П`ятниця, 29.03.2024, 00:59
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » ІНТЕРНЕТ
ІНТЕРНЕТ
GADДата: Четвер, 03.12.2015, 15:54 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
YouTube запустив новий музичний додаток



YouTube запустив новий сервіс YouTube Music, заснований на пошуку Google. Про це повідомляє The Verge.

YouTube Music можна буде користуватися як безкоштовно, так і в рамках нової платної підписки YouTube Red, яка відключає рекламу.

Ліцензія YouTube Music поширюється на приблизно 30 мільйонів композицій. При цьому в базу включені не тільки музичні альбоми і сингли, але і відеокліпи, а також концертні записи та караоке. Пошуковий запит видає велику кількість результатів.

Зазначається, що програма не дублює функціонал Google Play Music, вона не дозволяє створювати списки відтворення. Замість цього YouTube Music генерує щоденний плейлист My Mix залежно від уподобань користувача.
Прикріплення: 0489828.jpg (48.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 03.12.2015, 16:00 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
YouTube планує почати трансляцію ліцензованих фільмів і серіалів



Представники YouTube зустрічалися з голлівудськими керівниками для "обговорення ліцензії на новий контент". Про це повідомляє The Wall Street Journal.

В даний час YouTube Red - це фактично той же YouTube, тільки без реклами і з можливістю зберігати відео, щоб дивитися їх в офлайні. Але сервіс веде переговори про купівлю права на серіали й кіно з надією створити відеосервіс, який стане конкурентом Netflix, Amazon і Hulu на ринку платного онлайн-відео.

Як повідомляє джерело WSJ, YouTube готовий закуповувати в авторів популярний контент і транслювати його спеціально для абонентів платного сервісу YouTube Red.

Трансляція контенту в стилі Netflix стане великою зміною для YouTube. YouTube був безкоштовним для глядачів і підтримується показом реклами з 2007 року, так що він повинен запропонувати більше, ніж конкуренти, щоб переконати людей платити за доступ до відео.

Один зі способів залучення передплатників — створення оригінального контенту, як роблять Netflix, Amazon і Hulu. YouTube оголосив про аналогічні кроки в жовтні і планує випустити щонайменше 10 власних фільмів і серіалів із зірками YouTube. Вони будуть доступні тільки для абонентів Red, починаючи з 2016 року.

Друга стратегія полягає в ліцензуванні фільмів і телепередач, зроблених іншими. Це те, що YouTube збирається зробити зараз. Netflix, Amazon і Hulu ліцензують багато старих фільмів і серіалів, які вже показувалися. YouTube робить акцент на новий матеріал, повідомляє WSJ.

Також повідомляється, що YouTube використовує існуючі відносини Google Play з кіностудіями та іншими власниками відеоконтенту для переговорів про потокову трансляцію.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 1381481.jpg (38.1 Kb)
 
GADДата: Середа, 23.03.2016, 15:37 | Повідомлення # 18
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Facebook ловитиме фейки та тролів




Соціальна мережа Facebook тестує новинку — відслідковує несправжні акаунти, які вдають із себе когось іншого.

У популярній соцмережі випробовують нову функцію: система автоматично розпізнає акаунти, які користуються вашим іменем та фото профілю, і повідомляє про це справжнього користувача. Механізм створено для боротьби з тролями, які вдають із себе інших людей у соціальних мережах. Наприклад, у російському сегменті Тwitter акаунт @KermlinRussia обдурив не одного користувача.

Система аналізує, який з акаунтів створено першим, і таким чином вважає його оригіналом. Справжньому власникові надсилається повідомлення про появу послідовника, на якого можна поскаржитися та видалити обліковий запис. Mashable повідомляє, що функцію випробовують з листопада минулого року, нині Facebook збирається презентувати її 75% користувачів.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5104752.jpg (44.2 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » ІНТЕРНЕТ
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Вверх