Четвер, 25.04.2024, 02:27
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Велофорум » Покатухи » "Для тих, хто хоче але не може" :)
"Для тих, хто хоче але не може" :)
GADДата: Середа, 02.01.2013, 22:07 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Минув цілий рік з тих часів, як ми намагалися щось таке цікаве вигадати на наступний вело сезон..... Тепер ми стоїмо на порозі того ностальгічного стану , коли вже починається все знов і думками ми вже в теплих весняних подорожах.



Що цікавого і не звичного відбулося в пройдешньому сезоні? Насамперед згадується масовий заїзд у День Незалежності.

Другим пунктом - важкі спроби подолати Тепленський ліс biggrin .

НА третій позиції - вдалі покатушки вночі. !!!

Все це прелюдія. А чому б нам не поєднати всі ці пункти в щось єдине, змішавши в одне всі позитивні моменти... А саме :

- неспішний темп пересування;

- гарну погоду;

- підібрану групу однодумців;

- більш-менш довгу відстань;

- цікаві місця;

- щось незвичне і раніш не випробуване;

В нас (fantom, Denis... ну і я) виникла ідея - здійснити покатушку з ночівлею в лісі ( або біля річки...варіанти можуть бути різні). Це означає, що все це має відбуватися на протязі двох днів (щонайменше).

Прошу висловлюватися з цього приводу. Часу в нас багато і ми зможемо підготуватися до цього достойно. Я навмисно не буду поки що писати свої думки з цього приводу. Гадаю кожен має що сказати, як він все це бачить і які є думки. Зазначу поки що не затверджено нічого....напрям подорожі , місце старту, маршрут, склад( чисельний) команди,умови пересування....
Прикріплення: 1060188.jpg (52.4 Kb)
 
МакарДата: Середа, 02.01.2013, 22:26 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 155
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
Мне все эти идеи нравятся !!! В новом сезоне готов к новым приключениям с компанией единомышленников !
 
GADДата: Середа, 02.01.2013, 22:27 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
А чи нема в тебе думок- як, куди...умови подорожі ?
 
МакарДата: Середа, 02.01.2013, 22:29 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 155
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
надо подумать ! wacko smile
 
GADДата: Четвер, 03.01.2013, 16:25 | Повідомлення # 5
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
відполвідь від АНТОНА ЛУЦЕНКО з дружнього нам форуму

Алексей Луценко

Тему затронули очень интересную. У меня по этому поводу тоже мысли не раз возникали. Вот что я могу сказать:

1. Передвижение со средней скоростью 20 км в час(зависит от дороги, конечно), если сказать проще, то не ломить.

2.Километраж за день до 150км (все члены группы должны быть вкатаны, т е такой пробег не должен вызывать дискомфорта, следовательно данный заезд должен быть не в начале сезона).

3. Ночлег обязательно недалеко от водоема(скупаться, помыться, рыбки и раков на ужин половить).

4. Выезд рано утром, на ночлег становиться еще за светло.

5. В основном каждый тянет свое(палатка, спальник, каремат). На группу одна аптечка и один рем набор(чтоб не везлось одинаковое). Один котелок. Комплект посуды у каждого свой.

6. Груз везется на велосипеде, а не на спине(управляемость страдает, но ехать на много легче). Т е багажник сзади, багажники спереди(при желании и возможности).

7. Наличие GPS навигатора(думаю, что будет далеко не лишним) и заранее составленный маршрут, с учетом возможных задержек.

8. Перед тем как ехать на 3 и более дней сделать пробный выезд на небольшое расстояние на одну ночь.

\\\Вкратце как то так, а если по хорошему, то нужно организовать сбор желающих поехать, усадить их возле большой школьной доски или куска ватмана и подробно обсудить вот такие направления: Аптечка, ремонт, ночлег, передвижение, навигация, питание... Довести данное обсуждение до идеала и сделать пробный заезд, после чего вернуться к ватману(доске) и устранить недочеты, и только потом двигать в дальнюю дорогу smile
 
fantomДата: Четвер, 03.01.2013, 18:54 | Повідомлення # 6
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 181
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Попереду було написано так: такой пробег не должен вызывать дискомфорта. Так що я пропоную.щоб наша подорож була не тільки комфортною але й приємною, всі речі везти не на спинах а машиною,не обов"язково нанімати когось за гроші, серед нас є ті в кого вона (авто) є, скинемось на пальне та в добрий путь.
 
GADДата: Четвер, 03.01.2013, 19:14 | Повідомлення # 7
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вважаю відповідь Антона слушною. Але це якщо їхати повною автономкою, в нашому випадку це буде ( керуючись його термінологією
"пробний виїзд".

На це впливає багато чого :

- обмежена кількість вихідних;
- відпустка в різний час;
- ті чи інші клопоти в кожного....

Тако ж треба прислухатися до думки про "скатаність" групи і " не рвати" smile А останнє - про те що потрібно зібратися і обговорити все це в колективі ...та ще й десь біля вогнища ввечері ..взагалі красота !

Але й більш довгий ( за відстанню та часом) маршрут не слід лишати по-за розглядом. До того ж в нас є дуже досвідчена в цьому плані група автономників, які мають нам стати в нагоді.
 
andyДата: Субота, 05.01.2013, 12:10 | Повідомлення # 8
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 115
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Всем привет, всех с Новым Годом и Рождеством! Да, мысли о новом сезоне и маршрутах уже крутятся в голове, а местами и на карте. Лично я могу позволить себе максимум 2 дня+1 ночевку, да и то напряжно. В новом сезоне рассчитываю больше на однодневные покатухи, мне как новичку есть куда кататься. По сути темы: если своим ходом от старта до финиша, да с комфортом, то по знакомым местам - на север. Прелестное-Студенок-Святогорск, (первая ночевка, или просто ночевка). Пробег около 100 км. Там и лес, и купание. Дальше Дробышево-Лиман-Ямполь (экологические тропы, страусов проведать). Дальше варинты разные. Можно Рай-Александровка-Никаноровка (родник)-Васильевская пустошь(ставок)-Краматорск-Дружковка. Или знакомой колеей-Малиновка-Семеновка-Дружковка. Пробег тоже около 100 км. Можно Ямполь-Северск-Соледар (шахта лечебная, рядом, в Красной Горке озеро пресно-соленое). Туда тоже под сотню из Святогорска. Но там надо ночевать, оттуда домой около 60 км.
Сотня за день-часов 7-8 в пути(считая попить, поесть, размять кости)+организация ночевки+посещение чего-нибудь часа 3-4. Короче, весь световой день летом. Если с одной ночевкой, то тренировка перед серьезным походом нормальная. Ну а насчет многодневки - у нас спецы по этой теме есть, им слово.
Пишу по большей части для оживления темы. Пойдут конкретные предложения по маршрутам-реальней будет сама поездка. Как по мне-лучше в мае ехать, еще не жарко, уже не холодно. За апрель можно вкататься на коротких покатухах, в том числе ночную организовать.


Повідомлення відредагував andy - Субота, 05.01.2013, 12:22
 
GADДата: Субота, 05.01.2013, 13:25 | Повідомлення # 9
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Я теж ( поки що) на 2 дні розраховую..... хіба звільнять з роботи.. biggrin Тому пропоную поки що зупинитися на 2 днях. А що це буде, другорядний чи основний захід, покаже час . В травні саме то, щоб їхати...згоден. До цього моменту треба готуватися... до того ж, нам треба ще відкриття сезону зробити. Але це вже буде інша тема і обговорювати її потрібно з іншими містами. Напрацювання в нас є ( з того року ще, разом із маршрутом) . biggrin

Гадаю "далекобійники" нас підтримають в плані порад і спорядження... Але потрібно вже починати теоретично ( хоча б ) готуватися. Скільки цього самого спорядження потрібно на кожного. Який це об'єм і вага. Що до маршруту- гадаю будуть ще пропозиції і кожну розглянемо. Потрібно ще враховувати момент з автівкою...де вона може пройти. Гадаю весь наш скарб буде у ній і вона має бути в місті ночівлі ( нас очікувати). На всяк випадок ( маю надію такого не станеться) зможе когось підвезти :). Таким чином у нас звільнеться час ( частково) на табір, готування страви...збір дров..тощо.ю. Але повинен бути ще хтось в авті крім водія...

Дякую andy, за підтримку. Маю надію інші скоро почнуть прокидатися від сплячки))) Писати є ще багато про що ( в цій темі) але поки відкладу ..почекаю інших...
 
andyДата: Субота, 05.01.2013, 17:44 | Повідомлення # 10
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 115
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Честно говоря, на авто не рассчитываю. Помню как на Независимость воду везли wink . Для одной ночи, как по мне, не так уж много надо. По поводу инвентаря вот ссылка:http://forum.2-wheels.org/viewtopic.php?f=29&t=66 Там, в общем, все что надо описано. Только у меня, например, вообще ничего из этого списка нет biggrin . Что-то куплю, конечно. Но снаряга для туризма стоит немало, на все сразу денег жалко. Так что, в реале надо список на конкретную поездку писать самим с учетом: кто едет, что есть в наличии, и по-минимуму для одной ночевки.
 
GADДата: Субота, 05.01.2013, 18:00 | Повідомлення # 11
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ну те, що потрібно приблизно відомо... Для кожного мабуть спальник потрібен , або щось так , що може замінити його... Вночі потрібне взуття і одяг скажімо так - не для вело прогулянок. Комарі теж мають бути там...теж треба врахувати. Цікавить скільки наметів потрібно ? Вірніше скільки влізе людей в намет ( я розумію що вони різні за об'ємом)...ну словом є про що поговорити... Зрозуміле одне- все це важкеньке і не зручне в транспортуванні. Купувати собі все що потрібно ( багажник, баул- штани, спальник, намет) для одного разу - як мінімум не раціонально...Тому в нас є час вирішити це питання з найменшими фінансовими витратами. Але питання в перевезенні вантажу стає на перше місце...

І без авта ми не зможемо все це здійснити. Гадаю це не означає , що буде супровід. smile

А що стосується списку з якого нічого нема...гадаю ми помиляємося в нас у всіх є вєлік )))) Чи він у списку не зазначений ? ( я не вчитувався) biggrin
 
NNMC1757Дата: Субота, 05.01.2013, 23:28 | Повідомлення # 12
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
мне кажется я не в свой профиль зашол
 
NNMCДата: Субота, 05.01.2013, 23:31 | Повідомлення # 13
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Ха,а вот и я! На два дня с ночлегом это приколно,но для меня как то дико.
 
GADДата: Субота, 05.01.2013, 23:34 | Повідомлення # 14
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Та нічого ... Багато хто таке на собі не випробував... biggrin Уяви нас злегка зморених ..сидючи біля вогнища вночі в лісі і розмови цікаві smile

Темп ( я так розумію) повільний...на собі везти - тільки те що вкрай необхідне (перекус і вода).

А що до профілю не свого...то це ти автоматом знов зареєструвався ..це така "мулька" на ЮКОЗ ...користуватися тре старою формою входу... А це зроблено для тих, в кого є реєстрація на подібному сайті...

...до твого основного ніка додають автоматом цифри ( які потім можна відредагувати)
 
NNMCДата: Субота, 05.01.2013, 23:39 | Повідомлення # 15
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
чесно говря не пердставляю себя в пару дневной поездке

Повідомлення відредагував NNMC - Субота, 05.01.2013, 23:42
 
Форум » Велофорум » Покатухи » "Для тих, хто хоче але не може" :)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Вверх