Вівторок, 16.04.2024, 21:04
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
Музика
GADДата: Понеділок, 10.11.2014, 22:16 | Повідомлення # 31
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мій Флойд

Цієї осені я збираюся переслухати всі альбоми Пінк Флойд. Тому, що в мене до цього є справа, і головне – тому, що вони просто класні. Ця музика ніколи не набридає, і те, що я чула до сьогодні досить вибірково, справляє на мене дуже приємне враження.

Так чи інакше я як нормальна цивілізована людина стикалася з відео версією «The Wall», потім був період закоханості у «Wish You Were Here» та звісно «Dark Side of the Moon». А потім одного дня я помітила, як гарно засинати у дорозі з « The Division Bell» у навушниках. Під жовтневий настрій мені йде «The Final Cat», і ще багато різних моїх настроїв підтримує музика ПФ. Тобто відсьогодні я беру приклад з мого сина,який вже давно має гарну звичку слухати «атцов рокенрола» системно. Тобто він тупо качає собі всі офіційні альбоми гурту і хронологічно їх переслуховує .

Плюс у тому, що ти сприймаєш все послідовно, як воно писалося, визначаєш закономірності і потім саме смішне - те, шо Ендрю обожнює - можеш довго розходитися про особливості такого і такого періоду у творчості Девіда Боуі на прикладі альбому про тяжкі пригоди Зіггі Стардаста. На певному етапі це має успіх у жінок. В мене цілі дещо інші, але цілком метод непоганий.

Те, що мене вражає у Пінк Флойд – це талант, шалена працездатність, перфекціонізм та снобізм того ж Уотерза (хоча ніколи не пробачу те, що він якось назвав « The Division Bell» безсенсовністю від початку до кінця, ні, геніям теж не можна). А ще для мене важливо, що враховуючи тодішній рівень розвитку технічних засобів , мати сміливість витворяти те, що витворяли Флойд, і зараз лишається далеко за межами. Люди, ви просто зрозумійте,що ця епоха, коли все робилося вручну, вже пішла у забуття і навряд чи повернеться, це як власноруч плести собі шкарпетки або вікторіанське мереживо. От наприклад, ну хто зараз буде робити металеві скульптури просто заради обкладинки альбому того ж « The Division Bell»? Ніхто. Сяде собі людина і за годину все зваяє на компі. Або створювати дивовижні звуки, яких в принципі нема у світі, але вони тобі конче потрібні, і тому все, що тобі лишається – це створити їх за допомогою всього чого завгодно, знов таки вручну. Для мене це якесь Задзеркалля. І хто, якщо не знає, повірить, що той « The Division Bell» створено рівнесенько 20 років тому?

Я вважаю це творчістю заради власної мети, у яку віриш ти сам, і змушуєш повірити інших. І такі штуки піднімають людей на вершини.

Тому я йду слухати всі альбоми Пінк Флойд.




Джерело: http://irinewest.com.ua/

Новий альбом Pink Floyd побив рекорд за кількістю попередніх замовлень на Амазон



Альбом британської рок-групи Pink Floyd "The Endless River" очолив лист найбільш очікуваних музичних новинок і побив усі рекорди за кількістю попередніх замовлень в інтернет-магазині Amazon. Про це повідомляє газета The Independent.

Таким чином, платівка, вихід якої відбудеться приблизно через два тижні, вже обігнала за популярністю альбом групи Coldplay "Ghost Stories" і альбомом, який найбільше замовляють "Midnight Memories" групи One Direction, який вийшов у 2013 році.

Раніше учасники Pink Floyd підтвердили, що майбутній диск стане останнім в історії колективу. "Це буде останнє наше творіння", - зазначили барабанщик Нік Мейсон і гітарист Девід Гілмор.

Новий альбом, складений з композицій, записаних в 1993 році для диска "The Division Bell", але не ввійшли в нього, надійде в продаж 10 листопада.

Британська група Pink Floyd розкрила деталі свого першого за останні 20 років альбому

"The Endless River" включає 17 інструментальних композицій (одна з них записана за участю британського вченого Стівена Хокінга, голос якого з'явиться у пісні "Talkin` Hawkin") і одну пісню "Louder Than Words". Автором тексту стала дружина Гілмора Поллі Семсон.

Британська група Pink Floyd, знаменита своїми філософськими текстами, музичними експериментами, інноваційним оформленням пластинок і грандіозними шоу, утворилася в 1965 році. За час свого існування колектив записав 14 студійних альбомів, які були продані тиражем більше 200 млн копій по всьому світу. У 1994 році команда розпалася, проте в 2005 році знову зібралася, щоб відіграти останній виступ у класичному складі.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6886828.jpg (68.3 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 11.11.2014, 14:37 | Повідомлення # 32
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Pink Floyd збираються опублікувати невидані відео-та кіноархіви



Британська рок-група Pink Floyd, випустивши напередодні свій останній альбом The Endless River, може опублікувати нові раніше невідомі пісні

Повідомляє Еспресо.ТV з посиланням на Billboard.

Як повідомив екс-барабанщик групи Нік Мейсон, під час ревізії архівів в 2011-2012 роках музиканти виявили значний обсяг додаткового матеріалу, включаючи розширені версії альбомів The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here і The Wall.

«Ми завжди обговорюємо, що робити. Здається, в цьому випадку все залежатиме від звукозаписних компаній, а не від нас. Але ми відкриті для їхніх пропозицій», - поділився Мейсон.

За словами Мейсона, група з часом може випустити компіляцію зі своїх відео-та кіноархівів. У найближчих планах Pink Floyd - випуск відеоматеріалу 1993-1994 років на підтримку нового альбому The Endless River.


Джерело: http://espreso.tv/
Прикріплення: 6993421.jpg (44.7 Kb)
 
GADДата: Четвер, 13.11.2014, 10:48 | Повідомлення # 33
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Pink Floyd зняли новий кліп в Казахстані



Британська рок-група Pink Floyd зняла кліп на пісню Louder Than Words на кордоні Казахстану і Узбекистану, повідомляє Digital Spy. Промо-ролик опублікований на офіційному каналі музичного колективу на YouTube.

У кліпі порушуються екологічні проблеми Аральського моря. Героями відео є представники двох поколінь - молодого, не видевшее Арал до того, як в 1960-х роках його водні ресурси стали використовуватися для зрошення, і старшого, який може розповісти, яким був цей край десятиліття тому. В якості режисера виступив Обрі Пауелл, який працював з Led Zeppelin, Полом Маккартні, Scorpions та Black Sabbath.

Трек Louder Than Words увійшов в альбом The Endless River, який був випущений 10 листопада. Один з вокалістів, Девід Гілмор, підтвердив, що платівка стане останньою для групи і її присвятять клавішнику Річарду Райту, помер у 2008 році. Також сам Гілмор планує представити сольний альбом в 2015-м.

Група Pink Floyd утворилася в 1965 році. За час свого існування колектив записав 14 студійних альбомів. У 1994 році музиканти були удостоєні премії "Греммі" за композицію Marooned. У тому ж році група негласно розпалася, але в 2005-му знову тимчасово зібралася для кількох виступів.



Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5094968.jpg (41.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 14.11.2014, 11:45 | Повідомлення # 34
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Пітерська рок-група "Телевізор" заспіває в Києві про революцію

Гурт "Телевізор", рок-ветерани з Санкт-Петербурга, виступлять на одній сцені з київською командою "Коллежский асессор" на концерті "Ні війні".

Концерт відбудеться 16 листопада в клубі Atlas (ул. Артема 37-41).

Як розповів Cultprostir соліст і беззмінний лідер "Телевизора" Михайло Борзикін, одна з давніх пісень групи, "Ми идем", зазнала цього року змін. В її тексті, зокрема, з'явилися такі рядки:

Революции боялись – реакцию жрите,

Жемчужный Беркут едет в Питер,

И не знает границ народная радость,

Брат заболел – добей брата!


Нові пісні, за словами Борзикіна, "якось не пишуться, коли стріляють гармати". "Телевізор" збирався ще влітку приїхати в Україну. "Були проблеми в організації. Потрібна була впевненість в тому, що нас пропустять в Україну і офіційне запрошення. Сподіваюся, тепер все відбудеться", - сказав Cultprostir Борзикін.

Лідер "Телевизора" - постійний учасник російських опозиційних маршів. Починаючи з 1980-х років Борзикін в своїй творчості ніколи не приховував неприйняття будь-яких форм тоталітаризму і авторитаризму.




Джерело: http://gazeta.ua/

 
GADДата: П`ятниця, 14.11.2014, 15:57 | Повідомлення # 35
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Автентичний нон-стоп готовий" - ТНМК презентують 6-й альбом



Група ТНМК завершила роботу над альбомом "Дзеркало". Про це повідомив один з її учасників Фоззі на своїй сторінці у Facebook, пише Cultprostir.

"Все, третій за добу варіант мастерингу альбому отслухав, папка відіслана в айтюнси з гуглошопами, і можна відключити мозок від безперервного прослуховування власного контенту. Шостий автентичний нон-стоп остаточно готовий. Через рік, по спокойняку, можна буде послухати ще", - розповів Фоззі.

Крім того, музикант пообіцяв, що в найближчі дні почне ділитися історіями, пов'язаними із записом платівки "Дзеркало". За словами Фоззі, підштовхнули його до цього прохання шанувальників групи розповісти про те, що відбувалося в процесі студійної роботи.

Концертна презентація нового альбому ТНМК відбудеться 29 листопада в київському клубі Atlas. Дата виходу релізу в продаж поки уточнюється.



Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 0987794.jpg (42.5 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 14.11.2014, 16:45 | Повідомлення # 36
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Пісні самонаведення" - Kozak System і Тарас Чубай представили спільний альбом



Вільний український багатоголосий спів, покладений на рифи музики реггі і даб, рівний і виважений приціл у глибинну пам'ять і молоде серце, лагідні ліки від інформаційного бруду, заслабкого перед силою духу козацької лірики. Це "Homin' Songs" або "Пісні самонаведення" − новий спільний CD класиків української рок-сцени Kozak System і Тараса Чубая, який вийшов у жовтні цього року на лейблі Comp Music з концертом-прем'єрою на Свято Покрови.

"Ми поєднали чоловічий хоровий спів, якого є не так багато, тим більше, серед рок-музикантів, з музикою реггі – на жаль, невідомою для українського слухача", – розповідає Володимир Шерстюк, Kozak System, – "Поєднали це в такий природній спосіб, що самі здивовані яким чином вони одне в одного проникли, ці два абсолютно полярних стилі. Альбом став квінтесенцією десятка відібраних багатьма роками прослуховування автентичної музики пісень, які лягли на ритми сонячної Ямайки і дали самі по собі продукт, який вже не є ні реггі, ні автентичним співом. Це дійсно є чимось третім, що ще ніколи не робив ніхто в Україні, а, значить, взагалі на планеті. В якомусь розумінні це абсолютно унікальний музичний продукт. І його прем'єра – і українська, і світова."



"Пісні самонаведення" − це веселі і мудрі тексти народних козацьких пісень, вірші поетів Костя Москальця та Богдана Ігоря-Антонича. Вони не змушують і не переконують, але дають чіткий орієнтир і наводять фокус. Тому цей альбом лікувальний – він м'яко і спокійно робить музичну ін'єкцію, яка перебудовує кожну клітину і незворотньо налаштовує особистий приймач на потік справжнього, у міцному зв'язку з корінням. У ньому можна почути романтичну бандуру Івана Ткаленка, а в ілюстраціях і обкладинці CD впізнати талановиту руку художника Андрія Єрмоленка.


Джерело: http://gazeta.ua/



specool
Прикріплення: 5614644.jpg (352.0 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 18.11.2014, 01:03 | Повідомлення # 37
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Тартак" випустить пісню, присвячену українським десантникам в АТО



Гурт "Тартак" записав дві нові пісні. Фронт-мен гурту Олександр Положинський каже, що обидві композиції можна умовно назвати "піснями на замовлення", повідомляє Cultprostir.

"Обидві пісні публіка ще не чула. Перша з них – на слова Тараса Григоровича Шевченка, 200-річчя якого відзначається в цьому році. Друга – фактично, військовий марш, присвячений українським десантникам, які захищають Україну від східної агресії. Початковим імпульсом до створення пісень були прохання написати їх від людей, які не входять до складу гурту", – зізнався Олександр Положинський.

Крім того, "Тартак" зараз активно формує нову концертну програму, яка стане основою майбутнього нового альбому гурту. До неї увійдуть п'ять пісень, які шанувальники вже чули на концертах. Матеріал нового альбому складуть пісні різних років. "Є пісня, написана більше двадцяти років тому, а є й менше двадцяти днів тому", – сказав Положинський.




Джерело: http://gigamir.net/
Прикріплення: 6231140.jpg (58.0 Kb)
 
AnnaSewДата: Четвер, 20.11.2014, 12:54 | Повідомлення # 38
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Vivienne Mort



Не знаю, чи було вже тут про Вівьєн Морт.
Але уваги варто. Комічні, сумні, трошки Zaz, трошки Dakh Dauters, трохи кабаре, архетипів і викрутасів - все ретельно перемішати, ходити жовтневими вуличками і співати собі під ніс Камінсорі..карочє - Vivienne Mort.

Зараз на другий погляд мені вже подобається більше їх "Риба", люблю, коли пацифічненько..
"Все живе - хай живе", це коли когось хочется прибити, послухаєш - і все вже добре, і сонце сяє.
І головне - нема чо пертися у Паріж, якщо тут маємо своє "Мулен Руж" та "Орсей" в одному флаконі.


https://soundcloud.com/vivienne_mort
Прикріплення: 7741326.jpg (12.1 Kb)


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: Четвер, 20.11.2014, 20:00 | Повідомлення # 39
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В Ужгороді з'явиться пам'ятник учаснику гурту "Deep Purple"



Монумент Джону Лорду учаснику гурту Deep Purple збираються відкрити вже наступного тижня. Про це повідомляє видання "Вголос".

Ідея встановити монумент виникла близько двох років тому. Група ентузіастів поставила в кафе "Під замком" банку для збору монет як символічного матеріалу для скульптури.

Відкриття пам'ятника відбудеться 27 листопада, о 16:00, на набережній річки Уж поблизу Лінгвістичної гімназії імені Т.Г. Шевченка.

Джон Дуглас Лорд — англійський композитор та клавішник. Відомий як учасник груп Artwoods, Flower Pot Men, Deep Purple, Paice, Ashton & Lord, Whitesnake. З 2002 року зосередився на сольній кар'єрі.

Творчості Джона Лорда властиве використання Хаммонд-органа, а також помітний впливу композиторів-академістів і джазу.

Помер 71-річний Джон Лорд 16 липня 2012 року в лікарні.


Неофіційний гімн Майдану переграли на бандурі



Український бандурист, композитор та аранжувальник Ярослав Джусь переграв відому пісню гурту

"Ляпис Трубецкой" "Воины света" у власному виконанні.

Нагадаємо, що пісня стала неофіційним гімном Майдану під час Революції Гідності.




Джерело: http://gazeta.ua/

Прикріплення: 7292127.jpg (50.8 Kb) · 8876778.jpg (51.6 Kb)
 
AnnaSewДата: Четвер, 20.11.2014, 21:06 | Повідомлення # 40
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Як приємно дізнатися, що у симпатичному місті Ужгород, на далекому заході України є поціновувачі Джона Лорда.
Та ще такі, що не просто по хатах сидять і слухають його музику, а єднаються для вшанування його пам'яті і
створення монументу.
Не сумніваюся, що він буде особливим, бо давно загальновідома любов мешканців Ужгорода до всіляких цікавих арт-об'єктів.
Згадала, як була там напередодні нового року, і от тепер буде гарний привід поїхати туди ще.









От тільки б не зробили щось таке абстрактне. wink
Прикріплення: 8444606.jpg (45.2 Kb) · 0149762.jpg (49.7 Kb) · 5621955.jpg (52.0 Kb) · 2329014.jpg (51.5 Kb)


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен


Повідомлення відредагував AnnaSew - Четвер, 20.11.2014, 21:10
 
GADДата: Четвер, 20.11.2014, 21:28 | Повідомлення # 41
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В кожному місті є свої фани цієї видатної особистості. Переважно це люди більш досвідчені і сформовані. Не буду пояснювати чому це саме так. Молодь не зрозуміє а "ветерани" і так , без пояснень все розуміють. Я до того веду що всі ті, хто шанує Лорда бачить його ( на мою думку) в двох варіантах ( я про пам'ятник), як і на сцені -ранній і більш сучасний.



Це має бути щось динамічне, якесь вибухове. Щоб зрозуміти це (тим кому потрібно) треба бачити і слухати.

ЩО я й пропоную зробити :



Прикріплення: 6502811.jpg (17.3 Kb) · 1226769.jpg (61.5 Kb)
 
GADДата: Четвер, 20.11.2014, 23:25 | Повідомлення # 42
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Джамала, Хливнюк і Шуров презентували пісню про Майдан

До річниці Майдану українські виконавці записали пісню "Злива", відео на яку вже з'явилося в мережі.

Музику до пісні написав Дмитро Шуров, а виконали її Джамала і вокаліст гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк.


 
GADДата: Субота, 22.11.2014, 12:14 | Повідомлення # 43
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Пісня, від якої навертаються сльози — 7 фактів про "Пливе кача"

Пісня "Пливе кача по Тисині" вважається неофіційним гімном-реквіємом за загиблими активістами Євромайдану, які увійшли в історію як "Небесна сотня".

Інтернет-портал Tvoemisto.tv зібрав 7 цікавих фактів про цю композицію:

1. Найвідоміша зараз версія виконання – від "Піккардійської терції", хоча раніше її виконували також інші гурти та хорові колективи, скажімо, "Плач Єремії", капела імені Д. Ревуцького, хор Київської Православної академії, семінаристи якої були безпосередніми учасниками подій у Києві. Пісня була і на міжнародному фестивалі "Virgo Lauretana" в Італії.

2. Цю пісню вважають "українською лемківською", за іншими даними "закарпатською тужливою народною піснею".

3. Пісня має літературне походження. Автором поетичного твору є письменник і перекладач Василь Ґренджа-Донський, який народився 1897 року у с. Волове, нині смт. Міжгір'я Закарпатської області, а помер 1974 року в Братиславі. 1915 року його мобілізували до армії, невдовзі був поранений і відправлений до Будапешта, де закінчив торгову школу. Потім повернувся на Закарпаття та працював в Ужгородському банку. З того часу розпочав літературну діяльність. З його іменем пов'язують становлення нової української літератури та національного відродження на Закарпатті.

4. За сюжетом і стилістикою вірш близький до народного твору, адже йдеться про прощання рекрута з матір'ю, віру в силу материнського прокляття, як наслідок — загибель на чужині ("лягло серце у тернині").

5. Щодо "Тисини" – існує думка деяких лінгвістів, що ці лексеми мають спільний індоєвропейський корінь "teus-" — "тихий". Однак є й дещо відмінна версія сучасного дослідника В. Шульгача, який вважає, що назва могла означати "вузьке тісне озеро". Очевидно, "тисина" і є тією "тихою" водою, "тісним" озерцем, де зображено водоплавного птаха.

6. Згідно з українською традицією, качка символізує "несилу", тому в другій строфі поезії В. Ґренджі-Донського бачимо фатальний наслідок — смерть сина.

7. Є підстави вважати, що ця поезія актуалізувалася в часи Карпатської України, до того ж, почала значною мірою фольклоризуватися. Свої версії пісні були на Хустщині, Воловеччині, Сколівщині.


Джерело: http://gazeta.ua/

 
GADДата: Неділя, 23.11.2014, 12:40 | Повідомлення # 44
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Акунін розповів, чому люто заздрить українцям



Російський письменник Борис Акунін після того, як побував на концерті "Океану Ельзи" в Лондоні, зізнався, що люто заздрить українцям. Про це Акунін написав у своєму блозі в LiveJournal, передає ТСН.

Письменник був вражений, як публіка себе веде – дівчата були у вінках, раптом що – всі кричать хором: "Слава Україні! Героям слава!", – і розмахують жовто-блакитними прапорами. А в кінці весь зал разом із Вакарчуком заспівав національний гімн України.

"Дивлячись на все це, я відчував сильне почуття, природа якого мені стала зрозуміла не відразу, а коли я розібрався, то дуже здивувався. Почуття це, виявляється, було лютою заздрістю", – написав Акунін.

"Адже якщо у нас велика юрба почне кричати "Слава Росії!" і розмахувати прапорами, це буде або якась казенно-патріотична акція, або збіговисько агресивних ксенофобів. Ну, а уявити собі співвітчизників, які добровільно співають михалковський гімн про "братніх народів союз віковий", я взагалі не можу, уяви не вистачає", – додав російський письменник.

Борис Акунін також зазначив, що більшість глядачів говорили між собою російською, але "це, безумовно, був щирий український націоналізм, однак не етнічний, а державний. І абсолютно добровільний – адже справа відбувалася не в Києві, а в Лондоні".

Письменник зазначив, що в Україні зараз відбувається національне відродження, і за це українці повинні дякувати Януковичу та Путіну, тому що "перший спровокував Майдан, а другий допоміг українцям об'єднатися і стати нацією".




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 3141753.jpg (53.6 Kb)
 
GADДата: Неділя, 30.11.2014, 11:25 | Повідомлення # 45
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Києві відгриміла презентація довгоочікуваного альбому ТНМК



Вчора в одному з київських клубів відбувся концерт-презентація нового альбому "Дзеркало", гурту Танок на майдані Конґо.

Протягом концерту музиканти зіграли не тільки нові пісні, а і улюблені та провірені роками хіти. За словами вокаліста гурту "Фоззі", популярність нових пісень залежить від того, як їх зустріне публіка вперше, адже є пісні, які можна зіграти один раз і більше не виконувати на концертах.

"Ви самі знаєте, як важко слухаються нові пісні, але саме тому такі концерти відбуваються, щоб потім знати, що така пісня як "Українська мрія" була зіграна вперше", - сказав "Фоззі" зі сцени про новий хіт.

Родзинкою вечора стала прем'єра композиції "Гупало Василь" з нового альбому, яку разом з гуртом Танок на майдані Конґо виконав дитячих хор "Зернятко", та бандурист Ярослав Джус.

ТНМК не залишився осторонь подій, що хвилюють Україну і поділились з прихильниками піснями на цю тему.

"Як ви прекрасно розумієте ми не можемо залишитись осторонь того, що відбувається навколо нас і важко писати щось веселе, коли ти читаєш щосекунди політичні новини і думаєш, що буде з Батьківщиною і з нами", - сказав "Фоззі".

Музиканти також виконали пісню "Війна світів" з нового альбому.

ТНМК долучились до благодійної акції на підтримку українських солдат у зоні АТО.

"Частина коштів з концерту піде на волонтерський проект Сергія Притули, який бере участь в альбомі "Дзеркало", який прийшов записувати скіт і сказав, що після того як було підписане так зване перемир'я, надходження коштів майже зупинилось, адже люди вирішили що це все. Ми розуміємо, що це не все, це мало, що ми можемо зробити для супергероїв, які обороняють нас зараз. Ми хочемо купити їм термобілизну, щоб їм було там тепло. Як показує досвід 125 гривень коштує один комплект на солдата, якому буде тепло взимку", - сказав Фоззі.

Вокаліст додав, що гурт ТНМК особисто відповідає за кошти зібрані під час концерту і придбає речі українським військовим у зоні АТО.

Глядачі настільки були приголомшені неперевершеним концертом, що викликали музикантів на біс, після закінчення. Свій виступ гурт Танок на майдані Конґо завершив хітом "Віва Україна!".

Нагадаємо, альбом "Дзеркало" це шоста номерна платівка в історії гурту. Запис альбому тривав чотири роки.Як це завжди було з альбомами ТНМК, нова платівка складатиметься з пісень та спеціальних скітів (інтермедій), до запису яких долучилося чимало цікавих історичних персонажів.

14 лютого відбудеться концерт гурту у театру імені Івана Франка з симфонічним оркестром.


Джерело: http://gazeta.ua/

Прикріплення: 6256780.jpg (96.0 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
Пошук:

Вверх