Четвер, 28.03.2024, 11:36
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » ЖИТТЯ » Політичне » РАША
РАША
GADДата: П`ятниця, 30.08.2013, 18:07 | Повідомлення # 31
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
З російської Википедии зник термін «Київська Русь»



У російській Википедии більше немає терміну Київська Русь. При заданні пошуку «Киевская Русь» запит перенаправляється на «Древнерусское государство», де вкрай коротко пишеться про те, що «Київська русь – середньовічна держава у Східній Європі, яка виникла у IX столітті в результаті об’єднання східнослов’янських і фінно-угорських племен під владою князів династії Рюриковичів».

Роль Києва, який був історичним центром Київської Русі, у статті подається вкрай скромно: «Аж до монгольської навали (1237-1240) Київ формально продовжував вважатися головним столом Русі, а Київське князівство залишалося у колективному володарюванні руських князів».

У статті також написано, що з 862 до 882 року столицею Київської Русі був Новгород, і лише потім нею став Київ. Що суперечить будь-якій історичній правді, а також і здоровому глузду: історії невідомі приклади, щоби країна з однією столицею добровільно взяла собі назву країни з іншою столицею.


Джерело: http://galnet.org/
Прикріплення: 8922416.jpg (36.2 Kb)
 
SkifДата: П`ятниця, 30.08.2013, 18:29 | Повідомлення # 32
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 14
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
У російській Википедии більше немає терміну Київська Русь можно спросить это какая росийская ВИКИПЕДИЯ дайте ссылку

Додано (30.08.2013, 18:20)
---------------------------------------------
http://ru.wikipedia.org/wiki/%CA%E8%E5%E2%F1%EA%E0%FF_%D0%F3%F1%FC - эта
http://uk.wikipedia.org/wiki....1%D1%8C - или эта
или еще тайная википедия появилась вить кремля где она хочу ее узреть

Додано (30.08.2013, 18:24)
---------------------------------------------
ну коротко для любознательных:

Древнеру́сское госуда́рство (др.-рус. , ст.-слав. Рѹ́сь, Рѹ́сьскаѧ землѧ, греч. Ῥωσία[3], лат. Russia, Ruthenia, Ruscia, Ruzzia[4], др.-сканд. Garðar, Garðaríki[5]) — средневековое государство в Восточной Европе, возникшее в IX веке в результате объединения восточнославянских и финно-угорских племён под властью князей династии Рюриковичей. В период наивысшего расцвета Древнерусское государство занимало территорию от Таманского полуострова на юге, Днестра и верховьев Вислы на западе до верховьев Северной Двины на севере. К середине XII века вступило в состояние феодальной раздробленности и фактически распалось на полтора десятка отдельных русских республик и княжеств, управляемых разными ветвями Рюриковичей. Вплоть до монгольского нашествия (1237—1240) Киев формально продолжал считаться главным столом Руси, а Киевское княжество оставалось в коллективном владении русских князей.

Древнерусское государство возникло на торговом пути «из варяг в греки» на землях восточнославянских племен — ильменских словен, кривичей, полян, охватив затем древлян, дреговичей, полочан, радимичей, северян.

Первые сведения о государстве русов относятся к первой трети IX века: в 839 году упомянуты послы кагана народа Рос, прибывшие сначала в Константинополь, а оттуда ко двору франкского императора Людовика Благочестивого. С этого же времени становится известным и этноним «Русь». Термин «Киевская Русь» появляется впервые лишь в исторических исследованиях XVIII—XIX веков.

В 860 году[9] («Повесть временных лет» ошибочно относит его к 866 году) Русь совершает первый поход на Константинополь. Греческие источники связывают с ним так называемое первое крещение Руси, после которого на Руси, возможно, возникла епархия и правящая верхушка (возможно, во главе с Аскольдом) приняла христианство.
В 862 году, согласно «Повести Временных лет», славянские и финно-угорские племена призвали на княжение варягов.

а дальше по ссылке и читай на здоровье

Додано (30.08.2013, 18:29)
---------------------------------------------
/galnet. я вот сижу и думку годаю чому я не вумный с вухами по краю
стихи
вот скажите кто этот гал неет ( звучит как (блин в слух незя) .....)
 
GADДата: П`ятниця, 30.08.2013, 18:34 | Повідомлення # 33
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Skif, велике прохання до тебе. Пиши хоч трохи тримаючись пунктуації. А то не дуже зрозуміло про що запитуєш..ну з першого разу.

Тепер по суті питання. В моєму повідомлення використано матеріал з вказаним джерелом.

Я бачу ти зробив, як там написано... спробував знайти термін "киевская русь" і тобі зробили редирект( перенаправили ) розділ "Древнерусское государство". Так що все підтвердилось... Знов повернемось до мого повідомлення. В ньому коротко вказано на те, що ти зможеш знайти за першим ( твоїм ) посиланням, звичайно якщо ти матимеш час та натхнення на вивчення всього матеріалу і зробиш його аналіз та співставлення. Тому в тебе два варіанти : зробити те що я сказав або повірити ... Що в принципі одне й теж. biggrin

А російська , українська, англійська і т.д. вікі розрізняються ( крім текстового наповнення) ще й (http://ru.wikipedia,http://uk.wikipedia) специфічними скороченнями як то : ua. ru.

Гадаю ти легко тепер знайдеш у вказаних тобою посиланнях те , що потрібно. Так що "тикати мордою в..." трохи не вийшло.... biggrin
 
GADДата: П`ятниця, 30.08.2013, 18:37 | Повідомлення # 34
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Поки я робив спробу щось пояснити , ти спромігся трохи почитати те про що я й казав ( та ще й навести цитати, які зайвий раз стверджують те що було написано коротко в моєму першому повідомленні, стосовно твоєї невдалої спроби показати що хтось дурніший ) ... Так на здоров'я ж ... В чому питання ?))))
 
GADДата: Четвер, 05.09.2013, 20:20 | Повідомлення # 35
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Росії влада знову запроваджує пайки для населення

Грандіозні ринкові реформи у наших північно-східних сусідів вилилися у те, у що традиційно виливаються такі реформи в Росії: у запровадження пайків для населення.
Поки що на електроенергію. На черзі – вода. Що далі – наразі невідомо. Але будьте впевнені: запроваджувати і розподіляти пайки влада Російської держави вміє – така вже традиція. І використовувати цей чинник для контролю за населенням – також.


Отже: у шести регіонах Російської Федерації вже проводиться, а у семи з 1 вересня розпочинається соціальний експеримент. Ідеться про запровадження соціальних стандартів споживання електроенергії, перевищення яких буде оплачуватися за значно вищою за базову ставкою.

А вслід за тим заплановано з 1 липня наступного року поширити практику встановлення енергопайків на всю державу, з певною диференціацією по регіонах; аналогічно буде і з нормуванням води. На думку уряду, це повинно мати наслідком як стимулювання ефективності використання енергії, так і зниження тарифів для тих споживачів, котрі не виходитимуть за межі лімітованого пайками постачання.

Відповідальність за конкретну величину соціальної норми споживання електрики лягатиме на регіональну владу. Єдина обов’язкова умова – у межі норми має потрапити не менше, ніж 70% населення. Орієнтовна середня норма визначена у 90 кВт/год, але вона на практиці може бути і меншою, і більшою. Поки що, втім, незрозуміло, чи йтиметься про одну людину (як це робиться у деяких регіонах), чи про домогосподарство (як це робиться в інших). Радше, в масштабах держави йтиметься про пайок на домогосподарство – бо вже зараз урядові речники говорять, що великі енергопайки не стимулюють споживачів до енергозбереження.

А разом із тим щороку підвищуватимуться, й відчутно, тарифи на енергію та воду, спожиту понад встановлені владою пайки. Мовляв, це буде соціально справедливо – адже, за словами урядовців, ідеться про «податок на багатих енергоспоживачів». Вони здатні платити більше – то нехай і платять.

Декілька журналістів, у тому числі й кореспондент «Московської правди» Нікіта Мітрохін, вирішили не чекати урядових новацій, а провести над собою експеримент уже зараз. Мітрохін вирішив пожити місяць у двокімнатній квартирі бабусі, котра на літо переїхала на дачу. Отож у його розпорядженні виявилася стандартна «хрущовка» у блочній п’ятиповерхівці з не надто великим набором електротехніки. Журналіст відмовився від використання електрочайника, скоротив час використання комп’ютера до чотирьох годин на добу, дивився телевізор не більше, ніж 10 годин на тиждень, поставив енергозберігальні лампи, перейшов з електробритви на станки для гоління, мобільний телефон намагався заряджати на роботі – і все одно наприкінці третього тижня «накрутив» уже 78,6 кВт/год. А це означає, що вкластися ані у запланований по Москві в розмірі 70 кВт/год енергопайок, ані в середні по Росії 90 кВт/год неможливо. І не порятує навіть відмова від комп’ютера та телевізора – адже хитрість нововведення полягає в тому, що в пайок цей входитимуть і поділені на всіх мешканців будинку витрати електроенергії на загальні потреби – ліфти, лампочки в під’їздах та біля них тощо. Добре, у п’ятиповерхівках ліфтів немає, а що робити у більш високих будинках? Ходити пішки на 20-й поверх? А як воно буде взимку чи восени, якщо доведеться через холод у квартирах вмикати обігрівальні пристрої? А якщо квартира обладнана електричною плитою?

Одне слово, навіть у разі, якщо енергопайки у Росії будуть дещо вищими за 90 кВт/год, кондиціонер, електрочайник та обігрівальний радіатор стануть забавками для «багачів». Інакше кажучи, для середнього класу. Того, що найбільш критично налаштований стосовно путінського режиму. А от ті, у кого немає потреб мати комп’ютери чи користатися сучасною побутовою технікою, будуть фінансово заохочені так і залишатися за межами сучасної цивілізації. І саме серед цих людей, за дивним збігом обставин, якнайбільше потенційних путінських виборців…

Крім того, влада отримає ще один важіль для впливу на електорат. Адже у нелояльному регіоні можна знизити норми енергопайка, у лояльному – збільшити, мотивуючи це специфікою економічної ситуації. А після цього кандидати від «партії влади» підуть на вибори під гаслами забезпечення потреб населення у дешевій електроенергії та воді – мовляв, тільки ми здатні на це, голосуйте за нас! І проголосують, бо куди ж подінешся…

Ясна річ, різниця в тарифах за спожиту енергію та воду у межах певних норм може існувати. Є вона і в ряді країн Заходу, і в Україні (150 кВт/годин на міську квартиру без електроплити оплачується за одним тарифом, а все, що понад цю цифру – за іншим). Проте різниця у тарифах не може становити кілька разів. Бо в такому разі йтиметься не про «податок на багатих», а про податок на цивілізацію – он у Середньовічній Європі свого часу запровадили податок на димарі, і це, на думку істориків, істотно загальмувало суспільний розвиток. Утім, може, таке гальмування і є метою російської влади?

Крім того, схоже, що це нововведення є складовою підготовки Кремля до близьких уже часів, коли внаслідок наростання видобутку сланцевого газу ціна на енергоносії у світі впаде, тож Росії доведеться продавати газ і нафту на зовнішньому ринку за куди меншою ціною, а це означає, що доведеться якось компенсувати втрати. За рахунок кого? За рахунок співгромадян, ясна річ, причому «куркулів», себто середнього класу. Хіба це вперше?

…Але яка промовиста назва – енергопайки! Вона засвідчує неорадянську по глибинній суті ментальність і російської влади, і російського населення…


Джерело: http://tyzhden.ua/
 
GADДата: Середа, 25.09.2013, 11:22 | Повідомлення # 36
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Шалтай-Валдай: аморальна мораль Путіна



Провладні коментатори розсипаються в компліментах мистецтву організаторів чергового Валдайського форуму і незвичайній відкритості російського президента Володимира Путіна – головного героя заходу, який цього разу приміряв на себе тогу ревнителя моральності та головного миротворця наших днів. Правда, тога вийшла якась дірява. Путін, дорікаючи мерзенному Заходу у розбещенні і презирстві до засад, дозволив собі безглуздий жарт щодо свого давнього приятеля Сильвіо Берлусконі, зауваживши, що якби той був гомосексуалістом, а не спав із жінками, у правосуддя не було б до нього ніяких питань.

Тим часом, Берлусконі судять за сексуальний зв’язок із неповнолітніми, а не за орієнтацію – і Путін, перед тим, як гудити Захід за пропаганду педофілії, міг би це хоча б трохи врахувати. Але не став, не тому, що не знав, а тому що в цій аморальній моралі – весь Путін і вся російська псевдоеліта, символом розбещення якої він є. Еліті цій можна все, вади не забороняються та охороняються, а от всім іншим ми будемо читати мораль, щоб вони знали, як це важливо – охороняти принципи.

До речі, це ж не в перший раз із Путіним таке. Ізраїльська делегація у свій час не знала, куди подітися, коли російський президент сказав, що всі в Кремлі заздрять його тодішньому колезі Моше Кацаву, підозрюваному в зґвалтуванні співробітниць. І на тлі такого ось відверто зневажливого ставлення до справжньої моралі речитативи в дусі «держави-​цивілізації» і «геополітичного материка» виглядають тим, чим вони є насправді – безглуздим цинізмом закомплексованої людини, перекладеним на мову формул умілими спічрайтерами.

Те, що сприйнято як головна новина – готовність президента помилувати в’язнів «болотних справ» – теж навряд чи може вважатися реальною обіцянкою, тому що перед цим помилуванням має восторжествувати правосуддя – те саме правосуддя, яке контролюється тим же самим Путіним і вже тому воно могло б і не фальсифікувати переслідування опозиціонерів.

Головна новина в цьому помилування – сам факт взаємодії президента з представниками «несистемної» опозиції, яка в контексті Валдайського форуму може вже виглядати як цілком системна, і яка вступає в діалог із людиною, відходу котрої вимагали – і не домоглися – всі опозиційні мітинги недавнього минулого. І не просто не домоглися, а швидше посилили путінське бажання влади і розуміння, що йти нікуди – в цьому контексті висловлене на форумі припущення Путіна про можливість його участі у виборах-2018 теж виглядає не новиною, а цілком очікуваним розвитком подій.


Віталій Портников – журналіст Радіо Свобода


Джерело: http://www.radiosvoboda.org/
Прикріплення: 7481840.jpg (22.9 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 27.09.2013, 14:43 | Повідомлення # 37
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
УНИЖЕНИЕ ПУТИНА



Российскому президенту в последнее время настолько не везет в геополитических вопросах, что мне его становится просто жалко. Он просто влипает в скандал со скандалом, публично оказываясь в неприятнейших ситуациях. И это в тот момент, когда внутриполитическая ситуация в России как раз требует побед и убедительных доказательств величия. Московские выборы показали, насколько непопулярен Кремль сегодня, так что пошатнувшуюся веру нужно укреплять. А тут удар за ударом.

С другой стороны, жалеть можно человека, который по нелепой случайности выхватил себе мешок неприятностей. Но случайность – это когда один раз. Два можно списать на совпадение, а вот три раза за короткий промежуток времени – уже диагноз. Значит, либо человек неадекватно воспринимает реальность, либо умышленно прыгает на грабли. И кто в этом случае виноват?

Первый большой прокол, закончившийся большим позором для Путина – ситуация в Украине. Казалось бы – в чем проблема? Независимая страна идет в Евросоюз. И дойдет ли когда туда – еще неизвестно. При этом всячески демонстрирует желание сохранить отношения, продолжить сотрудничество и вообще остаться друзьями. Либо продолжай сотрудничать, либо не обращай внимания. Идет себе Украина в ЕС – в чем здесь ущемление авторитета и интересов России?

Тем более, что рычагов влияния достапточно мощных нет – в этом Путин убедился еще в первом противостоянии с «донецкими». Молчание стало бы лучшим выходом. Нет, сами подняли шум, объявили блокаду, закатили истерику. Что в результате? Украина идет своей дорогой, но теперь ВВП уже выглядит настоящим проигравшим. Унижение и поражение появились именно из-за упрямства российского президента. Винить некого.

Второе унижение – совсем свежее. Казалось бы – так ловко Владимир Владимирович использовал ситуацию вокруг Сирии, обыграл американцев. Российские СМИ уже успели радостно сообщить о большой дипломатической победе, о величии и мудрости и прочих достоинствах великого вождя великой страны. А в результате на Генассамблее ООН Барак Обама небрежно и публично эту победу у российского коллеги отобрал. Просто заявив, что как бы там Россия и Сирия не гарантировали, но у США достаточно оснований и причин, чтобы нанести удар в любой момент. И это в такое время и в таком месте. Всем очевидно, Путин не может гарантировать защиты союзникам. А что сам ВВП? А ничего – крыть нечем.

Третье унижение еще впереди, но звоночек уже прозвенел. Агентство Reuters со ссылкой на свои источники сообщило, что Евросоюз больше не считает «Южный поток» своим приоритетным проектом. То есть ни денег, ни содействия от Европы этот российский мегапроект не получит. Все. Не интересно. До свидания. А сколько вложено денег, сколько вокруг этой затеи было шума. А в результате ответ преуспевающего лавочника бедняку, обратившемуся с просьбой взять что-то на продажу – «Нет, сейчас не надо, потом заходи». Это не просто отказ – это демонстрация пренебрежения.

Мир изменился. Роль и влияние разных стран на геополитические процессы тоже изменились. Проблема Путина и причина его унижений в том, что он продолжает считать себя лидером сверхдержавы. С которой нельзя не считаться, которая диктует свою волю пусть не миру, но его части. Ближайшим соседям – точно диктует.

А по факту все уже совсем не так. Нет никакой сверхдержавы. Есть большая территория, целиком зависящая от спроса на свои углеводороды. Без реального влияния. И чем раньше товарищ Путин снимет свои розовые очки, тем меньше шишек он набьет себе на геополитической арене.


Джерело: http://durdom.in.ua/
Прикріплення: 4223992.jpg (11.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 08.10.2013, 21:01 | Повідомлення # 38
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Г-н Мак-Кейн, Вы жестоко ошибаетесь, разделяя население России и Путина!"... Возразить тут нечего.



Не знаю, что за господин это писал, но мне возразить ему нечего.

Уважаемый господин Мак-Кейн!

Я прочитал Ваш ответ на обращение Путина в американской прессе. В своей статье Вы обращаетесь к народу России. Вы жестоко ошибаетесь, разделяя в своем обращении население России и Путина.

Путин не свалился с неба, это такой же гражданин России как и те, кто его выбирал. Можете ли Вы представить себе, господин Мак-Кейн, толпу, раз за разом выбирающую себе предводителем преступника, а именно вора и убийцу? Это и есть русский народ. Я отвечаю за свои слова. Фальсификации выборов, в которых обвиняют Путина, несомненно, были. Но основная масса населения на самом деле голосовала за Путина. Я лично знаю нескольких человек, которые продали свои голоса за 1500 рублей (это немного меньше 50$). У меня есть факты, фамилии. Но в доказательствах нет необходимости, в российском сегменте интернета можно найти множество откровений таких «избирателей».

Ваше обращение построено на логических выводах, следующих из общеизвестных фактов. Но население России не приемлет логики и правды. Правда убийственна для них потому, что она разрушает все мифы, на которых построено это государство тотальной лжи.

В своей статье вы упоминаете Сергея Магнитского, убитого в русской тюрьме за то, что он вскрыл одну из коррупционных схем правительства Путина. Знаете ли Вы о том, что в России фамилию Магницкий уже практически забыли?

Русскому человеку наплевать на то, что где-то и кого-то убили, пока это не коснулось его лично. Так же забыли фамилии Александра Литвиненко, Анны Политковской, Артема Боровика, Юрия Щекочихина. Тех, кто их помнит в нынешней России, можно пересчитать по пальцам Вы пишете, в частности, что режим Башара Асада преступный, что он истребил десятки тысяч своих граждан. Кому Вы это пишете?

Тем, у кого истребили в лагерях почти 40 миллионов, а остальные или тряслись в страхе, ожидая своей очереди, или писали доносы на своих близких, в надежде этим отсрочить собственный конец? А по прошествии, всего лишь, 50 с небольшим лет, эти самые люди ставят памятники кровавому тирану Сталину, который истребил гораздо больше людей, нежели Гитлер. И выпускают новый учебник истории, в котором черным по белому написано, что в то время убийство миллионов невинных было необходимо для развития страны!

В своем обращении Вы апеллируете к россиянам, как к нормальным людям. Но разве нормальный человек будет использовать подъезд собственного дома как туалет? Разве нормальный человек будет рисовать плакат с нацистской свастикой и православным крестом и лозунгом: «Православие или Смерть!»? Или рисовать икону с лицом Сталина или Путина?

Знаете ли Вы, господин Мак-Кейн, что русские называют американцев «пиндосами»? Для каждого народа у русских есть оскорбительные и унизительные названия. Например, украинцев они называют «хохлами», белорусов -«бульбашами», евреев-«жидами», поляков — «ляхами» или «поленьями», а всех, без исключения жителей Ближнего Востока и Кавказа «чурками». Причем так говорят практически все русские. Как вы думаете, это нормально? Только не говорите, что это все результат воздействия пропаганды. Пропаганда действует только на тех, кто отказывается думать своими мозгами.

Господин Мак-Кейн, позвольте мне задать Вам вопрос. Как бы поступил народ Соединенных Штатов, если бы кто-то попытался узурпировать власть в Вашей стране подобно тому, как это сделал Путин в России? Мне кажется, что ответ есть в Конституции Соединенных Штатов Америки. Я думаю, что Ваш народ взялся бы за оружие. Поправьте меня, если я ошибаюсь.

А как поступает российский народ, в частности его опереточная оппозиция? Они пытаются договориться с преступниками! С наследниками тех, кто уничтожал этот самый народ с 1917 года! Надо быть или отъявленным негодяем или круглым дураком, чтобы не понимать такой простой вещи, что бандиты добровольно власть не отдадут. Пребывание у власти преступников возможно только при полном непротивлении народа.

Не Путин лично убивал чеченцев, не Путин лично взрывал дома в Москве и Волгодонске. Не он убивал независимых журналистов и сажал в тюрьмы оппозиционеров. И уж конечно же не Путин сидел за рычагами танков во время нападения России на Грузию.

В современной России есть политзаключенные. Люди, которые осмелились произнести хоть слово против системы, сидят за решеткой. Некоторые по второму разу, как например публицист Борис Стомахин, который не пробыл на свободе и года, теперь опять посажен только за свои слова! В России сохранилась карательная психиатрия времен СССР, правозащитника Евгения Новожилова пытаются выставить сумасшедшим. Михаилу Ходорковскому вынесли второй абсурдный приговор, а Сергея Магницкого просто убили.

Так кто творит все вышеописанное? Неужели Путин лично? Нет! Все это творит русский народ, к которому Вы обратились.

Господин Мак-Кейн, Вы наверняка слышали выражение «загадочная русская душа». Так вот, вся загадка души русских состоит в том, что это душа раба. У русских есть поговорка: «Моя хата с краю». Это означает равнодушие к чужому горю, полную отстраненность от участия в собственной судьбе. С рабами невозможно говорить языком свободного человека, они просто не поймут. Да и за свободу рабы принимают вседозволенность и отсутствие наказания за любое гнусное деяние, а не высочайшую степень самостоятельной ответственности. Путин прекрасно понимает, с кем он имеет дело и играет по их правилам. Он органичная часть этого народа.

Господин Мак-Кейн, я знаю, что понять это человеку, никогда не жившему в СССР и России трудно. Но я прошу Вас, попытайтесь просто принять мои слова на веру, тогда картина российского поведения сложится перед вами, как пазл. Станут понятны нелогичные, на первый взгляд, поступки русских политиков и Путина в частности. Господин Рональд Рейган, которого я считаю величайшим политиком 20го века понял это и тогда очень легко смог переломить хребет Империи Зла.

Каждый народ заслуживает своего правительства.

Я родился и жил в СССР, и позднее в России до 39 лет. Поняв, ЧТО меня окружает, я сбежал оттуда вместе с семьей. За каждое свое слово я готов отвечать под Присягой.


С искренним уважением к Вам

Антон Петушков, политбеженец

Польша

Джерело: http://baltvilks.livejournal.com/
Прикріплення: 0800032.jpg (62.8 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 11.10.2013, 17:56 | Повідомлення # 39
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
России предложили сменить культурную элиту

В Совете Федерации озвучены новые параметры идеологии для страны


Никита Михалков считает, что отсутствие идеологии является проблемой для национальной безопасности. Фото с официального сайта Совета Федерации РФ

Вчера кинорежиссер Никита Михалков, выступая в Совете Федерации по поводу проведения Года культуры, назвал вопросом национальной безопасности возрождение идеологии в России. А спикер Совфеда Валентина Матвиенко сообщила, что страна переживает «прямую интервенцию совершенно чуждых для нашей самобытности и культуры веяний и течений». Эксперты и деятели культуры, опрошенные «НГ», не считают какую бы то ни было идеологию необходимым условием развития культуры и нравственности, а также залогом национальной безопасности.

Глава оргкомитета по проведению Года культуры Валентина Матвиенко провела вчера на своей площадке заседание с участием известных деятелей культуры и высокопоставленных чиновников. Выступивший на мероприятии Никита Михалков выразил уверенность, что культуры не может быть без идеологии: «Мне кажется, что то истребленное слово, которого мы боимся – «идеология», – это основа большой страны. Почему идеология должна быть только коммунистическая? Идеология – это ориентиры. Если мы для себя не определим, что такое идеология нашей культуры, нашей нравственности, нам ничто не поможет. Мы обязаны к этому отнестись как к национальной безопасности». И добавил: «Мы должны начинать заниматься формированием представления народа – как ему жить дальше и куда двигаться».

Спикер поддержала Михалкова и обрисовала печальные последствия деидеологизации общества: российская молодежь часто становится «носителем чуждых культурных постулатов». Единое культурное пространство при территориальных масштабах, подчеркнула Матвиенко, выступает одним из главных стержней государства.

Достижению цели, по мнению Никиты Михалкова, должно помочь возрождение в России Благородного собрания, которое могло бы разместиться в здании Российского фонда культуры, где заканчивается ремонт. Режиссер предлагает организовать на его базе клуб Благородного собрания – «благородного не по званиям, но по помыслам, по нестяжательству – лучших умов русских и нерусских людей, которые хотят добра нашему отечеству, которые могут вывести то самое зерно, которое станет ориентиром для нашего будущего».

На заседании в Совфеде России был предложен и еще один ориентир – в виде нового Союза журналистов. По словам автора идеи, главреда газеты «Культура» Елены Ямпольской, это будет «союз патриотических СМИ, пророссийских СМИ, – это необходимо для страны, и это будет полезно для информационной политики государства». По мнению Ямпольской, надо сменить культурную элиту страны: «Мы должны объявить новый культурный призыв. Когда часть культурных деятелей поддержала Pussy Riot, я впервые задумалась о том, что необходимо сменить культурную элиту страны. Надо позвать людей из регионов и правильно их сориентировать, а потом сделать из них звезд, новых звезд».

С организаторами Года культуры категорически не согласны некоторые собеседники «НГ». К примеру, директор центра современной культуры «Гараж» Антон Белов уверен, что «культуре идеология ни в коем случае не нужна»: «Она нужна, возможно, в патриотических фильмах, которые, может быть, спонсирует государство – если оно хочет это делать, или в каких-то проектах. В современном искусстве, культуре, театре, в авторском кино и всем остальном – это только тормоз развития нашей международной интеграции».

Член Европейской академии, профессор Литературного института Мариэтта Чудакова настаивает, что не может быть общегосударственной идеологии: «Общегосударственная идеология бывает только в тоталитарном государстве. А когда я слышу фразу о национальной безопасности – как говорится, «моя рука тянется к кобуре». Потому что спекуляция подобного рода – отвратительная манера многих политиканов. Мы можем рассуждать только о том, какой идеологии не может быть – фашистской, националистической и т.д. Но говорить о том, что во всей стране должна быть единая идеология, – это прежде всего нарушение Конституции, к которой я отношусь с большим уважением».

Член научного совета Московского центра Карнеги Алексей Малашенко доказывает, что единая идеология в демократическом государстве невозможна: «Идеология – это мировоззрение определенной части общества. Она отражает претензии и амбиции определенных социальных, социокультурных и этнических групп». У любой идеологии, подчеркивает эксперт, есть определенная задача – пробивать свои амбиции и цели: «Поэтому нормальный человек, говоря об идеологии, подразумевает несколько идеологий в рамках одной исторически сложившейся национальной культуры». Однако национальная культура у нас весьма разнообразна, подчеркивает Малашенко: «У нас есть и Толстой, и Достоевский, и Чехов – и все это разные идеологии. Поэтому, добиваясь единой идеологии в рамках национальной культуры, человек, во-первых, не понимает, о чем говорит. А во-вторых, он подспудно хочет все это унифицировать и предложить обществу идеологию, приверженцем которой сам является». Любая идеологическая игра опасна, уверен собеседник «НГ», потому что она подавляет другие мировоззрения, другие способы мышления.

Конституция РФ

Раздел первый. Основные положения

Глава 1. Основы конституционного строя

Статья 13

1. В Российской Федерации признается идеологическое многообразие.

2. Никакая идеология не может устанавливаться в качестве государственной или обязательной.

3. В Российской Федерации признаются политическое многообразие, многопартийность.

4. Общественные объединения равны перед законом.

5. Запрещается создание и деятельность общественных объединений, цели или действия которых направлены на насильственное изменение основ конституционного строя и нарушение целостности Российской Федерации, подрыв безопасности государства, создание вооруженных формирований, разжигание социальной, расовой, национальной и религиозной розни.


Джерело: http://www.ng.ru/
Прикріплення: 2741651.jpg (42.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 20.11.2013, 16:53 | Повідомлення # 40
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Росія перевірятиме заробітчан на знання мови та історії



З 2015 року Федеральна міграційна служба РФ планує розпочати тестування усіх іноземців, які хочуть працювати в Росії, на знання російської мови та історії.

Про це повідомив глава ФМС Костянтин Ромодановський.

На засіданні «круглого столу» в Москві в середу він заявив, що відповідний законопроект розглядається в Держдумі.

«З 1 січня 2015 року всi іноземні громадяни, які хочуть працювати в Росії, за винятком висококваліфікованих фахівців, будуть проходити обов’язкове тестування на знання російської мови, історії Росії та основ російського законодавства», — сказав Ромодановський.

8 квітня цього року заступник глави ФМС Анатолій Фоменко сказав, що в Росії на даний час перебувають 2,5 млн громадян Узбекистану, 1,1 млн громадян Таджикистану, понад 500 тис. громадян Киргизії, 1,3 млн громадян України, понад 500 тис. громадян Молдови.

У жовтні Костянтин Ромодановський також повідомляв, що найбільш масовий приплив мігрантів до Росії за кількістю тих, хто перетинає кордон, спостерігається з України.


Джерело: http://novomoskovsk.eu/
Прикріплення: 4163475.jpg (75.1 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 07.01.2014, 14:37 | Повідомлення # 41
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сочи переведен на осадное положение концлагерного типа



В Сочи с 7 января вводятся беспрецедентные «меры безопасности» концлагерного типа вплоть до окончания путинских игрищ. Напомним, они должны пройти с 5 по 23 февраля. А с 7 по 16 марта там же планируется организовать т.н. «паралимпийские игры». Особый лагерный режим в городе будет действовать до 21 марта.

На «боевое дежурство» заступили все подразделения МЧС, ФСБ, МО, МВД и других путинских банд.

«Будут прикрыты все объекты, задействована система космического мониторинга. Все вопросы безопасности зимней Олимпиады решаются на самом высоком мировом уровне», — объявил накануне главарь МЧС Пучков.

При этом, в целях демократического антуража, кремлевский режим разрешил «собрания, митинги и демонстрации, но только по договоренности с местными властями, МВД и ФСБ». В Кремле объяснили, что митинговать разрешат исключительно по лагерному сценарию — «на специально оборудованной площадке».

Сочи и т.н. «олимпийская деревня» переведены на осадное положение. Как и подобает концлагерю, создана «запретка» (запретная зона), попасть в которую можно только по спецпропускам от ФСБ..

Границы этого крупнейшей концентрационной зоны подробно прописаны: часть ее территории проходит по границе т.н. «карачаево-черкесии» (Вилаята КБК ИК) и доходит до границы с Абхазией.

Однако это еще не все. Внутри «запретки» созданы специально охраняемые территории т.н. «контролируемые зоны — в них можно будет попасть только после полицейского досмотра.

В Сочи введены около 30 тысяч солдат внутренних войск МВД и отряды ФСБ.

Со вторника в Сочи вступают в силу и «особые правила дорожного движения». Тем, кто захочет добраться до места игр на личном транспорте, придется оставить автомобиль на перехватывающих парковках. Для иногородних автомобилей въезд вообще закрыт. При этом каждая такая парковка находится на расстоянии не меньше 100 километров от центра Сочи.

Въехать в город смогут только аккредитованные для Олимпиады машины, для них же появились выделенные полосы. Обычному транспорту по таким дорогам ездить запрещено.

Жителям Сочи приказано не пользоваться личным транспортом на период игрищ, а пользоваться городскими автобусами от ФСБ.

Западные комментаторы указывают, что в Сочи и вокруг него фактически введен режим Чрезвычайно Ситуации. Москва явно серьезно относится к летнему призыву Амира ИК Докку Абу Усмана не позволить провести путинские игрища на костях миллионов убитых Россией черкесов.


Джерело: http://ipvnews.nl/
Прикріплення: 3227842.jpg (17.7 Kb)
 
GADДата: Середа, 08.01.2014, 13:13 | Повідомлення # 42
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Из ПАТРИАРШЕЙ типографии: календарь «СТАЛИН» на 2014 год

Патриарший издательско-полиграфический центр Свято-Троицкой Сергиевой Лавры выпустил биографический календарь на 2014 год: «СТАЛИН».



ЕГО ПОСЛЕДНЯЯ СТРАНИЦА:



ИЛИ КРУПНЕЕ:



«Патриарше-сталинский» календарь – очередное свидетельство тому, что связь между РПЦ МП и Сталиным (ея «Богопоставленным Вождём») была и есть близка к сакральной.

Джерело: http://babkin-mikhail.livejournal.com/
Прикріплення: 9541364.jpg (38.9 Kb) · 8273709.jpg (113.5 Kb) · 3622390.jpg (110.7 Kb)
 
GADДата: Вівторок, 11.11.2014, 14:18 | Повідомлення # 43
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов

Чому українські проститутки не дають спокою росіянам




Чутливість до "питання сексу" в Росії, здається, зберігається ще з часів СРСР, в якому секс, звісно, був - але виключно "в службових цілях"

Кожен день українські економічні новини у виконанні російських ЗМІ все гірші і гірші. Тільки тиждень тому кожному найгварційцю-"каратєлю" обіцяли клаптик землі й по два раби, аби той клаптик обробляли, - а сьогодні вже дівчаток у жовто-блакитній білизні, яких вже не видають задарма, а треба купувати на аукціоні з мінімальною ставкою в 10 грн, пише "ДС". А про клаптик землі - і згадки немає. Інфляція з'їла, треба думати.

Російські ЗМІ взагалі дуже люблять тему "українських проституток". Ще у передвоєнні роки ця тема неодноразово піднімалася і обсмоктувалася у російській пресі з усіх боків - від етнічного особового складу Тверської до цін на секс-туризм Україною. Була навіть популярна статистика про те, що "кожна четверта повія у Європі - українка" і пів економіки країни тримається саме на секс-послугах. Загалом ці публікації цілком можна поставити на ту саму полицю, що й фантастичні романи штибу "2010: війна за Україну". Україна мала виглядати "недокраїною" - і "українські проститутки" зайняли тут достойне місце, деякі ЗМІ стверджували (і продовжують стверджувати), що взагалі українська економіка тримається саме на лонах українських жінок. Можливо, образ "Україна - це доступна жінка" мусив пробудити російське чоловіче лібідо, яке можна буде сублімувати у вигляді військової агресії. А може росіяни просто мали відчути відповідальність за стан "скрєп".

Чого б раптом тема "українських повій" знову стала актуальною? У якості виправдання того, що "міцна рука Кремля" мусить навести лад у цьому "борделі"? Чи показати, яке падіння моралі відбувається у постреволюційній країні - і налякати всіх прихильників "Домостроя"? Біда лишень у тому, що своє тіло нацгвардійцям пропонують дівчата. От були б хлопці - тоді да, тоді жахлива казка про "Гейропу" набула би довершеного вигляду. Окрім того, думка про те, що українську економіку може врятувати лише легалізація проституції, можливо, буде зігрівати російське серце, яке раз-по-раз пропускає удар, коли рубль сягає чергового "рекорду".

Тобто в уявленні росіян буває проституція й буває проституція. Якщо вона, наприклад, заради Отєчєства - то це дуже навіть схвально. Героїню такого сюжету ніхто і не подумає обмазувати дьогтем і вивалювати в пір'ї. Навпаки, з нею будуть співати пісень "про Родіну". Дівчата не "продаються" за мерзенні грошові знаки, а "служать Радянському союзу". Інша справа - коли дівки у жовто-блакитній білизні шукають знайомства з "каратєлями" з Нацгвардії - оце вже "фашизм", "аморалка" і взагалі, мізерабль.Але новина про "свідомих повій" і стриптизерок, які скидають вишиванки і демонструють білизну у патріотичних кольорах, цього разу, здається, ще й мала відіграти роль ширми для новини, яка з'явилася наприкінці минулого тижня: вищим офіцерам британської армії, які працюють в Росії, заборонили займатися сексом з місцевими жінками. Британські видання, які коментували цю заборону, пишуть про те, що Росія відновила відому з часів "холодної війни" практику зваблення з метою подальшого шантажу. Втім, ця практика, судячи з усього, не відновлена - вона ніколи не припинялася - варто згадати хоча б скандал з депутатом Палати Громад Майком Хенкоком і його коханкою, яку було звинувачено у шпигунстві на користь Росії. Або про Анну Чапман.

Чутливість до "питання сексу" в Росії, здається, зберігається ще з часів СРСР, в якому секс, звісно, був - але виключно "в службових цілях". Тобто це свого роду храмова проституція. Будь-яка "приватизація" сексуальності трактується як "присвоєння громадської власності". Звідти ці сміхотворні "десять гривень", які виставляють дівчата, за версією рос-ТВ, як "стартову ціну" на свої послуги. Бо якщо б українські дівчата, як мусульманки, що підтримують ісламістів, просто організовували на підтримку бійців польові борделі, і робили це виключно з патріотичних міркувань - то це було би для радянських мізків менш ганебно. Бо це ж все-таки "за ідею" (хоч і ворожу).


Катерина Щоткина

Джерело: http://espreso.tv
Прикріплення: 6974561.jpg (31.3 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 14.11.2014, 13:17 | Повідомлення # 44
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В Росії почали укладати „Русопедію”



Російська Президентська і Російська національна бібліотеки почали реалізацію проекту зі створення інтернет-енциклопедії

Вона повинна стати альтернативою "Вікіпедії", яка, на думку бібліотекарів, містить багато неточностей і необ'єктивних даних. Користуватися нею можна буде на сайтах Президентської бібліотеки і РНБ, повідомляє Newsru.com.

Ще наприкінці минулого року Президентська бібліотека заявила про участь у створенні порталу "Регіональні енциклопедії Росії", який повинен об'єднати ресурси друкованих довідників про різні аспекти життя регіонів,. А про те, що російські бібліотеки хочуть створити електронний енциклопедичний ресурс, який стане альтернативою іноземній "Вікіпедії", стало відомо 14 квітня 2014. Ініціативу тоді озвучив генеральний директор Російської національної бібліотеки (РНБ) Антон Лихоманов під час засідання вченої ради Президентської бібліотеки в Санкт-Петербурзі. "Найбільші національні бібліотеки Росії могли б задуматися про створення свого інформаційного енциклопедичного ресурсу", - сказав він.

Учасники того засідання заявили, що найпопулярніша в світі електронна енциклопедія містить багато неточностей, до того ж тепер "деякі факти, що стосуються геополітики, можуть бути викладені в ній необ'єктивно".

В Президентську бібліотеку передано вже понад 50 тисяч книг та архівних документів з 27 бібліотек регіонів Росії, які будуть використані для формування ресурсу.

При тому багато користувачів засумнівалися в тому, що статті майбутньої енциклопедії будуть по-справжньому об'єктивними. Деякі автори не виключили, що основною причиною повернення до ідеї створення російської інтернет-енциклопедії стали українські події: "Заради однієї статті про Крим цілу "Вікіпедію" створювати? Може, не варто?", - зазначали коментатори.


Джерело: http://espreso.tv/

Ну звичайно ж! Ініціювали все це - виключно бібліотеки, мабуть з російської глубінки.
Прикріплення: 6967965.jpg (17.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 20.11.2014, 20:07 | Повідомлення # 45
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Російський письменник викликав на дуель Макаревича



Письменник Олександр Проханов викликав на дуель музиканта Андрія Макаревича. Про це він заявив в ефірі "Русской службы новостей".

Проханов також повідомив, що має намір провести поєдинок на саксофонах одночасно з дуеллю між самопроголошеним главою так званої ЛНР Ігорем Плотніцким та Петром Порошенко.

"Дві дуелі, напевно, відбудуться одночасно, - зазначив публіцист. - У мене буде саксофон, який побудує Калашников, а у Макаревича саксофон М-16. У Плотніцького буде установка "Град", а у Порошенка буде на озброєнні тактична ракета "Точка-У". У Макаревича буде секундант Венедиктов, а в мене Холмогоров. У Плотніцького будуть корпус новобранців, а в Порошенка каральні бригади. Перехресна дуель може скінчитися Третьою світовою війною", - сказав він.

Андрій Макаревич не забарився із відповіддю. Музикант порадив письменнику Олександру Проханову схуднути. Про це артист так само розповів радіостанції "Русская служба новостей".

"Нехай черево спочатку спустить своє. Я не люблю публічного хамства і брехні. Добре, що суд іноді буває справедливим ", - заявив Макаревич.

Нагадаємо, що 18 листопада Макаревич відсудив 500 тисяч рублів у письменника Проханова.

Приводом до позову стала стаття Проханова "Співаки та падлюки", опублікована в газеті "Известия" 17 серпня. Там стверджувалося, що Макаревич дав концерт у Слов'янську перед українськими військовими, тим самим "надихнувши військових на вбивство мирних жителів".

Виступ Макаревича, який насправді 12 серпня виступив перед біженцями у Святогірську, викликав критику, депутати Держдуми пропонували позбавити музиканта всіх почесних звань і нагород. У ряді міст були скасовані концерти та лекції Макаревича.

Також , 19 листопада, Ігор Плотніцький викликав на дуель президента України Петра Порошенка. У свою чергу лідер "Іншої Росії", письменник Едуард Лимонов, висловив готовність стати секундантом Плотніцького. До речі, саме "лимонівці" зірвали у Москві концерт Макаревича.

А тим часом, поки писалася стаття, Павло Губарєв викликав на дуель Дмитра Яроша biggrin

Джерело: http://gazeta.ua/
Прикріплення: 4708509.jpg (41.0 Kb)
 
Форум » ЖИТТЯ » Політичне » РАША
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Вверх