П`ятниця, 29.03.2024, 02:09
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » Веломайстер » Одяг та взуття. (Велосипедний одяг, взуття.)
Одяг та взуття.
GADДата: Субота, 31.01.2015, 11:35 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В цьому розділі викладаються матеріали про велосипедний одяг і взуття відповідне.
 
GADДата: Субота, 31.01.2015, 11:35 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Зимняя велосипедная обувь от бренда 45NRTH



Новинки разработаны специально для велосипедистов. Не важно, на какой модели вы остановите свой выбор: Wölvhammer, Fasterkatt или Bergraven, каждая из них предоставит максимальный комфорт во время зимнего катания. Ваши ноги будут оставаться сухими и теплыми, что предотвратит переохлаждение организма и возникновение простуды.




Read more at http://velohack.com

Більше фото ТУТ
Прикріплення: 1126572.jpg (21.7 Kb)
 
GADДата: Субота, 31.01.2015, 11:35 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Огляд: Наколінники Race Face Indy

При розробці велосипедної захисту, зокрема наколінників, дуже важливо дотримувати правильний баланс між комфортом педалювання протягом цілого дня і хорошим рівнем захисту. Новому продукту під назвою Indy від компанії Race Face безумовно вдалося наблизитися до ідеального балансу цих характеристик.



Основою наколінника стала еластична тканина, яка дозволяє щільно облягати ногу. У верхній частині вироби присутній застібка на липучці, що дозволяє надійно зафіксувати наколенник, крім того передбачені силіконізовані вставки, що запобігають зісковзуванню.



Завдяки тестам було виявлено, що навіть після падінь наколінники НЕ злазять і продовжують триматися на своїх місцях. За рахунок застосування сучасних технологічних тканин і спеціального наповнювача захисної чашечки D30 ™ наколінники вийшли дуже легкими, і це факт не вплинув на властивості захисту.



Під час інтенсивних заїздів по пересіченій місцевості виріб не нагадує про свою присутність різними натираннями і дискомфортом, а навпаки нічого не заважає вільному педалюванню. Під час вигинів в коліні нічого не тягне, так як матеріал захисту D30 ™ володіє прийнятною еластичністю. Є деякі претензії до тертя об ногу захисного наповнювача в нижній частині, але це легко виправляється, якщо заправити тканину наколінника під наповнювач.


Read more at http://velohack.com
Прикріплення: 9488561.jpg (22.6 Kb) · 4247748.jpg (16.4 Kb) · 5041532.jpg (21.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 31.01.2015, 11:35 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Огляд: Велосипедна куртка Funkier Bike Winter Jacket



Куртки для зимової їзди на велосипеді є досить специфічним продуктом. Їзда взимку вкрай вимоглива до одягу і її властивостям - вона повинна забезпечувати достатню теплоізоляцію, хорошу вентиляцію тканини та стійкість до вітру.

Саме такий продукт випустила на ринок компанія Funkier Bike і назвала свій виріб дуже просто - Winter Jacket (зимова куртка). Компанія заснована в Тель-Авіві, і її продукція добре відома в Європі.



Куртка Winter Jacket за свою прийнятну ціну до такого практичного виробу у 129,95 $ виглядає дуже добре. Вона має високу якість виконання, строчки на всіх швах дуже рівні, важко відшукати які-небудь шорсткості, допущені при виготовленні. Вітрозахисні і вотерпруфні тканини використані по всій площі зовнішньої поверхні, що є нетиповим для вироби за такою ціною. Зазвичай виробники економлять на технологічних тканинах і в місцях, де вітрозахист не так важлива, наприклад, на спині не використовують вітрозахисну тканину. Такий нетиповий підхід і турбота про своїх клієнтів не можуть не радувати. Вся внутрішня поверхня куртки, в тому числі і внутрішня частина рукавів, покрита шаром флісу. Перше враження про продукцію Funkier дуже позитивна, так як відчувається турбота про споживача.





Всі блискавки на куртці покривають спеціальні накладки для додаткової вітрозахисту, а довгі брелки (пуллер) досить для того, щоб зручно користуватися блискавкою в рукавичках. Навколо нижньої внутрішньої частини куртки проходить силіконізована смужка, яка допомагає щільно фіксувати виріб навколо пояса.



На спині по центру розташований зручний кишеню на блискавці, який зсередини покритий водонепроникною тканиною, тому в нього без ризику промочити дощем можна буде сміливо класти телефон, документи і гроші.



Куртка отримала анатомічний крій і за рахунок своєї еластичності буде зручно сидіти на будь-якій фігурі. Спина куртки виявилася чудово продуманою, вона повністю прикриває поперек і не задирається догори, коли велосипедист нахиляється під час їзди.

Що стосується умов використання, то в куртці буде комфортно пересуватись при температурах трохи нижче нуля, якщо ж виїжджати в більш холодну погоду, то рекомендується вдягати термобілизну.



Куртка Winter Jacket цілком виправдала перше враження. Вона виготовлена з технологічних матеріалів, якість крою і пошиття вироби не викликають абсолютно ніяких сумнівів. У ній комфортно буде їздити на велосипеді в холодну погоду. Мабуть, єдине до чого можна причепитися, так це нанесення адреси веб сайту виробника під логотипом бренду, але це виключно справа смаку.


Read more at http://velohack.com
Прикріплення: 3789530.jpg (18.2 Kb) · 8487556.jpg (19.6 Kb) · 9137317.jpg (15.1 Kb) · 7608067.jpg (19.9 Kb) · 5405728.jpg (14.7 Kb) · 8058765.jpg (14.9 Kb) · 0154528.jpg (15.0 Kb)
 
GADДата: Субота, 31.01.2015, 11:35 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Новий одяг Shimano для шосейних велогонок



На сторінках каталогу продукції Shimano за 2015 рік одяг займає 8 сторінок з 266. У ньому представлено безліч футболок, шортів, курток, рукавичок, шкарпеток і теплих гетрів. Ціни знаходяться на середньому рівні. Спортивна майка з коротким рукавом і биб-шорти з топової лінійки одягу Shimano Accu3D має ціну від 150 $, тоді як водонепроникна куртка Storm коштує 160 $. Є також велика кількість речей і аксесуарів за ціною до 100 $. Одяг розбитий на чотири лінійки: Tour, Comfort, Slim і Tight. Є чоловічі і жіночі варіанти.

Одяг шиється в Тайвані та Китаї під контролем співробітником компанії Shimano і, в цілому, має відмінну якість. Дизайн речей простий і лаконічний, все продумано до дрібниць і кожна деталь має своє функціональне навантаження.

Візьмемо для прикладу, модель джерсі Accu3D за 150. У компанії заявляють, що ця футболка призначена для гонщиків і завдяки своєму анатомічному крою, допоможе поліпшити аеродинамічні показники, а використання технології 3D fit - забезпечить додатковий комфорт для спортсменів.



На щільно облягаючих рукавах розташовані світловідбиваючі елементи.

Завдяки спеціальному крою облягаючих швів, рукава щільно зафіксовані на тілі гонщика, а під час їзди на великих швидкостях не задираються вгору і не шкодять обтічності гонщика. В Accu3D Jersey використовується дихаючий добре вентильований матеріал під руками і на спині в хребетної зоні - місцях самого рясного потовиділення.

На футболку нанесені світловідбиваючі елементи для безпеки руху в темний час доби. У виробі передбачені зручні задні кишені, вміст яких можна легко витягувати на ходу.

Біб-шорти Accu3D обійдуться за тією ж ціною що і футболка Accu3D Jersey - 150 $, а коротка модель Accu3D short - 130 $. Обидві моделі використовують 3D крій тканини і безшовні з'єднання в районі стегон, що б повторювати рухам тіла.

Для тих, хто в першу чергу піклується про комфорт під час інтенсивних заїздів, Shimano пропонує кілька моделей «дихаючих» футболок: Mirror Cool Jersey за 120 $ і Hot Condition Jersey за110 $. В обох виробах використовується спеціальне керамічне покриття тканини, яке відображає тепло і регулює температуру всередині одягу, знижуючи її на 3 градуси. Майка Mirror Cool Jersey має захист від ультрафіолетового випромінювання UPF 50+ і вентильований дизайн задньої частини, який схожий своїм малюнком на модель Accu3D Jersey.



Вся задня частина моделі Hot Condition Jersey виготовлена з дихаючої сітки, що допоможе активно вентилювати тіло, і запобіжить його перегрів.



Між тим, в Hot Condition Jersey використовуються більш легкі матеріали ніж в Mirror Cool. Всі три майки мають три стандартних задніх кишені, плюс маленьку задню кишеню на блискавці для футболок Mirror і Hot.

У лінійці одягу від Shimano знайшлося місце для компактної вітровки Compact Windbreaker, ціна якої 75 $. Вона являє собою легку ущільнену куртку, яка не продувається вітром і захищена від промокання.



Куртка Explorer Jersey за 95 $ отримала менше облягаючий крій і має хороші показники «дихання» і водонепроникності. Ззаду на ній розміщені легкодоступні кишені. Найтеплішою в лінійці велосипедних курток виявилася модель Explorer Short доступна за ціною 120 $, яка отримала вільний крій і має знімну внутрішню підкладку.

В Shimano не забули і про прекрасну половину людства. Спеціальна пропозиція для жінок включило в себе кілька моделей, які добре адаптовані до анатомії жіночого тіла. Шорти і лосини мають три різні варіанти виконання. Щільні капрі продаються за ціною 70 $ за штуку. Куртка Women's Hybrid Jacket за ціною 120 $ має можливість трансформуватися з куртки в жилет, а також може бути складена в свою власну кишеню. Футболка Escape Short Sleeve Jersey за 95 $ - добре вентилюється і забезпечує комфорт під час інтенсивних заїздів.


Read more at http://velohack.com
Прикріплення: 4289878.jpg (19.1 Kb) · 3467550.jpg (11.2 Kb) · 0996746.jpg (23.9 Kb) · 7949657.jpg (19.6 Kb) · 9080551.jpg (18.5 Kb)
 
AnnaSewДата: Субота, 31.01.2015, 11:35 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 67
Нагороди: 0
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
О, мабуть це дуже зручно, коли речі дихають і водночас не пропускають вологу!
Технологічно я не знаю, як це - по-перше цікавить стиковка швів, бо якраз на цих ділянках у гірсько-лижному гардеробі
застосовують клей. Перешивала на себе таку курточку з більшого розміру - так намучилася!
Мабуть тут все не так герметично, але...

По-друге добре, що і блискавки накриваються додатковим шаром, і не можу добре розгледіти,
вони теж не прості. Зустрічала у роботі такі особливі, досить цупкі, і, якщо не злива, волога не проходить.
Завжди тішуся, коли шось покращує життя і задоволення від нього! biggrin


Мозг — мой второй любимый орган.
Вуди Аллен
 
GADДата: Субота, 31.01.2015, 11:36 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Коли вже щось буде вітчизняне з такого ?! Хто не будь в курсі, про стан речей українського легпрому зі спортивним ухилом ?
 
GADДата: Четвер, 05.02.2015, 16:30 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Огляд: Велоботінкі Shimano MW81 Gore-Tex СПД



Теплі і герметичні зимові велосипедні черевики Shimano MW81 виготовлені із застосуванням технологій Gore-Tex і є хорошим вибором для холодної зими і мокрій осені.

Більшість моделей взуття для гірських велосипедів орієнтовані на суху і теплу погоду, для цього вони мають сітчасті вставки, які повинні охолоджувати ноги. Але, погодьтеся, що взимку або восени не дуже приємно і безпечно шльопати в них по калюжах або снігу. У моделі MW81 повністю відсутні такі елементи, що в поєднанні з мембранної підкладкою Gore-Tex всередині і великий неопренової щиколоткою вбереже від попадання вологи. Навіть самі «мокрі» тести показали надійну вологостійкість і захист від води. Шкіряний верх покритий поліуретаном, так що вода і бруд просто ковзають по поверхні.



Черевики Shimano MW81 також надійно зберігають тепло завдяки флісовій ізоляції. Крім того, навіть відповідний розмір має небагато місця, щоб одягати теплі шкарпетки, які знадобляться холодною зимою. Пам'ятайте, що якщо Ви плануєте використовувати їх в дуже холодну погоду, то купуйте на розмір більше для додаткових шкарпеток.

Підошва зі скловолокна жорстка, але не настільки, щоб це ускладнювало рух. Черевики добре згинаються і дозволяють дуже активно педалювати з необхідним тиском. Досить агресивна підошва легко очищається від снігу та бруду при торканні з педалями. Спереду є можливість додати пару шипів.



Як видно з назви, модель Shimano MW81 сумісна з усіма педалями стандарту SPD, про що докладніше можете прочитати в одній з наших статей.

Укріплений носок і п'ята дозволяють не боятися ударів об каміння і купини, це не зашкодить ні черевикам ні ногам. Ті, хто одягнув зимові черевики перший раз відразу відчує різницю зі звичайними, і спочатку вони можуть здатися не зручними, але через годину їзди до них звикнете.



Шиття і матеріали дозволяють легко чистити Shimano MW81 за допомогою звичайного шланга.

Що стосується ціни, то коштують вони від 160 $, і це є головним аргументом не купувати зимове взуття, а використовувати бахіли, ціни на які в рази менше. Але, в той же час, бахіли не дозволять комфортно кататися в мінусову температуру, та й проблем з черевиками менше.

Висновок

Велоботінкі Shimano MW81 Gore-Tex SPD - правильна інвестиція в надійність і комфорт для постійного катання в холодну пору року. Добре показали себе при температурі до -20 градусів, при великих морозах вимагають подвійної носок. Коштують не мало, тому хотілося-б бачити в комплекті шипи для носка. Гнучкі, але важкі, хоча і легше багатьох інших моделей.


Read more at http://velohack.com
Прикріплення: 5844837.jpg (14.9 Kb) · 6347793.jpg (15.7 Kb) · 4275995.jpg (16.4 Kb) · 8464954.jpg (13.5 Kb)
 
Erika025Дата: Неділя, 08.02.2015, 16:53 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
у вас есть спортивные штаны Oodji ? какие цены?
Вот такие как здесь есть rozetka.com.ua/1162070/c1162070
 
Форум » Велофорум » Веломайстер » Одяг та взуття. (Велосипедний одяг, взуття.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх