Четвер, 28.03.2024, 15:25
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » ХОБІ,ЗАХОПЛЕННЯ » Нумізматика » На продаж
На продаж
DemonДата: Четвер, 08.12.2011, 09:26 | Повідомлення # 46
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 53
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Сочинскую монету беру однозначно!!! (если можно, то две???) И конечно интересует вопрос цены!
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:26 | Повідомлення # 47
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ціна коливається від 35 до 37 але все залежить від кількості і оперативності)

Зазначу що монетка буде в банківській запайці (на фото не дуже помітно ).
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:26 | Повідомлення # 48
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В теруправах (нац. банки в обласних центрах) кажуть клієнтам що футбольних монет після 23 грудня не буде. З чим це пов'язане - хто зна). Можливо виконали якийсь там план по продажу чи реалізації (були випадки). Хоча в Києві відбутися повинна саме в цей день презентація офіційна, можливо там і будуть вони. Але з іншого боку нам і легше трохи...і так багато витрат на свята. От тільки непокоїть ажіотаж який створюється через це ...можливо він вплине на ціну , яка й так трохи вища (зовсім трошки) ніж монети в 5 гривень sad
 
feroxДата: Четвер, 08.12.2011, 09:26 | Повідомлення # 49
Полковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 351
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
А вот в колуарах слышал что и Украина не отстаёт в этом деле.Вроде перед новым годом готовится выпуск пяти пяти-гривневых монет к ЕВРО-2112,каждая монета посвящена городу где будут проходить игры.Монеты будут выходить в наборе.
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:26 | Повідомлення # 50
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ну так це й є про українські ) В наборі виходитимуть срібні десятки ! Вся "прєлєсть " в тому, що відразу потрібно відвалити більш як півтори тиші гривень ))). Монети вже накарбовані , але в обіг не пускались (золото- срібло) через очікування презентації із участю високопосадовця ))). Навіть зображення прибрали з сайту нацбанку). А от з 23 грудня вже повинні були б бути запущені звичайні п'ятірки .
 
feroxДата: Четвер, 08.12.2011, 09:26 | Повідомлення # 51
Полковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 351
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
questionmark soccer uhm cry shutup oops oops cranky
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:27 | Повідомлення # 52
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"На сьогоднішній день нейзильберові монети присвячені футболу Євро 2012, розвезені практично в усі теруправи (тільки в деякі не всі п"ять видів, а два і більше), зі сріблом поки що ситуація складніша - їх ще мабуть не розвозили, але сама проблема навіть не у відсутності монет, а втому, що багато теруправ не мають дозволу на продажу, так, як ліміт за четвертий квартал вже перевиконали, і зараз чекають додаткового розпорядження з Києва - на збільшення ліміту на реалізацію нумізматичної продукції. Так, що ще у деяких областях можливо і будуть продавати нейзильберові монети присвячені футболу - до нового року, а вот срібні мабуть ні (крім Києва звичайно). "

Це я наводжу цитату з повідомлення.
 
DemonДата: Четвер, 08.12.2011, 09:27 | Повідомлення # 53
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 53
Нагороди: 1
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Если их уже развезли по банкам, необходимо успеть их купить!!! Когда начнем скидываться?
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:27 | Повідомлення # 54
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Та хоч завтра ) Я вже на 3 відклав ))). Але лише на 3 різні , а їх п'ять , а планую брати по дві кожної ))

А от що кажуть мені колеги в розмовах, приводжу так, як є :

" Я думаю информация к размышлению будет интересна всем.
Сегодня в терупралении НБУ сказали любопытный факт,что
55% тиража от монет будет направляться в банки-дистрибьюторы .И самое что интересное,что такой порядок начался именно с монеты Международный год леса.
Теперь второй интересный факт,не секрет что со следующего года тиражи серебряных монет существенно снизятся до 3000-5000 тысяч.
Для справки.55% от тиража в 3000 штук это 1650 штук монет будет "списываться" на коммерческие банки.
Третий факт,верно подметили многие что выход монет начал анонсироваться под конец месяца в пятницу перед Киевскими слетами.
А теперь складываем мозаику вместе и получаем,что на лицо,создание искусственного дефицита и ажиотажа по новой,желание "легально" вывести из сети теруправлений нацбанка 55% тиража монет,которые я в большинстве своем случае уверен,что всплывут в достаточном количестве на Киевском слете.В следующем году нас ждет очередная попытка "закоса" денег на современной украинской юбилейки из драгоценных металлов.
Только вот,люди ,которые коллекционировали укр юбилейку из нейзильбера и драгоценных металлов,на 2012 планируют перестать ее собирать,учитывая вот такие очередные "мутки" НБУ.
Если НБУ таким образом пытается вернуть интерес к выпускаемой им продукции,то он скорее всего убивает последнее желание людей приобретать украинские монеты.нумизматического интереса в целом, на монеты выпущенные в период 2006-2011 -нет,кроме ряда единичных монет(1-2 штуки в год).
Так что что отсутствие интереса наблюдается не только у Алиена,но и у других здравомыслящих людей.


Якщо викинути з цього срібло , яке для нас (за його ціною тепер і через тираж ціна збільшується), поки недосяжне лишається тенденція до подорожчання ... З цього невтішний висновок ..у всі сфери влізли люди жадні до наживи , а що саме головне- далекі від цих сфер. sad
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:27 | Повідомлення # 55
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ось найостанніша інформація )))

"ПАМЯТНЫЕ МОНЕТЫ НБУ К ФИНАЛЬНОМУ ТУРНИРУ ЧЕМПИОНАТА ЕВРОПЫ ПО ФУТБОЛУ 2012

23 декабря 2011 г. Национальный банк Украины вводит в обращение пять новых памятных монет серии "Спорт". Монеты посвящены важному спортивному событию – финальному турниру чемпионата Европы по футболу 2012, отдельные финальные игры которого состоятся в ряде городов страны – Харькове, Львове, Донецке, Киеве.
Монеты являются официальной лицензированной продукцией УЕФА ЕВРО 2012 ™.
Монеты номиналом 5 гривен отчеканены из нейзильбера, имеют вес 16.54 г., диаметр 35 мм., гурт рифленый. Тираж каждой монеты – 100 000. Художники – Владимир Таран, Александр Харук, Сергей Харук, скульпторы – Владимир Атаманчук, Святослав Иваненко, Анатолий Демьяненко.
В целом изображение монет повторяет дизайн уже упоминавшихся серебряных монет данной тематики, выпущенных 1 декабря 2011 г.
На аверсе размещены: малый Государственный Герб Украины, надпись полукругом: НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ (вверху), на фоне карты Украины с надписью названия города – изображение логотипа ЕВРО 2012, под которым надписи: UEFA / EURO 2012™ / POLAND-UKRAINE, справа логотип Монетного двора НБУ и полукругом номинал – 5 ГРИВЕНЬ 2011.
На реверсе монеты изображена тематическая композиция, посвященная одному из четверых городов – Харькову, Львову, Донецку или Киеву, внизу размещена надпись: ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР / ЧЕМПІОНАТУ / ЄВРОПИ / З ФУТБОЛУ / 2012.
На реверсе пятой монеты размещены: малый Государственный Герб Украины, надпись полукругом: НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ (вверху), карта Европы с надписями КИЇВ и WARSZAWA, на фоне которой голографическое изображение логотипа ЕВРО 2012, под которым надписи: UEFA / EURO 2012 ™ / POLAND-UKRAINE, слева указаны годы проведения чемпионатов Европы по футболу, начиная с 1960 года; справа – номинал и год чеканки монеты и логотип Монетного двора НБУ. На реверсе монеты изображена стилизованная композиция – стадион "Олимпийский", на котором состоится финальная игра чемпионата, и цифры 2012, на фоне которых динамические фигуры футболистов, вверху – герб Киева."

Вище зазначено що монети повторюють дизайн срібних десяток. А зображень не наведено (до 23 грудня).))) Буде презентація.

Тому треба трохи зачекати або уявити собі ці монети. Наводжу опис зображень срібних десяток :

Київ : " На реверсі монети на тлі стилізованої панорами міста та стадіону `Олімпійський` зображено динамічні фігури двох футболістів із м’ячем,угорі - герб Києва, унизу розміщено напис ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР/ ЧЕМПІОНАТУ/ЄВРОПИ/З ФУТБОЛУ/2012."

Львів: "На реверсі монети на тлі стилізованої панорами міста розміщено динамічну фігуру футболіста з м`ячем (ліворуч), стилізоване зображення стадіону `Арена Львів` (праворуч), угорі - герб Львова, унизу розміщено напис ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР/ЧЕМПІОНАТУ/ЄВРОПИ/З ФУТБОЛУ/2012."

Харків: "На реверсі монети на тлі стилізованої панорами міста розміщено динамічні фігури двох футболістів із м`ячем, праворуч - стилізоване зображення стадіону `Металіст`, угорі - герб Харкова, унизу розміщено напис ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР/ЧЕМПІОНАТУ/ЄВРОПИ/ З ФУТБОЛУ/2012."

Донецьк: "На реверсі монети на стилізованому тлі стадіону `Донбас-Арена` зображено динамічну фігуру воротаря з м`ячем, над якою - панорама міста, угорі - герб Донецька, унизу розміщено напис ФІНАЛЬНИЙ ТУРНІР/ЧЕМПІОНАТУ/ЄВРОПИ/ З ФУТБОЛУ/2012."
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:27 | Повідомлення # 56
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Нова інформація ! Презентація монет присвячених до ЕВРО 2012 (з невідомих причин) перенесена на вівторок (27.12.11)...але продажу монет скоріш за все ми в цьому році вже не дочекаємось.

Визначаємось кожен для себе сумна це звістка чи не дуже . biggrin В плані витрат на свята і нестачі коштів-здається більш позитивна новина )
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:27 | Повідомлення # 57
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов


Не дивлячись на всі перешкоди, монети до ЕВРО 2012 (5- гривневі) все ж таки були сьогодні засвічені на Київському сльоті (ціна коливалась, за набір 150-155 гр.)
Прикріплення: 6136695.jpg (103.4 Kb) · 9837631.jpg (88.1 Kb)
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:28 | Повідомлення # 58
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Підтвердились побооювання що до ціни на монетки (((. До речі прибули монетки в кількості 6 шт. кожної крім "Києва". Поспішайте зробити собі подарунок до Нового року. Я вибачаюсь за їх таку несподівану появу biggrin . Сам тільки про це дізнався по обіді. Кому не дістанеться - будуть згодом (приблизно після 10.01.12), але по якій ціні не скажу , можливо така як і зараз а можливо .....але не будемо про сумне )
 
feroxДата: Четвер, 08.12.2011, 09:28 | Повідомлення # 59
Полковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 351
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Я беру монету с Донецком обязательно.О цене напиши в личку.
 
GADДата: Четвер, 08.12.2011, 09:28 | Повідомлення # 60
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Відписався ) Дякую за замовлення ! Одна монетка за ferox, "Донецьк " . А можливо потрібен увесь комплект ? Київ буде згодом .

Тепер лишилось всіх по шість а " Донецьк" - 5 шт.
 
Форум » ХОБІ,ЗАХОПЛЕННЯ » Нумізматика » На продаж
Пошук:

Вверх