Четвер, 28.03.2024, 12:35
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Про спорт і не тільки.
GADДата: Субота, 28.09.2013, 10:35 | Повідомлення # 46
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Володимир Кличко вийде на ринг у Москві під пісню "Kozak System"



Український боксер-важковаговик Володимир Кличко змінив пісню, під яку він виходить на ринг. 5 жовтня перед поєдинком Кличка з росіянином Олександром Повєткіним буде звучати не традиційна для українця композиція "Can't Stop" групи "Red Hot Chili Peppers", а пісня "Брат за брата" української групи "Kozak System". Про це пише українське видання "Взгляд".

Як відзначає видання, пісня "Брат за брата" була написана під враженням від боксерських поєдинків Кличків. Музиканти "Kozak System" не пропускають бої братів вже 15 років.
Під пісню "Can't Stop" Кличко-молодший виходив на ринг з 2005 року. З того часу він провів 17 боїв і у всіх здобув перемоги. З 1996 по 2002 роки він використовував пісню Тіни Тернер "Simply the best", потім виходив на ринг під композицію групи "Queen" "We will rock you", але відмовився від неї після поразок від Коррі Сандерса і Леймона Брюстера.

Кличко, який носить титул "суперчемпіона" WBA (Всесвітня боксерська асоціація), зустрінеться з Повєткіним на рингу 5 жовтня у Москві у спорткомплексі "Олімпійський". Кличко також належать чемпіонські титули WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна федерація боксу). Повєткін є "звичайним" чемпіоном за версією WBA.





"Перемогти Кличка Повєткін зможе тільки з бейсбольною битою" - Зав'ялов




Регулярний чемпіон світу за версією WBA Олександр Повєткін зможе перемогти суперчемпіона світу WBA, чемпіона світу IBF і WBO Володимира Кличка тільки з бейсбольною битою в руках. Таку думку в інтерв'ю журналу "Кореспондент" висловив президент Ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов.
"Повєткін може перемогти Кличка, тільки якщо він вийде на ринг з бейсбольною битою, - каже Зав'ялов. - Бо надто велика різниця у майстерності".
Як вважає експерт, Повєткін "чудовий хлопець і хороший спортсмен", але не рівня Кличку. Правда, у Російського Витязя найкращий момент для ривка у кар'єрі, вважає Зав'ялов. Росіянин хоче звань і слави, і бій з Кличком - кращий спосіб поповнити і спортивний, і фінансовий капітал.
"Ні з одним боксером він не заробив би такі гроші, - розмірковує аналітик. - Крім того, він буде перестрибувати через себе, щоб показати Росії, Путіну все, на що він здатний."
Зав'ялов розповідає: його російські друзі та колеги, з якими він обговорював майбутній бій на недавньому конгресі WBA в Будапешті, свято вірять, що Повєткіну вдасться виграти поєдинок.
"Може, вони пов'язують це з якоюсь допомогою спецслужб - підкоп якийсь зробити під рингом або укол психологічний (Повєткіну)", - аналізує аналітик. - Раціонально вони ніяк свою впевненість не пояснюють."
Ставка співвітчизників Повєткіна криється скоріше в російському авось: мовляв, витязь на те й герой, щоб з будь-якого бою виходити переможцем.
Нагадаємо, поєдинок між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличко пройде 5 жовтня в московському спортивному комплексі "Олімпійський".


Володимир Кличко показав як готується до бою з Повєткіним



Виснажливі дні тренувань позаду і Володимир Кличко проводить останній тиждень підготовки до бою з Олександром Повєткіним, повідомляє ТСН.
Відзначається, що наступного тижня буде можливість спостерігати за показовими тренуваннями Кличка і Повєткіна. Потім відбудеться церемонії зважування.
Нагадаємо, бій відбудеться у суботу, 5 жовтня, у московському спорткомплексі Олімпійський. Бій має намір відвідати президент Росії Володимир Путін.


"Кличко переможе Повєткіна за очками" - американський тренер

Відомий американський фахівець професійного боксу, тренер і менеджер суперважковаговика Деонтея Вайлдера Джей Діз вважає, що Володимир Кличко переможе Олександра Повєткіна за очками, передає УНН з посиланням на boxingnews.

Торік Деонтей спарингував з Володимиром Кличком, який похвалив його і назвав майбутньою зіркою суперважкого дивізіону.
"Це був чудовий досвід. Багато говорять: навіщо працювати спаринг-партнером, якщо ти сам йдеш до вершин? Але ці люди не розбираються у боксі. Володимир нам розповідав, що коли він сам був таким як Деонтей, то спарингував з Евандером Холіфілдом", - зазначив Діз щодо роботи свого підопічного Деонтея в якості спаринг-партнера Кличка-молодшого.
"Володимир Кличко перебуває на вершині вже дуже довго, і це зовсім не випадковість, - сказав Діз. - Він винятковий у всьому. Він дуже важко працює і не шкодує коштів на підготовку. Якщо йому потрібен якийсь конкретний спаринг-партнер - він його обов'язково бере. Якщо йому потрібно спорядження - це не проблема. Він зовсім не шкодує грошей на підготовку. Він робить все, що потрібно робити, щоб бути успішним".

Американський тренер оцінив шанси Кличка і Повєткіна в їх поєдинку 5 жовтня у Москві:
"Кличко переможе, хоча у нього буде кілька важких моментів. Це буде чудовий бій, і я його чекаю з нетерпінням. Джонатон Бенкс чудово працює з Володимиром, він буде добре готовий. Я думаю, що Володимир переможе за очками десь 116:112".


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 5877161.jpg (52.4 Kb) · 9878907.jpg (69.2 Kb) · 4103176.jpg (135.1 Kb)
 
GADДата: Субота, 28.09.2013, 10:52 | Повідомлення # 47
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Матч Україна-Польща пройде при порожніх трибунах, "Арену Львів" дискваліфікували на п'ять років - офіційно



Сьогодні ввечері футбольна громадськість України отримала несприятливу звістку зі Швейцарії.
Рішення у дисциплінарній справі щодо расистських вигуків і дій вболівальників збірної України на "Арені Львів" під час матчу групового відбору до мундіалю-2014 Україна - Сан-Марино (відбувся 6 вересня 2013-го) було наступним:

"Наступний матч відбору до Мундіалю-2014 національна збірна України гратиме без глядачів. Також комітет вирішив, що збірній України буде заборонено грати на "Арені Львів" до кінця відбору до чемпіонату світу-2018, тобто, в найближчі 5 років! Також дисциплінарний комітет ФІФА постановив накласти на ФФУ штраф у розмірі 45 тисяч швейцарських франків (трохи менше 50 тисяч доларів США)".

Нагадаємо, що дисциплінарне провадження з даного питання було відкрито в результаті повідомлень арбітра матчу і делегата про декілька інцидентів, пов'язаних з використанням піротехніки, про наявність неонацистських прапорів на трибунах, нацистського салюту і расистських висловлювань.


Садовий спростував наявність нацистської символіки на "Арені Львів"



Жодних заборонених прапорів і банерів на стадіоні "Арена Львів" під час матчу між збірними України і Сан-Марино не було.
Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив мер міста Львова Андрій Садовий.

Зокрема, за словами Садового, у Міжнародній федерації футболу побачили на стадіоні у Львові національну символіку, яку помилково визнали за нацистську.
"Так, там були петарди. Але я не бачив там жодної забороненої символіки", - підкреслив львівський градоначальник.
Нагадаємо, наступний матч відбору до Мундіалю-2014 національна збірна України гратиме без глядачів.

Таке рішення прийняв дисциплінарний комітет ФІФА з подачі ФАРЕ, яка звинуватила українських фанатів у використанні піротехніки, неонацистських прапорів на трибунах, нацистських вітаннях і расистських висловлюваннях під час матчу збірних України та Сан-Марино.

Також комітет вирішив, що збірній України буде заборонено грати на "Арені Львів" до кінця відбору до чемпіонату світу-2018, тобто в найближчі 5 років! Також на ФФУ було накладено штраф у розмірі 45 тисяч швейцарських франків (трохи менше 50 тисяч доларів США).


Григорій Суркіс готовий допомогти ФФУ переконати ФІФА змінити покарання



Віце -президент УЄФА Григорій Суркіс закликає ФФУ подавати апеляцію на рішення ФІФА.

"Рішення ФІФА застало нас з одного боку зненацька, з іншого боку - очевидні факти порушення певних тенденцій , які зараз є під мікроскопом УЄФА та ФІФА. Замість того , щоб певним людям у ФФУ , що відповідає за юридичну підтримку , в тому числі тих явищ, що сталися на львівському стадіоні , звернутися за порадою - консультацією, вони вирішили махати гаслами. А зараз ми отримали рішення, яке не дає нам на фінішній прямій у боротьбі за путівку на чемпіона світу мати підтримку вболівальників у Харкові", - сказав Григорій Михайлович.

При цьому зазначив, що готовий підтримати ФФУ в прагненні переконати ФІФА змінити рішення.

" Я зі свого боку, в рамках апеляції, готовий надати національній асоціації підтримку, якщо в такій вона зацікавлена. Чи є шанси скасувати покарання? Я не хотів би оперувати знаками питання або знаками оклику. Я зі свого боку готовий надати усіляку підтримку для того, щоб визначити, чи є упередженість FARE в якихось питаннях, пов'язаних з описом подій на львівській арені. Я сподіваюся, що ми поборемося за те, щоб, як мінімум, змінити рішення по Харкову. Можливо, стадіон у Харкові отримає умовне покарання. Дай Бог, щоб нам це спільними зусиллями вдалося. Для цього залишилося не так багато часу, але цим шансом ми зобов'язані скористатися", - заявив Григорій Суркіс в ефірі програми Шустер Live.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за расизм уболівальників матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року.


Вболівальники "Карпат" і "Динамо" звернулися з відкритим листом до Блаттера



Громадські об'єднання "Друзі Динамо" (Київ) і "Завжди Вірні" (Львів) звернулися з відкритим листом до президента ФІФА Йозефа Блаттера і старшого корпоративного менеджера УЄФА з соціальної відповідальності Патріка Гассера.

Нагадаємо, на матчі кваліфікації ЧС-2014 Україна - Сан-Марино (9:0) був присутній представник контролюючого органу FARE, який зафіксував численні порушення з боку українських фанатів.



Зокрема, під час гри представником FARE були помічені банери із зображенням логотипу дивізії "СС-Галичина", а також розтяжки з цифрою 88, що означає фашистське вітання.
"Ми були шоковані тим, що до дискримінаційної символіки зараховуються символи національно-визвольної боротьби українського народу. Наприклад, червоно-чорний прапор Організації українських націоналістів.



Під цим прапором в часи другої світової війни українці чинили опір двом потужним тоталітарним режимам світу - гітлерівському і радянському. Для значної частини українців цей прапор асоціюється з героїчними сторінками своєї історії. Тому у нас виникає питання про компетентність та неупередженості експертів FARE.
Також дивно бачити в числі дискримінаційних символів портрети керівників українського визвольного руху Степана Бандери та Романа Шухевича. Не справа FARE давати оцінку історичним постатям, які для багатьох українців є національними героями. Жодна поважна організація не дозволяє собі таких односторонніх і упереджених оцінок.
Ми закликаємо Вас не виносити поспішних рішень на підставі звіту організації, компетентність якої щодо української історії та української символіки викликає величезні сумніви.
Зверніть увагу, що необачне рішення, яке ґрунтуються на згаданих умовах FARE, дискредитує саму боротьбу з проявами нетерпимості", - йдеться у відкритому листі.
Нагадаємо, після матчу Україна - Сан-Марино з'явилася інформація про те, що на підставі звіту спостерігача FARE на збірну можуть бути накладені санкції - зняття очок або проведення матчу без глядачів.

Найближчий матч кваліфікації ЧС-2014 збірна України проведе 11 жовтня в Харкові проти збірної Польщі.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 7536787.jpg (58.5 Kb) · 5783919.jpg (52.9 Kb) · 6766012.jpg (49.3 Kb) · 3374672.jpg (108.9 Kb) · 0495634.jpg (394.0 Kb) · 4684398.jpg (468.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 28.09.2013, 22:20 | Повідомлення # 48
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Причому тут Харків щодо Львова?" - Фоменко



Головний тренер збірної України Михайло Фоменко був шокований новиною про те, що матч з Польщею в Харкові пройде при порожніх трибунах.

"Причому тут Харків щодо Львова? Незрозуміло. Федерацію покарали? Покарали. А так всіх покарали", - сказав Фоменко у коментарі для каналу "Футбол".
"Звичайно, одна справа грати з уболівальниками, і інше - без уболівальників", - додав він.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за расизм уболівальників матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року.
Раніше віце-президент УЄФА Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати ФІФА і скасувати дискваліфікацію стадіону "Металіст" на матч Україна - Польща в Харкові.


Вболівальники отримають назад гроші за квитки на матч Україна - Польща



Вболівальники, які вже купили квитки на харківський матч між збірними України та Польщі, зможуть отримати назад свої гроші, повідомляє "Сегодня".

Квитки на матч у Харкові між збірними України та Польщі вже тиждень у продажу. Скільки продано, в UFI не говорять. У касах 40-тисячника "Металіст" також кількість реалізованих квитків не озвучили.

"Продали вже дуже багато, але скільки - порахувати просто нереально. Записів ніяких не ведемо", - говорять співробітники стадіону.
Нагадаємо, вчора стало відомо що у зв'язку з санкціями ФІФА матч Україна-Польща пройде при порожніх трибунах. При цьому покупцям квитків повернуть гроші.
Як сказали в UFI, з подібною ситуацією вони ще не стикалися, але проблем не виникне.

Тим, хто купував квиток через інтернет, повернення здійснюватиметься прямо на банківську картку.


"Наші спостерігачі були нейтральними і неупередженими" - FARE



Організація FARE заперечує упередженість по відношенню до України і попереджає, що нападки на представників організації можуть бути жорстко покарані.
Про це повідомляє офіційний сайт організації.

"У пресі були широко поширені спекуляції про походження доповіді, зробленої спостерігачами FARE на матчі. Також були спекуляції щодо особистості спостерігачів. Всі спостерігачі, які працювали на матчі, були обрані з міжнародного пулу фахівців, які знайомі з цим футбольним середовищем. Ці спостерігачі були нейтральними і неупередженими. Нейтралітет - основа їх діяльності", - йдеться в повідомленні.

"Нас засмучують коментарі щодо представників організації. Будь-які спроби залякати або заохочувати нападки на представників FARE привернуть увагу правозахисних органів", - попередив FARE.


Полякам не подобається рішення ФІФА щодо України



Польські вболівальники без ентузіазму сприйняли новину про покарання ФІФА збірної України й заборону глядачам бути присутніми на матчі відбору чемпіонату світу між збірними України й Польщі. Багато польських уболівальників прокоментувало цю подію на сайті sport pl.

"А може то такий задум грати такі матчі без глядачів? Тільки незрозуміло, для чого тоді будувати стадіони"?

"Для нас то нічого не значить. Якби ФІФА дискваліфікувало ще провідних 5 українських гравців, тоді б, може, наші виграли 1:0".

"Не знаю, чи плакати, чи сміятися. Знаю лише одне: дивлячись на таке рішення, німці точно сміються".

"А чи чули ви коли-небудь, щоб якась країна чи клуб були покарані за комуністичну символіку? Такого ніхто не чув і не бачив".

"Не думаю, що то щось дасть. Коли українці грали у березні у Варшаві, то не надто злякалися польських уболівальників".

"Зачиняти стадіон на 5 років за дії 0,01% вболівальників, то якийсь несмішний жарт".

"Давайте взагалі грати без глядачів. Навіщо вони, навіщо стадіони. Завжди можна розіграти який-небудь віртуальний матч, чи на крайній випадок кинути жереб".


"Звіт ФІФА писали люди, які знають, що Україна ніким і нічим не захищена" - Щербачов



Відомий спортивний журналіст і телеведучий Валентин Щербачов дав свою оцінку вердикту ФІФА щодо України. Нагадаємо, матч проти збірної Польщі команда Михайла Фоменка проведе у Харкові при порожніх трибунах, а стадіон "Арена Львів" дискваліфікований на п'ять років.

- Рішення ФІФА - ознака ставлення до нас, як до країни третього світу. Політично наша федерація футболу та її керівництво слабкі, відстояти нашу позицію вони не в змозі. Якби на нашому місці опинилися, наприклад, Великобританія, Франція або Іспанія, вердикт був би куди м'якшим.

Нічого особливого у Львові не відбулося. Звіт написали люди, які не знають історію України і далекі від неї. Але при цьому чітко знають, що ніякого захисту ні від кого ми не маємо. Навіть незважаючи на те, що нашу країну представляє один з віце-президентів УЄФА. Реально нічого вже не зміниш, і збірній в Харкові доведеться грати при порожніх трибунах з дуже небезпечним суперником. Залишається вірити, що вона зможе перемогти, а ситуація, що склалася стане для хлопців хорошим подразником і стимулом. І вони своєю грою доведуть неправоту чиновників.

- На наших стадіонах вже виникали конфліктні ситуації, пов'язані з історичними моментами. Зокрема з іменами Бандери, Шухевича, тепер ось Дивізії СС "Галичина". Як бачимо, вникати в нюанси історії у ФІФА не прагнуть, їм достатньо абревіатури СС. Може, уболівальникам варто було проявити розсудливість і не створювати прецедент для покарання?

- Згоден, це було б розумніше. Але покладати відповідальність тільки на вболівальників не можна. У ФФУ повинні були провести з фанатами роботу, як це належить робити перед кожним міжнародним матчем, пояснюючи ті чи інші моменти. Цьому давно можна було навчитися, але, як бачимо, на рівні збірної така робота ведеться слабко. Тим більше, що є чіткі рамки УЄФА та ФІФА щодо расизму, фашизму і т.д. Але якщо міжнародним функціонерам, які писали звіти, можна ще вибачити незнання нашої історії, то у нас це має вже бути на рівні культури, як само собою зрозуміле. Чого, на жаль, і близько немає. Отже відповідальність за те, що сталося однаково повинні нести як уболівальники, так і співробітники національної федерації, в чиї обов'язки це входить.

- Наскільки взагалі серйозна проблема расизму і нацизму в Україні і, конкретно, на стадіонах. І чи не створюється відчуття, що до неї у нас ставляться за принципом "в СРСР сексу немає"?

- Ні, слава Богу, нашій країні зараз далеко до рівня прояву крайнього ступеня агресивності. Разом з тим, нинішня політична та економічна ситуація, рівень життя дає можливість окремим людям використовувати фанів для створення конфліктів з метою отримати від цього дивіденди особисто для себе. Але поки це, слава Богу, поодиноки симптоми. Не виключаю, що в ситуації у Львові зіграли роль чиїсь інтереси.

- Чиї саме?

- Скоріш за все, угруповань, які протиборствують у нашому футболі.

- Як рішення ФІФА в перспективі вплине на ситуацію на українських стадіонах?

- Думаю, після того, що сталося, подібне у нас припинитися взагалі. Висновки будуть зроблені правильні і вболівальники разом з функціонерами будуть більш серйозно і тонше ставитися до подібних моментів.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 1387083.jpg (66.9 Kb) · 5953079.jpg (62.2 Kb) · 4316995.jpg (22.9 Kb) · 9186627.jpg (44.1 Kb) · 3081301.jpg (42.0 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 30.09.2013, 21:44 | Повідомлення # 49
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Першого українського чемпіона Європи з боксу виганяють з квартири, яку дали за успіхи у спорті



До Владислава Засипка прийшли судові виконавці і заявили – квартиру продано.

Перший український чемпіон Європи з боксу Владислав Засипко може втратити свою квартиру і стати безхатченком, йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок. Ключі від квартири Засипка в далекому 1973 році вручав особисто тодішній донецький мер. Тепер судові виконавці - і без жодних урочистостей - намагаються виштовхати спортсмена на вулицю. Кажуть, той мав необережність виступити поручителем за банківською позикою. На дверях квартири Засипки державна виконавча служба замінила замок. Сказали, що квартира вже не його. "Квартира була придбана з публічних торгів. Покупцем були мої довірителі і ось було рішення суду про виселення", - пояснив представник стягувача Юрій Дмитренко.

Чемпіон континентальної боксерської першості 1973 року розповів, що цю квартиру йому подарували саме за спортивні досягнення. "Мер міста - він тоді викликав мене до себе і вручив мені ключі від цієї оселі. І сказав - спасибі тобі, синку, ти прославив наш Донецьк. Ось так мені дісталася ця квартира - мені її подарувало місто, а зараз, через 40 років, її віднімають", - обурений Засипко. Державні виконавці заявили, що виконують судове рішення, пов'язане із невиплатою банківської позики. Виявилося, чемпіон 7 років тому став поручителем по кредиту у $ 65 тис., який брала сестра дружини. Жінка виплатила лише половину суми, а коли не вистачило грошей, банк став нараховувати пеню. Почалася судова тяганина.




"Вона з ними судиться, а вони паралельно виставили нашу квартиру на торги - це паралельно все було, і у торгах ми не брали участь", - зазначила дружина чемпіона Наталя Засипко. Власники квартири подали в суд на банк, який без їхнього відома продав квартиру. Рішення ще немає. Проте у виконавчої служби вже є припис на виселення. "Виселення полягає в тому, щоб безпосередньо боржники залишили приміщення. Також ми можемо застосувати "дії примусового характеру", але чесно кажучи, не дуже хочеться жінку виштовхувати. Ми і так тут довго сидимо - намагаємося домовитися", - каже державний виконавець Нікіта Корнілов. Родині чемпіона йти просто нікуди, тож Владислав із дружиною вирішили: стоятимуть до останнього. Аж поки із квартири їх викинуть силоміць. Раніше повідомлялося, що в Україні силові методи виселення з квартир стають законними і називаються "законом справедливості". Нові власники квартир, які купують їх на сумнівних торгах, просто вдираються в приміщення та викидають людей на вулицю.

Кореспондент ТСН Світлана Федчун

Джерело: http://tsn.ua
Прикріплення: 1140152.jpg (13.5 Kb)
 
GADДата: Середа, 02.10.2013, 11:00 | Повідомлення # 50
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Названо имя СУКИ, которая требует лишить Украину права выступать на ЧМ по футболу! Это-"антихвашист"

На цьому тижні UEFA може зняти кілька балів в української збірної з футболу через доповідь FARE щодо расизму українських фанатів. Українські фанати, звісно, не cвяті, але робота FARE останнім часом викликає дуже багато запитань. Проаналізуємо, як куються штрафи для українського футболу.



Звіти про фашизм на українських трибунах складає FARE — мережа "Футбол проти расизму в Європі". Ця організація офіційно співпрацює з UEFA і має велику вагу. Після рапорту FARE в 2011 році львівські «Карпати» сплачують 25 тисяч євро штрафу за банер «Турки геть» під час матчу з Туреччиною. В серпні 2012 року «Карпати» віддають UEFA ще 50 тисяч гривень за банер, на якому був зображений Степан Бандера.

Навіть за згадку про воїнів ОУН-УПА сьогодні українські футбольні клуби вимушені платити штрафи. І чималі

Сукупно лише за 2011-2012 роки львівська команда «Карпати» виплатила штрафів на 517 тисяч гривень. А вже в липні 2013 року «Карпати» знову штрафують за «неонацизм» на 150 тисяч гривень. FARE викачує мільйони гривень з українського футболу до UEFA .

Сучасний футбол взагалі надто комерціоналізований. Професійні команди чільних ліг Європи переповнені іноземними легіонерами, футболісти постійно займаються імітацією травм, спалахують і скандали щодо договірних матчів. Фанати України, як і всієї Європи, гостро протестують проти сучасного футболу. І скидається на те, що FARE функціонує як ще один чинник тіньової комерціоналізації футболу та тиску на уболівальників. Той, хто не хоче домовлятися з монополістами ринку – легко може стати жертвою кампанії проти расизму. І в результаті зазнати збитків, а інколи навіть втратити ігрові бали.

Втім, з України FARE не лише ретельно висмоктує кошти, але маємо ще репутаційні втрати. FARE через UEFA , по суті, диктує українцям, якою має бути наша історія, та ким мають бути наші герої. Діяльність організації дедалі більше нагадує комітет цензури. Завтра до расизму можуть прирівняти, наприклад, вишиванку.

Спостерігається цікава закономірність. FARE звітує щодо всіх українських команд, проте найбільше уваги зосереджено саме на львівських «Карпатах» та столичному «Динамо». Чому саме ці українські команди? Трибуни харківського «Металіста», сімферопольської «Таврії» та запорізького «Металургу» мають не менше наповнення націоналістичною чи ультраправою символікою.

Можливо, це пояснюється тим, що координатором програм по східній Європі від FARE є Павло Клименко, колишній антифа-хуліган - про що він сам розказував західній пресі. Клименко був фанатом київського «Арсеналу». Як відомо, саме фанати «Карпат» та «Динамо» – найбільші вороги лівих фанатів «Арсеналу». Це також пояснює, чому саме фанатів «Арсеналу» фінансує FARE .



Павло Клименко у фіолетовому шалику Арсенала. Разом з іншими вболівальниками цього клубу

Вже багато років ця організація виплачує тисячі євро на заходи, спрямовані проти расизму. Щоб отримати кошти, достатньо скинути фотозвіт про якийсь захід на сайт організації. Наприклад, фани київського «Арсеналу» неодноразово користувалися фінансовою допомогою FARE: проводили кінопокази спільно з польським відділенням FARE, футбольні турніри проти расизму, вивішувалися тематичні банери на трибунах і так далі.

Павло Клименко разом з Віталєм Дудіним тісно співпрацювали з благодійним фондом Р.І.Марочкіної, який отримав кілька грантів від німецького комуністичного фонду Рози Люксембург. Головою наглядової ради фонду є Олег Верникю


Для того, аби було зрозуміло, яке середовище представляє координатор програм FARE Клименко, також зазначимо, що він і нині співпрацює з Верником та Дудіним. Але вже в рамках комуністичної профспілки «Захист праці» . Її голова – Олег Верник, який очолює Міжнародну організацію по спостереженню за виборами CIS-EMO. А в ній, в свою чергу, головує багаторічний політолог Кремля Олексій Кочетков, у минулому - член російської шовіністичної структури РНЕ (за даними сайту from-ua). В своїй статті для комуністичного сайту Клименко також згадує друга Антона Шеховцова, дослідника політичного радикалізму, який публічно заявляв в інтерв’ю закордонній пресі, що українські фанати «розміщують портрети фашиста Степана Бандери». Шеховцов був членом «Євразійського союзу молоді», чия діяльність на території України заборонена СБУ – через плюндрування державного гербу України на горі Говерлі.



Але крім комуністів і Кремля, є ще одна сторона, зацікавлена в тому, щоб на українських трибунах не було портретів Бандери та символіки ОУН-УПА. Східноєвропейський звіт FARE видається в Польщі. І польський філіал FARE відігравав велику роль у розгортанні кампанії в Україні.

Можливо, це також стало причиною того, що боротьбу з неонацизмом в FARE свідомо підмінюють боротьбою з українським національно-визвольним націоналізмом. А UEFA , по суті, є мовчазним заручником відвертого тиску комуністів на Україну.


Подонок-комми из FARE не видит фашизма на стадионе в Италии - он всего лишь ненавидит Украину

П..... (да простят меня уважаемые геи) Паша Клименко большое обращение к болельщикам в своем блоге опубликовал. Мол, он белый и пушистый, за справедливость, и ежели где-то увидит на европейском стадионе фашистскую символику или еще чего недозволенное - моментально стуканет в ФИФА.

Но ведь врет, падло! Врет и не краснеет. Ибо то, что было на стадионе во Львове - детский лепет по сравнению с "толерантной" Европой.

Я даже не буду говорить о российских болельщиках - что в Москве, что в Питере. Например, на шарфиках ЦСКА, продающихся в фирменном клубном магазине, рялом с символикой клуба изображены две вполне узнаваемые молнии )))

А вот фото со стадиона в Италии, любезно присланное уважаемым френдом ,,,,,,,- болельщики Ромы прекрасно себя чувствуют, и никакое FARE им не указ.




Мелочь? Вряд ли.

Учитывая, что Клименко регулярно гадит Украине совместно с польским отделением организации, попытка выбросить украинскую сборную из борьбы за выход в финальную пульку конкретно перед матчем с Польшей, говорит о многом.

Боятся поляки играть с украинской командой. Поэтому и появилась это подлое обращение якобы украинца в ФИФА.
Совпадений в спорте и политике не бывает - это спланированная акция редкого г....а Паши Клименко. Который ненавидит (о чем неоднократно сам заявлял на форумах) всё украинское и сознательно мечтает лишить сборную страны шансов на выступления на ЧМ.


Джерело: http://v-n-zb.livejournal.com
Прикріплення: 6031727.jpg (61.6 Kb) · 3070257.jpg (58.0 Kb) · 1998403.jpg (89.1 Kb) · 8280292.jpg (63.2 Kb)
 
GADДата: Середа, 02.10.2013, 14:15 | Повідомлення # 51
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Хто стоїть за рішенням відсторонити на 5 років стадіон ''Арена-Львів'' від офіційних змагань під егідою ФІФА та провести наступний матч Чемпіонату світу 2014 року між Україною та Польщею без глядачів?

Сенсаційна новина, що у п'ятницю ввечері вийшла з кабінетів ФІФА та облетіла увесь світ про покарання України за "расистські й нацистські прояви" на трибунах стадіону "Арена-Львів", що буцімто мали місце під час гри Україна – Сан Марино, буквально шокувала футбольних вболівальників. Вона зачепила за живе всіх небайдужих до української історії та національно-визвольних змагань громадян України.

В ефірі програми "Шустер live" на всю країну оголосили головних винуватців того, що національна збірна України з футболу на цілих п'ять років залишилася без свого найпалкішого за рівнем підтримки та найефективнішого у плані здобуття результатів міста Львів і буде змушена найближчий матч відбору на мундіаль проти поляків у Харкові грати при порожніх трибунах. Звинуватили тих, ким завжди пишалася Україна і кого ставили в приклад іншим футбольним містам країни, – львівських уболівальників. Разом з ними на умовній лаві підсудних Шустера опинилися національні Герої Роман Шухевич, Степан Бандера, Євген Коновалець, червоно-чорний прапор – символ визвольної боротьби української нації за державну незалежність та символ міста – герб короля Данила Галицького.

Обговорюючи рішення ФІФА, яке було прийняте на підставі моніторингу та висновків міжнародної організації ФАРЕ, деякі учасники програми, не маючи жодних відео та фотофактів, на підставі яких Україна отримала такий жорсткий вирок, свідомо та негайно до його причин внесли все вищезазначене. Таким чином було ображено національну честь та гідність мільйонів небайдужих українців, які знають та пишаються історією боротьби України за незалежність, використовують символи та виховуються на прикладах тих героїв, які ніби-то потрапили під заборону до використання на трибунах футбольних стадіонів.

Що цікаво, в ролі надзвичайно добре інформованого прокурора у "футбольній справі" норовив виступити одіозний харківський "губернатор" Добкін. Сумновідомий українофобськими витівками очільник харківської облдержадміністрації, за чиїм наказом лише кілька днів тому в Харкові було демонтовано меморіальну дошку всесвітньовідомому мовознавцеві Юрію Шевельову, мало не вискочив зі штанів, щоб вчергове затаврувати українських уболівальників звинувативши їх у проявах нацизму. Проте ведучий остудив запал доморощеного "антіфашиста". При цьому в студії ніхто не зауважив на номери автомобіля, яким Добкін здійснює свої щоденні "антіфашистські" рейди, та прибув на шоу Савіка з самого Харкова.



А справжня сенсація якраз і криється в них. 1488 – цифри, які для кожного неонациста мають сакральний зміст, містяться на шістьох (!!!) автомобілях, що належать родині Міхаіла МарковічаІ куди дивляться всесвітні організації, що спеціалізуються на боротьбі з неонацизмом, фашизмом і антисемітизмом на чолі з центром Симона Візенталя?!

Адже ж угледіли вони на трибуні у Львові чоловіка, одягненого в футболку з номером 88!



І хоча для більшості з нас це лише цифри, ерудовані борці з привидами минулого з параноїдальною наполегливістю наголошують на тому, що використовуючи їх, кожен норовить таємно привітати самого Гітлера. Знав би про це екс-футболіст "Динамо" Олександр Алієв, мабуть би зроду віку не вдягав футболки з таким номером у трьох різниїх командах!



А як вам "неонацистський" банер "Good night left side"? Це школярі з поверховим вивченням англійської здогадуються, що хтось гречно бажає "Добраніч фанатам з лівого боку", а посвячені в політику знавці англійської вважають, що праві радикали у таких спосіб "тролять" ліваків. Насправді ж, якщо вірити організації ФАРЕ, яка миттю стала відомою в Україні, це гасло і є найкрасномовнішим свідченням проявів неонацизму в нашій країні, за що ми маємо бути піддані найжорсткішій футбольній інквізиції.



Мало не забув, – ще одним аргументом на користь сторони обвинувачення стали так звані "зіги" – римські привітання окремих уболівальників на трибунах "Арени-Львів". От ви їх не бачите на відео, а вони там є, вважають "експерти" з контори, яка надіслала доповідь про так звані інциденти самому президенту ФІФА Йозефу Блатеру. Дивно тільки, чому не долучили до матеріалів справи інші, ще більш красномовні світлини, що, на їхню думку, підтверджують прояви неонацизму в Україні.



Поруч з президентом і прем"єром їх мимоволі використовують мало не всі українці, коли ловлять таксі чи маршрутку, поспішаючи на роботу, або просто вітаються зі знайомим, котрого угледіли по інший бік вулиці. Ото би похитнулися не те що наші футбольні перспективи зіграти на мундіалі в Бразилії, але, можливо і підписанння Угоди про асоціацію з ЄС у листопаді на Вільнюському самміті. Москва би бурхливо аплодувала.

Варто зазначити, до чого тут Москва. Про спонсорський контракт Газпрому з ФІФА, що його підписали нещодавно, навіть не буду згадувати. А ось зв'язок головного "експерта" організації ФАРЕ українофоба Павла Клименка з профспілками "Захист праці", які очолює штатний агент Кремля Олег Вернік дуже розлого написав у своїй статті активіст Київської міської організації ВО "Свобода" Євген Карась, тож при бажанні, проаналізувавши грантові фінансові потоки, версія з свідомою та спланованою дискредитацією України перед Європою виглядає цілком життєвою.

Взагалі легітимність звинувачень, що їх проти України висунула організація ФАРЕ, як і сама її діяльність викликає низку запитань. Наприклад, серед 160-ти асоційованих її членів є тільки троє з України – Конгрес національних громад (Київ), "Міжнародний фонд охорони здоров'я і навколишнього середовища" (Мукачів, Закарпаття) та організація Football against prejudices ("Футбол проти свавілля"). Дві з них нагадують радше знамениті з творів Ільфа й Петрова контори "Роги та ратиці", оскільки в останньої навіть офіційної назви виявити не вдалося. Тим часом віце-президент Конгресу національних громад Йосип Зісельс в коментарі "Радіо Свобода" заявив, що його організації до моніторингу Львова під час футбольного матчу Україна – Сан Марино, навіть не залучали. Зважте ще раз на слова єдиного реального члена ФАРЕ в Україні: "... до цього моніторингу нас не підключали. Це взагалі дуже дивно виглядає і схоже на провокацію у контексті більш широкого такого процесу для того, щоб намалювати Україну сьогодні як расистську і нацистську країну, хоча це не так!"

Якщо творять провокації, значить це комусь вигідно. І скористатися ними встигли як зовнішні, так і внутрішні вороги країни. Федерація Футболу України чи не завзятіше за ліваків з ФАРЕ "репресувала" вболівальників на трибунах за використання банерів з Героями національно-визвольних змагань та червоно-чорними прапорами, тож скандалом, роздмуханим у Львові, скористалася сповна. Важко сьогодні сказати чого більше було в діях ФФУ – непрофесіоналізму, чи бажання насолити націоналістам.



Асоціація впродовж трьох тижнів вела переписку з ФІФА, перш ніж було оприлюднено санкції проти України, тож при бажанні й публічності могла запобігти покаранню. Проте, конкретні приклади звинувачень українських футбольних уболівальників у расистських на неонацистських проявах пани голова ФФУ Коньков та перший віце-президент Стороженко не надали й нині. Ба, вони навіть зараз не поспішають подавати апеляції на рішення ФІФА, бо не мають його на руках. При цьому Стороженко з Коньковим продовжують вести інформаційну війну з віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом, не бажаючи використати його впливу на рівні Йозефа Блаттера та перекладаючи на екс-очільника ФФУ відповідальність за покарання національної збірної України.

Поки ФІФА вирішувало, чи сприймати всерйоз наклепницьку кляузу ФАРЕ про Україну, Сергій Стороженко у чисельних інтерв'ю лише посилював підозри про неонацизм на українських стадіонах. Він свідомо поєднував свова неонацизм, фашизм, расизм із згадуванням прізвищ Героїв українських визвольних змагань та символікою, що її ознаменувала, поширюючи дезінформацію та паплюжачи національні символи.

Така позиція зрештою дала миттєві наслідки, – серед заборонених до використання на стадіонах значна кількість ЗМІ почала називати банери з зображеннями Бандери, Шухевича, Коновальця, червоно-чорні прапори та елемент герба короля Данила – зображення галицького лева, хоча це і не відповідає дійсності.

Попри те, що вже опублічено хай і абсурдні за своєю суттю, але справжні причини суворого рішення ФІФА, хробак недовіри та побоювань за можливі наслідки використанння патріотичної символіки на трибунах українських стадіонів запущений. На багатьох стадіонах країни стюарди на власний розсуд вилучають те, що ніякого відношення до пропаганди нацизму не має. Функціонери ФФУ, які є невігласами в історії та знаними українофобами, навіть ціною покарання національної збірної, що була спричинена бездіяльністю та замовчуванням проблеми, поглиблюють розкол у середині українського суспільства та завдають непоправної шкоди реноме України на міжнародній арені.

Не виключено, що саме такий кінцевий результат і був у сценарії, який на стадіоні "Арена-Львів" могли застосувати десяток невідомих провокаторів, викидаючи нацистські привітання "Зіг Хайль", що стало реальною причиною покарання української футбольної асоціації. Зрештою, така група показово "зігуючих" на камеру молодиків при повній бездіяльності міліції з'явилася не тільки у Львові. Днями у мережі з'явилося подібне відео зі стадіону Маріуполя, що дає підстави стверджувати про існування такого собі пересувного навколофутбольного шапіто неонацистів-провокаторів.

Насамкінець хочу сказати про приємне. Ніщо так не єднає націю, як провокації, що їх чинять зовнішні та внутрішні вороги України. Будь-які натяки на заборону національно-патріотичної символіки спричиняють її тотальне поширення та використання. Групи уболівальників уже зібрали тисячі підписів під петицією до ФІФА легалізувати, якщо вони були заборонені, портрети Героїв та червоно-чорні прапори. Саме під їх знаком на трибунах пройшов останній тур чемпіонату країни з футболу і саме їх сьогодні найчастіше постять у соцмережах небайдужі до української історії уболівальники і прості громадяни.



Завдання політиків – підтримати громаду і, маючи мандат довіри від виборців, ми будемо звертатися до штаб-квартири ФІФА переглянути вирок нашій збірній, стадіону "Арена-Львів" та, що найголовніше, – не формувати висновків на підставі доповідей невігласів, провокаторів і спецагентів, якими кишить українське відділення організації ФАРЕ.



Отож, у зв'язку з усіма вищевикладеними фактами ВО "Свобода" вимагає:

Від СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ негайного, публічного та якнайповнішого розслідування фактів дискредитації та завдання шкоди національному іміджу України з боку міжнародної організації ФАРЕ. Детального вивчення правових підстав та законності діяльності цієї організації та окремих її членів в Україні, усіх джерел фінансування осіб, що причетні до наклепницького рапорту у ФІФА, на підставі якого було на 5 років дискваліфіковано "Арену-Львів" та позбавлено можливості національну збірну України з футболу зіграти при повних трибунах матч з Польщею. У разі підтвердження їхньої причетності до іноземних спецслужб та незаконного фінансування вжити усіх заходів по депортації порушників з країни та оголошення їх "Персонами нон грата".

Від ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ - виявлення та притягнення до відповідальності організаторів провокацій на трибунах футбольних стадіонів країни, покарання за бездіяльність функціонерів ФФУ, що призвела до фінансових втрат України через дискваліфікацію стадіону "Арена-Львів" та завдала шкоди міжнародному іміджу країни.

Від ФЕДЕРАЦІЇ ФУТБОЛУ УКРАЇНИ публічного вибачення за образу національної честі та гідності українців та дискредитацію героїв національних визвольних змагань Степана Бандери, Романа Шухевича, Євгена Коновальця, а також дискредитацію символа боротьби за українську незалежність червоно-чорного прапора і герба короля Данила Галицького. Офіційного визнання легітимності банерів із такими зображеннями на всіх спортивних аренах України, заборони вилучення таких зображень у вболівальників стюардами та іншими особами, що відповідають за безпеку та порядок на трибунах. Вжити заходів з метою недопущення в майбутньому двозначного трактування національно-патріотичної символіки міжнародними спостерігачами під час офіційних змагань під егідою ФІФА та УЄФА. Відставки керівництва ФФУ у повному складі.

Від ФІФА - скасувати заборону на відвідання уболівальниками відбіркового матчу до Чемпіонату Світу 2014 року між національними збірними України та Польщі і дозволити проведення офіційних поєдинків на стадіоні "Арена-Львів". За неналежний контроль за використанням фаєрів уболівальниками на трибунах під час матчу України – Сан Марино та допущені провокації під час цього поєдинку, можливо, оштрафувати національну асоціацію (ФФУ) а також дискваліфікацію стадіону у Львові перевести у розряд умовних на 3-5 поєдинків. Вивчити доцільність використання інформації ФАРЕ, на підставі якої здійснюється моніторинг стадіонів у Європі на предмет неонацизму, расизму та інших ксенофобських проявів. Змінити повністю склад громадської організації ФАРЕ в Україні, залучивши до роботи в ній фахових, неупереджених та авторитетних спеціалістів, які щонайменше 5 років активно працюють у галузі захисту прав людини та глибоко розуміються на історичних аспектах боротьби України за державну незалежність.



Ігор Мірошниченко
Народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації. Член Політради ВО "Свобода", журналіст, аналітик.


Джерело: http://blogs.pravda.com.ua
Прикріплення: 3961820.jpg (46.0 Kb) · 4257980.jpg (32.1 Kb) · 1901135.jpg (7.3 Kb) · 0015147.jpg (67.1 Kb) · 0109950.jpg (8.1 Kb) · 1734222.jpg (20.3 Kb) · 8936755.jpeg (32.0 Kb) · 8921969.jpg (45.7 Kb) · 3370432.jpg (116.2 Kb)
 
GADДата: Четвер, 03.10.2013, 12:49 | Повідомлення # 52
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Григорій Суркіс та Анатолій Коньков домовилися про спільні дії



У вівторок, 1 жовтня, відбулася телефонна розмова між президентом ФФУ Анатолієм Коньковим, який знаходиться в Цюріху, і почесним президентом ФФУ, віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом.

У результаті було прийнято рішення про спільні дії для виходи з кризової ситуації, яка склалася в результаті застосування до Федерації футболу України санкцій з боку ФІФА.
Після розмови Григорій Суркіс вилетів у штаб-квартиру ФІФА.

Нагадаємо, 27 вересня дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за прояв расизму і нацизму вболівальників наступним матчем без глядачів. Крім того, стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди протягом п'яти років.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати ФІФА і скасувати дискваліфікацію харківського стадіону на матч Україна - Польща в Харкові.
Проте пізніше Григорій Суркіс розповів про те, що у ФФУ від його допомоги відмовилися.


Історики направлять ФІФА свій звіт щодо УПА й ОУН



Історики Львівського національного університету імені Франка готують звернення до футбольних організацій із проханням не порівнювати Організацію українських націоналістів і дивізію Ваффен-СС "Галичина" із неонацистськими організаціями, повідомляє ZIK.
Нагадаємо, 27 вересня Міжнародна федерація футболу (ФІФА) застосувала санкції щодо українських вболівальників після матчу Україна – Сан-Марино. До переліку образливих та расистських символів у буклеті організації "Футбол проти расизму в Європі" (FARE) увійшли червоно-чорний прапор ОУН, портрети Степана Бандери та Романа Шухевича і герб Дивізії Ваффен-СС "Галичина".

Доцент історичного факультету ЛНУ ім. І. Франка Руслан Сіромський розповів, що включення вищеперерахованих символів є безпрецедентним, оскільки вони не були засуджені на Нюрнберзькому процесі. Вчора, 1 жовтня саме минуло 67 років з дня завершення трибуналу в Нюрнберзі.
"Питання про ОУН, Бандеру та Шухевича взагалі не виносилось. Щодо Дивізії "Галичина", то весь науковий цивілізований світ знає, що це не був злочинний підрозділ", – зазначив історик.

В окремих пунктах присуду Нюрнберзького трибуналу було зазначено: "Розглядається питання про СС. Трибунал включає сюди всіх осіб, офіційно прийнятих у лави СС. У тому числі загальне СС, війська СС, з'єднання СС "Мертва голова" і представників будь-якого роду поліцейських служб, які були членами СС. Трибунал не включає сюди кавалерійські з'єднання СС". Отже, дивізії Вафенн СС, до яких належала Дивізія "Галичина", не були засудженими на Нюрнберзькому процесі. Подібних дивізій було дуже багато – бельгійська, голландська, французька, латвійська, естонська та ін. І вони теж не засуджені.

Рішення Нюрнберзького процесу 1946 р. стало опорою для наступних судових процесів над українськими дивізійниками. Суди відбувались у багатьох державах, зокрема у Великій Британії та Канаді, де були звинувачення у військових злочинах. Але всі документи спростовують ці обвинувачення.
Історик додав, що у Європі питання неонацизму є доволі дражливим. Тому не виключено, що скандал навколо українських фанатів під час матчу Україна – Сан-Марино у Львові 6 вересня – це не випадковість. Адже, у листопаді під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі розглядатиметься питання підписання Угоди про асоціації між Україною та ЄС. Відтак, противники цієї Угоди про асоціацію намагаються всіма можливими методами перешкодити Україні на шляху до Європи. Не виключено, що історія з українськими вболівальниками – це один із цих методів.

"Навколо питань про ОУН, УПА та Дивізії "Галичина" є дуже багато спекуляцій від політиків. Тому, ми, історики Франкового університету, зараз готуємо свою історичну оцінку цих сторінок нашого минулого. Звернення буде направлено у ФІФА, ФФУ та в український Уряд. Це буде в контексті тих санкцій, які були застосовані до українських вболівальників. Ми повинні сказати своє слово – це буде громадянська позиція істориків", – наголосив Руслан Сіромський.


"Свободівці" поїдуть в Швейцарію, аби пояснити FIFA несправедливість санкцій проти України



Народні депутати від партії ВО "Свобода" Андрій Іллєнко та Ігор Мірошніченко сьогодні відїжджають до Швейцарії, аби пояснити футбольним чиновникам несправедливість санкцій проти України через поведінку вболювальників.

"У четвер я і мій колега Ігор Мірошніченко летимо у Швейцарію до штаб-квартири FIFA і будемо намагатися пояснити футбольним чиновникам несправедливість санкцій проти України. Бере о з собою червоно-чорний прапор, портрети героїв національно-визвольних змагань та англомовну літературу про український визвольний рух", — написав нардеп на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Коньков і Суркіс подали апеляцію на рішення ФІФА



Президент ФФУ Анатолій Коньков і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс подали апеляцію на санкції ФІФА за підсумками матчу збірної України проти Сан-Марино, сообщеют vesti.ua.
Зазначимо, що Анатолій Коньков та Григорій Суркіс подали апеляцію 2-го жовтня.
Мета президента ФФУ та віце президента УЄФА - доьитися скасування рішення про проведення матчу кваліфікації ЧС-2014 Україна - Польща без глядачів або зняти дискваліфікацію з "Арени Львів".

ФФУ попросила, щоб вердикт був винесений з урахуванням того, що матч збірної пройде 11 жовтня, повідомив перший віце-президент Федерації Анатолій Попов.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 8440528.jpg (53.5 Kb) · 9178696.jpg (112.6 Kb) · 7581824.jpg (34.6 Kb) · 8426325.jpg (58.9 Kb)
 
GADДата: Четвер, 03.10.2013, 18:34 | Повідомлення # 53
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Глядачів таки пустять на матч Україна - Польща - ЗМІ

Матч відбіркового турніру Чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі 11 жовтня в Харкові пройде з глядачами, повідомляє Інтерфакс.

За словами віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, всі подробиці рішення ФІФА будуть повідомлені на брифінгу у Федерації Футболу України, який відбудеться у четвер о 15:30.
Нагадаємо, що 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за прояв расизму і нацизму вболівальників наступним матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року.

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати ФІФА і скасувати дискваліфікацію харківського стадіону на матч Україна - Польща в Харкові.
У вівторок, 1 жовтня, відбулася телефонна розмова між президентом ФФУ Анатолієм Коньковим, який знаходиться в Цюріху, і почесним президентом ФФУ, віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом, після чого вони разом подали апеляцію на рішення ФІФА.


Україну і Польщу в Харкові розсудить шведський телеагент



Став відомий головний арбітр, який обслуговуватиме матч збірної України проти Польщі у відборі до ЧС-2014.

Працювати в Харкові буде 39-річний швед Йонас Ерікссон, один з найдосвідченіших європейських суддів, який обслуговує міжнародні поєдинки з 2002 року.

Асистенти арбітра - Матіас Класеніус і Даніель Вернмарк. Резервний арбітр - Стефан Йоханнессон (всі - Швеція).

З українцями телеагент з міста Сигтуна зустрічався тричі: навесні 2011 року він працював на матчі 1/4 фіналу Ліги Європи "Брага" - "Динамо" (0:0), а також два рази судив "Шахтар": у 2005 у Кубку УЄФА з "Дебреценом" (2:0) і в грудні минулого року - в групі Ліги чемпіонів з "Ювентусом" (0:1).

Відзначимо, що в активі Ерікссона - один матч збірної Польщі зі Словаччиною (0:1) в 2009 році.


ФІФА пояснила, чому призупинила санкції щодо України



ФІФА отримала апеляцію Федерації футболу України на рішення Дисциплінарного комітету ФІФА від 27 вересня і призупинила санкції щодо України, повідомляє ЛігаБізнесІнформ із посиланням на прес-службу організації.

ФІФА покарала збірну України за поведінку вболівальників під час матчу відбору чемпіонату світу проти Сан-Марино (9:0) у Львові. Було прийнято рішення про те, що збірна України проведе матч кваліфікації ЧС-2014 без глядачів, а також заборонено проведення матчів збірної на стадіоні "Львів Арена" до 2018 року.

"Враховуючи, що команда України свій наступний домашній матч попереднього кваліфікаційного відбору на чемпіонат світу-2014 проведе 11 жовтня, Апеляційний комітет ФІФА не встигне вчасно прийняти рішення з даного питання. Таким чином, санкції, введені Дисциплінарним комітетом ФІФА, призупиняються. Рішення по апеляції буде прийнято пізніше", - сказано в заяві ФІФА.

Таким чином, матч Україна - Польща в Харкові 11 жовтня пройде з глядачами, дискваліфікацію "Львів Арени" призупинено.


"Це диво, що ФІФА прийняла таке рішення" - Суркіс підтвердив, що матч у Харкові пройде з уболівальниками



ФІФА призупинила санкції проти України на час розгляду апеляції, яку подала Федерація футболу. Відповідно, матч у Харкові між збірними України та Польщі відбудеться з глядачами. Про це на прес-конференції повідомив Президент ФФУ Анатолій Коньков.
Вчора апеляцію до штаб-квартири ФІФА Анатолій Коньков привіз разом із віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом. За словами останнього, це диво, що ФІФА призупинила санкції.

"На останньому конгресі асоціації, що відбувся на острові Маврикій, було проголошено про нульову терпимість до будь-яких проявів расизму, нацизму та фашизму на стадіонах. Це диво, що асоціація прийняла таке рішення", - розповів він.
Також, на прес-конференції повідомили, що на матчі у Харкові будуть вжиті безпрецедентні заходи безпеки. Тому вболівальників просять коректно поводити себе на стадіоні, не приносити провокативні прапори, банери, щоб не підставляти нашу збірну.


"Навіщо потрібен був цей цирк?" - президент польського футбольного союзу розкритикував призупинення санкцій проти України



Президент польського футбольного союзу Збігнєв Бонек прокоментував призупинення рішення про те, що матч кваліфікації ЧС- 2014 Україна - Польща пройде без глядачів.
"ФІФА змінила рішення і дозволила вболівальникам бути присутніми на матчі в Харкові. Навіщо потрібен був цей цирк?" - написав Бонек у своєму Twitter.
Нагадаємо, що 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА покарав збірну України за прояв расизму і нацизму вболівальників наступним матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбіркового раунду до Чемпіонату світу 2018 року.
Віце -президент УЄФА Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати ФІФА і скасувати дискваліфікацію харківського стадіону на матч Україна - Польща в Харкові.
У вівторок, 1 жовтня, відбулася телефонна розмова між президентом ФФУ Анатолієм Коньковим і почесним президентом ФФУ, віце -президентом УЄФА Григорієм Суркісом, після чого вони разом подали апеляцію на рішення ФІФА.


Апеляція була на матч у Харкові, а не у Львові, - Суркіс

ФІФА призупинила санкції, бо не встигає повністю розглянути апеляцію до початку матчу між збірними України та Польщі.
Про це на прес-конференції у Домі футболу повідомив віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

Федерація футболу передала до міжнародної асоціації тільки фрагмент мотиваційної частини апеляції. Решту обіцяють передати протягом 7 днів.
"Ми подали апеляцію частково - тільки на той факт, що ми повинні зіграти при порожніх трибунах у Харкові. Ми оскаржували тільки те, що у нас занадто мало часу для підготовки апеляції по суті справи. Тепер у нас є 7 днів. А сама апеляція на вердикт ще не готова навіть не на стадії зародка," - розповів він.
Також призупинена дискваліфікація стадіону "Арена-Львів" та штраф у 45 тисяч франків.

"Збірна України вистраждала своєю грою і дала надію, що до Бразилії ми можемо поїхати не як туристи, а як учасники. Але якщо ми не виправдаємо сподівання і знову порушимо встановлені правила, нас покарають так - мало не здасться. Блаттер сказав, що футбол повинен об'єднувати людей, а не роз'єднувати. У нас же після подій у Львові країна розділена на дві частини і це посилюється. Закликаю, щоб ви застерегли вболівальників: ніяких фаєрів, ніяких політичних банерів," - додав він.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 4071840.jpg (56.4 Kb) · 7304855.jpg (42.6 Kb) · 6796780.jpg (45.3 Kb) · 3879307.jpg (40.4 Kb)
 
GADДата: Четвер, 03.10.2013, 18:44 | Повідомлення # 54
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Гімн України перед боєм Кличко-Повєткін виконає Джамала



Співачка Джамала виконає гімн України перед боєм Володимир Кличко - Олександр Повєткін.
Про це повідомляє прес-секретар співачки.

"Для мене велика честь виконувати гімн України на такій важливій спортивній події. Мені сказали, що цей бій будуть спостерігати глядачі у 150 країнах світу", - прокоментувала Джамала.

"Я пишаюся тим, що мені довірили представляти нашу країну перед такою величезною аудиторією. І, звичайно ж, я всім серцем буду вболівати за Володимира Кличка", - сказала вона.


Пересадочну станцію лондонського метро назвали ім'ям Андрія Шевченка



Футбольна асоціація Англії та Лондонське метро, яким у нинішньому році виповниться 150 років з дня заснування, цікавим чином вирішили відзначити спільний ювілей. Британські організації вирішили тимчасово перейменувати підземну транспортну систему столиці Англії і назвати станції на честь футбольних зірок минулого і сьогодення.

Лінії Лондонського метро будуть називатися: "Флангові захисники", "Центральні захисники", "Зірки чемпіонатів світу", "Рефері/Адміністратори", "Герої Кубка Англії", "Менеджери", "Воротарі", "Півзахисники", "Жінки-футболісти","Зірки довоєнного часу", "Перші капітани збірних", "Зірки-іноземці".

Тепер, наприклад, пасажир може зайти в метро на станції "Стівен Джеррард" і, зробивши кілька пересадок, дістатися до станції "Алекс Фергюсон".

Цікаво, що одна зі станцій буде носити ім'я володаря Золотого м'яча-2004, українця Андрія Шевченка.

Станція пересадочна - з неї можна перейти на станцію Філа Паркса.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 0293872.jpg (46.5 Kb) · 0141246.jpg (36.9 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 04.10.2013, 22:09 | Повідомлення # 55
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Політика чи спорт. Українець Кличко проти росіянина Повєткіна



Хто сильніший українець Кличко чи росіянин Повєткін? Ажіотаж цього бою в пресі всього світу вже дійшов до критичної межі, а в російських СМІ перейшов межу істерії.
Путіноїди завжди були шовіністами, а ще відхід України в бік Європи додає подвоює неприязнь росіян всього українського. І ось в суботу в Москві відбудеться довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO українцем Володимиром Кличком та регулярним чемпіоном світу за версією WBA Олександром Повєткіним.
Не даремно ми назвали цей бій довгоочікуваним: про його організацію боксери почали домовлятися ще п’ять років тому.
Окрім суто спортивного аспекту, бій має і неабиякий політичний резонанс: чимало вболівальників розглядають його у контексті нинішнього непростого етапу міждержавних відносин між Україною та Росією.

Букмекери надають перевагу Кличкові, однак списувати Повєткіна з рахунку теж не варто, попереджають експерти.
У надважкій вазі професійного боксу протягом останніх років сформувалася негласна ієрархія: домінують тут брати Клички, а за ними назирці слідує кілька топових боксерів, яким не до снаги самим здолати вершину, зайняту Віталієм та Володимиром.
Навіть чемпіонський пояс, котрим володіє Повєткін, йому вдалося отримати тільки після того, як WBA визнала Володимира Кличка суперчемпіоном і провела бій за вакантний титул "просто" чемпіона між росіянином та узбеком Русланом Чадаєвим.

Однак, поза всяким сумнівом, Олександр Повєткін сьогодні входить до числа найкращих суперважковаговиків світу, і про це свідчить бодай статистика його поєдинків.
З 2005 року олімпійський чемпіон Афін провів 26 боїв на професійному рингу. Усі їх Повєткін виграв, причому 18 – нокаутом.
Останній свій поєдинок росіянин провів у травні цього року проти маловідомого поляка Анджея Вавжика – і виграв його технічним нокаутом уже в третьому раунді.
Втім, послужний список Кличка, який перейшов у професіонали невдовзі після перемоги на Олімпіаді в Атланті у 1996 році, теж вражає: 63 поєдинки, 60 перемог, з яких 52 нокаутом, і всього три поразки.
Рано чи пізно Кличко та Повєткін повинні були зустрітися, і цей час настав.

П’ять років чекання

Вперше про організацію бою між Повєткіним та Кличком ЗМІ повідомили ще кілька років тому. Більше того, на слуху були дві конкретні дати, коли цей поєдинок мав відбутися.
Однак у 2008 році на заваді стала травма, що її у процесі підготовки зазнав російський боксер. Пізніше у пресі звучали інші можливі дати бою, проте щоразу довести його підготовку до кінця не вдавалося.
Зрештою, цього року досягти домовленості таки вдалося, причому на промоутерських торгах права на організацію бою були продані російському бізнесменові Андрієві Рябінському за надвисоку суму у 23,2 мільйона доларів.

"Брати Клички, які звикли перемагати на промоутерських торгах, програли цей аукціон з пропозицією у 7 млн доларів. Тобто фактично було заплачено утричі більше необхідної для перемоги суми", – каже ВВС Україна редактор відділу боксу порталу isport.ua, редактор журналу "Ринг" Олександр Медведєв.
За найоптимістичнішими підрахунками експерта, прибутки від бою дозволять перекрити заледве половину витрат його організаторів, а російські ЗМІ несміливо припускають, що тамтешній владі важливо показати на весь світ здатність Росії приймати спортивні змагання найвищого ґатунку.

До речі, за повідомленням німецького Bild, почесним гостем боксерського вечора стане президент Росії Володимир Путін.


На професійному рингу Олександр Повєткін ще не програвав
Підготовка боксерів до бою тривала без жодних провокаційних закидів один до одного як з боку самих спортсменів, так і представників їхніх команд.
А після традиційного відкритого тренування, що його спортсмени провели у середу в одному з фітнес-клубів російської столиці, вони обмінялися стриманими люб’язностями.

"Зараз можна говорити все що завгодно: що я, мовляв, вийду і його закопаю. Але все буде зрозуміло лише 5 жовтня. Зайві слова ні до чого, чекати залишилося недовго, самі все побачите", – заявив журналістам Олександр Повєткін.
"Я з великою повагою ставлюся до Олександра, але і переоцінювати його я не буду. На сто відсотків передбачити, як закінчиться бій, неможливо. Він буде складним як для мого опонента, так і для мене. У кожного з нас є свої шанси, і кожен з нас намагатиметься їх використати", – сказав після відкритого тренування Володимир Кличко.

Фаворит - українець

Прогнозуючи результат цього поєдинку, більшість експертів у галузі боксу схильні вважати фаворитом саме українського боксера.
Головний чинник, котрий у суботу гратиме на його боці – це неспівмірно більший досвід боїв проти серйозних суперників, кажуть вони.
Крім того, експерти вказують на перевагу Кличка у зрості, вазі, розмахові рук, процентові нокаутів у попередніх боях.

"Дуже складно за всього бажання знайти якості, завдяки яким Олександр Повєткін зможе претендувати на перемогу. На мою думку, у нього нема нічого такого, з чим би ще не стикався Володимир Кличко", – каже ВВС Україна Олександр Медведєв.
"Повєткін може перемогти Кличка, лише якщо вийде у ринг з бейсбольною биткою. Надто велика різниця у майстерності", – цитує журнал "Кореспондент" президента Ліги професійного боксу України Михайла Зав’ялова.

Втім, про те, що Повєткін складе зброю ще до поєдинку, звичайно, не йдеться.
Попри те, що на матчі очікується потужний десант українських вболівальників, на боці росіянина будуть вщерть заповнені трибуни московського спорткомплексу "Олімпійський".
Крім того, прихильники Повєткіна сподіваються на перемогу їхнього улюбленця завдяки одному вдалому, разючому ударові, який може перекреслити всю "теоретичну" перевагу українського боксера.
Злі язики нагадують про те, що Володимир Кличко у боксерському світі свого часу мав два прізвиська – "Сталевий кулак" та… "Кришталеве підборіддя" - нібито за його піддатливість сильним ударам суперників.
"На певному етапі своєї кар’єри Кличкові довелося вчитися тримати удар, і йому вдалося вирішити цю проблему… Але я вірю, що якщо Повєткіну вдасться як слід влучити в Кличка, то Саші цілком може вистачити цього для дострокової перемоги", – сказав виданню gazeta.ru тренер Повєткіна Олександр Зімін.
Зрештою, згадують прихильники росіянина, у нього в активі є одна перемога над титулованим боксером, який також переважав його габаритами – Хасімом Рахманом.

У будь-якому разі прогнози, що їх дають на суботній матч букмекерські контори, промовисті. William Hill, BWin, Betfair, Bet365, "Парі матч", "Марафон" та інші великі гравці цього ринку вважають перемогу Кличка як мінімум утричі вірогіднішою за успіх Повєткіна.

Для частини вболівальників зустріч українського та російського боксерів стала органічним продовженням недавніх проблем у міждержавних відносинах Києва та Москви.
На боксерських форумах градус напруженості зашкалює. А в таких обставинах провести паралель між грядущим поєдинком українського та російського боксерів і геополітичним вибором України – дуже просто.
Тим більше, що прізвисько Повєткіна – "Російський витязь", а брат Володимира Кличка Віталій – один з найбільш проєвропейських політиків України.

Суперечки про джеби і нокдауни плавно або й не дуже переходять на дискусії про історію і політику.
З форумів такі настрої потрапляють на шпальти ЗМІ – і ось уже й там починаються спекуляції на тему можливої заангажованості рефері у московському поєдинку чи натяки на те, що бій відбудеться всього за дві доби до дня народження Володимира Путіна.
Думка Володимира Кличка з цього приводу, озвучена в інтерв’ю "Московському комсомольцеві", проста: йдеться виключно про спортивне протистояння.

"Я не бачу тут жодної політики… , – каже український чемпіон. - На ринг вийдуть два олімпійські чемпіони, два боксери найвищого класу. Жодного упору на національності робити не потрібно. Це як кіно – якщо глядачеві подобається фільм, для нього не матиме вирішального значення країна, у якій цю картину знімали".


Джерело: http://www.konotop5.net/
Прикріплення: 0780435.jpg (11.2 Kb)
 
GADДата: Субота, 05.10.2013, 16:58 | Повідомлення # 56
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
5 головних питань перед боєм Кличко-Повєткін



Cьогодні ввечері у московському СК "Олімпійський" відбудеться давно очікуваний бій між українським суперчемпіоном Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Результат цього поєдинку залежить від багатьох факторів. Виокремлюємо п'ять з них.

1. Чи зможе Повєткін заподіяти шкоди Кличку в стартових раундах?

Фактично в Повєткіна один шанс – в стартових раундах прорватися на ближню дистанцію і хоча б декілька разів сильно влучити в голову Кличка. Чим довше буде тягнутися поєдинок, тим його шанси зменшуватимуться. Кличко раунд за раундом буде методично розбивати свого російського суперника, як і багатьох попередніх.

2. Чи не "перегорить" Повєткін до бою?

Якщо для українця це, за великим рахунком, рядовий поєдинок, то для росіянина – бій життя. На нього тиснутимуть велич суперника, рідні вболівальники, керівники держави, які прийдуть його підтримати. Невідомо - як відповідальність позначиться на його психологічному стані господаря рингу.

3. Чи зможе Повєткін підготувати сюрприз для Кличка?

Тренер російського боксера Олександр Зімін говорить, що його підопічний у підготовці до бою збагатив свій тактико-технічний арсенал. Цікаво буде побачити чи команда "Витязя" приготувала якісь сюрпризи для українського чемпіона. Чи зможе Повєткін поставити перед Кличком складні завдання. Якщо росіянин діятиме як і в попередніх своїх поєдинках, шансів у нього практично не буде.

4. Чи дозволить Повєткін працювати Кличку джебом?

Чи не найважливіше питання. Якщо господар рингу дозволить суперчемпіону працювати джебом зі стартових раундів, шанси його будуть рівно нульові. Найголовніший шлях до успіху Кличка – його джеб.

5. Чи буде ризикувати Повєткін і чи готовий він іти до кінця?

Очевидно, що перебоксувати Кличка Повєткіну не вдасться. Йому потрібно влаштувати війну на рингу, іти в розміни, прориватися на середню та ближню дистанцію і там шукати свій шанс. Одноразові удари "Витязя" не настільки сильні, щоб завдати шкоди українцеві. Треба розривати дистанцію і проводити побільше своїх серій та комбінацій. А найважливіше – проявити свій характер, про який всі говорять.


"Просто не розумію, як вболівати за Повєткіна" - Уткін



Відомий російський спортивний журналіст і коментатор Василь Уткін назвав братів Кличків "золотими хлопцями".
"Я до Кличка ставлюся з величезною симпатією як до особистості. Причому до обох. У мене була можливість пізнати їх з людського боку. Вони золоті хлопці. Але я ніколи не вболівав за Кличків з того часу, як вони чемпіони. Я повний дилетант у боксі, і моя точка зору на бокс абсолютно дитяча, але я засинаю на цих боях. Це жахливо нудно.

Але ось я дивлюся на Повєткіна, і я за ним не бачу взагалі ніякої певної сутності. Він у мене не викликає взагалі ніяких почуттів та емоцій. Він росіянин, так. Росіян 150 мільйонів. Це нічого не значить у такій справі, як бокс.

Бокс - це історія про особистості . Я не бачу особистості Повєткіна. Це не означає, що її немає, звичайно; але її немає там, куди я можу дотягнутися поглядом. Не хочу нікого образити, але я просто не розумію, як вболівати за Повєткіна. Чому у ньому співпереживати... Я просто його не ідентифікую!

І в результаті я взагалі ні за кого не вболіваю в цьому бою. Немає у мене симпатій. Хоча , звичайно, я подивлюся. Постараюся..."


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 5218504.jpg (61.1 Kb) · 7413169.jpg (52.2 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 07.10.2013, 09:05 | Повідомлення # 57
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Джамала о бое Кличко-Поветкин: Кобзон пел под фонограмму, а мне дали старый микрофон

Джамала пожаловалась на ужасную организацию своего выступления перед боем Кличко и Поветкина.



Украинская певица Джамала пожаловалась на отвратительную организацию ее выступления перед боем Кличко-Поветкин.
Об этом она заявила в интервью Радио Свобода.

"Мне постоянно хотелось плакать. Я на саундчек пришла, и у меня комок в горле стоял. Это было такое состояние, которое сложно передать словами. Ты понимаешь, что это происходит с одним из лучших мужчин Украины, нашим спортсменом, нашей гордостью, и просто быть в команде, быть на ринге – это такой стресс, от которого дух захватывает", - призналась Джамала.

В то же время она сообщила, что чуть не расплакалась во время исполнения Гимна.

"Я пела и одновременно боролась с ощущением, что вот-вот заплачу. Я пыталась всю энергию поместить в каждое слово", - рассказала певица.
Также Джамала сообщила, что Гимн России, который доверили исполнить Иосифу Кобзону, тот "спел" под фонограмму.
"Конечно, легче выйти и спеть под фонограмму, как это сделал Кобзон. При том, что его фонограмма была 20-летней давности с его молодым еще голосом. Мне кажется, что намного справедливее петь вживую", - отметила она.

При этом Джамала пожаловалась на организацию выхода на сцену.
"Очень плохо был организован мой выход на сцену. Мне не объяснили, ни где камеры, ни где мне стоять. Это нонсенс для мероприятия такого уровня. Мало того, мне еще и микрофон трижды меняли перед выходом. Тот, который мне в результате дали, это вообще, не побоюсь этого слова, какая-то совдепия. Также мне отменили ушные мониторы, потому что сказали, что будет Путин.

Когда я пела, я даже особо ни на кого не смотрела и не видела, кто из известных персон был в зале, а вот перед исполнением Гимна ко мне подошел Виталий Кличко и очень сильно пожал руку", - рассказала певица.




Также Джамала прокомментировала инцидент с освистыванием победителя – Владимира Кличко – во время его обращения к болельщикам.
"Это зависть. Россияне думали, что Поветкин очень хороший боксер, и надеялись на его победу, потому публика так неискренне приветствовала Кличко и реагировала на его слова после боя. Однако это продолжалось несколько минут . Потом все снова говорили о Кличко, как о чемпионе. После того, как я спела Гимн, так вышло, что меня случайно посадили в лагерь Поветкина. Там все кричали "Поветкин", и только я одна болела за Кличко. Однако неприязни я не чувствовала. Более того, где-то после пятого раунда некоторые болельщики Поветкина говорили: "Саня, сдавайся. Просто ложись".


Джерело: http://glavred.info/
Прикріплення: 2111228.jpg (15.7 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 07.10.2013, 23:27 | Повідомлення # 58
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Бідна голова. Повєткін отримав у чотири рази більше ударів, ніж Кличко



У суботу, 5 жовтня, у Москві український чемпіон Володимир Кличко переміг росіянина Олександра Повєткіна.

Володимир Кличко у 12-раундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів переміг Олександра Повєткіна за очками і відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.
Американський телеканал HBO розшифрував статистику ударів. Володимир Кличко завдав Олександру Повєткіну удвічі більше точних ударів, причому всі вони припали на голову російського боксера.

На 139 ударів українця суперник відповів 59 точними влученнями. З них в голову довелося всього 31 удар - тобто у чотири рази менше, ніж отримав сам Повєткін.
Зазначимо, що найяскравішим відрізком бою став 7-й раунд, коли Повєткін спочатку опинився на настилі, а потім Кличко ледь не закінчив бій достроково.


Російський уболівальник помер після бою Кличко - Повєткін

Кільком глядачам після перемоги Володимира Кличка над Олександром Повєткіним, який відбувся у неділю у спорткомплексі "Олімпійський", стало погано, один з них помер, повідомляє "Інтерфакс".
За даними джерела, в цілому за медичною допомогою під час поєдинку звернулося п'ять осіб, троє були госпіталізовані, один з яких помер у кареті "Швидкої допомоги". Лікарі поставили діагноз "Тромбоемболія".


"Реваншу з Повєткіним не буде" - менеджер Кличка

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко не збирається проводити повторний поєдинок з росіянином Олександром Повєткіним. Про це заявив менеджер українця Бернд Бенте, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на sport.de.

"Реваншу не буде. Якщо Володимир впевнено переміг в кожному раунді, подальші розмови марні", - заявив Бенте, якого цитує sport.de.
Сам Кличко -молодший після бою сказав, що "якщо буде суспільне бажання, бажання з боку організаторів, а найголовніше - бажання Саші, то тоді ми зможемо про щось говорити".
Організатор бою в Кличко - Повєткін мільярдер Андрій Рябінський повідомив, що можливість організації матчу-реваншу ще не обговорювалася.

"Ми з Сашею не обговорювали можливість реваншу. Ще рано про це говорити - бій тільки завершився. Ми ще встигнемо поговорити з ним на цю тему", - сказав він.


Повєткін пообіцяв добитися реваншу з Кличком протягом року

Російський боксер -важковаговик Олександр Повєткін заявив , що доб'ється права на проведення бою -реваншу з чемпіоном світу , українцем Володимиром Кличком, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.
"Нормально себе почуваю, анітрохи не зломлений - буду йти вперед, далі. Я хочу перемогти і протягом року стану обов'язковим претендентом - дійду ще до одного бою з Володимиром і зроблю все, щоб виграти його. Хочу подякувати всім, хто за мене вболівав і підтримував. Я всіх поважаю і надалі зроблю все для того, щоб виправдати їхні надії" - сказав Повєткін.
Раніше менеджер братів Кличків Бернд Бенте заявив, що Володимир не збирається проводити повторний поєдинок з Повєткіним.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 9711867.jpg (43.8 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 08.10.2013, 22:38 | Повідомлення # 59
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Це крах! - у Росії олімпійський факел згас уже чотири рази



У Москві триває естафета олімпійського вогню Сочі-2014, який був запалений в Олімпії 29 вересня.
З дня старту урочистого заходу факел згас вже чотири рази.

Перший випадок стався ще у неділю на території Кремля - тоді полум'я спалахнуло знову завдяки запальничці в руках співробітника Федеральної служби охорони.
Вдруге факел потух на Раушскій набережній, причому москвичка Анастасія Наумова, яка зняла цей момент, забезпечила запис таким коментарем: "Не встигли далеко від Кремля втекти...".




Втретє неприємність трапилася на Мосфільмівській вулиці, причому факелоносець цього спочатку не помітив - продовжував бігти, радісно вітаючи глядачів на узбіччі дороги.
Емоціям очевидців не було меж: "Олімпійський вогонь згас втретє! Це крах!" - цитує росіян, які зняли згаслий вогонь, ZN.UA.




Приблизно там же, поблизу Мосфільму, факел потух вчетверте, судячи з фотографій, які опублікував на своїй сторінці в Facebook Юрій Феклістов, фотокореспондент журналу "7 днів".
"Я зняв вже після світлофора навпроти Мосфільму. Значить, мій раз - вже четвертий!" - пише він.

Розчарування блогерів можна зрозуміти: справа в тому, що при розробці факела Сочі-2014 особливу увагу було приділено саме надійності конструкції і системі горіння вогню.
Зокрема, на презентації факела в Москві у січні 2013 року глава оргкомітету Сочі-2014 Дмитро Чернишенко запевнив, що він "горітиме і в сильний мороз, і при вітряній погоді, і навіть під водою".

Телеканал "Дождь" повідомляє, що кілька учасників естафети олімпійського вогню Сочі-2014 продають олімпійські факели в інтернеті.
Учасник естафети опублікував оголошення про продаж факела на сайті molotok.ru.
Продавець, який проніс олімпійський вогонь в Якутську, стверджує, що може підтвердити справжність товару експертним висновком. Початкова ціна факела становить 25 тисяч рублів.

Раніше повідомлялося, що на американському онлайн-аукціоні Ebay факел Ігор-2014 був проданий за 3283,33 долара (близько 106 тисяч рублів).
Учасники естафети мають право викупити факел до початку свого етапу за собівартістю, що складає 12 800 рублів.
Історія знає чимало випадків загасання олімпійського вогню, а під час Ігор-76 у Монреалі він і зовсім згас у чаші головного стадіону Олімпіади.


Керівнику FARE в Україні погрожували після санкцій ФІФА



Боротьбою з неонацизмом маскують великий бізнес. Про йдеться у розслідуванні програми "Гроші".
Нагадаємо, збірну України покарали матчем без глядачів у Харкові (пізніше санкція була призупинена) та дискваліфікували "Львів-Арену" на п'ять років за прояви нацизму під час поєдинку Україна — Сан-Марино.

Ошелешені санкціями ФІФА львів'яни заговорили про рейдерську атаку на їх новенький стадіон. В його будівництво вбухали 250 мільйонів євро з бюджету.
"Це замовна річ, щодо "Львів-Арени" , - каже Тарас Павлів, активіст ультрас ФК "Карпати". - Напевно, скоро стадіон стане приватною структурою і хтось його просто забере".
Футбольні знавців переконують, що політика та спекуляції з нацизмом — це прикриття для великої гри на мільярди доларів.
"УЄФА та ФІФА основні прибутки отримують не від продажу квитків чи реклами на матчах, а від прав на телевізійні трансляції, - каже Тарас Кузьменко, активіст ультрас ФК "Динамо".
Тобто, чим популярніша збірна потрапить на мундіаль, тим більший прибуток отримає ФІФА.

"З цієї точки зору Англія набагато кращий варіант, ніж Україна. Навіть Польща виглядає краще", - продовжує Кузьменко.
Заборонені символи у Львові помітили активісти FARE. Це громадська організація, яка виступає за футбол без нацизму в Європі. Ця структура від імені ФІФА шукає нацизм на трибунах стадіонів. Саме через доповідь FARE так суворо покарали Україну.

Спеціалісти FARE самі вирішують, які символи, картинки та цифри поза грою. Керівник організації в Україні Павло Клименко заявив, що після дискваліфікації стадіону йому погрожують і старанно ховається від журналістів.

"Всі звинувачення ми розцінюємо, як спробу FARE підзаробити кошти, - каже Артем Худолеєв, активіст ультрас ФК "Динамо". - Не можна говорити, що вони насправді боряться з якимись глобальними проблемами. Вони просто змагаються за виділення коштів для свого фінансування."
Фанати переконані, що активісти, які годуються грантами, можуть спеціально засилати на трибуни провокаторів, фотографувати їх, а потім отримувати за це дивіденди.


Знайшли винного: команда Повєткіна хоче дискваліфікувати суддю бою

Олександр Повєткін буде домагатися матчу-реваншу проти Володимира Кличка. "Російський витязь", який програв бій проти українського суперника, заявив, що зробить для цього все можливе. Про це в ефірі Life News повідомив менеджер Олександра Повєткіна Дмитро Іванов.

"Ми будемо домагатися повторення бою з Володимиром Кличком. Нехай не зараз, але пізніше він точно відбудеться, - повідомив Life News менеджер Олександра Дмитро Іванов. - Ми подаємо протест на суддівство і вимагаємо, щоб суддю Луїса Пабона на рік усунули від суддівства. Також ми хочемо домогтися , щоб рейтинг Повєткіна не знизився, щоб якомога швидше вийти на матч-реванш з Кличком."

У команді Повєткіна вважають, що українець боксував брудно, а рефері крізь пальці дивився на заборонені прийоми в боксі.
"У ринзі він заважає проведенню бою, іноді використовував заборонені прийоми, - вважає старший тренер Олександра Повєткіна Олександр Зімін. - Наприклад, нависає на партнера, відштовхує його, підкручує вліво-вправо. Тобто це - заборонені дії, і, на жаль, рефері дав всього лише одне попередження."

Поєдинку в Олімпійському пророкували титул бою десятиліття, але він вийшов неоднозначним. Перемогу судді одноголосно віддали Володимиру Кличку. Але шанувальникам боксу і експертам не сподобалася манера ведення бою українським боксером.

Володимир Кличко проявив себе на рингу не стільки як боксер, а скоріше як борець. Він постійно навалювався на Повєткіна, не даючи супернику можливості атакувати, і не раз проводив прийоми, схожі на кидок через стегно. Пізніше український боксер зізнався, що свого часу займався дзюдо.


"Навіщо вигравати нокаутом у Повєткіна в Москві?" — Кличко пожалів росіян



Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко переконаний, що і без відправлення в нокаут свого російського суперника Олександра Повєткіна розставив всі крапки над "і".
Зокрема, в інтерв'ю "Московському комсомольцю" Кличко розповів, що Повєткін його здивував, протримавшись на рингу всі 12 раундів.
"Він протримався всі 12 раундів, чим мене, чесно кажучи, здивував. Але з іншого боку, не можу сказати, що так вже сильно засмучений тим, що не закінчив бій достроково", - зізнався український боксер.

"Та й навіщо вигравати нокаутом у Повєткіна в Москві? - додав Кличко. - Щоб засмучувати господарів? Втім, і без нокауту я всім все довів".
Крім того, говорячи про можливість проведення матчу-реваншу з Повєткіним, чемпіон підкреслив, що серйозно про нього можна було б говорити, якби за підсумками бою між ними залишалися якісь питання.

"Як, наприклад, після поєдинку Віталія з Ленноксом Льюїсом... Тому в найближчих планах його (матчу-реваншу — ред.) точно немає. Занадто велика черга з претендентів", - підсумував Кличко.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 3993670.jpg (93.5 Kb) · 6437950.jpg (57.9 Kb) · 4973721.jpg (62.7 Kb)
 
GADДата: Четвер, 10.10.2013, 16:47 | Повідомлення # 60
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Червоно-чорний прапор – офіційний символ ФК «Карпати»



Як відомо, на трибунах стадіону «Україна», домашньої арени «Карпат», окрім традиційних зелено-білих прапорів та державних синьо-жовтих в уболівальників львівської команди в особливій пошані червоно-чорні кольори, що символізують вшанування героїв, пам’ять про їхні звитяги, безмежну волю до боротьби та перемоги.

Водночас, як засвідчили події минулого місяця, чи не будь-які прояви патріотизму на трибунах українських стадіонів опинились ледь не поза законом. Національна Федерація називає «інцидентами» розгортання червоно-чорних прапорів, вигуки «Бандера, Шухевич – Герої України!», скандування «Свободу чесним!» тощо, вбачаючи у цьому імовірний предмет для подальших дисциплінарних санкцій.

За таких обставин, коли певні сили намагаються змусити вболівальників ходити на футбольні матчі сірим безмовним строєм, ФК «Карпати» не може і не має права закривати на оце очі. Віднині червоно-чорний прапор набуває офіційного статусу у символіці футбольного клубу «Карпати», тож його поява на трибунах під час матчів «левів» буде вітатися ще палкіше.

Нагадаємо, що червоно-чорні барви використовувалися львів’янами у сезонах 1996/1997 років, також футболісти «Карпат» одягали червоно-чорну амуніцію на фінал Кубка України у 1999 році, коли грали проти київського «Динамо». Нарешті, у 2010 році кольори повернулися у вигляді резервної форми ФК «Карпати». А вже з наступного чемпіонату червоно-чорна смугаста форма нарівні із зелено-білою знову буде використовуватися в офіційних поєдинках гравцями «Карпат» - зараз саме триває робота над дизайном та виготовленням такого комплекту форми.

Для тих же, хто вважає використання патріотичної символіки «політикою», якій не місце на трибунах, повідомляємо: така атрибутика аж ніяк не суперечить спортивному характеру змагань, а навпаки створює відповідний настрій серед глядачів, націлює гравців на боротьбу, прищеплює патріотизм до рідної землі, повагу до самоідентичності , національної пам`яті, цим лише підсилюючи вагу місії футболу як потужного соціального явища.

Наш клуб ніколи і за жодних обставин не відмовиться від того, чим пишалися наші діди і батьки, а тепер пишаємося ми, галичани – нашою самобутністю, етнічним колоритом, незламним духом боротьби. Героям – слава!
Прикріплення: 7105365.jpg (50.5 Kb) · 4046052.jpg (39.1 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Пошук:

Вверх