери отримають останній на критериумом Дофіне-2019 шанс поборотися за перемогу. Три фінальних дня гонки - три гірських етапу, на яких визначиться переможець критериумом Дофіне-2019, 7-й етап - з фінішем в підйом вищої категорії, який буде найвищою точкою гонки - учасники фінішують на висоті 1561 м, 8-й заключний етап - з фінішем в підйом 3-й категорії.

1-й етап - среднегорний, з проходженням 5 підйомів: один 1-ї категорії на початку етапу, підйоми 4-й і 3-е категорії і два кола з подвійним проходженням підйому 2-ї категорії (два проходження підйому Кот-де-Рокенату (Côte de Roquenatou), 3,6 км із середньою градієнтом 7%). Вершина Кот-де-Рокенату - за 18 км до фінішу.

2-й етап прокладений по регіону Овернь. Гонщиків чекає частокіл з 8 підйомів, три з яких 2-ї категорії, чотири - 3-й категорії. Фінальний підйом 2-ї категорії 3,1 км із середньою градієнтом 9,4% знаходиться за 18 км до фінішу.

3-й етап з рівнинної другою частиною підходить спринтерам, яким не повинні перешкодити чотири підйому 4-ї категорії в першій частині дистанції.

4-й етап - рівнинна оброблення протяжністю 26,1 км, схожа на ту, що буде на Тур де Франс-2019, стане для учасників майбутнього французького Гран-туру хорошим тестом.

5-й етап - ще один шанс для спринтерів і можливість для генеральщіков зібратися з силами перед трьома вирішальними гірськими етапами.

6-й етап - перший гірський тест для претендентів на перемогу. Перший з восьми підйомів чекає через 77 км після старту. Фінальний підйом 2-ї категорії - це 8,1 км із середньою градієнтом 6%, вершину якого гонщики пройдуть за 7,5 км до кінця етапу, а 7,5 км спуск з висоти 1210 м призведе до фінішу.

7-й етап - королівський гірський з проходженням трьох підйомів 1-ї категорії та фінішем у підйом вищої категорії на висоті тисяча п'ятсот шістьдесят-один м. На гонщиків чекають подолання Коль де л'Епін (Col de l'Epine) - 7.6 км із середньою градієнтом 7,2 %;

Коль дю Граньє (Col du Granier) - 12 км із середньою градієнтом 5,8%;

Коль де Марс (Col de Marcieu) - 10,4 км із середньою градієнтом 6,1%;

І фініш на Ле-Сет-Ло-Піпа (Les Sept Laux-Pipay) - 19 км із середньою градієнтом 6,9%.

8-й етап, заключний гірський, з проходженням 7 підйомів. З яких два - 1-ї категорії: Коль дю Корбе (Col du Corbier) - 7,6 км із середньою градієнтом 7,5%, і Кот-де-Рів (Côte des Rives) - 8,5 км із середньою градієнтом 6 , 2% за 12 км до фінішу. Фінішує етап в підйом 3-й категорії - 5,5 км із середньою градієнтом 4,2%.

Як завжди, Критеріум Дофіне збирає зірковий склад генеральщіков. В останні роки з 7 випусків гонки п'ять разів переможець критериумом Дофіне ставав переможцем Тур де Франс (Бредлі Віггінс в 2012, Кріс Фрум в 2013, 2015 і 2016, Герант Томас в 2018).

Герант Томас (Ineos), переможець критериумом Дофіне минулого року, не буде захищати свій титул.

У гонці стартують два переможця минулих випусків - Кріс Фрум (Ineos) і Якоб Фульсанг (Astana), який виграв Критеріум Дофіне в 2017 році.

Боротьба за перемогу і подіум буде напруженою. Серед претендентів крім Кріса Фрума і Якоба Фульсанга також Наїр Кінтана (Movistar), Роман Барді (AG2R), Том Дюмулін (Sunweb), Адам Йейтс (Mitchelton-Scott), Стевен Крёйсвейк (Jumbo-Visma), Ден Мартін (UAE Team Emirates) , Тібо Піно (Groupama-FDJ), Емануель Бухманн і Фелікс Гроссхартнер (Bora-hansgrohe), Річі Порт (Trek-Segafredo), Майкл Вудс (EF Education First), Міхал Квятковські і Ваут Пулс (Ineos), Жуліано Алафіліпп (Deceuninck- Quick Step) і інші.

Попередній стартовий склад критериумом Дофіне-2019:

Vital Concept-B & B Hotels

#
Pierre Rolland (Fra)
Yoann Bagot (Fra)
Maxime Cam (Fra)
Arnaud Courteille (Fra)
Cyril Gautier (Fra)
Lorrenzo Manzin (Fra)
Quentin Pacher (Fra)
R Bert De Backer (Bel)
R Patrick Müller (Swi)

Team Ineos

#
Chris Froome (GBr)
Vasil Kiryienka (Blr)
Michal Kwiatkowski (Pol)
Gianni Moscon (Ita)
Wout Poels (Ned)
Ian Stannard (GBr)
Dylan van Baarle (Ned)
R Kenny Elissonde (Fra)
R Ben Swift (GBr)

Mitchelton-Scott

#
Adam Yates (GBr)
Jack Haig (Aus)
Damien Howson (Aus)
Daryl Impey (RSA)
Luka Mezgec (Slo)
Nicholas Schultz (Aus)
Dion Smith (NZl)
R Tsgabu Grmay (Eth)
Gebremaryam

AG2R La Mondiale

#
Romain Bardet (Fra)
Mikael Cherel (Fra)
Benoit Cosnefroy (Fra)
Alexandre Geniez (Fra)
Alexis Gougeard (Fra)
Oliver Naesen (Bel)
Clement Venturini (Fra)
R Aurélien Paret Peintre (Fra)
R Clément Chevrier (Fra)

UAE Team Emirates

#
Daniel Martin (Irl)
Vegard Stake Laengen (Nor)
Cristian Camilo Muñoz Lancheros (Col)
Simone Petilli (Ita)
Edward Ravasi (Ita)
Rory Sutherland (Aus)
Oliviero Troia (Ita)
R Simone Consonni (Ita)
R Diego Ulissi (Ita)

Deceuninck-QuickStep

#
Julian Alaphilippe (Fra)
Rémi Cavagna (Fra)
Tim Declercq (Bel)
Philippe Gilbert (Bel)
Alvaro Hodeg (Col)
Zdenek Stybar (Cze)
Petr Vakoc (Cze)
R Kasper Asgreen (Den)
R Mikkel Frølich Honoré (Den)

Bora-Hansgrohe

#
Emanuel Buchmann (Ger)
Shane Archbold (NZl)
Cesare Benedetti (Ita)
Sam Bennett (Irl)
Felix Großschartner (Aut)
Gregor Mühlberger (Aut)
Christoph Pfingsten (Ger)
R Oscar Gatto (Ita)
R Pawel Poljanski (Pol)

Astana Pro Team

#
Jakob Fuglsang (Den)
Davide Ballerini (Ita)
Hernando Bohorquez (Col)
Hugo Houle (Can)
Gorka Izagirre Insausti (Spa)
Alexey Lutsenko (Kaz)
Magnus Cort Nielsen (Den)
R Dario Cataldo (Ita)
R Nikita Stalnov (Kaz)

Cofidis Solutions Credits

#
Nacer Bouhanni (Fra)
Darwin Atapuma (Col)
Natnael Berhane (Eri)
Nicolas Edet (Fra)
Jesper Hansen (Den)
Stéphane Rossetto (Fra)
Geoffrey Soupe (Fra)
R Pierre Luc Perichon (Fra)
R Mathias Le Turnier (Fra)

Movistar Team

#
Nairo Quintana (Col)
Imanol Erviti (Spa)
Ruben Fernandez (Spa)
Nelson Oliveira (Por)
Eduardo Sepulveda (Arg)
Rafael Valls (Spa)
Carlos Verona (Spa)
R Jorge Arcas (Spa)
R Carlos Barbero (Spa)

Groupama-FDJ

#
Thibaut Pinot (Fra)
William Bonnet (Fra)
David Gaudu (Fra)
Matthieu Ladagnous (Fra)
Rudy Molard (Fra)
Sébastien Reichenbach (Swi)
Anthony Roux (Fra)
R Romain Seigle (Fra)
R Antoine Duchesne (Can)

Team Jumbo-Visma

#
Steven Kruijswijk (Ned)
Pascal Eenkhoorn (Ned)
Lennard Hofstede (Ned)
Sepp Kuss (USA)
Neilson Powless (USA)
Wout Van Aert (Bel)
Maarten Wynants (Bel)
R Jonas Vingegaard (Den)
R Bert-Jan Lindeman (Ned)

Trek-Segafredo

#
Richie Porte (Aus)
Julien Bernard (Fra)
Koen de Kort (Ned)
Niklas Eg (Den)
Toms Skujins (Lat)
Peter Stetina (USA)
Edward Theuns (Bel)
R Will Clarke (Aus)

EF Education First

#
Michael Woods (Can)
Alberto Bettiol (Ita)
Simon Clarke (Aus)
Logan Owen (USA)
Julius van den Berg (Ned)
Tejay Van Garderen (USA)
James Whelan (Aus)
R Daniel McLay (GBr)
R Matti Breschel (Den)

Katusha-Alpecin

#
Steff Cras (Bel)
Jens Debusschere (Bel)
Alex Dowsett (GBr)
José Gonçalves (Por)
Ruben Guerreiro (Por)
Nils Politt (Ger)
Mads Schmidt Würtz (Den)
R Pavel Kochetkov (Rus)
R Viacheslav Kuznetsov (Rus)

Lotto Soudal

#
Bjorg Lambrecht (Bel)
Sander Armee (Bel)
Carl Fredrik Hagen (Nor)
Jens Keukeleire (Bel)
Tomasz Marczynski (Pol)
Remy Mertz (Bel)
Harm Vanhoucke (Bel)
R Adam Hansen (Aus)

Bahrain-Merida

#
Sonny Colbrelli (Ita)
Chun Kai Feng (Tpe)
Mark Padun (Ukr)
Hermann Pernsteiner (Aut)
Luka Pibernik (Slo)
Dylan Teuns (Bel)
Jan Tratnik (Slo)
R Phil Bauhaus (Ger)
R Marcel Sieberg (Ger)

CCC Team

#
Serge Pauwels (Bel)
Pawel Bernas (Pol)
Alessandro De Marchi (Ita)
Jonas Koch (Ger)
Joseph Rosskopf (USA)
Laurens ten Dam (Ned)
Riccardo Zoidl (Aut)
R Lukasz Owsian (Pol)
R Victor De La Parte (Spa)

Dimension Data

#
Edvald Boasson Hagen (Nor)
Stephen Cummings (GBr)
Stefan De Bod (RSA)
Nicholas Dlamini (RSA)
Jacques Willem Janse Van Rensburg (RSA)
Jaco Venter (RSA)
Julien Vermote (Bel)
R Scott Davies (GBr)
R Amanuel Ghebreigzabhier (Eri)

Wanty-Gobert Cycling Team


#
Guillaume Martin (Fra)
Bart De Clercq (Bel)
Thomas Degand (Bel)
Fabien Doubey (Fra)
Odd Christian Eiking (Nor)
Xandro Meurisse (Bel)
Marco Minnaard (Ned)
R Pieter Vanspeybrouck (Bel)
R Wesley Kreder (Ned)

#
Guillaume Martin (Fra)
Bart De Clercq (Bel)
Thomas Degand (Bel)
Fabien Doubey (Fra)
Odd Christian Eiking (Nor)
Xandro Meurisse (Bel)
R Pieter Vanspeybrouck (Bel)
R Wesley Kreder (Ned)

Team Arkea-Samsic

#
Warren Barguil (Fra)
Maxime Bouet (Fra)
Anthony Delaplace (Fra)
André Greipel (Ger)
Kevin Ledanois (Fra)
Jérémy Maison (Fra)
Florian Vachon (Fra)
R Amael Moinard (Fra)
R Connor Swift (GBr)

Team Sunweb

#
Asbjørn Kragh Andersen (Den)
Johannes Fröhlinger (Ger)
Joris Nieuwenhuis (Ned)
Casper Pedersen (Den)
Rob Power (Aus)
Florian Stork (Ger)
Martijn Tusveld (Ned)
R Tom Dumoulin (Ned)
R Roy Curvers (Ned)


За матеріалами : https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 5363768.jpg (20.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 10.06.2019, 09:42 | Повідомлення # 832
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Едвальда Боассон Хаген - переможець 1 етапу критериумом Дофіне-2019



32-річний норвезький гонщик команди Dimension Data Едвальда Боассон Хаген став переможцем 1-го етапу критериумом Дофіне-2019. Відрив був спійманий за 600 м до фінішу, де в результаті був розіграний спринт з групи, в якій разом з генеральщікамі залишилося не так багато спринтерів. Едвальда Боассон Хаген обійшов Філіпа Жильбера (Deceuninck-Quick Step) і Ваут ван Арта (Jumbo-Visma), взявши перемогу на етапі і ставши лідером загального заліку. Ваут ван Арт надів білу майку кращого молодого гонщика.

Едвальда Боассон Хаген: «Дуже щасливий. Давно не перемагав на гонці Світового туру, так що це важлива перемога і для мене, і для команди. Мені було дуже важко на підйомі, але я впорався, залишився в групі, коли кращі спринтери випали.

 

  Я намагався сісти на правильне колесо, здається, це було колесо Нільса Політті з Katusha-Alpecin. Мені пощастило, що гладко пройшов поворот, не втративши швидкість. Радий, що вийшов з повороту на зручній позиції і, нарешті, зміг скористатися розвезенням когось ще, а не сам розвозив, і не відкрив спринт занадто рано.

 

  Після періоду тренувань я часто виходжу в хорошій формі, сподіваюся, для мене і команди це гарний початок перед тим, що буде в кінці цього тижня і в липні.

 

Щасливий надіти і жовту майку, нехай хоча б на кілька днів ».

 

  Ваут ван Арт: «Одягти білу майку після 1 етапу - хороший старт. Я зберіг сили, був активним в фіналі, і все пройшло добре. Можливо, міг виступити краще. Спринт у мене вийшов не ідеальним, тому що сповільнилося на останньому повороті, коли Алафіліпп розвозив Жильбера. Але у мене хороший результат, який підтверджує, що я у відмінній формі. Якщо буде досить інші можливості, постараюся спіймати удачу ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3764090.jpg (41.2 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 11.06.2019, 08:12 | Повідомлення # 833
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Склад команди Jumbo-Visma на Тур де Франс-2019



Стевен Крёйсвейк і Ділан Груневег - капітани команди Jumbo-Visma на Тур де Франс-2019
 

 

  Як і в минулому році, команда Jumbo-Visma направляється на Тур де Франс з двома цілями - боротися на спринтерських етапах і в генеральній класифікації. У 2018 році результатом команди стало 4-е і 5-е місця в загальному заліку і дві перемоги в спринтах. Крім цього в минулому році Прімож Рогліч, який посів 4-е місце в генеральній класифікації, виграв королівський гірський 19-й етап з проходженням Турмале і Обіск.

 

  Але в цьому році словенський гонщик, тільки що зайняв на Джиро д'Італія-2019 третє місце в загальному заліку і взяв дві перемоги на етапах, пропустить Тур де Франс.

 

  Команда Jumbo-Visma знову буде розраховувати на 25-річного голландського гонщика Ділана Груневег (Dylan Groenewegen) і на стабільне виступ 32-річного голландського гонщика Стевена Крёйсвейка (Steven Kruijswijk).

Двом лідерам команди будуть допомагати їх співвітчизник, 26-річний Майк Тёніссен (Mike Teunissen), 24-річний бельгійський гонщик Ваут ван Арт (Wout van Aert), 34-річний німецький гонщик Тоні Мартін (Tony Martin), 29-річний новозеландський гонщик Джордж Беннетт (George Bennett), 25-річний норвезький гонщик Амунд Грёндаль Янсен (Amund Grøndahl Jansen) і 23-річний бельгійський гонщик Лауренс Де Плюс (Laurens De Plus).

Ваут Ван Арт вперше в кар'єрі поїде Гран-тур.

 

  Мерейн Земан, спортивний директор команди Jumbo-Visma: «Ваут готовий зробити наступний крок в кар'єрі. Він посилить нашу команду. У нього в ногах не так багато гоночних днів, він ідеально підготовлений. Після Тур де Франс Ваут поїде класику Prudential Ride London, а потім почнеться його сезон в велокросів ».

 

 

Склад команди Jumbo-Visma на Тур де Франс-2019:
 

Amund Grøndahl Jansen, (Норвегія)

George Bennett, (Нова Зеландія)

Tony Martin, (Німеччина)

Steven Kruijswijk, (Голландія)

Dylan Groenewegen, (Голландія)

Mike Teunissen, (Голландія)

Laurens De Plus, (Бельгія)

Wout Van Aert, (Бельгія)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 9434924.jpg (28.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 11.06.2019, 08:16 | Повідомлення # 834
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Том Дюмулін перевірив свою форму у відриві в на 2-му етапі критериумом Дофіне-2019



Том Дюмулін: «У мене не той рівень, щоб боротися за генеральну класифікацію на критериумом Дофіне-2019»

Том Дюмулін, який повернувся в гонки після травми коліна, отриманої на Джиро д'Італія-2019, перевірив себе, проїхавши у відриві частина 2-го етапу критериумом Дофіне-2019. 28-річний голландський гонщик команди Sunweb відібрали у відрив з 13 гонщиків, що сформувався після серії атак на вершині першого категорійного підйому етапу. Група набрала більше хвилини переваги, але до фінальних 40 км у них залишилося близько 40 секунд. Нові атаки з групи генеральщіков нейтралізували відрив дня і привели до формування нового відриву, а Том Дюмулін повернувся в пелотон і фінішував через 8:50 після переможця етапу Ділана Тёнса (Bahrain-Merida).

Том Дюмулін: «Цілком задоволений тим, як все складається. Насправді вранці не планував їхати в відрив, але на першому підйомі побачив, що перебуваю попереду, а позаду група порвалася. Розумів, що втриматися до фінішу буде дуже важко, враховуючи, які гонщики були у відриві. Нас не хотіли відпускати. Але етап все одно вийшов хорошим. У мене зараз не той рівень, з яким борються за загальний залік, тому я вирішив добре попрацювати, якщо вже залишився у відриві. Поки задоволений тим, як тримається коліно. Головне, рухатися вперед, думаю, моя форма за наступні кілька тижнів теж покращиться ».

Артур ван Донген, тренер команди Suweb: «Сьогодні вийшов важкий день в офісі. На першій горі поїхав сильний відрив. Том добре в ньому попрацював. Пелотон і відрив довго протистояли, відрив наздогнали через 140 км, після чого сформувалася нова група, в яку у нас відібрали Роберт Пауер. Вони почали фінальний підйом попереду пелотона, але у Роберта нога не пішла, він не зміг втриматися попереду. Ми можемо пишається тим, як сьогодні провели гонку наші хлопці ».
Прикріплення: 7094223.jpg (69.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 11.06.2019, 08:20 | Повідомлення # 835
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ділан Тёнс - переможець 2 етапу критериумом Дофіне-2019



27-річний бельгійський гонщик команди Bahrain-Merida Ділан Тёнс (Dylan Teuns) здобув перемогу на 2-му етапі критериумом Дофіне-2019. За 35 км до фінішу був сформований пізній відрив, з якого за 20 км до фінішу на фінальному підйомі атакував 26-річний французький гонщик команди Wanty - Gobert Гійом Мартан (Guillaume Martin), за яким поїхав Ділан Тёнс. Удвох вони утримували перевагу в 20 секунд. Група генеральщіков не змогла добрати Тёнса і Мартана, які в підсумку розіграли фініш. Ділан Тёнс обійшов французького гонщика, не тільки вигравши етап, але і надівши жовту майку лідера.

 

Олексій Луценко (Astana), що фінішував у другій групі разом з генеральщікамі, очолив очкову класифікацію.

Ділан Тёнс: «Мені довелося майже два роки чекати перемоги. Я дуже щасливий. Етап був божевільним з самого старту, коли поїхав великий відрив. Пелотон переслідував його на дуже високій швидкості. Коли наздогнали останніх гонщиків відриву, я побачив, що багато хлопців вже втомилися і відчув, що є шанс щось зробити. На останньому крутому підйомі ми з Гійомом Мартаном поїхали. Він виявився дуже хорошим попутником, на підйоми був найсильнішим. Я радий, що зміг отфінішіровать в спринті після того, як він застав мене зненацька на останньому повороті. Мені довелося наздоганяти його. Але моя мрія збулася, я став лідером на такій гарній гонці як Критеріум Дофіне ».

 Гійом Мартан: «На цьому етапі було все - дуже висока швидкість гонки, виснажливий старт під дощем і в тумані, потім бічні вітру. Але мені все це подобається. Хоча я трохи засмучений, тому що відмінно відчував себе, і тому що цей етап мені ідеально підходив. Я хотів атакувати, виїхав з Тёнсом. Я знав, що він дуже вибуховий гонщик, а я поганий спринтер. Мені хотілося застати його зненацька, спроба була не така погана, йому було нелегко мене обійти. Якби дистанція була всього на кілька метрів коротше ...

 

  Шкода, тому що мені дуже хотілося сьогодні виграти. Мені вчора виповнилося 26 років, я дуже мотивований показати щось на такому типі гонок, як цей Критеріум Дофіне. Я фізично зрілих. А прихід в команду мого тренера Самюеля Беллену зробив мене спокійніше. Я добре готувався в двох тренувальних таборах. Буду атакувати знову, не завтра, але у вихідні! »

 

  Олексій Луценко: «Етап був дуже важким, не тільки через ритм і рельєфу, але і через дощ і холоду. Тут я допомагаю Якобу Фульсангу боротися за генеральну класифікацію. Радий, що надів зелену майку. Можливо, завтра не буду сильно витрачатися, буду працювати на Якоба, а особисто для мене метою є підготовка до Тур де Франс-2019 ».

 

  Кріс Фрум: «День виявився набагато важче, ніж на папері. Відрив, в якому були такі хлопці як Бухман і Дюмулін, надавав на нас великий тиск. Вони їхали фантастично, довелося багато працювати, щоб їх добрати. І рельєф ні рівнинним, весь час вгору-вниз. В кінці нам допомогли гонщики команди EF Education First, але левову частку роботи зробила команда Ineos. Я відчуваю себе краще, ніж учора. Поки рано говорити, сьогодні етап був схожий на Арденни. Попереду ще багато етапів. Сьогодні вразив Тібо Піно. Він тягнув сильніше інших. Думаю, Якоб Фульсанг теж у відмінній формі. Подивимося, як піде гонка ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4771729.jpg (55.1 Kb)
 
GADДата: Середа, 12.06.2019, 07:57 | Повідомлення # 836
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сем Беннетт - переможець 3 етапи критериумом Дофіне-2019



Сем Беннетт здобув перемогу на 3-му етапі критериумом Дофіне-2019, що завершився спільним спринтом. 28-річний ірландський гонщик команди Bora-hansgrohe обійшов бельгійського гонщика команди Jumbo-Visma Ваут ван Арта і італійського гонщика команди Astana Давида Баллеріні. Перемога на етапі критериумом Дофіне стала для Сема Беннетта сьомий в цьому сезоні. Ділан Тёнс (Bahrain-Merida) зберіг на плечах жовту майку лідера. Ваут ван Арт, який посів на етапі друге місце, надів зелену майку кращого в очковій класифікації.

  Сем Беннетт: «Я дуже щасливий, звичайно, це не тільки моя перемога, вся команда абсолютно приголомшливо сьогодні проїхала. Етап проходив трохи нервово. І етап, який повинен завершитися спринтом, для мене проходить важче. Сьогодні інші спринтери стежили, де я перебуваю.

 

  Було складно зібрати розвозять поїзд, тому що попереду хотіли бути і генеральщікі, і спринтери. Але в підсумку все спрацювало відмінно. Мої товариші по команді весь день їхали в голові групи, в фіналі хотіли вивезти мене на хорошу позицію.

 

  В останній момент я сказав розвозять мене Шейну Арчбольду, що відчуваю себе відмінно. Я намагаюся боротися за перемогу на кожній гонці, в якій стартую. Тільки на Туре Романд у мене не вийшло виграти етап ».

 

  Ваут ван Арт: «Не знав напевно, чого мені чекати від спринту, але вирішив спробувати, що у мене вийде. Єдиним варіантом було прискоритися заздалегідь, але на такій території Беннетт набагато сильніше мене. Друге місце в загальному спринті - для мене вже хороший результат ».

 

  Ділан Тёнс: «Через погану погоду було непросто відновитися після докладених вчора зусиль. Холод ускладнив гонку, але в фіналі у мене не виникло проблем, мій перший день у жовтій майці лідера пройшов добре. Завтра важливий етап, мені треба постаратися утримати майку. На Туре Валенсії в обробленні я був всього на секунду повільніше Тоні Мартіна. Зараз я у відмінній формі, вірю в себе. Я дуже добре підготувався до Крітеріум ду Дофіне і наступних перегонів. Задоволений своєю формою. Сподіваюся, скоро вона принесе мені ще більший успіх ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 9007500.jpg (57.9 Kb)
 
GADДата: Середа, 12.06.2019, 16:26 | Повідомлення # 837
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кріс Фрум пропускає Тур де Франс-2019 через травму



Кріс Фрум зійшов з критериумом Дофіне-2019 після падіння на тренуванні

Кріс Фрум впав під час тренування, проводячи розвідку 26,1 км оброблення 4 етапи критериумом Дофіне-2019. Падіння відбулося в кінці траси. Як повідомляє команда Ineos, Кріс Фрум впав, коли відірвав руку від керма, щоб прочистити ніс.

 

  Дейв Брейлсфорд в інтерв'ю FranceTelevison: «Він упав на спуску, на високій швидкості. Вдарився об стіну. Швидка приїхала швидко, вони подбали про нього, поки чекали вертоліт, на якому Кріса відправили в лікарню Ліона або Сент-Етьєна. Інцидент був дуже серйозним. Зараз ясно одне - він не зможе вийти на старт Тур де Франс-2019. Знадобиться багато часу для повернення в гонки ».

 

 Кріса Фрума траспортіровать в лікарню на вертольоті.

 

 Глава команди Ineos Дейв Брейлсфорд в інтерв'ю бельгійським журналістам підтвердив, що травма серйозна, є підозра на перелом стегна, а значить, чотириразовий переможець Тур де Франс не зможе поборотися за п'ятий титул в цьому році.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3857649.jpg (58.3 Kb)
 
GADДата: Четвер, 13.06.2019, 09:09 | Повідомлення # 838
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ваут ван Арт - переможець 4 етапи критериумом Дофіне-2019



24-річний бельгійський гонщик команди Jumbo-Visma Ваут ван Арт здобув перемогу на 4-му етапі критериумом Дофіне-2019. Молодий бельгієць найшвидше подолав 26,1 км дистанцію індивідуальної гонки на час. На проміжній відсіченні часу, розташованої на вершині некатегорійні підйому протяжністю 2,2 км із середньою градієнтом 8,2% він показав кращий час, пройшовши 11,5 км із середньою швидкістю 35,738 км / ч.

 

  Другу частину дистанції довжиною 14,6 км, яка була переважно під спуск, він подолав із середньою швидкістю 61,082 км / ч. В результаті всю дистанцію 4-го етапу критериумом Дофіне-2019 протяжністю 26,1 км Ваут ван Арт подолав за 33 хвилини і 38 секунд з середньою швидкістю 46,54 км / год.

 

  Його найближчий суперник ТіДжей Ван Гардерен (EF Education First) програв Ваут ван Арту 31 секунду. Том Дюмулін (Sunweb) замкнув на етапі трійку кращих, поступившись бельгійському гонщику команди Jumbo-Visma 47 секунд.

 

  Адам Йейтс (Mitchelton-Scott), який посів на етапі 6-е місце, надів жовту майку лідера. У загальному заліку він випередив Ділана Тёнса (Bahrain-Merida) на 4 секунди.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1843862.jpg (50.4 Kb)
 
GADДата: Четвер, 13.06.2019, 19:30 | Повідомлення # 839
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Хуан-Хосе Кобо позбавлений перемоги на Вуельті Іспанії-2011, Кріс Фрум - новий переможець



Кріс Фрум - новий переможець Вуельти Іспанії-2011 після дискваліфікації Хуана-Хосе Кобо

 Міжнародний союз велосипедистів (UCI) оголосив, що Антидопінговий трибунал виніс рішення у справі іспанського велогонщика Хуана-Хосе Кобо (Juan José Cobo).

 

Антидопінговий трибунал визнав завершив кар'єру іспанського велогонщика Хуана-Хосе Кобо винним в порушенні антидопінгових правил (використання заборонених субстанцій), грунтуючись на відхиляються від норми показниках біологічного паспорта з 2009 по 2011 роки. Хуан-Хосе Кобо дискваліфікований на три роки.

 

Таким чином, переможцем Вуельти Іспанії-2011 стає Кріс Фрум, який посів у генеральній класифікації 2-е місце.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1049600.jpg (20.3 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 14.06.2019, 08:17 | Повідомлення # 840
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Ваут ван Арта на критериумом Дофіне-2019



Ваут Ван Арт - переможець 5 етапу критериумом Дофіне-2019
 

 

  24-річний бельгійський гонщик команди Jumbo-Visma Ваут ван Арт зробив дубль, вигравши два поспіль етапи критериумом Дофіне-2019. Після перемоги в обробленні на 4-му етапі Ваут ван Арт здобув перемогу в загальному спринті, яким завершився 5-й етап. Ваут Ван Арт випередив переможця 3 етапи критериумом Дофіне-2019 Сема Беннетта (Bora-hansgrohe) і Жулиана Алафіліппа (Deceuninck-Quick Step). Адам Йейтс (Mitchelton-Scott) зберіг на плечах майку лідера.

Ваут Ван Арт: «Це неймовірно. Ніколи не очікував, що зможу тут випередити Сема Беннетта. Ми знали, що дорога в фіналі буде звивистій і технічно складною через всіх цих кругових розв'язок на останніх двох кілометрах. Тому на хорошій позиції треба було перебувати заздалегідь.

 

  Мої товариші по команді вивезли мене, а я сів за розвозять поїздом Беннетта і скористався сліпстрімом Алафіліппа. Спринт почав на останньому повороті. Коли я обійшов Жулиана, зрозумів, що у мене вийшло взяти другу перемогу поспіль.

 

  Це чудова тиждень. Не чекав, що зможу виграти спринт, але хотів спробувати, щоб утримати мою зелену майку. З завтрашнього дня буду допомагати нашому лідеру Стевену Крёйсвейку і постараюся відвезти додому в Бельгію зелену майку ».

 

  Сем Беннетт: «На жаль, сьогодні не вийшло. Хлопці відмінно працювали, але фініш вийшов хаотичним, з численними атаками. Я побачив, що Алафіліпп виходить з повороту, але мене на секунду замкнули в коробочку. Мені вдалося взяти друге місце. Розчарований, але вдячний хлопцям, які так багато працювали, щоб повернути відрив ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1440425.jpg (56.0 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх