П`ятниця, 19.04.2024, 23:31
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Велофорум » Покатухи » 100 - вночі.
100 - вночі.
GADДата: Неділя, 15.07.2012, 20:05 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Ну про самий початок нам ( коротенько) повідомив Kristofer, biggrin . Я спробую зробити це більш докладно. От тільки "собєрусь с мислямі" і відразу..... Чаю зараз вип'ю і почну )

.... Зібралися ми завчасно щоб не поспішати дуже на залізничний вокзал. Дочекалися на місті збору вечірніх покатушок ( http://level.pp.ua/forum/3-191-1 ) всіх , хто мав їхати і потихеньку покатили.... На вокзалі нас вже чекав Степан. Він зафрахтував для нас цілу лавку і пильно стежив щоб ніхто на неї не зазіхав. Очікувати "електрон" довелося не довго, тому як він прийшов вчасно. Трохи поговоривши про залізничний вокзал і "хундай" та про міст і все що з цим пов'язано ми вийшли на перон ( після об'яви) . Зазначу що тільки звідти я помітив що з вокзалу зник старий годинник який весь час там був. Скільки себе пам'ятаю ...я весь час дивився на нього як йшов через залізницю мостом. Очікуючи когось чи потяг щоб їхати кудись.... Теплі дитячі спогади... Тепер там електронний годинник з температурою ).

Не встигли ми всі увійти і розташуватися у вагоні ( а він був досить порожнім ), як нас вже оточили дві провідниці... Степан і Кристофер швидко вирішили всі фінансові питання , пов'язані з нашим легальним перебуванням у вагоні і правом переміщення нас і вєліків до станції Кр. Лиман. biggrin

Обійшлася ця подорож нам у 8 гр. на кожного. Чек зберігаєься у Степана.

У вагоні була різношерста публіка яка сприймала нас з прихильністю . Ми теж помітили цікавих представників особливо протилежної статі ( правда Юрко ? smile ).

У Слав'янську постояли трохи і поїхали в зворотньому напрямі .....

...... повернули на Кр. Лиман. Всю дорогу оговорювали освітлювальні девайси , бо в кожного вони були різні...) Невдовзі вже й треба було виходити. Макар вирішив зробити фотосесію і ледь не втратив свого "коника" який міг випасти на якомусь там кілометрі прямо з відкритих дверів вагону , які як їм і належить відкрилися на зупинці)))

Десантувалися в Брусині, перейшли через дорогу вишикувалися один за одним і відразу ледь не потрапили у ДТП !!! Якийсь скажений джип обгоняв колону машин яка йшла назустріч , при цьому він вийшов на зустрічну здійснюючи потрійний обгін. А на зустріч йому рухалася наша колона та ще й чопик якийсь...Бачили б ви ті очі в того власника мопеду !))

Тому ми вирішили як найшвидше полишити цю трасу наповнену автівками . Коли ми повернули в бік Закотного то швидкість почала збільшуватися ми поспішали зробити фото поки ще не зовсім потемніло на мосту через річку і на великих пагорбах. Тому мчали іноді й за 30 км. на годину.

Зазначу що за рік вздовж дороги ще більше розрослася курортна зона із штучно зроблених водоймищ, там було багато машин і вивантажувалися нові відпочиваючи. Цікаво , що там за сервіс і які ціни ?

От ми вже й на мосту , тут ми зробили декілька і фото . Міст досить високий самий високий з тих де ми були. Вид з нього відкривається чудовий !) Далі ми повертаємо вправо і нас зустрічає 10 % горка яка тягнеться метрів 300. Здерлися на самий верх і на самій високій точці зупиняємось щоб трохи полегшити наше пересування . Це ми робимо через спустошення наших запасів і запихання їх в себе. )))

Вчинили ми там і невеличку фотосесію. Далі вже настала суцільна темрява і ми вирушили в путь. Як вже зазначив Kristofer про відсутність спеки , що значно полегшує пересування на вєліку, ще й не видно обрію і все що ми проїжджали було несподівано швидко і вгадувалося по ледь помітним прикметам. Через дорогу весь час перебігали якісь звірятка ( бачали їжачків) . На грунтових , польових дорогах птиці сиділи поки на них майже не наїдеш, аж тоді випрохували з під коліс. Почався час випробування освітлюваних приборів, хлопці влаштували справжню феєрію зі світла ! Їхати дуже зручно , коли ти бачиш все що потрібно , а все те що тебе мало б втомлювати потопає в темряві. Раптово ми доїхали до великого спуску в Каленики ...вітер у вухах і ми вже пролетівши це село вже почали долати великий підйом на Рай - Олександрівку, але й тут він виявився досить швидко пройденим ...згадую як тут бувало не весело в спеку wacko . Знов швидкісний спуск в село ( там їх було три, бо так вже воно розташоване) на виїзді з селища старий клуб в якому в цей час була дискотека і місцева молодь ( в невеликій кількості) була й на дворі окремими зграйками. Така несподівана зустріч( не кожного разу вони бачили таку веселу кампанію вночі та ще й прикрашену вогнями) довела їх до сказу !! Вітальні вигуки і вереск дівчат довго ще с тояв у вухах в нашого лідера , на той момент - Степана. !)

До траси Харків - Ростов лишається 6 км. , перелаштовуємося на ходу парами і задаємо такий темп , який і не втомлює і швидко доносить нас до мети, ось вже й мелькають наприкінці темного коридору вогні машин на магістралі. Коли ми дісталися й повернули в бік Малиновки нас почали обгоняти щасливі володарі мотоциклів...то мабуть молодь поверталася таким чином з танців ). Минаємо село і відразу спускаємося в інше, в Тихонівку ..там ( кому потрібно) поповнюємо запаси води у місцевому колодязі.

.... Відступаючі трохи хочеться зазначити що мені виствачило води в бачку додому , ще й лишилося трохи ( а декому й компоту biggrin ) .

Там я зробив пару кадрів. Далі Васютинське і підйом по грунтовій, яка переходить в дещо пильну польову. Коли ми піднялися то вирішили трохи перепочити. Яка чудова картина ! Чумацький шлях, яскраві зорі і на обрії заграви Краматорська і ( дещо приглушена ) Костянтинівки.

Степан прочитав нам невеличкий доклад про властивості навігації мобільній. Місяць вночі в цей час сходить лише під ранок , так що темрява повна, але ми не збилися зі шляху, хоча орієнтуватись в темряві і коли тебе оточує стіна ( з двох боків ) із великих соняшників ( які наче вболівальники скупчилися обабіч дороги) не дуже зручно, до того ж в степу ...

Але всьому приходить ...фініш...от ми вже розглядаємо з кручі Семенівку і Ашурківський переїзд. Знов екстремальний спуск вниз по дорозі з кремнію. Минаємо Семенівку і вгору на Ашурково. Знов несподівано швидко долаємо гору і кожен вже мріє про те, що його смачненького очікує вдома.

Тепло розпрощалися з Степаном ми швиденько летимо до траси і тут несподівано на нас нападає зграя собак, яка вискочила на дорогу справа !!!

Я бачу що вони з гавкотом намагаються вчепитися мені в праву ногу.... Неминуча катастрофа! Але тут " на сцену" виходить Макар ! Зі страшним криком тарзана він виклинюється в зграю , яка миттю чкурнула навтіки прибравши хвости ))))

Далі ми балдєємо по асфальту , перетинаємо залізничну колію і рушаємо через місто а не Торецьким. .......

Головний висновок для мене - потрібне якісне світло для подорожі вночі і щоб кожен мав в себе кухлик , щоб не чекати свою порцію чаю biggrin ....

Прошу зважити на деякі жартівливі вставки. Хочеться зазначити і виказати подяку Макару за постійний веселий настрій, а також всім хто приймав участь і вболівав за нас вдома !
 
NataliДата: Неділя, 15.07.2012, 20:07 | Повідомлення # 17
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 170
Нагороди: 2
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
Конечно, соберись с мыслями, на голодный желудок мысли все о еде)))))
 
МакарДата: Неділя, 15.07.2012, 21:59 | Повідомлення # 18
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 155
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
Поездка была супер мне понравилось!!!!Даже не заметил как время прошло !!!!
 
GADДата: Неділя, 15.07.2012, 23:47 | Повідомлення # 19
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Фота зроблю завтра і викладу в звіті і архівом в цьому ж повідомленні .
 
mgdzsДата: Понеділок, 16.07.2012, 22:09 | Повідомлення # 20
Подполковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 275
Нагороди: 1
Репутація: 2
Статус: Десь пішов
прочитав твір, наче з Вами прокотився. Особливо про дівчат і про Тарзана-Макара - specool
нажаль поїхати не зміг , та й свтло ще не приїхало...
 
МакарДата: Середа, 18.07.2012, 22:53 | Повідомлення # 21
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 155
Нагороди: 1
Репутація: 3
Статус: Десь пішов
Интересный звит про поездку !!И особая благодарность за то что меня сравнили с тарзаном!)

Додано (18.07.2012, 22:53)
---------------------------------------------
Виталик когда можно будет глянуть фото с этой поездки???

Повідомлення відредагував Макар - Середа, 18.07.2012, 22:52
 
KristoferДата: Середа, 18.07.2012, 23:06 | Повідомлення # 22
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 185
Нагороди: 5
Репутація: 7
Статус: Десь пішов
Да да на счет фото Серега тоже можешь выложить свои
 
GADДата: Середа, 18.07.2012, 23:24 | Повідомлення # 23
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вибачайте мене за неоперативність з цим ремонтом зовсім часу нема ...а як я зараз спробую це зробити ...почекаєте ?) Викладу вже тут ...

викладаю, спробуйте чи є можливість закачування?

http://loadingbox.net/16213

В мене працює.
 
Форум » Велофорум » Покатухи » 100 - вночі.
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Вверх