П`ятниця, 19.04.2024, 21:07
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » Про молодь
Про молодь
GADДата: Середа, 13.06.2012, 21:04 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Більшості українських дітей доступні алкоголь і цигарки



54% українських підлітків вважають, що можуть з легкістю придбати сигарети. Такі небезпідставні дані оприлюднив Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ.
Дослідження, що стосується вживання алкоголю, тютюну і наркотиків, показує, що ці речовини і досі легко доступні для української молоді. І хоча його автори зазначають, що вживати ці речовини за останні 4 роки стали менше, Україні все ще необхідно багато зробити, аби знизити доступність такої продукції для молоді, передає ВВС.

"Практично немає проблем купити будь-який алкогольний напій для підлітків. Навіть 5-річні діти можуть купити цигарки, тому що вони скажуть, що це для батька, і їм їх продадуть. У нас немає такого покарання за це, щоб це зупиняло продавців, у нас залишається реклама – пряма і непряма стосовно алкогольних напоїв", - переконана Ольга Балакирєва з Інституту соціальних досліджень ім. О. Яременка.
Втім, журналістський експеримент дав цікаві результати. 12-річному учаснику експерименту відмовили у п'яти кіосках, не звертаючи уваги на легенду про батька з поламаною ногою і нагадавши, що ризикують бути оштрафованими майже на 7 тисяч гривень. Втім, у місці несанкціонованої торгівлі – на розкладці просто на вулиці – продали одразу 2 пачки.

"Зазвичай вони показують паспорт, я у паспорт дивлюся: немає (18 років) – я їм не продаю. А цей підійшов, каже: "У мене тато хворий, у машині сидить, дайте, у нього нога поламана", - виправдовувалася продавщиця.
Експерти зазначають, що проблема доступності тютюну, алкоголю та наркотиків для підлітків полягає не лише в тому, що їх і досі порівняно легко продають, а й у низьких цінах, порівняно з європейськими, на цигарки, місцеву горілку та пиво.

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 8715596.jpg (67.7 Kb)
 
GADДата: Четвер, 03.10.2013, 22:08 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Міноборони знову пообіцяв провести останній призов в армію восени 2013 року



Останній призов на строкову службу відбудеться восени, а в 2014 році звільниться у запас останній строковик, запевнили в Міноборони.

Міністерство оборони знову підтвердило намір провести останній призов в армію восени 2013 року.

"Восени 2013 року відбудеться останній призов на строкову службу до лав ЗСУ. А в 2014 році - звільниться у запас останній строковик", - йдеться в інформації відомства у відповідь на повідомлення ЗМІ про те, що перехід на контрактну форму служби відклали на 2017 рік, пише ЛІГАБізнесІнформ.

За інформацією міністерства, до 2017 року планується повністю завершити реформування вітчизняної армії.

"Після проведення всіх етапів державної програми реформування та розвитку ЗСУ на 2013-2017 роки армія повністю перейде на контрактну форму комплектування. Також зменшиться чисельність ЗСУ з 184 тис. осіб до 115 тис.", - сказано в повідомленні.

Крім того, військове відомство обіцяє, що "істотно покращиться ситуація щодо забезпечення соціального захисту військовослужбовців, членів їх сімей і перспективи оснащення озброєнням і військовою технікою".

Нагадаємо, в шостому пункті передвиборчої програми президента Віктора Януковича у 2010 році було записано: "Гарантую перехід на контрактну армію з 2011 року".

Лише наприкінці 2012-го міністр оборони Павло Лебедєв заявив, що в 2013 році призов в армію буде припинено.

За словами головнокомандувача ЗСУ Володимира Замана, останній призов на строкову службу планується провести восени 2013 року. Втім, пізніше перший заступник начальника Генштабу Збройних сил Ігор Кабаненко сказав, що повністю, на 100%, перейти на контрактну основу армія зможе тільки до 2017 року.


Джерело: http://dt.ua/
Прикріплення: 4423594.jpg (96.7 Kb)
 
popelushkaДата: П`ятниця, 15.11.2013, 23:12 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 100
Нагороди: 2
Репутація: 5
Статус: Десь пішов
Молодой учитель из Британии хочет навсегда остаться жить на Луганщине

Молодой британец хочет навсегда остаться жить в Красном Луче, это в Луганской области. Он влюбился в город несколько лет назад, приехав по волонтерской программе. И вот - решил вернуться навсегда. Чем же так приглянулся британцу Красный Луч, Руслан Мищенко пытался понять.

Этот парк в центре Красного Луча - любимое место для прогулок, рассказывает Роберт Годин. Ему нравится здешняя природа, памятники, архитектура. На память фотографирует все достопримечательности - самолет, танк, постамент Ленина. И высотки... Так Роб называет местные хрущевки, ведь в его маленьком родном Гастингсе нет многоэтажек.

Роберт Годин, британец:

- Если бы у меня была возможность остаться, я бы с удовольствием это сделал. Завел бы семью, купил бы дом и жил бы здесь, преподавая английский.

Но больше всего впечатлила британца приветливость местных жителей. Утверждает, что с незнакомцами заговорить на улице запросто! И с девушками знакомиться очень легко и приятно. Общий язык англичанин находит даже с бабушками.

- Very good!

- How much?

- Три.

Роб раскрывает истинную причину своей любви к Красному Лучу. Именно здесь он осуществил свою мечту. Всегда хотел быть учителем. Но в Великобритании провалил экзамены в ВУЗ. А потому, когда его пригласили преподавать английский язык в маленьком луганском городке, ни минуты не раздумывал.

Руслан Мищенко, корреспондент:

- Уроки английского Роберт Чарльз Годин проводит 5 раз в неделю. Вот в этой обычной краснолучской школе. Она - заметно отличается от школ в Великобритании. Но главное - говорит Роберт - это любимая работа.

Дети ходят и на частные уроки. Учиться у британца не только престижно, но и очень интересно. Кроме привычных книг - мячи, карандаши и картинки.

Денис Пужалин, преподаватель английского языка, коллега Роберта Година:

- На счет его уроков - они всегда очень интересные, очень креативные. Тем более, он, как носитель языка, я думаю, ему немного легче какие-то делать вещи, чем нам.

Живет Роб в съемной квартире. В ней то воды нет, то отопления... Но директор школы говорит, Роберт стойко все переносит.

Михаил Островерх, директор частной школы:

- Он замечательный человек. Просто блещет оптимизмом. Он вдохновляет нас. И когда он нам говорил, что у вас лучше, чем в Англии, то, почему-то верится.

В этом месяце у Роба заканчивается виза. Он уедет домой. Но уже весной обещает вернуться.
Руслан Мищенко, Виталий Ромас, "Подробности", телеканал "Интер", Луганская область

 
GADДата: П`ятниця, 15.11.2013, 23:55 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дякую за новину .....

...бачив сюжет цей і хотів викласти... але якось загубився він )))
 
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » Про молодь
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх