Вівторок, 19.03.2024, 12:34
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » ІНТЕРНЕТ
ІНТЕРНЕТ
GADДата: Середа, 26.11.2014, 16:40 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Facebook роздаватиме персональні дані користувачів без їх дозволу



Соціальна мережа Facebook з 1 січня 2015 року вводить в дію нову політику використання даних про користувачів, що дозволяє передавати їх третім особам без спеціального дозволу власника даних.

Про це йдеться в повідомленні соцмережі, направленому користувачам.

Згідно з повідомленням, людина буде вважатися згодною з новою політикою, якщо після 1 січня 2015 року продовжить користуватися соцмережею і її сервісами.

У новій редакції політики зазначено, з ким Facebook буде ділитися персональними даними своїх користувачів. Це служби реклами та аналітичні компанії, оператори зв'язку та інші постачальники послуг для Facebook. Крім того, дані користувачів Facebook буде передавати своїм партнерам - власникам інтернет-сайтів і додатків для мобільних пристроїв, а також іншим компаніям, чиї товари або послуги купують користувачі соцмережі.

Facebook також передасть дані користувачів держорганам, якщо визнає, що їх запит юридично обґрунтований.

При цьому соцмережа не буде запитувати кожного свого користувача згоди на передачу його персональних даних. Facebook буде за замовчуванням вважати, що на це згодні всі, хто є його користувачами після 1 січня.

Facebook також розкрив перелік персональних даних, які збирає. Цей перелік включає в себе всю активність людей у соцмережі: опубліковані пости, листування з іншими користувачам соцмережі, дані про місцезнаходження людини, особисті дані при реєстрації самого користувача та осіб, які спілкуються з ним. Соцмережа збирає і зберігає з можливістю передачі дані про платежі користувача в соцмережі, відомості про номер його банківської карти та іншу інформацію про неї, а також дані про рахунки, на які переводилися платежі, та адреси доставки товарів.

Предметом збору соцмережі є, крім того, контактні дані самого користувача, причому не тільки ті, які він вводить при реєстрації, але які передаються їм або іншими користувачами через внутрішній месенджер Facebook. Збору підлягають і відомості з адресних книг смартфонів або планшетів, якщо користувач синхронізує їх з Facebook.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7465771.jpg (43.9 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 28.11.2014, 20:45 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Новий Windows 10 презентують на початку року - ЗМІ



Мicrosoft планує представити нову операційну систему Windows 10 в січні 2015 року. Під час презентації на шоу "Consumer Electronics", компанія проведе окремий захід і покаже споживачам Windows 10.

Про це повідомляє The Verge, посилаючись на джерела, знайомі з планами компанії

Раніше Microsoft обіцяла на початку 2015 року обговорення споживчих функцій системи.

Вперше про нову операційну систему Microsoft заявила на дрібному заході в Сан-Франциско, який тривав не більше години.

Очікується, що компанія обговорить нововведення Windows 10, серед яких - сенсорний інтерфейс Continuum, плани з розвитку смартфонів, планшетів і віджетів ігрової приставки Xbox One. Нову Windows створюють для використання на всіх типах пристроїв.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6899915.jpg (29.9 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 01.12.2014, 23:05 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Росії заблокували популярний відеохостинг Vimeo



Роскомнагляд обмежив доступ до відеохостингу Vimeo через опублікований там відеоролик терористичної організації "Ісламська держава".

Про це відомство повідомило на своїй офіційній сторінці "Вконтакте".

"До єдиного реєстру забороненої інформації внесений покажчик сторінки сайта, яка містить відеоролик терористичної організації "Ісламська держава" "Полум'я війни"", - повідомляє відомство в соціальній мережі.

В коментарях представники відомства розповіли, що сайт видалять з реєстру заборонених в тому випадку, якщо з Vimeo видалять відеоролик, викладений угруповання "Ісламська держава". Також вони зазначили, що представники відеохостингу проігнорували запит на видалення контенту.

Роскомнагляд уточнив, що доступ обмежується на вимогу Генеральної прокуратури Росії.

Vimeo - це відеохостинг, аналог Youtube. На сайті користувачі з усього світу можуть викладати свої відео.


Соцмережа "Вконтакте" змінить дизайн



Соціальна мережа "ВКонтакте" почала вносити візуальні зміни в дизайн сайту.

Цю інформацію підтвердив прес-секретар "ВКонтакте" Георгій Лобушкін, пише tjournal.ru.

Першим змін зазнав розділ з документацією для розробників. Судячи по верстці розділу, ширину основної колонки збільшили на 200 пікселів - порівняно зі старим дизайном, сайт став ширше на чверть (990 проти 790 пікселів).

Верхня плашка сайту стала плоскою (використовується однорідний колір замість градієнта з синіх кольорів), а логотип помінявся з напису "ВКонтакте" на міжнародну версію VK. У правому верхньому куті відображається аватарка поточного користувача.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5050592.jpg (63.7 Kb) · 9514807.jpg (61.3 Kb)
 
GADДата: Середа, 03.12.2014, 09:13 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Впровадження 3G в Україні може розвиватися за трьома сценаріями - експерт



9 грудня після оголошення тендеру на 3G-ліцензію вирішиться доля швидкісного мобільного інтернету в Україні.

Про три сценарія впровадження 3G в Україні в коментарі Gazeta.ua розповіла голова Інтернет асоціації України (ІнАУ) Тетяна Попова.

"Найкращим сценарієм майбутнього тендеру буде ситуація, коли всі без винятку мобільні оператори подадуть заявки на участь у ньому і отримають ліцензії. Це буде вигідно споживачу (якому не доведеться міняти мобільного оператора заради можливості користуватися 3G), державі і самим мобільним операторам. Ринок зобов'язаний бути конкурентним, а якщо хтось не піде - він програє", - розповідає Попова.

Негативними для впровадження 3G може виявитися другий варіант - коли всі оператори відмовляться від участі в тендері: "Сьогодні всі мобільні оператори дуже залежні від рішень конкурентів, тому якщо хтось один з ключових не візьме участь у тендері, то й інші можуть утриматися від такого кроку", - вважає голова ІнАУ.

Найгіршим сценарієм, на думку Тетяни Попової, може стати блокування тендеру, як це було 2009 року.

За підрахунками експерта вартість ліцензій на 3G обійдеться операторам приблизно в 200 мільйонів доларів - приблизно 170 мільйонів доведеться заплатити за саму ліцензію, а ще 30 мільйонів на конверсію.

Тим не менше для користувачів ціни на швидкісний мобільний інтернет не будуть захмарними: "Операторам доведеться відштовхуватися від тих цін, які вже є на 3G-інтернет на ринку. Це ціна буде не набагато вище тієї, яку сьогодні платять користувачі за мобільний інтернет".

Впровадження 3G також "нагодує" державну казну.

"Бюджет країни поповниться 8 мільярдами гривень за ліцензії, а також 1,6 мільярдами гривень на конверсію з урахуванням індексації, - розповідає Попова. - Крім того близько10 мільярдів гривень сумарно всі оператори інвестують в розвиток мережі найближчі 3 роки і створять тисячі робочих місць. Також за користування РЧР щорічні надходження до бюджету від кожного оператора складуть приблизно по 200 мільйонів гривень. Також на 5% збільшаться щорічні надходження до Пенсійного фонду від них".

Терміни покриття 3G в Україні будуть вказані в тендерних умовах, однак, на думку експерта, операторам буде вигідно швидко розгорнутися у великих містах: чим більше вони зможуть отримати абонентів на нову послугу - тим швидше вони окуплять інвестиції.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 2298818.jpg (60.9 Kb)
 
GADДата: Четвер, 04.12.2014, 22:52 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Google створить дитячий YouTube і брауер Chrome



Google створить дитячі версії пошукової системи, браузера Chrome і відеохостингу YouTube.

Про це повідомив канал USA Tuday з посиланням на віце-президента компанії з розробкам Павні Диванжі.

У головному офісі компанії в Маунтін-В'ю, Каліфорнія, створена спеціальна кімната, де діти співробітників тестують нові програми.

"Ми ретельно продумуємо все, що робимо в цій області, і надаємо батькам інструменти для спостереження за дітьми. Ми хочемо, щоб діти були в безпеці. Але при цьому ми хочемо допомогти їм стати не просто споживачами, а творцями", - зауважила представниця Google.

В США суворо стежать за використанням інтернету дітьми. Федеральна торгова комісія наклала великі штрафи на більше 20 інтернет-компаній за порушення безпеки користувачів до 13 років. Тривогу з приводу впливу онлайн-реклами на незміцнілу дитячу свідомість висловлюють і правозахисники.

Однак Google не лякають бюрократичні перепони. У корпорації вважають, що за дитячим інтернетом - майбутнє.

"Ми готові до труднощів. Оскільки діти в інтернеті - факт, кращим підходом буде зробити так, щоб ці технології правильно використовувалися", - підкреслила Павні.

Очікується, що дитячі програми отримають спеціальні обмеження щодо безпеки контенту. Дата їх появи невідома.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 1549027.jpg (49.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 25.12.2014, 14:06 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Криму через санкції можуть заблокувати Skype, Google Chrome і Gmail



Президент США Барак Обама видав указ, що забороняє американським компаніям поставляти товари і надавати послуги в Криму.

Під дію ембарго підпадає навіть IT-сфера, пише Новый регион.

Втім, на думку експертів, позбавити жителів півострова Skype, Gmail і Windows буде складно в силу технічних причин. У 1997 році Білл Клінтон заборонив експорт до Ірану "будь-яких товарів, технологій або послуг". Інтернет і електронні комунікації ще не були поширені, і Клінтон навряд чи припускав, що класичне ембарго незабаром обернеться для Ірану блокадою нового типу - електронною.

Обама використав ті самі формулювання, що й Клінтон 17 років тому. Але тепер наслідки такого рішення більш зрозумілі: одним з них може стати блокування на півострові таких звичних сервісів, як Gmail, Skype, закриття доступу до популярного американського ПО - Firefox, Google Chrome або Java. З "кримського" указу Обами дійсно випливає, що ембарго поширюється і на інтернет-сервіси, що підтверджує юрист вашингтонської компанії Bryan Cave. Кліф Бернс, який спеціалізується на санкції та експортному контролі: "Той факт, що сервіси типу Gmail безкоштовні, нічого не змінює".


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7888855.jpg (62.5 Kb)
 
GADДата: Четвер, 08.01.2015, 17:09 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Microsoft розробляє заміну браузеру Internet Explorer



Програмісти Microsoft розробляють повністю новий web-браузер під кодовою назвою Spartan. Передбачається, що він прийде на зміну Internet Explorer.

Браузер Spartan буде представлений з випуском фінальної версії операційної системи Windows 10, замість випуску чергової нової версії старого Internet Explorer. Таким чином, корпорація Microsoft планує почати історію вбудованих браузерів Windows з чистого аркуша. За попередніми даними, новий браузер буде схожа на Chrome і Firefox.

Тим не менш, новий браузер збереже основи поточної web-технології Microsoft. Так, Spartan як і раніше буде заснований на базі вдосконаленого двіжка JavaScript Chakra і двіжка рендеринга сторінок Microsoft Trident.

Крім того, випуск абсолютно нового браузера ще не означає швидкого зникнення старого Internet Explorer - він буде встановлений в Windows 10 для забезпечення зворотної сумісності.
Прикріплення: 1406161.jpg (51.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 21.01.2015, 19:14 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Microsoft припинили підтримку Windows 7



З 13 січня закінчилася основна підтримка операційних систем лінійки Windows 7.

Про це повідомляє Microsoft.

Тим не менш операційна система продовжить працювати, а її користувачі будуть отримувати важливі оновлення безпеки.Крім того, Microsoft продовжить надавати технічну підтримку цих продуктів.

Користувачам Windows 7 перестануть бути доступні оновлення, не пов'язані з безпекою, а також запити щодо зміни дизайну ОС і її новим можливостям.

Зазначимо, що Windows 7 - найпопулярніша версія операційної системи від Microsoft.
Прикріплення: 4356269.jpg (36.3 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 27.01.2015, 09:31 | Повідомлення # 9
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Microsoft вже виклала Windows 10 для безкоштовного скачування



На офіційному сайті компанія Microsoft вже доступна ОС Windows 10 Technical Preview для безкоштовного скачування.

Дана версія розрахована на середні та великі екрани (пристрої з діагоналлю 8 дюймів).

Користувачі, які встановили нову збірку, зможуть протестувати працездатність голосового асистента Cortana, який тепер глибоко інтегрований в систему, а пошук (в тому числі локальний) став її частиною.

Нове меню Пуск також доступне користувачам. Тут вже реалізована підтримка його повноекранного відображення, а також можливість невеликої кастомізації. У наступних збірках Microsoft обіцяє розширити налаштування меню, а також додати прозорість, можливість змінювати розмір даного меню, а також Jump Lists (зафіксовані і недавно запущені елементи додатків).

Додана підтримка Continuum - функції автоматичного перемикання інтерфейсу з настільного на планшетний і навпаки при підключенні або відключенні зовнішніх пристроїв введення (клавіатура, миша).

Continuum була представлена ще в ході першої презентації, однак не була доступна в більш ранніх збірках. Новий додаток налаштувань також з'явився в актуальній збірці.

Крім цього, вже можна протестувати представлений на презентації додаток Photos, а також Maps. Тепер у системі два магазини, один з яких поки перебуває в статусі Бета і є демонстрацією того, якою буде Windows Store в майбутньому, його функціональність поки що обмежена.

Так як Microsoft тепер приділяє велику увагу відгуками користувачів, магазин інтегрований в ранню збірку, щоб виправити всі недоліки як можна швидше. В якості бонусу, вже доступно додаток Xbox.

Однак у збірці є кілька помилок:

- у деяких користувачів з'являється меню вибору завантаження після кожного перезавантаження системи;

- доступні в Xbox Live games, яким потрібна авторизація, тимчасово не працюють. Рішення даної проблеми у Microsoft в пріоритеті;

- піктограма батарейки на екрані блокування відображається і на комп'ютерах, які працюють тільки від мережі;

- на плитках в меню "Пуск" відображаються укорочені назви додатків;

- девайси можуть витрачати в режимі очікування заряд більше, ніж очікує користувач;

- нагадування в Cortana поки не можна редагувати. Перше нагадування, створене в Cortana, може не з'явитися, проте всі наступні будуть відображатися так, як це і було задумано;

- додаток музики зникне, якщо був згорнутий протягом перших 16 секунд після запуску. Якщо близько 20 секунд нічого не робити, то воно знову з'явиться;

- бувають збої при запуску меню "Пуск".

Варто відзначити, що це все ще не кінцева версія ОС, а кількість помилок, з якими може зіткнутися користувач, значно перевищує даний перелік. Тому не варто встановлювати Technical Preview на свій робочий або основний комп'ютер в якості єдиної операційної системи.

Раніше представник корпорації Microsoft Террі Майєрсон заявив, що нова операційна система Windows 10 буде запропонована в якості безкоштовного оновлення тим користувачам, у яких вже встановлені останні версії Windows.
Прикріплення: 0103592.jpg (51.3 Kb)
 
GADДата: Середа, 28.01.2015, 10:25 | Повідомлення # 10
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Творці Opera презентували новий браузер Vivaldi



Колишній генеральний директор і співзасновник Opera Software Джон фон Тетцчнер представив свій браузер Vivaldi.

Новий браузер використовує движок Chromium від Google. Головною відмінністю є робота з вкладками, успадкована ще з Opera.

Декілька вкладок з сайтами по одній темі можуть бути згруповані в одну для зручності, пересувати вкладки можна в будь-який простір браузера.

Інша цікава особливість полягає в можливості робити нотатки і скріншоти без виходу з програми. Для досвідчених користувачів пропонують функції начебто гарячих клавіш за типом Spotlight в OS X.

Що стосується дизайну, то він мінімалістичний. Інтерфейс можна міняти під основний колір відкритого сайту.

Коли журналісти запитали співзасновника Vivaldi Татсуки Томиту, чому компанія вирішила випустити новий браузер на вже переповнений ринок, він відповів:

"Ми відчули необхідність в більш продуктивному браузері для більш вимогливих користувачів. Більшість наявних на ринку браузерів схожі".

На питання, чим Vivaldi відрізняється від Opera і чому між ними простежується схожість, Татсуки відповів так: "Opera завжди пропонувала безліч унікальних просунутих функцій, але зараз вона стала простіше. Мільйони людей досі використовують стару версію Opera."

Таким чином, Vivaldi націлений на більш досвідчених користувачів, а початковий акцент зроблений на деякі особливості, які в минулому пропонувала Opera, плюс додатковий набір функцій.

Попередня версія браузера вже доступна для користувачів Windows, Mac і Linux. Technical Preview являє собою не кінцевий продукт, а призначений для публічного тестування. У найближчі місяці компанія планує додати підтримку електронної пошти і можливість встановлювати розширення.

Vivaldi була заснована фон Тетцчнером в 2013 році, коли двома роками раніше він пішов з Opera.

У компанії працює 25 осіб, половина з яких є колишніми співробітниками Opera. Фон Тетцчнер поки є єдиним спонсором проекту. В майбутньому засновник Vivaldi планує монетизувати сервіс за рахунок стороннього співробітництва.




Twitter дозволив користувачам публікувати відео і спілкуватися групами




Сервіс мікроблогів Twitter запустив групові бесіди в особистих повідомленнях і завантаження відеороликів довжиною до 30 секунд.

Про це повідомляється в офіційному блозі компанії.

Групові бесіди покликані для обговорення тем, про які не хочеться говорити публічно. Такий чат можна почати з будь-яким користувачам незалежно від того, підписані вони один одного чи ні.



Користувачі отримали можливість завантажувати відео прямо в Twitter з мобільного додатка за допомогою камери або бібліотеки смартфонів (поки тільки для власників iPhone). Довжина роликів обмежена 30 секундами.

Нові функції стануть доступні всім користувачам протягом декількох днів. Деякі з користувачів, що мають верифікацію, отримують оновлення швидше інших, і вже скористалися можливістю завантаження відео.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6058046.jpg (38.3 Kb) · 1097214.jpg (35.0 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 24.02.2015, 22:16 | Повідомлення # 11
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Google випустила дитячу версію YouTube для пристроїв на Android та iOS



Google випустила версію клієнта YouTube для Android, який призначений для дітей. Про роботу над даним проектом стало відомо кілька місяців тому, коли ряд видань написали про намір пошукового гіганта випустити сервіси, орієнтовані на дитячу аудиторію.

Якщо користувач даного додатку YouTube Kids спробує здійснити пошук, потенційно небезпечний для дитини, йому буде запропоновано «спробувати щось інше». Батьки також зможуть встановити обмеження в часі на використання додатку.

«Батьки постійно просили нас зробити YouTube кращим місцем для дітей ... Рік за роком ми спостерігали зростання часу перегляду на 50%, при цьому канали сімейного дозвілля зросли в популярності на 200%» - заявив в інтерв'ю USA Today Шімрі Бен Яір (Shimrit Ben-Yair ), один з керівників команди з розробки Youtube.

Додаток YouTube Kids розділений на ряд секцій, таких як «телепередачі», «навчальні відеозаписи», «музика» та інше. Поки що невідомо, як саме Google буде заробляти на новій платформі, і чи планує вона монетизувати сервіс зовсім.



На даний момент завантажити додаток з магазинів Google Play і App Store можуть тільки жителі США. Інформації про терміни доступності дитячої версії додатка YouTube в інших країнах поки немає.

Джерело: http://www.rivne1.tv/
Прикріплення: 2989586.jpg (30.7 Kb)
 
AnnaSewДата: П`ятниця, 10.04.2015, 16:31 | Повідомлення # 12
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
В інтернеті з’явився файлообмінник для українських митців

Розпочав роботу інтернет-проект «Моя підбірка». Це безкоштовний обмінник файлів, де користувачі можуть вільно розміщувати ілюстрації та фото і ділитися з ними іншими. Розробники порталу стверджують, що він орієнтований, зокрема, на творчих людей – художників та митців інших галузей.

«Ми заснували такий український портал для молодих і не тільки. Цей сайт може буди хорошим і безкоштовним способом на промоцію Вашої діяльності або місцем архіву», – розповідає про проект Архистрат Коваленко, один із його розробників.

Ознайомитися з сайтом «Моя підбірка» можна за адресою: http://moyapidbirka.com.ua/.


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: Середа, 02.09.2015, 05:48 | Повідомлення # 13
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Eволюція вигляду Google

Google за останні 17 років зазнав багатьох змін: від лінійки продуктів до еволюції вигляду та наповнення. І наразі ми знову змінюємося:



Отже, чому ми робимо це саме зараз? Колись давно скористатися Google можна було з персонального комп’ютера. У наші дні люди користуються продуктами Google з різних платформ, додатків та пристроїв - іноді всіма в один день. Ви очікуєте, що Google завжди допоможе вам там, де це необхідно: буде це мобільний телефон, ТБ, годинник, приборна панель в автомобілі і навіть ПК!

Сьогодні ми представляємо новий логотип та символіку, яка відображає цю нову реальність, і тепер магія Google працює для вас навіть на найменших екранах.

Як ви бачите, ми взяли за основу логотип та брендінг Google, який було створено для використання на сторінці браузеру ПК, та оновили його згідно з сучасними вимогами світу, в якому існує незліченна кількість цифрових пристроїв та методів вводу (таких як дотик, набір на клавіатурі та голосом).

Це не просто свідчить про те, що ви користуєтесь Google, але й демонструє, як Google працює для вас. Наприклад, нові елементи, такі як кольоровий мікрофон Google, допоможуть вам взаємодіяти з Google незалежно від того, чи ви вводите запит голосом, дотиком або набором. Отже, ми прощаємося з маленькою блакитною “g” та змінюємо її на символ, який відповідає нашому лого.

Це не перша зміна нашого логотипу і, напевно, не остання, але ми сподіваємося, що ця зміна якнайкраще відображає те, як Google працює для вас в Пошуку, Картах, Gmail, Chrome тощо.

Ви побачите зміни в наших продуктах найближчим часом. Сподіваємось, вони вам сподобаються!

Автор: Тамар Єгошуа, віце-президент Google з продуктів та Боббі Нес, директор по роботі з користувачами


Джерело: http://google-ukraine-blog.blogspot.com/2015/09/google-update.html
 
GADДата: Середа, 02.09.2015, 06:12 | Повідомлення # 14
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ЗМІ: Відеохостинг YouTube може стати платним



До кінця року керівництво самого популярного у світі відехостингу YouTube має намір запровадити платну підписку.

Заплативши певну суму в місяць, користувачі YouTube зможуть повністю вимкнути відтворення і показ рекламних преролів (коротких роликів, які включаються до початку відтворення основного відео) і оголошень, повідомляє видання The Verge.

Також платна підписка дозволить зберігати ролики і програвати їх навіть за відсутності інтернет-з'єднання. У скільки обійдеться користувачам підписка, поки невідомо.

Крім перерахованих вище можливостей, користувачі також отримають доступ до додаткового контенту, який буде недоступний тим, хто не оформив передплату.

У самій компанії інформацію поки не коментують. Однак розмови про можливість впровадження платного контенту точаться давно.

Так, раніше популярний відеоресурс YouTube, що належить Google Inc, заявив про намір запустити платний сервіс для прослуховування аудіо.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7752301.jpg (53.0 Kb)
 
GADДата: Середа, 16.09.2015, 06:31 | Повідомлення # 15
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Facebook з'явиться кнопка "не подобається"



Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг збирається ввести фукнцію "не подобається" і задовольнити численні прохання користувачів.

"Люди питають про кнопку "не подобається" протягом багатьох років, і, ймовірно, сотні людей запитали про це, і сьогодні особливий день, тому що сьогодні я насправді повинен сказати, що ми працюємо над цим, і дуже близько наблизилися до випробування цієї функції ", - сказав Цукерберг, повідомляє mashable.com

Цукерберг зазначив, що така функція дозволить виражати емоції більш реалістично і не буде обмежувати у їх виборі.

"Те, чого вони дійсно хочуть - це здатність виражати співчуття. Не кожен момент - хороший момент," - сказав Цукерберг.

"Якщо ви публікуєте щось сумне, як криза біженців, щось щодо вас або членів вашої родини, дискомфортно відзначати цей пост "лайком". Я думаю, важливо дати людям більше можливостей, ніж просто "мені подобатися", - зазначив він .

Якщо тестування функції пройде успішно, "діслайк" з'явиться в соціальній мережі вже найближчим часом.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4141692.jpg (55.6 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » ІНТЕРНЕТ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Вверх