Четвер, 28.03.2024, 10:39
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Про спорт і не тільки.
GADДата: Неділя, 30.03.2014, 19:42 | Повідомлення # 91
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гусєв втратив свідомість під час поєдинку з Дніпром



Олег Гусєв втратив свідомість під час матчу 23-го туру Прем'єр-ліги у Дніпропетровську проти Дніпра.

Капітан київського Динамо пішов до кінця у боротьбі й отримав болючий удар коліном від воротаря господарів Дениса Бойка.

Ветеран "біло-синіх" відразу знепритомнів, а йому на допомогу прийшов півзахисник Дніпра Джаба Канкава, який вставив свої пальці у рот Гусєву, щоб той не проковтнув язик.

Кілька десятків секунд знадобилося гравцям і лікарям, аби привести Олега до тями.

У підсумку Гусєва забрали у лікарню, а головний тренер Олег Блохін вимушений був роботи заміну.


Джерело: http://www.champion.com.ua/

Прикріплення: 8567073.jpg (114.3 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 31.03.2014, 19:14 | Повідомлення # 92
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Довгоочікуване протистояння чвертьфіналу Всесвітньої серії боксу (WSB) між «Збірною Росії» і «Українськими отаманами»

сьогодні, згідно з жеребом, приймає Москва. Матчева зустріч пройде в традиційному форматі: п'ять поєдинків у п'яти різних вагових категоріях.


Склади команд виглядають таким чином:

Вагова категорія до 49 кг:
Давид Айрапетян - Хасанбой Дусматов

Вагова категорія до 56 кг:
Володимир Нікітін - Микола Буценко

Вагова категорія до 64 кг:
Раджаб Бутаев - Денис Берінчик

Вагова категорія до 75 кг:
Артем Чеботарьов - Дмитро Митрофанов

Вагова категорія до 91 кг:
Євген Тищенко - Сергій Корнєєв

Склади, скажемо відверто, вражають і обіцяють любителям боксу мінімум три принципових протистояння. У трьох парах суперники вже зустрічалися раніше і програвша сторона спробує, у що б то не стало, сьогодні опинитися в ролі тріумфатора. Такою є пара Нікітін - Буценко, суперники боксували на чемпіонаті світу 2013 року в Алма-Аті. У рамках півфінальної зустрічі перемога дісталася російському боксерові.

Зазнав раніше поразки від свого сьогоднішнього суперника і Денис Беринчик. Наш спортсмен у півфіналі Універсіади 2013 року не зміг впоратися з Раджабом Бутаєвим, а, знаючи про те, який Денис реваншист, сумніватися у видовищності майбутнього поєдинку не доводиться.

Діаметрально протилежний результат очних зустрічей зі своїм найближчим опонентом має Дмитро Митрофанов. Наш співвітчизник у чвертьфіналі Універсіади в Казані в напруженому поєдинку здолав Артема Чеботарьова розділеним рішенням суддів.

Протистояння Росії та України в спорті завжди викликає величезний інтерес, незалежно від стадії змагання та виду спорту, тому хочеться сподіватися сьогодні на цікавий бокс і чесне суддівство (з чим нерідко у AIBA бувають проблеми).

Нагадаємо, пряма трансляція матчу між Збірною Росії та Українськими отаманами відбудеться о 19:15 на телеканалі 2+2.

Джерело: http://galsports.com/
Прикріплення: 0940368.jpg (13.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 05.04.2014, 13:12 | Повідомлення # 93
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Криму зіграли перший матч після окупації: "Севастополь" переміг "Ворсклу"



До Криму повернувся великий футбол. За кілька хвилин до початку матчу "Севастополь" - "Ворскла" на стадіоні відповідно до регламенту підняли державний прапор України і прапор ФФУ.

Однак, організатори підняли і російський триколор, який ніяким регламентом не передбачений. Цікаво, що на матчі дублерів прапор Російської Федерації був відсутній, повідомляє "Tribuna.com".

Що стосується гри, то "Севастополь" виграв у "Ворскли" у домашньому матчі 24-го туру української прем'єр-ліги. Гра відбулася в Севастополі і завершилася з рахунком 1:0. Автором єдиного голу став латвійський півзахисник "Севастополя" Олександр Фертовс, який вразив ворота "Ворскли" на сьомій хвилині.

У турнірній таблиці прем'єр-ліги на даний момент "Севастополь" займає 11-е місце (22 очки), а "Ворскла" йде шостою (30 очок).

Україна

Прем'єр-ліга

24 -й тур

Севастополь (Севастополь) - Ворскла (Полтава) - 1:0

Голи: Фертовс, 7 (1:0) .

"Севастополь": Чуваєв; Воронін; Новак; Цуррі; Максимов; Фертовс; Ярошенко (Причиненко Д., 90); Фарлей (Танчик, 65); Караваєв; Лисенко (Коваль В., 72); Ковпак

"Ворскла": Непогодов; Даллку; Курилов; Чеснаков; Громов (Баранник, 76); Турсунов; Сапай; Пердута; Міщенко О. (Маркоскі, 46); Дедечко (Янузі, 46); Яхович

Попередження: Новак, 28 ; Воронін, 62 ; Максимов, 82 ; Цуррі, 86 ; Чуваєв, 90+4 - ні.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6065653.jpg (232.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 05.04.2014, 13:36 | Повідомлення # 94
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Нашу землю окупували, а вони в футбол бігають" - ультрас "Таврії"



Фанати сімферопольської "Таврії", які розташовуються під час домашніх матчів на п'ятому та дев'ятому секторах, не будуть організовано підтримувати команду у матчі чемпіонату України проти "Дніпра".

"З причини пильної уваги до наших фігур від людей, які зрадили присягу (новоспеченої служби безпеки та міліції), активної підтримки на п'ятому та дев'ятому секторах на грі з "Дніпром" не буде.

Також через пасивність нашого футбольного керівництва до ситуації в регіоні ми відмовляємося від підтримки "Таврії" на цьому домашньому матчі. Нашу землю окупували, а вони у футбол бігають.

Просимо гравців і всіх небайдужих уболівальників зрозуміти нас правильно, якщо вас ще хвилює наша доля", - повідомляється на сторінці ультрас "Таврії" "Сектор 5" у "ВКонтакте".

Нагадаємо, матч "Таврія" - "Дніпро" повинен відбутися 5 квітня у Сімферополі. Початок о 14:00.


Курченко може залишитися без стадіону



Харківський стадіон "Металіст" може бути повернутий у власність обласної громади, так як компанія, що виграла право на його купівлю, досі не виконала свої зобов'язання.

Про це повідомив голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, пише "ЛігаБізнесІнформ" .

"Позитивних зрушень в оплаті за договором, укладеним між Харківською обласною радою та компанією, яка перемогла у тендері, на придбання цілісного майнового комплексу "Металіст", сьогодні немає. Із 680 мільйонів гривень до обласного бюджету надійшло 110 мільйонів", - сказав Чернов, слова якого наводить прес-служба облради.

За словами губернатора, він підписав звернення до прокуратури Харківської області, щоб вона в інтересах спільної власності територіальних громад ініціювала розгляд цього питання в суді.

"За умови, якщо компанія, яка перемогла в конкурсі, не виконає своїх зобов'язань визнати договір купівлі-продажу як невдалий, розірвати його і привести все у вихідну позицію. Тобто, залишити "Металіст" у спільній власності територіальних громад", - додав він.
Нагадаємо, стадіон "Металіст" викупив у держави бізнесмен Сергій Курченко за 674 млн 522 тис грн.

27-річний Курченко в грудні 2012 року купив ФК "Металіст" у харківського бізнесмена Олександра Ярославського за 300 млн доларів.

Раніше мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що Курченко повинен міському бюджету Харкова 300 млн грн.


"Не хочемо перетворити матч зі свята на трагедію" - Суркіс про "Спартак"



Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про рішення не проводити матч з московським "Спартаком" 24 липня.

"Події розвиваються так, що ми не можемо їхати. Розумію, що футбол поза політикою, але так чи інакше він з нею пов'язаний. Тому прийнято спільне рішення, що ми не братимемо участі в цьому матчі. Не хочемо вносити зайвий ажіотаж", - пояснив Ігор Михайлович "Советскому Спорту".

За його словами, щоб матч був доречний, спочатку політики повинні домовитися і знайти компроміс.

"Вважаю, що як би там не було, наші народи єдині. Сподіваюся, знайдуться розумні політики, які знайдуть компроміс, що влаштовує обидві сторони. На сьогодні, як патріот своєї країни, не можу посилати команду на цей матч, коли все напружено до межі", - зазначив бос "біло-синіх".

Каже, в "Спартаку" нормально сприйняли рішення "Динамо", адже розуміють, що матч може викликати нездоровий ажіотаж.

"Перетворити матч зі свята на трагедію ми не маємо права. Прийнято ось таке рішення двома клубами. Якщо цей матч нам судилося провести, то проведемо його в інший час", - резюмував Суркіс.

Нагадаємо, фанати "Динамо" висловилися проти проведення матчу зі "Спартаком". А пізніше Ігор Суркіс визнав, що матч недоречний.


"Воїни Світла": фани "Дніпра" заспівали хіт "Ляпіса Трубецкого" перед матчем з "Динамо"



Уболівальники футбольного клубу "Дніпро" під час матчу з київським "Динамо" у Дніпропетровську хором заспівали улюблену пісню білоруської групи "Ляпіс Трубецкой" "Воїни Світла".

Нагадаємо, 30 березня у рамках 20-го туру чемпіонату України з футболу київське "Динамо" програло у Дніпропетровську місцевому "Дніпру" - 0:2.

Пісня "Воїни Світла" була написана ще наприкінці 2012-го, а на початку березня 2014-го "Ляпіс Трубецкой" представив кліп. Композиція увійшла до альбому "Матрьошка" (2014).




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 2438998.jpg (55.0 Kb) · 2455494.jpg (62.8 Kb) · 9997782.jpg (38.7 Kb) · 3473811.jpg (63.8 Kb)
 
GADДата: Субота, 22.11.2014, 13:41 | Повідомлення # 95
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Український протеже Тайсона нокаутував суперника в першому раунді

Український боксер Євген Хитров (7-0, 7 КО) провів свій сьомий поєдинок на професійному рингу. Нагадаємо, наш земляк виступає під заступництвом самого Майка Тайсона.

У п'ятницю, 21 листопада, українець здобув свою сьому перемогу на професійному рингу, відправивши в нокаут Луїса Роуза (11-2-1, 3 КО). Останній до зустрічі з Хітровим ще жодного разу не програвав.

Наприкінці першого раунду (2:35) українець притиснув опонента до кантам і почав бити.

Пропустивши серію ударів, суперник Хитрова вперше у своїй кар'єрі опинився на настилі рингу.




Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Субота, 22.11.2014, 13:51 | Повідомлення # 96
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Карпати" обурила відмова "Шахтаря" одягнути футболки на підтримку української армії



"Карпати" обурилися тим, що "Шахтар" не підтримав акцію львівського клубу на підтримку української армії.

Гравці "Карпат" вийшли на поле в футболках з написом "Слава українській армії". Гравці "Шахтаря", в свою чергу, надягати подібні футболки відмовилися. У цьому львівський клуб на своєму офіційному сайті звинуватив керівництво донецького клубу.

Карпати аргументували свою позицію тим, що гравці "Шахтаря" аплодували оголошенню диктора по стадіону, коли той розповідав про причини підтримки "Карпатами" української армії.

"Будь їхня воля, гравці "Шахтаря" не відмовилися б від футболок", - йдеться у звіті про матч.

Під час виконання гімну обидві команди стояли поруч з банером, який свідчив: "Воїні АТО - наша гордість и сила".


Нагадаємо, поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь "Шахтаря".

"Шахтар" пояснив, чому гравці не одягли футболки "Слава українській армії"



Донецький "Шахтар" зробив заяву з приводу акції "Карпат" на підтримку української армії перед матчем 13-го туру чемпіонату України.

Представники донецького "Шахтаря" на передматчевій нараді напередодні гри з "Карпатами" відмовилися від пропозиції львівського клубу надіти перед грою футболки з написом "Слава Українській армії".

"Матч "Карпати" — "Шахтар" 21 листопада розпочався з хвилини мовчання. Присвячена вона була воїнам АТО, полеглим у ході бойових дій на Сході України. У ході війни, за даними ООН, ми вже втратили більше 4 тисяч мирних жителів, серед яких люди похилого віку, жінки, діти. Невже вони не заслуговують навіть такого скромного знаку уваги, як хвилина мовчання? Це сумний і показовий симптом, з яким "Шахтареві" неможливо змиритися.

У нашому домі йде війна, гинуть ні в чому не винні люди, руйнується інфраструктура краю. Для кожного жителя Донбасу це особистий біль.

Шоу, влаштоване "Карпатами" перед матчем, з нашої точки зору, було чисто провокаційним, яке перейшло усі межі дозволеного. Спроба вивести суперника - явище, цілком зрозуміле і в футболі поширене.

Але колеги з "Карпат" втратили почуття міри, обравши для своїх передматчевих затій тему війни. спекуляція на людському горі, смертях, крові - що може бути більш блюзнірським?

Матч з "Шахтарем" для цієї провокації був обраний, звичайно, не випадково (до цього моменту ні на одному зі своїх домашніх матчів "Карпати" чомусь не висловлювалися на підтримку дій армії). Організатори акції знали напевно, що "Шахтар" не вийде на поле в запропонованих йому футболках.

Але автори провокації не розуміють одного: що сьогодні для "Шахтаря" оранжево-чорна футболка цінніше, ніж коли б то не було. Ми не відмовимося від неї ні за що. Тому що "Шахтар" грав, грає і буде грати для своїх уболівальників.

На єдиній футболці, яку "Шахтар" готовий вдягнути, буде написано: "Мир Донбасу, мир Україні". Немає сьогодні мети важливішої. Футбол не повинен розколювати країну. Футбол має бути поза політикою, він покликаний об'єднувати людей", - сказано в заяві донецького клубу.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 0615132.jpg (28.9 Kb) · 8339916.jpg (36.0 Kb)
 
GADДата: Неділя, 23.11.2014, 12:31 | Повідомлення # 97
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Однією правою. Ломаченко з травмою переміг суперника



Український боксер Василь Ломаченко (3-1, 1 КО) здобув перемогу над тайцем Чонлатарном Піріяпіньєю (52-2, 33 КО).

На кону у цьому поєдинку стояв титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі, яким володіє Ломаченко.

Українець володів перевагою протягом усього бою, наприкінці четвертого раунду відправив Піріяпінью у нокдаун. Рахунок суддівських записок: 120-107, 120-107, 120-107.

Відзначимо, що у сьомому раунді Ломаченко травмував ліву руку, через що в наступних трихвилинках працював тільки правою рукою.


Прикріплення: 6176736.jpg (58.7 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 19.12.2014, 20:59 | Повідомлення # 98
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Готовий їхати битися навіть в Москву" - Василь Ломаченко дав відверте телеінтерв'ю



Український боксер Василь Ломаченко, який нещодавно здобув перемогу над тайцем Чонлатарном Піріяпіньо в поєдинку за титул чемпіона WBO, дав розгорнуте інтерв'ю, де розповів дуже багато цікавого. Зокрема, про...

Про останнього суперника

Вибирали, особливо не дивившись його бої. По одному мені все вже було ясно. Просто побачили, що Піріяпіньо - перший у рейтингу. Якщо я хочу бути кращим, я повинен вибирати тих, хто на перших рядках. Тим не менш, номер два, три, чотири там в рази сильніший, ніж перший. Підрахунок очок якийсь незрозумілий там.

Про спаринг-партнерів

Їхнім підбором займаються менеджер і промоутер. Менеджер дає ім'я промоутеру, яке ми обрали. Вони дивляться, затверджують і після цього починають підбирати спаринг-партнерів, схожих на мого суперника. Поки готувалися до бою з Піріяпіньо, їх помінялось людей 6-7, можливо 8-9.

Про ставлення в Америці після бою з Піріяпіньо

Однозначно помінялося. Я в Окснорді ходив, невелике місто. У них в цьому місті, мабуть, сильно розвинений бокс, як у нас футбол. І коли я виходив пройтися по магазинах, люди впізнавали, підходили, фотографувалися. Вже якась невелика популярність в Америці є (посміхається).

Про нещодавню поїздку в метро

Реакції на кшталт: "Вау, боксер!" ні у кого не було. Кожен, як звичайно в метро, був зайнятий своєю справою - хтось книгу читав, хтось у телефоні копирсався, музику слухав. В останній раз я їздив у метро в 2006 році. І коли хлопці запропонували поїхати зараз... Мені дуже сподобалося. Я згадав часи, коли у мене ще нічого не було і, будучи в Києві, я їздив на метро. Жетон? Купували хлопці, я стояв поруч. Але ніхто не впізнав. Хоча ні, брешу. Одна людина проходила, показала великий палець. Все.

Про різницю в часі в Макао

Там час підлаштовували під американського глядача. Починали з 8 ранку за місцевим часом. Пакьяо боксував о 12 годині дня, я - годин на десять-одинадцять. У США це близько 6-7 вечора. Я жив за американським часом, нічого не міняючи. Вночі, за їхнім часом гуляв, жив, їв, вдень лягав спати.

Про оголошення диктором: "Boxer from Ackerman"

Це було зроблено спеціально. Перед кожним боєм ти заповнюєш листик, де вказуєш всі свої дані. Все, що говорить диктор - це те, що ти записав. Їм складно вимовити "Білгород-Дністровський". Та й мені більше подобається назва "Аккерман". Вона одна з найбільш популярних назв нашого міста, хоча їх - більше двадцяти.

Про травму лівої руки

Я перестав бити після шостого раунду. Вдарив десь в четвертому і влучив рукавичкою не на передні дві кістки, як зазвичай, а на мізинець. Відчув різкий біль, думав, що відпустить. Але пройшов ще один раунд, я додавав лівої і все частіше відчував біль. До шостого раунду не міг навіть торкатися рукавичкою голови, настільки різким був біль. Тільки після цього сказав батькові, а він мені дав завдання, що з урахуванням цього я повинен робити.

Про наступний бій

Це буде добровільний захист. Вже йде підбір суперників, я сказав Егісe (Егіс Клімас, менеджер Василя - Ред.), що хочу битися з Градовичем (російський боксер Євген Градович - Ред.). Він мене почув, не знаю, домовляться вони чи ні, але я хочу бій з Градовичем, хоча багато хто, в тому числі близькі, відмовляють мене битися з ним. Та й сам менеджер не зовсім за те, щоб на даному етапі проводити цей бій. Напевно, тому, що фінансової вигоди від цього не буде. Чому? Почекавши рік - півтора, додавши популярності в Америці, можна було б якусь цифру більше зняти. Сьогодні мене це не хвилює, я хочу стати кращим, у цьому сенс для мене. Хоча й розумію, що спорт - це бізнес. Але перебудуватися не можу. Мене заклинило на спорті. Коли стану абсолютним чемпіоном світу, напевно, почну замислюватися про те, що це - бізнес. Андрій Рябінський говорив, що хоче бій в Москві? А я хотів би в Києві. Але не думаю, що вони домовляться з урахуванням ситуації, яка відбувається у нас в країні і в світі. Знову ж таки, я готовий їхати навіть у Москву, адже у мене зараз хвиля боксу, зібрати пояса. Але перед цим буду радитися з батьком, друзями, менеджером.

Про плани на 2015 рік

Вилікувати руку і провести, напевно, два-три бої. Якби всі були такі, як Піріяпіньо або якщо боксуєш сім-вісім раундів, можна було б боксувати кожен місяць. А коли бій з "топами", 12-раундовий, потрібно виходити на пік форми і підводити організм на кращу кондицію. А це буває не так часто за рік.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 3197822.jpg (65.3 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 23.12.2014, 13:38 | Повідомлення # 99
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Фріц Здунек був для мене другим батьком" - Віталій Кличко



Мер Києва і почесний чемпіон WBC з боксу Віталій Кличко заявив, що німецький тренер з боксу Фріц Здунек був для нього другим батьком. Здунек, який тренував Віталія та Володимира Кличків, помер у віці 67 років від серцевого нападу.

"Звістка про смерть Фріца стала для мене шоком. Я не можу в це повірити. Адже Фріц пройшов останнім часом через багато випробувань. Він переміг рак, переніс операцію на серці. Важко повірити, що його серце більше не б'ється ...

Знаю багатьох людей. Але ніколи не зустрічав людини з такою душею, з таким по-справжньому великим і добрим серцем. Серцем, від якого всім оточуючим було тепло. Не буде перебільшенням сказати, що Фрітц був для мене другим батьком. Він відкрив для мене Німеччину, вчив мене німецької мови. Вводив мене і Володимира в ази професійного спорту. Поділяв з нами радість перемог і гіркоту поразок. Був учителем не тільки в спорті, він був наставником у житті. Він був моїм ДРУГОМ.

Через його професійні тренерські руки пройшли сотні хлопчаків. Багато з них стали олімпійськими чемпіонами, багато - чемпіонами світу. Він був чарівником! Тому, що реалізовував їх мрії! І всі, хто його знав, любили його!

Спасибі долі, яка познайомила нас і дала можливість працювати довгих 17 років разом. Ти продовжуєш жити, поки живемо ми і пам'ятаємо про тебе...", - написав Кличко у facebook.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 1754247.jpg (58.3 Kb)
 
GADДата: Субота, 27.12.2014, 10:51 | Повідомлення # 100
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українець визнаний найкращим легкоатлетом Європи



Легендарний український бігун Сергій Лебідь, який спеціалізується в бігу на довгі дистанції і в кросі, став найкращим легкоатлетом Європи у листопаді за підсумками голосування, повідомляє офіційний сайт Європейської легкоатлетичної асоціації.

9 листопада нинішнього року Лебідь фінішував четвертим на знаменитому Сеульському марафоні. Швидшими за українця були тільки три кенійські спортсмени. Результат Лебідя - 2:08,32 - став другим кращим в Європі в 2014 році.

Але оскільки перший - 2:08,21 - був встановлений британцем Мохаммедом Фара у квітні, вважається, що час Лебідя - краще у новому, осінньо-весняному біговому сезоні. Крім того, цей результат - другий кращий в історії виступів українців на дистанції 42 км 195 м.

Нагадаємо, 39-річний український спортсмен є дев'ятикратним чемпіоном Європи з кросу (у 1998, 2001-2008 і 2010 роках). 20 квітня 2014 уродженець Дніпропетровська вперше в кар'єрі пробіг марафон - він виграв у Нагано з результатом 2:13.56.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4938257.jpg (66.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 08.01.2015, 23:31 | Повідомлення # 101
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Хокей. Юнацька команда з України обіграла росіян у фіналі міжнародного турніру



Юнацька команда "Сокіл" Київ стала переможцем міжнародного хокейного турніру, який щорічно проходить в німецькому місті Регенсбург.

У фіналі "соколята" обіграли головного фаворита - російську команду "Срібні Акули" (Москва) - з рахунком 3:2.

На груповій стадії "Сокіл" поступився росіянам з рахунком 0:2, взявши переконливий реванш у фіналі.

Відзначимо, що у важкому півфіналі "соколята" обіграли чеську команду "Лицарі Кладно", вирвавши путівку у фінал за буллітами.

Міжнародний турнір у Німеччині. фінал

Срібна акула Москва, Росія - СОКІЛ Київ, Україна - 2:3 (2:2; 0:1)


0:1 - 11:11 Онопрієнко (більш.)

1:1 - 13:27 Костюхин (Шаріпов

2:1 - 13:28 Швед (буліт)

2:2 - 15:27 Пономаренко (Брага)

2:3 - 21:23 Панченко (Брага, Пономаренко)




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 8452523.jpg (41.3 Kb)
 
GADДата: Неділя, 11.01.2015, 12:39 | Повідомлення # 102
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Перспективні українські боксери здобули переконливі перемоги



Українські боксери, які подають надії, продовжують шлях до чемпіонських титулів.

Український легковаговик Іван Редкач (18-0, 14 КО) здобув перемогу технічним нокаутом у поєдинку з ганійцем Якубу Аміду (21-6-2, 19 КО).

Перші три раунди пройшли за невеликої переваги Редкача. Четвертий став кращим раундом для Аміду в цьому поєдинку. Але вже в п'ятому раунді Іван повернув ініціативу в свої руки, а в шостому двічі відправив свого опонента в нокдаун. На сьомий раунд Аміду не вийшов, і рефері зафіксував перемогу Івана Редкача технічним нокаутом.




"Я готувався нокаутувати його, коли його кут зупинив бій. Я нокаутував би його вже в наступному раунді. Я не боксував шість місяців, тому на початку бою мені потрібно було провести розвідку, а потім атакувати. Таким був наш план з Робертом Гарсією. Я був в ідеальній фізичній формі. Вже зовсім скоро я стану чемпіоном світу. Це моя мрія", - сказав після бою Іван Редкач.

В андеркарді бою Редкач - Аміду свою восьму перемогу на професійному рингу здобув чемпіон світу 2011 року серед любителів, українець Євген Хитров (8-0, 8 КО). Останній зупинив у третьому раунді американця Моріса Луішомма (8-1-1, 4 КО).

Після короткої розвідки на початку бою Хитров повністю заволодів ініціативою. А вже наприкінці першого раунду відправив свого опонента в нокдаун. У другому раунді Євген кілька разів потряс Луішомма, а одним з ударів навіть вибив у нього з рота капу, але Моріс вистояв.

Але вже на початку третього раунду рефері зупинив побиття американського боксера після ще одного точного удару правою від Євгена Хитрова. Таким чином, була зафіксована перемога українця технічним нокаутом.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 2542027.jpg (50.4 Kb)
 
GADДата: Субота, 17.01.2015, 17:42 | Повідомлення # 103
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Українські Отамани" розгромили "Мексиканських Воїнів"



16 січня у Києві у виставковому центрі "АККО Інтеренешнл" у рамках першого туру V сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) "Українські отамани" стартували з впевненої перемоги над досвідченою командою "Мексиканські воїни".

Вечір боксу завершився беззастережною перемогою української команди з рахунком 4:1, повідомляє прес-служба БК "Українські отамани". Перемоги для "Отаманів" завоювали: Хасанбой Дусматов (49 кг), Микола Буценко (56 кг), Хоршид Норматов (75 кг) і капітан команди Денис Пояцика (до 91 кг).

Єдиної поразки у складі нашої команди зазнав Володимир Матвійчук (64 кг).

Результати боїв матчевої зустрічі "Українські Отамани" - "Мексиканські воїни":

Вагова категорія до 49 кг:
Хасанбой Дусматов 3: 0 (48:47, 48:47, 48:47) Хоселіто Веласкес

Вагова категорія до 56 кг:
Микола Буценко 3: 0 (50:45, 50:45, 50:45) Серхіо Чіріньйо

Вагова категорія до 64 кг:
Володимир Матвійчук 0: 3 (44:50, 47:48, 45:50) Рауль Курьєль

Вагова категорія до 75 кг:
Хоршид Норматов 3: 0 (50:45, 49:46, 50:45) Місаель Родрігес

Вагова категорія до 91 кг:
Денис Пояцика 3: 0 (50:45; 50:45, 50:45) Крістіан Демаж

Нагадаємо, наступний матч "Українськи отамани" проведуть у найближчу п'ятницю, 23 січня, у виставковому центрі "АККО Інтернешнл". У другому турі змагань наша команда зустрінеться з представниками Великої Британії - "Британськими левовими серцями".


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 8430770.jpg (64.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 24.01.2015, 14:50 | Повідомлення # 104
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Отамани перемогли британських боксерів



23 січня у Києві у виставковому центрі "АККО Інтеренешнл" відбулася матчева зустріч другого туру V сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) у групі "А".

"Українські отамани" перемогли команду з Великої Британії "Британські левові серця". Підсумковий рахунок протистояння 3:2 на користь українського клубу.

Перемоги для "Отаманів" здобули: Азат Усеналієв (52 кг), Олег Прудкий (60 кг) і достроково Олександр Хижняк (81 кг). Поступилися своїм суперникам Богдан Шелестюк (69 кг) і достроково Віктор Вихрист (понад 91 кг).

Результати поєдинків (переможці вказані першими):

Вагова категорія до 52 кг
Азат Усеналієв ("Українські отамани") - ТКО 5 - Ендрю Селбі ("Британські левові серця")

Вагова категорія до 60 кг
Олег Прудкий ("Українські отамани") - UD 5 (49:46, 49:46, 48:47) - Джозеф Кордіна ("Британські левові серця")

Вагова категорія до 69
Табірі-Ессуман Еко ("Британські левові серця") - SD 5 (48:47, 48:47, 47:48) - Богдан Шелестюк ("Українські отамани")

Вагова категорія до 81 кг
Олександр Хижняк ("Українські отамани") - ТКО 2 - Ештон Браун ("Британські левові серця")

Вагова категорія понад 91 кг
Джозеф Джойс ("Британські левові серця") - КО 2 - Віктор Вихрист ("Українські отамани")

Свій наступний поєдинок "Українська отамани" проведуть 30 січня в Китаї проти місцевої команди "Китайські дракони".




Бокс. Украинец Александр Гвоздик нокаутировал американца во втором раунде

Бронзовый призер Олимпиады-2012 в полутяжелом весе, украинец Александр Гвоздик (5-0, 4 КО) в американском Блумфилде одержал свою пятую победу на профессиональном ринге. Наш спортсмен нокаутировал во втором раунде американца Кори Каммингса (18-8-1, 13 КО).

Каммингс начал бой весьма агрессивно, однако уже во второй половине первого раунда ему пришлось отступать под тяжелыми ударами украинца.

А уже на первых секундах второго раунда Гвоздик отправил американца во второй в его карьере нокдаун.

Каммингс поднялся, но Александр обрушил на него град ударов, и Кори во второй раз оказался на помосте ринга. Рефери и на этот раз позволил продолжить бой, однако через несколько секунд остановил его после третьего (и самого тяжелого) падения Каммингса на помост ринга.




Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 3442893.jpg (60.0 Kb) · 8981564.jpg (57.3 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 27.01.2015, 15:46 | Повідомлення # 105
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Польща проведе молодіжне Євро-2017



На зустрічі Виконавчого комітету УЄФА у Ньоні господинею Євро-2017 серед молоді обрана Польща. У турнірі вперше візьмуть участь 12 збірних.

Молодіжний Євро-2017 пройде у розширеному форматі - кількість команд збільшиться на чотири. Всі чемпіонати з 2000 року незмінно проходили за участю восьми збірних, як буде і в Чехії майбутнім літом. Жеребкування кваліфікації пройде 5 лютого, а остаточний склад учасників першості континенту стане відомий 15 листопада 2016.

У 2012 році Польща проводила дорослий Євро разом з Україною - матчі гралися в Гданську, Познані, Варшаві та Вроцлаві. Крім того, в 2006-му тут проходила фінальна стадія чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років.

Дорога до Польщі: дати матчів

Кваліфікація у групах

23-31 березня 2015

8-16 червня 2015

31 серпня - 8 вересня 2015

5-13 жовтня 2015

9-17 листопада 2015

21-29 березня 2016

29 серпня - 6 вересня 2016

3-11 жовтня 2016

Стикові матчі

7-15 листопада 2016


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 7941832.jpg (65.5 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Пошук:

Вверх