Четвер, 28.03.2024, 17:16
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Про спорт і не тільки.
GADДата: Неділя, 17.02.2013, 17:47 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Олимпиада 2014 ускользает от российских "бизнесменов"!



Информация про отмену Олимпиады 2014 дрожью пробежала по интернет-изданиям.

Неразрешимые проблемы Сочи с организацией Олимпийских игр, выраженные, главным образом, в наплевательском отношении к экологии и в регулярных нарушениях прав человека, заставили ООН потребовать переноса Олимпиады в Австрию. На что, в свою очередь, от Австрии был получен аргументированный отказ. Зальцбург просто не в силах в столь сжатые сроки провести строительство олимпийских объектов с нуля.

Председатель Олимпийского комитета, Жак Рогге, на съезде МОК сделал заявление, которое не смогло оставить равнодушной общественность:

«По сути Россия — тоталитарное государство с рабовладельческим строем, чьи законы строятся не на сложившиеся на протяжении последнего тысячелетия представлениях о равенстве и гуманности, а на понятиях коррупционных схем, не имеющих никакого отношения к Конституции российского государства. В европейские суды постоянно поступают жалобы на Российский Верховный Суд и более низкие инстанции российской судебной системы, но мы ничем не можем помочь российским гражданам, пока они находятся внутри сложившейся в этом государстве системы.

Мы также понимаем, что Россия до сих пор является страной-агрессором, готовым в любую секунду применить имеющееся у неё ядерное оружие, если мы, скажем, решим перестать покупать у неё нефть. Но мы не можем не искать иных способов решения этой проблемы. Поэтому мы настоятельно просим Олимпийский комитет запретить Олимпиаду, которая должна состояться в 2014 году в Сочи.

Таким способом мы подвергнем Россию должному остракизму. Как выяснили наши независимые наблюдатели, проведение Олимпиады в Сочи стало для российских чиновников лишь новым способом обогащения. Кроме того, ситуация в Крымске показала истинное отношение России к своим гражданам. Мы настаиваем, чтобы Россия не только была лишена права быть в 2014 году принимающей стороной, но и вообще принимать участие в каких бы то ни было олимпийских играх до тех пор, пока она не научится соблюдать и защищать права и свободы своих граждан».

Заставляет задуматься так же, что данная инициатива ООН была единогласно поддержана Олимпийским комитетом.

И остается только ответить на вопрос самим себе: насколько мы, как страна в целом, заслуживаем проведения Олимпийских игр 2014?

Джерело: http://www.hatesochi.ru

Ералаш «Путин в Сочи»

Прикріплення: 8775996.jpg (26.0 Kb)
 
GADДата: Середа, 27.02.2013, 21:15 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українки стали третіми в естафеті на чемпіонаті Європи



Жіноча збірна України завоювала бронзу в останній гонці континентальної першості.

Початок гонки для збірної України склався більш ніж оптимістично: Юлія Джима, навіть витративши три запасні патрони, передала естафету першою, відправивши Яну Бондар на дистанцію на 13 секунд попереду норвежок і більш ніж на півхвилини раніше за інших суперниць.

Але ось уже "лежка" у виконанні Яни, здавалося, перекреслила всі надії на медаль українок. З восьми пострілів Яна зуміла вразити лише дві мішені і пішла на три штрафні кола, займаючи після них останнє, восьме місце. Згодом стійку Яна пройшла добре, лише з одним запасним патроном, а на дистанції була звично швидкою. До екватора гонки Україна була шостою за півтори хвилини позаду від лідера - збірної Норвегії, і за 40 секунд від призового місця.

Третій етап нашої команди викликав, мабуть, найбільші побоювання. Як поведе себе Ірина Варвинець в компанії дорослих, та ще й на такому відповідальному старті? Але Іра дала переконливу відповідь: ні тіні сумнівів, жодного промаху, ще й хід по дистанції відмінний, що дозволяв відігравати відставання від суперниць. Під вигукування "Браво!" від уболівальників Варвинець перемістила команду на четверту позицію - і вже за 38 секунд від першого місця.

Щоправда, до того моменту лідери гонки змінилися - вперед вирвалася збірна Німеччини. Змінився і головний діючий персонаж на трасі - болгарський туман... Вже до закінчення третього етапу почали виникати сумніви з приводу того, чи зуміють дівчата добігти до фінішу, або ж гонку скасують, як вже не раз траплялося на цьому чемпіонаті. Адже на стрільбищі, хоч вітру і не було, стріляти було нестерпно важко: розгледіти мішені було надскладним завданням.

Підтвердили це і учасниці останнього етапу. На "лежці" лише збірним Німеччини і Чехії вдалося уберегтися від зайвих метрів, а ось команда Норвегії таки зайшла на штрафне коло. На жаль, не уникла цієї долі і Марія Панфілова. Почавши стрільбу з досить упевнених двох влучань, потім вона допустила два промахи поспіль, і додатковими патронами зуміла закрити лише одну з цих мішеней.

Втім, на дистанції Марія була досить швидка, і перед стійкою все ще зберігала можливості поборотися за медаль. Правда, не золоту: команда Німеччини була вже надто далеко. Так і сталося: закривши стійку з шести пострілів, Панфілова пішла на 15 секунд позаду норвежки Марті Олсбю і на дев'ять - за чешкою ​​Веронікою Зваржичовою.

І вже до середини фінішного кола Панфілова практично дістала суперниць. За кілометр вона таки обійшла норвежку, а ось до лідера чеської збірної на цьому чемпіонаті не вистачило всього трьох секунд.

Чемпіонат Європи, що запам'ятався дивною і небіатлонною погодою в Банско, нарешті, завершений. Збірна України заробила тут актив з одного золота, одного срібла і двох бронзових нагород. А вже післязавтра пройде перша гонка чергового етапу Кубка світу.

1. Німеччина (0 +10) 1:11:12.7

2. Чехія (0 +9) +24.0

3. Україна (4 +11) +27.1

4. Норвегія (1 +12) +40.6

5. Росія (2 +15) +1:11.2

6. Словаччина (4 +15) +3:07.9

Джерело: http://ua.korrespondent.net
Прикріплення: 9966478.jpg (25.5 Kb)
 
GADДата: Неділя, 10.03.2013, 17:44 | Повідомлення # 18
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Уболівальники закликали захистити український футбол від загарбників з Росії



Уболівальники "Динамо" (Київ) публічно продемонстрували своє ставлення до створення спільного чемпіонату з Росією.

Під час матчу 19-го туру Прем'єр-ліги між динамівцями та криворізьким "Кривбасом", фанати розгорнули банери "Захистимо український футбол від загарбників" та "Бойкот чемпіонату СНД", повідомляє Проспорт.

Як відомо, 18 лютого відбулося перше офіційне засідання щодо створення Об'єднаного чемпіонату України та Росії. Тоді ж було названо суму бюджету турніру - 1 мільярд доларів. Крім того, було названо і приблизний термін старту чемпіонату: з сезону-2014/15.


Одеські уболівальники підняли над стадіоном прапори УПА і прибрали символ російських націоналістів

Під час учорашнього матчу одеського «Чорноморця» з полтавською «Ворсклою» фанати підняли на стадіоні червоно-чорні прапори УПА. Один з червоно-чорних прапорів закріпили і на сітці за воротами.

Після цього до патріотично налаштованих фанів «Чорноморця» підійшов один з працівників клубу - так званий «наглядач» за фанатським рухом, і попросив не піднімати дані прапори, оскільки, за його словами, «вони можуть асоціюватися з однією з політичних партій, а футбол, мовляв, поза політикою».

Уболівальники зажадали зняти з сітки і чорно-жовто-білий прапор Дому Романових - так звану «імперку​​», яка також висіла на сітці, але з іншого боку. При цьому, як не дивно, вона чомусь не викликала такої пильної уваги «наглядачфі за фанатами» - вони її просто «не помічали».

«Імперка» була негайно знята.

Як відомо, чорно-жовто-білий прапор є символом російських націоналістів і монархістів.

Джерело: http://www.day.kiev.ua
Прикріплення: 0678826.jpg (75.0 Kb)
 
GADДата: Середа, 13.03.2013, 21:16 | Повідомлення # 19
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вылет из Сочи в Ханты-Мансийск у биатлонистов получился непростым. Организаторы снова устроили проверку оружия. У большинства команд эта процедура заняла более трех часов. А главный тренер сборной Украины провел в "оружейной комнате" 6 часов, заполняя формы сразу в нескольких экземплярах на каждую единицу оружия! Обычно подобная процедура занимает 5 минут. Кроме того, неприятной новинкой было требование о поштучном пересчете вывозимых патронов (!!!). Так, при оформлении украинской сборной пришлось вручную пересчитывать около четырех тысяч единиц "боеприпасов". Официальный сайт международного союза биатлонистов даже снял видео сюжет об этом

 
GADДата: Четвер, 14.03.2013, 00:56 | Повідомлення # 20
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Збірна України - чемпіон світу!

Матч останнього туру Росія - Україна закінчився внічию. Таким чином, українські шахістки забезпечили перемогу в чемпіонаті, незалежно від результатів інших матчів.

Остаточні підсумки чемпіонату:

1.Україна - 16 (24,5); 2. Китай - 15 (25,5); 3. Росія - 13 (24); 4. Грузія - 12 (21,5); 5. Індія - 9 (18).

Індивідуальні результати українських шахісток:

1. Лагно - 5,5 (8); 2. Ушеніна - 6 (8); 3. Музичук - 5,5 (8); 4. Жукова - 6 (8); 5. Гапоненко - 1,5 (4). Наталія Жукова на 4-й дошці зайняла 1 місце, Лагно, Ушеніна і Музичук зайняли другі місця на своїх дошках.

Командні чемпіонати світу серед жінок проводяться з 2007 року раз на два роки. У 2007 р. (Єкатеринбург, Росія) і 2009 р. (Нінгбо, Китай) збірна команда України була бронзовим призером, у 2011 р. (Стамбул, Туреччина) посіла четверте місце, а в цьому році вперше завоювала звання чемпіона світу.






Джерело: http://ukrchess.org.ua/
Прикріплення: 1226072.jpg (10.4 Kb) · 0129365.jpg (9.3 Kb) · 6256480.jpg (12.1 Kb) · 5764228.jpg (10.4 Kb) · 5124781.jpg (9.8 Kb) · 5007188.jpg (71.3 Kb) · 7774322.jpg (280.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 24.03.2013, 01:08 | Повідомлення # 21
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Загасили вогні. Українські отамани розбили азербайджанських боксерів



Українські отамани з рахунком 5:00 виграли перший чвертьфінальний поєдинок серії WSB.

У першому чвертьфінальному матчі Всесвітньої серії боксу (WSB) Українські отамани у иївському Палаці спорту здобули переконливу перемогу над Вогнями Баку з Азербайджану з рахунком 5:0.

Вагова категорія до 54 кг:

Микола Буценко - Гаїрбек Гермаханов 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)


Почин нашій команді задав Микола Буценко, який здобув переконливу перемогу над чемпіоном минулого сезону WSB в особистій першості Гаїрбеком Гермахановим.

Вагова категорія до 61 кг:

Денис Беринчик - Хуршид Тоджибаєв 3:0 (49:45, 50:44, 49:45)


Вдалий початок підтримав Денис Беринчик. Причому, впевненість у його успіху з'явилася після його артистичного виходу на ринг.

Перемога срібного призера Олімпіади Беринчика над Хуршидом Тоджибаєвим вийшла не простою, особливо важким вийшов перший раунд, коли Беринчик спробував вести тактичний бій, але надалі взяв поєдинок під свій контроль і не дав засумніватися у своїй перевазі.

Вагова категорія до 73 кг:

Дмитро Митрофанов - Хайбула Мусалов 3:0 (50:45, 50:45, 49:46)


Продовжив цей блискучий для України вечір Дмитро Митрофанов, який ефектно розібрав Хайбулу Мусалова, домігшись повної переваги в заключних раундах.

Вагова категорія до 85 кг:

Олександр Гвоздик - Володимир Челес KO 5 (38:38, 39:37, 37:39)


Найважчим для наших боксерів у цей вечір можна назвати поєдинок Олександра Гвоздика з Володимиром Челесом із Молдови.

Після чотирьох раундів рахунок суддівських записок був рівний і все мав вирішити останній раунд, в якому Гвоздик вирішив не довіряти результат бою суддям, а нокаутував лівим боковим ударом Челеса.

Вагова категорія понад 91 кг:

Олександр Усик - Магомедрасул Меджидов 3:0 (50:45, 50:45, 50:45)


У заключному бою вечора у рамках суперважкої ваги Олімпійський чемпіон 2012 Олександр Усик переконливо за очками виграв у бронзового призера ігор Магомедрасула Меджидова.

Цей бій став справжньою окрасою вечора - бій двох чиннихчемпіонів світу у різних категоріях і найкращих важкоатлетів двох останніх років. Поєдинок вийшов напруженим, але в кожному з раундів Усик був трохи точніше й активніше суперника та цілком заслужено переміг.
Таким чином, Українські отамани зробили серйозний крок для виходу в півфінал серії WSB. Повторний матч у гостях "отамани" проведуть 30 березня на арені олімпійського Палацу спорту Серхедчі в Баку.

Для того щоб отримати шанс на вихід у півфінал команді з Азербайджану потрібно буде вигравати з рахунком 5:0. У цьому випадку буде проведений додатковий поєдинок у середній вазі.



Джерело: http://ua.korrespondent.net
Прикріплення: 5646248.jpg (28.5 Kb) · 7960424.jpg (23.4 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 23.04.2013, 21:56 | Повідомлення # 22
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
“Українські отамани” подарували шанувальникам боксу шалені емоції.

Наші боксери впевнено перемогли “Італійський грім” у повторному поєдинку півфіналу Всесвітньої серії боксу (WSB). Бій завершився з рахунком 5:0.

Столичний “Палац спорту” давно не бачив такого божевілля та сплеску ейфорії.

Українські вболівальники “задушили” своєю підтримкою гостей з Італії.

Активно заводив глядачів Олександр Усик, який дуже емоційно переживав за своїх колег-друзів. А після перемоги Ростислава Архипенка “Палац спорту” вибухнув потужними оплесками, свистом та вигуками “Молодці!”.


Переглянути відео можна ТУТ
 
GADДата: Неділя, 12.05.2013, 08:22 | Повідомлення # 23
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Українські отамани" програли фінал WSB "Вовкам Астани". Зі скандалом!



Переможцем цьогорічної серії WSB стала команда з Казахстану "Вовки Астани", яка у фіналі на власній арені в Астані перемогла українців – 6:5.

У "поєдинку смерті", який вінчав фінальну зустріч між командами "Українські отамани" та "Вовки Астани", переміг Багдад Алімбеков. Він подолав єдиного легіонера у складі української команди молдованина Александра Ришкана.

11-й двобій фіналу довелося проводити після того, як "отамани" звели рахунок серії до нічиєї. У суботу вони переграли "вовків" з рахунком 3:2, і серія вирівнялася - 5:5.

Зокрема, у феєричному поєдинку Олександр Гвоздик здобув перемогу над Ехсаном Рузбахані: після удару у щелепу той упав на ринг, і тренерський штаб "вовків" вирішив не продовжувати боротьбу.

Натомість у ще двох поєдинках судді приймали рішення відверто тенденційно. Зокрема, переможцем у парі Буценко - Жакупов судді визнали казаха, хоч українець виглядав переконливіше за опонента.

А найбільше обурення викликало рішення суддів щодо Ростислава Архипенка: перед останнім, п’ятим, раундом він мав перевагу над Русланом Мурсатаєвим. Ростислав провів останній раунд в атаках, одного разу навіть "розхитавши" опонента. Проте судді побачили у цьому раунді перевагу Мурсатаєва, зарахувавши у поєдинку нічию за очками та віддавши загальну перемогу казахові (бо українець мав попередження).

Під час вручення срібних нагород, коли українці вийшли у ринг, представники команди мали намір узяти слово та висловитися біля мікрофона (не виключено, що з обуренням діями суддів).

Для українців це перший сезон виступів у серії WSB. А загалом, клубний боксерський трофей розіграли тільки втретє. Чемпіони отримали чек на півмільйона доларів. Срібним призерам, себто українцям, дісталося 100 тисяч доларів, інформує ТВі.ua.

Результати другого дня фіналу:

Вагова категорія до 54 кг:
Мірас Жакупов - Микола Буценко - 3:0

Вагова категорія до 61 кг:
Ерік Мартін Донован - В’ячеслав Кисліцин - 0:3

Вагова категорія до 73 кг:
Константін Снєгірь - Дмитро Митрофанов - 0:3

Вагова категорія до 85 кг:
Ехсан Рузбахані - Олександр Гвоздик - перемога українця нокаутом

Вагова категорія до 54 кг:
Руслан Мурсатаєв - Ростислав Архипенко - нічия (перемога Мурсатаєва завдяки попередженню суперника)

Екстра-матч, "поєдинок смерті". Вагова категорія до 54 кг:
Багдад Алімбеков - Александр Ришкан - 3:0


"Проте судді побачили у цьому раунді перевагу Мурсатаєва, зарахувавши у поєдинку нічию за очками та віддавши загальну перемогу казахові (бо українець мав попередження)."

Попередження отримав саме Мурсатаєв, за те, що грязно працював головою, а не Ростислав Архипенко. Тому це рішення суддів викликає багато запитань...


Джерело: http://www.champion.com.ua/

Комментатору стыдно за то, как Астану сделали чемпионом WSB



Известный российский комментатор Алексей Андронов оценил результат финального противостояния WSB между Украинскими атаманами и Волками Астаны.

"Любителям любительского бокса, АИБА, и их "судейства" - обязательно смотреть, как Астану Арланз сделали чемпионом WSB сегодня. Стыд" - написал Алексей Андронов в своем аккаунте в одной из социальных сетей.

Джерело: http://korrespondent.net/

Переглянути як це все відбувалося можна ТУТ

коментарі раджу перечитати ))
Прикріплення: 6678021.jpg (20.8 Kb) · 6605427.jpg (56.6 Kb)
 
GADДата: Неділя, 26.05.2013, 16:28 | Повідомлення # 24
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Після гри пішов у роздягальню "Боруссії" - Тимощук



Український легіонер "Баварії" Анатолій Тимощук поділився емоціями від перемоги у фіналі Ліги чемпіонів.
"Нарешті вдалося завоювати цей трофей - єдиний, якого мені не вистачало у моїй європейської кар'єрі. З третьої спроби таки це вдалося. Відчуття були змішані: ми пропустили, я дуже сильно переживав. Але коли ми забили на 89-й хвилині, я розумів, що гра закінчена, потрібно було спокійно дограти, і все.
Незабутні почуття. Лігу чемпіонів виграють одиниці у своєму житті, тому я дуже радий, що мені з командою вдалося досягти цієї вершини і перемогти на настільки значимому рівні.



Нервово починали і перший тайм, і другий. Давали супернику створювати моменти, було багато помилок. Але у другому таймі створили більше моментів, слава Богу, що їх реалізували. Було відчуття "Не забиваєш ти - заб'ють тобі", тому переживав.
Вирізали сітку? Думаю, це нормальна практика. Я побіг туди з ножицями, а хлопці мене підтримали. Взяли собі сітку на сувеніри, я побільше набрав (сміється). Роздам на подарунки.
Є хлопці, з якими ми товаришуємо у "Боруссії" - ті ж поляки. Після гри пішов до них у роздягальню, помінялися футболками.



Перемогу присвячую насамперед своїй сім'ї: дітям, дружині, які сьогодні прилетіли і підтримували мене. Вони беруть участь у всіх моїх перемогах. Присвячую рідним і близьким, друзям, батькам, які мене виховали і дали життєву школу. Всім дякую за підтримку, дуже радий, що вони були на стадіоні.
Про свій новий клуб скажу після матчів збірних. Думаю, ви бачили, що є різні висловлювання, всілякі чутки. У найближчі кілька тижнів поставлю всі крапки над "i", - пообіцяв Тимощук у післяматчевому флеш-інтерв'ю каналу "НТВ+Футбол".


"Мрія здійснилася" - як Тимощук святкував перемогу у Лізі чемпіонів



У суботу ввечері мюнхенська "Баварія" обіграла у фіналі Ліги чемпіонів дортмундську "Боруссію" - 2:1. Українець Анатолій Тимощук просидів весь матч на лаві, однак першим з футболістів пішов за нагородою.
"Мрія збулася!" - написав футболіст у твіттері, розмістивши фото з Кубком чемпіонів.
Раніше з українських футболістів подібним міг похвалитися тільки Андрій Шевченко. Справедливості заради скажемо, що Шева забив вирішальний пенальті "Ювентусу" у фіналі 2002/03, а Тімо на полі "Вемблі" виходив тільки на розминку і для святкування тріумфу команди. Але, безсумнівно, був готовий допомогти партнерам, увійшовши в гру з лави запасних. Втім, Юпп Хайнкес, таки зробивши дві заміни під завісу матчу, випустив інших гравців.
У цьому сезоні Ліги чемпіонів Тимощук зіграв 138 хвилин у чотирьох матчах. Але тільки в одній грі (проти БАТЕ, 4:1) вийшов у стартовому складі і відіграв весь матч. Ще у трьох зустрічах ("Лілль" - 6:1, "Арсенал" - 0:2, "Барселона" - 3:0) Анатолій виходив на заміни.
Тепер у колекції Тимощука є майже всі головні клубні трофеї: він переможець Ліги чемпіонів, Кубка УЄФА, чемпіонату Німеччини, володар Суперкубка УЄФА. А ще - чемпіон Росії та України.
Зазначимо, що у Шевченка і Тимощука на рахунку по три фінали Ліги чемпіонів. Андрій, крім голу Буффону, у 2005-му не забив з пенальті Дудеку ("Ліверпуль"), а в 2008-му в Лужниках провів у запасі матч проти "МЮ", будучи вже гравцем "Челсі". Тимощук в 2010-му у фіналі з "Інтером" просидів у запасі, зате у 2012-му у фіналі з "Челсі" українець успішно протистояв самому Дідьє Дрогба. Але в 2013-му Анатолія знову залишили в запасі.




Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 2393890.jpg (51.6 Kb) · 6515765.jpg (449.7 Kb) · 0142962.jpg (107.3 Kb) · 0385235.jpg (176.8 Kb) · 4033888.jpg (93.3 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 28.06.2013, 08:54 | Повідомлення # 25
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Парижі представлено логотип Євро-2016

У Парижі відбулася презентація оригінального і яскравого логотипу фінальній стадії чемпіонату.
Логотип має сміливий дизайн і відображає ідеї концепції "Оспівуючи мистецтво футболу". Місце для його презентації було вибрано під стать - розкішний паризький конгрес-центр Pavillon Cambon Capucines. Логотип об'єднує характерне для французької культури творчий початок з красою гри і створює для ЄВРО-2016 неповторний образ. Завдяки цьому він робить один з найбільших спортивних турнірів світу ще більш впізнаваним і тим самим піднімає його престиж.




Логотип розроблений португальським агентством Brandia Central, яке створювало візуальне оформлення ЄВРО-2012. Він поєднує графічні деталі, виконані в різних художніх стилях, і футбольні елементи. У центрі композиції зображено кубок Анрі Делоне. Кольори прапора Франції - червоний, білий і синій - у поєднанні з плавними лініями і формами визначають сучасний і сміливий стиль, що робить логотип впізнаваним і елегантним.
Франція давно служить джерелом натхнення для художників з усього світу. Через 1080 днів, з 10 червня по 10 липня, вона послужить ідеальним полотном для нового прекрасного футбольного шедевру.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 6926578.jpg (62.0 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2013, 11:55 | Повідомлення # 26
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Суперсенсація десятиріччя: Стаховський зняв корону з Федерера в другому раунді Вімблдону



Український тенісист Сергій Стаховський став автором головної сенсації турніру Вімблдону.
У матчі другого раунду киянин обіграв семиразового чемпіона Вімблдону, 16-разового переможця турнірів Великого Шолома, швейцарця, екс-першу ракетку світу Роджера Федерера:

6-7 (7) 7-6 (5) 7-5 7-6 (5).

Нагадаємо, що Роджер Федерер не програвав на турнірах Великого Шолома раніше чвертьфіналів 36 разів. Українцю вдалося перервати цю рекордну серію.
У четвертому сеті Стаховський відіграв сетбол в 12-му геймі.

Успіх у цьому матчі киянину принесла впевнена гра біля сітки, де він перегравав знаменитого швейцарця.
Це - перша перемога Сергія над гравцем першої десятки.

Нагадаємо, що Федерер - переможець минулорічного Вімблдону.



Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4833025.jpg (47.7 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2013, 12:11 | Повідомлення # 27
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Загинув відомий український автогонщик Вадим Нестерчук



В Об'єднаних Арабських Еміратах у результаті аварії в пустельній місцевості розбився відомий український автогонщик і бізнесмен Вадим Нестерчук.
За попередніми даними, в результаті самої катастрофи ніхто не загинув. Однак Нестерчук помер в результаті зневоднення, викликаного 40-градусною спекою.
Вадим Нестерчук - засновник і пілот першої української команди SIXT UKRAINE, яка виступає в ралі-рейдах.
Багаторазовий учасник ралі Дакар, а також інших престижних ралі-рейдів.
У спортсмена залишилися дружина і двоє дітей.


"Коли рятівники приїхали, то побачили лише його тіло" - подробиці про загибель Нестерчука



Прес-секретар відомого українського автогонщика Вадима Нестерчука Сергій Сілін розповів в ефірі телеканалу ТВі про обставини смерті спортсмена в арабській пустелі.
"Це був один із чергових тренувальних заїздів перед ралі "Шовковий шлях-2013", який через півтора тижні має відбутися в Росії", - зазначив Сілін.
За його словами, у минулу п'ятницю ввечері відбувся збір команди Нестерчука.
"Він говорив, що хоче потренуватися перед гонкою для того, щоби краще виступити на "Шовковому шляху". Після того, як він виїхав на тренування, вже у понеділок, коли розпочався другий день тренувальних заїздів, надійшла інформація, що машина закопалася", - наголосив прес-секретар.

Він уточнив, що автогонщики їхали пустелею, потім машина потрапила у піщану пастку. Спортсмени намагалися з неї вибратися, але машина дала збій і більше не заводилася.
"Вадим одразу передав координати, де він перебуває. Ми прийняли цей сигнал, передали його тим, хто допомагає нам організовувати такі заїзди", - додав Сілін.
Водночас Нестерчук вирішив податися до траси, щоби скоротити шлях й швидше отримати допомогу.
"Коли він дійшов до дороги, то ще раз кинув координати, де знаходиться. Але коли рятівники приїхали, побачили лише його тіло", - розповів прес-секретар.


Напарника Вадима Нестерчука врятували в останній момент

Лідер української команди з ралі-рейдів SIXT UKRAINE Вадим Нестерчук трагічно загинув в пустелі Руб Ель Халі в Об'єднаних Арабських Еміратах під час підготовки до ралі "Шовковий шлях 2013". Трагедія сталася в другій половині дня в понеділок 24 червня. Після тривалого тренування в пустелі, автомобіль команди застряг в піщаній пастці.
Після невдалих спроб вибратися з піску автомобіль вийшов з ладу. Вадим Нестерчук прийняв рішення відправитись за допомогою до найближчої траси. Свого напарника, місцевого жителя, з яким проходило тренування, Вадим залишив поруч з автомобілем і відправив GPS координати місця розташування авто. Пізніше Нестерчук також відправив координати свого місця розташування біля траси. Рятувальна група, яка допомагає організовувати тренування в пустелі отримавши координати, відразу ж поспішила на допомогу українському гонщику. Однак, прибувши на місце вказане Вадимом, знайшла його вже непритомним. Вдалося врятувати другого учасника тренування, але лікарі повідомили, що запізнившись ще на півгодини врятувати його було б неможливо. За попередньою версією смерть українського гонщика настала в наслідок теплового удару і зневоднення організму. Точну причину буде оголошено пізніше.

Після репатріації тіла Вадима Нестерчука в Україну буде оголошено дату прощання з українським спортсменом.
Пустеля Руб Ель Халі, була улюбленим місцем Вадима Нестерчука для тренувань перед відповідальними гонками.
Вадиму Нестерчуку було 42 роки. У нього залишилися дружина і двоє дітей.
Вадим Нестерчук був відомий в Україні не тільки як спортсмен, але і як бізнесмен. Він був керівником прокатної і лізингової компанії SIXT (Україна). У початку 2013 року заснував міжнародний благодійний фонд імені Івана Богуна.
Свою спортивну, раллійну кар'єру Вадим Нестерчук розпочав у 2007 році. Брав участь у таких відомих спортивних змаганнях як "Дакар", етапах Кубка Світу, російських і українських гонках.


Команда Вадима Нестерчука Sixt Ukraine припинить існування



Прес-секретар команди Sixt Ukraine Сергій Сілін вважає, що після загибелі Вадима Нестерчука, команда може припинити своє існування.
"Що буде далі? Команда? Швидше за все, розпадеться. Її окремі елементи зможуть поповнити інші національні проекти. Бізнес? Буде розвиватися, адже перейде в руки дружини, з якою він і починав його створювати. Ідеї? Залишаться ідеями", - припускає Сілін.
Він сумнівається, що хтось з існуючих українських команд зможе в найближчі роки зайняти місце Sixt Ukraine - через високу планку.
"Інтенсивність виступів, правильна логістика, підготовка техніки вимагають багато сил, знань і капіталовкладень", - додав Силін.


Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 6366570.jpg (67.8 Kb) · 3949299.jpg (55.9 Kb) · 3051686.jpg (62.6 Kb)
 
GADДата: Субота, 29.06.2013, 19:22 | Повідомлення # 28
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ультрас київського "Динамо" бойкотуватимуть матчі товариського турніру





Ультрас київського "Динамо" закликають уболівальників відмовитися від відвідування матчів об'єднаного турніру, в якому, крім "Динамо", братимуть участь донецький "Шахтар", московський "Спартак" і пітерський "Зеніт".

"Ми прийняли рішення бойкотувати матчі цього турніру. Жодної організованої групи підтримки на матчах цього проекту від ультрас "Динамо" (Київ) не буде. Ми закликаємо всіх справжніх уболівальників своїх клубів і всіх прихильників незалежних національних чемпіонатів України та Росії долучитися до нашого бойкоту й утриматися від відвідувань цих ігор. Ми проти політично-комерційних акцій, замаскованих під футбольні матчі. Нехай і надалі існують і міцніють потужні незалежні національні чемпіонати України та Росії, а наші клуби зустрінуться у фіналі Ліги чемпіонів!", - ідеться заяві, розміщеній на сайті ультрас "Динамо" (Київ).

На їхню думку, цю серію ігор її організатори проводять заради оцінки, зокрема, глядацького інтересу й телевізійних рейтингів до можливого спільного чемпіонату України та Російської Федерації.

"За часи проведення окремих чемпіонатів Росії та України футбол у наших країнах набув великого розвитку та поширення. Чемпіонами Росії ставали шість різних клубів, України - три різні клуби. Але найголовніше - клуби з міст і містечок, які за радянських часів навіть не мріяли про виступи в Європі, отримали можливість грати з найкращими клубами Європи", - наголошується в заяві.

На думку авторів заяви, спроба проведення "об'єднаного турніру", як і спроба створення спільного чемпіонату, є "суто політичним кроком, зрадою національних інтересів громадян обох країн". "Багатомільйонні призи, які обіцяють учасникам майбутнього "спільного" чемпіонату його організатори, буде отримано за рахунок звичайних платників податків, за рахунок кожного громадянина Росії та України, навіть тих, хто взагалі не цікавиться футболом. Витрачати такі кошти на реанімацію давно померлого чемпіонату СРСР у новому вигляді в той час, коли в обох країнах існує багато невирішених соціальних питань, - це лицемірство й образа для всіх адекватних і розумних українців та росіян", - наголошується в заяві.

Об'єднаний турнір команд України та Росії відбуватиметься з 27 червня по 7 липня в Києві, Донецьку та Москві. Кожна команда зіграє по два матчі з клубами з іншої країни.


Джерело: http://ua.interfax.com.ua/
Прикріплення: 3071781.jpg (134.2 Kb) · 9203461.jpg (111.4 Kb)
 
GADДата: Четвер, 11.07.2013, 19:25 | Повідомлення # 29
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Британського велогонщика облили сечею під час чергового етапу "Тур де Франс"



Неприємний інцидент трапився 10 липня під час 11-го етапу велогонки "Тур де Франс". Британського велогонщика команди Omega Pharma-Quick Step Марка Кавендіша облили сечею. Гонщики проїхали по 33 кілометри.

The Guardian пише, що таким чином один з уболівальників міг помститися Кавендішу за інцидент 9 липня. Недалеко від фінішу британець штовхнув голландця Тома Веелерса з команди Argos-Shimano.

В результаті зіткнення голландець впав, а Кавендіш прийшов до фінішу третім. Після гонки британець приніс Веерлерсу свої вибачення.
На нинішній "Тур де Франс" Кавендіш виграв один з етапів (п'ятий).

У 2011 році британець виграв чемпіонат світу з шосейних гонок. Також Кавендіш виступає на треку в дисципліні медісон.


Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 5827506.jpg (57.3 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 13.08.2013, 07:41 | Повідомлення # 30
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
На вимогу охорони Януковича скасували кубок з триатлону



Маршрут змагань перетнувся з планом пересування Президента.
Організаційний комітет скасував проведення Kiev Triathlon Cup - перших міжнародних змагань з триатлону, які повинні були пройти 24 серпня.

Про це повідомляється на сайті Kiev Triathlon Cup.
"6 серпня, організаційний комітету Kiev Triathlon Cup отримав листа від управління державної охорони Президента України про неможливість проведення змагань, так як дана траса, на якій планувався старт, використовується як маршрут пересування Президента в День Незалежності України. Зміна маршруту неможливо з причини поганого дорожнього покриття в місті Київ. У зв'язку зі сформованою ситуацією змагання «Kiev Triathlon Cup» скасовуються ", - наголошується в повідомленні.

Всім, хто оплатив стартовий внесок, організатори обіцяють повернути кошти протягом 5 робочих днів.

Ініціатором проведення Kiev Triathlon Cup виступив співвласник банку «Національний кредит» Андрій Оністрат і віце-президент федерації тріатлону.

Змагання повинні були проходити по історичній частині столиці - від портової частині Подолу. Учасники мали подолати водну дистанцію по Дніпру, потім на велосипедах проїхатися по Оболоні назад до річпорту, після чого пробігтися по вулицях Сагайдачного, Володимирському спуску і Європейської площі та Хрещатику.


Джерело: http://www.pereveslo.org.ua/
Прикріплення: 0962414.png (23.8 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Пошук:

Вверх