Четвер, 28.03.2024, 16:39
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Велофорум » Об'яви та всілякий "флудьож" » Велофорум-2012
Велофорум-2012
GADДата: Понеділок, 03.09.2012, 22:01 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
11-13 жовтня 2012 року в Євпаторії (АР Крим) відбудеться четверта міжнародна конференція "Велофорум-2012". Метою проведення події, що організовується Асоціацією велосипедистів Києва у співпраці з органом виконавчої влади м. Євпаторії, є прискорення екологічної модернізації міської транспортної інфраструктури в Україні через поширення знань і мотивацію громадських активістів, представників органів місцевого самоврядування та всіх зацікавлених. В якості лекторів вже запрошено європейських та українських експертів/-ок з міського транспортного планування, сталого розвитку, лідерок/лідерів громадських організацій, представників мерій.

Окрім насиченої цікавої програми "Велофоруму-2012" Євпаторія також пропонує свій особливий погляд на транспортну систему. Це одне з чотирьох міст України, де працює вузкоколійний трамвай. Трамвайна система міста була побудована за німецьким проектом і має одноколійно-роз'їзну систему руху. У 2014 році євпаторійський трамвай святкуватиме своє 100-річчя.

Цього року "Велофорум" відбувається за підтримки Європейської федерації велосипедистів, Фонду імені Гайнріха Бьоля в Україні, Німецького товариства міжнародного співробітництва, велосипедного фонду SRAM, Міської євпаторійської бізнес асоціації та інформаційних партнерів: "Платформа" та Український інформаційний центр велотранспорту.

Організатори впевнені, що Велофорум, вже традиційно, стане чудовим місцем для зустрічей і знайомств, отримання натхнення і свіжих ідей, налагодження співпраці і обміну знаннями для усіх цільових груп - велосипедних активістів, муніципалітетів та громадських організацій з України та інших країн. Організатори також підготували для вас спеціальну велосипедну екскурсійну програму гірським Кримом.

Запрошуємо ознайомитись з програмою конференції та реєструватись на конференцію та екскурсію. Реєстрація обов'язкова.

Участь у конференції безкоштовна. Учасники самостійно покривають витрати на проїзд та проживання, організатори потурбувались про спеціальні ціни та умови для всіх учасників конференції, тож чекаємо на зустріч у жовтні!

Запропонувати власну доповідь

Програма конференції має чотири вільні блоки по 20 хв для презентацій українських міст. Оргкомітет запрошує всіх, хто має бажання поділитися досвідом або найостаннішими змінами у велотранспортній політиці свого міста, запропонувати свою доповідь.

Доповідачем/-кою може виступити будь-хто, головне, аби Ваша тема була актуальною та цікавою аудиторії конференції.

Доповідачам організатори відшкодовують проїзд (потяг, вагон купе) та проживання протягом конференції.

Джерело :

http://us4.campaign-archive2.com/?u=d7d3....0ed61be
 
GADДата: Понеділок, 03.09.2012, 22:04 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 7661
Нагороди: 7
Репутація: 6
Статус: Десь пішов
Спеціальна екскурсія:

http://veloforum.org/index.p....lang=uk

Програма конференції :

http://veloforum.org/index.p....lang=uk

Реєстрація :

http://veloforum.org/index.p....lang=uk
 
Форум » Велофорум » Об'яви та всілякий "флудьож" » Велофорум-2012
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Вверх