Четвер, 28.03.2024, 18:38
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Субота, 11.08.2018, 09:22 | Повідомлення # 601
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українець Дементьєв здобув дві нагороди на чемпіонаті світу з велосипедного спорту



Паралімпієць з України успішно виступив на світовій першості

Досить успішно для національної паралімпійської збірної команди з велосипедного спорту завершився чемпіонат світу з велосипедного спорту (шосе) серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що 3-5 серпня відбувся у місті Маніаго (Італія). Єдиний представник від України Єгор Дементьєв, змагаючись зі 390 спортсменами із 47 країн світу, виборов дві високі нагороди. Серед них одна срібна й одна бронзова медалі, повідомляє прес-служба Національного комітету спорту інвалідів України. У гонці на шосе на дистанції 27.2 км у класі MC5 Єгор з часом 34:15.08 здобув бронзову нагороду, а у груповій гонці на шосе на дистанції 81.6 км у цьому ж класі йому вдалося вибороти срібну нагороду з часом 1:51:44. Під час першої гонки Єгор йшов першим, але через те, що раптово злетів велосипедний ланцюг, він втратив час. Але, незважаючи на цю прикрість, він прийшов третім.


Джерело: https://glavcom.ua
Прикріплення: 0135670.jpg (65.9 Kb)
 
GADДата: Субота, 11.08.2018, 09:26 | Повідомлення # 602
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Російська олімпійська призерка з велоспорту втекла в Узбекистан



Ольга Забелінська відмовилася від російського громадянства

Міжнародний союз велосипедистів (UCI) офіційно затвердив перехід у збірну Узбекистану триразової призерки Олімпійських ігор росіянки Ольги Забелінської. Про це повідомила сама спортсменка. Генеральний директор Федерації велосипедного спорту Росії (ФВСР) Юрій Кучерявий підкреслив, що федерація буде категорично проти переходу спортсменки. У зв'язку з цим, ймовірно, Забелінськя пропустить Олімпійські ігри 2020 року, адже буде змушена відбути трирічний карантин. «Мій перехід у збірну Узбекистану офіційно затверджений, хотілося б уже у серпні виступити на Азіатських іграх», - сказала Забелінська. «Зміна національності велогонщиці була офіційно затверджена, - повідомив представник UCI. - Відповідно до пункту правил, спортсменка не має права брати участь у чемпіонаті світу UCI у цьому році й у наступному після зміни громадянства». На Олімпіаді 2012 року у Лондоні спортсменка виграла дві бронзові медалі у груповій гонці та гонці з роздільним стартом. Чотири роки по тому на Іграх у Бразилії вона стала другою у гонці з роздільним стартом. Забелінська є єдиною представницею Росії, якій вдалося стати призером у шосейних велоперегонах на останніх двох Олімпійських іграх.


Джерело: https://glavcom.ua
Прикріплення: 0674636.jpg (61.2 Kb)
 
GADДата: Неділя, 12.08.2018, 14:34 | Повідомлення # 603
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нібалі хоче повернутися на «Вуельті»



Італієць приступив до тренувань після операції

Італійський велогонщик Bahrain Merida Вінчецо Нібалі збирається повернутися до перегонів на «Вуельті».

Про це він повідомив в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, що Нібалі отримав перелом десятого грудного хребця в результаті падіння на 12-му етапі Tour de France і був змушений знятися з багатоденки.

Пізніше він був прооперований в Італії.

«Вуельта» стартує 25 серпня.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 8294637.jpg (73.8 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 14.08.2018, 18:36 | Повідомлення # 604
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Чемпіон світу з Колумбії попався на вживанні допінгу



Велогонщик Фабіан Пуерта здав позитивний допінг-тест на стероїди

Чемпіон світу з велоспорту на треку Фабіан Пуерта відсторонений від змагань через позитивну допінг-проби на стероїд болденон. Про це повідомляє Inside the Games.

27-річний Пуерта здав позитивний допінг-тест 11 червня. Його проба А дала позитивний результат на заборонений препарат болденон, який стимулює засвоєння їжі і приріст м'язової маси. Препарат внесений в заборонений список Всесвітнього антидопінгового агентства (ВАДА).

Згідно з діючими правилами, велогонщик може запросити розтин допінг-проби В. Поки колумбієць відсторонений від участі у змаганнях на час розслідування.

Пуерта виграв чемпіонат світу в 2018 році в дисципліні «кейрин». У 2014 та 2017 років роках він ставав срібним призером світової першості.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 2235140.jpg (52.7 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 17.08.2018, 06:38 | Повідомлення # 605
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Лідери Sky не приймуть участь в «Вуельті»



Фрум і Томас зробили вибір на користь іншої велогонки

Велогонщики команди Team Sky Крістофер Фрум і Герейнт Томас не виступлять на престижній багатоденці «Вуельта» в Іспанії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на прес-службу Team Sky.

Замість «Вуельти» Фрум і Томас візьмуть участь в «Туре Великобританії». Фрум вперше з 2009 року буде змагатися в Великобританії, Томас же в минулому році фінішував на цій гонці на 7-му місці.

«Тур Великобританії» стартує 2 вересня.

Нагадаємо, що Томас є чинним чемпіоном Tour de France. Фрум ж фінішував на третьому місці.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 3229252.jpg (96.1 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 20.08.2018, 19:45 | Повідомлення # 606
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українець заявлений за Bahrain Merida на Вуельту



Марк Падун дебютував в Турі лише в березні

Український велогонщик Марк Падун виступить на велобагатоденці Вуельта.

Українець заявлений за команду Bahrain Merida, повідомляє її офіційний сайт.

Партнером українця буде знаменитий Вінченцо Нібалі.

Відзначимо, що в Турі Падун дебютував лише в березні. Контракт з командою він підписав у жовтні минулого року.

Вуельта стартує 25 серпня і триватиме до 16 вересня.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 8595730.jpg (46.6 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 28.08.2018, 15:02 | Повідомлення # 607
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ірландська проконтинентальної команда Aqua Blue Sport оголосила про закриття



Ірландська команда Aqua Blue Sport заявила, що не стане подавати заявку на отримання ліцензії проконтинентальної команди на 2019 рік, і проект, пов'язаний з виступами велокоманди на шосе на професійному рівні, буде закритий в кінці сезону.



У заяві керівництва Aqua Blue Sport йдеться: «Шановні вболівальники! Команда Aqua Blue Sport не подаватиме запит на отримання ліцензії проконтинентальної команди на 2019 рік. Ми, Aqua Blue Sport, почали цей проект два роки тому з великим оптимізмом і радістю, ставлячи перед собою великі цілі. Але в цьому році ми зіткнулися зі зростаючими щодо визнання і запрошень на гонки з боку організаторів, незважаючи на унікальність нашого проекту, який отримував хорошу підтримку.



Велокоманда Aqua Blue Sport невтомно шукала можливості співпраці з іншими проконтинентальної командами, будь то придбання або партнерство. Протягом останніх тижнів ми багато разів досягали основних угод, але, на жаль, здоровий глузд не зміг взяти гору. Кілька разів здавалося, що домовленість досягнута. Але сьогодні, 27 серпня 2018 роки нам лише залишається заявити про те, що всі переговори закінчені.



Ми неймовірно пишаємося нашими досягненнями за останні два сезони. Ми увійшли в історію як перша ірландська професійна велокоманда, перша ірландська велокоманда, яка взяла участь в Гран-турі і перша ірландська команда, яка виграла на Гран-турі етап. За час роботи команди у нас з'явилося багато друзів.


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0436627.jpg (12.8 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 28.08.2018, 15:19 | Повідомлення # 608
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Йон і Горка Ісагірре переходять в команду «Астана»



Команда «Астана» оголошує про підписання дворічного угоди з двома іспанськими гонщиками, Йоном Ісагірре і Горкою Ісагірре, які приєднаються до казахстанського проекту з 1 січня 2019 року.

- Ми раді переходу в «Астану», в команду, яка вже багато років виступає в Світовому Туре. Ми з братом дуже добре знайомі з частиною команди, з гонщиками і персоналом, і це важливо для нас, тому що це допоможе швидко акліматизуватися в команді. Я знаю «Астану», як дуже сильну команду, яка багато працює і рік за роком ставить перед собою нові цілі. Удвох з Горкою ми сподіваємося принести в команду щось нове, ми віримо, що з нашим приходом «Астана» стане ще сильніше. Звичайно, наша головна мета - це перемоги, ми готові допомагати команді на шляху до її найбільшим цілям, і, в той же самий час, будемо прагнути до особистого успіху на тижневих гонках, - розповів Йон Ісагірре.



Йон Ісагірре (29) є відомим фахівцем з тижневим гонок, який дуже добре виступає і в гонках на час. У Йона є цілий список вражаючих результатів, серед яких можна назвати перемоги на етапах «Тур де Франс» (2016) і «Джиро д'Італія» (2012), успіх в загальному заліку «Тура Польщі» (2015), золоті медалі чемпіонату Іспанії в груповій гонці (2014 року) і «обробленні» (2016), друге місце на «Турі Швейцарії» (2016). У цьому сезоні Йон Ісагірре був третім в загальному заліку «Тура Країни Басків» і в «обробленні» чемпіонату Іспанії, а також четвертим в підсумковій класифікації «Париж - Ніцци».



Горка Ісагірре (30) - старший брат Йона, він також є дуже сильним многодневщіком з хорошою «обробленням». Гірка - діючий чемпіон Іспанії в груповій гонці та срібний призер в індивідуальній гонці. У 2018 році Горка відзначився рядом відмінних виступів: став третім в загальному заліку «Тура Омана» і «Париж - Ніцци». У минулому сезоні Гірка Ісагірре виграв етап на «Джиро д'Італія».



- Йон і Горка - дуже сильні спортсмени, і їх результати добре відомі. Цього року Горка виграв чемпіонат Іспанії, а Йон проявив себе в ряді тижневих гонок і на «Тур де Франс». У «Астані» ми готові допомогти братам зробити наступний крок у своїй кар'єрі, повести їх до нових, більш високих результатів. Вважаю, що їх потенціал ще не розкритий до кінця, і ми готові зробити все необхідне, щоб вони змогли повністю реалізуватися в команді «Астана», - сказав генеральний менеджер Олександр Винокуров.



Прес-реліз команди Astana Pro Team


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5791966.jpg (14.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 29.08.2018, 16:25 | Повідомлення # 609
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Менеджер Bahrain-Merida нахвалює Марка Падуна



За словами фахівця, українець легко навчаємо і працьовитий

Менеджер Bahrain-Merida Брент Коупленд розсипався в компліментах для українського гонщика команди Марка Падуна. Його слова наводить Cyclismactu.net:

«З самого початку нашої співпраці ми дуже добре працюємо разом. Він дуже навчаємо, тому ми розширили його контракт.
Марк може виконувати безліч ролей: він може підніматися в гору, а також не губитися в спринті. Крім того, він розумний гонщик, який знає, як контролювати себе, незважаючи на молодість.

Сильними сторонами є його оптимізм і працьовитість, які продовжують дивувати нас. Ми з нетерпінням чекаємо продовження роботи з ним протягом наступних сезонів ».


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 0519636.jpg (88.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 02.09.2018, 18:44 | Повідомлення # 610
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Герант Томас і Кріс Фрум можуть відмовитися від участі в чемпіонаті світу в Інсбруку





Переможець Тур де Франс-2018 Герант Томас і переможець Джиро д'Італія і призер Тур де Франс-2018 Кріс Фрум на прес-конференції перед стартом Тура Британії-2018 поділилися своїми планами щодо участі в чемпіонаті світу в Інсбруку.



Герант Томас, який після перемоги на французькому Гран-турі вже проїхав Тур Німеччини, не готовий взяти участь в чемпіонаті світу і не буде вважати Тур Британії-2018 підготовкою.



Кріс Фрум сказав, що остаточне рішення з приводу своєї участі в чемпіонаті світу візьме після Тур Британії-2018, який буде для нього першою гонкою після Тур де Франс.

Герант Томас: «Тур Британії не буде підготовкою до чемпіонату світу. Перемоги на критериумом Дофіне і Тур де Франс трапляються не щодня. Я насолоджуюся ними і зараз не в тій формі, щоб знову боротися за перемогу. Я до цього не готовий. За минулий місяць виступав не так багато, тому що мені доводиться відвідувати заходи то тут, то там, так як переможцем Тура стаєш не часто. Тому після Тур де Франс був так зайнятий, що не зміг нормально відновитися і відчуваю себе вичавленим як лимон ».



Кріс Фрум: «Думаю, повинен спробувати, наскільки можу, вийти за грань своїх можливостей. Після Тур де Франс я відпочивав, 10 днів взагалі не сідав на велосипед. Останні кілька тижнів добре потренувався. На Туре Британії перевірю, як піде нога. Фантастика, якщо в сенсі перспективи чемпіонату світу зможу досягти хорошої гоночної швидкості до кінця тижня. Чи зможу зрозуміти, в якій формі перебуваю, тільки в кінці Тура Британії.



Ми проїхали кола дистанції чемпіонату світу. Можу сказати, що гонка буде жорстокою, двох думок тут бути не може. Не думаю, що на гонці, де буде більше 5000 м підйомів, зможеш сховатися і відсидітися на колесі, якщо не знаходишся в кращій формі.



Зараз же я точно не в тій формі, в якій був на Тур де Франс-2018 ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 6417310.jpg (47.5 Kb)
 
GADДата: Неділя, 02.09.2018, 18:47 | Повідомлення # 611
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Марсель Кіттель відмовився від старту на Туре Британії-2018




Хоча Тур Британії-2018 був однією з цілей Марселя Кіттеля в цьому сезоні, 30-річний німецький гонщик команди Katusha-Alpecin продовжує шукати причину поганого самопочуття і вирішив не стартувати на британській гонці.



Марсель Кіттель не вклався в ліміт часу на 11-му етапі Тур де Франс-2018, а після французького Гран-туру не доїхав до кінця ні на Binck Bank Tour-2018, де зійшов на 6-му етапі, ні на домашньому Туре Німеччини, де проїхав лише перший етап.

Марсель Кіттель: «Поки мене не стали критикувати ще більше, хочу пройти повне медичне обстеження, щоб знайти причини того, що зі мною відбувається. Не знаю, з чим борюся на даний момент. Щосили намагався, але з квітня нічого не виходить. Для мене формула успіху - зробити так, щоб тіло і розум перебували в гармонії. Вважаю, саме цього мені зараз не вистачає. Я не дуже звертаю увагу на те, що про мене говорять. Просто намагаюся концентруватися на собі. Хочу вигравати більше, але не виходить.



На жаль, з обережності я не візьму участь в Турі Британії. У моїй нинішній ситуації їхати гонку немає сенсу. Мені треба почекати результатів обстеження.



Тур Британії був однією з цілей другій частині мого сезону. З цією гонкою у мене пов'язані прекрасні спогади. У 2014 році я не тільки виграв два етапи Тур де Франс, які проходили в Великобританії, але також виграв два етапи і на Туре Британії. Мені шкода, що не зможу бути на старті ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0746296.jpg (38.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 05.09.2018, 08:59 | Повідомлення # 612
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ден Мартін сходить з Вуельти Іспанії-2018 за сімейними обставинами




32-річний ірландський гонщик команди UAE Team Emirates Ден Мартін не вийде на старт 10 етапу Вуельти Іспанії-2018. Він повинен поспішати додому, в Андорру, щоб підтримати свою дружину, так як в найближчі дні у них повинні з'явитися на світ близнюки.

Ден Мартін: «Після консультацій з командою і лікарями в Андоррі ми вирішили, що мені краще скоріше повернутися додому в Андорру, щоб підтримати мою дружину, тому що найближчим часом у нас повинні з'явитися на світ дівчинки-близнюки.



На цій Вуельті Іспанії я придбав чудовий досвід роботи в якості помічника в молодої і сильній команді. Я зміг запропонувати мою повну підтримку Фабіо Ару. Хоча мені не вдалося показати результат, якого очікував, я насолоджувався гонкою, тому що їхав в якості дорожнього капітана, найстаршого з усіх.



Але трохи раніше, ніж ми очікували, мені довелося відправитися додому, щоб підтримати мою дружину в цей неймовірно радісний момент нашого життя.

Хочу подякувати всім моїм товаришів по команді за підтримку і розуміння. Мені нелегко їх залишати.



Хочу також сказати спасибі керівництву команди за підтримку, за те, що дозволили мені взяти участь в Вуельті Іспанії, знаючи, що в будь-який момент мене можуть викликати додому ».



Команда UAE Team Emirates бажає всього найкращого Деніелю і його дружині Джесс в цей важливий період.



За матеріалами прес-релізу команди UAE Team Emirates


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 5555476.jpg (48.0 Kb)
 
GADДата: Середа, 05.09.2018, 17:56 | Повідомлення # 613
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
UCI оголосив про позитивний позазмагальних допінг-тесті на ЕПО Костянтина Сивцова



Міжнародний союз велосипедистів (UCI) повідомив, що плановий поза змаганнями допінг-тест, взятий у 36-річного білоруського гонщика команди Bahrain-Merida Костянтина Сивцова 31 липня 2018 року, показав наявність еритропоетину (ЕПО).

Невідповідність нормам (Adverse Analytical Finding (AAF) було виявлено в допінг-пробі А, гонщики має право зажадати розкриття і аналізу проби В.



Команда Bahrain-Merida повідомляє, що гонщик був відсторонений від змагань. Також в прес-релізі команди кажуть, що ще в червні команда Bahrain-Merida повідомила Костянтина Сивцова, що його контракт, який закінчується 31 грудня 2018 року, продовжений не буде.



Брент Коупленд, генеральний менеджер команди Bahrain-Merida: «Це новини, які жахливо засмутили нас. Ми дуже строго відносимося до всього, що порушує наші внутрішні правила. Така поведінка не прийнятно в команді, і в подальшому команда почне юридичну процедуру проти гонщика ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 0813806.jpg (27.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 09.09.2018, 19:09 | Повідомлення # 614
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Герант Томас залишається в команді Sky до кінця 2021 року




Переможець Тур де Франс-2018, 32-річний британський гонщик Герант Томас (Geraint Thomas) продовжив контракт з британською командою Sky на три роки (до кінця 2021 року). Герант Томас є гонщиком команди Sky з моменту її заснування в 2010 році. За час роботи в команді Sky здобув 21 перемогу, а цей сезон став кращим в його кар'єрі. Герант Томас виграв Критеріум Дофіне, а потім став першим уродженцем Уельсу і третім британським гонщиком - переможцем французького Гран-туру.

Герант Томас: «До сих пір у мене чудово складалася кар'єра в команді Sky. Останні кілька місяців, звичайно, були просто божевільними. Я радий залишитися в команді. Відчуваю себе в Sky як вдома, мої відносини з командою - як відносини в велику щасливу родину.



З Дейвом Брейслфордом, Родом Еллінгвортом, а також Франом Міллар я знайомий з 17 років. Тому дуже радий продовжувати працювати разом з ними і рештою командой.С 2010 року, з тих пір, як почалося моє подорож з командою Sky, ставлення вболівальників команди до мене було приголомшливим. Вони феноменально підтримують рік за роком, вони кращі і коли вітають на дорозі під час гонки, і в соціальних мережах. Вони підтримують кожен мій крок, що я безмірно ціную ».



Дейв Брейлсфорд, генеральний менеджер команди Sky: «Те, що Герант досяг з командою, не просто чудово. Його досягнення блискучі. Він був в нашій команді з самого початку, продовжував розвиватися і вдосконалюватися з кожним роком. Невтомно трудився заради того, щоб стати краще. Він багатьом пожертвував, щоб піднятися до спортивної вершини, чим довів, що всі його зусилля принесли плоди.



Він ніколи не витав у хмарах. Завжди ставив перед собою мети. Першою метою було виявити себе в класиків, де він відмінно виступав і показав кілька відмінних результатів. Потім він вирішив звернути увагу на Гран-тури. Він сконцентрувався на тижневих гонках, а потім став помічником товаришів по команді на Гран-турах. Перемога на критериумом Дофіне в цьому році дала йому впевненість, що він здатний виграти Тур де Франс. Все це показник його здібностей. Він просто виконує свою роботу, працює багато, а тепер він на самій вершині, як переможець Тур де Франс.



Вигравши Тур де Франс, він виконав свою мрію, але у нього попереду ще багато цілей. Він з гордістю, пристрастю повністю присвячує себе роботі, продовжує рухатися крок за кроком. Ми раді, що він продовжить працювати разом з нами ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 7495612.jpg (92.3 Kb)
 
GADДата: Четвер, 13.09.2018, 19:19 | Повідомлення # 615
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Команда Sky підписала контракт з Едді Данбаром



Команда Sky оголосила про підписання контракту з 22-річним ірландським гонщиком Едді Данбаром (Eddie Dunbar). Контракт укладений до кінця 2019 року і набирає чинності негайно.



Едді Данбар виступав в ірландської проконтинентальної команді Aqua Blue Sport, контракт з якою діяв до кінця цього сезону. Але в зв'язку з закриттям Aqua Blue Sport Міжнародний союз велосипедистів дозволив ірландському гонщику укласти новий контракт і перейти в команду Sky вже в цьому році. 15 вересня Едді Данбар вийде на старт гонки Coppa Agostoni як гонщик британської команди Sky.



Едді Данбар проявив себе на Туре Йоркшира-2018 і на Туре де л'Авенір, де увійшов до топ-10 загального заліку.



Едді Данбар - новий гонщик команди Sky з вересня 2018 року



Едді Данбар: «Я дуже вдячний за цей шанс, який отримав, коли опинився в складній ситуації. Іноді закриття команди - спосіб розвитку спорту. З точки зору професіонала я розумію ситуацію. На щастя, команда Sky дала мені можливість брати участь в блоці італійських гонок, що стане хорошою підготовкою до Інсбруку. Все зійшлося, я отримав чудовий шанс провести останні кілька тижнів сезону в команді, де буду працювати в наступному році. Це набагато полегшить мені перехідний період. Я зможу познайомитися з гонщиками, персоналом ще до початку наступного сезону ».



Дейв Брейлсфорд, генеральний менеджер команди Sky: «Едді - талановитий молодий гонщик, ми раді, що він приєднається до команди. Звичайно, закриття команди Aqua Blue - не найкраща ситуація ні для спорту, ні для гонщика. В цьому немає нічого приємного. Але ми раді, що змогли зробити Едді пропозицію негайно перейти в команду Sky.



Якийсь час ми стежили за його виступами. Видно, що у нього величезний потенціал. Особливо він вразив нас в цьому році на Туре Йоркшира і Туре л'Авенір-2018. Сподіваємося, що він продовжить розвиватися разом з нами. Він зможе інтегруватися в команду протягом решти сезону 2018 року, що дозволить йому швидко включитися в роботу в 2019 році. Сподіваємося, він зможе стати одним з гонщиків нового покоління нашої команди ».


За матеріалами: https://velolive.com
Прикріплення: 1837382.jpg (25.9 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх