П`ятниця, 19.04.2024, 22:02
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » Наслідки негоди в Донецьку.
Наслідки негоди в Донецьку.
GADДата: П`ятниця, 25.05.2012, 17:41 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Откачка воды из подземного перехода прямо на тротуар. Донецкое ноу-хау. Фото сделаны на Ленинском проспекте, переход возле цирка "Космос".

Ось які коментарі до цього :

Иван Дядин:

Такой объем ни в один гновоз не поместится и ни в илососную машину которая есть в Донецке. Так что вариантов других и нет.

Стебаться с любого действия тоже легко:)

Павел Островский:

Иван, это не повод сливать на остановку, под ноги людям.

Дмитрий Михайличенко:

Павел, согласен .... коммуникации города необходимо тщательно планировать , как будто дождь первый раз в Донецке прошел ))

Иван Дядин:

Так там больше некуда

Павел Островский:

Таких ситуаций в принципе быть не должно, должны быть ливневые стоки и другие необходимые коммуникации. В данной ситуации, когда ЧП уже произошло, было бы более уместно привлечь больше единиц техники (там уже несколько автомобилей-водовозов стояло), задействовать средства МЧС, например. На крайняк, воду можно было попробовать сливать на газоны, но не на одну из ключевых остановок общественного транспорта в городе.
Прикріплення: 9685395.jpg (335.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 25.05.2012, 17:52 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Через негоду в Донецьку сталось 7 ДТП

24 січня на 11.00 год. ранку у Донецьку через порушення правил дорожнього руху (найчастіше небезпечних маневрів) сталося 7 ДТП. Про це повідомляє Державтоінспекція Донецька.
Жодна аварія не пов'язана з травмуванням водіїв і пішоходів.

У зв'язку зі зміною погодних умов наряди співробітників Державтоінспекції наближені до аварійно-небезпечних місць. Чергування ІДПС організовано також на магістральних вулицях, де можливе виникнення транспортних заторів.

Для забезпечення безпеки пасажирського транспорту спеціальні групи контролюють технічний стан рухомого складу, що здійснює перевезення пасажирів. Всі співробітники Державтоінспекції проводять моніторинг стану вулично-дорожньої мережі і взаємодіють з КП ШРБУ по усуненню ожеледних явищ.

З метою забезпечення безперебійного руху транспорту співробітники ДАІ надають допомогу водіям (а це найчастіше жінки і власники автомобілів з малим стажем керування) звільнити перехрестя, подолати підйом, рушити з місця.

У Донецькій області триває ліквідація наслідків негоди – сильного дощу з грозою і поривчастого вітру, які тривали у регіоні кілька годин, повідомляє прес-служба Головного управління МНС у Донецькій області.

Зокрема, у місті Торезі з дороги прибрали повалені вітром дерева і відкачали воду із небезпечної ділянки автодороги; у Донецьку відкачали воду із підвалів і складів на 6 об'єктах, серед яких були 2 лікарні та хлібозавод, а також допомогли витягнути із ями машину швидкої допомоги; у Макіївці ліквідували загоряння електроопори.

http://www.youtube.com/watch?v=V7o5y9fFiIA&feature=relmfu
 
Форум » ЖИТТЯ » Побутове » Наслідки негоди в Донецьку.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх