П`ятниця, 19.04.2024, 22:36
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » EXTREME » BMX » На правах реклами ))))
На правах реклами ))))
GADДата: Четвер, 16.04.2015, 17:28 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Велосипеди BMX: народжені для екстремалів



Той, хто хоч раз насолодився припливом адреналіну при їзді на велосипеді, вже не забуде цих відчуттів. Але хочеться чогось нового, та й сучасна культура підкидає ідеї, які раніше здавалися неймовірними. Мова йде про трюки і екстремальній їзді на велосипедах bmx. Стрибки, злети, неймовірні кульбіти - все це можливо зробити на такому, здавалося б, звичному і навіть примітивному засобі пересування, як велосипед.

Функції велосипедів bmx

Маючи конструкцію, що відрізняється від звичайних, гірських, дорожніх та інших видів велосипедів, bmx призначені для освоєння і виконання різний трюків, подолання штучних або природних перешкод, незвичайних гонок. Головне - це вибрати відповідну модель, адже є різні види катання, що відрізняються складністю і видами трюків.

Особливості конструкції велосипедів bmx

Що об'єднує дану категорію велосипедів - це одна передача і відсутність підвіски. В інших елементах простежуються різні варіації, які призначені для різноманітних дисциплін BMX. Якщо розглядати кожен елемент, то:

рама робиться зі сталі (з додаванням молібдену і хрому), алюмінію або титану. Щоб забезпечити міцність конструкції, її обважнювали, а в деяких місцях збільшили товщина і площа. При виборі зверніть увагу на розмір рами інакше суглобових болів вам не уникнути. Незважаючи на те, що є загальні рекомендації в цьому питанні, краще підбирати її величину експериментальним шляхом;
кермо найчастіше роблять з поперечиною посередині - це забезпечує міцність конструкції. Розрізняють двух- і чотирьохелементний рулі, які зроблені з відповідного числа труб. Вибираючи, враховуйте висоту, ширину і кути, на які він може повернутися або піднятися. Винос керма кожен встановлює для себе сам і чим він більший, тим маневреннее велосипед, однак і менш стабільний;
колеса вибирають по діаметру осей та кількістю спиць. Чим більше спиць (наприклад, 48), тим надійніше модель. Для серйозних екстримів діаметр осі краще брати 14 мм, а для простих трюків підійде і 10 мм.
Що стосується інших елементів (вилок, втулок та іншого), то тут кожна модель оснащена тими, що перевірені випробуваннями і сучасними дослідженнями. Важливо те, що розробники подбали про безпеку учасників екстремальних змагань.

Залишається ще одне питання - з чого починати? Власне, багатьох екстремального катання навчила вулиця, де підлітки освоювали складні трюки на звичайних, а потім і спеціальних велосипедах. Однак зараз створені цілі клуби за інтересами, проводяться виступи та змагання в різних видах дисциплін, як то катання на рівній поверхні, в рампі і т.д. Досить часто новачки настільки старанно займаються, що наздоганяють майстрів катання дуже швидко. Почніть, і ви відчуєте всю красу екстремального відпочинку на велосипедах bmx.


Всі питання по придбанню, експлуатації, ремонту і таке іншого - можна отримати в Дружківській вело майстерні у Андрія дивиться ТУТ

Для мешканців інших міст Веломайстер
Прикріплення: 1399040.jpg (33.4 Kb)
 
Форум » EXTREME » BMX » На правах реклами ))))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх