П`ятниця, 29.03.2024, 08:45
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
Музика
GADДата: П`ятниця, 21.08.2015, 19:41 | Повідомлення # 106
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Пока ты спал" - одеський гурт випустив кліп про війну

Одеський гурт Cheshires презентував пісню "Пока ты спал" і кліп на неї. Композиція присвячена війні як явищу, в ролику використана документальна хроніка різних військових конфліктів.

"Прив'язуватися до конкретних подій нам не хотілося. Наша пісня про війну як світове горе. Це зло діється постійно. Просто тепер ми побачили його на власні очі, воно перестало бути чимось далеким і нереальним. Це нас і надихнуло. Якщо таке слово в даному випадку взагалі доречно", - розповів про кліп фронтмен гурту Вадим Казаков. За його словами, група використувала фрагменти документальної хроніки, що знаходяться у відкритому доступі. Зокрема, в кліпі є кадри Другої світової та війни у ​​В'єтнамі, пише Cultprostir.



Приспів пісні "Пока ты спал" був написаний Козаковим у ті дні зими 2014 року, коли на Майдані Незалежності в Києві гинули люди. "Для мене невластиво висловлюватися на соціальні теми, але тут, мабуть, по-іншому не можна було. Зрозумів, що буде пісня. Поки я над нею працював, почалася війна. У підсумку, вийшла композиція про нездійснені очікування, розчарування, страх і непереборну гіркоту", - розповів Казаков. Пісня "Пока ты спал" була випущена одночасно з кліпом на неї, для музикантів це було принциповим моментом.

Група Cheshires заснована в 2004 році. Перший час існувала під назвою "Чеширский кот". Колектив випустив три альбоми і кілька синглів. Зараз йде робота над новою платівкою, куди увійде і пісня "Пока ты спал".

Джерело:http://gazeta.ua/
 
GADДата: П`ятниця, 21.08.2015, 19:44 | Повідомлення # 107
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
С.К.А.Й. показали драйвовий кліп до Дня Незалежності України

Український рок-гурт С.К.А.Й. презентує драйвовий патріотичній кліп на пісню "Україно".

Романтики української рок-сцени з гурту С.К.А.Й. вирішили зробити символічний, музичний подарунок своїм шанувальникам до Дня Незалежності України. Музиканти представляють нову відео роботу на рок-версію відомого хіта Тараса Петриненка "Україно".

"Що можуть подарувати музиканти? Звичайно музику! Вирішили зробити соціальний відео-ролик, в якому спробували вмістити найважливіші та найкрасивіші куточки нашої чарівної Батьківщини. Чесно кажучи, підготували кліп давно, просто на нашу думку, не було влучного часу для його презентації. Думаю, кліп буде актуальний до Дня незалежності. Ми маємо пишатися тим, що ми – українці, і живемо на своїй прекрасній землі!" - прокоментував роботу лідер гурту С.К.А.Й. Олег Собчук.

Прем'єра кліпу "Україно" відбудеться зовсім скоро, на музичних каналах.



Джерело:http://gazeta.ua/
 
GADДата: Вівторок, 25.08.2015, 18:36 | Повідомлення # 108
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ВВ випустили кліп в стилі да Вінчі

Група "Воплі Відоплясова" презентувала кліп на пісню "Талалай" зі свого останнього альбому "Чудовий світ" (2013). Режисером ролика виступив Володимир Якименко. За словами лідера команди Олега Скрипки, відео натхненне естетикою античності і епохи Відродження. В якості запрошеного гостя в кліпі знявся один із лідерів гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта, який виконує в пісні партію на фаготі.

"Розливи молока символізують Чумацький Шлях, вода – космос. Космонавти спочатку тренуються у воді. Плавання – це політ. Закохана людина теж знаходиться в польоті, у плаванні. Оголені тіла - це фантасмагорії у стилі Леонардо да Вінчі", - розповів про нову відеороботу групи Олег Скрипка. На його думку, в кліпі виражений "спалах, коли втрачаєш відчуття власного тіла, єднаючись із коханою людиною"

"Пісня "Талалай" - романтична і лірична. Нічна казка для коханої, феєрія. Талалай - це хлопець-балакун, який вміє красиво та цікаво запаморочити голову", - додав Скрипка. Лідер ВВ уточнив, що ця пісня, як і вся його музика, не про нього особисто: "Безумовно, деякі епізоди мені близькі, але загалом це абстрактна історія, вигадка".



Джерело:http://gazeta.ua/
 
GADДата: Вівторок, 01.09.2015, 14:23 | Повідомлення # 109
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Brutto показали кліп на пісню "Родны край"



В день свого офіційного дня народження, 1 вересня, гурт Brutto презентує сингл однойменного альбому - і кліп на пісню "Родны Край". Свій новий альбом група планує презентувати восени цього року.

Режисером кліпу став Андрій Давидовський, який вже давно співпрацює з Brutto . "Родны Край" став п'ятою спільною роботою. Також, авторству Андрія Давидовського належать кліпи і lirics video - Гирі, АDИDАС, Будзь смелым!, OLYMPIA.




Після прем'єри нового альбому в планах у BRUTTO тур в його підтримку по Україні, Європі та Америці.

Графік концертів:

5 вересня - Кам'янець-Подільський. Фестиваль RESPUBLICA 2015

6 вересня - Чернігів

12 вересня - Київ. KIEV BEER FEST

4 жовтня - Польща. Варшава. Клуб Hybrydy

8 жовтня - Чехія. Прага. Storm Club

18 жовтня - Великобританія. Лондон. Staging a Revolution

21 листопада - Львів. Палац Спорту

29 листопада - Харків. Палац Спорту

05 листопада - Дніпропетровськ. Тайм Аут

19 листопада - Київ. Палац Спорту

2016 рік

4 лютого - США, Майамі

5 лютого - США, Вашингтон

6 лютого - США, Нью-Йорк

7 лютого - США, Бостон

12 лютого - США, Чикаго

13 лютого - США, Лос-Анджелес

14 лютого - США, Сан-Франциско


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6460198.jpg (65.1 Kb)
 
GADДата: Середа, 23.09.2015, 18:20 | Повідомлення # 110
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Христина Соловій презентувала свій перший альбом



Українська співачка Христина Соловій представила свій перший альбом "Жива Вода". До складу платівки потрапило 12 композицій – дві з яких написала Христина, інші десять – українські народні в авторській адаптації Святослава Вакарчука.

"Кожна з народних пісень, які увійшли до цього альбому, у певний період була для мене емоційним сплеском. Більшість із них я співала в народному ансамблі "Лемковина", але довго виношувала мрію дати цим пісням нове дихання, аби їх знали і співали молоді люди", – говорить Христина.

Робота над платівкою проходила у Києві на студії "ЗвукоЦех" за участі кращих музикантів країни. Саунд-продюсерами альбому стали [b]Мілош Єліч[/b] та Святослав Вакарчук.

До дебютного лонгплею співачки також увійшов переспів однієї із найвідоміших лемківських пісень "Под Облачком". Для Христини вона є особливою, бо, за її словами, саме завдяки цій пісні, вона дізналася про своє лемківське походження, уперше почувши її у 11 років.

Повідомляється, що саме на цю композицію було знято другий кліп співачки, над яким працювала київська команда Red Glass Production. Його прем'єра запланована на початок жовтня.

Окрім народних пісень, до альбому увійшли й дві авторські композиції Христини. Хоча спочатку взагалі не було таких планів.


Джерело: http://gazeta.ua/

Слухати:

SOUNDCLOUD
Прикріплення: 2299995.jpg (45.3 Kb)
 
GADДата: Четвер, 24.09.2015, 16:55 | Повідомлення # 111
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Океан Ельзи" виклали повну версію кліпу "Життя починається знов"

Гурт "Океан Ельзи" презентував довгоочікуваний кліп на нову композицію "Життя починається знов" . Композиція стала другим синглом нового альбому "Океанів".

Святослав Вакарчук, зазначає, що "під час обговорення мені на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводять себе люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі. У нас незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході, чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас. Отже, справа не стільки і не тільки в добробуті, матеріальному забезпечені, а в більш відкритому, щирому ставленні до життя, а також у таких базових цінностях, як особиста внутрішня свобода і взаємоповага незалежно від віку, статусу та поглядів. Цим нашим відео хотілось показати, що незалежно від того, як складаються обставини - у кожного особисто, у суспільстві в цілому, - є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та не має жодного приводу нічого не робити. Адже, на мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає руки".

Робота над драматургією, образами учасників кліпу, сюжетними лініями велася режисером-оператором Володимиром Шкляревським разом із продакшн-командою.

Зйомки проходили влітку 2015-го під Києвом. Всі запрошені актори дуже щиро і відверто поставились, насамперед, до самої ідеї і навіть божевільна спека не завадила в роботі. Хоча фізично і організаційно це було досить важко.

У зйомці масової фінальної сцени – концерт Океану Ельзи, на якому зустрічаються одні з героїв кліпу після багатьох років розлуки - взяли участь фани групи.




Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Вівторок, 29.09.2015, 20:23 | Повідомлення # 112
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Onuka представила англомовну версію свого хіта Misto

Onuka оприлюднила нову, англомовну, версію відомого хіта "Misto". Композицію було презентовано напередодні старту гастрольного туру команди в США. Концерти мали відбутися наприкінці вересня – на початку жовтня, але турне було скасоване через затримку із отриманням віз.

Утім музиканти запевняють, що обов'язково зустрінуться зі своїми американськими прихильниками, але трохи згодом – наступного року.

Щодо пісні Onuka повідомила: "Насправді спочатку Misto була написана англійською. Потім з'явився український текст, ця пісня стала однією з найпопулярніших у Onuka, і ми відмовилися від ідеї випускати англомовну версію. Коли почалася підготовка до туру США та Канадою, ми вирішили до неї повернутися та опублікувати в день, коли стартує турне. Але тепер концерти в Північній Америці відкладаються до наступного року, так що ми вже тягнути не будемо, представляємо кліп City right now".




Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: П`ятниця, 23.10.2015, 19:16 | Повідомлення # 113
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Пісня українського гурту стала саундтреком до американської короткометражки

Композиція музичного дуету Zapaska стала головною піснею короткометражного фільму вашингтонського відеожурналу Freehub Magazine. Про це повідомляє Cultprostir.

Композиція "Літак" на слова Богдана-Ігоря Антонича з першого альбому гурту Zapaska стала саундтреком до короткометражного фільму вашингтонського відеожурналу Freehub Magazine. Відео присвячене велосипедистці Лорейн Бланшер. Динамічна короткометражка демонструє велосипедистку, яка їздить скелястими горами Північної Америки.

Учасник гурту Павло Нечитайло розповів, як їхній трек потрапив до американського фільму: "Вони нас самі знайшли і запропонували взяти нашу пісню. Цікаво те, що ми не є гуртом, який робить екстремальну музику для якогось спорту. Але в документальному фільмі ця екстремальна жінка просто літає по здоровенному камінню на велосипеді типу freehub. Тому я вважаю, що це чудово, що нашу пісню використали у такому відео. Нам щастить з кінопродукцією. Нещодавно ми самі робили озвучку до повнометражного фільму Довженка "Сумка дипкур'єра". Також нашу музику використовували чеські кінематографісти для фільму, який вийшов там у прокат".




Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Понеділок, 26.10.2015, 20:37 | Повідомлення # 114
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"OT VINTA" зробили сюрприз для "AC/DC"


14000 переглядів на YouTube за чотири дні набрав кліп "HELL`S BELLS" рівненських рокерів "OT VINTA". Їхня кавер-версія на хіт "AC/DC" потрапила навіть на офіційну сторінку австралійців.

Адміністрація "AC/DC" не забарилась і відразу відписала, що музикантів вразив виднограй і неординарний відеоряд на вічний роковий хіт.

- Ми давно вже записали кавер на композицію гурту "AC/DC" – "Hells Bells", - розповів лідер гурту "OT VINTA" Юрко Журавель, - І давно вже хотіли зняти на неї щось по-справжньому рокове, оригінальне і одночасно українське. Отже, розбишаки з "Ot Vinta" гарно вбралися, причепурилися, прихопили багаті подарунки і подалися подружок шукати. А в полі край села зустріли стадо корів, що брало настільки чисті ноти і так ритмічно вимахувало хвостами, зажовуючи в такт зелену жованку, що серце справжніх музик не витримало. Спокусили жовтими солодкими подарунками найгарнішу корову, наговорили улесливих компліментів, подарували блискучу мелодійну прикрасу дзвоник – Чорна Зірка аж зажовтілася від задоволення і дала хлопцям надоїти аж півцеберця жовтого рокового молока.

Жовтий і чорний - це корпоративні кольори гурту "OT VINTA", які самі називають свій стиль музики "укробілі", тобто традиційним рок-н-рольним жанром рокобілі з українським акцентом.

Відео два тижні фільмували в селі Сухівці на Рівненщині.



Оригінальна композиція "HELL`S BELLS" побачила світ 1980 року в альбомі "AC/DC" "Back in Black". Нині платівка посідає третє місце в історії за кількістю продажів. За 35 років її придбало майже 50 млн. меломанів.

Австралійці "AC/DC" - група, якій не позичати популярності у всіх куточках світу. Їхні пісні часто порівнюють із народними. Недаремно дуже багато кавер-версій на їхні хіти створюють у фольколрному стилі.

Ось як, наприклад, відчувають музику "AC/DC" гарячі фінські фермери
Steve 'N' Seagulls.



Українці теж не вперше переспівують "AC/DC". Знаменита "Галю, приходь" від киян "Воплі Відоплясова" - це лише своє бачення бойовика 1979 року "Автострада в пекло" від класиків року.




Джерело: http://gazeta.ua/
 
AnnaSewДата: Субота, 31.10.2015, 19:11 | Повідомлення # 115
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
"Шо за музіка у лісі? Грає люба група AS/DS"
Як приємно за наших, гідний кавер вийшов!
подумалося про людину, що так старанно вифарбовувала ланцюг у жовтий колір))))


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен


Повідомлення відредагував AnnaSew - Субота, 31.10.2015, 19:13
 
GADДата: Неділя, 01.11.2015, 22:17 | Повідомлення # 116
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
І не тільки його... ))) Можливо він вже був жовтий, бо ж не металевий )
 
GADДата: Вівторок, 03.11.2015, 18:51 | Повідомлення # 117
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Серебряная Свадьба" випустила новий кліп та збирається у ювілейний тур



Білоруський гурт "Серебряная Свадьба" випустив новий кліп на пісню Ag. Назву пісні самі музиканти розшифровують іноді як "Ангел", а іноді як Argentum, що означає срібло.

Вона увійшла до однойменного максі-синглу "Серебряной Свадьбы", який був випущений рік тому і ознаменував різкий поворот у творчості музикантів.

Режисер кліпу Світлана Козловська розповіла в коментарі Cultprostir: "Пісня Ag вимагає душевних зусиль для сприйняття. Вона важка і не світла. І думаю, сприймається не всіма, бо гіркі ліки потрібні рідко. У мене не було ніякої первинної ідеї для цього кліпу. Ось як виглядала сценарна заявка, наприклад: "Пісня прощання і відпущення. Елегія. Звернення до того кращого, чим ми перестали бути. Ніхто не пам'ятає, де відбулася підміна. Ми кличемо посидіти з нами поруч, посумувати. Скоро продовжимо шлях".

Колективу "Серебряная Свадьба" цієї осені виповнилося 10 років. З цього приводу гурт дасть серію ювілейних концертів. Бєнька, вокалістка і автор пісень колективу розповіла: "Ми готуємо величезну, я б навіть сказала – безрозмірну, програму, в якій хочемо об'єднати все найкраще, що у нас народилося за 10 років. Піднімемо ранні пісні і дамо їм нове життя. Обов'язково підготуємо кілька прем'єр – заспіваємо зовсім нові пісні, які ще навіть не записані. Це будуть концерти з трьох, чотирьох частин – де ми постараємося показати все, чим жили впродовж цього прекрасного десятиліття. Взагалі, після цього ювілейного міні-туру ми плануємо піти у певне творче підпілля, аби накопичити побільше нового матеріалу. І тому виступати будемо не так часто, як раніше".



У Харкові концерт відбудеться 18 листопада, а в Києві - 19 листопада.

Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6542660.jpg (57.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 03.11.2015, 18:56 | Повідомлення # 118
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Def Leppard випустили перший альбом за 7 років



- Леоппардів просто дуже люблю; останній їх альбомтеж теж сподобався, попри попсові інтонації - якість у цього гурту завжди на рівні, каже про нову платівку британських рокерів Def Leppard продюсер Олег Буренін.
Однойменний з назвою групи студійний альбом "Def Leppard" 11-й у їх дискографії. З виходу попереднього диску минуло рекордно довгі для цього гурту сім років. Хоча колись "Def Leppard" можна було назвати чи не найшвидшими рок-зірками у світі. В 1995 році вони потрапили до Книги рекордів Ґінеса як музиканти якиі протягом доби встигли виступити на трьох континентах.
За словами вокаліста Джо Еліота, альбом покликаний в рівній мірі продемонструє всі аспекти Def Leppard: "акустичні, важкі, м'які, повільні, швидкі". Музикант порівнює різноплановсть свого гурту з тврорчістю інших легенд британського року "Queen".



На альбомі Def Leppard" є і енергійні бойовики, на кшталт "Sea Of Love" або того ж "Let's Go", і розмашисті середньотемпові композиції, як "We Belong", де співають усі учасники групи, і фанковіномери, як нагадує ледве чи ні Майкла Джексона "Man Enough ", і, звичайно ж, акустика в "цеппелінівському" дусі, як в потужній "Battle Of My Own" і фінальної "Blind Faith". За звуком альбом нагадує найуспішніш платівки Def Leppard "Pyromania" (1983) та "Hysteria" (1987) чи ненайуспішні в історії рок альбомів. Всього на диску 14 композицій, тривалістю 55 хвилин.
Також наприкінці жовтня 57-річний гітарист Def Leppard Філ Коллен, що приєднався до групи в 1982-му, випустив книгу спогадів "Adrernalized". До цього учасники шефілдської ок-команди мемуарів не випускали.
У книзі Коллена міститься розповідь про те, як Def Leppard піднялися до вершин рок-слави; крім того, вона розкриває подробиці молодості і дорослішання гітариста. Коллен відомий тим, що любить виступати на сцені оголеним по пояс, створюючи образ неповторного музиканта-атланта; цей образ підкреслюється його тверезістю і вегетаріанством. Хоча Коллен не завжди міг похвалитися бездоганною кар'єрою: він навчився грати на гітарі "з нуля", роками намагався спіймати удачу, граючи з давно забутими групами по лондонським пабах, і вступив в Def Leppard напередодні їх великого успіху з альбомом "Pyromania" , до створення якого встиг докласти руку. Історія Def Leppard у викладі гітариста - це історія зразкових трудяг, які своєю прихильністю якісній роботі завоювали місце на музичному Олімпі і зуміли подолати чимало труднощів - наприклад, автокатастрофу, в якій ударник Рік Аллен втратив руку. Є історія про медсестру і поліцейського, які спробували врятувати кінцівку музиканта і потім одружилися.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5655725.jpg (67.6 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 03.11.2015, 19:02 | Повідомлення # 119
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мік Джаггер представив BRUTTO публіці в Лондоні



Стартував тур гурту BRUTTO - "Родны край". Перші концерти, на яких гурт представив свою нову програму, з успіхом відгриміли в Польщі і Чехії.

Після цього BRUTTO виступили в Лондоні на святкуванні десятиріччя Білоруського Вільного Театру – концерті солідарності Staging A Revolution: i'm with the Banned, - присвяченому боротьбі з диктатурою, боротьбі за політичну і творчу свободу, проти несправедливості.

В цей день на лондонській сцені Koko разом з музикантами гурту виступив унікальний склад рок-музикантів - Девід Гілмор, Pussy Riot, Кім Катрэлл, Ніл Теннант, Джульєт Стівенсон, Вікторія Модеста, Джеремі Айронс. Мік Джаггер представив BRUTTO публіці перед виходом групи на сцену.


Микола Халезін (шеф-редактора інтернет-порталу Ministry Of Counterculture, один із засновників Білоруського Вільного Театру) – про Сергія Михалка:

"Він завжди змінювався, ніколи не думаючи про те, щоб стати пам'ятником самому собі. І сьогодні не варто ставитися до нього, групі та їх творчості як до константі - все змінюється, і це є ознака творчої натури. А зі своєю громадянською позицією він сьогодні ближче британському (або європейському) ринку, ніж пострадянському, де будь-який прояв позиції засуджується".

Британський телеканал BBC здійснював пряму трансляцію, а пізніше - виклав відео з концерту, на якому BRUTTO разом з екс-гітаристом легендарної англійської рок-команди Reef Кенвином Хаусом виконує свою версію пісні "Воїни света" і "Moscow calling" - кавер на London Calling британських рокерів The Clash. Виконання пісні "Воїни света", яка вважається неофіційним гімном Евромайдана, Сергій Міхалок завершив словами "Слава Україні!" і "Жыве Беларусь!"



Український тур BRUTTO

21 листопада - Україна. Львів. Палац Спорту

29 листопада - Україна. Харків.

05 грудня - Україна. Дніпропетровськ. Клуб Тайм Аут

19 грудня - Україна. Київ. Палац Спорту
Прикріплення: 8902179.jpg (43.8 Kb)
 
GADДата: Середа, 25.11.2015, 09:45 | Повідомлення # 120
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українські музиканти записали етнічний кавер на пісню Adele



Українські музиканти Ярослав Джусь, Максим Бережнюк і Валентин Богданов записали етнічний кавер на пісню "Hello" британської співачки Адель.

Відео з живим виконанням каверу музиканти виклали в інтернет.

Для запису використовували етнічні інструменти - бандуру, дудку, пан-флейту, джембе і сопілку.




Пісня "Hello" стала першим синглом на підтримку третього альбому британської співачки, який отримав назву "25".



Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4846220.jpg (49.0 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Вверх