Четвер, 28.03.2024, 11:23
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
Музика
GADДата: Середа, 04.02.2015, 14:15 | Повідомлення # 76
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вакарчук записав кавер на пісню "Мовчати" Кузьми Скрябіна



Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав кавер на пісню "Мовчати" Кузьми "Скрябіна". Про це музикант повідомив у своєму twitter.

"Запис кавер-версії "Мовчати" зроблено пізно вночі 3 лютого 2015 року" - про це йдеться в описі до пісні на офіційному youtube-каналі гурту "Океан Ельзи"

Раніше Вакарчук в ефірі однієї з радіостанцій назвав Андрія Кузьменка "братом по зброї".




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4142403.jpg (43.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 05.02.2015, 17:34 | Повідомлення # 77
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Макаревич проїдеться концертним туром по Україні



Андрій Макаревич, лідер групи "Машина часу", у березні цього року дасть концерти в містах України. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу колективу.

Макаревич з програмою "Джазові трансформації" виступить у Києві, Одесі, Дніпропетровську і Харкові.

Також повідомляється, що взимку і на початку весни група "Машина часу" дасть концерти в Москві, Парижі, Хайфі, Тель-Авіві, Ашдоді, Беер-Шеві та кількох містах Німеччини.

У минулому році в Росії неодноразово скасовувалися виступи Макаревича і його колективу. Це почалося після того, як артист виступив в українському місті Святогірськ перед дітьми-біженцями з Донбасу. Депутат Держдуми Євген Федоров звинуватив музиканта в "підтримці фашизму" і запропонував позбавити його російських держнагород.

Нагадаємо, Макаревич є одним з небагатьох російських артистів, які не підтримують дії Росії щодо України.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 0518298.jpg (64.0 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 09.02.2015, 21:55 | Повідомлення # 78
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У новому альбомі "Kozak System" будуть пісні на вірші Жадана та Положинського



Другий альбом групи Kozak System "Живи і люби" вийде в березні цього року. За інформацією Cultprostir, на платівці будуть пісні, авторами текстів яких є Сергій Жадан, Юрій Іздрик, Дмитро Лазуткін, Олександр Положинський та продюсер групи "Перкалаба" Олег "Мох" Гнатів.

Презентувати альбом група планує 27 березня на сольному виступі в київському клубі Atlas (відкриють концерт "Жадан і Собаки"). Реліз вийде не тільки в Україні, але і в Польщі. Одна з пісень "Живи і люби" записана за участю відомої польської співачки Марилі Родович. Вихід з альбомом на ринок Польщі - цілком природний крок для Kozak System: протягом минулого року вони дали в цій країні більше 70 концертів.

Обкладинку майбутньої платівки створив художник Андрій Ярмоленко, відомий своїм роботами із серії "жлоб-арт" і циклу про українських повстанців різних історичних епох. Пісні "Живи і люби" записувалися протягом минулого року.

Перший і єдиний на сьогодні сольний альбом Kozak System "Шабля" вийшов в 2012 році - в ньому також були пісні на вірші Жадана, Іздрика та Лазуткіна. Торік група спільно з Тарасом Чубаєм випустила альбом "Пісні самонаведення".


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5374285.jpg (69.4 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 10.02.2015, 17:45 | Повідомлення # 79
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гурт NIKITA представив новий відвертий кліп VОДОПАДОМ

Тріо NIKITA представили новий кліп VОДОПАДОМ.

Тріо NIKITA на гастролях воліють розважатися тим, що знімають один одного на мобільні телефони. Даша, Юля і Нана люблять зберегти жаркі і провокаційні моменти, розгулюючи по коридорах готелів без одягу або приймаючи ванну разом. Без гриму і спецефектів вони виглядають все так же провокаційно і сексуально.

Новий хуліганський кліп VОДОПАДОМ змонтований як раз з аматорських кадрів, які були знайдені на телефонах учасниць групи та відео, знятого майстром еротичних зйомок Тарасом Воробцем спеціально для шоу NIKITA. Одними з найяскравіших сцен кліпу є моменти, коли NIKITA займаються йогою на даху хмарочоса.

"Сексом ми на даху вже займалися, а йогою - ні, - сміються ті. - Хочемо сказати, що враження від такого екстриму залишилися немов дах зносить!"

Авторами пісні стали Паша Клімат і Джей Бардаченко. Це їх перша робота для тріо NIKITA.

Кліп VОДОПАДОМ стане справжнім подарунком для справжніх фанатів творчості Даші Астаф'євої, Юлі та Нани.

"Ми скучили за справжнім почуттям, - кажуть дівчата з тріо NIKITA - Нам хочеться чогось щирого, зухвалого, сміливого - як ми самі. Коли ми знімаємо ці ролики, забуваємо про те, як багато в цьому світі фальші і несправжньої любові".



Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Середа, 11.02.2015, 15:24 | Повідомлення # 80
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Музика гідності" - музиканти запишуть патріотичний альбом для армії



Українські музиканти і групи запишуть альбом з патріотичними піснями для армії. Запис відбудеться у рамках проекту Музика гідності, ініційованого благодійним фондом "З країни в Україну", також відбудеться концерт у київській Стереоплазі.

Свою участь уже підтвердили такі виконавці, як Nesprosta, "Телері", "Козак Систем", Сергій Кузін, "Нумер482", Onuka, ТНМК, OT VINTA, The Maneken.

Також у рамках проекту відбудеться концерт-презентація в залі Stereoplaza у Києві 2 квітня. На концерті буде відбуватись професійний аудіо- і відеозапис. Планується записати 2 CD пісень української героїки, DVD-фільм "Музика гідності" і планується коротка версія для українських телеканалів. Також пройде благодійний аукціон.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7982135.jpg (73.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 15.02.2015, 09:34 | Повідомлення # 81
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
DZIDZIO привітав прихильників з Днем Святого Валентина новим анімаційним відео



Анімаційне привітання створили на відомий і всіма улюблений «медляк» під назвою «3 в 1», під який пари прямо на сцені виконують повільний танець під час концертів DZIDZIO.

Дзідзьо з того тільки тішиться, і вважає, що завдяки цій пісні демографічна ситуація в світі покращиться, дівчата перестануть вимагати дорогі подарунки на всі свята, а хлопці стануть менш скупі.




Джерело: http://www.fm-tv.com.ua/
Прикріплення: 4377737.jpg (38.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 20.02.2015, 14:40 | Повідомлення # 82
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Лагідна та сувора українізація" - Орест Лютий дасть великий концерт у Києві



27 лютого у київському Будинку офіцерів відбудеться перший великий концерт музичного колективу "Сталін унд Гітлер капут" і професора антропології Ореста Лютого з програмою "Лагідна та сувора українізація". Початок о 19:00.

У програмі Ореста Лютого "Лагідна та сувора українізація" будуть представлені нові пісні, які, як завжди, зроблені з сатирою і легкістю.

В рамках концерту відбудеться презентація подвійного альбому, в якому зібрані всі музичні твори, створені за останні три роки - як правило, на музику відомих пісень: "Вставай, Країно рідная", "Слава Україні!" та інші.

У текстах присутня дозована і мотивуюча ненормативна лексика, тому рекомендується глядачам 18+.

Вартість квитків: 100-350 грн.

Антін Мухарський, він же Орест Лютий - український актор, телеведучий і співак. У 2006 році створив кантрі-групу "Коні-айленд" і з власних, накопичених за десять років, композицій видав музичний альбом. У 2012 році створив авторський проект "Лагідна українізація", в якому виступає в ролі "професора антропології Ореста Лютого".


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6617586.jpg (80.0 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 24.02.2015, 09:34 | Повідомлення # 83
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гурт "Токіо" переїхав з Росії в Україну



Російська група "Токіо" на чолі з уродженцем Кривого Рогу Ярославом Малим змінила прописку, переїхавши з Москви до Києва. Про це Cultprostir розповів соліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.

"Мені сьогодні дзвонив Ярослав з групи "Токіо", вони переїхали до Києва. Тепер у мене буде можливість частіше бачитися зі своїм старим знайомим. Мені здається, нашого полку прибуло. Тепер у нас більше хороших класних музикантів. Нехай так буде і надалі", - сказав Андрій Хливнюк.

Офіційних підтверджень переїзду з боку групи "Токіо" поки не надходило. Але, як вдалося з'ясувати Cultprostir у ще одного з джерел в музичному середовищі, інформація про переїзд групи Ярослава Малого вірна.

Група "Токіо" була створена в 2002 році. На сьогодні в її активі чотири студійні альбоми і близько двадцяти відеокліпів.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5524516.jpg (40.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 24.02.2015, 11:50 | Повідомлення # 84
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Океан Ельзи" презентує нову пісню у квітні



Нова композиція гурту "Океан Ельзи" буде представлена слухачам у квітні

Про це розповів лідер колективу Святослав Вакарчук на презентації фільму-концерту ОЕ.20 LIVE IN KYIV, пише Cultprostir.

"Ця пісня написалась спонтанно. Вона не про те, що відбувається сьогодні, а про те, що стало причиною нинішніх подій в країні. Це пісня-питання, яка актуальна зараз і буде ще актуальна, думаю, не один рік. Вона вже записана. Тепер ми шукаємо команду, яка зробить для неї відео. Ми хотіли б презентувати її відразу з відеорядом. Для нас це важливий момент", - розповів Святослав Вакарчук.

Фільм-концерт ОЕ.20 LIVE IN KYIV виходить на екрани кінотеатрів України 26 лютого. До нього увійшли двадцять пісень, виконаних групою під час концерту на НСК "Олімпійський" у Києві 21 червня 2014 року.




Джерело: http://espreso.tv/
Прикріплення: 0569519.jpg (36.2 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 02.03.2015, 22:10 | Повідомлення # 85
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ace of Base випустять альбом з невідомими піснями



Шведська група Ace Of Base випустить новий альбом з десятьма невиданими піснями, записаними в період з 1991 по 2005 рік, повідомляє The Local. Реліз платівки заплановано на 6 березня 2015-го. Це буде перша за п'ять років велика робота колективу після альбому The Golden Ratio, що вийшов в 2010 році.

Нова платівка отримала назву Hidden Gems ("Приховані перлини"). Відзначається, що вона надійде в продаж в один день по всьому світу. Пісні для альбому підібрали Юнас Берггрен і Ульф Екберг - єдині нинішні учасники колишнього квартету (Лінн Берггрен і Йенні Берггрен пішли з групи).

За свою кар'єру Ace of Base, що дебютували в 1993 році, випустили вісім студійних альбомів, тиражі яких разом зі всілякими збірками склали 50 мільйонів екземплярів. За рівнем продажів колектив випереджають лише дві шведські групи: ABBA і Roxette. Найвідоміші пісні Ace of Base - All That She Wants, Beautiful Life і Happy Nation - піднімалися на перші рядки світових чартів. У 1995 році колектив отримав дві номінації на премію "Греммі".


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 2183005.jpg (53.2 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 03.03.2015, 13:31 | Повідомлення # 86
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Brutto присвятили свій новий кліп боротьбі з рашизмом



Музиканти гурту Brutto випустили нове відео на пісню "Партизан Рок", присвячене боротьбі з рашизмом. Відео було опубліковано на офіційному каналі гурту на YouTube.

"Гопота Хочет править Миром???

Лилипут Думает жить вечно???

Думаете всех Переиграть???

Х** Вам!!!

BRUTTO заявляет:

Рашизм не Пройдет!!!

**итесь-Провалитесь с Вашим "русским миром"...

Совдепия - для Стариков и Зомби, а мы - Молодые и Живые!!!

Мы Никому не верим и не Ждем Помощи!!! В Этом наша Сила!!!

П**уй фэйрплэй - **ашим как умеем!!!

Наш Партизан-Рок - против Вашего ГовноБыдлоРока!!!"




10 лютого у Рівному стартував перший всеукраїнський тур гурту - "Партизан рок". На сьогоднішній день BRUTTO з аншлагами виступили в перших 10-ти містах туру.

Тур "Партизан рок":

3 березня - Бердянськ

6 березня - Запоріжжя

7 березня - Дніпропетровськ

8 березня - Кривий Ріг

10 березня - Кіровоград

11 березня - Кременчук

13 березня - Черкаси

14 березня - Полтава

15 березня - Харків

17 березня - Суми

18 березня - Чернігів

19 березня - Житомир

20 березня - КИЇВ

23 березня - Варшава

24 березня - Краків

25 березня - Відень

27 березня - Прага

28 березня - Нюрнберг

29 березня - Мюнхен

31 березня - Штутгарт

01 квітня - Франкфурт

03 квітня - Ганновер

04 квітня - Кельн

05 квітня - Гамбург

06 квітня - Берлін

Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5876997.jpg (28.5 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 03.03.2015, 13:42 | Повідомлення # 87
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Джамала презентувала танцювальний кліп без самої себе



Джамала опублікувала відео на пісню "Заплуталась". У ролику знялися учасники танцювальної групи Apache Crew, але немає самої співачки.

"До цього я практично завжди була головною героїнею в своїх кліпах. А тут всі переживання композиції відіграють танцюристи. Все передано рухами, жестами, мімікою, і все це зроблено в нестандартній манері. Ця танцювальна постановка, на мій погляд, ілюструє тваринну частину людської натури. Знаєте, коли люди шукають свого "по запаху". Зокрема, я про момент, коли головна героїня хоче відшукати в натовпі людей свого єдиного. Вона намагається зрозуміти, хто він, через запах і дотики. Це схоже на те, що мені розповідали сліпі люди", - описала своє бачення кліпу Джамала в Facebook.

Режисером і хореографом кліпу став Анатолій Сачивко - засновник Apache Crew. "Заплуталась" - пісня, яка увійшла в міні-альбом Джамали Thank You, випущений восени минулого року. Музику до неї написала сама співачка, текст - письменниця Вікторія Платова.


Прикріплення: 6040592.jpg (29.0 Kb)
 
AnnaSewДата: Середа, 04.03.2015, 10:29 | Повідомлення # 88
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Sistem Of A Down

Якщо ви не любите щось нове, що надихає, ніколи не слухайте SOAD!

Якщо вас повністю влаштовує реальність довкола – не качайте собі жодного їх альбому!

Якщо візуальні ефекти спричиняють у вас головний біль – ні за що не дивіться кліпів СД!

А як на мене – вони дуже круті і несподівані.



Є пісні для дівочок, є й апокаліптичні жестяки, але не звернути уваги на загадковий всесвіт цих вірменських американців, чи навпаки американських вірмен, притомній людині просто неможливо.



Пошепки : Вікіпедія, яка все знає, пише, шо за СД стежить ЦРУ, ну принаймні так здається Сержу Танкяну, хтозна, все буває. А вдячні фани чекають від них нового альбому, і на офіційному сайті продані геть усі квитки на найближчі концерти у Лондоні та Амстердамі.

Everytime you drop the bomb
You kill the God your child has born.

http://www.systemofadown.com/


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: П`ятниця, 13.03.2015, 19:28 | Повідомлення # 89
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Український гурт презентував кліп, де нібито вбивають колишніх "регіоналів"



Український гурт зняв кліп на пісню "Good Boy", який не може залишити байдужим своїм сюжетом.

У кліпі вокалістка Ольга Цепкало грає цікаву роль: дівчина з'являється в образі снайпера. Протягом всього відео глядач не знає, хто є її жертвою, і здається, що це не є важливим. Однак останній кадр привертає особливу увагу: у кліпі з'являється список з прізвищами тих, кого їй "замовили". На папірці чітко прочитуються прізвища Льовочкіна, Єфремова, Вілкула, Королевської, Ківалова, Фірташа, Бойка.

У мережі вже сперечаються щодо того, що список є неповним.

Група "Контрабанда" була створена в 2001 році. До складу групи увійшли: Ольга Цепкало – вокал, Олександр Клименко – бас, Андрій Криворучко – гітара, Віктор Голяк – гітара і Денис Сидоренко – ударні.

Гурт працює зі шведським продюсером і часто записується за кордоном.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 9760766.jpg (56.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 13.03.2015, 19:39 | Повідомлення # 90
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Оголошено повний список учасників концерту пам'яті Кузьми Скрябіна



2 лютого цього року в автокатастрофі трагічно загинув лідер українського гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко. На чисельні прохання друзів Кузьми, та за згодою його сім'ї, 20 травня 2015 року в столичному Палаці Спорту відбудеться великий концерт – триб'ют Пам'яті Кузьми Скрябіна.

20 травня разом з музикантами групи Скрябін, які були надійним тилом Кузьми впродовж багатьох років, на сцену в Києві вийдуть колеги Андрія - Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Руслана, Наталія Могилевська, Потап і Настя, Loboda, Dzidzio, Віктор Павлік, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Положинський, Валерій Харчишин (Друга Ріка), Тарас Чубай, Тарас Петриненко, Фагот (ТНМК), Женя Галич (O.Torvald), Марія Бурмака, Хор Збройних Сил України, Оля Полякова, Олег Собчук (С.К.А.Й.), Пающіе Труси та учасники ТВ-Проекту Шанс.

Всі артисти виконають пісні гурту "Скрябін".

Квитки на концерт гурту "Скрябін", що мав відбутися в клубі "Atlas" 27 лютого, будуть дійсними 20 травня в Палаці Спорту до фан-зони 1. Бажаючі отримати місця в сектор, мають можливість здійснити обмін квитка з компенсацією різниці вартості. Обмін, повернення квитків здійснюється до 20 березня в касі за адресою: метро "Хрещатик" (підземний перехід до вул. Прорізної). Контакти для довідок: kuzmatribut@gmail.com , +38 044 383 5858.

Квитки на Концерт Пам'яті Кузьми можна придбати на сайті kasa.in.ua та у касах міста. Вартість - від 250 грн.

"Скрябін" – відомий український гурт, якому в 2014-му виповнилося 25 років. Тоді музиканти з аншлагом відіграли великі концертні шоу "25" в багатьох містах країни. Лідер гурту Андрій Кузьменко був знаним та шанованим в Україні музикантом, письменником, телеведучим. Загибель Андрія стала величезною втратою для кожного, хто його знав, та для всієї країни.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 8983982.jpg (97.9 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
Пошук:

Вверх