Четвер, 28.03.2024, 10:41
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » КІНО
КІНО
GADДата: Середа, 11.11.2015, 18:37 | Повідомлення # 121
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
З'явився перший трейлер продовження "У пошуках Немо"

У мережі з'явився перший трейлер мультфільму, який стане продовженням одного з найбільш популярних продуктів компанії Pixar "У пошуках Немо". Прем'єра мультфільму "У пошуках Дорі" запланована на червень 2016 року. Повідомлення про це було опубліковано виданням The Guardian.

Дію мультфільму буде зосереджено навколо пригод синьою рибки Дорі, яка спробує знайти свою сім'ю. До озвучування героїв повернутися Ідріс Ельба, Альберт Брукс, Еллен ДеДженерес та інші.


 
GADДата: Середа, 11.11.2015, 18:52 | Повідомлення # 122
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
З'явився новий тізер українського мультфільму "Микита Кожум'яка"

Українська анімаційна студія "Panama Grand Prix" спільно з "Ukrainian Film Distribution" опублікували новий тізер повнометражного анімаційного фільму "Микита Кожум'яка"

Анімаційний фільм "Микита Кожум'яка" продовжує історію відомого героя Кирила Кожум'яки, який переміг останнього Змія, тільки головним героєм цієї історії став його 12-ти річний син Микита, який не володіє дивною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру має перемогти Змія та врятувати світ.

У чарівному світі Микиту та його нових друзів буде чекати багато смішних і динамічних пригод. Це дивовижна казка із захоплюючим сюжетом і щасливим кінцем, в якій розповідається про щирі почуття, справжню дружбу, і про те, що справжнє геройство не в фізичній силі, а в силі духу .

Фільм заснований за мотивами книги Антона Сияники "Микита Кожум'яка". В український та міжнародний прокат фільм вийде у другій половині 2016 року.


 
GADДата: Середа, 25.11.2015, 09:41 | Повідомлення # 123
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Різдвяний трейлер мультика про домашніх улюбленців підкорює інтернет



У мережу виклали різдвяний трейлер мультика про домашніх улюбленців "Таємне життя домашніх тварин".

У новому відео герої мультиплікаційного фільму беруть участь у різдвяній святкової фотосесії, але далеко не всі з них у захваті від ошатних костюмчиків і яскравих декорацій.



На великих екранах мультфільм, над яким працюють творці невгамовних "Посіпак", можна буде подивитися вже в наступного літа - прем'єра запланована на 8 липня 2016 року.

Перший трейлер до мультфільму був оприлюднений ще влітку 2015 року.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 9448716.jpg (34.8 Kb)
 
GADДата: Четвер, 26.11.2015, 17:09 | Повідомлення # 124
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Маленький принц, Макбет і Франкенштейн - кінопрем'єри 26 листопада



Якщо ви вирішили відправитися в кінотеатр на цьому тижні, то вас чекає хоррор Віктор Франкенштейн і французький мультфільм Маленький принц. А також військова драма Макбет з Майклом Фасбендером і Маріон Котійяр в головних ролях, кримінальний бойовик Сікаріо з Емілі Блант, Бенісіо Дель Торо і Джошем Броліном і російська кримінальна драма Перекладач. Приємного перегляду!

Віктор Франкенштейн

У новому фільмі неймовірну історію Віктора Франкенштейна розповість його помічник Ігор, якого в хоррорі зіграв Деніел Редкліфф. Роль самого Франкенштейна дісталася Джеймсу МакЕвою, який органічно перевтілився в божевільного лікаря.




Маленький принц

Сувора мама розпланувала життя своєї дочки на роки вперед - тут немає місця розвагам і відхиленням від графіка. Але все міняється, коли дівчинка знайомиться зі старим авіатором, який живе по сусідству. Його неймовірні розповіді про Маленького Принца і далекі зірки стануть початком великої захопливої пригоди.

В український прокат мультфільм виходить із зоряним дубляжем - героїв озвучували шоумен Сергій Притула і лідер "ВВ" Олег Скрипка.




Макбет

Макбет завжди на війні, його дружина, яка нещодавно втратила дитину, боїться втратити ще і чоловіка. Щоб утримати його поруч, вона починає планувати, як усунути конкурентів у боротьбі за королівську корону.



Сікаріо

Жінка-поліцейський повинна супроводжувати двох рейнджерів, які переслідують наркобарона. Вони перетинають кордон між США і Мексикою і потрапляють в секретне місце, де процвітає розпуста і кримінал. Головна героїня занадто пізно розуміє, що вплуталася в небезпечну гру ...




Перекладач

Недільний тато відправляється у відрядження разом зі своїм дванадцятирічним сином, який випадково стає свідком кримінальної розбірки місцевої банди. В результаті хлопчик у важкому стані опиняється в лікарні, а допомогти йому може тільки дорога операція в закордонній клініці. Щоб врятувати життя батько погоджується виконати три бажання ватажка банди.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 3447113.jpg (67.3 Kb)
 
GADДата: Четвер, 26.11.2015, 17:14 | Повідомлення # 125
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вийшла нова короткометражка про протистояння посіпак Стівена й Керні



Творці "Посіпак" випустили чотирихвилинний епізод про протистояння двох міньйонів Стюарта і Кевіна. Все починається з закидання паперу в сміттєву корзину, а закінчується перегонами на вибухівці.

"Посіпаки: Змагання" - один з трьох короткометражних фільмів, які будуть доступні покупцям Blu-ray дисків з оригінальною картиною. Диск з'явиться у продажу 8 грудня.


Прикріплення: 0050388.jpg (57.2 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 27.11.2015, 21:39 | Повідомлення # 126
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
«Гіркий врожай» – перший масштабний драматичний фільм про історію Голодомору та геноциду



Spotlight Pictures оголосила, що розпочне міжнародні продажі епічного фільму «Гіркий врожай / Bitter Harvest (2015)» (кошторис фільму 21 мільйон доларів) на American Film Market наступного місяця.

«Гіркий врожай» – перший масштабний драматичний фільм про історію Голодомору та геноциду, влаштованого Йосипом Сталіним, що вбив мільйони людей в Україні. Це історія життя Юрія (Макс Айронс), який народився в родині українських вояків. Він щосили намагається отримати схвалення від діда Івана (Теренс Стемп), і батька Ярослава (Барі Пепер), щоб одружитися з Наталкою (Саманта Баркс). Та раптом життя Юрія змінюється назавжди після вторгнення більшовиків і переслідування його родини та земляків сталінським режимом терору, що поширюється по всій Східній Европі.

Пояснюючи своє зацікавлення темою, продюсер Ян Ігнатович сказав: “Як онук і син українців, які втекли від комуністів у 40-х, я вже давно спантеличений, майже цілковитою відсутністю інформації на Заході про Голодомор. Хоч реальна кількість смертей є невизначеною, навіть за найскромнішими підрахунками, понад 6 мільйонів людей загинуло від голоду. Це були невинні діти, жінки і чоловіки, і, по совісті, я не міг залишити цей період української історії в тіні”.

Фільм знімався в Україні та на Pinewood Studios (Британія) Прем’єра фільму відбудеться на American Film Market у понеділок, 9 листопада, в кінотеатрі AMC в Санта-Моніці.


Джерело: http://www.hurtom.com/
Прикріплення: 1401574.jpg (51.9 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 30.11.2015, 08:50 | Повідомлення # 127
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Помер Ельдар Рязанов



У Москві помер народний артист СРСР Ельдар Рязанов. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на сім'ю режисера. Рязанов помер у віці 88 років.

Смерть режисера підтверджують і близькі люди його родини.

В останні роки Рязанов тяжко хворів: в 2014-му році режисерові поставили діагноз "гостре порушення мозкового кровообігу". Кілька днів тому він був екстрено госпіталізований в одну із столичних клінік.

Ще на початку вересня Рязанова поклали в Першу міську клінічну лікарню на планове обстеження. Він пробув там більше тижня. Потім Рязанова знову госпіталізували на початку жовтня. До цього його екстрено госпіталізували в серпні.

Рязанов зняв такі фільми, як "Карнавальна ніч", "Бережися автомобіля", "Старики-розбійники", "Неймовірні пригоди італійців у Росії", "Іронія долі, або З легким паром!", "Службовий роман", "Вокзал для двох "і ще ряд знаменитих картин.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7663787.jpg (58.0 Kb)
 
GADДата: Субота, 05.12.2015, 20:16 | Повідомлення # 128
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Мультфільм львівських авторів набрав 15 мільйонів переглядів в США.

За півтора місяця мультфільм «Dave and Ava», який був створений анімаційною студією з міста Львова, подивилися аж 15 мільйонів американських глядачів.



Мультфільм «Dave and Ava / Дейв і Ева» створений в Україні анімаційною студією зі Львова. Він повністю 100% український продукт. Абсолютно все було створено в Україні: починаючи від ідеї, сценарію, режисера, команди 3D аніматорів і закінчуючи композитором, акторами для озвучення і виконання пісень. Так само, мультфільм створений повністю на гроші українських інвесторів.

Єдине, що мультфільм створювався для англомовної аудиторії і озвучений тільки англійською мовою.

Мультфільм призначений для дітей від 1 до 6 років. В ньму є два головні персонажі: Дейв - хлопчик, одягнений, як цуценя, і Ава - дівчину, одягнену, як кошеня. В кожні з серій вони граються зі своїми друзями, тим самим вивчаючи абетку, цифри, кольори. форми.




- See more at: http://tvoemisto.tv
Прикріплення: 1673909.png (322.0 Kb)
 
GADДата: Четвер, 14.01.2016, 14:16 | Повідомлення # 129
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українська стрічка зібрала в прокаті 753 тисячі гривень

Триває всеукраїнський кінопрокат романтичної комедії Романа Ширмана "Тепер я буду любити тебе". За 2-ий вікенд – з 7 по 10 січня 2016 року – стрічку подивилися 1, 7 тис. глядачів.

Збори фільму склали 95,2 тис. грн за середньої ціна квитка 55 грн, що на 11 гривень менше за середню ціну квитка у вікенд. Романтичну комедію "Тепер я буду любити тебе" демонстрували на 31 екрані.

Нагадаємо, що за підсумками першого вікенду кінопрокату – з 31 грудня 2015 року по 3 січня 2016 року – фільм опинився в топ-10 (на 9-му місці). За новорічний вікенд його подивилися майже 8,3 тис. глядачів. Збори фільму склали 542,3 тис. грн за середньої ціни квитка 65 гривень, що відповідала середній ціні квитка. Стрічка вийшла у кінопрокат на 56 екранах, йдеться на сайті Національної спілки кінематографістів України.



Відтак, падіння зборів і відвідуваності між першим і другим вікендами склало близько 80%. Натомість, кількість екранів зменшилася на 45%.

Загалом, за 10 днів прокату романтичну комедію "Тепер я буду любити тебе" подивилися майже 12 тис. глядачів. Збори склали 753 тис. грн.

Прокатником українсько-грузинської стрічки, створеної за підтримки Державного агентства України з питань кіно, виступила компанія "B&H", найбільший дистриб'ютор кіно в Україні.

Зазначимо, що однією з причин стрімкого падіння уваги глядачів і кінотеатрів до української стрічки могло бути небажання прокатника демонструвати фільм у форматі HD, що він доступніший для більшості вітчизняних закладів. Дистрибуцію стрічки здійснювали у DCP-форматі, у потужній конкуренції з голлівудськими новорічними прем'єрами.


Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Четвер, 21.01.2016, 13:45 | Повідомлення # 130
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Джой": історія про мати-одиначку та її чудо-швабру



Цю роботу Джорджа Рассела важко назвати найкращою у його режисерській кар'єрі, та все ж стрічка отримала "Золотий глобус" і принесла нагороду Дженіфер Лоуренс. Попереду боротьба Лоуренс за "Оскар" у номінації "Найкраща жіноча роль".

Рассел залучає до зйомок звичних акторів, яких глядачі вже бачили у його успішних фільмах "Афера по-американськи" та "Мій хлопець — псих". Це вже третя стрічка режисера, в якісь знімається Дженіфер Лоуренс, Бредлі Купер та Роберт Де Ніро. У 2012 році "Мій хлопець — псих" приніс Лоуренс "Золотий глобус" і "Оскар" за найкращу жіночу роль. У 2014-му "Афера по-американськи" отримала статус найкращого фільму на церемонії вручення "Золотого глобуса", а також 10 номінацій на "Оскар". Тоді Лоуренс також отримала свою статуетку — "Золотий глобус" за жіночу роль другого плану.

Поволі ми добралися до "Джой", яка номінувалася як найкращий комедійний фільм або мюзикл на цьогорічному "Золотому глобусі" і перемогла, а також принесла до скарбнички нагород Дженіфер Лоуренс ще один "глобус" за найкращу жіночу роль. Церемонію вручення "Оскара" ми з вами побачимо лише 28 лютого, а тому наразі невідомо, чи отримає актриса за цю роль ще й "Оскар".

Та попри те, що "Джой" отримала нагороди, стрічка також отримала на горіхи від критиків. Критики назвали стрічку "хаосом, з яким не впорається навіть славнозвісна чудо-швабра". Схоже на те, що скоро Дорджу Расселу доведеться змінити звичний акторський склад. Його стрічки із Лоуренс та Купером поступово збирають все менше номінацій та нагород, та й глядачі не особливо в захваті від цієї передбачуваності.



"Джой" зняли на основі реальної історії матері-одиначки Джой Мангано, яка винайшла чудо-швабру з самовіджимом. Більша частина стрічки присвячена тернистому шляху Джой у бізнесі. Джордж Рассел написав сценарій та сів у режисерське крісло, здовалося б, доволі дивного проекту. Та фільм рятує, як мінімум, хороша гра Дженіфер Лоуренс. Що цікаво, Мангано винайшла свою швабру у 1990-му і у цей же рік народилася актриса, яка зіграла її у кіно.

Історія Джой і її швабри не претендує на статус величної, але теж може чималому навчити. Можливо це банально, але "Джой" вчить не здаватися та нікому не дозволяти переконати себе, що ти ні на що не здатен. Пригадуються слова Віла Сміта із "У гонитві за щастям", коли він каже сину: "Ніколи не дозволяй комусь казати, що ти на щось не здатен. Навіть якщо це буду я".

Родичі Джой – її батьки, діти, навіть колишній чоловік лягли на її плечі мертвим вантажем. Жінці доводиться самотужки боротися за своє місце під сонцем, не звертаючи увагу на те, як навіть близькі тягнуть її донизу. Звісно, без допомоги і краплини магії не обійшлося. Головна героїня знайшла того, хто повірив у неї.

Не слід чекати від фільму багато любові чи милого гумору, як це було у "Мій хлопець — псих". Цього разу персонаж Лоуренс більше цікавить бізнес та винаходи, в які вона вклада стільки віри і зусиль. Другопланова роль Бредлі Купера не дала йому можливостей розкритися, тож у фільмі він виглядає трохи відстороненим від подій.

"Джой" – хороший фільм, який точно сподобається прихильникам Джорджа Рассела. Скоріш за все, не більше за інші, та все ж сподобається. Зайвим тому доказом є його "Золотий глобус". Сьогодні, 21 січня, стрічка стартує в українському прокаті, тож до зустрічі в кінотеатрі.


Автор: Юлія Ліпенцева

Джерело: http://24tv.ua/
Прикріплення: 5632650.jpg (58.2 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 26.01.2016, 12:38 | Повідомлення # 131
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українська стрічка перемогла на фестивалі в Болгарії



На 3-му Міжнародному фестивалі студентських фільмів "Нова хвиля", який проходив в Софії з 20 по 23 січня 2016 року, перемогла українська стрічка.

Головний приз у номінації "Найкращий документальний фільм" отримала короткометражка Дмитра Сухолиткого-Собчука "Інтерсекція".

Як повідомляє прес-служба Національної спілки кінематографістів України, "Інтерсекція" - це спільна робота українських та румунських кінематографістів.

20-хвилинна стрічка фіксує камерою один день життя циганської спільноти малого румунського міста, що знаходиться на перехресті провінційної дороги та міжнародного шосе.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7119300.jpg (51.0 Kb)
 
GADДата: Субота, 13.02.2016, 15:40 | Повідомлення # 132
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Держкіно створило відеоролик зі своїх майбутніх фільмів



Для українського стенду на Європейському кіноринку в Берліні створили спеціальний відеоролик.

Про це у Фейсбуці повідомив Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Також вказано, що ролик зроблено з незавершених фільмів, що знімаються за підтримки Держкіно.

Відео було створено за допомоги компаній Esse Production House та Limelite.




Згодом Іллєнко оприлюднив ще один ролик з фрагментами фільмів, створених протягом останніх кількох років. Серед них і стрічки, що завершені вже у 2016 році і готуються до широкого прокату.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4748370.jpg (47.1 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 16.02.2016, 11:14 | Повідомлення # 133
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українець знімає фільм про подорож до центру Землі




Нещодавно вийшов тизер до майбутнього фільму «Пілігрими» режисера і актора театру «Дах» Семена Мозгового.

«Пілігрими» — це режисерський дебют Семена Мозгового, який він присвячує своєму дідусеві. За словами самого режисера, у роботі над фільмом він вдається до багатьох експериментів. Стрічка розповідає про пригоди двох пілігримів, які мандрують на Північний полюс, до центру Землі в пошуках самих себе. У ній порушуються філософські теми життєвого шляху людини та слабкості людської істоти. Зйомки стрічки почалися у 2013 році. Наразі завершено п’яту частину знімального процесу. Однак поки роботу над картиною призупинили через брак коштів.

«Зараз на всю знімальну групу чекає перезавантаження. Дуже важливо, щоб команда була на одній хвилі, тому що режисерський метод в цій картині потребує дещо незвичайного підходу до процесу», — розповідає Семен Мозговий

Фільм складатиметься з п’яти глав, до кожної з яких режисер хоче залучати різних операторів.Головні ролі виконають двоє людей з іменем Семен Мозговий: сам режисер і його молодший двоюрідний дядько. Також у фільмі зіграють Микита Скоморохов, Володимир Романко, Валентин Дзин, Яніс Хінне, Іванна Яшева, Соломія Мельник та інші. Креативним продюсером проекту виступив Юрій Кузін.

Прем’єра «Пілігримів» запланована на 2018 рік, пише cultprostir.ua. Передбачається, що стрічка братиме участь у різних кінофестивалях. Наразі Семен Мозговий працює над документальним фільмом «Історія Зимового саду», зйомки якого завершаться у квітні.




Джерело: http://radio24.ua/
Прикріплення: 1975460.jpg (17.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 18.02.2016, 13:20 | Повідомлення # 134
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Робінзон Крузо": один острів, одна людина та 7 тварин



16 лютого в кінотеатрі "Оскар" пройшла прем'єра мультфільму "Робінзон Крузо: дуже населений острів", знятого в ко-продукції Франції та Бельгії. Триває 84 хвилини.

Режисер анімації Вінсент Кестелут показав нову інтерпретацію відомого роману Даніеля Дефо "Робінзон Крузо". Важко передбачити, чи сподобався би сучасним дітям мультфільм про 28 років життя моряка та місцевого дикуна П'ятниці на безлюдному острові. Певно Кестелут вирішив не ризикувати й зробив острів не зовсім безлюдним. На ньому проживають папуга, колібрі, сліпий козел, хамелеон, броненосець, їжак та дивна тваринка схожа на тапіра. Їх острів — це власний рай, який вони щиро люблять. Й тільки папуга на ім'я Макс вірить, що є інше життя, інші світи поза островом. Після корабельної аварії на острові вперше з'являється людина — це Крузо. Тваринки з острахом роздивляється цього "інопланетянина" з його чотирилапим другом — собакою. Крузо намагається врятувати вціліле майно, тому багато працює, переносячи речі з корабля на берег. Його пес більшу частину часу спить. Тварини вирішують, якщо "інопланетянин" весь час працює, а чотирилапий спить, то певно він головний. Окрім Крузо на острів кораблем припливли ще двоє — це кіт та кішка, які вичікують момент, щоб поласувати місцевими мешканцями й помститись людині.



"Робінзон Крузо: дуже населений острів" - це історія про одинокого хлопця, який на "безлюдному" острові разом з сімома новими друзями будують нове життя.

Перегляд мультфільму передбачає 3Д-технологію, тому діти в залі кінотеатру час від часу намагались щось впіймати, від когось сховатись або ж з кимось поговорити. Це той рідкий випадок, коли 3Д-окуляри не дратують, а є дійсно виправданим елементом. Мультфільм дуже об'ємний, герої живі та рухливі.

Не дивлячись на сучасні технології, головний месседж лишається той самий, що й 100 років тому — боротьба добра й зла. Але злом в цьому мультфільмі є коти (що особисто мене дуже тішить). Тому тут прослідковується ще одне вічне змагання — котів й собак. Й зрозуміло, на чиєму боці Вінсент Кестелут.

Чи варто йти з дитиною на цей мультфільм? Певно, що так. Навряд чи він вразить вас, як колись нас всіх вразили "Шрек", "Історія іграшок" тощо, але коли перед сеансом ти дивишся рекламу мультфільмів 2016-го й всюди якісь роботи, зоряні галактики, захоплення інших планет, то "Робінзон Крузо" - це маленький острів, де можна усамітнитись з його героями, сховавшись від фантастичних світів.

Мультфільм виходить в український прокат 18 лютого.


Джерело: http://gazeta.ua/

Прикріплення: 8590696.jpg (108.4 Kb) · 2407265.jpg (118.4 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Культурне » КІНО
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Пошук:

Вверх