П`ятниця, 19.04.2024, 14:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ХОБІ,ЗАХОПЛЕННЯ » ІГРИ » Козаки-розбійники
Козаки-розбійники
GADДата: Неділя, 29.04.2012, 12:06 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Це, мабуть, найбільш захоплююча дворова гра всіх часів і народів. Варіантів її - безліч. Якщо ви самі в дитинстві грали в «козаків», то, напевно, зможете розповісти про них дитині або у форумі, з усіма подробицями, яскравими прикладами і кумедними епізодами.

Грають у цю гру, наприклад, так. Дві команди - в кожній від 3-5 чоловік (можна і більше) - кидали жереб, хто буде розбійниками, а хто - козаками. Мета розбійників - розбігтися і сховатися від козаків. Ті повинні знайти всіх розбійників, наздогнати їх і привести у свій штаб. Територія ігор, як правило, не обмежувалася двором, але те, наскільки далеко можна було тікати, обумовлювалося заздалегідь.

Перш ніж почати гру, козаки йдуть у свій штаб і засікають час. За 10-15 хвилин розбійники повинні втекти. По всьому своєму маршруту вони залишають мітки - стрілки крейдою, навідні записки, завдяки яким козаки можуть їх знайти. Не забороняється плутати сліди, ділитися на групи, застосовувати маскування, стеження та інші «військові хитрощі». Старші і малюки можуть грати разом. Кращою школи благородства і взаємовиручки і придумати не можна.
 
Форум » ХОБІ,ЗАХОПЛЕННЯ » ІГРИ » Козаки-розбійники
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх