Субота, 27.04.2024, 00:15
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Велофорум » Об'яви та всілякий "флудьож" » Просто повідомити про щось !) (коротке повідомлення без створення окремої теми.)
Просто повідомити про щось !)
GADДата: Субота, 13.10.2012, 21:48 | Повідомлення # 46
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
На тижні був свідком цікавого факту)) Там де колись був садок "СКАЗКА" ...вже кілька років ( приблизно 7-8.... аж страшно, як плине час!!) стоїть будівельний вагончик , в нього вже нема не вікон не дверей ..там кучкуються бомжі, алканавти та нарики.... Поруч були зарості акацій і кущів...тим літом я бачив там мерця з пів метрів, перед приїздом співробітників міліції ( впевнювався чи він справді не живий , бо викликати тре було..).

Так днями туди понаїхало машин ..кран, лафет і легковик якийсь..довгенько поралися там ..намагалися завантажити вагон на машину і вивезти...

Що там в ни скоїлося...чи відсутність вух щоб зачепити краном ( на метал повідбивали) чи то не стандартний лафет, чи здійнятий лемент з балкону , якоїсь жіночки....

Хто зна , можливо його намагалися вкрасти))) Але не сталося.....стоїть до цього часу) Але ( гадаю) то не надовго, якщо вже вирішили так зробити....

Чому я тут про це написав? Просто це місто дуже тісно пов'язане з LEVELом smile
 
GADДата: Середа, 24.10.2012, 21:26 | Повідомлення # 47
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Таки нема вже вагона ))) Сперли чи вивезли офіційно( що в принципі одне й теж в нашому місті) biggrin . Тепер "сказочний" двір стоїть порожній ....
 
fantomДата: Середа, 24.10.2012, 22:57 | Повідомлення # 48
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 181
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Кому цікаво можу підказати де той вагончік зараз а як що не терміново то підскажу хто та для чого його вивіз, до речі, вікна там стоять, за гратами але вставили.
 
GADДата: Четвер, 25.10.2012, 17:18 | Повідомлення # 49
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Дуже цікаво ! ) Бо його поперли в четвер - п'ятницю ( 19-20 .10.12) він жовтенький) ....

Вчора був там і спробував знайти місце де стояв стіл і сейф( в кімнаті де були компи) хто був знає, так на тому місці тепер росте невеличка акація smile
 
GADДата: Понеділок, 31.12.2012, 16:15 | Повідомлення # 50
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
ДОБРОГО ДНЯ, ВЕЧОРА..А МОЖЛИВО Й РАНКУ ! )))

Хотів поздоровити і привітати всіх відвідувачів сайту і форуму з НОВИМ РОКОМ та іншими святами!

Все ніяк не міг зібрати час та натхнення до купи biggrin . Отримав поштою два поздоровлення з Києва та Кіровограду від велосипедних спільнот і вирішив нічого не вигадувати, а просто передати всі ці побажання і привітання до НАС ))) ( злегка підкорегував) smile

Любі велосипедні прихильники, партнери, наші друзі,

цей рік видався насиченим велосипедними подіями, сталися й певні позитивні зрушення та відбулися всілякі заходи.

Найголовніше, на вулицях наших міст і селищ з'явилося значно більше велосипедисток та велосипедистів! Кількість учасниць та учасників продовжує збільшуватися!

Маємо надію, що в наступному році ми вигадаємо ще більше і цікавіше всього такого, та кататимемося усі разом тричі на рік smile

У велосипедному повітрі відчуваються зміни, і ми очікуємо, що вони стануться у Новому велосипедному році - 2013!

Зичимо вам тільки позитивних змін у житті, натхнення та сил реалізувати свої ідеї - не тільки у Новому році, а завжди!

Бажаємо усім велолюбителям та велопрофесіоналам отримати у новому році гарні враження від нових мандрівок та нових роверів, про які ви так мріяли. Нехай фінансування цих подій не зашкодять вашому сімейному бюджету, а ще краще отримати все це у подарунок від спонсорів, друзів, або будь-якого мера.

Без сумнівів, у 2013 році, Ви зустріне в дорозі багато цікавих людей та нових друзів, а дехто і своє кохання.

Нехай сонце не пече, а мороз тільки бадьорить.

З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

ВЕСЕЛИХ СВЯТ !!!


Прикріплення: 0282476.jpg (162.1 Kb)
 
fantomДата: Понеділок, 31.12.2012, 17:01 | Повідомлення # 51
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 181
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Приєднуюсь до побажань,хай нам та нашим родинам щастить.
 
andyДата: Понеділок, 31.12.2012, 21:36 | Повідомлення # 52
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 115
Нагороди: 0
Репутація: 1
Статус: Десь пішов
Год 2013 уже вот-вот придёт!
И много-много радости детишкам принесет!
А мы уж не детишки, мы выросли давно,
Но эти пожелания скажу я все равно:
Желаю, чтобы вас любили,
Чтобы клад в лесу отрыли.
Чтобы пить и не болеть,
Чтобы есть и не толстеть,
Чтобы денежки - рекой,
Чтобы завтракать икрой.
Чтоб карьера - строго вверх,
Чтоб везде сплошной успех!
 
GADДата: Середа, 23.01.2013, 21:27 | Повідомлення # 53
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Стильний та практичний стіл- стійка для велосипедистів.  

Ця ідея дійсно заслуговує на увагу . Виготовити її досить не важко і вона дуже практична особливо якщо поруч є WI-FI  biggrin Ще одна особливість - вона зручна лише для велосипедистів, тому звичайний перехожий  не зможе скористатися цим винаходом. 



 В критих приміщеннях можна використовувати  таку стійку виготовлену з дерева.  Зручні  підставки  для ніг забезпечують впевнену посадку. 

Прикріплення: 8493568.jpg (82.3 Kb) · 9660994.jpg (96.8 Kb)
 
GADДата: Понеділок, 11.02.2013, 01:06 | Повідомлення # 54
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Для любителів анімації.



ТРЕЙЛЕР :



Скачати чи переглянути можна ось де : http://www.ex.ua/view/19601162?r=82484,80934
Прикріплення: 9300933.jpg (194.9 Kb)
 
GADДата: П`ятниця, 15.02.2013, 18:50 | Повідомлення # 55
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
В Україні затверджено зміни у правилах дорожнього руху



На закритому засіданні Кабінету міністрів 11 лютого була прийнята нова редакція правил дорожнього руху (ПДР). Документ набирає чинності з 15 квітня і передбачає багато нововведень, наприклад, необхідність їздити з 1 жовтня по 1 травня за межами населених пунктів з увімкненим ближнім світлом фар.

Відповідно до нової редакції ПДР, вводяться такі поняття, як «газон» («ділянка однорідної території з дерновим покриттям, яка штучно створюється шляхом посівів та вирощування трав») і «маневрування» («початок руху, перелаштування транспортного засобу з однієї смуги в іншу, поворот праворуч або ліворуч, розворот, рух заднім ходом, з’їзд на узбіччя»). Зупинка і стоянка на газонах буде заборонена, пише Коммерсант-Украина.

Також за новими правилами темним часом доби є «частина доби від заходу до сходу сонця». Раніше було передбачено, що це період від кінця сутінків (30 хвилин після заходу сонця) до початку ранкових сутінків (30 хвилин до сходу).

За новими правилами дорожнього руху дорожні знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою. Раніше дорожні знаки нерідко суперечили розмітці. Могло бути так, що розмітка вказує на можливість руху зі смуги в різних напрямках, а знак над дорогою вказує, що рухатися можна тільки прямо, і при цьому було незрозуміло, чим керуватися водієві. Зараз пріоритет буде закріплений за постійним знаком, додав він.

Окрім іншого, буде введено ряд нових дорожніх знаків, наприклад, Пункт зупинки трамвая, Кінець пункту зупинки трамвая, Культова споруда, Промислова зона, Фото-, відеофіксація порушень. До білої і жовтої дорожньої розмітки додасться розмітка синього (місця паркування на проїзної частини) і помаранчевого кольору (тимчасова розмітка).

Разом з тим, у новій редакції закріплено положення, згідно з яким з 1 жовтня по 1 травня всі транспортні засоби за межами населених пунктів повинні будуть їздити з увімкненими ходовими вогнями або ближнім світлом фар.

На думку авторів змін, це дозволить поліпшити реакцію водіїв на дорожні умови. З ПДР виключений пункт, згідно з яким обгін транспортних засобів дозволяється тільки з лівого боку.

У ДАІ зазначили, що цей пункт суперечив поняттю «обгін», яке саме по собі передбачає виїзд на зустрічну смугу, що знаходиться тільки ліворуч щодо ходу руху автомобіля. «З правого боку, як відомо, може бути тільки смуга для руху в одному напрямку з вами, ця поправка не означає дозволу на обгін праворуч по узбіччю дороги, — додали в ДАІ.

З остаточного варіанту нової редакції ПДР було виключено положення про необхідність водіям при знаходженні на трасі у темний час доби надягати світловідбиваючий жилет. У ньому також немає чіткого положення про необхідність зміни шин з початком нового сезону.

ДЖерело: http://samara.in.ua
Прикріплення: 7047708.jpg (34.5 Kb)
 
GADДата: Субота, 11.05.2013, 22:15 | Повідомлення # 56
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Немецкие власти ужесточили штрафы для велосипедистов



В последнее время некоторые велосипедисты стали злоупотреблять лояльностью властей к двухколесному экологичному транспорту. Именно поэтому с 1 апреля в Германии повысили требования к велосипедистам. По мнению властей это поможет уменьшить агрессивность на дорогах, а также сделает велосипедистов более ответственными.

Как немецкие велосипедисты чаще всего нарушают правила

Одним из самых распространенных нарушений является проезд на красный свет. Также немцы на велосипедах часто ездят в пешеходных зонах и в запрещенном направлении по односторонним улицам, в то время как односторонние улицы в Германии открываются для встречного движения, даже для велосипедистов, очень редко. И только по решению городских властей.

В пешеходных зонах, если нет разрешающего знака, велосипедист может передвигаться только пешком, а велосипед катить рядом.



Суммы штрафов для велосипедистов

Въезд на улицу с односторонним движением – от 20 до 35 евро.

Езда по велосипедной дорожке против разрешенного направления – 20 евро.

Выезд на проезжую часть при наличии выделенной дорожки – 20 евро.

Передвижение в темное время суток без света — 20 евро. Кстати, фонарь должен быть установлен на велосипеде и питаться от генератора. Съемные фонарики на батарейках в Германии не котируются.

Проезд на красный свет – 45 евро плюс один штрафной балл в картотеке Федерального автодорожного ведомства, если с момента включения красного сигнала прошло менее секунды. Дальше больше. Если до влючения сигнала осталось более одной секунды – 100 евро и один балл. Если при этом возникла угроза для других участников движения – 100 и 160 евро. Повреждение техники или другого имущества при проезде на красный от 120 до 180 евро.

Проезд по железнодорожным путям при закрытом шлагбауме – 350 евро и четыре штрафных балла.

Не пропустил пешехода на перекрестке — 40 евро плюс 4 штрафных балла.

Велосипедисты, которые любят кататься паралельно друг другу чтобы поддерживать беседу штрафуются на сумму от 20 до 30 евро.

Велосипедисты, отпускающие руль для куражу могут это сделать за 5 евро. Такая же сумма штрафа ожидает тех, кто перевозит на велосипеде или в специальном велосипедном прицепе лиц старше семи лет. В Германии перевозить на велосипеде можно только детей до семи лет. Катать взрослых, в том числе и красивых девушек - запрещено!

Если на велосипеде нет звонка или неисправны тормоза — штраф составляет 15 евро. Любители разговаривать по мобильному без специального оборудования заплатят 25 евро. И еще столько же за игнорирование требования об остановке или других указаний полиции.


Джерело: http://www.veloblog.com.ua/
Прикріплення: 5552093.jpeg (7.4 Kb) · 0817881.jpg (25.5 Kb)
 
jockerДата: Середа, 12.06.2013, 09:55 | Повідомлення # 57
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Десь пішов
как это делается у них (Япония)

 
GADДата: Середа, 19.06.2013, 19:03 | Повідомлення # 58
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Не дуже певний в цьому ....але точаться розмови про якийсь захід на 30 червня в Костянтинівці....

Якщо хтось знає більше ніж я biggrin ...прохання повідомити smile

Тези: мер, гонка, вело....
 
GADДата: Неділя, 28.07.2013, 22:30 | Повідомлення # 59
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Вело-майка Iron Man

Фанаты Тони Старка, вслед за кроссовками и футболкой Iron Man, могут пополнить гардероб новой золотисто-красной вещью. На этот раз в продажу поступила майка для занятий велоспортом от Fixgear с принтом костюма Железного человека. Броская вещица сделана из специального быстросохнущего, дышащего материала, имеет полноразмерную молнию и 3 кармана для воды и других предметов.





Джерело: http://krutayatema.ru/
Прикріплення: 2422300.jpg (57.7 Kb) · 8243489.jpg (54.2 Kb)
 
GADДата: Неділя, 04.08.2013, 15:35 | Повідомлення # 60
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
У Донецьку бунт велосипедистів - вимагають покарати винуватця ДТП на 1,3 млн

2 серпня 40 велосипедистів пікетували Донецький апеляційний суд з плакатами "Не вбивайте!" і "Зупинимо вбивства на дорогах". Учасники акції вимагали справедливого рішення у справі відомого в Україні ювеліра Юрія Кочубеєва, колишнього капітана донецької велокоманди. До аварії він був забезпеченою людиною, переможцем 100-кілометрової велогонки, рекордсменом. Після ДТП перетворився на інваліда, втратив улюблену роботу і засоби до існування. А винуватець трагедії ніякої відповідальності не поніс.

"Ще рік не скінчився, а вже двоє велосипедистів загинули в Донецьку, - каже учасниця пікету Ганна Щелочкова, - Я приїхала підтримати товариша по велоруху, який вижив дивом.
"Збивають і не надають допомоги, кидають вмирати. Біля готелю "Рамада" неодноразово збивали велосипедистів, цього року на смерть збили нашого друга, і після на тому ж місці збили ще двох. Місяць тому біля вокзалу велосипедисту відірвало ногу, помер, водія не знайшли. Розкриттю таких злочинів не приділяють належної уваги. Ось чому говоримо про вбивства. Дотримуючись усіх правил дорожнього руху, ми постійно в небезпеці", - говорить Артем Кальянц.

"Раз на тиждень у мене відбувається передаварійна ситуація, і два рази на рік - аварії. То мене не помічають, то тиснуть. До велосипедистів ставлення, як до другого сорту", - говорить Андрій Дімковіч.

7 жовтня 2010 23-річний водій багатотонної вантажівки "наздогнав" Юрія Кочубєєва під час велотренування на об'їзній дорозі неподалік Донецька. До моменту аварії водій мав стаж водіння 2 місяці, але отримав допуск до міжміських перевезень.

"Це було в прекрасну погоду, - Кочубеєв згадує випадок, який перевернув його життя, - На нашій тренувальній трасі. Вантажівка з бічної дороги в'їжджала на головну, я бачив що наближається ззаду сіра пляма. Після удару метрів через 40-60 він зупинився. А я ще 25 метрів котився по асфальту. Через півгодини моїй дружині хтось подзвонив з мого мобільного телефону: "Вашого чоловіка збила вантажівка. У нього ротом, носом і вухами йде кров, він не жилець", - і телефон вимкнувся. Дружина впала. Нашому молодшому синові тоді було 5 місяців, у дружини пропало грудне молоко.

8 днів Кочубеєв знаходився між життям і смертю. У нього був перелом основи черепа. Чотири тріщини в черепі завширшки до 2,5 мм, субархноїдальний крововилив, відкритий перелом носа зі зміщенням, перелом основи хребта, набряк мозку, роздроблений криж зі значним зміщенням вперед і вниз. Він пролежав нерухомо півтора місяці в травматології, потім ще 3 місяці вдома. Після були ще 6 госпіталізацій за 2,5 року.

Після таких травм Юрій Кочубеєв не може займатися ювелірним мистецтвом, без засобів до існування залишилися дружина і двоє синів.
У кінці 2012 року водія визнали винним і засудили умовно, його на 2 роки позбавили прав. Матеріальну відповідальність за законом несе власник транспортного засобу - підприємство ТОВ "Перспектива" з міста Костянтинівка.

У п'ятницю апеляційний суд збирався розглянути скаргу цієї фірми на рішення суду першої інстанції. Ленінський райсуд вирішив стягнути з власника вантажівки 1,258 млн гривень в якості компенсації моральної шкоди. Представник "Перспективи" Антон Михайлов підтвердив, що відповідач не визнає позов ні на копійку. Розгляд справи суд переніс з причини неявки страхової компанії, хоча до неї у велосипедиста претензій немає.

За всі ці роки фірма "Перспектива" не заплатила Кочубеєву ні копійки. Хоча тільки в перші дні на порятунок життя було витрачено більше 10 тисяч доларів.
Сума 1,258 млн гривень підтверджена експертизами і розрахунками. До події Юрій Кочубеєв заробляв 30 тисяч гривень на місяць, як сказано в його податковій декларації, тепер же його дохід близький до нуля. Робота ювеліра вимагає копіткої праці, посидючості і натхнення, але нині Юрій Кочубеєв не може перебувати в сидячому положенні більше 15 хвилин.
"Юрій Кочубеїв не створює тих робіт, які раніше брали участь у виставках і потрапляли в художні музеї. Йдеться про відшкодування шкоди в повному обсязі - у тому числі, не отриманого доходу. Але інститут стягнення моральної шкоди в Україні такий, що на практиці пострадалі отримують компенсацію збитку і в 2, і в 3 тисячі... Цю практику потрібно змінювати", - вважає адвокат Тетяна Жуковська.

"Нормальна виплата моральної шкоди піде на користь всьому суспільству, - вважає потерпілий. - Тоді б і власники вантажівок, і водії задумалися. Поки ніхто не відчув провини. А підприємство "Перспектива" не відноситься до числа бідних. У них 21 автомобіль, у тому числі вантажівки, "Тойота", "Лексус". Засновник нещодавно придбав "Інфініті".
Ставлення водіїв автомобілів до велосипедистів Юрій Кочубеєв називає патологією.

"Всі учасники нашого велоклубу - це хлопці, які можуть бути взірцем для молоді: не наркомани, не п'яниці, не злодії. Їх вбивають! Це треба зупинити. Якщо говорити про те, як зараз поводяться водії на дорозі, то слідом за доріжками для велосипедистів, треба робити доріжки для мотоциклістів, потім доріжки для автомобілів "Москвич". Тому що і вони "третьосортні". Ближче до центру - треба робити доріжки для дешевих іномарок, а по центру пускати двоповерхові джипи. У нас є проблема відношення людей до людей! Просто на дорозі вона більш яскраво проявляється".


Джерело: http://gazeta.ua
 
Форум » Велофорум » Об'яви та всілякий "флудьож" » Просто повідомити про щось !) (коротке повідомлення без створення окремої теми.)
Пошук:

Вверх