Середа, 24.04.2024, 16:38
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
Про спорт і не тільки.
GADДата: Субота, 30.06.2012, 09:08 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Что делать?..или..Кто виноват?..



Выступление сборной на ЕВРО-2012 считаю средним ибо лучше бы мы проходили квалификацию - а стыковые матчи, без мотивации сделали своё дело. По уровню подготовки наши были слабее Шведов и сборных Дании, которые очень понравились, хотя они дальше не прошли. Виновати все мы - не Блохин, не Суркис, не ФФУ - ВСЕ МЫ, 20 лет это растаскивали, не создавали, а перед ЕВРО-2012 структуру разрушенную за 2 десятилетия не восстановишь - отрубили давно сами себе сук на котором сидим.

Мне 40 лет, зовут меня Олег Гей (oleGey). Почему пишу - потому, что накипело и хочу поделится с футбольной общественностью мыслями в слух ибо жалко видеть что происходит в целом с cтране с футболом. Сразу оговорюсь, в целом в стране, это не только города миллионики (Киев, Харьков, Одесса, Львов, Донецк, Днепропетровск), но и небольшие города (возле областных центров), ПГТ (населенные пункты городского типа) и вблиз лежайшие сёла. Ибо нарушена целостность, системность, поиска талантов и новых футбольныз звёзд. И была она нарушена ещё 20 лет назад - за время нашей независимости - едиственное, чем можно гордиться, что у нас всё ни отчего не зависит. Остались только футбольные школы (в основном) только при больших футбольных клубах и эти школы пытаются найти в мегаполисах, того чего там уже нет или почти нет.

Я сам родом из одного из таких небольших городков - Светловодск (Кировоградской области) - население примерно 50-60 тысяч человек - уже как 20 лет живу в Одессе и раз или 2 раза в год приехжая домой вижу "этот футбольны бум" - ДЮШСА (детско-юношеская спортивная школа) изчела, поля вокруг города заросли травой, ворота сданы на металлолом, в дворах ни одной спортивной площадки, дворы заставленны автомобилями и т.д.

А как было раньше, мы с ребятами из двора играли после школы в футбол или во дворе (на специальной площадке) или шли в соседнюю школу, где проводили изматывающие футбольные баталии с соседними дворами! А чего стоили соревнования между ЖЭК-ков, а в школьные межклассовые чемпионаты, а если повезет - ты удостаивался чести защищать честь школы на общегородских соревнованиях на центральном стадион нашего города "Авангард" (сейчас на этом стадионе раз в год празднуют день города, заезжают "залётные" звёзды и выступают перед выборами народные избранники) - футболом там уже давно не пахнет.

Помню в первом классе, к нам на урок постучались в дверь, и вывели всех мальчиков - оказалось, пришли тренеры из местной футбольной ДЮСШ и отбирали на занятия в секцию (футбола, плавания, легкой атлетики...) самых развинутых. Я сам 2 года занимался в такой школе (3 года плаванием - где научился плавать - спасибо ей, и 3 года ходил на футбол, потом воллейбол и баскетбол) и что хочу сказать - самые талантливые ребята попадали в спортивные интернаты при ФК "Зирка" и ФК "Днепр". Вот это я понимаю поиск...

Вспоминаю, как я приходил после школы на городской стадион - а там вечером, рабочие после смен играли между цехами или заводами в футбол. Вот пример не на словах, а на деле для маленького ребенка чем занимается его отец.

Надо восстанавливать у людей отношение здорового образа жизни - а так у нас кто спонсор ВСЕХ спортивных новостей - правильно - ВОДКА!)) Ну разве это не парадокс - а что будет дальше?

Надо общегосударственная политика восстановления - по немногу, не для галочки, а основательно на десятилетия вперед. И если это начать хотя бы сегодня, думаю лет через 15- 20 система только начнет давать результаты (как это сделано в Скандинавских странах, Германии, Голландии и т.д.)

Восстановить систему поиска талантов через: семью, двор, жэк, школу, город - после чего появится возможность выбирать для сборной страны.
А в первую очередь надо желание...


Джерело : http://ef2012.com
Прикріплення: 1212584.jpg (24.8 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 15.10.2012, 20:23 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Українець Усик визнаний кращим боксером світу

Олімпійський чемпіон Лондона-2012 Олександр Усик визнаний кращим боксером у світі за версією AIBA



Як повідомляє офіційний сайт НОК України, визначилися переможці престижної церемонії нагородження кращих боксерів року, яку щорічно проводить Міжнародна асоціація любительського боксу (AIBA). Переможці церемонії обиралися у 10 номінаціях.
У номінації «Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону 2012», незалежно від вагових категорій, перемогу здобув українець Олександр Усик (вагова категорія 91 кг).
Харизматичний і неймовірно талановитий боксер з Сімферополя вразив весь спортивний світ своїми яскравими і безперечними перемогами на Іграх XXX Олімпіади в Лондоні. А переможний гопак, який Усик продемонстрував після перемоги у фіналі Олімпіади над італійцем Клементе Руссо, не залишив байдужим нікого.
Нагадаємо, що в 2009 році перемогу в даній номінації отримав дворазовий Олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.
Кращою боксеркою 2012 рада AIBA назвала ірландку Кеті Тейлор. Ще одним українцем, зазначеним у щорічних номінаціях Асоціації, став 26-річний Сергій Дерев´янченко. Він названий кращим боксером, виступаючим в WSB (світовій серії боксу).
Церемонія нагородження переможців відбудеться 7 грудня в заключний день Молодіжного чемпіонату світу в Єревані.

Джерело фото: Наталя Ільїна

Джерело: http://ua.sport.comments.ua
Прикріплення: 6165765.jpg (29.8 Kb)
 
fantomДата: Вівторок, 23.10.2012, 17:01 | Повідомлення # 3
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 181
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Справжній патріот України.
 
GADДата: Субота, 27.10.2012, 10:38 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Італійські ЗМІ закликають бойкотувати Олімпіаду в Росії

ісля проведення Олімпіади-2008 тоталітарним китайським режимом МОК знову скомпрометував себе, віддавши Ігри 2014 року режиму Володимира Путіна, який не дотримується права людини і демократичних свобод, пише спортивний журналіст Фаб'єн Ольє в Le Nouvel Observateur.
Одна тільки блискавична війна Росії проти Грузії, що почалася під час відкриття Олімпіади в Пекіні, мала стати причиною для відміни проведення Ігор у Сочі, стверджує автор статті Фаб'єн Ольє.
"МОК вирішив закрити очі на безчинства і провокації колишнього підполковника КДБ, ностальгує за радянською вертикалі влади", - йдеться у публікації.
У Росії надзвичайна жорстокість путінських методів для контролю над громадською думкою та боротьби з опозицією виражається в політичних процесах, укладенні критиків, порушення фундаментальних свобод. Загрозлива деградація прав і свобод стосується також виборів, які регулярно супроводжуються серйозними порушеннями, пише автор.
Здатність Путіна створювати неприємності також проявилася в Сирії. "Путін за допомогою Ху Цзіньтао підтримує катувальника і вбивцю свого народу", - йдеться в статті про Башара Асада. Путін відкрито демонструє, що входить в клан диктаторів, які топлять свої народи в крові.

"Ми закликаємо демократичні організації, Національну асамблею, французький уряд і парламентські фракції в Раді Європи зажадати скасування проведення путінською Росією Олімпійських ігор в Сочі на користь країни, що дотримується принципыв Загальної декларації прав людини та демократичних цінностей", - укладає Фаб'єн Ольє.

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Вівторок, 13.11.2012, 00:23 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Шевченко в наступному році може відновити кар'єру футболіста - ЗМІ



Екс-капітан київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко може відновити футбольну кар'єру.
Про це виданню "Наш Век" повідомило джерело в столичному клубі. Як відомо, Шева балотувався до Верховної Ради другим номером у проекті Наталії Королевської "Україна - Вперед!", Кампанія якого завершилася оглушливим провалом: на виборах 28 жовтня партія набрала всього 1,58% і пролетіла повз парламент.
Відзначимо, що в свої 36 років Андрій Шевченко перебуває у відмінній формі, що продемонстрував його виступ на Євро-2012. До того ж, навіть завершивши кар'єру, Шева продовжував підтримувати себе в тонусі, отже гіпотетичне повернення на футбольне поле в найближчі місяці, а точніше - в січні, не здається чимось неможливим.
Нагадаємо, що президент київського "Динамо" Ігор Суркіс навіть після того, як Андрій Шевченко завершив кар'єру, заявляв, що буде радий бачити його в клубі, в тому числі - і на адміністративній роботі. Звичайно, повернення Шеви в столичний клуб позитивно б вплинуло на мікроклімат команди Олега Блохіна, який завжди робив ставку на ветерана в збірній країни. Однак, швидше за все, повернення Андрія Шевченка, якщо воно все ж таки відбудеться, пройде в США або Канаді, чиї клуби давно заманюють до себе Шеву багатомільйонними контрактами.

Коньков офіційно запропонував Шевченку очолити збірну України

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України Андрія Шевченка.
Андрій пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як "Динамо" Київ, "Мілан", "Челсі" під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання, їх досвід. Необхідно відмітити, що свого часу Андрій Шевченко дебютував у молодіжній і національній збірних під керівництвом Анатолія Конькова. І сьогодні президент ФФУ пропонує Шевченку новий дебют.
Анатолій Дмитрович також підкреслив у своєму коментарі прес-службі ФФУ, що вважає молодість Андрія − позитивним фактором: "Згадайте − нікому не відомий як тренер, Хосеп Гвардіола за декілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини у якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду та характеру. А Федерація, в свою чергу, гарантуватиме будь-яку необхідну допомогу у роботі з національною збірною".

"Шевченко - не Гвардіола, але дай Бог, щоб все вийшло" - Нагорняк

Екс-форвард збірної України Сергій Нагорняк прокоментував для Gazeta.ua рішення Анатолія Конькова запросити на посаду головного тренера національної команди Андрія Шевченка.
- (Після паузи) Гм... якщо це так, то, чесно кажучи, складно зрозуміти сенс такого рішення. Так, він харизматична особистість, але в нього зовсім немає тренерського досвіду. Але раз ФФУ прийняла таке рішення, вона також повинна нести за це відповідальність. Разом з тим, завжди потрібно з чогось починати.
- "З чогось починати" в національній збірній?
- Звичайно, в більшості випадків це - стеля тренерської кар'єри. Ідеальним варіантом для збірної був би зараз Маркевич, але його не відпускають.
Разом з тим, після провальних ігор з Молдавією і Чорногорією в федерації, напевно чудово розуміють, що навіть за друге місце в групі зачепитися буде вкрай проблематично. Про перше і говорити не доводиться - це просто нереально. І, можливо, тому вирішили пожертвувати нинішнім відбірковим циклом, але дати Андрію обтесатися. Якщо, звичайно, він погодиться.
- Коментуючи своє рішення, Анатолій Коньков навів приклад Гвардіоли, якого колись ніхто не знав як тренера і який за пару років досяг блискучих результатів. Наскільки доречно таке порівняння по відношенню до Шевченка?
- Думаю, не варто проводити такі паралелі. Адже Гвардіола не став тренером відразу. Він в "Барселоні", що називається, з пелюшок. Пройшов дитячу школу і далі по наростаючій. У Андрія такого досвіду немає. Але відповідь на всі питання дасть тільки результат. У будь-якому випадку, я завжди був проти запрошення іноземних спеціалістів. Як на мене, то варіант з Шевченком більш привабливий. Можливо, що все буде нормально з урахуванням лідерських якостей Андрія і того, що він багато років жив за кордоном і грав в топ-клубах Європи, а значить ментально ближчий до європейського футболу.
- Після провалу на парламентських виборах Шевченко заявив, що залишається в політиці. Наскільки реально буде поєднувати політичну діяльність з тренерською?
- Наскільки це реально, ми бачили на прикладі Блохіна. Те ж саме Шевченко - йому ця політика сто років снилася. Така людина, як він повинна займатися футболом. І Андрій це чудово розуміє. У всякому разі, я песимістично ставлюся до його політичних завзятть.
- Чи дозволить настільки молодий вік зберегти необхідну дистанцію у відносинах тренера і гравця, адже ще зовсім недавно Шевченко бігав з ними по полю?
- З урахуванням якостей Андрія проблем тут не бачу. Дай Бог, щоб у нього все вийшло.

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 9008859.jpg (53.8 Kb)
 
GADДата: Середа, 21.11.2012, 03:25 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"РАЗВІЛІ КАК КАТЯТ !"

 
GADДата: Неділя, 25.11.2012, 17:37 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ВОЛЮ ПАВЛИЧЕНКАМ!





Тетяна Даниленко

Сьогоднішня акція на підтримку Павличенків - батька і сина, які з весни перебувають в Лук"янівському СІЗО. Що й казати, опозиції є чому повчитися у фанатів "Динамо" (Київ) в плані організації протестів.

Відео Олександр Аронець.
 
GADДата: Неділя, 25.11.2012, 20:10 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Свободу чесним - свободу Павличенкам!"

Намагаюсь з чогось почати і не знаю як...Відразу скажу, що це було справді неймовірно! Були свої і мінуси, про які я пізніше напишу, але в цілому це було щось!...
Прийшовши під пам`ятник Т.Г.Шевченку, я не помітила багато людей...але,як тільки почала ставати колона до маршу, відразу з`явились, таке відчуття, що з під землі повиростали, тисячі молоді і дітей...Всі рушили з парку в сторону метро Університет, по прямій до цирку і потім до Лук`янівського СІЗО. Я намагалась хоча б якось прикинути скільки людей, але не могла. Ми десь йшли в середині колони. Глянувши вперед, я не могла сказати скільки людей, так само, як і назад. Це було МЕГА! Я прикидаю, згадуючи марш УПА і чисельність людей, то можу сказати, що на цій акції було 5 000 - 7 000 чоловік.
Весь час ходою ніхто не мовчав. Вигукували гасла "Свободу чесним - свободу Павличенкам!", "Один за всіх і всі за одного!", "Разом і до кінця!", "Свободу Павличенкам!", "Геть ментовський безпредєл!", "Завтра ти - сьогодні Павличенки!", "Слава Україні - Героям Слава!", "Слава нації - Смерть ворогам!" і т.д. На середині нашої ходи молодь запалили фаєри і кидали пітарди. Це придало більше оптимізму і гасла почали звучати ще голосніше.
Особливо порадували діти (13-14 рр.), які йшли і вели таку розмову "А прикинь, чувак, завтра твого батька посадять і що ти будеш робити? Треба з ними таким методом боротись!". Це мені було як бальзам на душу. Я давно не бачила стільки молоді на акціях, а особливо підлітків!
Дуже багато відомих журналістів, активістів, друзів, і просто знайомих побачила сьогодні. Серед журналістів, як завжди, Оленка Білозерська, Віктор Крук і дуже багато решти, яких я постійно бачу на тій чи іншій акції. Мєнти знайомі по акціях також були, а ще люди, які є у мене в "друзях", як в контакті, так і в фейсбуці:). Це було мегапозитивно. Не було соплів, сліз, скиглення і довгих промов. Була цілеспрямована хода і заклик, слідкувати за новинами, не опускати рук, оскільки боротьба триває. Організатори акції закликали прийти на апеляційний суд по справі Павличенків 14 грудня 2012 року. На яку годину і де відбудеться, поки не знають, тому слідкуємо уважно за новинами.
Було справді круто. Як сказав один чудовий хлопець: "Навіть наша так звана "апазіція" не може зібрати стількох людей за бабло. А тут прийшли свідомо і ніхто не розходився до кінця акції". Він правий в тисячу разів! Я за останні роки не бачила такого маршу в підтримку ув`язнених! Одним із організаторів був досить нам всім відомий Вортекс. Він так кричав в мегафон і в мікрофон, що порвав мабуть собі всі зв`язки:). Але він справді молодчинка!
В мене таке було відчуття, що я попала на акцію в якійсь іншій країні, бо в нашій таких масштабних вже давно не було. І як сказав один з організаторів під СІЗО "Та не буде в нас Європи, доки ми будемо мовчати. Треба, як вони відстоювати свої права, а не сидіти і скиглити". Без слів!
А тепер про мінуси - мені не дуже було зрозуміло чому ми пішли по переходу такою масою людей, в той час як можна було йти по вулиці? Не продумали цей момент...І дуже було мало мегафонів на акції на таку чисельність народу, бо незавжди було чути, що кричать спереду, а що кричать позаду. Ми в середині колони кричали щось своє:). І останнім мінусом було те, як на мене, просто поговорили під СІЗО і розійшлись. Могли б на кінець заспівати "Гімн" чи ще щось. А в принципі, можливо то мені лише так здалось:). Більше ніяких мінусів, лише одні плюси:).
Дуже сподобалось - під час акції жодних п`яних облич і майже не курили, враховуючи, що ми йшли десь 1,5 години!
Може все не так погано? Може нам варто міняти формати своїх протестів? А може просто фани, а їх було близько 50% всього натовпу, таким чином відстоюють своїх? Я не знаю чим керувалась молодь і діти, прийшовши на акцію в такому масштабі, але це було щось!
Фото робили хлопці, скинуть мені пізніше. Тому як тільки у мене будуть знимки, я відразу кину їх в свій блог:)
Сюжет "5 канал" про акцію дивіться ось туточки: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X26RW6T3d0U

А це відео хтось згори зняв: http://www.youtube.com/watch?v=qUoH4VpHODQ&feature=plcp

Слава Україні!

vilna27

Джерело: http://vilna27.livejournal.com
 
GADДата: П`ятниця, 30.11.2012, 20:10 | Повідомлення # 9
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Из-за футболок со "Спасибо жителям..." Украина отказалась от теннисистки

Дочери Дениса Олейникова отказали в праве выступать за родную страну.

Дочери Дениса Олейникова, организовавшего выпуск футболок со словами "Спасибо жителям Донбасса...", отказали в выступлениях в международных юниорских теннисных турнирах под флагом Украины.

Об этом в "Фейсбуке" пишет сам Денис Олейников, который эмигрировал после скандала с футболками в связи с давлением властей.

"С 2010 года и по настоящее время моя дочь, Александра Олейникова, принимает участие в международных юниорских теннисных турнирах под флагом Украины. При этом 100% затрат на участие в соревнованиях всегда покрывалось родителями", - пишет он .

В январе 2013 года родители запланировали для дочери участие в теннисном турнире Tennis Europe в Швеции. Процедура заявки на международные юниорские турниры предполагает одобрение списков участников Федерацией тенниса Украины.

Читайте: УБОП захватил офис бизнесмена за принты "Спасибо жителям Донбасса..." на футболках
"Сегодня мы получили официальный ответ от ФТУ. В нем говорится, что федерация более не рассматривает Александру как украинского игрока и не планирует сейчас и впредь предоставлять ей право на участие в турнирах от имени и под флагом Украины", - пишет Олейников.

Он особо подчеркивает, что предоставление права выступать под украинским флагом никак не дискриминировало других украинских игроков.

"В этих условиях у нас не остается другого выбора, кроме как продолжить выступления под флагом другого государства либо международных организаций (ООН, Международного Олимпийского Комитета или ITF)", - добавил опальный бизнесмен.

Он также отмечает, что летом 2011 года Александра Олейникова выиграла престижный международный турнир "Кубок Адриатики" в парной комбинации.

Напомним, слова "Спасибо жителям Донбасса за президента-п...са" впервые были использованы фанатами на стадионе в Киеве. Впоследствии фирма Олейникова выпустила футболки и аксессуары с этими словами. Бизнесмен после этого вынужден был эмигрировать.

Джерело: http://lb.ua
 
GADДата: Неділя, 02.12.2012, 12:41 | Повідомлення # 10
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нападник "Шахтаря" увійшов до списку "антиспортсменів" року

Перше місце в списку зайняв американський велогонщик Ленс Армстронг, дискваліфікований за вживання допінга



Форвард "Шахтаря" Луіс Адріано, що порушив принципи fair play в матчі з "Нордшелландом", увійшов до числа 14-ти "антиспортсменів" року за версією журналу Sports Illustrated.
"Почесне" перше місце в списку зайняв американський велогонщик Ленс Армстронг, дискваліфікований за вживання допінга, пише пише dynamo.kiev.ua.

З футболістів в номінацію також потрапив капітан лондонського "Челсі" Террі, який був покараний чотирьохматчевою дискваліфікацією і штрафом у розмірі 220 тисяч фунтів стерлінгів за зневагу расистського характеру на адресу захисника "Куінз Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда.

Нагадаємо, що 20 листопада в матчі Ліги Чемпіонів між "Шахтарем" и "Нордшелландом", на 24-й хвилині данці відкрили рахунок, скориставшись помилкою "гірників" у захисті. А через 2 хвилини стався казус. Арбітр зупинив гру через те, що данський гравець лежав на полі. Після цього арбітр віддав м'яч "гірникам", а ті, за неписаними правилами "чесної гри" (fair play) повинні були повернути його супернику. Вілліан так і зробив, відправивши м'яч на половину поля данців. Але Адріано несподівано підхопив м'яч і, обійшовши воротаря, зрівняв рахунок.

Джерело: http://tvi.ua

Украинка завоевала мировую шахматную корону

Украинская шахматистка Анна Ушенина стала чемпионкой мира по шахматам в российском Ханты-Мансийске.



Наша шахматистка одержала победу на тай-брейке после завершившегося вничью 2:2 финального микроматча чемпионата мира по шахматам среди женщин. В двух партиях тай-брейка с укороченным контролем игры Ушенина одолела болгарку Антуанину Стефанову.

Харьковчанке Анне Ушениной— 27 лет, она - международный мастер (2007) и победительница Шахматной Олимпиады в Турине в составе команды Украины (на запасной доске) в 2006 г.

Джерело: http://obkom.net.ua
Прикріплення: 9722554.jpg (25.4 Kb) · 9375395.jpg (68.7 Kb)
 
GADДата: Неділя, 30.12.2012, 17:19 | Повідомлення # 11
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ЯРОСЛАВСКИЙ НАЗВАЛ КЕРНЕСА "ПРИМИТИВНЫМ СТУКАЧОМ, КОТОРЫЙ ДОЛЖЕН БЫЛ СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ"

Бывший президент харьковского "Металлиста" Александр Ярославский может позволить себе говорить о Геннадии Кернесе то, что думает


Александр Ярославский:

"Кернес сказал, что я продал и предал своих партнеров. Это вообще ни в какие рамки не лезет! Знаете, все мои партнеры - живы-здоровы, все - известные люди с известными фамилиями. Практически все живут в Украине или России. То есть со всеми можно связаться и выяснить, "продавал" ли я кого-то. Наиболее впечатляющее и самое смешное то, что эти слова принадлежат особе, известной в Харькове в качестве примитивного стукача, который должен был сидеть в тюрьме, однако его оставили в СИЗО, потому что наши правоохранительные органы поняли, что Кернес - ценный информатор. Поэтому держали его рядом. "



Джерело: http://atn.ua

Футбольная граница

Заявление Ахметова - прелюдия к будущим войнам между олигархами и властью.

Ринат Ахметов решил выступить со специальным заявлением относительно продажи Александром Ярославским футбольного клуба "Металлист". Самый богатый человек Украины отметил, что шокирован решением, о котором Ярославский проинформировал его буквально в самый последний момент. Каждый, кто хоть раз в жизни находился рядом с Ахметовым тогда, когда он говорит о футболе, знает, что для "олигарха" - это не пустые слова.

Я не знаю, насколько Рината Ахметова интересует Украина, насколько волнует его собственный бизнес и насколько важны для него деньги. Но я убежден, что он неравнодушен к футболу. Именно поэтому ситуация с Ярославским стала для него знаковой. Именно она - а не процедура формирования правительства, распределение зон ответственности во власти и доступ к президенту представителей различных групп влияния - показала ему, что в стране стали действовать другие правила игры. И тот, кто сегодня может покуситься на любимое детище Ярославского, может завтра заинтересоваться "Шахтером". Да-да, не предприятиями, не министерскими портфелями ставленников, не депутатскими мандатами лоббистов, а именно "Шахтером".

Ахметову нетрудно прийти к такому выводу. Ярославский, на самом-то деле - харьковский Ахметов. При всех различиях, которые существуют между этими двумя людьми, нетрудно заметить, что свою модель бизнеса и влияния они выстраивают по схожим лекалам. Ярославский никогда не претендовал на политические должности - Ахметову они тоже чужды, его депутатство всегда было достаточно условным. Ярославский всегда интересовался инвестиционными вложениями в Харькове - Ахметов стал хозяином Донецка. У Ярославского была страсть - футбольный клуб родного города. Ахметов живет "Шахтером". У Ярославского отобрали "Металлист". Ну, дальше вы поняли.

При всем видимом благополучии взаимоотношений между "семьей" и Ахметовым, футбольное письмо владельца "Шахтера" - это прелюдия к будущим войнам между властью и большим бизнесом. Всегда интересно, где же та "красная линия" в консолидации власти и собственности, перейдя которую "семья" вынуждена будет откатиться назад под напором собственных попутчиков - или смести их всех. Может оказаться, что отъем "Металлиста" - это та самая граница.

Віталій Портніков

Джерело: http://rus.newsru.ua

Ахметов злякався долі Ярославського



Рінат Ахметов вирішив виступити зі спеціальною заявою щодо продажу Олександром Ярославським футбольного клубу «Металіст». Він шокований рішенням , про яке Ярославський проінформував його буквально в останній момент. Кожен, хто хоч раз у житті був поряд з Ахметовим тоді, коли він говорить про футбол, знає, що для «олігарха» — це не порожні слова. Я не знаю, наскільки Ріната Ахметова цікавить Україна, наскільки хвилює його власний бізнес і наскільки важливі для нього гроші. Але я переконаний, що він небайдужий до футболу. Саме тому ситуація з Ярославським стала для нього знаковою. Саме вона — а не процедура формування уряду, розподіл зон відповідальності у владі і доступ до президента представників різних груп впливу — показала йому, що в країні стали діяти інші правила гри. І той, хто сьогодні може зазіхнувся на улюблене дітище Ярославського, може завтра зацікавитися «Шахтарем». Так-так, не підприємствами, не міністерськими портфелями, не депутатськими мандатами лобістів, а саме «Шахтарем».

Ахметову неважко прийти до такого висновку. Ярославський -харківський Ахметов . При всіх відмінностях, які існують між цими двома людьми, неважко помітити, що свою модель бізнесу і впливу вони вибудовують за схожими лекалами. Ярославський ніколи не претендував на політичні посади — Ахметову вони теж чужі, його депутатство завжди було досить умовним. Ярославський завжди цікавився інвестиційними вкладеннями в Харкові — Ахметов став господарем Донецька. У Ярославського була пристрасть — футбольний клуб рідного міста. Ахметов живе «Шахтарем». У Ярославського відібрали «Металіст». Ну далі ви зрозуміли.

При всьому видимому благополуччі взаємин між «сім’єю» і Ахметовим , футбольний лист власника «Шахтаря» — це прелюдія до майбутніх воєн між владою і великим бізнесом. Завжди цікаво, де ж та «червона лінія» в консолідації влади і власності, перейшовши яку «сім’я» змушена буде відкотитися назад під натиском власних попутників — або змести їх усіх. Може виявиться, що відбирання «Металіста» — це та сама межа.

Джерело: http://novomoskovsk.eu
Прикріплення: 6379504.jpg (11.3 Kb) · 2462418.jpg (12.9 Kb)
 
GADДата: Середа, 16.01.2013, 22:49 | Повідомлення # 12
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Честность

Эта история про испанского Ивана и она стоит того, чтобы быть рассказанной. 



В декабре 2012года в Наварре, Испания, проходили важные соревнования по легкой атлетике. На кону был солидный призовой фонд, в забегах участвовали сильнейшие спортсмены мира, в том числе кениец Абель Мутаи, бронзовый призер Олимпийских Игр в Лондоне в беге на 3000 метров с препятствиями. В своей коронной дистанции Мутаи уверенно лидировал и на турнире в Наварре. Но примерно за десять метров до конца дистанции кенийский бегун остановился, ошибочно решив, что он уже пересек финишную черту. Мутаи остановился и начал хлопать болельщикам, не понимая на испанском подсказок о том, что конец дистанции только через десять метров!!!

Бежавший вторым испанец Иван Фернандес Анайя настиг кенийца и мог бы легко закончить забег на первом месте. Но вместо того, чтобы использовать ошибку соперника, Анайя принялся… толкать кенийца в спину и рукой показывать ему, где находится финишная черта. Испанский бегун упустил верную возможность победить, он фактически привел кенийца к финишу и не обогнал его.

Когда после окончания дистанции Ивана Фернандеса Анайю спросили, неужели он не хотел победить, то 24-летний бегун из Витории (чемпион Испании в беге на 5000 метров) ответил следующее: «Нет, я очень хотел выиграть. Но даже если бы на кону было место в составе сборной Испании для поездки на чемпионат Европы, я все равно поступил бы также. Я не заслуживал победы - отрыв был велик, и я не имел шансов догнать соперника, если бы он не ошибся. Мне важнее сохранить достоинство, чем выиграть золотую медаль. Знаете, все мы видим, какие вещи порой происходят в футболе, в обществе, в политике… Люди слишком часто видят неправильные модели поведения. Я рад, что поступил иначе, и сделал этот жест честности». Вот такая вот история про испанского Ивана.

Джерело: www.facebook.com
Прикріплення: 4882576.jpg (106.8 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 11.02.2013, 22:03 | Повідомлення # 13
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Підгрушна завоювала "золото" в спринті, Віта Семеренко "забронзовіла"

Українська біатлоністка Олена Підгрушна стала переможницею жіночого спринту, який пройшов на чемпіонаті світу в Нове Мєсто.
Фантастичний результат української команди підкріпила бронзовою медаллю й Віта Семеренко.
На другому місці розташувалася норвежка Тура Бергер.



Чемпіонат світу. Нове Мєсто. Жінки. Спринт (7,5 км):

1. Олена Підгрушна (Україна, 0 +0) - 21:02.1

2. Тура Бергер (Норвегія, 0 +1) +6.4

3. Віта Семеренко (Україна, 0 +0) +22.8

4. Ольга Зайцева (Росія, 0 +1) +24.5

5. Ольга Вілухіна (Росія, 0 +0) +25.3

6. Міріам Гесснер (Німеччина, 2 +0) +33.1

7. Христина Палка (Польща, 0 +1) +34.5

8. Кайса Макарайнен (Фінляндія, 2 +0) +40.8

9. Вероніка Віткова (Чехія, 0 +0) +50.6

10. Яна Герекова (Словаччина 1 +0) +51.0
...
22. Валя Семеренко (Україна, 1 +1) +1:11.3

Підгрушна і Семеренко пробували на зуб свої медалі



Українська біатлоністка Олена Підгрушна стала переможницею у спринті на чемпіонаті світу, який проходить в чеському Нове-Место, передає РІА Новини. У суботу вона показала чисту стрільбу і подолала 7,5 кілометрів за 21 хвилину 2,1 секунди.
Другою стала норвежка Тура Бергер, яка при одному промаху відстала від переможниці на 6,4 секунди. Третій час показала ще одна представниця України Віта Семеренко, яка жодного разу не помилилася на вогневих рубежах (+22,8 секунди), повідомляє Лента.

Це перша перемога українок на чемпіонатах світу в спринті. Для Віти Семеренко це третя нагорода на третьому поспіль чемпіонаті світу.
В очковій зоні з двома промахами фінішувала Валя Семеренко - 22-а (+1.11,3).
У неділю в Нове-Место у рамках програми чемпіонату світу пройдуть жіноча і чоловіча гонки переслідування.

Підгрушна здобула "бронзу" у гонці переслідування на ЧС з біатлону

Сьогодні, 10 лютого, у Нове Место (Чехія) на чемпіонаті світу з біатлону відбулася жіноча гонка переслідування на 10 км з чотирма вогневими рубежами.
Українка Олена Підгрушна після золота у спринті завоювала бронзу в гонці переслідування, пробігши два штрафних кола.
Друге золото на чемпіонаті завоювала норвежка Тура Бергер, з трьома промахами випередивши польку Христину Палку, яка пробігла два штрафних кола, на 18,5 секунди і Підгрушну на 21,5.
Віта Семеренко допустила чотири промахи і по ходу гонки опустилася з третьої стартової позиції на дев'яте місце. Валя Семеренко, пробігши шість штрафних кіл фінішувала сорок третьою, повідомляє "СпортОнлайн".
Нове Место 2013. Результати жіночої гонки переслідування

1. Тура Бергер (0+1+2+0) 28:48.4

2. Христина Палка (0+0+1+1) +18.5

3. Олена Підгрушна (0+0+2+0) +21.5
...
9. Віта Семеренко (2+1+0+1) +1:10.9

43. Валя Семеренко (2+3+0+1) +3:44.6

Біатлоніст Русинов владнав формальності і буде виступати за Україну



Російський біатлоніст Дмитро Русинов відтепер буде на міжнародних стартах виступати за збірну України, повідомляється на офіційному сайті Федерації біатлону України.
Це стало ясно після того як 22-річний спортсмен залагодив в Росії всі необхідні формальності по переходу. Це вже другий подібний перехід по лінії "Росія-Україна" в цьому місяці, після аналогічного рішення Марії Панфілової виступати за нашу команду.
Дмитро Русинов тільки в нинішньому сезоні зумів у весь голос заявити про свої перспективи. Більш того, після перемоги у спринтерській гонці на п'ятому етапі Кубка Росії в середині січня, Русинов був включений до розширеного складу збірної Росії для участі в чемпіонаті світу в Нове-Место. Тим не менш, це не спонукало Дмитра змінити своє рішення про переїзд в Україну.
На офіційних міжнародних стартах під егідою IBU Русинов поки не виступав, тому загрози карантину, що обмежує участь в турнірах під українським прапором, стосовно нього немає. В кінці цього тижня, 1 лютого, Дмитро прилетить в Україну, після чого відправиться на тренувальний збір у Тисовець.
Планується, що дебютувати у складі збірної України Русинов зможе на чемпіонаті Європи, що стартує наприкінці лютого в болгарському Банско.

Російські біатлоністки йдуть в Україну заробити

08.02.2013

7 лютого в чеському Нове Место стартував чемпіонат світу з біатлону. Його результати поки що невідомі. Але і без них поточний сезон можна назвати успішним для української жіночої збірної. Справа навіть не в призових місцях на етапах світового Кубка, а у стабільності. Це — ознака класу спортсменок та якісної роботи тренерського штабу. Прогрес показують не лише основні біатлоністки, а й молодь — 22-річні Юлія Джима і Яна Бондар. Через те незрозуміло, навіщо керівництво Федерації біатлону натуралізувало двох росіянок — 23-річну Ольгу Абрамову та Марію Панфілову, 25 років.
Логіка спортсменок очевидна. Абрамова і Панфілова після переходу отримуватимуть не менше за наших біатлонних "зірок" — Віту й Валентину Семеренко, Олену Підгрушну. Обидві росіянки пробивалися лише до другого складу своєї національної команди. А конкуренція в українській команді зараз не нижча, ніж у Росії.
Українські тренери зацікавлені в загостренні внутрішньої конкуренції та хочуть мати більший вибір напередодні наступного, Олімпійського, сезону. Росіянки теж вмотивовані — високі результати у збірній України дозволять їм більше заробити.
Востаннє якісні біатлонні "легіонери" приїздили в Україну одразу після розпаду СРСР. Олена Петрова, Надія Бєлова й Ірина Меркушина вигравали призові місця на Олімпіаді та чемпіонатах світу. Володарка "бронзи" Ігор-2006 Лілія Єфремова з чоловіком і тренером Костянтином Вайгіним попросилися в Україну з Білорусі не задля заробітку — щоб змагатися. Подружжя довго працювало разом на базі в Тисовці окремо від решти збірної за власний кошт. Інші українські біатлонні "іноземці" свого перебування тут не виправдали. Це стосується білоруського олімпійського призера Олексія Айдарова та двох росіян — чемпіона світу серед юніорів Олексія Коробейникова і Наталії Бурдиги.
У чоловічій збірній ситуація інша. Там бракує кваліфікованих кадрів. Кращі роки Андрія Дериземлі й Олександра Біланенка позаду. Не прогресують Сергій Седнєв і Сергій Семенов, не вийде на дорослий рівень Артем Прима. Тому має сенс прихід росіянина 22-річного Дмитра Русинова. На початку поточного сезону він потрапив у розширений список першої збірної Росії та мав нагоду пробитися на чемпіонат світу. Рівних цьому біатлоністові за потенціалом в Україні немає.

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 5776506.jpg (48.9 Kb) · 5808174.jpg (221.7 Kb) · 7229653.jpg (46.9 Kb)
 
GADДата: Субота, 16.02.2013, 11:12 | Повідомлення # 14
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Збірна України виграла "срібло" в естафеті на ЧС з біатлону



Сьогодні, 15 лютого, у Нове Место (Чехія) на чемпіонаті світу з біатлону відбулася жіноча естафета 4х6км з вісьмома вогневими рубежами.
Жіноча збірна України у складі Юлії Джими, Віти Семеренко, Валі Семеренко і Олени Підгрушної завоювали срібні медалі.

Перемогла збірна Норвегії, випередивши наших біатлоністок на сім секунд. Бронза в активі збірної Італії (+11,6).
При цьому норвежки пробігли одне штрафне коло і використали 9 додаткових патронів. Українки використали 5 додаткових патронів, італійки - чотири, повідомляє "СпортОнлайн".

Біатлон. Чемпіонат світу. Нове Место (Чехія), 15 лютого
Жінки. Естафета 4х6 км, вісім вогневих рубежів.


1. Норвегія (Хільда Фенне, Анн Крістін Флатланд, Сіннове Солемдал, Тора Бергер) - 1:08.11,0 (1 штрафне коло + 9 дод.патронів)

2. Україна (Юлія Джима, Віта Семеренко, Валентина Семеренко, Олена Підгрушна) - відставання 7,0 (0+5)

3. Італія (Доротея Вірер, Ніколь Гонтір, Мікела Понца, Карін Оберхофер) - + 11,6 (0+4)

4. Росія (0+7) +29.0

5. Німеччина (0+11) +30.9

6. Франція (0+13) +36.7

7. Білорусь (1+7) +1:02.2

8. Словаччина (0+14) +2:00.3

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 0833125.jpg (73.7 Kb)
 
GADДата: Субота, 16.02.2013, 11:19 | Повідомлення # 15
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Три нічиї і поразка: Україна провела невдалий тиждень у єврокубках



Перший єврокубковий тиждень цього року видався не дуже вдалим для українських команд: три нічиї та поразка. У таблиці коефіцієнтів УЄФА за підсумками цього сезону Україна набрала 9.333 бали і посідає сьоме місце.

Успішно виступили вчора російські клуби, які виграли три матчі з трьох з сильними суперниками. Після поточного сезону Росія практично гарантувала собі місце в таблиці коефіцієнтів УЄФА вище 8-го, Україна, судячи з усього, опуститься на 9-й рядок.

Нагадаємо, вчора відбулися три матчі Ліги Європи за участю українських команд: київське "Динамо" на своєму полі зіграло внічию з французьким "Бордо", "Металіст" на виїзді відстояв нульову нічию з англійським "Ньюкаслом", а "Дніпро" на виїзді програв швейцарському "Базелю".

У середу в Донецьку завершився перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів-2012/2013 "Шахтар" - "Боруссія" - 2:2.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА на 15 лютого 2013 року:

1. Іспанія - 14.285 - за сезон 2012/2013; 84.596 - за п'ять останніх сезонів

2. Англія - 12.000; 78.535

3. Німеччина - 13.785; 75.471

4. Італія - 11.583; 61.314

5. Франція - 10.583; 57.833

6. Португалія - 9.083; 56.501

7. Україна - 9.333; 49.591

8. Голландія - 4.214; 44.729

9. Росія - 8.083; 44.665

10. Бельгія - 6.500; 34.400

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 4184255.jpg (61.1 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » Про спорт і не тільки.
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Пошук:

Вверх