П`ятниця, 19.04.2024, 04:20
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » Покатухи » Тихий марафон
Тихий марафон
GADДата: Середа, 26.07.2017, 19:57 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Почали готуватись в цьому році зі значною затримкою. Постійно мали на увазі , згадували, час йшов....

Після відвідування Ол.Калинового і спілкування з Андрієм Тараманом, вирішили поєднати "Смолянський куліш" і традиційний, щорічний велозаїзд. Звичайно ж товариство Олекси Тихого теж було на зав'язку.

Отже вирішили розмістити таку об'яву, щоб потенційні учасники , та координатори мали змогу бути теж з інформацією.

"Літо в розпалі, постійно відбуваються всілякі подорожі , невеличкі велосипедні вилазки. Навіть нова група виникла у Слов'янську Слов'янський велоклуб ! В процесі спілкування, ми почали отримувати запитання про щось таке велосипедне - масове, зокрема почули про традиційний велопробіг, який присвячений Олексі Тихому. Що ж будемо готуватись ! Знаємо , що у Донецьке товариство імені Олекси Тихого зараз багато справ, але до нашого спільного проекту час знайдеться. В цьому році, за попередньої домовленості, плануємо дещо змінити формат і пов'язати пробіг з заходом, який відбудеться у Олександро Калиновому і буде організований Музей "Довкілля" . Саме зараз ми починаємо шукати координаторів у містах, просимо вийти на зв'язок всіх тих, хто бажає, кому цікаво, хто хоче долучитись. Звичайно ж у нас є досвід і деякі напрацювання, але нові ідеї, думки, конструктив не завадить. Сподіваємось на Вашу активність ! Влаштуємо собі свято ! Якщо до цієї справи ( як і у минулі роки ) долучаться офіційні установи - ми будемо дуже раді !
Поширюйте цю інформацію !"


Інформація була розміщена 9 липня у групі фейсбуку , та поширена у інших.

Станом на тепер ми маємо багато інформації, планів, мрій. НЕ маємо - достатньо часу на підготовку, збір учасників. Не визначено маршрут остаточно, час і місце старту.
 
GADДата: Вівторок, 01.08.2017, 07:28 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Додаткова інформація про цю подію була викладена у відповідних групах та поширена 28 липня :

Друзі!

Час йде, вже незабаром має відбутись традиційний велосипедний пробіг "Олекси Тихого" . Хочу нагадати, що це відбудеться -
1͟9͟.͟0͟8͟.͟1͟7͟.͟ ͟
За цей час вдалось зв'язатись із зацікавленими організаціями, посадовцями. Багато цікавого було запропоновано нам. В понеділок вже має відбутись перевірка маршруту , та його хронологія.
Проект велопробігу вже набирає обертів, але до цього часу не надійшло ні однієї пропозиції від потенційних координаторів та учасників. Жодних запитань, порад...... Від нашої кількості залежить масштаб події, все просто.
Хотів би зазначити, що учасник - це не тільки той, хто їде на велосипеді, варіантів багато. Спонсорство, меценатство, волонтер - наявність велосипеда НЕ обов'язкова.
Потрібна активність , насамперед нам з Вами. Ще потрібна орієнтовна кількість учасників, для визначення багато яких параметрів у організації...
 
GADДата: Вівторок, 01.08.2017, 07:34 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В останній день липня відбувся хронометраж майбутнього велопробігу. Визначено місце старту (офіційного), обов'язкове (традиційне) місце зупинки з урочистостями. Виміряно маршрут, вивчено його рельєф та довжину, складність. Призначено ділянки для проведення змагання. Відбулись попередні консультації зі стороною, що приймає. З'ясовані деякі деталі щодо проведення, нагородження учасників і переможців змагань. Визначено запасний маршрут, на випадок дощу.
 
GADДата: Вівторок, 01.08.2017, 07:36 | Повідомлення # 4
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В перший день серпня отримали ввідні дані, які посувають дату проведення на святковий день :

Ось так, несподівано до нас прийшов серпень! Сподіваємось , що останній місяць літа буде цікавий, насиченим і щасливим ! А поки що НОВИНА про майбутній велопробіг - є чутки що 19.08 (субота), буде робочим днем. Самі розумієте , що це означає. Організатори по новій переглядають всілякі графіки і таке інше. Вихідними ( підряд ) мають бути чотири дні (24, 25, 26, 27 серпня). Логічно буде провести велопробіг до Дня Незалежності у відповідний день ( 24.08). Можливо це й на краще, тай часу більше, щоб зібратись wink Попередня дата проведення (19.08) скасовується ! Сидимо чекаємо додаткової інформації. Вибачайте за незручності.
Прохання довести інформацію до потенційних учасників, поширенням.
ДРУЖКІВСЬКИЙ ВЕЛОКЛУБ "LEVEL"


Про що ми й повідомляємо всіх учасників і організаторов та координаторів.
 
GADДата: Середа, 02.08.2017, 09:07 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Враховуючи деякі зміни у графіках - маємо поки що такий план. Без точного часу старту.


Ще інформації про маршрут.

Загальна довжина ( приблизно) 30 кілометрів.

В залежності від того, де відбудеться старт ( 2 варіанти) - початок відбувається "офіційним " асфальтом. Після цього 500 метрів до початку змагальної ділянки. Планується провести гонку вгору ( поки сили учасників не розтрачені) Гонка відбувається складною трасою. Що в ній такого:

1. Грунтова дорога в дві колії, між коліями трав'яна смужка, з можливим ( схованим ) заглибленням - звернути увагу.

2. Перші 500 метрів - досить великий кут ( 6-7%), до того ж на цієї ж ділянці присутній нахил зліва - направо, справа рівчак, обгін ускладнений, бажано НЕ ризикувати !

3. Далі відбувається ( з набором висоти) вирівнювання. Вся ділянка грунтова в дві колії, довжина 3,5 км.

4. Останні 300 метрів рівні колії і невеличкий нахил вперед. Фініш у посадці , де присутня тінь, вода і відпочинок. Там же відбудеться підбиття результатів з відповідним протоколом.

За 2 кілометри виходимо на асфальт і рухаємось ним ще п'ять кілометрів, де перетинаємо трасу, яка мало завантажена транспортом.

Вихід на грейдер, яким можливе пересування вантажівок, але враховуючи святковий день.... можливо й пощастить. В будь якому випадку потрібно бути обережним, присутній швидкісний спуск. Довжина цієї ділянки , майже п'ять км.

Вихід з подальшим перетином асфальтової траси із жвавим рухом транспорту. Перетинаємо щільною , організованою колоною.

Далі буде "адреналінова" ділянка маршруту , спуск з ямками й поворотами степовою дорогою в дві колії, приблизно 800 метрів. Рух сільською стежкою до греблі водоймища, вихід на асфальт.
За кілометр зупинка , де відбувається перша зупинка культурної прогарами ( буде цікаво!) . Далі рухаємось колоною сільською вулицею, організовано, з помірною швидкістю до фінішу ( три кілометри)
Поки все ! wink

Далі буде. Відповідаємо на питання, приймаємо конструктивні пропозиції.
 
GADДата: Четвер, 03.08.2017, 12:48 | Повідомлення # 6
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Визначені місце і час старту. Сподіваємось остаточно wink
Традиційне місце старту ( до того як почали стартувати у Семенівці) був двір школи № 14, де відбувався перший старт пробігу. Школа ця знаходиться в Олексієво Дружківці. Час початку всього заходу - дев'ята ранку.
 
GADДата: Четвер, 10.08.2017, 23:13 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
"Прохання поширювати серед потенційних учасників і небайдужих до цієї справи ! Давайте зробимо собі свято ! wink "

Допис до виготовленої афіші , яку поширено де тільки можливо.

Прикріплення: 8683255.jpg (141.5 Kb)
 
GADДата: Четвер, 10.08.2017, 23:17 | Повідомлення # 8
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Створено ПОДІЮ у фейсбуці, як дієвий спосіб поширення інформації.

В ній викладено рекламний постер з текстом, який додається :

" Традиційний велопробіг до Дня Незалежності .

Олексієво -Дружківка, Миколайпілля, Яблунівка, Олександро -Калинове.

Збір о 9:00 у дворі школи №14 у Олексієво-Дружківці. Точна адреса і мапа - у подальших повідомленнях.

Нетривала офіційна частина, реєстрація, інструктаж.

Відразу зі старту- суто спортивна частина, а саме змагання з перегонів вгору. Дистанція 3,5 кілометри, середньої складності ( грунт). Бажана наявність велосипедного шолома у учасників. Придатний і технічно справний велосипед. Приймають участь всі бажаючі в різних категоріях.

На фінішу змагань (відразу) визначаються переможці, заповнюється відповідний протокол з результатами.

Далі, організованою групою їдемо до Миколайпілля і далі асфальтовою дорогою у спокійному темпі, до перетину з трасою, де ми організовано її перетинаємо.

Далі рух відбувається по одному , щоб не виникало аварійної ситуації. Рухаємось грунтовою коліїю з віражами і спусками. Бути дуже обережними.

Внизу збираємось у групу і вирущаємо в селище Яблунівка ( все поряд) , де ми матимемо змогу подивитись на великих і яскравих риб КОЇ. (символічна плата за відвідування 1 (одна) гривня wink

Після відвідування цього об'єкту направляємось до Олександро -Калинового ( 3 км.) , де в нас заплановане розважапльне дійство з конкурсами, святковий обід. Після всього цього ( якщо буде велике бажання) всі бажаючи матимуть можливість відвідати обладнаний пляж на водосховищі Клебан Бик.

Група, яка буде повертатись ( своїм ходом) в напрямі Дружківка, Краматорськ , Слов'янськ - їде цікавим маршрутом ( за бажанням).

Що мати з собою:

1. Паспорт.
2. Столові прибори включно з легкою мискою (прохання відноситись без фанатизму до наявності миски, щоб вона була не дже великого розміру ))) ( організатори обіцяють одноразоий посуд, але....)
3. Бажано захисний шолом.
4. Все що зазвичай береться у велосипедн подорож, зважаючи на погоду.
5. Вітається наявність національної символіки.

Заборонено:

1. Відкрите паління ( ми ж за здоровий... і тд.)
2. Категорична заборона алкогольних напоїв під час маршруту.
3. Неузгоджена реклама у будь якому вигляді.

Прохання:

1. Поширювати інформацію серед друзів , в соціальних мережах, трудових колективах, а також під час розмовних диспутів.
2. Триматися правил дорожнього руху.
3. В нештатних ситуаціях( най їх не буде) діяти в рамках здорового глузду.
4. Уважно ознайомитись з інструктажем і прислуховуватисьь з порадами від організаторів під час руху.
5. Триматись правил руху у велосипедній групі ( колоні)
6. Не їхати попереду всіх !!! ( пам'ятайте про тих, хто мучається ( через це ) в хвості колони.

До зустрічі ! Нехай нас буде багато! Давайте зробимо собі свято !

ДРУЖКІВСЬКИЙ ВЕЛОКЛУБ "LEVEL""
 
GADДата: Четвер, 10.08.2017, 23:19 | Повідомлення # 9
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Створено ( згенеровано у додотку "Подія" QR код. Можливо хтось скористується саме такою інформацією. )

Прикріплення: 1899899.png (11.6 Kb)
 
Форум » Велофорум » Покатухи » Тихий марафон
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх