П`ятниця, 19.04.2024, 22:54
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 8
  • 9
  • »
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
Музика
GADДата: Понеділок, 15.04.2013, 21:07 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тернопільський гурт “Фіра” презентував нову пісню, слова для якої дістали просто з музики



[size=9]Нову пісню “Полум’я, вітер, вода” презентував тернопільський гурт “Фіра”. Пісню присвятили тим, кого кличуть гори, річки, моря і дороги.

Автор тексту Остап Барановський каже, що учаники колективу люблять подорожі, а враження від них виливаються в пісні. Учасники колективу переконані, на нас мають вплив стихії, таким чином вдалось слова, ніби, вийняти з музики – так вийшов текст.

- Стихії, котрим ми належимо зодіакально дійсно керують нашим устремлінням. Так Сергій Степанів, будучи повітряним знаком (терези) написав музику сповнену польоту -це його внутрішня суть і багато пісень містять в собі цей ефект руху, – розповідає автор текстів Фіри Остап Барановський, – Це відчувається теж в пісні “Серце у вогні”, в “Гарячих слідах”, хоча стилістично це трошки інший напрям.

Остапа теж живлять подорожі, це розширює світогляд і “провітрює мізки”. Він вважає, що слова є у музиці, достатньо просто вийняти їх на поверхню.

- Я виймаю слова з самої музики, вони в ній, просто трошки приховані, я дістаю їх просто на поверхню. Оскільки світоглядно ми з Сергієм близькі (хоча моя стихія-вогонь), тому творчо ми розмовляємо однією мовою. Це на прохання Сергія я спробував описати процес, – каже Остап Барановський.

Остап каже, що в репертуарі ще однієї учасниці колективу Ірини Музики є чудова, досі ще не анонсована пісня “Сонця дощі”, котра в такій же мірі наповнена польотом, але твір більш ліричний. Пісня ще в роботі і незабаром буде таки представлена.




Джерело: http://doba.te.ua/
Прикріплення: 0465001.jpg (24.5 Kb)
 
GADДата: Середа, 07.08.2013, 18:31 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Готические девицы порвали Ютуб песней "Фантастиш Донбасс" - смотрим клип



Получилось как минимум нетривиально.

В социальной сети Facebook стало набирать популярность креативное видео группы Dakh Daughters о Донбассе, сообщает ТСН. Песня под названием "Rozy / Donbass" загрузили еще месяц назад, но популярна она стала только через несколько недель спустя. Понять, о чем она, людям, не знающим немецкого, трудно, но фраза "фантастиш Донбасс" в переводе не нуждается. В исполнении можно узнать стиль знаменитых Rammstein, System of a Down, а также других роковых и готических исполнителей. Но прежде всего, это спектакль или мюзикл, где перемешиваются разные музыкальные стили.

На официальной странице группы в Facebook говорится, что ее основали в 2012 году, а первое выступление состоялось на ГОГОЛЬFEST. Также известно, что Dakh Daughters - это новый проект театра "Дах". В группе поют семь участниц и играют на 15 музыкальных инструментах.




Джерело: http://dn.vgorode.ua/
Прикріплення: 8104990.jpg (11.6 Kb)
 
GADДата: Неділя, 13.10.2013, 14:41 | Повідомлення # 18
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Басист The Rasmus заспівав українською

$IMAGE1$

Фінська рок-група The Rasmus заспівала українською на своєму концерті у Києві. Басист Ееро Гейнонен вийшов на сцену з акустичною гітарою та листком паперу.
"Зараз я заспіваю українську пісню. Друг вчора навчив мене її виконувати," - звернувся фін до глядачів.

Ееро заспівав пісню Тараса Петриненка "Україна". Бас-гітарист виконав перші дві строфи і приспів. Фін трохи не вгадав з мелодією і перекручував текст, зокрема заміняв літеру "ж" на "с", але було видно, що Гейнонен дуже старався. Такий крутий сюрприз від рокера ледь не звів присутніх з розуму. Зворушений зал віддячив Ееро радісними вигуками та гучними оплесками. Приспів всі співали разом.

"Для нас дуже відповідально грати у Києві. На нас тут чекають багато фанатів. Ми хочемо зробити цей концерт особливим, - зізнався Ееро в інтерв'ю каналу "М1" перед концертом. - З української музики знаю гурт "Океан Ельзи". Я почув їх одного разу на концерті у Києві і відразу зрозумів, що у них класна музика."

Загалом, концерт тривав майже півтори години. The Rasmus виконали свої найкращі пісні, зокрема First day of my life, Living in the world without you, Guilty, Night after night, No fear, Sail away, F-F-F-Falling та ін. А"на біс" заспівали "Україну" та In the shadow.

Минулого року The Rasmus також провели концерт у Києві. Тоді Ееро заспівав "Чебурашку", а сім років тому під час свого дебютного візиту у столицю України, фіни виконали "Калинка-Малинка".

Відзначимо, що пісню "Україна" називають неофіційним гімном нашої країни.




День народження "Океану Ельзи": 10 фактів про легендарну групу

Легендарна українська група "Океан Ельзи" сьогодні святкує свій 19-ий день народження.

10 фактів про групу "Океан Ельзи":

1. У 1992 році Денис Глінін (ударні) створив гурт "Клан тиші", до якого ввійшли його однокласники Андрій Голяк (вокал), Павло Гудімов (гітара), а також знайомий Юрій Хусточка (бас-гітара).

2. І вже після двох років Голяк одружився й покинув гурт. У березні 1994 до хлопців прийшов 19-річний студент теоретичної фізики Святослав Вакарчук. Влітку Вакарчук прийшов на першу репетицію, а з осені музиканти репетирували регулярно і 12 жовтня 1994 року, як прийнято вважати, було створено новий гурт - "Океан Ельзи".


3. Перша пробна репетиція "океанів" відбулася в перший вівторок в липні 1994 року. А в неділю перед цим був фінал чемпіонату світу з футболу. Виграла Бразилія.

4. Перший серйозний виступ відбувся 12 січня 1995 року перед Львівським оперним театром, де зібралося аж 7 000 глядачів.

5. У 1996 році хлопці брали участь у таких фестивалях: Срібна підкова 95-96, Альтернатива 2, Перлини Сезону 1996, Таврійські Ігри 96, Траш 96, Гернсбах (Німеччина), Конкурс "Р. Ф. І" 96 (Франція).

6. Пісню "Там​, де нас нема" записали в ніч на Різдво з 6 на 7 січня 1998 року. Бек-вокали записували усі присутні в студії - від музикантів "ОЕ" до сторожа.

7. У 2003 році альбом "Суперсиметрія" вперше в Україні стає двічі платиновим.

8. У квітні 2005 року з гурту пішов гітарист Павло Гудімов. Ця подія отримала значний резонанс, адже, за словами Гудімова, ініціатором цієї зміни складу був сам Вакарчук.

9. Святослав Вакарчук став Послом української культури. Вперше в історії країни це звання отримав рок-музикант.

10. Теми пісень "ОЕ" звучать у першому українському анімаційному мультсеріалі "Лис Микита" і в дитячому фільмі "Прикольна казка".

Перший (неофіційний) відеокліп на пісню "Long time ago", 1995 рік:



Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: П`ятниця, 25.10.2013, 17:29 | Повідомлення # 19
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Барабанщик з Pink Floyd хоче відновити легендарний гурт



Барабанщик Pink Floyd Нік Мейсон спробує організувати реюніон групи, заявив він в інтерв'ю виданню NME.

"Я зацікавлений у возз'єднанны гурту. Але тільки якщо буде запланована подія масштабу Live Aid. Тоді я докладу всіх зусиль" - сказав музикант.

Останній раз група збиралася разом і виступала в 2005 році під час Live Aid. У 2008 році помер клавішник Pink Floyd Річард Райт.


"Піаф надолужувала самотність вечірками і випивкою. А я сама по собі" - Патрісія Каас співатиме у Києві



Нещодавно стало відомо, що 9 грудня у столичному Палаці "Україна" виступить легендарна французька співачка Патрісія Каас. У сет-лист її двогодинного концерту включені 24 композиції із репертуару Едіт Піаф. Серед них - вічні хіти "La Vie En Rose", "Non, Je Ne Regrette Rien", "Padam Padam". Поєднуючи музику з танцями, Каас у Києві відтворить атмофсеру парицьких вулиць 30-50 років - час і місця, коли жила, творила і співала Піаф.

Концерт Каас - це грандіозне шоу з відео-інсталяціями, якісним світловим оформленням і елементами театру. Серія виступів Каас присвячена 50-річчю з дня смерті Піаф. А у 2012-му, за рік до печальної дати, вийшов альбом "Kaas chante Piaf".

Напередодні виступу Патрісії Каас у Києві Gazeta.ua довідалася, що спільного і відмінного у видатної співачки з не менш легендарною парижанкою Едіт Піаф.
Піаф - мініатюрна брюнетка зростом 1,47 метра. Каас - худорлява блондинка середнього зросту. Піаф любила алкоголь і не випускала із вуст цигарку. Каас веде здоровий спосіб життя: щодня по дві години займається на тренажерах. Далі за графіком - сценічна хореографія. Каас виросла в люблячій родині, а Піаф покинули ще в ранньому дитинстві. Патрісію завжди підтримувала родина, а Едіт співала на вулицях Парижа, в той час як її сестра Сімона ходила навколо і збирала гроші у слухачів. Вони знімали одну квартиру на двох і щовечора знаходили нових кавалерів.

"Едіт прожила приголомшливе життя, і вся її особистість - в її піснях. Я просто не могла відмовити собі у задоволенні доторкнутись до її творчості. Так, інколи нас порівніюють. Але мені ніколи не здавалося, що ми схожі. Я живу в інший час, іншим життям. Правда у нас є два спільні моменти: ми обидві - із простих родин, і обидві - співачки", - зізнається Каас.
За легендою, Піаф народилася під вуличним ліхтарем у Бельвілі. Її мати - акторка, батько - вуличний акробат. Вона була єдиною донькою в родині. Ну а батько Каас - шахтар з Лотарингії. Патрісія - молодша з семи дітей в родині. Мати Піаф кинула чоловіка і дітей, а маленьку доньку віддала на виховання бабусі. Після цього маленька Едіт жила у матері чоловіка, власниці публічного дому. Мати Каас, навпаки, завжди підтримувала доньку.

"Не було такого, щоб мама забороняла співати. Відразу помітила, як я цього хочу і всіляко сприяла". Вже у 13 років Каас починає виступати у клубі, а з 16 - працює в модельному агентстві. "Едіт надолужувала самотність друзями, вечірками і випивкою. Але в мене не має такого життя. Я більш "сама по собі", не така компанійська. У мене менше запалу, ніж у шумної Піаф. Я не сумую, але відчуваю самотність більшість часу свого життя. Це допомагає мені краще виконувати пісні Піаф", - зізнається Каас.




20-річною Едіт Піаф помічає власник кабаре "Жерніс" Лії Лепле. Піаф саме співає на вулиці, щоб якось заробити на життя. Лії запрошує її виступати у свій заклад на Єлисейських полях і навчив вибирати костюми, правильно поводитись на сцені. Саме він дав їй псевдонім "Піаф", що в перекладі значить "горобчик". Патрісія Каас знаходить собі продюсера у 19. Актор Жерар Депардьє помічає співачку у клубі, де та працювала. Знайомить із поетом Франсуа Бернхеймом. Попрацювавши з нею, Бернхейм радить Депардьє "просувати" Каас і надалі. "От побачиш, із неї вийде щось путнє", - полюбляв казати поет.

Музичні критики і біографи запевняють: Каас і Піаф об'єднують і життєві труднощі. Вони обидві стикалися із багатьма проблемами і завжди демонстрували потужну силу волі.
1989-го Патрісія Каас переживає трагедію - її мати вмирає від раку. Плюшевий ведмедик, подарунок мами, Каас і досі возить із собою в світових турне. За словами Каас, це допомагає берегти пам'ять про матір. "Коли втрачаєш маму, а згодом батька, меланхолія стає постійною частиною життя. І раптом щось у житті стається, якийсь переломний момент. І я кажу собі "я не здамся". Тоді я не знала, що казати, як як реагувати. Лише спостерігала за плином подій".

У 1949 році коханий Едіт Піаф, боксер алжирського походження Марсель Сердан, гине у авіакатастрофі. Для співачки це стає шоком. Проте замість плюшевого ведмедика від важкої депресії Піаф рятується морфієм. А раніше, ще під час війни, Едіт втратила батьків. Земляки цінували її мужність, бо вона "завжди тримала осанку і посміхалася, не дивлячись ні на що". Піаф виступала перед французькими військовополоненими, щоб після концерту разом із автографами передати їм все необхідне для втечі. Фотографувалася з ними "на пам'ять". Тоді мало хто знав, що у Парижі по цих фото потім виготовляли документи для солдат, яким врешті вдалося втекти.

За словами Каас, її виступ у Києві присвячений не лише Піаф, а й її загиблому коханому й тим людям, які були в її серці. "У Піаф навіть у піснях, повних драми, було чути лише позитив. Ніби вона завжди знала, що складні часи минуть, і зміни на краще все-таки стануться. В кінці тунелю буде світло".


У Київ їде легендарний композитор Енніо Морріконе



3 листопада у столичному Палаці "Україна" з хором і великим симфонічним оркестром виступить лауреат премії "Оскар" і автор музики до культових фільмів Енніо Морріконе. Цього разу концерт відбудеться на честь ювілею самого автора і має назву "85 років маестро".

Морріконе - автор саундтреків до небувалої кількості фільмів - понад 500. Підрахунки показують, що тривалість звучання музики маестро, написаної ним за 30 років роботи, - понад 300 годин. Серед фільмів із музикою Морріконе - світові шедеври і класика: "Одного разу в Америці", "Професіонал", "Легенда про Піаніста", "Лоліта", "Декамерон" та багато інших. У аранжуваннях Морріконе переплітаються багато стилів: класична, джаз, рок-н-ролл, фольклорні елементи. Випустив 25 золотих і 5 платинових дисків. Гурт "Metallica" з кінця 1980-х років кожен свій концерт відкриває композицією Морріконе "The Ecstasy Of Gold" із вестерну "Хороший, поганий, злий".

У 2007 році "Metallica" узяла участь у записі альбому під назвою "Ми всі любимо Морріконе", де твори композитора також виконали Селін Діон, Сара Брайтман, Андреа Бочеллі. Аби краще відчути музику легендарного композитора, Gazeta.ua пропонує читачам вибрані цитати світових знаменитостей про Енніо Морріконе.

Бернардо Бертоуіччі, 72 роки, італійський режисер і драматург:

"Він - людина двох особистостей. Одна - композитор сучасної музики, а інша - композитор великої епіки, цієї популярної музики до фільмів. Все своє життя він підживлює одну ідентичність іншою, і це так, наче два голоси збагачують один одного. У Морріконе - велика здатність гармонізувати самого себе".




Джеймс Хетфілд, 50 років, лідер гурту "Metallica":

"Для мене його музика абсолютно натхненна. Зернова, якщо можна так сказати. Він так багато ризикував, і його музика ніяк не відполірована. Вона - груба і галаслива. Зненацька звідкись береться мексиканський горн, пронизує все і вступає у володіння над мелодією. Це первозданне, необроблене звучання, і воно справжнє. Настільки справжнє, що у ній чутно помилки, і це так круто. В його музиці так багато характеру, і я дуже поважаю, що вона є у такому відполірованому світі саундтреків".

Пол Грабовскі, 55 років, австралійський композитор і піаніст:

"Він - мій улюблений композитор. Морріконе у кращому виконанні - незабутній. Без його музики неможливо уявити усіх тих фільмів. Музика Морріконе - це окрема частина кінематографічного досвіду".

Рене Флемінг, 54 роки, американська оперна співачка.

"Не лише кіноіндустрія, але й музична культура в цілому, глибоко в боргу перед цим феноменальним композитором, чия експресивність огортає так багато жанрів творчо і так цілісно. Оновлююча натура його роботи драматично покращує візуальну картинку і резонує з найглибшими емоціями".

Баррі Левінсон, 71 рік, голлівудський режисер, продюсер і актор: "У нього в студії не має піаніно. А я завжди думав, що у композиторів завжди так: сидиш над піаніно і намагаєшся знайти мелодію. У нього - не так. Морріконе чує мелодію і записує її. Він чує оркестровку вже повністю готовою. Він - геній".


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 2162235.jpg (54.5 Kb) · 8620302.jpg (160.3 Kb) · 1700154.jpg (137.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 03.11.2013, 20:42 | Повідомлення # 20
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Україні є чим пишатися.

До прикладу, всесвітньовідома колискова Summertime. Мало хто знає, що пісня має українське коріння. Її Джордж Гершвін написав, почувши українську колисанку «Ой ходить сон коло вікон». По тому вона засіла в репертуарах джазових виконавців, і не тільки. Її співали так часто, що пісня побила всі можливі рекорди за кількістю виконань.

 
GADДата: Вівторок, 19.11.2013, 08:36 | Повідомлення # 21
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Океан Ельзи - СТІНА live (official video)



Дякуємо глядачам туру "Земля-2013"! Та окремо - гостям львівського і донецького концертів за участь у зйомці відео!

До зустрічі на 20-річчі: ХАРКІВ 14.06.2014
 
NataliДата: Вівторок, 19.11.2013, 22:36 | Повідомлення # 22
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 170
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
"Океан Ельзи" я очень люблю эту группу music
 
GADДата: П`ятниця, 20.12.2013, 20:21 | Повідомлення # 23
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Лідер «Піккардійської терції» відмовився від почесного звання, присудженого указом Януковича



Завідувач відділу кіновідеофондів Національної телекомпанії України Володимир Якимець звернувся до голови Адміністрації Президента, голови Комісії державних нагород та геральдики Сергія Льовочкіна із заявою про відмову від почесного звання «Заслужений журналіст України». Своїми діями Володимир Якимець виявив протест проти брутального, нелюдського за своєю жорстокістю побиття журналістів, студентів та инших мирних протестувальників 30 листопада та 1 грудня 2013 року.

Подаємо повний текст заяви Володимира Якимця:

«У листопаді 2011 р. мені було присвоєно почесне звання «Заслужений журналіст України» (Указ Президента України № 1020/2011 від 04.11. 2011 р.) за поданням Національної телекомпанії України.

Сьогодні я відмовляюся від цього почесного звання і прошу прийняти та відповідним чином оформити мою добровільну відмову. Мотив – мій протест проти звірячого, садистського побиття журналістів, які виконували свої професійні обов’язки, студентів та інших мирних учасників подій Євромайдану 30 листопада та 1 грудня ц.р.

Посвідчення до почесного звання та знак «Заслужений журналіст України» готовий передати Комісії або до музею чи архіву, який буде визначений Комісією».


Джерело: http://www.032.ua/
Прикріплення: 8891857.jpg (23.5 Kb)
 
GADДата: Середа, 01.01.2014, 20:53 | Повідомлення # 24
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Scorpions поддержали Майдан и поздравили Украину с Новым годом



Известная немецкая рок-группа "Scorpions" выразила свою поддержку активистам Майдана и поздравил украинцев с Новым годом. Об этом в своем видеообращении сказал вокалист "Scorpions" Клаус Мелькнет.

"Мы посещали Украину. За последние два года мы давали концерты в Одессе, Донецке, Днепропетровске и, конечно, в Киеве. Сегодня мы хотим пожелать всего наилучшего вам, мирной демонстрации на Майдане. И я надеюсь, что украинцы мирным образом найдут путь к единению и к лучшему будущему вашей страны", - сказал Мелькнет.

Он также поздравил всех украинцев с Новым Годом.

"Новый год за окном. Желаем вам счастливого Нового года и всего наилучшего в 2014-ом. Мы любим вас", - заявил музыкант.
 
GADДата: Понеділок, 22.09.2014, 21:17 | Повідомлення # 25
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Клип группы из Кривого Рога взорвал Интернет




Рок-группа Brunettes Shoot Blondes из Кривого Рога сняла оригинальный клип на песню Knock Knock.

Ролик на YouTube собрал уже 300 тысяч просмотров, хотя в Сеть он попал только 17 сентября.




Идея/Направление: Brunettes Shoot Blondes

Анимация: SYT-X http://syt-x.com/

Оператор: Кирилл Светашов

Сценарий: Brunettes Shoot Blondes

Консалтинг и помощь: Игорь Ковалев

Евгения Иванова, Иван Ковалев, Даша Соболь, Ростик Думич, Настя Джинджер, Влад Литвин, Виталий Мизерака, Виталий Шевчук

Скачать песню бесплатно: http://brunettesshootblondes.org/

Itunes cкачать: http://smarturl.it/KNOCK Amazon: http://amzn.to/Zn60af Spotify: http://bit.ly/1sZk0lr

Официальная страница группы на Facebook: http://on.fb.me/1uSJnUF

E-mail: bsbcontact@gmail.com


Джерело: http://litsa.com.ua/
Прикріплення: 0900202.jpg (19.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 23.09.2014, 18:32 | Повідомлення # 26
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Pink Floyd випустять перший за 20 років альбом



Британська рок-група Pink Floyd на офіційному сайті повідомила про вихід нового альбому The Endless River ("Нескінченна ріка") 10 листопада. Цей реліз стане для колективу першої студійної роботою за 20 років, передає УНН з посиланням на ВВС.

Як наголошується в прес-релізі, основою для нового альбому послужили сесії 1993 року, коли музиканти готували попередню платівку - The Division Bell.

Саме тому в піснях можна буде почути гру на клавішах співзасновника групи Річарда Райта, який помер у 2008 році.

У ролі продюсера запису виступив постійний гітарист і вокаліст колективу Девід Гілмор.

У Британії альбом вийде на лейблі Parlophone, що належить звукозаписному гігантові EMI, з яким музиканти Pink Floyd судилися кілька років, а потім уклали новий контракт.



1. Things Left Unsaid
2. It's What We Do
3. Ebb And Flow
4. Sum
5. Skins
6. Unsung
7. Anisina
8. The Lost Art of Conversation
9. On Noodle Street
10. Night Light
11. Allons-y (1)
12. Autumn'68
13. Allons-y (2)
14. Talkin' Hawkin'
15. Calling
16. Eyes To Pearls
17. Surfacing
18. Louder Than Words

Джерело: http://zaxid.net/
Прикріплення: 5145560.jpg (30.3 Kb) · 7721752.jpg (14.3 Kb)
 
AnnaSewДата: П`ятниця, 07.11.2014, 16:14 | Повідомлення # 27
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
Звуки Внутрішньої Монголії

Так, це Флойд, або точніше – пост-флойд. І від цього особисто в мене емоцій не менше.
Я така зараза, що вже після другого прослуховування починаю заздрити тим, хто буде це слухати вперше ( спокійно, моя заздрість завжди тільки біла). Отже раджу – тільки навушники, якщо вперше, краще на ніч, хоча можна й зранку, спросоння, поки свідомість не підгружена.

І ще - відмінність усіх чарівних книжок та музичних альбомів полягає в тім, що обов*язково є шось таке, що написано тільки для тебе. От..я чесно і без жодних сумнівів вважаю, що The Lost Art Of Conversation та On Noodle Street писалися для мене.

Отже, слухаємо і радіємо! See you on the dark side of the moon!(До зустрічі на темному боці Місяця!)


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: П`ятниця, 07.11.2014, 18:02 | Повідомлення # 28
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дякую за допис!

Особисто ще не спромігся прослухати. Але побачив це .. коли ранкове сонце вже починає малювати смужки крізь жалюзі на обличчі в навушниках і в руках димиться кава ... а за вікном .. ще жевріють чорнобривці ....

Ну тоді вже потрібно надати можливість прослухати це все іншим ))))

Мабуть так буде краще : http://www.ex.ua/82085096?r=3,23776,81709
 
GADДата: Неділя, 09.11.2014, 22:39 | Повідомлення # 29
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Велкам шановні, у центр дупи" - Фозі оприлюднив пісню, яку записував 7 років



Учасник гурту "Танок на Майдані Конґо" Фоззі Олександр Сидоренко оприлюднив пісню "CD", яку записав спільно з вокалісткою гурту "Крихітка" Кашею Сальцовою. Про це повідомляє Cultprostir.

Трек презентовано від сольного проекту Сидоренка MetaMoreFozzey. Пісня "CD" була записана сім років тому, а через п'ять років до неї вокальні партії дописала вокалістка "Крихітки" Каша Сальцова. Цього літа продакшн пісні зробив вокаліст ТНМК Фагот Олег Михайлюта.

"Велкам шановні у центр дупи" - зокрема такі слова співає вокаліст гурту "Крихітка".

Як написав у своєму блозі Фоззі Олександр Сидоренко, планувалося, що буде видано черговий альбом проекту MetaMoreFozzey, однак обставини склалися так, що від ідеї довелося відмовитися. Час від часу музикант викладатиме новинки у мережу.


https://soundcloud.com/tnmkongo/metamorefozzey-feat-cd

"Не будь рагульом, не пий за рульом" - "Скрябін" присвятив водіям нову пісню

Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін", записав новий гостросоціальний кліп. Як пояснили самі артисти, за допомогою нового хіта вони хочуть привернути увагу до проблеми ДТП, які трапляються через нетверезих водіїв.

У відео Кузьма спочатку терпляче спостерігає за правопорушниками, які відкрито п'ють за кермом, а потім не витримує, вдягає на голову роги, імітуючи розлюченого бика, та біжить на зустріч автівці і зупиняє її.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5747622.jpg (43.6 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 10.11.2014, 21:41 | Повідомлення # 30
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Плант відмовився відроджувати Led Zeppelin



Екс-соліст групи Led Zeppelin Роберт Плант не прийняв пропозицію мільярдера Річарда Бренсона відродити легендарну команду. За даними видання Mirror, за згоду музикантам групи було обіцяно 500 млн. англійських фунтів стерлінгів. Про це повідомляє Cultprostir.

За контрактом, запропонованим Бренсоном, Led Zeppelin повинні були зіграти 35 концертів в трьох містах – Лондоні, Берліні та одному з міст американського штату Нью-Джерсі. Якби все пішло добре, обговорювався варіант додаткових десяти шоу і доплата ще 70 млн. фунтів до обумовленої суми.

За даними британського видання, колишні гітарист і басист «цепелінів» Джиммі Пейдж і Джон Пол Джонс підписали договір з Бренсоном. Для підготовки майбутніх виступів вже були підключені промоутери, залишалося отримати згоду Планта. Однак, він розірвав папери, коли йому запропонували погодитися на цей проект. Нібито екс-колеги по групі вмовляли співака, але безуспішно.

Led Zeppelin розпалися в 1980 році після смерті барабанщика Джона Бонема. У наступні роки Плант, Джонс і Пейдж кілька разів об'єднувалися для разових спільних виступів. Останній на сьогодні концерт групи відбувся у 2007 році в Лондоні.


Джерело: http://zaxid.net/
Прикріплення: 3008175.jpg (44.9 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » Музика
  • Сторінка 2 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Вверх