Четвер, 28.03.2024, 22:10
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ЖИТТЯ » Політичне » Наш Чорнобиль.! (((
Наш Чорнобиль.! (((
GADДата: Понеділок, 30.04.2012, 22:49 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Життя в нашій країні поступово перетворюється на життя в зоні відчуження . В роковини сумної дати в Дружківці відбувся мітинг - реквієм. Відомий нам С. Марко (зокрема ) виступив на ньому , наведу текст ...а ви почитайте , якщо хтось набереться сміливості і зможе щось написати в коментарях...прошу
 
GADДата: Понеділок, 30.04.2012, 22:50 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Чорнобильці з Дружківки закликають!!!

diorit | 28 квітня 2012

Славко Марко
На митинге-реквиеме в память погибших ликвидаторов аварии на ЧАЭС, выступающие клеймили позором нынешнюю власть. Вот одно из таких выступления инвалида-чернобыльца Владислава Марко:

“Вы думаете, если мы подадим на них за невыплаты в Европейский суд, то надо на этом угомониться? Ничего подобного, ребята! Нынешняя власть уже перешла все пределы и этих тварей надо просто валить! Эту проклятую фашистскую власть!

Никто и никогда за всю историю после Чернобыля не унижал нас, как эти негодяи! Они вышли из отбросов общества.

Азаров вчера выступает и говорит – Мы значно пидвыщылы пенсии чернобыльцам. Мерзавец, что ж ты врешь на всю страну! У нас он отобрал положенные по закону пенсии (по судам)и врет на всю страну!

Или взять этого Хама. Страшно, когда приходит диктатор к власти. Но когда приходит быдло к власти – это в тысячу раз страшнее!

Мы имеем сейчас президента, имя которому – Хам и Быдло! Он унижает чернобыльцев и искалечил миллионы жизней! И еще стоит в Киево-Печерской лавре со свечечкой! Да если бы Бог был, он бы тебя, негодяя, молнией поразил!

Ребята, если вы надеетесь на выборы, то знайте – они нарисуют любые выборы! Конституционный суд – это их проституционный суд! Никуда обратиться нельзя!

До тех пор, пока весь народ не поднимется против этих тварей и не накажет их ничего не изменится. И не надо нам этих их судов, их будет судить народный трибунал!

И народ с этими попличниками, холуями тоже разберется. Они все крутые и блатные. Их детки – мажоры смотрят на них и копируют их действия – насилуют, убивают, сжигают людей! Им все дозволено. Они ничего не боятся. Они плюют на нас!

Успокаиваться нельзя. До тех пор, пока мы не покажем свою силу они будут сидеть на нашей шее. Поднимайте народ на Донецк, на Киев. Я 100% уверен, что он поднимется. Они уже, суки, достали всех! Их все ненавидят. Все холуев, всех палачей к ответу! Мы побороли взбесившийся атом, мы поборем и эту проклятую нечесть, которая сидит на нашей шее!”

http://maidan.org.ua/2012/04/chornobyltsi-z-druzhkivky-zaklykayut/
 
Dron35Дата: Четвер, 17.05.2012, 12:52 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Приветствую всё что было сказано выше. Быдло ,хамов ,врунов,и истериков(Азаров) вон из власти. Не знаю стоит начинать силовое решения, но молчать нельзя. А то будет, как я работал на предприятии - передали разгавор начальника и подченённого. Он сказал... те раб. пошли и высказали своё недовольство по поводу зарплаты ,а вы молчите их хоть послали на***** а по вас так вам всё харошо. Так чтоб такого небыло нада всем поднятся и выйте и показать этой сволочи! angry
 
БогунДата: Середа, 23.05.2012, 21:47 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 13
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Дежавю з чорнобильцями

Дуже гірко дивитись, як сьогодні влада цькує ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Такого сучасний світ ще не бачив. І все це відбувається у нас, в незалежній Україні. Наш президент, гарант, той за кого проголосував весь Донбас, не став на захист скривджених. В Донецьку голодують люди, виборюють свої права. Вони всі інваліди, хворі й немічні, а донецька влада цинічно намагається зробити з них злочинців, порушників закону. Вночі приймають заборонні рішення судів, складають протоколи правопорушень, не пускають до обласної ради, руйнують місця голодування.
У них відібрали пенсії, їх намагаються знищувати, і вже почали це робити. Це цілеспрямована політика сучасної влади.
Ви скажете, що це я вже занадто... Але ж ні! У СРСР були такі прецеденти і наша влада, яка взяла на озброєння радянські методи й цілі, мабуть вирішила «на повну» ними скористуватися.
... Цих фактів ніколи не друкували, про них навіть не говорили, поширювалися тільки чутки. Тільки зараз ми узнали, куди і як одразу після війни зникли сотні тисяч людей – інвалідів війни, солдатів та офіцерів, які повернулися з фронту каліками. Їм пощастило вижити у війні, але потім їх долі увірвалися вже в мирний час.
Ми вже знаємо, що задля «економії» воєнного бюджету СРСР, майже половині родин загиблих воїнів відправлялися не похоронки, а повідомлення «пропал бєз вєсті», хоча було добре відомо, як і де він загинув. На сім΄ї «пропавших» влада не платила гроші. Одразу після війни у військоматах тисячами спалювали похоронки, щоб для рідних ті солдатики були «бєз вєсті пропавшим».
Достеменно відомо, що після війни всі міста Радянського Союзу були забиті скаліченими у війні фронтовиками. Їх пенсії були дуже маленькі, на них прожити було неможливо. Вони побиралися, ходили у вагонах, на базарах і все це викликало велику соціальну напругу. Тоді таких калік тільки в європейській частині країни налічувалося понад двох з половиною мільйони. З 1946 до 1949 року проводилася політика зменшення кількості людей, які отримали інвалідність, щоб економити державний бюджет. (Це вам нічого не нагадує?)
До 70-ти річча Сталіна було вирішено довести проблему з інвалідами до кінця. Вони зникли раптово, майже за добу. Сталінські поплічники вміли це робити. Інвалідів відправили в так звані «будинки-інтернати». У людей відбирали паспорти, солдатські книжки. Фактично їх переводили у статус в΄язнів. Їм давали кримінальні статті: «за бродяжнічество», «за попрошайнічество», «за тунєядство». Їх судили, відправляли в табори, в яких вижити вони не могли. Є свідчення, що інвалідів таємно масово розстрілювали. Жодні документи, які підтверджували б це сучасним історикам недоступні. Вони, якщо ще не знищені, зберігаються у Росії і доступ до них строго заборонено.
23 липня 1951 року був прийнятий закон «Про заходи боротьби з антисуспільними, паразитичними елементами». Серед затриманих згідно того закону 70% були інваліди війни. Якщо не цінілося життя людей у часи війни, то після війни ценсу робити цього не було. Згадаємо жуківський лозунг «Мамки ще народять!». Люди, скалічені захищаючи батьківщину, стали жертвами боротьби з жебрацтвом після війни, та в кращому разі перетворилися на в΄язнів.
Чи не нагадує вам моя розповідь сьогоднішню сітуацію і дії сучасної влади???

Євген Шаповалов, депутат
Олексієво-Дружківської селищної ради.
 
Форум » ЖИТТЯ » Політичне » Наш Чорнобиль.! (((
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх