П`ятниця, 26.04.2024, 14:00
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Неділя, 14.04.2019, 09:48 | Повідомлення # 796
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Йон Ісагірре виграє «Тур Країни Басків 2019»
 



Сьогоднішній день став днем ​​великого успіху для Йона Ісагірре і всієї команди «Астана». Подвійна атака Йона Ісагірре і Якоба Фульсанга за 67 км до фінішу заключного, 6-го етапу «Тура Країни Басків» в місті Ейбар принесла капітану «Астани» підсумкову перемогу в генеральній класифікації багатоденки!

- Я дуже щасливий! Це особлива перемога для мене! Після багатьох подіумів, нарешті, я виграв цю гонку. Для мене це дуже важливий день, тому що це домашня гонка для мене, на фініші була вся моя сім'я, друзі, які прийшли підтримати мене і нашу команду! Я дуже радий розділити з ними цей чудовий успіх! - сказав Йон Ісагірре відразу після фінішу.

Після вчорашнього королівського етапу до Аррате, сьогодні команда «Астана» була понад мотивована дати бій, щоб спробувати кардинально змінити ситуацію в загальному заліку.

Шостий етап «Туру Країни Басків» стартував в Ейбарі з численних атак, після яких утворився відрив з 18 гонщиків, який вдалося набрати близько 1 хвилини переваги. Але, пізніше, гонщики «Астани» очолили пелотон, істотно піднявши швидкість. Два коротких, але досить крутих підйому Кальбарі і Елькорріета були подолані дуже швидко, після чого ранній відрив був наздоженуть. Саме в цей момент потужну атаку провів Якоб Фульсанг, за яким послідував Йон Ісагірре. Пізніше, до них приєдналися Адам Йейтс, Ден Мартін і Тадей Погачар. Цій групі лідерів вдалося відірватися від переслідувачів більш, ніж на 1 хвилину. У групі вдалося налагодити хорошу роботу, а Якоб Фульсанг виглядав просто приголомшливо, проводячи неймовірні зміни попереду, допомагаючи Йону Ісагірре утримувати перевагу. За 3 км до фінішу Адам Йейтс зробив атаку, яка принесла йому перемогу на етапі. Буквально через секунду фінішували Ден Мартін (2-е місце), Якоб Фульсанг (3-е місце) і Йон Ісагірре (4-е місце). Цей результат приніс Ісагірре перемогу в генеральній класифікації «Тура Країни Басків».

- На цій гонці у нас дуже сильна команда, і ми знали, що повинні спробувати щось сьогодні, щоб поборотися за перемогу в загальному заліку. Ми знали, що все ще можливо. У нас була відмінна тактика на етап, і вся команда виконала приголомшливу роботу, щоб підготувати для мене і Якоба ідеальний момент для атаки. Пізніше, у відриві Якоб був просто незрівнянний, і я хочу подякувати йому за сьогоднішній день. Дійсно, це командний успіх, весь тиждень ми виступали тут як згуртована команда і, в підсумку, ми здобули цю перемогу! - додав Йон Ісагірре.

Група жовтої майки Еммануеля Бухманна фінішувала через 1 хвилину 24 секунди після переможця етапу. Але, перш за все, через те, що Бухманн повернув не в той бік на заключному кілометрі дистанції, йому дали інший час, яке вивело гонщика «Астани» Якоба Фульсанга на третє місце загального заліку багатоденки. Якоб взяв участь у всій церемонії нагородження і відсвяткував успіх на подіумі, але, вже після цього, комісари гонки переглянули результати, повернули Бухманну кілька секунд і, тим самим, вивели німецького гонщика на третє місце.

- Чесно кажучи, це дуже дивне рішення з боку суддів. Звичайно, я засмучений цим. Я думаю, що все це не дуже нормальна ситуація, коли ти береш участь в церемонії нагородження, а потім, залишаєшся четвертим. Я не знав, що відбувалося за нами, але все це виглядає неправильним і безглуздим. У будь-якому випадку, я радий за Йона Ісагірре, здорово, що він переміг. Це було нашою метою сьогодні і, в цілому, на цій гонці. Сьогодні ми були дуже мотивовані, і ми зробили все, як і планували. У відриві, я віддав всі сили, я працював попереду так потужно, як тільки міг. Я не думав про особисте результаті і про свою позицію в загальному заліку. Для нас на цьому етапі було «все або нічого для Йона», і я пишаюся тим, що став частиною цієї великої перемоги! - сказав Якоб Фульсанг, в результаті, що зайняв 4-е місце в генеральній класифікації.

Після всіх змін і суддівських рішень, фінальний подіум «Тура Країни Басків» виглядає наступним чином: Йон Ісагірре - переможець, Ден Мартін - другий (+0.29), Емануель Бухманн - третій (+0.31).

Для команди «Астана» це вже 22-я перемога в нинішньому сезоні і 9-й успіх в загальних заліках многодневок.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1567963.jpg (55.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 15.04.2019, 20:11 | Повідомлення # 797
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Філіп Жільбер - переможець Париж-Рубе-2019



Філіп Жільбер: «Я мав рацію, прийнявши божевільний виклик, - боротися за перемогу на Париж-Рубе»
 

 

  Філіп Жільбер здобув перемогу на класиці - Монументі Париж-Рубе-2019, ставши дев'ятим гонщиком в історії, який виграв, щонайменше, по разу чотири різних Монумента, ставши на крок ближче до своєї мрії - здобути перемогу на всіх п'яти класиків - монумент велоспорту. Крім того 36-річний бельгійський гонщик довів кількість перемог в історії команди Deceuninck-Quick Step до 700, а на Париж-Рубе гонщики Патріка Лефевра здобули перемогу в 13-й раз (Франко Баллеріні в 1995, 1998), Йохан Мюзеув (1996, 2000 , 2002), Андреа Тафі (1999), Сервус КНАВ (2001), Том Боонен (2005, 2008, 2009, 2012), Нікі Терпстра (2014 року).

 

  Філіп Жільбер став також сьомим з найбільш вікових переможців Париж-Рубе після Жильбера Дюкло-Лассаля (1993) Люсьєна лісових (1902), які виграли гонку в 38 років, 37-річний Меттью Хеймана (2016), Піно Черамі (1960), Жильбера Дюкло- Лассаля (1992) і Люсьєна лісових (1901), які виграли класику в 37 років.

 

  На Париж-Рубе-2019 гонщики команди Deceuninck-Quick Step знову показали майстер-клас - в топ-10 фінішували чотири гонщика команди Філіп Жільбер, Ів Лампарт, Флоріан Сенешаль і Зденек Штибар.

 

  257 км дистанції переможець подолав із середньою швидкістю 43,069 км / ч, проїхавши за 5 годин 58 хвилин і 2 секунди. На гонці стартувало 175 учасників, але фінішували 100, зійшли 64, а 10 Нехай не вписалися в ліміт часу.

 

  Філіп Жільбер відповів на атаку Нільса Політті (Katusha-Alpecin) за 65 км до фінішу, коли в пелотоні залишилося близько 50 гонщиків. Разом з Рудигера Селіг (Bora-Hansgrohe) і Веслі Кредер (Wanty-Groupe Gobert). Потім Жильбер кілька разів атакував, залишившись з Нільсом Політті. А за 48,5 км його добрала група з Петером Саганом (Bora-hansgrohe), Сепом Ванмарке (EF Education First), Ваут Ван Артом (Jumbo-Visma) і Івом Лампарт.

 

  Філіп Жільбер і Ів Лампарт атакували по черзі, послаблюючи суперників до легендарного сектора Каррефур де л'Арбр (Carrefour de l'Arbre). За 14 км до фінішу Нільс Політті атакував, Філіп Жільбер відповів на його прискорення і вони поїхали від суперників. За 10 км до фінішу перевага Політті і Жильбера становило 22 секунди. Дуель гонщиків відбулася на Велодромі в Рубе, де за 150 м до фінішу Філіп Жільбер спрінтовал до своєї першої перемоги на Париж-Рубе і п'ятої на Монументі (Ломбардія в 2009 і 2010, Льєж-Бастонь-Льєж в 2011, Тур Фландрії в 2017).

 Філіп Жільбер: «Я неймовірно щасливий! Після Фландрії був розчарований. Весь тиждень перед стартом на Париж-Рубе тренувався, думаючи про цю класику. Відчував тиск, тому що хотілося дуже хотілося подолати те, що трапилося минулої неділі. Був налаштований боротися за перемогу, відчував, що нога йде відмінно.

 

  Коли припинив крутити педалі, відчув, як жахливо болить спина після гонки. Але це нормально - тіло тепер відчуло, як сильно ми викладалися. Я завжди був вибуховим гонщиком, «панчёром», якому більше підходять Льєж, Амстел, Ломбардія. І більшу частину початку кар'єри присвятив себе цим класиків. Тепер наважився працювати по-іншому. Я приєднався до команди Патріка Лефевра, кращій команді для такого типу класик, і швидко досяг успіху. У перший рік в Quick Step виграв Фландрію, в третій рік - Париж-Рубе ... А значить, я мав рацію, коли повірив, що зможу прийняти цей божевільний виклик.

 

  У спорті все можливо. У фіналі у нас склався чудовий дует з Нільсом Політті. Я його знаю. У минулому році ми їхали разом після Аренберг. Я також був з ним в декількох відриву. Він благородний гонщик. Я розумів, що отримав перевагу, виїхавши з ним. Ми на 100 відсотків спрацювалися разом, виклалися повністю. В кінці визначається переможець, але вважаю, що ми обидва заслужили цю перемогу.

 

  В молодості мені подобалося спостерігати, як Мюзеув або Барталі атакують здалеку. Я завжди намагався їх копіювати, слідував за їхнім прикладом, що принесло мені деякі з моїх найбільших перемог.

 

 Мені важко повірити в те, що я сьогодні зробив. Це щось особливе. Мені знадобиться кілька днів на усвідомлення того, що сталося, і чого я досяг.

 

  Я знав, що мій перехід в команду Deceuninck - Quick-Step буде важливим кроком у моїй кар'єрі. І я дуже щасливий, гордий, що став членом «Вовчої зграї». Я з тих гонщиків, кому подобаються нові виклики. Це мене мотивує. А в цій команді я зміг поставити масу нових цілей - від перемоги на Турі Фландрії і Рубе до перемоги на Grand Prix d'Isbergues - Pas de Calais, якої не вистачало в списку моїх перемог.

 

  Тому після того, як сьогодні ввечері ми відсвяткуємо, я перезавантажений мозок, сфокусується на Арденнський класиків, де сподіваюся продовжити весняну кампанію команди ».

Ів Лампарт: «Думаю, я теж міг виграти. Я багато працював під час гонки. Звичайно, я щасливий, що зайняв третє місце. Цей результат дає мені впевненість на майбутнє. Я дуже задоволений. Звичайно, я ще щасливішим від того, що наша команда на першому і третьому місцях. Ми довели, що є кращою командою для класик. Я давно виступаю на високому рівні, радий, що сьогодні показав, що можу боротися за перемогу на Париж-Рубе. Філіп для мене приклад. У нього феноменальний список перемог, а також те, як він їх брав. Він дуже розумний, сильний гонщик і дуже хороший хлопець. Думаю, ми добре працювали разом ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4670663.jpg (80.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 17.04.2019, 08:44 | Повідомлення # 798
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Віктор Кампенартс встановив годинний рекорд на треку - 55,089 км



27-річний бельгійський гонщик команди Lotto Soudal Віктор Кампенартс (Victor Campenaerts) 16 квітня 2019 року встановив новий часовий рекорд на треку на мексиканському Велодромі в Агуаскльентес (Aguascalientes), проїхавши 55,089 км. Завдяки тому, що трек знаходиться на висоті 1880 м, де тиск повітря нижче, він вважається одним з найшвидших в світі.

Щоб підготуватися до встановлення часового рекорду, в Бельгії Віктор Кампенартс використовував намет, що імітує умови перебування на висоті 3000 м. Також бельгійський гонщик провів два місяці Намібії, в тренувальному таборі на висоті, а на Тіррено-Адріатико попрацював над витривалістю і виграв фінальну 10-км оброблення. На початку квітня Віктор Кампенартс приїхав до Мексики для акліматизації.

 

 Для спроби встановлення рекорду Віктору Кампенартсу була надана спеціальна модель велосипеда Ridley, версія моделі Arena, що дозволяє гонщикові сидіти в тій же посадці, яка відпрацьована їм на обробному шосейному велосипеді.

 Попередній годинний рекорд був встановлений на Велодромі в Лондоні в 2015 році британським гонщиком Бредлі Віггінс і склав 54.526 км.

35 км Віктор Кампенартс проїхав за 38: 05.220, а Бредлі Віггінс за 38: 26.950.

Рекорд Бредлі Уіггінс Віктор Кампенартс побив на 563 м.

 

  Віктор Кампенартс: «Я точно не сильніше, ніж Уіггінс. Але він поставив рекорд не в ідеальних умовах. Щоб побити його рекорд, мені були потрібні найкращі з можливих умови.

  Я дуже щасливий. Думаю, якщо посмот

реть список тих, хто встановлював годинний рекорд, тепер я перебуваю серед найбільших велогонщиків в історії. Я довго був гранично сконцентрований на цій спробі, і дуже щасливий, що встановив рекорд, зміг побити магічні 55 км.

 

  Було дуже важко, тому що я дуже оптимістично проїхав перші 30 хвилин. Але такий оптимізм треба зберігати і на другі 30 хвилин. Я трохи сповільнилося, але думаю, майже на кожному відрізку дистанції я був трохи швидше Бредлі Уіггінс.

 

Я дуже багато працював заради цього рекорду. Команда повністю мене підтримала, на 100% була впевнена в мені. Важливо, що я виправдав довіру ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4396455.jpg (62.4 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 19.04.2019, 19:14 | Повідомлення # 799
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кріс Фрум очолить команду Sky на Туре Альп-2019
 

 

  Тур Альп-2019 стане однією з останніх велогонок перед тим, як британська команда Sky змінить назву на Ineos. Чотириразовий переможець Тур де Франс Кріс Фрум 22 квітня повернеться в гонки після перерви. За цей сезон 33-річний британський гонщик проїхав дві багатоденних велоперегонів - Тур Колумбії і Вуельту Каталонії. На Туре Альп він збирається перевірити свою форму.

 

  У минулому році Кріс Фрум дебютував на Туре Альп і зайняв 4-е місце в загальному заліку. Етапи цієї італійської гонки категорії 2 H.C короткі, але загальний набір висоти за п'ять днів змагань складе 14 000 м.

 Спортивний директор команди Sky Ніколя Порталь вважає, що Тур Альп стане для Кріса Фрума хорошою підготовкою до Тур де Франс-2019: «Кріс на правильному шляху. Він готувався до Туру, ми вирішили трохи ускладнити його календар гонок, додавши Тур Альп. Це ідеальна гонка в даний час його сезону. Вибухова гонка з гірським фінішем по відмінним дорогах. Кріс вже приймав в ній участь в минулому році, щоб збільшити навантаження перед Джиро. Тоді йому сподобалося, як пройшла гонка, він оцінив її якість, і тепер знає, що вона буде корисна в його підготовці до Тур де Франс ».

 

  Кріс Фрум: «Я радий повернутися на Тур Альп в цьому році. Мені дуже сподобалася гонка в 2018, вона дуже допомогла мені, коли готувався до Джиро д'Італія.

  У цю пору року мені потрібен саме такий тип гонок. Тур Альп - важка, вибухова гонка, яка стане хорошим тестом, покаже, в якій формі я перебуваю ».

 

  Разом з Кріс Фрум на Туре Альп-2019 стартують Кенні Еліссонд, Давид Де Ла Крус, Тео Геоган Харт, Павло Сиваков, Сальваторе Пуччі і Леонардо Бассо.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1913525.jpg (30.7 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 19.04.2019, 19:30 | Повідомлення # 800
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Амстел Голд Рейс-2019. Маршрут і претенденти

 

21 квітня Амстел Голд Рейс-2019 відкриває серію Арденнський класик. Цього року маршрут 54-го випуску Амстел Голд Рейс майже повністю повторює маршрут минулого року. Стартувавши в Маастріхті, учасники почнуть колесити по дорогах голландської провінції Лімбург, щоб через 265,7 км фінішувати містечку Берг-ен-Терблейт (Berg en Terblijt). Звивисті і вузькі дороги в поєднанні з крутими підйомами - «Берген» вимагають від учасників постійної боротьби за позиції та уважності. Найкрутіші «Берген" припасені організаторами для фіналу.

 Так, на Кётенберге (Keutenberg), який буде проходитися за 29,1 км до фінішу, зустрінеться секція з 22% градієнтом. Кауберг з сектором в 12,8% ,, на якому класика перестала фінішувати з 2013 року, буде проходитися тричі, востаннє за 18,7 км до фінішу. Після фінального проходження Кауберга гонщики перетнуть лінію фінішу і відправляться на заключний 16-км коло з третім проходженням Кётенберга за 14,3 км до фінішу.

 

  Друге проходження Бемелерберга (900-м підйом з 4,6% градієнтом) - це фінальний «берг» дня, після якого залишиться 7,3 км до фінішу.

У минулому році датський гонщик Міхаель Вальгрен вибрав точний момент для атаки, випередивши Романа Кройцігера і Енріко Гаспаротто, а також залишивши позаду Петера Сагана, Алехандро Вальверде, Тіма Велленса і Жулиана Алафіліппа.

 

  В цьому році Міхаель Вальгрен вийде на старт під номером 1, а два колишніх суперника - Роман Кройцігер і Енріко Гаспаротто, стали його товаришами по команді Dimension Data. Роман Кройцігер також перемагав на Амстел Голд Рейс в 2013 році, Енріко Гаспаротто був переможцем класики в 2016.

 

  І Петер Саган (Bora-hansgrohe), який лише раз був призером Амстел Голд Рейс в 2012 році, і Алехандро Вальверде (Movistar), який тричі фінішував на класиці в топ-3, і Жуліано Алафіліпп (Deceuninck-Quick Step), що став в цього року переможцем Страда Бьянка, Мілан-Сан-Ремо і призером «Стріли Брабанта» De Brabantse Pijl складуть Міхаелю Вальгрену серйозну конкуренцію.

 

  У число претендентів також майже всі гонщики складу команди Astana - Олексій Луценко, Якоб Фульсанг, Йон і Гірка Ісагірре, Омар Фраіле, Лауренс Де Врез і Луїс-Леон Санчес.

 

  Матьє ван дер Пул (Corendon - Circus), недавній переможець «Стріли Брабанта» і Dwars door Vlaanderen, а також Ваут Ван Арт (Jumbo-Visma) в цьому сезоні також влилися в число фаворитів на класиків.

 

  Міхал Квятковські і Ваут Пулс (Sky), Майкл Меттьюс (Sunweb), Грег Ван Авермат (ССС), Тім Велленса (Lotto Soudal), Маттео Трентін і Міхаель Альбазіні (Mitchelton-Scott), Сонні Кольбреллі, Матей Мохоріч і Ділан Тёнс (Barhain -Merida), Олівер Насен (AG2R La Mondiale), Альберто Беттіоль, Саймон Кларк (EF Education First) і багато інших також будуть боротися за перемогу і призові місця на Амстел Голд Рейс-2019.

 

 
Попередній стартовий склад Амстел Голд Рейс-2019:
 

TEAM DIMENSION DATA (TDD) WorldTeam

 

1 VALGREN ANDERSEN Michael (Den)

2 EISEL Bernhard (Aut)

3 GASPAROTTO Enrico (Ita)

4 BOASSON HAGEN Edvald (Nor)

5 KREUZIGER Roman (Cze)

6 SLAGTER Tom Jelte (Ned)

7 VERMOTE Julien (Bel)

 

MITCHELTON - SCOTT (MTS) WorldTeam

 

11 TRENTIN Matteo (Ita)

12 SCHULTZ Nicholas (Aus)

13 HEPBURN Michael (Aus)

14 IMPEY Daryl (RSA)

15 JUUL JENSEN Christopher (Den)

16 SMITH Dion (NZl)

17 ALBASINI Michael (Sui)

 

BAHRAIN - MERIDA (TBM) WorldTeam

 

21 TEUNS Dylan (Bel)

22 COLBRELLI Sonny (Ita)

23 GARCIA CORTINA Ivan (Esp)

24 MOHORIC Matej (Slo)

25 CARUSO Damiano (Ita)

26 BOLE Grega (Slo)

27 TRATNIK Jan (Slo)

 

AG2R LA MONDIALE (ALM) WorldTeam

 

31 NAESEN Oliver (Bel)

32 CHEREL Mickaël (Fra)

33 COSNEFROY Benoit (Fra)

34 DOMONT Axel (Fra)

35

36 VENTURINI Clément (Fra)

37 WARBASSE Larry (USA)

 

ASTANA PRO TEAM (AST) WorldTeam

 

41 LUTSENKO Alexey (Kaz)

42 FRAILE MATARRANZ Omar (Esp)

43 FUGLSANG Jakob (Den)

44 IZAGUIRRE INSAUSTI Gorka (Esp)

45 IZAGUIRRE INSAUSTI Ion (Esp)

46 DE VREESE Laurens (Bel)

47 SANCHEZ GIL Luis Leon (Esp)

 

BORA - HANSGROHE (BOH) WorldTeam

 

51 SAGAN Peter (Svk)

52 BENEDETTI Cesare (Ita)

53 BURGHARDT Marcus (Ger)

55 MCCARTHY Jay (Aus)

56 OSS Daniel (Ita)

57 SCHACHMANN Maximilian (Ger)

58 KONRAD Patrick (Aut)

 

CCC TEAM (CPT) WorldTeam

 

61 VAN AVERMAET Greg (Bel)

62 DE MARCHI Alessandro (Ita)

63 BEVIN Patrick (NZl)

64 KOCH Jonas (Ger)

65 PAUWELS Serge (Bel)

66 WISNIOWSKI Lukasz (Pol)

67 SCHÄR Michael (Sui)

DECEUNINCK - QUICK-STEP (DQT) WorldTeam



71 ALAPHILIPPE Julian (Fra)

72 CAVAGNA Rémi (Fra)

73 DEVENYNS Dries (Bel)

74 GILBERT Philippe (Bel)

75 HONORÉ Mikkel (Den)

76 SERRY Pieter (Bel)

77 VAKOC Petr (Cze)



EF EDUCATION FIRST (EF1) WorldTeam



81 BENNETT Sean (USA)

82 BETTIOL Alberto (Ita)

83 CLARKE Simon (Aus)

84 CRADDOCK Lawson (USA)

85 HOWES Alex (USA)

86 OWEN Logan (USA)

87 WOODS Michael (Can)



GROUPAMA - FDJ (GFC) WorldTeam



91 MADOUAS Valentin (Fra)

92 MOLARD Rudy (Fra)

93

94

95

96

97



LOTTO SOUDAL (LTS) WorldTeam



101

102 MAES Nikolas (Bel)

103 MARCZYNSKI Tomasz (Pol)

104 MONFORT Maxime (Bel)

105 VAN DER SANDE Tosh (Bel)

106 VANENDERT Jelle (Bel)

107 WELLENS Tim (Bel)



MOVISTAR TEAM (MOV) WorldTeam



111 VALVERDE BELMONTE Alejandro (Esp)

112 BETANCUR GOMEZ Carlos Alberto (Col)

113 ERVITI Imanol (Esp)

114 BARBERO CUESTA Carlos (Esp)

115 AMADOR BIKKAZAKOVA Andrey (CRc)

116 CASTRILLO Jaime (Esp)

117 VERONA QUINTANILLA Carlos (Esp)



TEAM JUMBO - VISMA (TJV) WorldTeam



121 VAN AERT Wout (Bel)

122 DE TIER Floris (Bel)

123 GESINK Robert (Ned)

124 LINDEMAN Bertjan (Ned)

125 MARTENS Paul (Ger)

126 BOUWMAN Koen (Ned)

127 VAN EMDEN Jos (Ned)



TEAM KATUSHA ALPECIN (TKA) WorldTeam



131 BATTAGLIN Enrico (Ita)

132 BIERMANS Jenthe (Bel)

133 GUERREIRO Ruben (Por)

134 HAAS Nathan (Aus)

135 ZABEL Rick (Ger)

136 SMIT Willie (RSA)

137 STRAKHOV Dmitrii (Rus)



TEAM SKY (SKY) WorldTeam



141 DE LA CRUZ MELGAREJO David (Esp)

142 DUNBAR Eddie (Irl)

143 GOLAS Michal (Pol)

144 KWIATKOWSKI Michal (Pol)

145 POELS Wouter (Ned)

146 ROSA Diego (Ita)

147 VAN BAARLE Dylan (Ned)



TEAM SUNWEB (SUN) WorldTeam



151 MATTHEWS Michael (Aus)

152 FRÖHLINGER Johannes (Ger)

153 HIRSCHI Marc (Sui)

154 KÄMNA Lennard (Ger)

155 KRAGH ANDERSEN Søren (Den)

156 VERVAEKE Louis (Bel)

157 ROCHE Nicholas (Irl)



TREK - SEGAFREDO (TFS) WorldTeam



161 THEUNS Edward (Bel)

162 DE KORT Koen (Ned)

163 FELLINE Fabio (Ita)

164 GOGL Michael (Aut)

165 MOLLEMA Bauke (Ned)

166 SKUJINS Toms (Lat)

167 BERNARD Julien (Fra)



UAE TEAM EMIRATES (UAD) WorldTeam



171 FARIA DA COSTA Rui Alberto (Por)

172 HENAO MONTOYA Sergio (Col)

173 MORI Manuele (Ita)

174 POGACAR Tadej (Slo)

177 ULISSI Diego (Ita)

178 PETILLI Simone (Ita)

179 RAVASI Edward (Ita)



CORENDON - CIRCUS (COC) Professional Team



181 VAN DER POEL Mathieu (Ned)

182 DE BONDT Dries (Bel)

183 DEVOLDER Stijn (Bel)

184 JANS Roy (Bel)

185 JANSSENS Jimmy (Bel)

186 RICKAERT Jonas (Bel)

187 STALLAERT Joeri (Bel)



ROOMPOT - CHARLES (ROC) Professional Team



191 BOOM Lars (Ned)

192 DE BIE Sean (Bel)

193 DUYN Huub (Ned)

194 LAMMERTINK Maurits (Ned)

195 RIESEBEEK Oscar (Ned)

196 VAN DER LIJKE Nick (Ned)

197 WEENING Pieter (Ned)



BARDIANI CSF (BRD) Professional Team



201 ALBANESE Vincenzo (Ita)

202 BARBIN Enrico (Ita)

203 MAESTRI Mirco (Ita)

204 ROTA Lorenzo (Ita)

205 PESSOT Alessandro (Ita)

206 TONELLI Alessandro (Ita)

207 SIMION Paolo (Ita)



ISRAEL CYCLING ACADEMY (ICA) Professional Team



211 HERMANS Ben (Bel)

212 BOIVIN Guillaume (Can)

214 EARLE Nathan (Aus)

215 GOLDSTEIN Roy (Isr)

216 NEILANDS Krists (Lat)

217 VAN WINDEN Dennis (Ned)

218 JENSEN August (Nor)



SPORT VLAANDEREN - BALOISE (SVB) Professional Team



221 DECLERCQ Benjamin (Bel)

222 DELTOMBE Kevin (Bel)

223 PLANCKAERT Emiel (Bel)

224 SPRENGERS Thomas (Bel)

225 VAN GESTEL Dries (Bel)

226 VAN HECKE Preben (Bel)

227 VERWILST Aaron (Bel)



VITAL CONCEPT - B&B HOTELS (VCB) Professional Team



231 COQUARD Bryan (Fra)

232 GAUTIER Cyril (Fra)

233 MÜLLER Patrick (SUI)

234 PACHER Quentin (Fra)

235 REZA Kévin (Fra)

236 TURGIS Jimmy (Fra)

237



WANTY - GOBERT CYCLING TEAM (WGG) Professional Team



241 EIKING Odd Christian (Nor)

242 MARTIN Guillaume (Fra)

243 MEURISSE Xandro (Bel)

244 PASQUALON Andrea (Ita)

245 VAN MELSEN Kevin (Bel)

246 VLIEGEN Loïc (Bel)

247 BAUGNIES Jérôme (Bel)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 6980526.jpg (15.2 Kb)
 
GADДата: Субота, 20.04.2019, 08:12 | Повідомлення # 801
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вінченцо Нібалі стартує на Туре Альп-2019 після тренувального табору
 

 

  Дворазовий переможець Джиро д'Італія Вінченцо Нібалі повертається в гонки після тренувального табору на Тенеріфе і 21 квітня стартує на Туре Альп-2019. 34-річний італійський гонщик команди Bahrain-Merida перевірить себе перед стартом на Льєж-Бастонь-Льєж і Джиро д'Італія-2019.

Вінченцо Нібалі: «Я інтенсивно працював, тепер мені необхідно увійти в ритм гонки, але до Джиро д'Італія ще є час. Упевнений в своїх силах. Після Тура Альп полечу до Бельгії на Льєж-Бастонь-Льєж. Дороги Тура Альп будуть ідеальні в якості підготовки до Арденн. Мені дуже подобається формула Тура Альп - етапи короткі, але потребують великої напруги сил. Таким повинні бути і Гран-тури. Боротьба на етапах Тура Альп зазвичай починається з самого старту, вони кидають виклик гонщикам і є видовищними для уболівальників.

 

  З цією гонкою відчуваю особливий зв'язок. Вперше я виграв Джиро дель Трентіно (колишня назва гонки) в 2008 році і повторив успіх в 2013, в рік, коли виграв свою першу Джиро. До сих пір пам'ятаю емоції від перемоги в Фольгарії, коли випередив Франко Пелліцотті. А тепер в цьому році на Туре Альп він буде супроводжувати мене в технічки як спортивний директор.

 

  Це моя перша гонка після Мілан-Сан-Ремо і тренувального табору на висоті. З нетерпінням чекаю цієї перевірки своїх сил перед Джиро д'Італія-2019 ».

 

  Паоло Слонго, тренер Вінченцо Нібалі: «Майже всі гонщики, які поїдуть Тур Альп - Вінченцо, його брат Антоніо, Андреа Гаросу, Валеріо Аньйоло, Херманн Пернштайнер були в тренувальному таборі на Тейде. Вони проїхали там майже 1400 км за 11 днів, загальний перепад висот склав близько 30 000 м. Це хороша підготовка, яка, сподіваюся, допоможе досягти високих результатів на Туре Альп-2019 ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 4237416.jpg (53.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 22.04.2019, 08:31 | Повідомлення # 802
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Матьє ван дер Пул - переможець Амстел Голд Рейс-2019



24-річний голландський гонщик команди Corendon - Circus Матьє ван дер Пул (Mathieu van der Poel) здобув перемогу на класиці Амстел Голд Рейс-2019, повторивши досягнення свого батька, Адрі ван дер Пула, переможця Амстел Голд Рейс 1990 року. З 2001 року, після перемоги Еріка Деккера, голландські гонщики не вигравали на своїй домашній класиці.

 

  Матьє ван дер Пул спробував виїхати від пелотону за 43 км до фінішу, за ним поїхав Йон Ісагірре (Astana), але їх відрив був нейтралізований через 4 км. На фінальному колі 24-річний голландський гонщик зумів добрати атакували раніше гонщиків, в тому числі Жулиана Алафіліппа (Deceuninck-Quick Step) і Якоба Фульсанга (Astana), які за 3 км до фінішу мали в запасі близько 40 секунд. Матьє ван дер Пул, побачивши лідерів гонки, спрінтовал за 400 м і обійшов їх за 75 м до фінішу, здобувши перемогу на класиці. Саймон Кларк (EF Education First), що знаходився в групі, яку добрав Ван дер Пул, зумів фінішувати другим, а Якоб Фульсанг посів третє місце.

Матьє ван дер Пул: «Не можу повірити. Не вірю, що виграв. Зовсім не очікував цього. До сих пір не розумію, як це вийшло. У мене навіть не було сил підняти руки в переможному жесті. За 3 км до фінішу ніхто - ні радіо гонки, ні технічка не могли мені сказати, на якій позиції я перебуваю в цьому хаотичному фіналі. Я не вірив, що їду за перемогою. Тільки на фінішній прямій побачив всіх попереду. Вирішив - все або нічого. Виявилося - все.

 

  На початку гонки зовсім не відчував себе добре. Подумав, що це через спеку. Коли ми прискорилися в пелотоні, раптом побачив, що такі відомі гонщики (як Саган) просто сходять.

 

  Я сподівався атакувати перед Круісбергом, тому що це ключова точка. Мені хотілося гарантовано перебувати попереду. Я поїхав з гонщиком з «Астани» (Горкою Ісагірре), але він не став працювати.

 

  Хотів боротися в спринті за місце на подіумі або високе місце. Відчував, що нога ще добре йде. Коли доїхав до фінішної прямої, побачив, що лідери в ста метрах попереду мене. Тоді я спрінтовал за 400 м до фінішу, спробував застати їх зненацька.

 

  Мені неймовірно пощастило, що вітер був попутним. Це дозволило мені утримати швидкість до фінішу. Пощастило, що ми їх наздогнали, але перемогти на Амстел Голд Рейс, в якій вперше взяв участь - у мене немає слів ».

 

 

  Крістоф Роодхофт (Christophe Roodhooft), спортивний директор команди Corendon-Circus: «Ми думали, що боремося за третє місце. Радіо гонки дуже погано працювало, ми нічого не знали. Я намагався зрозуміти щось по радіо, тому що ми не могли дати Матьє ніякої інформації. Він питав, потім ми побачили, що він атакував, і подумали, що він бореться за третє місце. А за півтора кілометра до фінішу почули, що Матьє ван дер Пул - переможець. Це було як удар цеглиною по голові. Для всіх нас перемога на такому рівні - це щось нове. Але він сам пише велосипедну теорію, робить те, що ніхто не робив. Працювати з ним - величезне задоволення. Тепер у нього буде перерва, йому потрібен відпочинок і психологічно, і фізично. І всім нам теж. Це був дуже довгий рік ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2294027.jpg (66.1 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 22.04.2019, 10:07 | Повідомлення # 803
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур Альп - 2019. Маршрут і учасники
 

 

 

  22 квітня стартує 43-й випуск п'ятиденної велогонки категорії 2 H.C. Тур Альп. У гонці візьмуть участь 20 команд, в тому числі 5 команд Світового туру: Bahrain-Merida, Bora-hansgrohe, Astana, Sky, AG2R La Mondiale.

 

 

  Колишня Джиро дель Трентіно, велогонка Тур Альп кидає учасникам виклик у вигляді майже 14 км підйомів, в тому числі сходження на Пассо Монте Джіово (Passo Monte Giovo) -15,1 км з 7,5% градієнтом, Форчелла ді Брез (Forcella di Brez ) - 5,9 км з 10,2% градієнтом, Коллабо (Клобенштайн / Klobenstein / Collalbo) - 17,2 км з 4% градієнтом і підйомом Сан-Дженезі (San Genesio) - 9,5 км з 8,5% градієнтом .

 1-й етап - єдиний среднегорний, з проходженням підйому 3-й категорії 3,6 км із середньою градієнтом 3,1% і підйомом 2-ї категорії - 2 км з 9,9% середнім градієнтом.

 

  2-й етап - гірський, найдовший на Туре Альп-2019, на 178,7 км етапу ключовим моментом буде сходження на Пассо дель Джіово - 15,1 км із середньою градієнтом 7,5%, після якого гонщиків чекає довгий, дуже швидкий спуск до околиць Мерано. А фінальні 4,5 км - підйом до комуні Шена (Scena) з крутої рампою на останніх 500 метрах.

 

  3-й етап - найкоротший у цьому випуску Тура Альп-2019, але за винятком перших 8 км гонщики не знайдуть жодного рівнинного відрізка до самого фінішу. Крім двох категорійних підйомів (2-й і 3-ї категорії) на фініші гонщиків чекає некатегорійні підйом від озера Канцоліно до Монтаньягі (Montagnaga) із середнім градієнтом 10%, який завершиться лише за 3 км до фінішу.

 

  На 4-му етапі гонщики штурмують два підйому - 1-й і 2-ї категорії: Форчелла ді Брес - 5,9 км з 10,2% середнім градієнтом і Пассо Предайя (Pass Predaia) - 10 км із середньою градієнтом 7,5 %. А завершиться етап некатегорійні підйомом за 5 км до фінішу.

 

  5-й етап, на якому визначиться переможець, почнеться з некатегорійних підйомів, а на другій половині дистанції учасників чекає сходження спочатку на підйом 2-ї категорії Коллабо (Клобенштайн / Klobenstein / Collalbo) - 17,2 км із середньою градієнтом 4%, а потім після довгого спуску підйом на вершину 1-ї категорії Сан-Дженезі - 9,5 км із середньою градієнтом 8,5%, після якого дорога продовжить йти вгору до Альтопьяно дель Сальто на висоту 1453 м. Довгий спуск з цієї висоти призведе гонщиків до фінішу, фінальний кілометр - по рівнині.

 

 

Учасники.
 

  Серед стартують на гонці дворазовий переможець Джиро дель Трентіно (колишня назва Тура Альп) Вінченцо Нібалі (Bahrain-Merida) і Кріс Фрум (Sky), в минулому році зайняв на Туре Альп 4-е місце. Але обидва гонщики на передстартової конференції відкинули ідею про дуелі за перемогу на Туре Альп-2019.

 Кріс Фрум: «Тут є інші гонщики, які будуть боротися за перемогу. Мені ж необхідно перевірити, в якій формі перебуваю, сприймаю гонку як тест. Для дуелі на Туре Альп-2019 немає серйозних гірських фінішів. У той же час гонка вибухова, вона допоможе мені поліпшити форму. Мені не вистачає гоночних днів, тому що пропустив ранні гонки, так як не дуже добре себе почував.

 

   На даний момент ключовим для мене є набір гоночних кілометрів і прогрес в підготовці. У минулому році перед Джиро д'Італія Тур Альп пішов мені на користь. На цій гонці просто приголомшлива краса, тільки погляньте навколо. Пейзажі такі красиві, що хочеться себе вщипнути. Із задоволенням повертаюся на цю гонку.

 

  Це буде моя остання гонка в формі команди Sky. Навіть коли це говорю, звучить дивно. Sky був приголомшливим спонсором протягом десяти років. І було б чудово попрощатися з ним на високій ноті ».

 

  Вінченцо Нібалі: «Мене буде підтримувати молода команда, не самі досвідчені гонщики, але володіють цінними якостями. Команда на Джиро д'Італія ще не складена, так що у тих, хто поїде тут, є шанс завоювати місце в команді, включаючи такого прогресуючого гонщика як Пернштайнер, для якого ця гонка домашня.

  Тур Альп завжди був важливий в підготовці до Джиро д 'Італія. Етапи не довгі, але напружені. Не знаю, чи буде дуель між мною і Крісом, тому що тут стартують гонщики, які підготовлені краще. Ми можемо фінішувати третім і четвертим ».

 

Серед претендентів також Пельо Більбао (Astana), Рафал Майка (Bora-hansgrohe) та інші.

Попередній стартовий склад:
 

 

BAHRAIN - MERIDA (TBM) WorldTeam

 

1 NIBALI Vincenzo (Ita)

2 AGNOLI Valerio (Ita)

3 WANG Mei Yin (Chn)

4 GAROSIO Andrea (Ita)

5 NIBALI Antonio (Ita)

6 PERNSTEINER Hermann (AUT)

 

BORA - HANSGROHE (BOH) WorldTeam

 

11 ACKERMANN Pascal (Ger)

12 BODNAR Maciej (Pol)

13 MAJKA Rafal (Pol)

14 POLJANSKI Pawel (Pol)

15 SAGAN Juraj (Svk)

16 SCHILLINGER Andreas (Ger)

17 SELIG Rüdiger (Ger)

 

ASTANA PRO TEAM (AST) WorldTeam

 

21 BILBAO LÓPEZ DE ARMENTIA Pello (Esp)

22 BOARO Manuele (Ita)

23 CATALDO Dario (Ita)

24 HIRT Jan (Cze)

25 GREGAARD ​​WILSLY Jonas (Den)

26 STALNOV Nikita (Kaz)

27 ZEITS Andrey (Kaz)

 

AG2R LA MONDIALE (ALM) WorldTeam

 

31

32 BIDARD François (Fra)

33 BOUCHARD Geoffrey (Fra)

34 DUPONT Hubert (Fra)

35 GASTAUER Ben (Lux)

36 DENZ Nico (Ger)

37 VUILLERMOZ Alexis (Fra)

 

GAZPROM - RUSVELO (GAZ) Professional Team

 

41 VLASOV Aleksander (Rus)

42 SHALUNOV Evgeny (Rus)

43 SHILOV Sergey (Rus)

44 KULIKOV Vladislav (Rus)

45 RYBALKIN Aleksey (Rus)

46 ROVNY Ivan (Rus)

47 KOBERNYAK Evgeny (Rus)

 

TEAM SKY (SKY) WorldTeam

 

51 ELISSONDE Kenny (Fra)

52 FROOME Christopher (GBr)

53 GEOGHEGAN HART Tao (GBr)

54 PUCCIO Salvatore (Ita)

55 SIVAKOV Pavel (Rus)

56 BASSO Leonardo (Ita)

    

 

TEAM ARKÉA - SAMSIC (PCB) Professional Team

 

61 LE ROUX Romain (Fra)

62 BOUET Maxime (Fra)

63 FEILLU Brice (Fra)

64 GESBERT Elie (Fra)

65 LEDANOIS Kevin (Fra)

66 MAISON Jérémy (Fra)

67 MOINARD Amaël (Fra)

 

NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANÈ (NIP) Professional Team

 

71 MOSER Moreno (Ita)

72 SANTAROMITA Ivan (Ita)

73 OSORIO CARVAJAL Alejandro (Col)

74 ACOSTA OSPINA Ruben Dario (Col)

75 CIMA Damiano (Ita)

76 BAGIOLI Nicola (Ita)

77 CANOLA Marco (Ita)

 

MANZANA POSTOBÓN TEAM (MZN) Professional Team

 

81 REYES ORTEGA Aldemar (Col)

82 SÁENZ Nicolás (Esp)

83 GARCIA SOSA Jhojan Orlando (Col)

84 JARAMILLO DIEZ Daniel Alexander (Col)

85 SUAZA ARANGO Bernardo (Col)

86 QUINTERO NORENA Carlos Julian (Col)

87 OSORIO ARBOLEDA Juan Felipe (Col)

 

ANDRONI GIOCATTOLI - SIDERMEC (ANS) Professional Team

 

91 BISOLTI Alessandro (Ita)

92 BUSATO Matteo (Ita)

93 CATTANEO Mattia (Ita)

94 FLOREZ LOPEZ Miguel Eduardo (Col)

95 MASNADA Fausto (Ita)

96 MUÑOZ GIRALDO Daniel (Col)

97 GAVAZZI Francesco (Ita)

 

CAJA RURAL - SEGUROS RGA (CJR) Professional Team

 

101 ARANBURU DEBA Alex (Esp)

102 ABERASTURI IZAGA Jon (Esp)

103 AMEZQUETA MORENO Julen (Esp)

104 CAÑELLAS SÁNCHEZ Xavier (Esp)

105 CUADROS MORATA Alvaro (Esp)

106 IRISARRI RINCON Jon (Esp)

107 SERRANO Gonzalo (Esp)

 

BARDIANI CSF (BRD) Professional Team

 

111 WACKERMANN Luca (Ita)

112 CARBONI Giovanni (Ita)

113 COVILI Luca (Ita)

114 ORSINI Umberto (Ita)

115 ROMANO Francesco (Ita)

116 SAVINI Daniel (Ita)

117 SENNI Manuel (Ita)

 

EUSKADI BASQUE COUNTRY - MURIAS (EUS) Professional Team

 

121 BIZKARRA ETXEGIBEL Mikel (Esp)

122 UDONDO SANTAMARIA Gotzon (Esp)

123 BAGUES KALPARSORO Aritz (Esp)

124 LÓPEZ-COZAR Juan (Esp)

125 ITURRIA SEGUROLA Mikel (Esp)

126 BARCELÓ ARAGÓN Fernando (Esp)

127 SAMITIER SAMITIER Sergio (Esp)

 

NERI SOTTOLI SELLE ITALIA KTM (NSK) Professional Team

 

131 BONGIORNO Francesco Manuel (Ita)

132 GABBURO Davide (Ita)

133 RAGGIO Luca (Ita)

134 QUINTANA ROJAS Dayer Uberney (Col)

135 VELASCO Simone (Ita)

136 VISCONTI Giovanni (Ita)

137 ZARDINI Edoardo (Ita)

 

TEAM VORARLBERG SANTIC (VBG) Continental Team

 

141 SCHELLING Patrick (Sui)

142 THALMANN Roland (Sui)

143 BANZER Gordian (Sui)

144 GEISMAYR Daniel (Aut)

145 STÜSSI Colin (Sui)

146 KUEN Maximilian (Aut)

147 DÍAZ GALLEGO José Manuel (Esp)

 

TIROL KTM CYCLING TEAM (TIR) ​​Continental Team

 

151 BAYER Tobias (Aut)

152 DALLA VALLE Nicolas (Ita)

153 EL GOUZI Omar (Ita)

154 GAMPER Patrick (Aut)

155 GAMPER Mario (Aut)

156 WILDAUER Markus (Aut)

157 ZIMMERMANN Georg (Ger)

 

TEAM COLPACK (CPK) Continental Team

 

161 MEO Felix James (Aus)

162 BOTTA Davide (Ita)

163 DOUBLE Paul (GBr)

164 DURANTI Jalel (Ita)

165 GARAVAGLIA Giacomo (Ita)

166 ROCCHETTI Filippo (Ita)

167 TONIATTI Andrea (Ita)

 

TEAM FELBERMAYR SIMPLON WELS (RSW) Continental Team

 

171 BAJC Andi (Slo)

172 BRKIC Benjamin (Aut)

173 KRIZEK Matthias (Aut)

174 LEHNER Daniel (Aut)

175 MANGERTSEDER Matthias (Ger)

176 RABITSCH Stephan (Aut)

177 KIERNER Florian (Aut)

 

GIOTTI VICTORIA (GTV) Continental Team

 

181 CRISTA Daniel (Rou)

182 DIMA Emil (Rou)

183 KOBAYASHI Marino (Jpn)

184 ONESTI Emanuele (Ita)

185 STERBINI Simone (Ita)

186 VULCAN Denis-Marian (Rou)

187 ZURLO Federico (Ita)

 

Italy (ITA)

 

191 RAVANELLI Simone (Ita)

192 TAROZZO Manuele (Ita)

193 CACCIOTTI Andrea (Ita)

194 SANTORO Antonio (Ita)

195 CORRADINI Michele (Ita)

196 GRODZICKI Cezary (Ita)

197 TIZZA Marco (Ita)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3395343.jpg (56.0 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 23.04.2019, 18:24 | Повідомлення # 804
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тео Геоган Харт - переможець 1 етапу Тура Альп-2019



Перша перемога в професіоналах Тео Геогана Харта
 

 

  24-річний британський гонщик команди Sky Тео Геоган Харт (Tao Geoghegan Hart) здобув першу в професійній кар'єрі перемогу, вигравши 1-й етап Туру Альп-2019.

   За 14 км до фінішу на підйомі він разом зі своїм товаришем по команді Павлом Сіваковим відповів на атаку Вінченцо Нібалі (Bahrain Merida). На спуску відрив добрала прорідити група, і на фініші був розіграний спринт і Тео Геоган Харт першим перетнув фінішну лінію.

Тео Геоган Харт: «Я такий щасливий, що виграв. Сьогодні був прекрасний день і відмінний рельєф. Дуже радий взяти першу перемогу в Австрії. З тих пір, як два з половиною роки тому став професіоналом, намагався здобути перемогу, радий, що сьогодні не упустив цей шанс. Я задоволений, але вже думаю про майбутні етапах, про те, як взяти максимум з цього тижня.

 

  Я пару раз прискорювався, але зарано. На вершині підйому був зустрічний вітер, шкода, тому що до фінішу залишалося небагато. Але довелося їхати через плато перед фінальними кілометрами. Треба було думати про те, як працювати з двома гонщиками у відриві і в той же час не забувати про фініш. У мене хороший ривок, мені хотілося бути першим на фінішній прямій. Ми тричі проїжджали лінію фінішу, так що я все прорахував, на такому етапі подібний план спрацьовує.

 

  Хочу їхати гонку агресивно кожен день, як було сьогодні: атакувати, повертатися. Це ідеальна гонка для різних гонщиків. Ми планували вести її відкрито. У нас є три або чотири гонщика для фіналів і двоє на підтримку. Леонардо Бассо весь день чудово контролював відрив. Ми хотіли атакувати на фінальному підйомі, взяти на себе ініціативу, а потім подивитися, як буде розвиватися ситуація. Ми поїхали вчотирьох, але замість нас могли також скористатися ситуацією Кріс і Кенні.

 

  У нас кілька лідерів, з якими будемо вести гонку найближчі дні. На такому рельєфі генеральна класифікація може мінятися кожен етап.

 

Головна мета мого сезону - Джиро д'Італія-2019. Тур Альп - одна з моїх останніх перед італійським Гран-туром гонок ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3151405.jpg (43.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 24.04.2019, 11:29 | Повідомлення # 805
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Флеш Валлон-2019. Маршрут і претенденти
 

 

 

Мюр де Уї - підйом, крутий як стіна, став візитною карткою другий з Арденнський класик - Флеш Валлон, яка стартує 24 квітня. Цього року Флеш Валлон-2019 пройде в 83-й раз і стартує в місті Ан (Ans).

 

  Формула «Стріли Валлонії» - після двох перших підйомів йдуть три кола з потрійним проходженням Кот д'Ерефф, Кот де Шера і Мюр де Уї. Але щороку переможець визначаться на фінальному проходженні Мюр де Уї, підйому, де на 1300 м перепад висот складе 128 м, середній градієнт 9,8%. Перша крута секція Мюр де Уї з 11% градієнта, який утримується після правого і лівого повороту. А ключова частина підйому - S-подібний поворот з градієнтом більше 20%.

Підйоми Флеш Валлон-2019:
 

1 Côte de Tancrémont 47,0 / 148,5 2,6 км з 5,9%

 2 Côte des Forges 58,0 / 137,5 1,3 км з 7,8%

 3 Côte d'Ereffe (1) 121,0 / 74,5 2,1 км з 5,0%

 4 Côte de Cherave (1) 132,0 / 63,5 1,3 км з 8,1%

 5 Mur de Huy (1) 137,5 / 58,0 1,3 км з 9,6%

 6 Côte d'Ereffe (2) 150,5 / 45,0 2,1 км з 5,0%

 7 Côte de Cherave (2) 161,0 / 34,5 1,3 км з 8,1%

 8 Mur de Huy (2) 166,5 / 29,0 1,3 км з 9,6%

 9 Côte d'Ereffe (3) 179,5 / 16,0 2,1 км з 5,0%

10 Côte de Cherave (3) 190,0 / 5,5 1,3 км з 8,1%

11 Mur de Huy (3) 195,5 / 0,0 1,3 км з 9,6%

 

 

  Скотт Сандерленд (Scott Sunderland), колишній велогонщик і спортивний директор, який став генеральним директором фламандських класик і відповідає за організацію таких перегонів як Гент-Вевельгем, Омлоп Хет Ніусблад і Тура Фландрії пояснив, чому всі команди чекають фінального сходження на Мюр де Уї: «В фіналі класик групи гонщиків більш численною не тому, що гонки стали легше, як дехто вважає. Це не так. Просто тепер кожен знає, що роблять інші суперники. Інформація про тренування і дослідження стали доступні, ніхто більше не може приховувати секрети гуру або тренерів. Той факт, що більшість велосипедів для професіоналів виготовляються на парі фабрик на Тайвані, також робить рівень пелотону більш менш рівним. Саме тому більше гонщиків бореться за перемогу ».

 

 

претенденти
 

  Переможець Флеш Валлон-2018 Жуліано Алафіліпп (Deceuninck-Quick Step) буде захищати свій титул. У числі його основних суперників діючий чемпіон світу Алехандро Вальверде (Movistar), п'ятиразовий переможець Флеш Валлон, вже більше десяти років є фаворитом цієї класики. Ден Мартін (UAE Team Emirates) - триразовий призер Флеш Валлон, ще жодного разу не піднімався на першу сходинку подіуму, і в черговий раз буде пробувати отримати перемогу на вершині Мюр де Уї.

 

  Ден Мартін: «Коли вперше проїхав Флеш Валлон в 2009, відразу закохався в цю гонку. Її атмосфера не схожа ні на що. Гонка нервова, де кожен бореться за позиції, напруга лише зростає до фінального проходженню Мюр де Уї. Класика, яка потребує стратегії. Чудова і важка. Майже кожен раз, коли фінішував на подіумі, просто падав після фінішу. Цю гонку мені дуже хочеться виграти.

 

  Алехандро Вальверде любить цю гонку майже так само, як я. І він не відчуває тиску після стількох перемог, здобутих на Флеш Валлон. Але він залишається фаворитом. Хоча не можна будувати гонку, грунтуючись на діях одного суперника. Фаворитів багато. Рівень гонщиків в цьому році дуже високий, впевнений, класика вийде відкритою ».

 

 Серед претендентів призер минулого року Йєллі Ванендерт і його товариш по команді Тім Велленса (Lotto Soudal), а також Ділан Тёнс (Bahrain Merida), Майкл Меттьюс (Sunweb), Бауков Моллема (Trek-Segafredo), Міхал Квятковські (Sky), Роман Кройцігер (Dimension Data), Майкл Вудс (EF Education First), Максиміліан Шахманов (Bora-hansgrohe), Якоб Фульсанг (Astana) та інші.

 

  В цьому році в число охочих позмагатися за подіум на цій класиці влилися Петер Саган (Bora-hansgrohe), який лише раз в кар'єрі проїхав Флеш Валлон в 2013, зайнявши тоді 12-е місце, і Адам Йейтс (Mitchelton-Scott), який раніше двічі стартував на класиці (2014 і 2016), але не показував високого результату.

 

 Попередній стартовий склад Флеш Валлон-2019:

DECEUNINCK - QUICK-STEP (DQT) WorldTeam



1 ALAPHILIPPE Julian (Fra)

2 CAVAGNA Rémi (Fra)

3 DEVENYNS Dries (Bel)

4 HONORÉ Mikkel (Den)

5 MAS NICOLAU Enric (Esp)

6 SERRY Pieter (Bel)

7 VAKOC Petr (Cze)



MOVISTAR TEAM (MOV) WorldTeam



11 VALVERDE BELMONTE Alejandro (Esp)

12 AMADOR BIKKAZAKOVA Andrey (CRc)

14 BETANCUR GOMEZ Carlos Alberto (Col)

15 CASTRILLO Jaime (Esp)

16 ERVITI Imanol (Esp)

17 VERONA QUINTANILLA Carlos (Esp)

18 ANACONA Winner Anrew (Col)



LOTTO SOUDAL (LTS) WorldTeam



21 VANENDERT Jelle (Bel)

22 ARMEE Sander (Bel)

23 LAMBRECHT Bjorg (Bel)

24 MARCZYNSKI Tomasz (Pol)

25 MONFORT Maxime (Bel)

26 VAN DER SANDE Tosh (Bel)

27 WELLENS Tim (Bel)



MITCHELTON - SCOTT (MTS) WorldTeam



31 YATES Adam (GBr)

32 ALBASINI Michael (Sui)

33 GRMAY Tsgabu Gebremaryam (Eth)

34 HOWSON Damien (Aus)

35 IMPEY Daryl (RSA)

36 SCHULTZ Nicholas (Aus)

37 SMITH Dion (NZl)



TEAM SUNWEB (SUN) WorldTeam



41 MATTHEWS Michael (Aus)

42 BAKELANTS Jan (Bel)

43 FRÖHLINGER Johannes (Ger)

44 KÄMNA Lennard (Ger)

45 ROCHE Nicholas (Irl)

46 STORK Florian (Ger)

47 VERVAEKE Louis (Bel)



TREK - SEGAFREDO (TFS) WorldTeam



51 MOLLEMA Bauke (Ned)

52 BERNARD Julien (Fra)

53 CICCONE Giulio (Ita)

54 CONCI Nicola (Ita)

55 FELLINE Fabio (Ita)

56 GOGL Michael (Aut)

57 SKUJINS Toms (Lat)



AG2R LA MONDIALE (ALM) WorldTeam



61 BARDET Romain (Fra)

62 CHEREL Mickaël (Fra)

63 CHEVRIER Clement (Fra)

64 COSNEFROY Benoit (Fra)

65 FRANK Mathias (Sui)

66 PARET-PEINTRE Aurélien (Fra)

67 WARBASSE Larry (USA)



BORA - HANSGROHE (BOH) WorldTeam



71 SAGAN Peter (Svk)

72 BENEDETTI Cesare (Ita)

73 FORMOLO Davide (Ita)

74 KONRAD Patrick (Aut)

75 MCCARTHY Jay (Aus)

76 MÜHLBERGER Gregor (Aut)

77 SCHACHMANN Maximilian (Ger)



TEAM SKY (SKY) WorldTeam



81 KWIATKOWSKI Michal (Pol)

82 DE LA CRUZ MELGAREJO David (Esp)

83 DUNBAR Eddie (Irl)

84 GOLAS Michal (Pol)

85 POELS Wouter (Ned)

86 ROSA Diego (Ita)

87 VAN BAARLE Dylan (Ned)



TEAM DIMENSION DATA (TDD) WorldTeam



91 KREUZIGER Roman (Cze)

92 GASPAROTTO Enrico (Ita)

93 JANSE VAN RENSBURG Jacques (RSA)

94 KING Benjamin (USA)

95 SLAGTER Tom Jelte (Ned)

96 THOMSON Jay Robert (RSA)

97 VALGREN ANDERSEN Michael (Den)



GROUPAMA - FDJ (GFC) WorldTeam



101 GAUDU David (Fra)

102 LUDVIGSSON Tobias (Swe)

103 MADOUAS Valentin (Fra)

104 MOLARD Rudy (Fra)

105 REICHENBACH Sébastien (Sui)

106 SEIGLE Romain (Fra)

107 VINCENT Leo (Fra)



UAE TEAM EMIRATES (UAD) WorldTeam



111 MARTIN Daniel (Irl)

112 FARIA DA COSTA Rui Alberto (Por)

113 HENAO MONTOYA Sergio (Col)

114 MORI Manuele (Ita)

115 POGACAR Tadej (Slo)

116 SUTHERLAND Rory (Aus)

117 ULISSI Diego (Ita)



ASTANA PRO TEAM (AST) WorldTeam



121 FUGLSANG Jakob (Den)

123 FRAILE MATARRANZ Omar (Esp)

124 IZAGUIRRE INSAUSTI Gorka (Esp)

125 LUTSENKO Alexey (Kaz)

126 SANCHEZ GIL Luis Leon (Esp)

127 VILLELLA Davide (Ita)

128 IZAGUIRRE INSAUSTI Ion (Esp)



TEAM KATUSHA ALPECIN (TKA) WorldTeam



131 BATTAGLIN Enrico (Ita)

132 CRAS Steff (Bel)

133 GONCALVES Jose (Por)

134 GUERREIRO Ruben (Por)

135 HAAS Nathan (Aus)

136 SMIT Willie (RSA)

137 STRAKHOV Dmitrii (Rus)



TEAM JUMBO - VISMA (TJV) WorldTeam



141 GESINK Robert (Ned)

142 BOUWMAN Koen (Ned)

143 DE PLUS Laurens (Bel)

145 HOFSTEDE Lennard (Ned)

146 LINDEMAN Bertjan (Ned)

147 MARTENS Paul (Ger)

149 ROOSEN Timo (Ned)



COFIDIS, SOLUTIONS CRÉDITS (COF) Professional Team



151 HERRADA LOPEZ Jesús (Esp)

153 LE TURNIER Mathias (Fra)

154 MATE MARDONES Luis Angel (Esp)

155 PEREZ Anthony (Fra)

156 PERICHON Pierre-Luc (Fra)

157 SIMON Julien (Fra)

158 CLAEYS Dimitri (Bel)



BAHRAIN - MERIDA (TBM) WorldTeam



161 TEUNS Dylan (Bel)

162 BOLE Grega (Slo)

165 PIBERNIK Luka (Slo)

166 POZZOVIVO Domenico (Ita)

167 MOHORIC Matej (Slo)

168 CARUSO Damiano (Ita)

169 HAUSSLER Heinrich (Aus)



EF EDUCATION FIRST (EF1) WorldTeam



171 WOODS Michael (Can)

172 BENNETT Sean (USA)

173 BROWN Nathan (USA)

174 CLARKE Simon (Aus)

175 CRADDOCK Lawson (USA)

176 HOWES Alex (USA)

179 WHELAN James (Aus)



CCC TEAM (CPT) WorldTeam



181 PAUWELS Serge (Bel)

182 BARTA William (USA)

183 CERNY Josef (Cze)

184 DE MARCHI Alessandro (Ita)

185 KOCH Jonas (Ger)

186 OWSIAN Lukasz (Pol)

187 ROSSKOPF Joey (USA)



RALLY UHC CYCLING (RLY) Professional Team



191 MCNULTY Brandon (USA)

192 ANDERSON Ryan (Can)

193 CARPENTER Robin (USA)

194 DE VOS Adam (Can)

195 JOYCE Colin (USA)

196 MANNION Gavin (USA)

197 TUFT Svein (Can)



SPORT VLAANDEREN - BALOISE (SVB) Professional Team



201 VAN GESTEL Dries (Bel)

202 DELTOMBE Kevin (Bel)

203 PLANCKAERT Emiel (Bel)

204 SPRENGERS Thomas (Bel)

205 VAN GOMPEL Matthias (Bel)

206 VAN ROOY Kenneth (Bel)

207 VERWILST Aaron (Bel)



WANTY - GOBERT CYCLING TEAM (WGG) Professional Team



211 MARTIN Guillaume (Fra)

212 DE CLERCQ Bart (Bel)

213 DEGAND Thomas (Bel)

214 DOUBEY Fabien (Fra)

215 EIKING Odd Christian (Nor)

216 KREDER Wesley (Ned)

217 MINNAARD Marco (Ned)



ISRAEL CYCLING ACADEMY (ICA) Professional Team



221 HERMANS Ben (Bel)

222 GEBREMEDHIN ANDEMESKEL Awet (Swe)

223 AVILA VANEGAS Edwin Alciviades (Col)

226 JENSEN August (Nor)

227 TUREK Daniel (Cze)

228 CARISEY Clément (Fra)

229 SAGIV Guy (Isr)



WALLONIE BRUXELLES (WVA) Professional Team



231 LIETAER Eliot (Bel)

232 ISTA Kevin (Bel)

233 MOLLY Kenny (Bel)

234 MORTIER Julien (Bel)

235 PAASSCHENS Mathijs (Ned)

236 PEYSKENS Dimitri (Bel)

237 WIRTGEN Tom (Lux)



EUSKADI BASQUE COUNTRY - MURIAS (EUS) Professional Team



241 RODRIGUEZ GARAIKOETXEA Óscar (Esp)

242 BARRENETXEA URIARTE Ander (Esp)

243 BARTHE Cyril (Fra)

245 GONZALEZ Mario (Esp)

246 IRIZAR LASKURAIN Julen (Esp)

247 SÁEZ BENITO Hector (Esp)

249 RODRIGUEZ RECHE Sergio (Esp)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 9763447.jpg (53.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 24.04.2019, 11:33 | Повідомлення # 806
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Павло Сиваков - переможець 2 етапу Тура Альп-2019



Павло Сиваков здобув першу перемогу в професіоналах, вигравши королівський гірський етап Туру Альп-2019. На 2-му етапі 21-річний російський гонщик команди Sky відібрали в групу лідерів, з якої атакував за 3,2 км до фінішу. За 2 км до фінішу Павла Сивакова добрав чеський гонщик команди Astana Ян Хирт, але на крутому підйомі до фінішу за 200 м до фінішної межі Павло Сиваков прискорився, поїхав від суперника і здобув перемогу на етапі. Також Павло Сиваков надів майку лідера генеральної класифікації, яку перехопив у товариша по команді Тео Геогана Харта.

Павло Сиваков: «Коли звикаєш перемагати, то весь час продовжуєш домагатися перемог, і в кінці кінців вони приходять. Я знав, що одного разу цей день настане, але не думав, що так скоро. До сих пір не можу повірити, що виграв етап. Перемога тут дає впевненість перед Джиро д'Італія-2019.

 

  На коротких етапах неможливо повністю контролювати гонку, тому нашій команді необхідні дві карти. За цим цікаво спостерігати, але для нас це важко. Якщо Тео поїде у відрив, він може повернути майку. Головна мета - перемога команди.

 

  Ми не могли б бажати кращого старту гонки - у нас дві перемоги після двох етапів. Це неймовірно. Вчора Тео здобув свою першу перемогу, сьогодні перша перемога в професіоналах у мене. Приголомшливо!

 

  У команді завжди існує невелика суперництво. Не думаю, що це погано. Це добре. Ми підштовхуємо один одного на вершину, хочемо ставати краще і сильніше з кожним разом. Вчора я віз, а він сидів за іншими хлопцями. Один день для мене, інший для нього. Можливо, завтра знову буде його день.

 

  У нас дуже сильна молода група. Ми відмінно працюємо разом, і сьогоднішній етап це доводить. Фаворити стежили за Тео, а я скористався шансом у відриві. Дякую йому і всю команду за роботу ».

 

  Тео Геоган Харт: «Сильна команда бере кількістю гонщиків. Ми використовували це весь час, коли я виступав в аматорській команді (Hagens Berman Axeon). Приємно, коли ця тактика ідеально спрацьовує. Я сказав Павлу, що йому необхідно стежити за ситуацією, і якщо він буде другим в загальному заліку, це ідеально. Потім на спуску пелотон порвався, він відібрали в першу групу, а потім розчавив всіх на фінальному підйомі. Двоє найсильніших (Вінченцо Нібалі і Рафал Майка) виявилися ізольовані, а мій товариш по команді зміг взяти перемогу ».

 

  Ян Хирт: «Мені дуже хотілося виграти етап, відчував себе досить добре. Нашою метою сьогодні була боротьба за перемогу. Але в кінці мені не вистачило потужності, я не зміг відповісти на спринт Сивакова. Це моя перша гонка за два місяці, відчуваю, що ні влився в ритм гонки. Це виявилося під час останнього підйому.

 

  Однак на даний момент я цілком задоволений своєю формою, яка з кожним днем ​​стає все краще. На цей етап у нас була розроблена хороша стратегія, в фіналі я зміг приєднатися до Микити Стальнову, виїхати з групою з п'яти гонщиків.

 

  Остання гора проходилася швидко, було важко, але я зумів поїхати за Сіваковим, наздогнав його за 2 км до фінішу. У підсумку зробив все, що було в моїх силах, і фінішував другим ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7013012.jpg (36.6 Kb)
 
GADДата: Четвер, 25.04.2019, 18:46 | Повідомлення # 807
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Падіння і травми гонщиків на Флеш Валлон-2019
 

 


  За 35 км до фінішу на класиці Флеш Валлон-2019 на спуску впали Доменіко Поццовіво (Bahrain-Merida), Адам Йейтс (Mitchelton-Scott) і Роман Кройцігер (Dimension Data). Доменіко Поццовіво і Романа Кройцігера відвезли з гонки в машині швидкої допомоги.

Доменіко Поццовіво, який вдарився обличчям, отримав струс мозку, садна на плечі, лікті, коліні, але, на щастя, не виявлено травми хребта.

  Рік Вербрюгген, спортивний директор команди Bahrain-Merida: «Коли Поццовіво приєднається до команди в готелі, ми оцінимо його стан перед Льєж-Бастонь-Льєж».

 

Роман Кройцігер (Dimension Data) отримав забій правого плеча з підозрою на перелом ключиці.

У команди Mitchelton-SCOTT фінішував лише Дамьен Хаусон, а шість його товаришів по команді зійшли через падіння. Адам Йейтс уникнув серйозних травм.

 

  Метт Уайт, спортивний директор команди Mitchelton-SCOTT: «Шість з семи наших гонщиків потрапили в завали, деякі з них падали кілька разів. На щастя, ніхто серйозно не постраждав. Коли Адам Йейтс впав разом з Ніко Шульцем і чотирма або п'ятьма іншими за коло до фінішу, стало зрозуміло, що на цьому їх гонка закінчена. Але, здається, все буде гаразд до неділі ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 0062971.jpg (25.3 Kb)
 
GADДата: Четвер, 25.04.2019, 18:50 | Повідомлення # 808
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Жуліано Алафіліпп - переможець Флеш Валлон-2019



26-річний французький гонщик команди Deceuninck-Quick Step Жуліано Алафіліпп другий рік поспіль став переможцем класики Флеш Валлон. Цього року Алафіліпп повторив досягнення Едді Меркса (1967, 1972), Мауріціо Фондріеста (1993), Лорана Жалабера (1995), вигравши в один рік Мілан-Сан-Ремо і Флеш Валлон.

 

  Переможець Флеш Валлон, як завжди, визначився на третьому, фінальному проходженні Мюр де Уї. За 500 м до фінішу з групи, в якій до фіналу залишилося близько 30 гонщиків, атакував Якоб Фульсанг і якийсь час датський гонщик команди Astana утримував просвіт. Але Жуліано Алафіліпп наздогнав датського гонщика, а потім за 120 м до фінішу атакував і обійшов його.

 

Якоб Фульсанг фінішував другим, а Дієго Улісс (UAE Team Emirates) замкнув трійку призерів Флеш Валлон-2019.

Жуліано Алафіліпп: «У минулому році на Флеш Валлон я здобув першу велику перемогу в кар'єрі, радий повторити успіх. Тепер впевнений, що ця гонка підходить мені найбільше. З першого участі в цій класиці я завжди фінішував на подіумі. Але тепер смак перемоги іншого, тому що цей випуск був набагато важчим. Я неймовірно пишаюся нашою командою, яка ідеально провела гонку, захищала мене з кілометра нуль, переслідувала все відриви і весь час тримала мене на правильній позиції. Щасливий, що зміг принести перемогу команді.

 

  Не можу сказати, що сьогодні відчував на собі тиск, але, звичайно, всі погляди були спрямовані на мене. Ви бачили, що кілька гонщиків намагалися виїхати до Мюр де Уї, але моя команда разюче відпрацювала, контролюючи все. Вітер змусив всіх нервувати з самого старту, що давило психологічно.

 

  Фінальні 300 м їхати було дуже важко через зустрічного вітру. Але я точно розрахував момент, прискорився трохи пізніше. Як я вже говорив, ця гонка була важкою, тому перемога не тільки принесла мені величезне задоволення, але ще й дає величезну мотивацію перед Льєж-Бастонь-Льєж-2019 ».

Якоб Фульсанг: «Я посунувся на крок ближче до верхньої сходинки подіуму. У неділю на Амстел Голд Рейс був розчарований тим, як ми закінчили гонку. Але сьогодні ми викладалися по повній до фінішу. Коли Жуліано мене обійшов, я зумів його добрати, але обійти його вже не вийшло. Ми відмінно поборолися. На цей раз подіум мене радує більше, тому що Флеш Валлон мені не підходить.

 

  Сьогодні був нервовий день, з сильним вітром і завалами. Наша тактика полягала в тому, щоб я якомога спокійніше доїхав до фінального підйому і виклався там повністю, щоб атакував нема на фінальних сотнях метрах, а прямо на середині підйому, надавав таким чином на вибухових гонщиків. В основному так і вийшло за винятком того, що Жулиана Алафіліппа зупинити було неможливо. Коли він обійшов мене, я міг обійти його лише на фініші, але на фінальних метрах у мене в ногах вже нічого не залишилося. Ми з ним хороші друзі, я поважаю Жулиана як гонщика. Зрештою, моя спеціалізація - більше багатоденні гонки, де у нього може бути більше слабких місць. Але він більш вибуховий, і такі класики підходять йому.

 

 Хочу подякувати товаришів по команді за їх чудову роботу сьогодні. Результат показує, що зараз я в хорошій формі. З нетерпінням чекаю неділі ».

 

 

  Дієго Улісс: «Сьогодні відчував себе відмінно. Не можу сказати, що про щось шкодую. Мені випала чудова можливість, а Фульсанга і Алафіліппа перемогти було неможливо. Я зробив все що міг.

 

  На останньому колі атакував, як планували, але потім побачив, що виїхати не дадуть. Коли мене повернули в групу, нашого лідера Дена Мартіна вже не було в гонці, про що мені сказали по радіо, тому я постарався зберегти якомога більше сил на фінальний підйом. Повинен сказати, що дуже стабільно пройшов його і навіть трохи здивувався, тому що мені завжди дуже важко давалися останні 200 м, але не цього разу.

 

  Мій результат нічого не змінює щодо Льєж. Ден вже вигравав Льєж-Бастонь-Льєж, був на подіумі, ми дуже поважаємо його. У неділю вся команда буде працювати на Дена ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 6286115.jpg (59.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 26.04.2019, 15:35 | Повідомлення # 809
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Льєж-Бастонь-Льєж-2019. прев'ю



Льєж-Бастонь-Льєж, Монумент велоспорту, що закриває кампанію весняних класик, пройде 28 квітня. Цю гонку називають «Старою" або "Старої дамою", так як вона була заснована в 1892 році.

"Найстарша / La Doyenne" пройде в 105-й і здається молодше через те, що не проводилася з 1895 по 1907 і в роки світових воєн. Історія робить Льєж-Бастонь-Льєж найпрестижнішої з Арденнський класик. «Стара дама» залишається молодою, хоч і народилася 127 весен тому, а організатори додають новизни, вносячи зміни в її маршрут.

256 км дистанції з проходженням 11 крутих підйомів визначать переможця. На відміну від випусків минулих років фініш класики повертається в серце Льєжа, туди, де Едді Меркс п'ять разів святкував перемогу.

Через перенесення фінішу організатори відмовилися від підйому Сан-Ніколя (Côte de Saint-Nicolas / 1200 м із середнім градієнтом 8,6%).

Але в цьому році організатори повернули проходження підйому Кот-де-Стоці (Côte de Stockeu) з 12,5% середнього градієнта на 1 км довжини, а також Кот-де-ла-От-Леве (Côte de la Haute-Levée) з 5,6% на 3,6 км.

Нагадаємо, що підйом Стоці називають «підйомом-вбивцею», на деяких секціях, що проходять в лісі, дорога настільки вузька, що проїхати поруч зможуть не більше трьох гонщиків. Найважча секція Стоці проходить біля монумента, встановленого на честь п'ятикратного переможця Льєж-Бастонь-Льєж Едді Меркса.

Після Кот-де-ла-Редут (Côte de La Redoute) з 8,9% на 2 км за 37 км до фінішу перед Кот-де-ла-Рош-о-Фоконье додався підйом Кот-де-Форже (Côte des Forges ), 1,3 км з 7,8% за 26 км до фінішу.

Фінальним, 11-м підйомом стане Кот-де-ла-Рош-о-Фоконье - 1,3 км з 11%, після якого до фінішу залишиться 15 км по рівнині. Рош-о-Фоконье часто називають «чудовиськом» - це б'є по ногах суворий підйом протяжністю 1,1 км із середньою градієнтом 9,9%. Вузька, круто здіймається вгору дорога з'явилася на дистанції «Найстарішою» в 2008 році, але швидко стала сприйматися як невід'ємна частина класики.

Підйоми Льєж-Бастонь-Льєж-2019:

1 Côte de la Roche-en-Ardenne 75,0 / 181,0 2,8 км з 6,2%

2 Côte de Saint-Roch 121,0 / 135,0 1,0 км з 11,2%

3 Côte de Mont-le-Soie 161,0 / 95,0 1,7 км з 7,9%

4 Côte de Wanne 169,5 / 86,5 3,6 км з 5,1%

5 Côte de Stockeu 176,0 / 80,0 1,0 км з 12,5%

6 Côte de la Haute-Levée 181,5 / 74,5 3,6 км з 5,6%

7 Col du Rosier 194,5 / 61,5 4,4 км з 5,9%

8 Col du Maquisard 207,0 / 49,0 2,5 км з 5,0%

9 Côte de La Redoute 219,0 / 37,0 2,0 км з 8,9%

10 Côte des Forges 231,0 / 25,0 1,3 км з 7,8%

11 Côte de la Roche-aux-Faucons 241,0 / 15,0 1,3 км з 11,0%

Кожен з підйомів може стати трампліном для вирішальної атаки і формування переможного відриву.

Команда Deceuninck-Quick Step вийде на старт з двома переможцями Льєж-Бастонь-Льєж, і призером цієї класики - Боб Юнгельс захищатиме свій титул, Філіп Жільбер спробує повторити успіх 2011 року, а Жуліано Алафіліпп, який посів 2-е місце в 2015 році, буде пробувати додати в свій вражаючий список перемог у цьому сезоні ще одну класику-Монумент велоспорту.

Серед суперників команди Deceuninck-Quick Step окремо варто виділити Алехандро Вальверде (Movistar), який має шанс довести кількість перемог на цій класиці до п'яти і зрівнятися з Едді Меркс. Алехандро Вальверде в п'ятнадцятий раз в кар'єрі вийде на старт Льєж-Бастонь-Льєж, але вперше поїде гонку в райдужній майці чинного чемпіона світу.

Претендентами також є переможець 2013 року і призер 2017 року Ден Мартін (UAE Team Emirates), Ваут Пулс, який виграв Льєж в 2016, а також його товариш по команді Sky Міхал Квятковські, що став призером класики в 2017;

призери минулого року Майкл Вудс (EF Education First) і Роман Барді (AG2R), а також Майкл Меттьюс і Том Дюмулін (Sunweb), Енріко Гаспаротто (Dimension Data), Йєллі Ванендерт і Тім Велленса (Lotto Soudal), Якоб Фульсанг і Олексій Луценко (Astana), Вінченцо Нібалі, Ділан Тёнс, Матей Мохоріч (Barhain-Merida), Грег Ван Авермат і Алессандро Де Марки (ССС), Максиміліан Шахманов (Bora-hansgrohe), Міхаель Альбазіні (Mitchelton-Scott) і інші.


За матеріалами : https://u.to/xIeyEg
Прикріплення: 3448813.jpg (112.2 Kb)
 
GADДата: Субота, 27.04.2019, 19:37 | Повідомлення # 810
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Павло Сиваков - переможець Туру Альп-2019



21-річний велогонщик команди Sky Павло Сиваков здобув перемогу на п'ятиденному велогонці Тур Альп-2019. Він став другим з наймолодших і першим російським переможцем в історії цієї гонки.

 

 Майку лідера гонки Павло Сиваков надів після перемоги на 2-му етапі. На фінальному, 5-му етапі, велика група гонщиків виїхала у відрив і за 20 км до фінішу 25-річний італійський гонщик команди Androni Giocattoli - Sidermec Фаусто Маснада на якийсь час став віртуальним лідером гонки. Чотириразовий переможець Тур де Франс Кріс Фрум допоміг своїм молодим товаришам по команді Павлу Сіваковим і Тео Геогану Харту скоротити просвіт, працюючи в голові групи.

 

  Потім Павло Сиваков відповів на кілька атак Вінченцо Нібалі (Bahrain-Merida), а на фінальному спуску Тео Геоган Харт допоміг скоротити перевагу відриву. Фаусто Маснада, який атакував з відриву, став переможцем 5-го етапу, а в загальному заліку завершив гонку, замкнувши топ-5.

Тео Геоган Харт, який виграв на Туре Альп-2019 два етапи, в генеральній класифікації зайняв 2-е місце, Вінченцо Нібалі замкнув трійку призерів.

 

  Павло Сиваков: «Сьогодні етап виявився підступним, поїхав дуже сильний відрив, але команда спрацювала ідеально. Я трохи нервував, але навіть маючи сім хвилин відставання від відриву, я знав, що хлопці зроблять все, що в їх силах, що навіть якщо не зможу боротися за перемогу на етапі, зможу захистити перемогу в загальному заліку. І це було приголомшливо. Це скоріше перемога команди, ніж моя.

 

Ми стабільно виступали весь тиждень. Тео виграв два етапи, а сьогодні ми взяли перемогу на гонці. У мене немає слів!

 

  На фінальному підйомі Кріс був неймовірний, майже весь підйом відпрацював в поодинці і закрив великий просвіт. Приголомшливо бути його товаришем по команді ».

 

  Тео Геоган Харт: «Ми весь час тримали ситуацію під контролем, але кілька разів були моменти, коли розрив виростав дуже сильно, і не вдавалося його скоротити, незважаючи на всі зусилля. Це викликало побоювання, але Ніко Порталь (спортивний директор команди Sky) абсолютно не хвилювався, завдяки чому ми теж були спокійні.

 

  Фрум провів величезну зміну, і нам пощастило, що під час підйомів траплялися дуже зручні плато, де я міг їхати дуже швидко. У підсумку, думаю, саме ці два фактори нам допомогли.

 

  Ми весь час перевіряли, який проміжок, і знали, що треба робити. На фінальних 8 кілометрах нам стало ясно, що ми зробили все, що треба, тому змогли трохи розслабитися і просто доїжджати до фінішу.

 

  Думаю, перше і друге місця в загальному заліку для команди Sky - ідеальний результат. Ми злагоджено працювали всією командою, дотримувалися плану. Це було чудове виступ на нашій останній багатоденній гонці, де ми виступали як команда Sky ».

 

  Вінченцо Нібалі: «Ці п'ять етапів допомогли перевірити мою форму. Я задоволений, тому що з кожним днем ​​їхав все краще. Завтра вранці їду до Бельгії, в неділю вийду на старт в Льєжі, поїду Монумент, класику, яка мені завжди подобалася. Я одного разу був близько до перемоги. Думаю, готовий показати більш високий результат ».

 

  Фаусто Маснада: «Я дуже радий, що етап пройшов так, як планувалося. Я сподівався виїхати в великий відрив, і знайшов таку групу. Навіть коли у нас була велика перевага, я все одно вважав, що загальний залік поза досяжністю, тому сфокусувався лише на боротьбі за перемогу на етапі. Тепер впевненість в своїх силах перед Джиро д'Італія стала більше - у мене і високе місце в генеральній класифікації, і дві перемоги на етапах ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2419591.jpg (58.9 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх