Субота, 20.04.2024, 14:35
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Велофорум » Веломайстер » АКСЕСУАРИ (все, що стосується велосипеда але не є його деталью)
АКСЕСУАРИ
NatikДата: Неділя, 26.06.2016, 21:20 | Повідомлення # 31
Далека й найближча.
Група: Модераторы
Повідомлень: 73
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Огляд корисних додатків для велосипедистів



Інтернет і смартфон сьогодні покликані робити наше життя кращим, полегшуючи численні завдання. З їх допомогою ми можемо читати книги, слухати музику, перекладати тексти, вивчати мови і багато іншого. Незліченна кількість додатків сьогодні створюється для сфери фітнесу, тренувань і активного способу життя, і велоспорт не виняток. Які мобільні додатки для велосипедистів найбільш актуальні та корисні?
VeloDroid:
Простий і точний додаток для популярної мобільної платформи Android, що дозволяє вести облік статистики, пов'язаної з поїздками і тренуваннями. Вимірює і систематизує вашу швидкість, ухил дороги, різні інтервали. Якщо ви переслідуєте мету по скиданню ваги, то краще вибрати іншу програму, яка веде облік спалених калорій. Програма VeloDroid - для початківців велосипедистів, які тільки прагнуть систематизувати статистику своїх поїздок і тільки планують перетворити їх в регулярні тренування.
B.iCycle:
Платний велододаток для платформи Android і IOS, одна з найбільш енергозберігаючих програм для смартфонів. Працює більше шести годин, зберігає ваш маршрут, ідеально для тих, хто любить кататися по нових місцях. При цьому дані зберігаються в пам'яті телефону, не вимагаючи для цього доступу до Інтернету. Це зручно для тих, хто любить заїжджати туди, де немає зв'язку. Якщо ви робите зупинку, додаток автоматично зупиняє роботу.
BikeComputer:
Це велододаток допоможе зберегти залізне здоров'я вашого «педального друга» і попередить про великі і маленькі ями на вашому шляху, зазначених райдерами, які вже йшли по цьому маршруту. Ви можете об'їжджати небезпечні ділянки, запобігаючи поломку велосипеда, а виявивши яму, теж можете відзначити її на картах додатки за допомогою координат GPS.
Велосипед концентратор Цикл Подорож Планувальник:
Тотальний планувальник маршрутів для Android і IOS. Відзначаючи початкову і кінцеву точку поїздки, мобільний додаток для подорожуючих велосипедистів визначить не тільки відстань, але і прокладе шлях по автомагістралях, проїжджих частин доріг або виключно велодоріжкам. Програма обере найкращі маршрути по заданому параметру, наприклад, «самий тихий» - дорогу без складного рельєфу, підйомів і пересіченій місцевості. «Найкоротший маршрут» дозволить дістатися до точки призначення в найкоротший термін. Додаток також може підказати місце розташування найближчих веломагазинів.
Велосипед Ремонт:
Один з найнеобхідніших велододатокiв - довідник, що містить інформацію по ремонт велосипеда з ілюстраціями. Стане в нагоді тим, хто планує і здійснює тривалі поїздки, наприклад, в сусіднє місто. Покрокове керівництво, яке допоможе впоратися з найпоширенішими несправностями. Крім того, додаток «вміє» показувати погоду і пропонувати, у що саме одягнутися велосипедисту. Сюди можна внести дані про байк і мати їх під рукою при зверненні в веломагазин за запчастинами. Програма також показує новини з більш ніж 40 інтернет-джерел про велосипед.


Джерело: https://www.facebook.com/velolux/
Прикріплення: 9647433.jpg (32.5 Kb) · 8776811.jpg (119.9 Kb) · 7147140.jpg (32.5 Kb)


Повідомлення відредагував Natik - Неділя, 26.06.2016, 21:22
 
GADДата: Середа, 27.12.2017, 11:01 | Повідомлення # 32
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тест шолому OnRide Cross



Кінець року, маса подій і свят ! Час підсумків велосипедного сезону.

За справами залишилось придбання мною нового шолому! Вирішив зробити собі подарунок на свята, для цього я встиг скористатись знижкою у "чорну п'ятницю" wink

За кілька днів була нагода випробувати його в умовах невеличкої подорожі. Умови були не екстремальні, але часом падав дрібний дощик і був сильний зустрічний вітер, а на зворотньому шляху, якщо так можна казати про маршрут, який прокладений по умовному колу.

Які враження ? Шолом зручно сидить на голові (на баф), ремінці й біжутерію я не підганяв, вирішив (поспішаючи) що й так піде, в разі чого поправлю в дорозі. Мабуть підійшло якось випадково і не довелось цього робити.

Не відчув ніяких сторонніх звуків, таких як свист чи щось подібне. Дорогою займався фото і безпосереднім пересуванням, знімав шолом лише один раз, щоб сфотографувати його. А у інший час його просто не помічав.

Враження чудові, згадав свій старий шолом "Вікінг" від (тоді ще) VK wink

Тепер про те, що я отримав у руки. А замовляли ми шоломи разом з Ганною, яка замовляла і отримала іншу модель.

Зручна коробка з віконцями з доброго картону, в середині, крім шолома вкладено рекламні флаєри та інструкція. Все інше можна подивитись на фото.

Сподіваюсь що у виробника є достойні окуляри і акційні знижки ще будуть ! ;)
Прикріплення: 3814584.jpg (49.5 Kb)
 
GADДата: Четвер, 15.03.2018, 21:53 | Повідомлення # 33
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ЯК ПІДІБРАТИ ВЕЛОБАХІЛИ



Що б вибрати зручні велосипедні бахіли, потрібно визначитися з розміром, сезоном катання, матеріалом, виробником, ціною і естетичними характеристиками.

Як підібрати велобахіли за розміром? Тут важливо пам'ятати, що бахіли Ви купуєте не на ноги, а на взуття. Тому, орієнтуйтеся на розміри Вашої веловзуття і пам'ятайте, що бахіли ще еластичні. Таблиця відповідності розмірів бахіл і розмірів веловзуття EU допоможе у виборі:

вело бахілиХХL для взуття 46+

XL для 44-46

L для 42-44

M для 39-42

Залежно від сезону велобахіли можна поділити на літні та зимові. Перші захищають від води. Вони тонкі, одношарові, розраховані на температури + 5-15 градусів. Їх роблять з непромокаючої синтетичної тканини (поліамід, еластан), а низ посилюється кевлар або іншими міцними матеріалами, це захищає стопу від стирання.

Велобахіли зимові більш щільні, в кілька шарів, розраховані на температуру до - 15 градусів. Зовнішній шар також роблять з водовідштовхувальних матеріалів. Завдання середнього шару - збереження тепла, найчастіше він виконується з неопрена. Внутрішній шар, частіше флісовий, забезпечує комфорт стопі. Бахіли також ущільнені в районі носка й п'яти. Застібаються на «блискавку» і липучки.

Очевидно, що чохли для веловзуття також є високотехнологічним продуктом, а це значить, що за якістю треба йти до професіоналів.

Компанія MOA Sport на ринку спортивного одягу для велосипедистів вже більше 45 років, займається повним циклом виробництва - від розробки і виготовлення тканин до створення готового одягу.

Зверніть увагу на зимові велобахіли Northwave. Ця компанія спочатку займалася виробництвом взуття для сноуборду, а з 80-х років стала застосовувати свої досягнення в цій галузі до велоспорту.

Продукцію Northwave розробляють і виготовляють команди технічних майстрів та експертів. Кожен виріб протестовано найкращими велогонщиками, в т.ч. і чемпіонами по МТБ.
Прикріплення: 9366293.jpg (69.4 Kb)
 
Форум » Велофорум » Веломайстер » АКСЕСУАРИ (все, що стосується велосипеда але не є його деталью)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Вверх