Четвер, 25.04.2024, 02:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЖИТТЯ » Політичне » ОПОЗИЦІЯ
ОПОЗИЦІЯ
GADДата: Субота, 09.03.2013, 18:11 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Опозиція оголосила народне повстання проти режиму

Із наступного тижня опозиція починає проводити по Україні народні віче. Про це заявив голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк на мітингу опозиційних сил біля пам’ятника Т.Шевченку, інформує УНН.

Арсеній Яценюк підкреслив, що нинішній день для опозиції є знаковим, "тому що ми оголошуємо народні віче і народне повстання проти цього режиму".

Крім того, він наголосив, що Тарас Шевченко "багато що нам заповів, але багато з того ми не виконали".

"Він казав, що треба встати. Встати з колін і йти боротись за свою волю, за волю і свободу кожної людини, за волю нашої держави і за свою рідну землю. Багато часу пройшло, і багато нам треба зробити", - сказав А.Яценюк .

"Сьогодні, коли ми кажемо про свободу і волю – це не просто слова. Чи є ми вільними, якщо в країні немає роботи, немає пенсії і заробітної плати? Чи є ми вільними, якщо наші діти не мають належної освіти? Чи є ми вільними, якщо нашу державу тягнуть назад у темне радянське минуле, яке називається Митний союз, а раніше називалось Радянським союзом. Чи здатні ми це змінити? Так, і ми це зробимо", - підкреслив голова фракції "Батьківщина".

Крім того, політик зазначив, що без підтримки людей не може бути жодної політичної чи економічної перемоги.

"Люди хочуть почути слово і відчути, що є ті, хто будуть боротися за їхні права. І ми готові пожертвувати всім для того, щоб кожен громадянин в цій країні знав – він тут керує, він має право по відношенню до влади, а не влада має право по відношенню до українського громадянина", - підкреслив нардеп.

"Із цим ми їдемо в народ до українців - щоб вони підтримали в першу чергу себе, свою країну, свою родину і своє майбутнє", - додав Арсеній Яценюк.

Джерело: http://www.day.kiev.ua
 
GADДата: Неділя, 07.04.2013, 11:41 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Тюремщики отчитались, что освободили Луценко из тюрьмы

Государственная пенитенциарная служба выполнила указ президента о помиловании бывшего министра внутренних дел Юрия Луценко, он освобожден из тюрьмы. Об этом сообщила пресс-служба ведомства.
"Сегодня (7 апреля) указ был выполнен в полном объеме, все осужденные освобождены от отбывания наказания, проведены необходимые расчеты, разъяснены права и предоставлена необходимая всесторонняя помощь", – сказано в сообщении.
Сегодня в 9:30 на сайте главы государства появился указ о помиловании шести осужденных, в том числе Луценко и бывшего министра охраны окружающей среды Георгия Филипчука.
В феврале 2012 года Луценко, находившийся под стражей с 2010 года, был приговорен к четырем годам тюрьмы с конфискацией имущества. В апреле того же года Филипчук получил три года лишения свободы за превышение служебных полномочий.
Экс-глава МВД должен был выйти на свободу в конце 2014 года. Филипчука отпустили из тюрьмы в июне прошлого года, поскольку ему смягчили приговор, заменив три года лишения свободы двумя годами условно. Он находился на учете в уголовно-исполнительной инспекции Днепровского района Киева с 21 июня 2012 года.

Джерело: http://ukranews.com/

Саме після цього доводити, що в Украіні ВІДСУТНЄ вибіркове правосуддя!!!! ОКСІМОРОН! Що і потрібно було довести!!!! В п'ятницю ВАСУ стверджує, що громадянин Украіни ВИННИЙ і ПОВИНЕН відбувати термін ув'язнення!!! В понеділок цей громадянин - вільна людина!!!! На СВОБОДІ!!! Тим не менше моє шанування панові Юрію!!!! Швидкого ОДУЖАННЯ, та реабілітації свого фізичного та морального здоров'я!!!!!
 
GADДата: Неділя, 07.04.2013, 17:27 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Луценко на свободе, первые слова

 
GADДата: Неділя, 07.04.2013, 17:30 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Луценко на свободе, первые слова

 
GADДата: П`ятниця, 12.04.2013, 22:55 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Опозиція назвала "дебілізмом" дії харківської влади під час акції "Вставай, Україно!"



Противники Януковича вражені транспортною блокадою від Геннадія Кернеса

Заторами з автобусів і трамваїв, незапланованими ремонтами та потоками води на вулицях зустрів Харків опозиційний мітинг "Вставай, Україно!". Напередодні суд заборонив ходу, але вона відбулася, хоча організатори були змушені змінити маршрут.

Колони автобусів, трамваїв і тролейбусів перекрили рух перед акцією опозиції в центрі Харкова зранку. Водночас комунальні служби взялися за обрізання дерев.

Міліції на вулицях було більше, ніж зазвичай. Але працівники МВС не квапилися розблокувати вулиці і лише споглядали хаос.

Міський голова Генадій Кернес усі проблеми спробував перекласти зі своєї голови на "опозиційну". І пов'язав транспортний колапс із появою в Харкові опонентів влади.

"Багато мешканців, які могли пересуватися до центральної частини міста, відчували ці незручності. Вважаю, це завдяки одному – позиції так званої опозиції", – заявив Геннадій Кернес, який також обізвав опозицію "шакалами".

"Це наша перша акція на Східній Україні. Знаєте: більшого дебілізму та істерії, ніж у Харкові, ми ніде не спостерігали з боку влади. Заблокувати весь транспорт міста. Повністю заблокувати всі в'їзди до суду. Повністю заблокувати всі площі", – обурився голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Мітинг перед Харківською міськрадою, за оцінками міліції, зібрав близько тисячі учасників, але організатори назвали цифру 10 тисяч.

Мітинг тривав близько півгодини і завершився без ексцесів. Лідери опозиції не обмежилися традиційними вимогами відставки виконавчої президента та уряду, а ще й пообіцяли притягнути до кримінальної відповідальності організаторів блокування харківських вулиць.

Щойно мітингарі розійшлися, громадський транспорт відновив рух у центрі Харкова...


Джерело: http://tvi.ua/
 
GADДата: Субота, 13.04.2013, 13:31 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Полтаві автобусами перегородили площу, де має пройти акція "Вставай, Україно!"

Театральну площу в Полтаві перегородили автобусами. Про це повідомляє депутат від партії "Батьківщина" Валерій Головко.
За його словами, це транспорт, який зазвичай курсує головним маршрутом міста — Кільцевій.
"Повторюється харківський сценарій. Підходи до Театральної площі заблоковані, стоять автобуси. До того ж, деякі - під знаком зупинка і стоянка заборонена", - сказав він.
Валерій Головко додав, що звернувся до правоохоронців з проханням, щоб вони склали протоколи щодо зафіксованих порушень "Правил дорожнього руху", однак, на його звернення міліціонери не відреагували.
У суботу на 12.00 у Полтаві заплановано проведення мітингу "Вставай, Україно!" Об'єднаної опозиції.


Джерело: http://gazeta.ua/
 
GADДата: Субота, 13.04.2013, 16:01 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Акция Вставай, Украина! проходит в Полтаве: Батьківщина заявляет о восьми тысячах участников



В Полтаве на Театральной площади при участии лидеров фракций Батьківщина Арсения Яценюка и Свобода Олега Тягнибока проходит митинг в рамках оппозиционной акции Вставай, Украина!.

По данным пресс-службы ВО Батьківщина на акцию собралось около восьми тысяч участников.

Люди с партийными и Государственными флагами маршем прошли центральными улицами города.После этого от памятника началось шествие с участием лидеров оппозиции.

Участники акции держат национальные флаги, флаги оппозиционных сил, плакаты За Украину, за ее судьбу, за честь и свободу, за народ!, Украина волю! Юле Волю! ,За достойную пенсию! , За справедливую зарплату! , Работа для каждого!.

Яценюк, обращаясь к собравшимся, напомнил, что в пятницу в Харькове власти "дали указание перекрыть весь город, сняв с маршрутов весь транспорт", а утром в субботу Театральная площадь в Полтаве была заблокирована автобусами.

"Нас это не останавливает, наоборот - дает дополнительное вдохновение для нашей акции. Акция распространяется, и люди поднялись. Люди видят, что оппозиция объединена, что оппозиция не боится и может принести изменения в Украину ", - отметил Арсений Яценюк.

Ранее народный депутат Валерий Головко (фракция Батьківщина) сообщил, что в Полтаве подъезды к месту проведения акции Вставай, Украина! заблокированы автобусами.

Сегодня, 13 апреля в Полтаве пройдет марш и митинг в рамках общенациональной акции Вставай, Украина!.

"В 12.00 при участии председателя фракции Батьківщина Арсения Яценюка, УДАР Виталия Кличко и ВО Свобода Олега Тягнибока пройдет марш от памятника Тарасу Шевченко (ул. Конституции, Краеведческий музей) до Театральной площади, где состоится митинг", - говорится в сообщении.


Джерело: http://korrespondent.net/
Прикріплення: 2320892.jpg (45.3 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Політичне » ОПОЗИЦІЯ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх