П`ятниця, 29.03.2024, 08:30
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум » Велофорум » Покатухи » Покатушка без особливих приготувань (Пропозиції прокотитись за 2-3 дні.)
Покатушка без особливих приготувань
GADДата: Понеділок, 04.04.2016, 21:06 | Повідомлення # 76
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Невеличкий заїзд, в рамках акції " не дня без велосипеду!" Приблизно 25 км. по колу, від кургану до Миколайпілля, далі ґрунтами до Олексієво-Дружківки і додому. Додали світлин до краєзнавчої теми. Цього разу були вдвох, з Владом.

Глянути фото : "Не дня без лісапєду"
 
GADДата: Вівторок, 05.04.2016, 20:05 | Повідомлення # 77
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Знову проїхались, не дуже далеко. Оновили старий "кружок" - давно не катаний. Маршрут: Дружківка-Комишуваха-Малотаранівка-Донской-Дружківка. Чудовий маршрут, який складається з підйомів і стрімких спусків. Перевага за останніми. З флори зустрілись: горицвіт, фіалки степові (інший колір), гусяча цибулька, тюльпан (ще не розквітнув, от-от, ну й все, що зустрічалось до цього biggrin Фауна - лисиця, косуля, фазан, вівці, корови. :)

Глянути фота можна у альбомі Камишуваха-Малотаранівка
 
GADДата: Неділя, 10.04.2016, 20:01 | Повідомлення # 78
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Блукали у відомій нам балці biggrin Чудова погода, вітер легкий (був тоді) смачні
наїдки, дружня кампанія. Як завжди, є про що поговорити. Багато квітів, і всіляких комах. Помітили кліщів, їх зараз дуже багато в лісі, живуть в старому сухому листі на деревах , будьте обережні! Днів за 2-3 почнуть квітнути кущі.... якщо не буде дощити, можна навідатись туди за красивими кадрами.

ХАЩІ
 
GADДата: Середа, 13.04.2016, 07:52 | Повідомлення # 79
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Черговий виїзд на закінчення тижня, цього разу невеличкий, щоб відпочити. Вже роздягнулись за погодою, лише рукав довгий, та в лісі вдягали захисне ( комахи,
кліщі, колючки). Вирішили знайти косулю...бачили здалеку, на протилежному схилі. Знову її погнали "місцеві" цуцики, які потім завітали до нас в гості,щоб вивчити складову наших наплічників. Вогнище розводили, лише для антуражу. У вільний час зробили регулювання шолому. Ще катнули до Камишувахи, звіринець працює. Ще там , мабуть аніматори, влаштували дітям якийсь квест, з біганиною по лісі і доріжками - виглядало весело.
Як і планували, зробили невеличку фотосесію для флори і фауни, що з цього вийшло - дивіться.

Квіти, комахи..та інші
 
GADДата: П`ятниця, 15.04.2016, 12:10 | Повідомлення # 80
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Цього разу просто в одному темпі, без фанатизму, але не зменшуючи темп, у
постійному русі. В самій балці коротенький перепочинок, щоб зробити фота.

ХАЩІ +
 
GADДата: Неділя, 17.04.2016, 22:08 | Повідомлення # 81
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Продовжуємо акцію "не дня без велосипеду". Цього разу зібрались "на ковбаски"
вирішили що з дітками дуже далеко їхати нема сенсу. Анна сьогодні була в ударі, стільки всіляких комах та квіточок на світлинах! Ну й приїхати зі Слов'янську і в зворотньому напрямі, цього року - це вперше, якщо не помиляюсь. порадував своєю присутністю Юрко - було дуже весело. Знову я забув блокнот, а то б записали те, що ми на складали у віршованій формі! Ми молодці! biggrin

Родинна ковбаска
 
GADДата: Понеділок, 25.04.2016, 16:41 | Повідомлення # 82
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В суботу були в "наше мЄсто". Вогнище для настрою, фото , нових рослин і всілякої живності ( комахи). Під час обробки фото ( два різних апарати) відбулась заміна одних фото на інші, під час перекидання в одну теку (((( . Залишилось лише те, що залишилось. Втім це помітне лише тім, хто був присутній, а особливо тим, хто робив знімки...це було дуже смішно :D

У неділю катали в "ХАЩІ". Спонтанна подорож, зібрались за 1,5 години. Їздили вшістьох,. Загальна відстань 33 км. З собою нічого такого не брали, чай + до чаю) Повертались вже в темряві ( на те й розраховували й планували) . Вийшло чудово!

Відповідні альбоми додамо трохи згодом, в цьому повідомленні.

"Наше мЄсто"

Вечірні ХАЩІ

Тут можна прочитати ЗВІТ на додачу до останнього альбому.
 
GADДата: Понеділок, 02.05.2016, 16:38 | Повідомлення # 83
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Довелось нам посоватись по справам, стосовно організації деяких справ нашим місто. Відвідали цікаві місця, спілкувались з , не менш цікавими особами. Бачили красиве і веселе. Особливо запам'ятався паркан у садочку, який розмальовували дві працівниці, дуже говіркі та привітні! В музеї ми переглянули рекламовану нову експозицію і помітили ще голову "людини - невідимки", виріб машинобудівного заводу ( замовляв Термінатор ) і старовинний музичний центр від "Телефункен". В одному кутку міста помітили як "поїхав дах". Раджу іноді прогулюватись нашим чудовим містом, іноді буває дуже цікаво...іноді не дуже. Тут вже , як пощастить biggrin

Ну й домовились про дії на святи smile

З ранку до вечора
 
GADДата: Понеділок, 02.05.2016, 17:33 | Повідомлення # 84
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В останній день квітня через брак часу ( дехто працюю о 19-ї), Вирішили не їхати маршрут "55", і вдовольнились "краєзнавчим". Тільки катали у вечірній час і більшу частину в темряві з використанням ліхтариків. Відвідали додатково Ол.Дружківське джерело, де посиділи погомоніли, придумали куди їхати найближчим часом ( на першу частину травня розписали). Заїхали до Дімона на Яковлевку , познайомились з Жулем Верном biggrin . Побули поблизу церкви ( за адресою Пушкіна 3 ), послухали Пасхальні дзвони. Через залізнични вокзал, Соборною до "малого літаку"і по домівках. Вийшло не багато але й не сумно.

Домовились катнути "ночнушку", зі стартом у Лимані ( 100 км. приблизно). Найближчим часом повідомимо про дату.
 
GADДата: Вівторок, 03.05.2016, 10:32 | Повідомлення # 85
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У вузькому колі відсвяткували Пасху! Дякую за кампанію Владу та Олексію, світлини з його "18-135" тепер в кожному альбомі, разом з іншими !
Катали маршрут "55", який давно вже планували. Колись він був тренувальним і постійно використовувався. На черзі "Ліліт", "Гектова балка", "ночнушка" (100 км.), ІЗЮМ ! До зустрічі ! smile

Альбом для перегляду : Пасхальні "55"(1.05.16)
 
GADДата: Вівторок, 03.05.2016, 21:04 | Повідомлення # 86
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
3.05.16 Обкатували новий вєлік biggrin

Для цього був обраний відомий маршрут в "Наше мЄсто". Туди не далеко, там тихо й чисто, є можливість відпочити з дітками, в разі чого - можна повернутись додому в зворотньому напрямі.

Через те, що велосипед знаходиться в ремонті, та повинно бути на роботі - сьогодні не змогли прийняти участь ( а планували) двоє наших постійних учасників. Також Аня не наважилась їхати до нас з "меншою". Поїхали вчотирьох. Метою подорожі , крім відпочинку і задоволення від ... і т.д... була обкатка велосипеду, який з'явився в Юри. Після тривалої перерви він знову "став до строю" ! Далеко їхати ми не наважились, враховуючи стан педалі, яка постійно розхитувалась, тому був обраний варіант "Наше мЄсто", а далі "тампосиотрім".

Цього року ми були там вже багато разів. Доповідаю що все там без змін, тільки додалось зелені на деревах - з'явилось вже листя на дубах і скоро там буде ще затишніше. Також виросла ще вище трав'яниста рослинність, зацвіли нові рослини. Лісничі забарикадували в'їзд ( він і так був замаскований нами) у відомий нам спосіб. Ще були поцуплені зручні штукенції з арматури, за допомогою яких, було зручно готувати всілякі страви на вогнищі. Але ми впорались і без них , скориставшись деревиною, якої там багато.

Сьогодні в меню було м'ясо - замариноване заздалегідь. Традиційна кава із "конденсненд мілк анд суга" + печиво до неї. Для м'яса потрібні були вуглі, тому ми скористались ланцюговою пилкою ( дуже зручна річ) щоб напилити товстих колод. Сьогодні був "вечір спогадів" - крім згадувань цікавих "а ти пам'ятає" моментів, ми переглядали альбом з фото , присвячених нашому місцевому вело рухові.

Після всього, коли час повертатись настав, вирішили повертатись через Камишуваху. Цікавий шлях, новий (особисто для мене) маршрут до Малотаранівки - ґрунтовою дорогою, вздовж ставку. Постійно вниз, нудний підйом бетонкою, лишається справа. На греблі зустріли місцевих дівчаток рибалок, вони були схожі на індіанців, зві своїми коротенькими вудками ,з якоюсь сіткою, трохи замурзані - шкода не потрапили в кадр! :(

Ще там промарширувала зграйка місцевих, трохи старших за попередніх дівчат - "мєстниє", всі чемно привітались до нас. Проїхали через клаптик хвойного ліску , під колесами тріщали шишки. Вигулькнули у Малотаранівці на асфальт, в районі місцевого поштового відділення, чи магазину, поряд з клубом, який трохи далі, через дорогу.

Далі знайомий путь до Донського, підвісний місточок , 8 школа, і ми вже на площі Соборній. Тут ми поговорили з дівчинкою Ясею, володаркою електричного самокату, який привернув нашу увагу! Ще відбулась приємна зустріч з Сергієм, який обіцяв подумати про участь в "покатоні" до Ізюму, Дорогою додому вийшов на зв'язок Денис, який втратив телефон, відновив номер. Передавав всім вело - комрадам вітання і просив йому зателефонувати, він відновлює телефонну книгу :)

Дякую всім за участь!

Пи. Си.

Від всіх нас( часникив мандрівки) окрема дяка Алли, нашій добрій знайомій зі Львову за каву - дуже смачна! :)
 
GADДата: Вівторок, 03.05.2016, 21:38 | Повідомлення # 87
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт можна переглянути ТУТ
 
GADДата: Вівторок, 21.06.2016, 22:56 | Повідомлення # 88
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Сьогодні несподівано вирішили катнути у Білокузьминівку. Скористались ми запрошенням від ВелоКраматорськ Та й самі в цьому році ще там не були. зібрались швиденько і поїхали, втрьох. Не дуже поспішали, дорогою заїхали до Дімона і ще до нас долучився Юрко з донькою,щоправда мопедом. Група з Краматорьску проїхала трохи раніше нас, про це ми дізнались ( впевнились остаточно) біля колонки. Там нас попередили набирачі води в "газельку", щоб ми ні якому разі не застосовували фотоапаратів на скелях і навкруги їх. Мовляв, військові.... "були випадки, затримували і таке інше ". На наше запитання про те, чи залишились після неприємного живими ті, хто (зі слів водонабирачів) потрапили до рук військових.... вони зрозуміли іронію і відповіли, що самі вони цього не бачили, але люди кажуть, втім все закінчувалось без жертв, навіть не побили нікого.

Набравши води в колонці, дуже м'яка - не нап'єшся відразу, ми повернули "коров'ячим проспектом" далі. Біля скель ми стали свідками такого собі "броуновського руху" - окремі групи велосипедистів рухались в різних напрямках з різною метою, об'єднувало всіх лише те,що у всіх були велосипеди. Хтось вже їхав в зворотньому напрямі - додому, хтось штурмував вершину, деякі спускались до низу, хтось їхав в одному напрямі з нами. Ну прямо перехрестя великого міста.

Зупиняємось, вітаємось, короткі розмови. Комари женуть нас додому. Робимо декілька фотографій (прошу вибачення в тих, хто розраховував на фотки в русі, нічого не вийшло - в цієї гонитві накрутив щось з параметрами і нічого путнього не вийшло.) На провулку Переїзному глянули на результат матчу Україна - Польща (могло бути й гірше). Попрощались з останніми подорожніми, які поспішали в Краматорськ. Затяжний підйом, який ми навіть і не помітили, потім суцільний накат і стрімкий спуск до міста. Класно провели вечір спекотного дня! В таку погоду, такі подорожі - найкращій вихід.
 
GADДата: Вівторок, 21.06.2016, 23:08 | Повідомлення # 89
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фото звіт : Вечірня Білокузьминівка
 
Форум » Велофорум » Покатухи » Покатушка без особливих приготувань (Пропозиції прокотитись за 2-3 дні.)
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Пошук:

Вверх