Четвер, 25.04.2024, 22:52
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » ВЕЛОТУРИЗМ » Перший гість ЄВРО 2012
Перший гість ЄВРО 2012
GADДата: Понеділок, 04.06.2012, 00:03 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Першого гостя Євро-2012 зустріли на Вінничині



Швейцарець Курт Еміль перетнув прикордонний пункт "Ямпіль" на велосипеді. Його подорожній костюм повторює кольори прапору Швейцарії.
Швейцарець Курт Еміль торік вийшов на пенсію. І одразу вирішив поїхати на футбольний чемпіонат в Україну - бо фанат зі стажем. На якому саме транспорті - довго не роздумував. Тоді ж і почав прокладати маршрут мандрівки. До України - потрапив через Молдову на поромі. Перші враження - найкращі.

Курт Еміль, мандрівник (Швейцарія): "Я тільки-но приїхав, але уже помітив, що тут прекрасні жінки і люди дуже привітні. Я радий, що я уже тут".

Мандрівник щодня долає 150 кілометрів, зупиняючись у недорогих готелях. Для тривалої подорожі пошив костюм кольорів прапору Швейцарії. Крім знімальної групи "5 каналу", гостя в Ямполі ніхто не чекав. Проте місцеві мешканці - уже раді пригостити іноземця.

Курт Еміль - перший турист чемпіонату Євро, що перетнув Ямпільський прикордонний пункт, кажуть на митці. До напливу іноземців - тут готові.

У Ямполі турист затримався ненадовго. Каже, і мовний бар'єр дається взнаки, і з графіку вибиватися не хоче. У Києві гість із Швейцарії планує пробути до кінця чемпіонату. Хоче долучитися до волонтерів. Чи повертатиметься додому велосипедом, ще не вирішив. Не виключає, що скористається й іншим видом транспорту.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SKVE6xVLAUw

За матеріалами сайту : http://5.ua
Прикріплення: 4121207.gif (16.5 Kb)
 
fantomДата: Понеділок, 04.06.2012, 00:03 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 181
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Прочітав статтю за Курта Єміля і вирішив додати своє,тобто за своїх велотуристів тим паче ми не в "контрах" і любимо одне і теж це- велік,подорож, тільки одні з валізами інші без, та справа не в тім. На тому тиждні, по справах, був в Костянтинівці, зустрів знайомих,розмовляли про все і ось тут вони мені розповіли дуже цікавє, то що наші велотуристи здійснили свою давню задумку а саме: підкорити дуже складний маршрут Київ-Львів з групою однодумців з Дніпропетровська та інші. Хлопці можуть помилятися тому що самі нічого конкретного не знали, у мене запитували щоб я розповів їм детальніше а я стояв і блимав очіма от того що сам нічого не знав.
Я впевненний на 100 відсотків що Курт Ємиль про свою подорож розповість друзям в деталях без прикрас які для себе відкриють щось нове,цікаве, а ми не почули нічого а ще сумно то що подорож планувалася завчасно і організатор не то що запросив (окрім тих у кого були намети,спальнікі і т.д.хоча з січна до травня бажаючій зміг все це придбати,пошиті зварити ) а навіть не оголосив про цю подію. Ну то їх справи, але можна булоб розповісти в "двух" словах та виложить фото на сайті, це булоб як увага до колег, до речі, в вашій групі є ті що в ладах з інтернетом.
 
GADДата: Понеділок, 04.06.2012, 10:46 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Приємно що перший гість на вєліку!) Чи то воно так склалося чи просто підгадали журналісти. Але ж в людей на пенсії починається життя , вони можуть дозволити собі подорожувати! Та ще тішить той факт що несуть на собі прапор своєї країни , не скільки не соромляться цього !
 
Форум » Велофорум » ВЕЛОТУРИЗМ » Перший гість ЄВРО 2012
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх