Четвер, 25.04.2024, 06:10
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Велофорум » Покатухи » 1.07.2012 Часов Яр (Тема с Краматорского форума "Два Колеса")
1.07.2012 Часов Яр
GADДата: Понеділок, 02.07.2012, 23:07 | Повідомлення # 16
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
А взагалі то досить цікава видалася подорож. Мені дуже сподобалася. На ранок відчував ( після цього) "забитість" м'язів, таке приємне відчуття , як після гарного тренування. Ми їхали звичайним маршрутом до Веролюбівки і до залізничної колії після неї, а потім грунтова дорога досить швидко привела нас ( вздовж залізниці) до переїзду , далі асфальтом і ми вже ( несподівано швидко) вже поруч зі ставком. Водоймище велике, сформувалося зі старого кар'єру, вода чиста з джерел, пісок. Берег ( на подив) не забруднений. Мабуть там хтось слідкує за станом довкілля. Ніяких ознак адміністрації я не помітив. Людей було небагато, ближче до середини дня додалося. Місце ми обрали непогане і сусіди в нас були цікаві . З усіма ( з ким можна було) ми перезнайомилися і в приємних бесідах та грі в карти ( ну й купанні звичайно) минав час . В зворотньому напрямі ми вирушили втрьох раніш за всіх, бо мали намір відвідати ще й крейдяні скелі). Тим самим маршрутом до переїзду , але переїхавши його відразу перетнули невеличке селище. Перед дорогою я переглянув гугл мапс і майже навмання ( полями ) ми вийшли на Майське...далі вже знайомою дорогою до Маркове. Після Маркова поїхали балкою але дорога поступово перейшла в цілину ))) В одному місці довелося пройтись пішки ( метрів 100) і далі вздовж невеличкого ставку з чаплями і згаданого човна ми виїхали знов на дорогу яку перетинали залишки потоків води з кремнієм. Вода звісно пішла собі нижче а от кремній дуже дошкуляв нам всю дорогу. Нарешті вперлися в об'яву про охоронювану територію злими собаками, ми вирішили припинити знущатися над собою biggrin .

Швидко виїхали на асфальтову дорогу ми полетіли до Білокузьминівки. Комради з Краматорську вже були там на водопою ))) Подякувавши їм за запрошення і кампанію ми поїхали вже додому вдвох.

Коли fantom перекине мені ще декілька фото я викладу їх тут ( щоб зробити ілюстрацію звіту) smile
 
NNMCДата: Вівторок, 03.07.2012, 00:30 | Повідомлення # 17
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
А я себя на удивление (что в тот вечер что на следущее утро) чувствовал нормально,только болела поясница,не пойму причину,вроде не мерз нигде,неужели от покатухи.Но после 3 часов на работе боль потихоньку уходила.Вообще доволен поездкой,хотелось бы еще прокатится по самому Часов Яру,так как был я там впервые,но как нибуть в следующий раз. smile
 
fantomДата: Вівторок, 03.07.2012, 21:15 | Повідомлення # 18
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 181
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Я теж так рахую.
 
NNMCДата: Середа, 04.07.2012, 20:28 | Повідомлення # 19
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
ждем не дождемся фоток
 
Форум » Велофорум » Покатухи » 1.07.2012 Часов Яр (Тема с Краматорского форума "Два Колеса")
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Вверх