Четвер, 28.03.2024, 16:24
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Всілякі покази та інші бомонди )
Всілякі покази та інші бомонди )
GADДата: Середа, 20.03.2013, 11:32 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В Киеве перекрыли метро для показа мод партнерами сына Януковича

Территория возле Золотых Ворот была оцеплена, проезд авто ограничен, специальный поезд метро доставил гостей модного показа



В среду, 13 марта, в Киеве перекрыли метро для показа модной коллекции Елены Мигдисовой, являющейся супругой Виктора Мигдисова - бизнес-партнера сына президента Украины Виктора Януковича Александра Януковича.

Встреча гостей так называемого дома моды Obrani состоялась возле памятника Золотые Ворота, после чего по красной дорожке приглашенные спустились в метро. Там приглашенных встречал оркестр и ждал специальный поезд, который доставил их на недостроенную станцию метрополитена "Львовская брама", где и прошел показ, сообщает Украинская правда.

По информации очевидцев, территория вокруг памятника была оцеплена правоохранителями, проезд автомобилей был ограничен.

Журналисты отмечают, что компания Виктора Мигдисова - ООО Композит - строит для корпорации Александра Януковича МАКО. Мигдисов также восстанавливает Межигорский монастырь, который находится в непосредственной близости с резиденцией главы государства Межигорье.

Напомним, осенью 2012 года показ мод Obrani состоялся на вертолетной площадке в центре Киева, построенной для нужд президента Януковича.


Заступникові Попова не подобаються покази мод у метро

Журналісти "Тендер News" побували на дефіле у київському метрополітені та з'ясували, хто і як фінансує такі забави

Заступникові голови КМДА не подобаються покази мод у метро.

“Я вважаю, що це неправильно – є речі, які можна робити, і є речі, яких не можна робити. Думаю, що в Києві є багато місць, де кожен може зробити те, що хоче. І не обов’язково це робити десь на станціях метро чи в місцях, де це може перешкоджати нормальній роботі міста”, – заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Таку гнівну реакцію столичний чиновник продемонстрував журналістам програми “Тендер News”, коментуючи минулотижневу подію – дефіле на закритій станції метро “Львівська брама”.

Нагадаємо, що оригінальний показ мод минулого тижня влаштувала у Київському метрополітені дизайнерка Олена Мігдісова. Раніше ця пані відзначилася тим, що організувала подібне дизайнерське паті на вертолітному майданчику на схилах Дніпра.

У столичне метро з такої нагоди, до речі, спустилася публіка, якої там зазвичай не побачиш: світські пані у вечірніх сукнях і коштовностях, пани в елегантних костюмах при метеликах та краватках.

У новинних стрічках про дизайнерку Олену Мігдісову написали як про дружину бізнес-партнера Олександра Януковича.

Тож "Тендер News" з'ясовує, хто такий Віктор Мігдісов та на чому він заробляє: про хитросплетіння бізнесово-політичних зв’язків, скріплених державними грошима, дивіться у сюжеті.




Вертолітний майданчик Януковича орендували для показу мод

Перед модним бомондом столиці топ-моделі дефілювали у сукнях бренду OBRANI, вартістю до $10 тис.



Поки президент Віктор Янукович поки не збирається використовувати вертолітний майданчик, побудований біля Верховної Ради, його здають в оренду. Зокрема – для показу мод перед обраними глядачами.

У четвер ввечері, 4 жовтня, у такому екзотичному місці, як дах президентського вертолітного майданчика, влаштували показ мод.

"Те, що це вечірка лише для обраних - видно одразу. Дівчата дефілюють подіумом в італійському та французькому шовку, сукні розшиті сріблом та натуральними перлами. Ціни таких убрань від $1-ї до $10 тисяч доларів. Марка одягу нескромно так і називається – OBRANI", – передає кореспондент ТВі.

Не зважаючи на те, що це перша самостійна колекція української дизайнерки Олени Мігдісової, на вертолітному майданчику зібрався весь модний бомонд столиці. Більшість зізнається - прийшла подивитися не лише на сукні.

"Навіть в Європі такого епатажу не влаштовують, як показ на вертодромі", – розповіла засновниця Українського тижня моди Ірина Данилевська, яка теж зацікавилася місцем проведення.

"Але я не знаю, на яких засадах воно орендоване - на дружніх чи на комерційних", – додала вона.

Олена Мігдасова каже, що ідея з вертодромом в голову прийшла саме їй. І переконує, що за оренду вертодрому – нічого не платила.

Натомість, чоловік дизайнерки Віктор Мігдісов каже, що екзотичне дефіле допомогли організувати його друзі.

Варто зазначити, що донецький підприємець Віктор Мігдісов – людина не публічна. Він взявся відбудовувати чоловічий монастир в Межигір"ї, розташований поруч із резиденцією президента Януковича. Основний бізнес Мігдісова - це компанія "Композит" - будівництво, демонтаж об"єктів, землевідвід.

На сайті компанії в списку замовників – ФК "Шахтар", готель "Донбас Пелес" та донецька облдержадміністрація. Нині компанія, на замовлення корпорації Олександра Януковича "МАКО" зводить багатоповерхівку в Донецьку на місці колишнього готелю "Дружба". Саме тут мешканці вже рік протестують проти незаконного будівництва – для нового об"єкту - корпорації "МАКО" не вистачило місця, і вона захопила ще прибудинкову територію сусідніх будинків і частину двору.

Ходять чутки, корпорація Мігдісова причетна й до будівництва столичного вертолітного майданчика для президента. Однак ні Мігдісов, ні директор компанії "Амадеус і Ко", котра зараз орендує майданчик, на цю тему не говорять.

Нагадаємо, вертолітний майданчик, який ЗМІ охрестили "президентським", було відкрито 6 червня 2012 року у Києві на Парковій дорозі. Вертодром розрахований на прийом важких вертольотів вагою до 13 тонн, сертифікованих за категорією А, зокрема, Мі-8, які експлуатуються Міністерством надзвичайних ситуацій.

Роботи зі зведення вертолітного майданчика почалися в жовтні 2010 року без проекту, який досі не затвердили, та без відводу земельної ділянки, яку тільки через півроку міські депутати віддали в оренду приватній компанії "Амадеус КО".


Джерело: http://tvi.ua,
Прикріплення: 2698371.jpg (23.8 Kb) · 8682726.jpg (11.8 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 04.10.2013, 14:16 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Виставка сліпого майстра: мавпочки-знаменитості зі шкарпеток

В Тасманії відкрилась виставка іграшкових мавп, які копіюють відомих особистостей та ще й виготовлені зі шкарпеток. Нове життя старі панчохи отримують завдяки сліпому майстру Джеймсу Ньютону.

 
GADДата: Субота, 31.01.2015, 20:37 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українка посіла третє місце на конкурсі "Міс Всесвіт"



Харків'янка 20-річна Діана Гаркуша стала другою віце-міс на конкурсі краси "Міс Всесвіт-2014". Він завершився 26 січня в американському місті Маямі. У ньому взяли участь 88 претенденток зі всього світу. Перше місце посіла представниця Колумбії 22-річна Пауліна Вега. Їй дісталися діамантова корона та грошовий приз — $300 тис.

На конкурс національних костюмів Діана вийшла в образі "Нареченої війни": червоно-чорній сукні з українським орнаментом. На голові мала чорний терновий вінок із маками.

— Це навіть не заклик, а крик душі всіх українських дівчат — не забирати наших хлопців. В Україні війна. Тому ось так виглядає наречена. У неї були любов, плани на майбутнє і бажання радіти життю. А зараз обсипалися, як ці маки. Тому біле вбрання нареченої перетворилося на чорне, — каже дизайнер Людмила Бушинська, яка пошила сукню.

— Це інший часовий пояс, різниця з Києвом становить 7 годин. У перший же день почалися примірки, підбір костюмів, макіяж, фотосесії. Часом було дуже важко фізично й морально: мало спимо, багато часу на підборах. Але я щаслива, а таку людину важко збити з мети, — розповіла журналістам Діана про підготовку до конкурсу в Маямі.

У соцмережах Діану Гаркушу підтримували бійці АТО. Повернувшись в Україну, харків'янка звернулася до них:

— Ми знаємо, що ви — найкращі, сильні, наші захисники. Я спілкуюся з багатьма дівчатами з інших країн, і вони передають вам вітання.

— Вона була за крок до перемоги, але через нервування не дуже добре відповіла на перше запитання. Та на другому — зібралася, привернула увагу до України. Друга "Віце-міс Всесвіт" — це чудовий результат. У такий складний час ми це заслужили, — говорить президент конкурсу "Міс Україна-Всесвіт", українська модель 33-річна Олександра Ніколаєнко-Раффін.

Діана Гаркуша працює моделлю з 8 років. Навчається в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого в Харкові. Мріє стати прокурором. Каже, її улюблений предмет — криміналістика.

Батьки української красуні — спорт­смени. Своїм талісманом вважає вечірню сукню, яку одягала на випускний бал в школі, її завжди бере з собою. Любить мандрувати. У кожній країні вивчає кілька фраз тамтешньою мовою. З 4 років танцює. Займається плаванням.

Каже, що три тижні за океаном скучала за бабусиним борщем із пампушками.




Джерело:http://gazeta.ua/
Прикріплення: 9355725.jpg (24.3 Kb) · 5269671.jpg (32.6 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 03.03.2015, 13:57 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Оголена художниця влаштувала перформанс у німецькому музеї



Відвідувачі Вестфальського державного музею мистецтва та історії культури німецького міста Мюнстера стали свідками оголеного перформансу 32-річної швейцарської художниці Міло Мойре, пише Daily News.

Мойре пройшла по залах музею в одних туфлях на підборах з немовлям на руках, зупиняючись біля класичних картин ню на виставці "Оголена життя: Френсіс Бекон, Люсьєн Фрейд, Девід Хокні та інші". Повз художницю спокійно ходили відвідувачі музею, також розглядаючи полотна відомих майстрів.

"Через свою оголеність Мойре стала частиною експозиції", - сказано на її сайті. Також Мойре повідомила швейцарському сайту Blick, що перформанс не був узгоджений з музеєм, а багато відвідувачів виставки вважають, що подання організовано кураторами.

Міло Мойре - швейцарська художниця і перформансист, що здобула популярність завдяки своєму шоу на ярмарку "Арт-Кельн в Німеччині. Під час свого перформансу "Живопис падаючими яйцями" Мойре "народжувала" яйця, наповнені фарбою, стоячи над білим полотном на одній з площ Кельна. Яйця розбивалися на білому аркуші і утворювали візерунки.

Джерело:http://gazeta.ua/
 
AnnaSewДата: Понеділок, 09.03.2015, 11:18 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Ось шо цікаво здєлать наприкінці квітня – зібрати у носовичок дбайливо заощаджені на пиві й цигарках трудові копійки і рушити на 5-й книжковий арсенал. Згідно з чутками, що до мене доходять, там не тіко дарують значки та календарики, поять безкоштовними напоями, але й, уявіть!!!, дозволяють брати зі стендів книжки і чи-та-ти!!! А також купувати їх додому, дивно, але для того ж, жи би потім знов таки чи-та-ти…

22-26.04.2015 П'ятий Книжковий арсенал

22 — 26 квітня, до Всесвітнього дня книги і авторського права, у Мистецькому Арсеналі відбудеться V міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» — найбільша подія в Україні, що об’єднує літературу і мистецтво.

Книжковий Арсенал – щорічний проект Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал», що має на меті популяризацію читання, розширення актуального культурного контексту для книговидання, посилення міжнародного обміну та підтримку інтелектуальної, мистецької книги.

У програмі Книжкового Арсеналу 2015 заплановано:

книжкова виставка-ярмарок за участю більш ніж 150 провідних видавництв та міжнародних партнерів, що пропонує широкий вибір художньої, дитячої, non-fiction і мистецької літератури
понад 200 подій і 30 зіркових письменників, літературних діячів та митців із 10 країн у міжнародній літературній програмі (список гостей буде оголошений у березні).
Спеціальний гість програми книжкової ілюстрації — Чехія. Куратор українсько-чеської виставки та майстерень: клуб ілюстраторів Pictoric. Партнер: Чеський Центр.
програма «Мистецтво книги» — мистецькі виставки, експозиції art book, друкарські майстерні, кафе мальованих історій та графічної прози, майданчик мистецького самвидаву.
велика програма для дітей і підлітків — інноваційно-освітній проект «Арсенал Ідей».
Благодійний збір книжок для дітей, позбавлених батьківської опіки, дитячих лікарень та реабілітаційних центрів, хоспісів.
День і Ніч Книги 23 квітня
Спеціальна вечірня програма літературно-музичних перформансів, концертів і кінопоказів.

Крім того, п’ятий, ювілейний Книжковий Арсенал не зупиняється на вже випробуваних форматах і є відкритим для експериментів. Зокрема, серед інновацій Книжкового Арсеналу 2015:

вперше — спеціальна платформа малих, креативних видавців і книгарень.
вперше — секція букіністики, антикварної книги і музейних видань.
вперше — ярмарок ілюстраторів.
вперше — Фестиваль текстового дизайну, шрифтові та каліграфічні майстерні.
вперше — програма до Міжнародного року світла, присвячена фотокнигам та фотографії. Спеціальний гість — фестиваль Spine (Швеція)


і ще багато інших сюрпризів, які ми розкриємо навесні!

http://artarsenal.in.ua/event150.html


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
AnnaSewДата: Субота, 21.03.2015, 20:13 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Ukrainian Fashion Week Backstage



Замечательное занятие – ходить на показы мод. Полезное занятие – разглядывать лук-буки весенних коллекций. Но самое волшебное – это почувствовать атмосферу мод ного закулисья, того, что называют бекстейджем. Все эти разноцветные и разнофактурные тряпочки, висящие на вешалках в ряд, девочки-модели, гуляющие босиком, зеркала и отражения в них… Да, это модный Арсенал, сегодня он был такой. Мода остается модой даже во время военной агрессии, аннексии Крыма и оккупации восточной Украины.

картинки здесь http://irinewest.com.ua/ukrainian-fashion-week-backstage/
онлайн здесь http://fashionweek.ua/
Прикріплення: 7619385.jpg (69.4 Kb)


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
AnnaSewДата: Субота, 04.04.2015, 14:09 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Відкриття виставки живопису Олени Онуфрів ( арт-бутік Gianni, Дніпропетровськ)



Виявляється, шо пити шампанське зранку не лише шкідливо, але й корисно. Варто лише вилізти з теплого ліжка, напудрити носика й тихенько по сніжку піти на відкриття виставки Олени Онуфрів.
А там за дверима вже починається справжнісінька Італія і Лігурійське узбережжя.
Дуже сподобався «правильний» інтер’єр, комфорт, жива музика, багато книжок з малюнками, свічки,запахи цитринів,свіжа травичка, прозорі бульбашки, і, звісно, роботи Олени. Вони такі яскраві, що спочатку хочеться примружити очі. А коли звикаєш, то не можна відірватися.
Зразу забуваєш про сірі вулиці і похмурі обличчя. Фарби з полотен переходять у текстильні принти, з яких виготовлені іграшки і м’які подушки.
Мені припала до душі парочка шовкових шарфиків і літні панталєти, що в них безпечно гуляти під теплим липневим дощиком, бо вони зроблені з якогось м’якого поліуретану з квіточками.
Отже, виставка працює до 30-го квітня в арт-бутіку «Gianny».


хвото з події ТУТ
Прикріплення: 1784524.jpg (57.2 Kb) · 5218743.jpg (64.1 Kb)


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: Четвер, 09.04.2015, 09:24 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Всеукраїнський фестиваль писанок відкриється 9 квітня



Із 9 до 19 квітня у столиці проходитиме Фестиваль писанок, який перетворить Софійську площу і територію однойменного заповідника на справжній «писанковий рай» на свіжому повітрі.

Погляди відвідувачів фестивалю милуватиме величезна світлодіодна писанка небувалих розмірів — її висота буде 6 метрів. «Мегаписанка» світитиметься щодня із сьомої години вечора протягом усього фестивалю. Усередині арт-об'єкта буде розміщена ще одна писанка із квітів завбільшки два метри.

Неподалік, на площі, буде розміщена зона дитячих розваг.

На території заповідника мешканців столиці та її гостей чекає фантастичний вернісаж писанок. На виставкових площах будуть представлені понад 20 тисяч кращих писанок з усієї країни.

Новинкою фестивалю цього року стануть три двометрові писанкові люстри, які висітимуть на триметровій висоті. Для створення таких арт-об'єктів організатори використали понад 7000 писанок.

Фестиваль проходитиме у Національному заповіднику «Софія Київська» за адресою вул. Володимирська, 24.

Всеукраїнський Фестиваль писанок є щорічним традиційним заходом, який являє собою невід'ємний атрибут свята Великодня для гостей і мешканців Києва.


Джерело: http://www.epochtimes.com.ua/
Прикріплення: 7805413.jpg (34.8 Kb)
 
ВитаБревисДата: Четвер, 09.04.2015, 14:11 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Две пары- Две Украины.

Днепропетровск, кинотеатр, идёт фильм "Незламна".
Сидит пара,в стиле "аля 90-е", хряк в спортивном костюме и с ним барышня в джинсах и кожаной куртке. В руках пластиковые стаканы с пивом и попкорном. Смотрят фильм, ОЙкают и АЙкают, чавкают, обсуждают как клёво снайпера убивают фашистов, реально так в жизни или нет.
Рядом ещё одна пара сидит...
Он утром приехал с передовой, из под Донецкого аэропорта, приехал на один день. С ним девушка, волонтер военного госпиталя, весь день помогает врачам собирать бойцов по частям. Сидят молча, смотрят, каждый думает о своём, но оба знают, убивать это не клёво. Оба знают, что война это кровь, грязь, поломанные судьбы. Война- это не кино.
..... Все они пойдут после сеанса домой... Домой? Он утром уедет снова на передовую, она в госпиталь к раненым бойцам...- это их Украина, Украина за которую они борются.
Пара "аля 90-е" тоже пойдёт...

Две пары- две Украины.. Такие разные.


С мешком кефира до Великой Стены!
 
GADДата: П`ятниця, 23.10.2015, 20:06 | Повідомлення # 10
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
8-літня українка стала найкрасивішою дівчинкою світу



Восьмирічна школярка з Вінниці Дар'я Журбенко здобула перемогу на міжнародному конкурсі Міні-міс світу +2015, який проходив у Туреччині, пише видання Власно.

На шляху до тріумфу на міжнародному конкурсі дівчинці вдалося підкорити вінницький і київський подіум, отримавши звання міні-міс Вінниця та міні-міс України. За 8 років дівчинка взяла участь у 12 конкурсах краси і отримала безліч нагород.

"Її мама привела її вчитися у мене, хоча на той момент я вже почала заняття з групою дівчат. Однак, задатки Даші переконали мене взяти її в групу. Вона відразу повторила дефіле, яке я їй показала, і вже через місяць посіла третє місце на першому в своєму житті конкурсі краси ", - зазначила наставниця Даші Лілія Поліщук.

Секретом своєї перемоги юна модель вважає посмішку, впевненість і відсутність хвилювання на сцені. Вразити суворе журі українці вдалося завдяки спортивним навичкам, а також незвичайному образу.


Після виснажливого конкурсу маленька модель відпочиває, а про подальші плани поки не думає. За її словами, майбутнє вона має намір пов'язати зі спортом, а не зі світом моди.

"Хочу стати професійною гімнасткою і виступати на найвищому рівні", - заявила Дарина.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 0187283.jpg (127.8 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Всілякі покази та інші бомонди )
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх