Четвер, 25.04.2024, 06:19
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Субота, 30.03.2019, 16:35 | Повідомлення # 781
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Зденек Штибар - переможець класики E3 BinckBank-2019



Зденек Штибар: «Все гонщики Deceuninck - Quick Step здатні перемагати, в цьому сила команди»



33-річний чеський гонщик Зденек Штибар здобув другу в цьому році перемогу на класиці Світового туру, після Omloop Het Nieuwsblad-2019 піднявшись на першу сходинку подіуму E3 BinckBank Classic-2019, завдяки чому число перемог команди Deceuninck-Quick Step в сезоні досягло 20.



Каспер Асрген і Ільо Кейссі контролювали ситуацію на початку гонки, а потім за 60 км до фінішу Боб Юнгельс атакував на Бойгнеберге і поодинці перекласти в відрив дня, після чого просіяв його на Патерберге. За 30 км до фінішу Юнгельс поїхав від своїх попутників, маючи в запасі хвилину переваги над групою переслідувачів, що сформувалася на Патерберге. У цій групі перебував і Зденек Штибар.



Одиночний відрив Боба Юнгельса закінчився за 7 км до фінішу, коли його добрала група в складі Грега Ван Авермата (CCC), Ваут Ван Арта (Jumbo-Visma), Альберто Беттіоля (EF Education First) і Зденека Штибара. Боб Юнгельс потім кілька разів намагався атакувати, змушуючи суперників закривати просвіти. Зденек Штибар також намагався виїхати від суперників. У фіналі за 200 м до фінішу він прискорився і обійшов Ваут Ван Арта і Грега Ван Авермата, ставши п'ятим в історії велоспорту гонщиком, який виграв в один сезон і класику Омлоп Хет Ніусблад, і Е3 Харельбеке.

Зденек Штибар: «Я неймовірно щасливий! Перемогти в Харельбеке після Омлопа приголомшливо. Але у мене б не вийшло це зробити без неймовірної команди. У нас така сильна команда, всі наші гонщики здатні перемагати в гонках, саме це одна з причин, яка повертає ситуацію в нашу користь. Боб був творцем моєї перемоги, я б не виграв без нього. Дякую йому за величезну допомогу.



Я сказав Бобу, щоб він просто їхав, якщо відчуває себе добре. І ви бачили, що його атака створила тиск на пелотон, дозволивши нам зберегти сили. Те, що він знаходився попереду, створило ідеальну для мене ситуацію. Мені залишалося просто прикривати атаки на важливих підйомах.



Коли Боба наздогнали, я запитав, як він себе почуває, і сказав йому спробувати ще раз атакувати, якщо у нього залишилися сили. Так що він знову поїхав вперед, змусивши інших переслідувати. Потім я прискорився і видав максимальну швидкість, сподівався, що іншим буде важко. А у мене ще залишалися сили для спринту. У підсумку все склалося для нас чудово.



Думаю, найбільша зміна в мені - набутий додатковий досвід. Щороку вчуся чомусь новому, думаю, в цьому різниця. Тепер я розумію, де повинен знаходитися попереду, а де досить бути на п'ятій позиції, а де потрібно вийти на другу, а де я можу взагалі бути на 200-й позиції. Думаю, саме це в фіналі грає роль. Є роки, коли ти в хорошій формі, але у тебе не виходить показати ніякого результату, або ж ти не перемагаєш. В цьому році у мене і форма гарна, і в гонках перебуваю там, де потрібно ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1793535.jpg (88.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 30.03.2019, 16:51 | Повідомлення # 782
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Максиміліан Шахманов - переможець 5 етапу Вуельти Каталонії-2019



Максиміліан Шахманов перемагає з сольного відриву, Еган Берналь пішки перетинає фініш на 5-му етапі Вуельти Каталонії-2019
 

 

  25-річний німецький гонщик команди Bora-hansgrohe Максиміліан Шахманов (Maximilian Schachmann) другий рік поспіль здобуває перемогу з відриву на етапі Вуельти Каталонії. У минулому році він став переможцем 6-го етапу, на цей раз Максиміліан Шахманов, відібрали у відрив дня, атакував поодинці за 10 км до фінішу, на спуску, і взяв перемогу на 5-му етапі Вуельти Каталонії-2019 з 13 секундним перевагою.

Максиміліан Шахманов: «Я в гарній формі, мені хотілося здобути ще одну перемогу на етапі Вуельти Каталонії. Після другого і четвертого місць я хотів спробувати знову, тому що попереду залишилося не так багато етапів. Я приєднався до відриву, а за 20 км до фінішу подумав, що у нас є шанс утриматися до кінця етапу. Весь день був зустрічний вітер, що було не на нашу користь, але я відчував себе чудово. На спуску я атакував. Взагалі-то, так, на спуску, я їхав вперше. Мені було видно, що перевага то росте, то падає, а не просто тане. А то, що дорога йшла по місту, зіграло в мою користь. Але про перемогу я почав думати за 2 або 3 км до фінішу.

 

  Мені було дуже важко, але я говорив собі, що повинен продавлювати до самого кінця, в іншому випадку пошкодую. Я сказав собі, що треба триматися до тих пір, поки ноги зовсім не стануть порожніми, поки не зможу більше прокрутити педалі, ніби це остання гонка мого життя ».

 

  Мігель Анхель Лопес (Astana) зберіг на своїх плечах майку лідера.

 

  Еган Берналь (Sky) перетнув фініш пішки через 2 хвилини 20 секунд після переможця через поломки велосипеда Pinarello DOGMA F10. Колумбійський гонщик зберіг за собою місце в трійці кращих генеральній класифікації, так як механічні проблеми відбулися на фінальних сотнях метрів, в межах 3-км зони нейтралізації.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3110712.jpg (68.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 31.03.2019, 09:08 | Повідомлення # 783
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Майкла Меттьюса на Вуельті Каталонії-2019



28-річний австралійський гонщик команди Sunweb Майкл Меттьюс зробив дубль, вигравши другий етап на Вуельті Каталонії-2019. У спринті, яким завершився 6-й етап, переможця визначив фотофініш. Майкл Меттьюс обійшов свого колишнього товариша по команді, 24-річного німецького гонщика команди Bahrain-Merida Філа Баухауса. Меттьюс присвятив перемогу своєму товаришеві по команді Вілко Келдерману, вимушеного зійти з Вуельти Каталонії-2019 після падіння на 5-му етапі.

 

Лідер загального заліку Мігель Анхель Лопес (Astana) атакував на фінальних кілометрах, поїхавши за Давида формола (Bora-hansgrohe) і фінішував 8-м.

Майкл Меттьюс: «Все вийшло краще, ніж думав. Я отримав блискучу підтримку команди, і щасливий, що зміг завершити їх роботу перемогою. Я вперше на цих перегонах, але раніше дивився її по телевізору і вважав, що фінальний етап мені підходить, якщо я в хорошій формі. Сподіваюся, завтра у мене буде йти нога.

 

  Сьогодні під час етапу ми планували попрактикуватися в роботі розвозять поїзди, але, на жаль, команда Movistar накрутила темп, щоб використовувати бічні вітру узбережжя. Всій команді довелося мені допомагати, але ми втрималися в фіналі разом, я був захищений і весь час на двох фінальних кілометрах знаходився не далі п'ятої позиції в голові групи.

 

  Я не був на сто відсотків упевнений в перемозі, знав, що ми майже одночасно перетнули фініш. Я відкрив спринт першим, а він (Фил Баухаус) знаходився зліва від мене і наближався дуже швидко. Я знаю його по минулому сезону, коли він був моїм товаришем по команді. Тоді ми з ним разом провели багато затяжних спринтів, і коли ми один на один, він, можливо, швидше за мене. Тому я очікував, що він може вискочити, і просто зробив кидок в самому кінці ».

 

  Філ Баухаус: «Врешті-решт вся справа була в ногах. Він випередив мене на кілька сантиметрів, сильніше викинув велосипед. У фіналі мені допоміг Карузо, я перебував на дуже вигідної позиції. За 300 м до фінішу я сів на колесо Меттьюса, і, думаю, почав спринт в правильний момент. Звичайно, є розчарування, коли фінішуєш так близько до перемоги. Упевнений, в майбутньому ми зможемо зайняти на одне місце вище. Сьогодні ми контролювали гонку з самого початку і до кінця, інші команди, крім Dimension Data, нам не допомагали. Сьогодні наша команда була найсильнішою. Всі виклалися на сто відсотків. Я пишаюся командою ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 5905266.jpg (48.5 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 01.04.2019, 07:20 | Повідомлення # 784
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мігель Анхель Лопес виграє «Вуельту Каталонії 2019»



Мігель Анхель Лопес став підсумковим переможцем 99-го випуску престижної багатоденної гонки Світового Туру «Вуельта Каталонії», яка завершилася сьогодні в Барселоні. Гонщик «Астани», підтримуваний всією командою, зумів захистити своє лідерство за підсумками 7-го етапу гонки, який пройшов на понад складній трасі Монтжуик.

Сьомий етап «Вуельти Каталонії» стартував і фінішував в Барселоні (143.1 км). Етап запропонував дуже складний маршрут з 8-кратним сходженням на знамениту гору Монтжуик. Як тільки пелотон виявився на колах навколо Монтжуїк, гонка тут же вибухнула атаками. Британець Адам Йейтс, другий в загальному заліку, зробив потужну атаку, на якийсь час став віртуальним лідером гонки.

Зусиллями Давида Віллелли, Андрія Зейца і Пельо Більбао команда «Астана» зробила все можливе для того, щоб організувати потужне переслідування Єйтса на заключних колах. На фінальному колі група Мігеля Анхеля Лопеса змогла наздогнати Єйтса, після чого всі фаворити фінішували разом.

Італієць Давида формола став переможцем 7-го етапу після відважного сольного відриву. Друге місце на етапі посів іспанець Енрік Мас, а третім став німець Максиміліан Шахманов. Мігель Анхель Лопес фінішував 13-м у складі групи фаворитів і, таким чином, забезпечив собі перемогу в генеральній класифікації «Вуельти Каталонії». Адам Йейтс став другим, а трійку призерів гонки замкнув колумбієць Еган Берналь.

Крім цього, Лопес завоював майку кращого молодого гонщика багатоденки.

Для команди «Астана» це вже 21-я перемога в поточному сезоні.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 3210236.jpg (104.2 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 01.04.2019, 07:25 | Повідомлення # 785
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Адам Йейтс і Еган Берналь - призери Вуельти Каталонії-2019, Давида формола - переможець 7 етапу
 



 

  26-річний британський гонщик команди Mitchelton-Scott Адам Йейтс і 22-річний колумбійський гонщик команди Sky Еган Берналь завершили Вуельту Каталонії-2019 на другий і третій ступені подіуму відповідно.

 

  На 7-м, фінальному, етапі Адам Йейтс зробив спробу перехопити майку лідера у переможця гонки Мігеля Лопеса (Astana). За 22 км, за три кола до фінішу, він атакував разом з братом Саймоном і в якийсь момент став віртуальним лідером. Він продовжив відрив поодинці, але його перевага почало танути, а за 5 км до фінішу Адама Єйтса добрали суперники.

 

  Попереду групи втримався лише Давида формола (Bora-hansgrohe), який атакував з відриву дня, який поодинці перетнув лінію фінішу, здобувши перемогу на 7-му етапі Вуельти Каталонії-2019.

Адам Йейтс: «Ми хотіли агресивно вести гонку в фіналі. Сьогодні був останній шанс виграти час. Всі знають, що ці кола зовсім не схожі на круги по Парижу. Етап був нелегким, коло важкий. Ми намагалися ускладнити гонку з самого початку. Ще до кіл ми намагалися ховатися від вітру і вийти на хорошу позицію в кінці.

 

  Думаю, за три кола, коли Саймон знову атакував, я перекласти до нього. Ми цього зовсім не планували, але відмінно проїхали пару кіл. Утримати просвіт на таких колах не так просто. Але це був останній шанс, чому б не спробувати. Ми повинні були атакувати.

 

  Вести гонку активно легше, ніж сидіти в хвості пелотону, тому що на технічно складних ділянках група завжди розтягується в струну. Тому ми намагалися триматися попереду. На підйомах я відчував себе досить добре, але ближче до кінця етапу на рівнинних ділянках був зустрічний вітер, і я трохи видихався. Я старався з усіх сил ».

 

  Джуліан Дін, спортивний директор команди Mitchelton-SCOTT: «Нашою метою був подіум загального заліку і перемога на етапі. І ми виконали обидва завдання. Сьогодні наші хлопці боролися, приголомшливо працювали. Ми б не могли просити від них більшого. Головне якість Адама і Саймона - вони знають, що робити і коли. Тому робота з ними так надихає. Вони відчувають гонку, що ми спостерігали сьогодні ».

 

  Еган Берналь: «Я радий, тому що це мій другий подіум на гонці Світового туру. Я дуже щасливий, що втримав призове місце. Рівень суперників був дуже високий. Ми намагалися, робили все, що в наших силах. Тепер будемо концентруватися на наступних гонках ».

 

  Давіде формола, переможець 7 етапу Вуельти Каталонії-2019: «Не можу описати, як я щасливий. Ця перемога багато означає для мене. Я стартував на етапі, маючи намір відібратися у відрив, щоб поборотися за перемогу на етапі. Коли почалися кола, я подумав, зараз або ніколи, і атакував. Я дуже старався, доклав усіх зусиль, за 8 км до фінішу знав, що у мене вийде. Команда на цьому тижні була чудова. Ми багато чого досягли на Вуельті Каталонії-2019 ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2268873.jpg (81.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 01.04.2019, 07:42 | Повідомлення # 786
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Олександр Крістофф - переможець Гент-Вевельгем-2019
 

 

  31-річний норвезький гонщик команди UAE Team Emirates Олександр Крістофф здобув перемогу на класиці Світового туру Гент - Вевельгем-2019. Перед фінальним проходженням зв'язки Банеберга і Кеммельберга Крістофф атакував з пелотону, але поїхав не в погоню за групою лідерів, що знаходилася в 40 секундах, а щоб уникнути складнощів під час атак на Кеммельберге. Після проходження Кеммельберга норвезький гонщик повернувся в групу, а потім в спринті, яким завершилася класика, обійшов Джона Дегенкольба (Trek-Segafredo) та Олівера Насена (AG2R La Mondiale).

Олександр Крістофф приніс команді UAE Team Emirates першу перемогу на крупній класиці в цьому сезоні.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7682998.jpg (70.3 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 05.04.2019, 20:18 | Повідомлення # 787
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур Фландрії-2019. Маршрут і претенденти



7 квітня пройде 103-ї випуск легендарної гонки, класики - Монумента велоспорту Тура Фландрії. З 2017 року гонка стартує в Антверпені і фінішує в Ауденарде. Цього року маршрут Тура Фландрії складе 270 км, що на 5 км більше, ніж в минулому році, а кількість підйомів - «хеллінгенов» - буде на один менше - 17 в цілому.

Але головні «Хелінг» і фінальна частина маршруту не змінилися. Повернутий в 2017 році легендарний Мюр-Капельмююр, який в попередні роки на Туре Фландрії долали передостаннім, все також буде присутній в гонці, в цьому році за 99 км до фінішу. Мюр-Капельмюр - 475 м із середнім градієнтом 9,3%, максимальним 19,8%.

 

 Перше проходження зв'язки Ауде-Кваремонта і Патербега почнеться за 56 км до фінішу. Нагадаємо, що Ауде-Кваремонт - підйом протяжністю 2200 м із середнім градієнтом 4% і максимальним 11,6%. Патерберг - це всього 360 м, але з середнім градієнтом 12,9%, а максимальним 20,3%.

 

  600 м підйому Коппенберг, на яких часто гонщики змушені йти пішки, підйому із середнім градієнтом 11,6%, максимальним 22%, 12- го за рахунком, будуть долатися за 46 км до фінішу після зв'язки Ауде Кваремонта і Патерберга. Фінальне проходження Ауде-Кваремонта почнеться за 17 км до фінішу, Патерберга - за 14 км до фінішу.

 

  Крім 17 «хеллінгенов», крутих підйомів, частина з яких вміщено бруківкою, в гонці буде п'ять секторів бруківки, перший з яких почнеться через 87 км після старту. Фінальний сектор - Маріаборрестраат, за 42 км до фінішу.

Під номером 1 на старт Тура Фландрії-2019 вийде переможець минулого року, 34-річний нідерландський гонщик Ніки Терпстра (Direct Energie). Але повторити успіх йому буде складно. Цього року його кращим результатом на весняних фламандських класиків стало 15-е місце на Е3 BinckBank.

 

  До числа основних претендентів, які не перший рік фінішують високо або на подіумі класики в цьому році потрапляють і два талановитих молодих гонщика - переможець класики Дварс дор фландер-2019 Матьє ван дер Пул (Corendon - Circus) і призер Страда Бьянка і Е3 BinckBank Ваут ван арт (Jumbo-Visma).

 

   У числі основних претендентів на перемогу і подіум Тура Фландрії-2019 призер Тура Фландрії 2017 року Грег Ван Авермат (CCC), переможець Туру Фландрії 2016 Петер Саган (Bora-hansgrohe), переможець Туру Фландрії-2015 і переможець Гент-Вевельгем-2019 Олександр Крістофф (UAE Team Emirates), гонщики команди Deceuninck-Quick Step Зденек Штибар, що став переможцем недавньої Е3 BinckBank, Ів Лампарт, Боб Юнгельс; Тьеш Бенот і Тім Велленса (Lotto Soudal), Майкл Меттьюс (Sunweb), Маттео Трентін (Mitchelton-Scott); Джанні Москоне, Люк Роу, Ділан ван Барле (Sky); Міхаель Вальгрен (Dimension Data), Мадс Педерсен, Яспер Стейвен Себастьян Лангевельд (EF Education First), Магнус Корт (Astana) і багато інших.

 

  А ось форма і вихід на старт таких сильних претендентів як переможець Туру Фландрії-2017 Філіп Жільбер (Deceuninck-Quick Step), призер Тура Фландріі2014 і 2016 року Сеп Ванмарк (EF Education First) та Олівера Насена (AG2R La Mondiale) знаходиться під питанням через -за хвороби і травм.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 5855175.jpg (28.4 Kb)
 
GADДата: Субота, 06.04.2019, 19:39 | Повідомлення # 788
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тур Країни Басків-2019. Маршрут і претенденти



59-й випуск Тура Країни Басків (Vuelta Ciclista al Pais Vasco), що є гонкою Світового туру, пройде з 8 по 13 квітня 2019 року. Цього року організатори внесли нововведення і вирішили почати багатоденну гонку з індивідуальної оброблення, де буде долатися підйом з градієнтами до 21%, а гірський фініш на Аррате очікує учасників на 5-му етапі.

  

  На 1-му етапі пройде індивідуальна гонка на час протяжністю 11.2 км. Головний сюрприз організаторів в тому, що обробка проводиться в перший же день. Рельєф плоский і під спуск на перших 6 км не повинен обдурити гонщиків, тому що попереду їх чекає головний сюрприз - підйом 3-ї категорії - 2,3 км із середньою градієнтом 9,7% і максимальним 21%, після якого залишаються 3 км швидкісного спуску з численними поворотами до лінії фінішу етапу.

 

2-й етап протяжённоостью 149,5 км можна назвати відносно рівнинним, але на фініші гонщиків чекає 600 м ділянку із середнім градієнтом 8%.

 

3-й етап, найдовший на Туре Країни Басків, 191,4 км. Перші дві третини дистанції пересічений рельєф, потім спуск і відносна рівнина. На фініші гонщиків чекає 2 км ділянку із середнім градієнтом 4%.

 

4-й етап пересічений етап з проходженням за 40 км до фінішу підйому 1-ї категорії - 4,9 км із середньою градієнтом 8,6%. За 5 км до фінішу учасники подолають вершину підйому 3-й категорії, 4 км із середньою градієнтом 3,2% і максимальним 11%, після проходження якої до фінішу буде тільки спуск.

 

 

5-й етап, 122,2 км етап з подоланням 6 категорійних підйомів, включаючи підйом 1 категорії Izua протяжністю 3 км із середньою градієнтом 12,7% і макісміальним 24%, і гірським фінішем на Аррате - 5 км із середньою градієнтом 8,8 %.

 

На 6-му етапі 118,2 км етап з подоланням 6 категорійних підйомів. Старт і фініш етапу в Ейбарі (Eibar).

 

 

Претенденти.

  

   Переможець Тура Країни Басків минулого року Прімож Рогліч (Jumbo-Visma) не захищатиме свій титул.

 

  У числі претендентів призер Тура Країни Басків 2015 2017 і 2018 років гонщик команди Astana Йон Ісагірре і Якоб Фульсанг, Луїс Леон Санчес, Гірка Ісагірре, Олексій Луценко, Пелло Більбао і Омар Фраіле.

 

  Список претендентів на перемогу і високі місця включає в себе також Адама Єйтса (Mitchelton-Scott), Міхала Квятковські, Давида де ла Круса і Геранта Томаса (Sky), Даніеля Мартінеса (EF Education First), Жулиана Алафіліппа і Енріке Маса (Deceuninck - Quick Step), Емануеля Бухманна (Bora-hansgrohe), Мікеле Ланду (Movistar), Симона Шпілака (Katusha-Alpecin), Дена Мартіна і Серхіо Енао (UAE Team Emirates), Бауков Моллі (Trek-Segafredo) та інших.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1409045.png (156.0 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 08.04.2019, 08:20 | Повідомлення # 789
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Альберто Беттіоль - переможець Туру Фландрії-2019



Альберто Беттіоль: «Багато переконували мене, що я сильний гонщик, але я не вірив»
 

 

  25-річний італійський гонщик команди EF Education First Альберто Беттіоль (Alberto Bettiol) вперше в кар'єрі першим перетнув фінішну лінію, і здобув не просто першу перемогу, а перемогу на класиці - Монументі велоспорту Туре Фландрії-2019. Атакувавши на Кваремонте за 19 км до фінішу, італійський гонщик створив просвіт, який поодинці втримав до фінішу, випередивши групу, в якій знаходилися фаворити і минулі переможці гонки, на 17 секунд.

Альберто Беттіоль: «Не можу повірити, до сих пір не віриться. Це моя перша перемога ...

 

  Не знаю, як мені вдалося. На Кваремонте відчував себе добре, Андреас (Клір) з технічки сказав мені: «Якщо можеш, просто їдь». Я закрив очі і поїхав. На вершині глянув униз і побачив, що просвіт хороший. Мені повторювали: «Давай, давай, продовжуй». 14 км після Патерберга здавалися найдовшими в моєму житті.

 

  Спортівинй директор повторював, щоб я продовжував продавлювати так потужно, як тільки можу. Я жодного разу не озирнувся.

Я знав, що Себастьян Лангевельд мене захищає. Сеп Ванмарке теж чудово відпрацював. Такий чемпіон як він працював на команду весь день, як і всі хлопці - Матті Брешель, Саша Наймолодший. Том Скаллі, Тейлор Фінні, все.

 

  Себастьян по радіо сказав мені, що в групі всі втомилися, що мені треба утримувати швидкість. Але фінішна лінія все не з'являлася.

 

  Те, що я рідко з'являвся попереду в гонках - тільки моя помилка. Вся справа в упевненості. Багато з тих, хто стежили за мною з дитинства, намагалися переконати мене, що я сильний гонщик. Але я їм ніколи не вірив. Я не виграв жодної гонки з початку кар'єри, так чому б я мав виграти Тур Фландрії, коли я навіть не був фаворитом?

 

  Ми, велогонщики, перш за все, люди. Один рік не схожий на інший. Коли стикаєшся з труднощами, треба не падати духом, а намагатися щось змінити. В цьому році я приєднався до команди EF, постарався поміняти дещо в моїх тренуваннях. Думаю, це чудово спрацювало.

 

  Перш за все, я схуд на три кілограми. І це легше сказати, ніж зробити. По-друге, я намагався бути собою, атакувати в гонках. Звичайно, на Мілан-Сан-Ремо я упустив шанс фінішувати в топ-10. Але я вважав за краще атакувати на Поджио, тому що добре себе почував. Не багато можуть сказати, що атакували на Поджио.

 

  Сьогодні я сидів за Грегом Ван Аверматом, чекав, що він атакує. Але цього не сталося. По радіо мій спортивний директор сказав мені, щоб я не чекав, якщо нога йде, тому що в іншому випадку такі хлопці як Крістофф і Саган, які швидше за мене, поїдуть зі мною. І я атакував, поки не почалася більш рівна частина Кваремонта.

 

На останніх десяти кілометрах крутилася думка: «Що я роблю. Я перемагаю на Туре Фландрії ». До сих пір повірити не можу ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 1070904.jpg (103.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 09.04.2019, 08:41 | Повідомлення # 790
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Максиміліан Шахманов перемагає у розділці на 1-му етапі Туру Країни Басків-2019
 

 


  25-річний німецький гонщик команди Bora - hansgrohe Максиміліан Шахманов здобув перемогу на 1-му етапі Туру Країни Басків-2019. Складний рельєф 11,2 км індивідуальної гонки на час змусили помучитися з вибором спортивних директорів та гонщиків, так як після 6 км рівнини належало подолати 2,3 км підйом із середнім градієнтом 9,7% і максимальним 21%, а значить, виникало питання - змінювати чи ні обробний велосипед на шосейний.

 

  Погода ще більше ускладнила завдання, більшість гонщиків проїхало дистанцію під дощем. Але переможцю з погодою пощастило. Коли він стартував, дощ закінчився, і дорога почала підсихати.

 

  Максиміліан Шахманов вважав за краще не витрачати час на заміну велосипеда і пройшов підйом на роздільному велосипеді з середньою швидкістю 14,923 км / ч. Шахманов показав кращий результат як на відсіченні 6,5 км, так і на вершині підйому. Найближчого суперника, чемпіона Колумбії в обробленні, 22-річного гонщика команди EF Education First Даніеля Мартінеса Шахманов випередив на фініші на 9 секунд. Всю дистанцію Максиміліан Шахманов подолав із середньою швидкістю 39.495 км / ч.

 

  Трійку кращих замкнув 28-річний польський гонщик команди Sky Міхал Квятковські. І Мартінес, і Квятковські вважали за краще поміняти велосипед на початку підйому.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 6438399.jpg (59.4 Kb)
 
GADДата: Середа, 10.04.2019, 08:55 | Повідомлення # 791
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Жуліано Алафіліпп - переможець 2 етапу Туру Країни Басків-2019



26-річний французький гонщик команди Deceuninck - Quick Step Жуліано Алафіліпп здобув перемогу на 2-му етапі Туру Країни Басків-2019, що завершився 600-метровою ділянкою з градієнтом в 8%. 22-річний бельгійський гонщик команди Lotto Soudal Бьорг Ламбрехт (Bjorg Lambrecht) атакував на крутому секторі фінішного підйому, але Жуліано Алафіліпп обійшов його.

 

У минулому році Жуліано Алафіліпп теж почав Тур Країни Басків з перемоги, але тоді став переможцем і 1-го, і 2-го етапів.

 

  Завдяки перемозі Жуліано Алафіліпп піднявся на другу сходинку загального заліку і тепер поступається лідеру Максиміліану Шахманов (Bora-hansgrohe) 5 секунд.


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8885102.jpg (68.9 Kb)
 
GADДата: Четвер, 11.04.2019, 19:00 | Повідомлення # 792
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дубль Максиміліана Шахманов на Туре Країни Басків-2019



25-річний німецький гонщик команди Bora-hansgrohe Максиміліан Шахманов (Maximilian Schachmann) зробив дубль на Туре Країни Басків-2019, додавши до перемоги в обробленні на 1-му етапі перемогу в спринті на 3-му етапі. Команді Bora-hansgrohe вдалося уникнути завалу, що сталося за 6 км до фінішу.

 

  Етап завершувався коротким підйомом 1,4 км із середньою градієнтом 4,2%. Максиміліан Шахманов атакував на фінальних 500 метрах і обійшов на фініші двох італійських гонщиків - Дієго Улісс з команди UAE Team Emirates і Енріко Баттальіна з команди Katusha-Alpecin. Максиміліан Шахманов також продовжив лідирувати в загальному заліку.

Максиміліан Шахманов: «Хочу подякувати всій команді. Хлопці, як завжди, відмінно мене підтримували. У фіналі стався завал, сподіваюся, що все гонщики, які в нього потрапили, в порядку.

 

  На фініші Грегор (Мюльбергер) і Джей (Маккарті) залишалися поруч і вивезли мене на хорошу позицію. У мене відмінно йшла нога, що дозволило мені взяти перемогу і захистити майку лідера. Вчора на зборах команди ми обговорювали, що я можу поліпшити в своїх діях під час гонки, і сьогодні я застосував це на ділі. Все спрацювало. Відчуваю себе добре, щасливий, що зміг завершити роботу всієї команди перемогою. Попереду три Тяжлов етапу, сподіваюся, у мене залишаться сили після сьогоднішнього ».

 

  Андре Шульц, спортивний директор команди Bora-hansgrohe: «Сьогодні ми намагалися захистити майку, що нам вдалося. Хлопці ідеально підготували спринт для Макса, а також змогли доглянути за нашими генеральщікамі Патріком і Ему. Всі інші контролювали гонку, не давали відриву виїхати більше, ніж на чотири хвилини. Під час гонки інші команди теж виходили в голову пелотону, поетом нам не довелося працювати весь час. На щастя, ми уникли завалу. Наша підготовка сьогодні відмінно спрацювала, в спринті Ему і Джей чудово відпрацювали. Звичайно, ми щасливі і постараємося завтра захистити майку лідера ».

 

  Дієго Улісс: «Фінал вийшов складним, але команда працювала злагоджено, ми змогли втриматися на хорошій позиції. Я задоволений своїм спринтом, але Шахманов просто був краще. Я радий, що у мене з'явився знову хороший ривок. Це добрий знак перед наступними етапами і Арденнской класиками ».

 

  Енріко Баттальін: «Фінал був нервовим! Мені пощастило уникнути великого завалу за 6 км до фінішу. Після цього команда мені дуже допомогла, я зміг вийти на хорошу позицію в спринті. Шахманов сьогодні був найсильнішим, а й для мене, і для команди результат на цьому етапі дає впевненість ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 8965656.jpg (54.4 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 12.04.2019, 08:00 | Повідомлення # 793
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Хет-трик Максиміліана Шахманов на Туре Країни Басків-2019



25-річний німецький гонщик команди Bora-hansgrohe Максиміліан Шахманов на 4-му етапі не тільки захистив майку лідера, а й зробив хет-трик, внісши в список своїх перемог три етапи Тура Країни Басків-2019.

 

  4-й етап Туру Країни Басків-2019 проходив під дощем. На підйомі за 3 км до фінішу з пелотону атакував Адам Йейтс (Mitchelton-Scott), за яким поїхали Тадей Погачар (UAE Team Emirates), лідер загального заліку Максиміліан Шахманов (Bora-hansgrohe) і Якоб Фульсанг (Astana). 20-річний словенський гонщик Тадей Погачар спробував виїхати від своїх попутників, спочатку атакував на підйомі, потім на фінальному кілометрі етапу. Але Максиміліан Шахманов обійшов Погачара на фінішній межі.

Максиміліан Шахманов: «Не знаю, що сказати. Це моя третя перемога тут, мені треба час, щоб все осмислити. Сьогодні була жахлива погода, навіть гірше, ніж прогнозувалося. Постійно йшов дощ і було холодно. В кінці етапу я був виснажений, але дуже мотивований взяти перемогу. На фінішній прямій я перебував на ідеальній позиції і зміг першим перетнути фініш в спринті. Завтра буде важкий етап, але, звичайно, ми зробимо все можливе, щоб добути хороший результат ».

 

  Тадей Погачар: «Етап проходив нервово, дощ і холод тільки додали складнощів. Наша команда відмінно проїхала етап, ми весь день перебували в першій частині групи. Завдяки роботі моїх товаришів по команді я зміг зберегти сили, що стало в нагоді в скрутному фіналі. За шість кілометрів до фінішу я потрапив в завал, але негайно повернувся в групу, щоб не пропав шанс для атаки, так як попереду був фінальний підйом. Я зробив все, що міг, в боротьбі за перемогу, але Шахманов був дуже сильний ».

 

  Якоб Фульсанг: «На останньому підйомі я просто намагався триматися попереду. Коли Адам Йейтс атакував, зробив все можливе, щоб поїхати за ним і кількома іншими гонщиками. День був важким, їхали під холодним дощем, на підйомі все йшли на межі. У всякому разі, я відповів на атаку, а на спуску наша група просто поїхала на максимумі можливого. На фініші я сидів на колесі Шахманов, але все, що зміг зробити - спрінтовать за третє місце. Шкода, що Йон, Олексій і Пельо впали за 6 км до фінішу, але, на щастя, вони змогли фінішувати на етапі. Зараз з нетерпінням чекаємо два фінальні дні гонки, вони будуть вирішальними ».


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 2131650.jpg (36.0 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 12.04.2019, 12:17 | Повідомлення # 794
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Париж-Рубе-2019. прев'ю



14 квітня Париж-Рубе, легендарна класика - Монумент, пройде в 117-й раз. Париж-Рубе, як ніяка інша гонка, пов'язує в єдине ціле глядачів і велогонщиків. Адже без ентузіастів суспільства «Друзі Париж-Рубе» неможливо було б зберегти унікальні сектора бруківки, які і роблять цю гонку особливою. Волонтери суспільства щороку витрачають масу сил, зміцнюючи булижники. В цьому році вони ретельно почистили і зміцнили спеціальним будівельним розчином бруківку перших 500 м сектора знаменитого Аренбергского лісу.

 

  Тьєрі Гувен, директор гонки: «За допомогою мийки під тиском ми прибрали бруд і заповнили просвіти між каменів розчином, щоб відновити перші 500 м сектора Аренбергского лісу (Trouée d'Arenberg), які йдуть під спуск. Уряд регіону О-де-Франс (Hauts-de-France) виділив субсидію для того, щоб почистити бруківку ».

   Крім того, була запущена краудфандінговая кампанія зі збору коштів на роботи, які дозволили б зберегти Аренбергскій ліс в маршруті Париж-Рубе в доступному для огляду майбутньому.

 

   З 257 км дистанції - 54,5 км - 29 секторів бруківки. Порядок проходження секторів, починаючи з 23, не змінився. З невеликих змін - скорочення 1-го сектора до 900 м. Другий сектор бруківки між Бріастром і Вьеслі в цьому році названо на пам'ять трагічно загиблого на гонці в 2018 році Міхаеля Голартса (Michael Goolaerts), а його номер 84, під яким він їхав гонку , не використовуватиметься в цьому році.

 

  П'ять зірок, найвищий ступінь складності, у вирішальних секторів - Trouée d'Arenberg (за 93 км до фінішу), Mons-en-Pévèle (за 45 км до фінішу) і Carrefour de l'Arbre (за 15 км до фінішу).

29 секторів бруківки Париж-Рубе-2019:
 

 

29: Troisvilles - Inchy (км 97.5 - 0.9 км) **

28: Briastre - Viesly (км 108.5 - 3 км) ****

27: Viesly - Quiévy (км 101.5 - 1.8 км) ***

26: Quiévy - Saint-Python (км 116 - 3.7 км) ****

25: Saint-Python (км 118.5 - 1.5 км) **

24: Vertain - Saint-Martin-sur-Écaillon (км 127.5 - 2.3 км) ***

23: Verchain-Maugré - Quérénaing (км 136.5 - 1.6 км) ***

22: Quérénaing - Maing (км 140.5 - 2.5 км) ***

21: Maing - Monchaux-sur-Ecaillon (км 142.5 - 1.6 км) ***

20: Haveluy - Wallers (км 156,5 - 2.5 км) ****

19: Trouée d'Arenberg (км 164.5 - 2.3 км) *****

18: Wallers - Hélesmes (км 170 - 1.6 км) ***

17: Hornaing - Wandignies (км 179 - 3.7 км) ****

16: Warlaing - Brillon (км 185 - 2.4 км) ***

15: Tilloy - Sars-et-Rosières (км 188.5 - 2.4 км) ****

14: Beuvry - Orchies (км 194 - 1.4 км) ***

13: Orchies (км 199 - 1.7 км) ***

12: Auchy - Bersée (км 206.5 - 2.7 км) ****

11: Mons-en-Pévèle (км 212 - 3 км) *****

10: Mérignies - Avelin (км 215.5 - 0.7 км) **

9: Pont-Thibault - Ennevelin (км 220 - 1.4 км) ***

8: Templeuve - L'Épinette (км 224 - 0.2 км) *

8: Templeuve - Moulin-de-Vertain (км 225 - 0.5 км) **

7: Cysoing - Bourghelles (км 232 - 1.3 км) ***

6: Bourghelles - Wannehain (км 234.5 - 1.1 км) ***

5: Camphin-en-Pévèle (км 239.5 - 1.8 км) ****

4: Carrefour de l'Arbre (км 242.5 - 2.1 км) *****

3: Gruson (км 244 - 1.1 км) **

2: Willems - Hem (км 251 - 1.4 км) ***

1: Roubaix (км 256 - 0.3 км) *

Непередбачуваність гонки, коли відмінне знання маршруту та великий досвід виступу ще не гарантують перемоги, а смілива атака не зараховує до фаворитів може вписати його в число тріумфаторів, не дає обмежити список претендентів кількома іменами. Шанс на успіх є у багатьох.

 

  Претендентами є переможці і призери минулих випусків: Петер Саган (Bora-hansgrohe), який вийде на старт під номером 1 і спробує захистити свій титул, переможець Париж-Рубе-2017 Грег Ван Авермат (CCC), переможець Париж-Рубе-2015 Джон Дегенкольб (Trek-Segafredo), а також призери гонки Сільван Ділье (AG2R La Mondiale), Себастьян Лангевельд (EF Education First), Зденек Штибар і його товариші по команді Deceuninck - Quick Step.

 

  У числі претендентів також Ваут Ван Арт (Jumbo-Visma), в минулому році дебютував на класиці і зайняв 13-е місце, а також ті, хто в різні роки фінішував в топ-10, і ті, хто добре знають маршрут, але ще жодного разу не потрапляли в десятку найсильніших: Яспер Стейвен і Едвард Тёнс (Trek-Segafredo), Сеп Ванмарке і Альберто Беттіоль (EF Education First), Олександр Крістофф (UAE Team Emirates), Маттео Трентін (Mitchelton-Scott), Нільс Політті і Йенс Дебюссере (Katusha-Alpecin), Олівер Насен (AG2R La Mondiale), Люк Роу, Джанні Москоне і Іен Стеннард (Sky), Магнус Корт (Astana), Арно Демар (Groupama-FDJ), Едвард Боассон Хаген (Dimen sion Data), Тьеш Бенот (Lotto Soudal), Хайнріх Хаусслер і Матей Мохоріч (Bahrain Merida), Ларс Бом (Roompot-Charles) і багато інших.

 

 

Попередній стартовий склад Париж-Рубе-2019:

BORA - HANSGROHE (BOH) WorldTeam

1 SAGAN Peter (Svk)
2 BODNAR Maciej (Pol)
3 BURGHARDT Marcus (Ger)
4 SELIG Rüdiger (Ger)
5 OSS Daniel (Ita)
6 SAGAN Juraj (Svk)
7 SCHILLINGER Andreas (Ger)

AG2R LA MONDIALE (ALM) WorldTeam

11 DILLIER Silvan (Sui)
12 DENZ Nico (Ger)
13 DUVAL Julien (Fra)
14 GODON Dorian (Fra)
15 GOUGEARD Alexis (Fra)
16 NAESEN Oliver (Bel)
17 VANDENBERGH Stijn (Bel)

DIRECT ENERGIE (TDE) Professional Team

21 PETIT Adrien (Fra)
22 CARDIS Romain (Fra)
23 GAUDIN Damien (Fra)
24 GÈNE Yohann (Fra)
25 LIGTHART Pim (Ned)
26 PICHOT Alexandre (Fra)
27 TURGIS Anthony (Fra)

CCC TEAM (CPT) WorldTeam

31 VAN AVERMAET Greg (Bel)
32 GRADEK Kamil (Pol)
33 SCHÄR Michael (Sui)
34 VAN HOECKE Gijs (Bel)
35 VAN HOOYDONCK Nathan (Bel)
36 VAN KEIRSBULCK Guillaume (Bel)
37 WISNIOWSKI Lukasz (Pol)

TREK - SEGAFREDO (TFS) WorldTeam

41 DEGENKOLB John (Ger)
42 DE KORT Koen (Ned)
43 KIRSCH Alex (Lux)
44 MULLEN Ryan (Irl)
45 PEDERSEN Mads (Den)
46 STUYVEN Jasper (Bel)
47 THEUNS Edward (Bel)

EF EDUCATION FIRST (EF1) WorldTeam

51 VANMARCKE Sep (Bel)
52 BRESCHEL Matti (Den)
53 DOCKER Mitchell (Aus)
54 HOFLAND Moreno (Ned)
55 LANGEVELD Sebastian (Ned)
56 PHINNEY Taylor (USA)
57 SCULLY Thomas (NZl)

TEAM KATUSHA ALPECIN (TKA) WorldTeam

61 POLITT Nils (GER)
62 BIERMANS Jenthe (Bel)
63 DEBUSSCHERE Jens (Bel)
64 HALLER Marco (AUT)
65 HOLLENSTEIN Reto (SUI)
66 KUZNETSOV Vyacheslav (Rus)
67 WÜRTZ SCHMIDT Mads (Den)

DECEUNINCK - QUICK-STEP (DQT) WorldTeam

71 STYBAR Zdenek (Cze)
72 ASGREEN Kasper (Den)
73 DECLERCQ Tim (Bel)
74 GILBERT Philippe (Bel)
75 KEISSE Iljo (Bel)
76 LAMPAERT Yves (Bel)
77 SENECHAL Florian (Fra)

MITCHELTON - SCOTT (MTS) WorldTeam

81 TRENTIN Matteo (Ita)
82 AFFINI Edoardo (Ita)
83 BAUER Jack (NZl)
84 HEPBURN Michael (Aus)
85 MEZGEC Luka (Slo)
86 SCOTSON Callum (Aus)
87 STANNARD Robert (Aus)

GROUPAMA - FDJ (GFC) WorldTeam

91 DEMARE Arnaud (Fra)
92 DUCHESNE Antoine (Can)
93 GUARNIERI Jacopo (Ita)
94 KONOVALOVAS Ignatas (Ltu)
95 LE GAC Olivier (Fra)
96 SARREAU Marc (Fra)
97 SINKELDAM Ramon (Ned)

LOTTO SOUDAL (LTS) WorldTeam

101 KEUKELEIRE Jens (Bel)
102 BENOOT Tiesj (Bel)
103 DE WULF Stan (Bel)
104 FRISON Frederik (Bel)
105 MAES Nikolas (Bel)
106 NAESEN Lawrence (Bel)
107 VAN GOETHEM Brian (Ned)

TEAM JUMBO - VISMA (TJV) WorldTeam

111 VAN AERT Wout (Bel)
112 EENKHOORN Pascal (Ned)
113 ROOSEN Timo (Ned)
114 TEUNISSEN Mike (Ned)
115 VAN DER HOORN Taco (Ned)
116 VAN POPPEL Danny (Ned)
117 WYNANTS Maarten (Bel)

TEAM SKY (SKY) WorldTeam

121 ROWE Luke (GBr)
122 DOULL Owain (GBr)
123 KNEES Christian (Ger)
124 LAWLESS Christopher (GBr)
125 MOSCON Gianni (Ita)
126 STANNARD Ian (GBr)
127 VAN BAARLE Dylan (Ned)

UAE TEAM EMIRATES (UAD) WorldTeam

131 KRISTOFF Alexander (Nor)
132 BYSTROM Sven Erik (Nor)
133 GAVIRIA RENDON Fernando (Col)
134 LAENGEN Vegard Stake (Nor)
135 MARCATO Marco (Ita)
136 PHILIPSEN Jasper (Bel)
137 BOHLI Tom (Sui)

COFIDIS, SOLUTIONS CRÉDITS (COF) Professional Team

141 LAPORTE Christophe (Fra)
142 FORTIN Filippo (Ita)
143 HOFSTETTER Hugo (Fra)
144 TOUZÉ Damien (Fra)
145 VAN LERBERGHE Bert (Bel)
146 VANBILSEN Kenneth (Bel)
147 LEMOINE Cyril (Fra)

ASTANA PRO TEAM (AST) WorldTeam

151 CORT NIELSEN Magnus (Den)
152 BALLERINI Davide (Ita)
153 BIZHIGITOV Zhandos (Kaz)
154 DE VREESE Laurens (Bel)
155 FOMINYKH Daniil (Kaz)
156 GRUZDEV Dmitriy (Kaz)
157 HOULE Hugo (Can)

BAHRAIN - MERIDA (TBM) WorldTeam

161 MOHORIC Matej (Slo)
162 ARASHIRO Yukiya (Jpn)
163 BAUHAUS Phil (Ger)
164 GARCIA CORTINA Ivan (Esp)
165 HAUSSLER Heinrich (Aus)
166 KOREN Kristjan (Slo)
167 SIEBERG Marcel (Ger)

MOVISTAR TEAM (MOV) WorldTeam

171 ROELANDTS Jürgen (Bel)
172 ARCAS PEÑA Jorge (Esp)
173 BENNATI Daniele (Ita)
174 CASTRILLO Jaime (Esp)
175 ERVITI Imanol (Esp)
176 SEPULVEDA Eduardo (Arg)
177 SÜTTERLIN Jasha (Ger)

WANTY - GOBERT CYCLING TEAM (WGG) Professional Team

181 BACKAERT Frederik (Bel)
182 DE GENDT Aimé (Bel)
183 DE WINTER Ludwig (Bel)
184 DEVRIENDT Tom (Bel)
185 DUPONT Timothy (Bel)
186 VANSPEYBROUCK Pieter (Bel)
187 VLIEGEN Loïc (Bel)

TEAM DIMENSION DATA (TDD) WorldTeam

191 BOASSON HAGEN Edvald (Nor)
192 BAK Lars Ytting (Den)
193 EISEL Bernhard (Aut)
194 JANSE VAN RENSBURG Reinardt (RSA)
195 THOMSON Jay Robert (RSA)
196 TILLER Rasmus Fossum (Nor)
197 VERMOTE Julien (Bel)

TEAM ARKÉA - SAMSIC (PCB) Professional Team

201 GREIPEL André (Ger)
202 BONNAMOUR Franck (Fra)
203 FEILLU Brice (Fra)
204 JARRIER Benoit (Fra)
205 RUSSO Clement (Fra)
206 RIOU Alan (Fra)
207 WELTEN Bram (Ned)

TEAM SUNWEB (SUN) WorldTeam

211 ARNDT Nikias (GER)
212 BOL Cees (Ned)
213 CURVERS Roy (Ned)
214 KÄMNA Lennard (GER)
215 KRAGH ANDERSEN Asbjørn (Den)
216 PEDERSEN Casper Phillip (Den)
217 WALSCHEID Max (GER)

VITAL CONCEPT - B&B HOTELS (VCB) Professional Team

221 DE BACKER Bert (Bel)
222 BOECKMANS Kris (Bel)
223 ERMENAULT Corentin (Fra)
224 LECROQ Jérémy (Fra)
225 MORICE Julien (Fra)
226 TURGIS Jimmy (Fra)
227 VAN GENECHTEN Jonas (Bel)

ROOMPOT - CHARLES (ROC) Professional Team

231 BOOM Lars (Ned)
232 ASSELMAN Jesper (Ned)
233 LEYSEN Senne (Bel)
234 REINDERS Elmar (Ned)
235 STEELS Stijn (Bel)
236 VAN POPPEL Boy (Ned)
237

DELKO MARSEILLE PROVENCE (DMP) Professional Team

241 SISKEVICIUS Evaldas (Ltu)
242 ARERUYA Joseph (Rwa)
243 FILOSI Iuri (Ita)
244 JONES Brenton (Aus)
245 KASPERKIEWICZ Przemyslaw (Pol)
246 LEVEAU Jérémy (Fra)
247 TRARIEUX Julien (Fra)


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7462258.jpg (64.2 Kb)
 
GADДата: Субота, 13.04.2019, 09:27 | Повідомлення # 795
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Емануель Бухманн - переможець 5 етапу Туру Країни Басків-2019



Емануель Бухманн перемагає на 5-му етапі Туру Країни Басків-2019 з одиночного відриву і надягає майку лідера
 

 

  26-річний німецький гонщик команди Bora-hansgrohe Емануель Бухманн (Emanuel Buchmann) здобув перемогу на королівському гірському 5-му етапі Туру Країни Басків-2019, вигравши його з одиночного відриву, в якому проїхав фінальні 20 км гонки. Це третя перемога Бухманна в професіоналах і перша на гонці Світового туру.

 

  На передостанньому підйомі, за 25 км до фінішу, Емануель Бухманн поїхав з Серхіо Енао (UAE Team Emirates) і Валентином Маду (Cofidis), а через 3 км атакував поодинці. На Аррате, де фінішував 5-й етап, німецький гонщик привіз своїм найближчим переслідувачам - Йону Ісагірре (Astana), Адаму Йейтс (Mitchelton-Scott) і Якобу Фульсангу (Astana) 1 хвилину 8 секунд.

 

  Перемога на етапі принесла Емануелю Бухманну і жовту майку лідера, яку він перехопив у свого товариша по команді Максиміліана Шахманов. Перед вирішальним гірським етапом Тура Країни Басків-2019 Емануель Бухманн в генеральній класифікації випереджає свого найближчого суперника Йона Ісагірре на 54 секунди. Максиміліан Шахманов замикає трійку кращих, поступаючись 1 хвилину 4 секунди.

  Емануель Бухманн: «Це неймовірно - виграти королівський гірський етап і ще стати лідером генеральної класифікації. Сподіваюся, зможу захистити майку лідера завтра. Я оптимістично налаштований, тому що тут у нас сильна команда. Кожен день ми з усіх сил боремося за перемогу, так само зробимо і завтра ».

 

  Андре Шульц, спортивний директор команди Bora-hansgrohe: «Сьогодні був найважчий день гонки, 150 км і сім категорійних підйомів. Весь день дорога йшла то вгору, то вниз. Ми сфокусувалися на жовтої майці. Звичайно, хотіли її захистити, і, в звичайно рахунку, зуміли втримати майку в команді. Хлопці фантастично відпрацювали сьогодні, всю гонку тримали під контролем. За 35 км до фінішу в голові групи наша команда все ще була представлена ​​кількома сильними гонщиками. Ему перекласти в лідируючу групу, а потім атакував на передостанньому підйомі. Він здобув неймовірну перемогу. Ми націлені забрати майку лідера додому ».

 

 Йон Ісагірре: «Сьогодні ми зробили все, що могли. Команда працювала дуже потужно. Всі хлопці старалися щосили, щоб якомога краще захистити мене, переслідували Бухманна. Так, він поїхав в невеликій групі, в той момент здавалося, що ми зможемо контролювати просвіт. Але в підсумку він набрав дві хвилини переваги, було просто неможливо добрати його на фінальному підйомі. У будь-якому випадку, тепер я йду на другому місці в загальному заліку. Якоб - п'ятий. Завтра ще один важкий день. Ми на хорошій позиції для контратак ».

 

  Джуліан Дін, спортивний директор команди Mitchelton-SCOTT: «Команда Astana багато працювала, щоб постаратися повернути Бухманна. Але на фініші він довів, що на голову сильніші за інших. Ми не розраховували на такий поворот подій сьогодні. Нашою метою була боротьба за перемогу на етапі, але ця можливість від нас вислизнула. Ми упустили шанс. Завтра ще один важкий день, новий підйом, розвідку якого я вже провів. Він важкий, потенційно може викликати перестановки в генеральній класифікації. Ми докладемо всіх зусиль, сподіваємося на хороший наступний етап


За матеріалами : https://velolive.com
Прикріплення: 7246435.jpg (57.2 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх