Четвер, 28.03.2024, 15:12
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Новини велоспорту
GADДата: Середа, 30.05.2018, 19:45 | Повідомлення # 571
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дюмулен - про можливу дискваліфікацію Фрума: «Не хотів би виграти Giro ось так»



Голландський велогонщик визнав перемогу британця в Італії

Голландський велогонщик Том Дюмулен в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport визнав, що британець Кріс Фрум справедливо виграв Giro d'Italia. Спортсмен вважає, що у його суперника не варто забирати перемогу в Італії.

Фрум може бути дискваліфікований через допінг, який у нього виявили на «Вуельті» в минулому році.

«Я сподіваюся, що це не станеться. Це точно не той спосіб, яким мені хотілося б виграти гонку. Якщо Кріс втратить титул, то це буде дуже негативно для велоспорту. Але цього не повинно статися. Навіть якщо його відсторонять за позитивний тест на «Вуельті», це не повинно торкнутися Giro.
Що стосується того, що я не потиснув руку Фрум після 20-го етапу, то все було не так. Я просто його не бачив, так як давав інтерв'ю. Це було зроблено не спеціально, а потім я підійшов до нього, щоб привітати ».


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 4085302.jpg (34.9 Kb)
 
GADДата: Четвер, 31.05.2018, 09:19 | Повідомлення # 572
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фрум не поїде на Тур де Франс без рішення по «сальбутамоловому» справі



Знаменитий велогонщик Крістофер Фрум ризикує опинитися за бортом Тур де Франс-2018.

Організатор Tour de France - Amaury Sports Organisation готові усунути Крістофера Фрума від участі в Tour de France 2018 року, якщо за «сальбутамоловому» справі не буде рішення до старту, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

На останньому етапі Джиро в Римі ходили чутки, що Фрум запропонували угоду - йому виносять бан на 6 місяців з позбавленням титулу переможця Вуельта-2017 і бронзовій медалі на чемпіонаті світу в Норвегії в гонці з роздільним стартом, але Кріс відмовився, так як хоче вийти повністю «чистим» з цієї ситуації.

Про знайденому в крові Кріса Фрума сальбутамол стало відомо в грудні 2017 го, з тих пір остаточного рішення по його справі немає.

Минулого тижня британський велогонщик виграв Джиро д'Італія, ставши одним з семи гонщиків, кому корилися всі три найпрестижніші велобагатоденки в світі.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 0840373.jpg (53.7 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 01.06.2018, 21:02 | Повідомлення # 573
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Унікальна пропозиція від Ярослава Поповича і Ride @ Wine: тиждень в Тоскані в компанії зірок світового велоспорту

Відмінна можливість поєднати всі свої бажання і хобі в одній поїздці



Новий проект кращого молодого гонщика «Тур де Франс» -2005, а нині спортивного директора американської команди Світового туру «Трек - Сегафредо» Ярослава Поповіча- унікальна можливість для всіх прихильників здорового способу життя, фанів велоспорту, любителів відкривати нове і гурманам поєднати всі свої бажання і хобі в одній поїздці.

Пропонуємо вам провести сім теплих днів в Тоскані, проживаючи в найкращому готелі регіону і дегустуючи неймовірні страви від місцевих шеф-кухарів. Все це - разом з катанням на професійних байках під наглядом зірок світового велоспорту (Фабіан Канчеллара, Франк Шлек, Ярослав Попович) і співробітників профі-команд!

У турі не буде ніяких виснажливих тренувань, а тільки неймовірне задоволення від велопробігів в компанії гідів, які знають все і навіть більше. Зірки світового велоспорту допоможуть вам порадами, як поліпшити техніку педалювання, і розкриють багато секретів. Отримати максимальну насолоду ви зможете завдяки велосипедам ТRЕК преміум класу, а стежити за особистими результатами зможете завдяки TREK E-Bike Super Commuter.

Кращі машини технічної допомоги будуть супроводжувати вас під час прогулянкових турів. Як і топових спортсменів, вас будуть обслуговувати лікар і механік. Після прогулянкового туру все «робочі конячки» пройдуть технічний контроль, а їх господарі - порцію професійного масажу в наших кращих масажистів. Бездоганна єднання природи, пам'яток, велотуризму з багатющий культурою застіль може подарувати тільки Тоскана. Обідати ми будемо в маленьких ресторанчиках по маршруту, а у вечірній час нас чекають незабутні дегустаційні зали винного дому нашого партнера - Vegani.



Всі разом - ідеально скомбінований тандем незабутнього відпочинку: велосипедної пристрасті і кулінарних бажань. Такий синергії в Європі ви не зустрінете ніде!


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 2752199.jpg (52.9 Kb) · 2785933.jpg (199.5 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 01.06.2018, 21:09 | Повідомлення # 574
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
«Велогонку миру» на олімпійському кільці під Києвом виграв датчанин

Фредерік Маффіа потужно фінішував з відриву, Єгор Дементьєв узяв срібло



У п'ятницю, 1 червня в селищі Чабани під Києвом пройшла перша з трьох міжнародних стартів Race Horizon Park - «Велогонка світу». Дистанція одноденки категорії UCI 1,2, яка третій рік поспіль проходить по «олімпійському кільцю», склала 160 км.

Після розформування української команди Kolss, гонщики якої домінували на Race Horizon Park протягом декількох років, хороші шанси на перемогу отримав відрив. На заключних колах за перемогу боролася невелика група спортсменів, яка зуміла відірватися від пелотону. Найшвидшим в цьому формуванні став данець Фредерік Маффіа з AURA Energi - CK AARUS, який в потрібний момент зробив ривок і на три секунди випередив своїх найближчих переслідувачів.

Після фінішу Маффіа зізнався, що ця перемога стала поки найбільшою в його кар'єрі. Відзначимо, що його команда AURA Energi вже вдруге перемагає на Race Horizon Park. Рік тому їх представник Расмус Гіннеруп виграв одноденку в центрі Києва Maidan.

Друге місце в гонці For Peace посів українець з іспанської команди Kuota Єгор Дементьєв, який є чотириразовим чемпіоном Паралімпіади. В інтерв'ю Єгор розповів, що це всього другий старт для нього з новим колективом. Також спортсмен зазначив, що фінальний відрізок був в більшій частині лотереєю, де пощастило удачливішому.

Бронзу на «олімпійському кільці» в Чабанах взяв Владислав Дубовський з національної збірної Білорусі.



У суботу та неділю пройдуть ще дві чоловічу міжнародні одноденки - Horizon Park Race Maidan і Horizon Park Race Classic. Також в ці дні пройдуть два жіночих старту.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 9668449.jpg (42.1 Kb) · 7526673.jpg (127.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 02.06.2018, 09:41 | Повідомлення # 575
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Падун добув домінуючу перемогу на першому етапі Лимбурга



Український велогонщик Марк Падун приніс своїй команді перемогу на першому етапі Лимбурга.

Домінація Марка Падуна за допомогою від спринтера Сонні Колбреллі принесла команді Бахрейн-Меріда перемогу на першому етапі гонки Хаммер Лімбург.

Це гонка нової серії Хаммер, де гонщики змагаються в командному заліку, який формується за сумою очок за спринтерські і гірські премії по ходу етапу.

Перший етап Лимбурга вважався гірським, але на початку були присутні і спринтерські премії, які успішно брала команда Лотто суду, а партнер по команді Падуна Сонні Колбреллі також набирав чимало очок.

На шостому колі українець атакував в гору в компанії талановитого росіянина Павла Сивакова з Скай. Ця пара лідирувала чотири кола, збираючи максимум доступних очок, перш ніж Падун скинув росіянина і поїхав до перемоги на самоті.

Сольний рейд українського вундеркінда увінчався успіхом. Марк Падун привіз найближчому переслідувачу 45 секунд і взяв подвійне кількість очок за перемогу на етапі. Коен Боумен з ЛоттоНЛ і Сем Оомен з Санвеб замкнули трійку лідерів на фініші.

У командному таблиці лідерів Бахрейн-Меріда отримала гігантську перевагу над переслідувачами з Лотто суду і Квикстеп.



Сьогодні пройде другий етап Лимбурга, який буде більш спринтерських, ніж перший. Всі надії Бахрейн-Меріди на ньому будуть пов'язані з італійцем Сонні Колбреллі.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 5580852.jpg (80.1 Kb) · 9907532.jpg (35.0 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 05.06.2018, 08:14 | Повідомлення # 576
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Віце-чемпіон Джиро Дюмулен візьме участь в Тур де Франс-2018



Лідер Санвеб Том Дюмулен візьме участь в найпрестижнішій велобагатоденці світу.

Як повідомляє видання De Telegraaf, голландський велогонщик Том Дюмулен прийняв рішення про участь в Тур де Франс цього сезону, незважаючи на те, що він вже проїхав важку Джиро-2018, де зайняв друге місце в загальному заліку, поступившись лише Кріс Фрум.

Минулорічний володар майки спринтерського заліку Майкл Метьюз і ще один голландський многодневщік Вілько Кельдерман будуть передбачуваними лідерами Санвеб на Великій Петлі, а Дюмулен швидше за все буде ставити перед собою завдання боротьби за перемогу на етапах.

В останній раз Том проїхав Джиро і ТДФ в один сезон в 2016 році, коли виграв етап на Джиро і два етапи Великої Петлі, але не зумів завершити жодну з цих перегонів. У минулому сезоні він виграв італійську велобагатоденку, але не став їхати інші Грандтури.

Тур де Франс цього року розпочнеться 7 липня - на один тиждень пізніше звичайного графіка через чемпіонат світу з футболу.

Додатковий тиждень відпочинку дозволить взяти участь у цій гонці не тільки Дюмулену, але і переможцю Джиро-2018 Кріс Фрум, який спробує виграти четвертий Грандтур поспіль.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 5839610.jpg (52.8 Kb)
 
GADДата: Середа, 13.06.2018, 16:46 | Повідомлення # 577
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Російська велогонщиця відсторонена за допінг на 18 місяців



У пробі спортсменки знайшли заборонену речовину

Російська велогонщиця Єлизавета Гончарова відсторонена від змагань на 18 місяців.

У допінг-пробі росіянки було виявлено заборонену речовину.

Дискваліфікація спортсменки відраховується від 4 жовтня 2017 року.

У минулому році Гончарова входила до складу юніорської збірної Росії на чемпіонаті Європи з велоспорту на шосе.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 0616679.jpg (75.8 Kb)
 
GADДата: Четвер, 21.06.2018, 10:45 | Повідомлення # 578
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гривко і Кононенко виграли чемпіонат України з велошосе



У Богуславі пройшов чемпіонат України з шосейних велогонок.

Змагання проходили у форматі індивідуальної гонки з роздільним стартом. У чоловіків переміг Андрій Гривко з команди Astana Pro Team з результатом 52:20. Він на 2 хвилини і 41 секунду випередив став другим Михайла Кононенко. Третє місце зайняв гонщик команди Sharjah Team Олександр Головаш.

У жінок найкращою стала Валерія Кононенко з результатом 32:51. Друге місце з відставанням трохи більше, ніж в 1 хвилину стала Олена Шарга, а третє місце - у гонщиці команди S.C. Michella Famini Rox Ольги Шекель.

Серед юніорів кращими стали Руслан Кошовий і Ольга Кулинич відповідно.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 5861144.jpg (58.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 22.06.2018, 12:11 | Повідомлення # 579
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Велосипедистам заборонили вживати трамадол



Ця речовина знаходиться під наглядом ВАДА

Міжнародний союз велосипедистів (UCI) ввів заборону на вживання трамадолу велогонщиками в змагальний період, починаючи з наступного сезону. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

UCI пішов на такий крок для захисту здоров'я спортсменів, так як трамадол є сильним анальгетиком і викликає безліч побічних ефектів, серед яких: запаморочення, зниження концентрації уваги, сонливість, а також поява залежності.

Відзначимо, що на даний момент трамадол не входить в список заборонений речовин WADA, але перебуває під наглядом.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 7171262.jpg (38.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 22.06.2018, 20:22 | Повідомлення # 580
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тренер Фрума: «У Франції є люди, які ворожі до Крісу, вони його ненавидять»



Тім Керрісон переживає за безпеку британця

Тренер британського велогонщика Sky Крістофера Фрума Тім Керрісон заявив, що переживає за безпеку свого підопічного під час Tour de France. Слова тренера призводить The Guardian:

«Якщо ці коментарі спровокують реакцію уболівальників, які будуть проявляти агресію по відношенню до Фрум, то це безвідповідально. Потрібно справедливо поводитися з гонщиками, щоб забезпечити їх безпеку.
Кріс - звичайна людина. Він відчуває, що до нього ставляться упереджено. У Франції в цілому публіка прекрасна, але є люди, які вороже ставляться до Фрум. Вони його ненавидять. Ми працюємо зі службою безпеки, щоб забезпечити недоторканність Фрума під час гонок ».


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 7405934.jpg (43.2 Kb)
 
GADДата: Середа, 27.06.2018, 21:50 | Повідомлення # 581
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дворазова олімпійська чемпіонка з велотреку серйозно травмувала спину

Інцидент трапився під час тренування



Німецька трекові велогонщиця Крістіна Фогель зіткнулася з партнеркою по збірній під час тренування і отримала важку травму спини. Про це повідомляє sportschau.de.

За словами головного тренера національної команди Німеччини Детлефа Уйбеля, пошкодження досить-таки серйозний:

«Ми дуже стурбовані станом Христини - все виглядає дуже погано».
Дворазова олімпійська чемпіонка і 11-разова чемпіонка світу вже була прооперована після інциденту, але про повернення в збірну мови поки немає.

Відзначимо, що в 2009 році вона була збита автомобілем під час велосипедної прогулянки, після чого кілька днів провела в комі.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 5024251.jpg (49.8 Kb)
 
GADДата: Четвер, 28.06.2018, 13:17 | Повідомлення # 582
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фрум: «Я продемонстрував, що нічого не порушував»



Британський велогонщик візьме участь в Tour de France

Британський велогонщик Кріс Фрум вважає, що зможе виступити на Tour de France, незважаючи на допінговий скандал навколо нього. Фрум заявив, що не винен і сподівається, що суд його виправдає. Слова британця призводить Sky Sports.

«Я не зробив нічого поганого. У мене є право стартувати на Tour de France. В ході розгляду справи мені було дозволено продемонструвати, що я нічого не порушував. Я очікую, що в підсумку буду виправданий.
Багато років ми спостерігаємо невелику групу людей, яка нам не рада з якоїсь причини. Але наша команда завжди справлялася з труднощами. Цим ми займаємося і зараз. Сподіваюся, це не завадить гонці ».


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 4417521.jpg (71.8 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 29.06.2018, 11:33 | Повідомлення # 583
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Велогонщик Movistar тимчасово відсторонений через підозрілі аналізів



У іспанця Росон дивні показники крові за січень 2017 року

Міжнародний союз велосипедистів (UCI) тимчасово відсторонив іспанського гонщика команди Movistar Хайме Росон через підозри в порушенні антидопінгових правил. Про це повідомляє прес-служба команди.

UCI вважає підозрілими дані, внесені в паспорт крові велогонщика за січень 2017 року.

У Movistar ж впевнені, що велогонщик абсолютно «чистий»:

«Усі свідчення біологічного паспорта Росон з моменту, коли він перейшов в нашу команду в 2018 році, були абсолютно прозорими і достовірними. Ми будемо спілкуватися з гонщиком, щоб знайти причину, по якій його показники виявилися підозрілими ».


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 8077010.jpg (44.7 Kb)
 
GADДата: Неділя, 01.07.2018, 18:09 | Повідомлення # 584
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фрум відмовили в участі на Тур де Франс



Знаменитому велогонщикові Крістоферу Фрум відмовили в участі на Тур де Франс-2018, повідомляє Le Monde.

За інформацією джерела, організатор Тур де Франс ASO вирішив не допускати велогонщика до участі в турнірі. Рішення по «сальбутамоловому» справі так і не було прийнято, в результаті чого був зроблений такий радикальний крок.

При цьому ASO, пояснюючи своє рішення, посилається на один з пунктів правил змагань. У ньому організатору надається право відстороняти спортсменів і навіть цілі команди, якщо це може призвести до непоправного збитку по їхньому іміджу.

Команда Sky, яку представляє Фрум, вже подала апеляцію на це рішення. Вердикт по ній буде прийнятий післязавтра, 3 липня.

Якщо ж Національний олімпійський комітет Франції також стане на сторону ASO, у гонщика залишиться лише варіант з позовом до Спортивного арбітражного суду Лозанни.

Про знайденому в крові Кріса Фрума сальбутамол стало відомо в грудні 2017 го, з тих пір остаточного рішення по його справі немає.

На останньому етапі Джиро в Римі ходили чутки, що Фрум запропонували угоду - йому виносять бан на 6 місяців з позбавленням титулу переможця Вуельта-2017 і бронзовій медалі на чемпіонаті світу в Норвегії в гонці з роздільним стартом, але Кріс відмовився, так як хоче вийти повністю «чистим» з цієї ситуації.


За матеріалами: https://sportarena.com
Прикріплення: 9286973.jpg (57.8 Kb)
 
GADДата: Неділя, 01.07.2018, 18:21 | Повідомлення # 585
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Беломоїна повернулася після паузи і відразу ж виграла гонку в Італії



Українка стала переможницею змагань MTB Alpago Трофі

Українська велосипедистка Яна Беломоїна стала переможницею гонки MTB Alpago Trophy, яка є частиною Internazionali d'Italia Series. Змагання проходили по трасах італійських Альп неподалік від міста Беллуно.

26-річна лучанка, яка представляє команду CST, отримала перший номер на старті і першою перетнула лінію фінішу. Беломоїна подолала трасу за 1 годину 36 хвилин 47 секунд. Рівне на хвилину вона випередила британку Еві Річардс, яка стала другою. Третє місце зайняла італійка Маріка Тово (+2: 08).

Відзначимо, що Беломоїна повернулася до змаганнях після невеликої перерви. В одній зі своїх останніх гонок - на етапі Кубка світу в Альбштадті - українка посіла друге місце.


За матеріалами: http://xsport.ua
Прикріплення: 8901123.jpg (65.0 Kb)
 
Форум » Велофорум » ПРО » Новини велоспорту
Пошук:

Вверх