Субота, 20.04.2024, 11:15
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » ЄВРО 2012
ЄВРО 2012
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:22 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Львові відкрили ще одну фан-зону - єдину в Європі під накриттям



За кілька годин до старту Євро-2012 у Львові відкрили ще одну фан-зону. Її особливістю є те, що це єдина крита зона для вболівальників у Європі.
Розташована вона в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Офіційна назва фан-зони "LeoFan".
Вона складається із тентової конструкції з прозорим дахом. На одній з її сторін стоїть велика сцена. На ній розташований екран, площею 12 квадратних метрів. Посередині для відвідувачів розставлені столи та стільці. Навколо по периметру розташовані будки з їжею та напоями.

"Загалом на території знаходиться, крім великого, ще 10 екранів діагоналлю 2 метри, - розповів організатор критої фан-зони Андрій Сидор. – Вхід сюди для відвідувачів є безкоштовним. Не пропускатимуть тільки п'яних, дітей до 14 років без супроводу батьків та агресивних людей. На територію заборонено проносити алкоголь, наркотики, зброю, піротехніку та скляну тару".
"LeoFan", за словами організатора, має більше підійти людям, які вирішили вболівати сім'ями або не в надто гучній компанії. Крім того, у фан-зоні проходитиме гастрономічний ярмарок "Кухня народу Європи", дитяча ігрова країна, фестивальні вік-енди.
"Мені тут дійсно подобається, - сказала Оксана Блекота. – Тихо і спокійно. Більше на футболістів люблю дивитися, а не на сам футбол. Але відпускати чоловіка до вболівальників не хочу самого. Тому вирішили сюди прийти. Він жаліється, що криків тут мало. Але нічого. Зато я впевнена, що з ним нічого не трапиться десь там, у тій фан-зоні".

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 8537083.jpg (180.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:24 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У харківській фан-зоні роздають рекламу МММ

На території фан-зони до Євро-2012 у Харкові та поблизу неї роздають рекламу фінансової піраміди МММ.
Флаєри, стилізовані під 20-доларові банкноти, роздають хлопці, з вигляду - середнього шкільного віку. Більшість туристів та харків'ян рекламу одразу ж викидають.
Також на території парку Шевченка, що одразу біля фан-зони, іноземцям активно пропонують: сфотографуватися з пітоном чи совою, покататися на поні, дізнатися свою вагу та силу удару. Втім, за півгодини, які кореспондент Gazeta.ua провів на території парку, запропонованим скористалися лише кілька українців.

Мало іноземних відвідувачів і в зоопарку поблизу.
"Я не вражений. Значно гірше за звіринець у моєму місті", - каже 12-річний Уве з Роттердаму.
Іноземці поводяться жваво, час від часу вигукують уривки з фанатських пісень - особливо перед тим, як підняти келих із пивом. Однак спілкуються лише між собою, невеликими групками. З харків'янами не розмовляють - хіба-що, якщо першими розмову зав'яжуть українці.
Про організацію чемпіонату всі, як один, відповідають: "Поки що все в порядку".

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:25 | Повідомлення # 18
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Під час Євро-2012 Меркель в Україні таки ніхто не побачить

Канцлер Німеччини Ангела Меркель не приїде в Україну на матчі збірної Німеччини під час групової фази Євро-2012.
Про це повідомляє польське агентство РАР з посиланням на речника Меркель Стеффана Сейберта.
За даними агентства, Меркель може відвідати матчі збірної у разі її виходу у четвертьфінал, які відбуватимуться 21 або 22 червня у Польщі.
Цього тижня Меркель відвідала у Гданську німецьку збірну. Попри те, що збірна Німеччини перші три матчі Євро-2012 гратиме у Львові та Харкові, місцем свого базування команда обрала Польщу.
Групова фаза Євро-2012 триватиме до 19 червня.
Раніше Ангела Меркель заявляла, що в Україні та Білорусі громадяни страждають від "диктатури й репресій".

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:27 | Повідомлення # 19
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Львівського забіяку, який напав на російських фанів, відпустили

Правоохоронці після усного пояснення відпустили українця, який розпочав бійку між російськими та українськими футбольними фанатами у Львові.
Зі слів учасника інциденту, він проходив повз російських уболівальників, коли останні скандували гасла.
Побачивши, що молодий чоловік одягнений у символіку збірної України, російські вболівальники почали демонструвати йому образливі жести, і називати його чоловіком нетрадиційної орієнтації.
Львів'янин пояснив, що не витерпів образ на свою адресу і почав бійку з групою російських уболівальників.
Як повідомлялося, після футбольного матчу Росія-Чехія біля фан-зони у Львові виникла бійка між місцевими жителями та групою фанатів з Росії.
Зазначимо, що за версією російських ЗМІ, ініціаторами бійки виступили українці, які показово підтримували у львівській фан-зоні чехів.
Збірна Росії з футболу здобула перемогу над Чехією в стартовому для себе матчі чемпіонату Європи 2012 року. Результат матчу, що відбувся у польському місті Вроцлав, - 4:1 (2:0) на користь росіян.

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:33 | Повідомлення # 20
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"В Україні обслуговують дуже повільно, без жодної радості" — данський уболівальник

У шведській частині фан-зони спілкуються між собою багато фанів сусідньої зі Швецією Данії. Їхня збірна не гратиме в Києві, але вболівальники кажуть, що свідомо обрали розміщення тут. Спілкуємося зі 28-річним Стіґом Єнсеном з Копенгаґена.

Як ви будете їздити на матчі?

- Сьогодні їдемо до Харкова, де наша збірна гратиме проти Нідерландів. А потім уночі — знов до Києва. Так і наступні матчі. Відразу після матчу пізно вночі повертатимемося до Києва. Так зручніше.

Не боялися їхати в Україну?

- Нам казали в Данії, що в Україні проблеми, що це далеко, що не варто їхати. І ми так трохи побоювалися. Але поїхали, бо такий форум буває раз на два роки, і дуже шкода було б його пропустити. І вражені, наскільки тут усе доброзичливо. Українці дуже чуйні. Дівчата надзвичайно гарні. Стильно вдягаються. Інфраструктура цілком середньоєвропейська — я не бачу великої різниці між Україною та рештою європейських країн.

Ціни як?

- Мені здаються завищеними — на все, навіть на продукти харчування. У Копенгаґені можна поїсти чи випити пива відносно дешево. Я розумію, що це через турнір. Як брати речі чи сувеніри, то мало не вдвічі дорожче виходить. Однак ми поселилися у хостелі — так дешевше. Платимо 95 гривень за ніч. Якраз ціни на хостел цілком доступні, тож ми могли відкласти гроші на розваги.

Що не сподобалося?

- Сервіс. Обслуговують дуже повільно і, здається, без жодної радості. Жодних посмішок, жодних заохочень. Узагалі, видається, що тут у Києві обслуговуючий персонал набагато хмурнішний, ніж люди на вулицях. У Данії, якщо ти щось купуєш, тобі намагаються сподобатися. А тут, здається, це нікого не турбує взагалі.

Гуляли Києвом?

- Трохи так. Бачили Золоті ворота, ось цю зону. Загалом орієнтуватися легко, бо є англомовні вказівники. Але далі йти ще остерігаємося. Просто вивчили дорогу до центру. В метро ще не були. Друзі розповідали, що там англійською навіть зупинки оголошують, правда?

Так.

Як оцінюєш шанси своєї збірної?

- 50 на 50. У нас дуже важка група — Нідерланди, Німеччина і Португалія. Якщо чесно, я навіть не особливо вірю, що ми вийдемо з такої групи. Хіба що дуже пощастить. Але однаково вболіватимемо за нашу збірну. Україні теж зичимо успіхів. У понеділок дивитимемось ваш матч проти шведів, наших історичних суперників. Буду вболівати за Україну.
Данія гратиме сьогодні, 9 червня проти Нідерландів у Харкові. Наступний матч у групі проведе 13 червня у Львові проти португальців, а завершить 17-го — з німцями там-таки.

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:39 | Повідомлення # 21
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Голландським фанам в Харкові "втюхують" мобільні стартові пакети

У Журавлівському гідропарку - фан-кемпінгу для голандців у Харкові - життя починається о 8 ранку. Вболівальники заходять у ділової комплекс, всередині якого можуть одночасно приймати душ до 20 чоловік. З зовнішнього боку - вмивальники. Близько 8:30 в комплекс із ресторану й кафе "Свидание вслепую" приносять сніданок. Усе влаштовано за принципом самообслуговування: на столах розкладено булочки (кожну з яких запаковано в поліелилен), фасовані мед і джем, нарізану шинку, маленькі пакунки соку "Садочок". Також стоять таці з почищеними вареними яйцями, однак до них майже ніхто не підходить.
Станом на вчорашній вечір у кемпінг, який має офіційну назву "Orange camp" - за кольором голландської футбольної збірної - заселились близько півтисячі фанатів. Однак заброньовано вже всі кілька тисяч місць. Принаймні, з цієї причини кореспонденту Gazeta.ua було відмовлено у поселенні в кемпінгу - організатори бояться, що табір буде переповнено.
Більшість голландців живуть у просторих військових наметах. У кожному вміщаються 4 одномісних дерев'яних ліжка. Також є кілька десятків двомісних наметів - вони помаранчеві, а вхід стилізовано під лев'ячу пащу. Зображення лева - талісмана збірної - трапляються всюди: на футболках, капотах легківок. Чимало голландців вдягли лев'ячий хвіст, розмалювали "під пащу" обличчя.
Також на території кемпінгу чимало трейлерів - кількасот голландців приїхали з власним житлом. Усі рясно прикрашені помаранчевими прапорцями, зображеннями футболістів збірної. На одному, всуціль помаранчевому, великий напис українською "Ми — найкращі".
В гідропарку чимало реклами голландських компаній - зокрема на невеличкому футбольному полі. Український бізнес представляють промоутери мобільного оператора life:), які чіпляються до голландців із пропозицією купити тарифний план із дешевими дзвінками в Європу. Втім, проблем зі зв'язком голландці не мають: на території кемпінгу працює швидкий безкоштовний wi-fi.

Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:40 | Повідомлення # 22
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Не відчувається свята серед українців" — німецькі вболівальники

Дітер приїхав до Києва з німецького Дюссельдорфа. З трьома друзями вирішили відвідати матчі збірної Німеччини у Львові та Харкові. П'ють пиво у фан-зоні.
"Ми вчора вранці прилетіли. Дуже все подобається. Але, на жаль, не відчувається такого свята, азарту. Можливо, це через те, що Євро щойно розпочалось, і пізніше буде веселіше. Але щось українці досить кволо беруть участь у цьому", - скаржаться німці.
Питаю Дітера, чому розмістились саме у Києві.
"Німеччина перший матч грає у Львові. Але ми розмістилися в Києві, бо так зручніше діставатися і туди, і до Харкова. Та й столицю можемо побачити."
Німців вразило ставлення місцевих. Хоча нарікають на проблеми з мовою. Кажуть, українці погано знають англійську. Але допоможуть навіть жестами: "Найбільше вразили саме люди — дуже зичливі і готові допомогти. Навіть, якщо не знають англійської чи німецької. Проведуть мало не за руку. У Німеччині такого немає".

"Пиво подобається, "Оболонь" називається, ні? - сміється Дітер, по літерах вимовляючи слово. - Але все ж ми частіше п'ємо "Карлсберґ". Ціни тут суттєво нижчі, ніж у Німеччині. Хіба що готелі досить дорогі, але це, здається, через чемпіонат. Зате умови в готелі нам дуже подобаються, ми чекали на гірше".
Питаю про дівчат: "Дівчата — так, неймовірні просто". Але на відповідь, чи вже з кимось познайомилися, німці перелякано махають руками: "Ні-ні, ти що! Не знайомилися! Ми так собі дивимося".

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 18:42 | Повідомлення # 23
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Попова погрожують засудити ЗМІ, які пишуть погане про готовність до Євро-2012

Київська міськадміністрація буде подавати в суд на ЗМІ за необґрунтовану інформацію про готовність столиці до проведення Євро-2012.
Про це заявив на брифінгу в суботу перший заступник голови Київської міськадміністрації Олександр Мазурчак.
"Ми будемо робити моніторинг всіх ЗМІ, хто яку інформацію дає. Під час Євро будемо мовчати, будемо слухати, але після Євро не дивуйтеся, що за необ'єктивну інформацію будемо подавати в суд", - сказав Мазурчак.
Зокрема, він назвав неправдивою інформацію про провал асфальту на бульварі Т.Шевченка.
У той же час Мазурчак зазначив, що КМДА буде рада допомоги ЗМІ у висвітленні дійсно проблемних питань.

За його словами, Київ повністю готовий до прийому іноземних гостей, організовано роботу фан-зони на Хрещатику, інфраструктура та комунальні служби повністю готові до можливих навантажень.
"Я думаю, що ті виклики, які перед нами ставить Євро-2012 в плані навантаження на інфраструктуру і комунальні служби, ми витримаємо, у нас для цього є резерви",- заявив він.

Крім цього, Мазурчак повідомив, що в центральній частині міста виставлені 2 тис. пластикових урн для сміття.
Як повідомлялося, про провал асфальту на бульварі Шевченка в Києві повідомила в п'ятницю прес-служба столичної ДАІ.

Джерело: http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 19:20 | Повідомлення # 24
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Російські вболівальники у Вроцлаві побили польських стюардів

Неприємний інцидент стався після вчорашнього матчу Євро-2012 між збірними Росії та Чехії, який проходив у Вроцлаві.
Місцеві стюарди, які обслуговували цей поєдинок, постраждали від російських уболівальників, які, перебуваючи в переважній більшості, побили польський персонал.
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що біля фан-зони у Львові виникла бійка між місцевими жителями та групою фанатів з Росії. Бійка тривала близько хвилини.

За матеріалами сайту :http://gazeta.ua
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 19:33 | Повідомлення # 25
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Кнур Фунтик передбачив перемоги Даніі та Німеччини



Щойно кнур Фунтик зробив свій прогноз на сьогоднішні матчі у квартеті B, який ще називають "групою смерті" Данія-Голландія і Німеччина-Португалія.
Переможцями кнур визначив Данію та Німеччину. Під час останнього прогнозу між Німеччиною та Португалією він метався між двома мисками з курурузники пластівцями. Тому його утримувач Іван сказав, що матч може закінчитися нічиєю.
"Сьогодні Фунтик поводиться як ніколи знервовано, помітно, що панікує. Вчора він помилився з першим прогнозом, але другий вгадав. Сьогодні його годували тільки раз, тому, на нашу думку, прогноз на 80 % має бути вірним".
Нагадаємо, що Фунтика поселили на Хрещатику два дні тому. Кнура привезли з Житомирщини, він важить 380 кг і біля нього щодня чергує охоронець та двоє утримувачів.

За матеріалами сайту :http://gazeta.ua
Прикріплення: 7933973.jpg (71.1 Kb)
 
GADДата: Субота, 09.06.2012, 19:37 | Повідомлення # 26
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Харківський тхір виявився солідарний з думкою кнура Фунтика



Харківський тхір-оракул Фред зробив прогноз на сьогоднішні матчі Євро-2012.
Як повідомляє comments.ua, тхір напророкував перемогу збірним Данії і Німеччини, причому перемогу Данії також спрогнозував і київський віщун - кнур Фунтик.
Сьогодні Фред був активніше, ніж напередодні і практично відразу зробив свій вибір.
Нагадаємо, сьогодні в Харкові відбудеться матч між збірними Нідерландів і Данії.
Початок матчу о 19:00.
В 21:45 у Львові пройде матч між збірними Німеччини і Португалії.

За матеріалами сайту :http://gazeta.ua
Прикріплення: 8827167.jpg (44.9 Kb)
 
GADДата: Неділя, 10.06.2012, 19:26 | Повідомлення # 27
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


без коментарів.....
 
GADДата: Вівторок, 12.06.2012, 16:06 | Повідомлення # 28
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Тисячі вболівальників спостерігали за матчем "Україна-Швеція" на львівській фан-зоні. Вболівальники виконують гімн України.



Прикріплення: 9328562.jpg (35.5 Kb) · 1783219.jpg (83.2 Kb) · 4500220.jpg (47.6 Kb) · 2961829.jpg (37.3 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 12.06.2012, 18:16 | Повідомлення # 29
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Польських футболістів, які розгромлять росіян, нагородять хрестами УНА-УНСО



Організація "УНА-УНСО" заявила про готовність нагородити футболістів національної збірної Польщі найвищою організаційною нагородою - "пустельними хрестами" - у разі перемоги поляків у грі проти національної збірної Росії, яка відбудеться сьогодні у Варшаві.
Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив один із лідерів УНА-УНСО Ігор Мазур.
За словами націоналіста, на сьогоднішній день "головним ворогом" як для України, так і для Польщі у міжнародній політиці є Росія.
"Це держава, яка намагається домінувати на пострадянському та східноєвропейському просторах. Вона буде все робити для того, щоб знищити і звести нанівець українську і польську державність... Сьогодні ми згадуємо ті славні часи, коли гетьман Сагайдачний разом з поляками брав Москву і показав тоді, хто є хто насправді на цьому просторі", - зауважив Мазур.

На його переконання, тільки сильні Україна та Польща зможуть на Сході Європи "дати відсіч усім ворогам".
"А тому сьогодні - у день Росії та польсько-російського матчу — ми готові протягнути руку полякам і спільним українсько-польським фронтом, за спільно пролиту кров, перемогти", - заявив "унсовець".
В якості солідарності із поляками провід організації УНА-УНСО прийняв рішення нагородити тих польських футболістів, які сьогодні заб'ють голи росіянам, "пустельними хрестами".

"В разі перемоги польської збірної я беру "пустельні хрести" і їду до Варшави нагороджувати гравців, які забили голи. Якщо польський воротар зробить диво і відіб'є пенальті, то він також стане кавалером "пустельного хреста" УНСО", - уточнив Мазур.
Разом з тим націоналіст підкреслив, що, якщо поляки програють росіянам, то "унсовці" їх нагороджувати не будуть.
"У будь-якому випадку надіємось, що у Польщі вистачить розуму надалі бути з Україною на рівних і ставитись по-братськи. Впевнені, що у Москви такої позиції до нас ніколи не буде, хто б не був у них при владі: демократи, ліберали чи націоналісти", - резюмував Мазур.

Слід відзначити, що назва "унсовського" ордену "Пустельний хрест" походить від згадки про часи, коли Ісус під час свого перебування у пустелі шукав шляхи до Бога. Це найвища нагорода організації "УНА-УНСО", якою з 1991 року нагороджені лише 24 чоловіки. Зокрема, кавалерами цієї нагороди є патріарх УПЦ КП Філарет, останній президент УНР в екзилі Микола Плав'юк, фронт-мен гурту "Кому вниз" Андрій Середа, командир "унсовського" підрозділу у Чечні Сашко Білий, радянський політв'язень Степан Хмара, "унсовці" Ігор Мазур та Руслан Зайченко.
Нагадаємо, сьогодні, 12 червня, о 21:45 у Варшаві в рамках фінальної частини чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012" відбудеться матч між збірними Польщі та Росії.

Джерело: http://gazeta.ua
Прикріплення: 5345120.jpg (17.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 12.06.2012, 19:29 | Повідомлення # 30
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Опозиція розповіла німцям, як Колесніков "відмивав" гроші на Євро-2012

Розкрадання українськими чиновниками державних коштів під час підготовки до чемпіонату Європи з футболу є одним із "найбільших корупційних скандалів" за весь час Незалежності України.
Як повідомила прес-служба БЮТ, про це в коментарі німецькій газеті "Frankfurter Allgemeinen Zeitung" заявив міністр опозиційного уряду з питань молоді, спорту, туризму і Євро-2012, народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Остап Семерак.
За його оцінкою, тридцять-сорок відсотків тих грошей, які держава витратила на підготовку турніру, "просочувалися в темні канали".

У цьому контексті газета звернула увагу на донецьку компанію "Альтком", яка отримала надзвичайно великі державні замовлення при підготовці до Євро-2012. За даними газети, справжні власники "Альткому" ховаються за фіктивною офшорною фірмою ("поштовою скринькою"), зареєстрованою в Белізі.
На думку Семерака, ключ від цієї "поштової скриньки" тримає в руці ніхто інший, як відповідальний за підготовку і проведення в Україні Євро-2012 віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

Джерело: http://gazeta.ua/
 
Форум » ЖИТТЯ » Спортивне » ЄВРО 2012
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Вверх