Субота, 20.04.2024, 13:53
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » Веломайстер » SCOTT
SCOTT
GADДата: Вівторок, 15.03.2016, 11:47 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
FOIL 2016


Новий SCOTT Foil 2016


Як би ви сіли на новий Foil наосліп, ви б звичайно здогадалися, що їдите на топовому шосейнику, але те, що це саме Foil, ви б відчули по його екстраординарним аеродинамічним характеристикам, по його інтегрованому карбоновому аеродинамічному керму і по його неприборканій швидкості.




Іноваційна технологічність


Новий Foil був можливо найтехнлогічнішим із першої хвилі шосейних аеробайків, домагаючись успіху, здавлося б, у самих безнадійних гонках. У цій безкомпромісній гонитві за технологіями, особливо гостро постало питання комфортної їзди: комфорність їзди стала на одну сходинку важливості разом із швидкістю.




Унікальні інтегровані винос і кермо від домашнього бренда SCOTT - Syncros



Запущений у виробництво в 2015 році, напередодні гонки Tour de France, новий Foil вже мав на своєму рахунку перемоги на етапах Grand Tour.

Ця модель представляє собою повністю переосмислену платформу, зі своєю напів-компактною покатою верхньою трубою, що безумовно кидається в очі, зменшеним коротким пір'ям і потужною нижньою трубою.





Вишукана аеродинамічна конструкція

Аеродинамічна форма доволі витончена, з хвостовими профилями Kamm для нижньої труби рами, кермового стакану рами, підсідельної труби і підсідельного штиря, плюс цілісне кермо. Можно придбати за замовленням кільця кермової колонки, але без встановлених кілець, як на цьому фото. Винос керма знаходиться у заглибленні, закритому обтічниками ззаду і знизу для згладжування повітряного потоку.






Дуже коротке пір'я витончене і підставляє хвостові профілі Камм під зустрічний вітер, але нижнє пір'я універсальне глибоке, прямокутне і асиметричне. Воно робить завужену задню частину велосипеда надзвичайно ефективною.



Виведіть Foil на дорогу і його компактні розміри допоможуть вам буквально злетіти над асфальтом і потім його вже не зупинеш. Як тільки ви почнете відчувати велосипед і займете найбільш виграшну, з точки зору аеродинаміки позицію, то вам тільки залишиться підтримувати швидкість. Кермо на диво ергономічне, а його глибина робить його більш ефективнішим, ніж кермо в інших подібних моделях.



Комфортна їзда на довгі дистанції

Установка GPS-пристроїв на кермі – завжди доволі непроста справа, але SCOTT пропонує вбудований затискач, який прикручується до нижньої частини керма. Кінцевик сідла Prologo Zero II TR має більше наповнювача, ніж аналогічні моделі сідел на Argon 18's Nitrogen, що, як ми вважаємо, має величезне значення і робить тривалі заїзди набагато комфортнішими.



Розгонятися Foil допомогають клінчери Zipp’s 60 (перейменована версія перед-Firecrest). Вони мають кільцеві карбонові обтічники, литі основи (подушки) для ободів і гальмівні пази, що звичайно додає декілька зайвих грамів, але це не є особливою перешкодою, беручи до уваги те, наскільки покращена продуктивність коліс.





Не дивлячись на глибокі ободи – а це не найсучасніша форма зиповського Firecrest – вони відмінно себе поводять під час руху і дуже надійні при 24мм ширині. Але, що ще дуже важливо - вони ефективно гальмують у будь-яких погодних умовах, а 25мм Continental S на цих ободах, дозволяють велосипеду входити в повороти на високих швидкостях, як у бобслеї.



Якими би хорошими не були Dura-Ace Di2, ми би радили обрати механічну версію SRAM RED, клацання перемикання якої, приноситимуть вам фізичне насолодження. Схоже, що Скотт поділяє нашу точку зору зі своєю гоночною 53/39 передньою зірочкою. Гальмівний супорт із прямим кріпленням забеспечує додаткову потужність і контроль управління. І якщо вам потрібен велосипед для різноманітних видів гонок і щоденних поїздок, то Foil немає рівних.


Джерело: http://scott.ua/
Прикріплення: 9517163.jpg (62.2 Kb) · 2311860.jpg (67.7 Kb) · 7613824.jpg (36.4 Kb) · 4796902.png (451.6 Kb)
 
Форум » Велофорум » Веломайстер » SCOTT
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх