Вівторок, 19.03.2024, 13:57
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
ТІК-ТАК
НОВЕ НА ФОРУМІ
Раздел: [Політичне]
написали в теме:
Раздел: [Що пишуть...]
написали в теме:
Раздел: [Що пишуть...]
написали в теме:
написали в теме:
Раздел: [Магазини]
написали в теме:
Форма входа
КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ЗА МАСШТАБ! )))
нові зображення
Радіо Свобода
"ХТО й ЗВІДКИ "
ПОШУК
НАША КНОПКА
Ми будемо вам вдячні, якщо вы размістите нашу кнопку у себе на сайті. Якщо вы бажаєте обмінятися з нами баннерами, пишить у ГОСТЬОВУ КНИГУ:

LEVEL


ЦІКАВІ САЙТИ
Січкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування! каталог сайтів Грані-Т [Vox.com.ua] Портал українця КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Пиши українською Малеча - ресурс для сучасних батьків uahq.net - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого kazka.in.ua - Українська казка UKR-sms.org.ua - СМС Українською, sms, прикольні смс, смс коханим та ін. Navsi100.com - Інформаційно-розважальний музичний портал Свій до Свого по Своє Sjogodni.org.ua | СЬОГОДНІ в історії | вагомі ПОДІЇ історії, ВІДКРИТТЯ, видатні люди, море цікавостей...
ПРО МОНЕТИ NEWS
 Блог
Головна » 2018 » Червень » 4 » Коротульки.....
08:35
Коротульки.....

*****

 

Уявіть собі диспозицію ! Ви з торбами йдете з закупів, двері у під'їзд зачинені ( як завжди у такому випадку), перед дверима стоять торби , більші за мої і кількісно теж. Їх хазяйка , поважна мабуть людина, зі знанням різних там мов і взагалі .... читає на стіні , яка є ще й ЗМІ, щось про комунальні звіти ...дрібними літерами і багато.....

Мені на думку спала фраза, яку я колись почув : " Для того щоб носити окуляри, не обов'язково бути розумним, можна просто погано бачити...."

*****


Цікавий експеримент-підійдіть до банкомату, де є яка-ніяка черга і станьте так, щоб не нависати над крайнім, той хто буде наступним за вами, буде панічно роздумувати і намагатись зрозуміти, що ж ви там робите. У мене жіночка , після нетривалих роздумів спитала, на мій погляд про досить очевидне: " Ви стоітє ?". Що я міг їй відповісти, я ж не лежав і не сидів і на янгола не схожий....літати не вмію. Сам на себе глянув і ствердив про те, що таки стою, але зазначив, що іноді роблю кроки.... Як тільки я підійшов до терміналу, після нетривалої паузи, яка надала можливість відійти вільно попередньому громадянину і викликала нетерпляче тупцювання на місці у жіночки, яка "за мною".... вона відразу ж примостилась строго позаду мене. Дякую що не у потилицю дихала....

 

*****

Вже днів п'ять, як молодь вдягла курткИ, ну звичайно ж лютий холод ! Обличчя стали серйозні такі... За нами слідкують ! Ми дуууже дорослі ...ууу брови до купи, нопасаран. 

А до цього вони не те щоб розбризкували веселощі навкруги, але були не такими "бондами"... Осінь...

*****


 

У Вас так буває ?! От ти вмостився за компом і приготувався до.... і розумієш, що чарівна безпровідна миша залишилась на дивані, з якого ти дивився фільм !!!

Вихідний у понеділок... це добре ! ;)

*****


Я розумію людей , якщо вони зранку не сплять, коли працюють ! Але у вихідний ..!? Можливо, щоб насолодитись тим чудовим відчуттям, коли ти вдома, за вікном мороз і сніги.... а інші тягнуться на роботу ? ;) Ну добре, погодуйте кішечку і робіть що завгодно ! :)

*****

Ввечері після роботи мене зустріла кішка. Довго дивилась мені у очі з докором, потім обійняла і муркотіла так ніжно на вушко : " Годуй швидше, а то сам так по туалєтах, а мені ..нічим ! " 

*****

 

Ви теж кусаєте хліб , або щось смачненьке , дорогою з кухні до компа !? ;)

*****

Сьогодні у ФУршеті придбав ряжанки і сметани ! Довго шукав потрібне мені , роздивлявся дату і строк зберігання. Помітив, що поряд крутиться якийсь "маладой чілавєк", як прийнято називати особу чоловічої статі у "прілічнам общіствє". Після того як я пішов з відділу, він з вдячністю почав й собі брати ті самі продукти. Мабуть мав сумніви що до того, що саме йому потрібне і боявся помилитись.... ;)

*****

Вночі ще лякають морози , а в день сміється сонечко і сніг, який вчора ще загрозливо височів обабіч доріг, нагорнутими купами, сьогодні помітно принишк. Він ще блищить на сонечку і сліпить нам очі, але від нього вже втікають веселі струмки води і сміючись поспішають до річки. В городах виспівують голодні шпаки, так пронизливо і красиво. Спину гріє сонечко і обрії стають далекими, а небо прозорим....

*****

Добра новина! Вчора під "новою поштою" застрягла машина ! Не у снігу, а вже у грязюці ! Перша у цьому сезоні ! Вже весна .... була вчора ! ;) А сьогодні знову СНЄХ ! 

*****

Як трохи схуднути ?! Наливаєте супу і їсте перед компом, бажано у фейсбуці ! ;) Потираючи руки , через бажання написати їм усім щось таке , що повергне..... майже половина тарілки , все що не встигли з''їсти, у вас на майці, нижче і до самої підлоги. В цей час ви героїчно захищаєте від цунамі клаву ! Поки все це витиралось, вимивалось, пралось у машинці, сушилось на батареї. Вже й голод минув і кішка довольна :)  У кімнаті тхне супом, навіть чаю не хочеться ... хіба кави ?! ;)

*****

У Вас теж так буває ? Ви увімкнули якийсь фільм і хочете зробити гучність потрібної сили, ну щоб потім двічі не вставати... І якраз саме в цей час нічого не відбувається, або щось є і МОВЧКИ !!! А ти стоїш і чекаєш...

*****

Вчорашній день... перед Святами, вулицями ..... народу ! Легка тиснява перед торговельними закладами, сонечко припікає, хочеться навіть трохи постояти і перепочити. У своєму затишному дворі, де ти провів юність, прохолода і зовсім мало перехожих..... у чемній старенькій людині я впізнаю директора школи і вчителя історії... Життя триває.

*****

На дворі похолодало... Перші весняні дощі... Згадались теплі дні у березні( так , вони були) , коли біля "Сільпа" грав на трубі чудні мелодії якийсь чолов'яга. Дуже не складно, але якось затишно було слухати і приємно. Такі дрібні речи чомусь завжди цікаві- валіза невеличка , маленький пюпітр, ноти... Де він зараз, нікому не відомо ? :)

*****

У неділю ввечері довелось мені випадково глянути конкурс, цілий півфінал ! Йдеться про колись престижний ГОЛОС КРАЇНИ ! Не хочу нічого казати, можу тільки відповісти на питання, якщо комусь це цікаво. В голові крутиться фраза з відомого фільму: " Это какой то позор"...

*****


 

День, як і попередні , наприкінці квітня ще не втомлює спекою і сонцем. Приємне відчуття спокою розтікається вулицями і дворами, червоно-золотаві промені затоплюють все навколо. Запах буйного цвітіння дерев. Прозорі пелюстки і молоде листя все світиться і рухається легким вітерцем. Усміхнене сонечко котиться до обрію, розфарбовуючи небо у теплі кольори легкими мазками. Силуети дерев на фоні світила, місто поступово провалюється у м'який морок сутінків.

Вже темно , мигтять світлофори, дороги освітлюються яскравими ліхтарями, які змійками розбіглися навколишніми пагорбами. Сходить місяць і наступає тиша, яка переривається дзеленьканням останніх трамваїв і рідких машин. Ближче до середини ночі і далі суцільна тиша, місяць швидко хилиться до низу, наче намагається наздогнати сонце. Сови та сичі гукають у темряві, повітря прозоре і чутно найменші шорохи, от вдалині озвався жаб'ячий хор, скоро вже ранок, до них долучаються фазани , які полохають собак і стелиться гавкіт, який поступово вгамовується... десь тихенько перегукуються качки.... Вдалині чутно, як на стиках гуркоче потяг, звук стає гучнішим , а потім поступово віддаляється і стихає..... На сході починає сіріти ...

Ранок наступає дуже швидко. Разом зі світлом прокидаються перші пташки і починають свої невтомні співи, які поступово розчиняються у звуках вулиць... перші промені освітлюють тюльпани та нарциси на клумбах. Під ногами у рідких перехожих хрустять кленові квіти, які насипались ще звечора... Настає новий день.

*****

Сьогодні чудовий день з класною погодою! Дивлюсь у вікно. Два веселих пса, мандруючи по справах вигнали з кущів руденького кота, який врятувався від них на дереві ! Веселі гавкатуни побігли далі, наче й не бачили того котиська, який за хвилину -дві стрибнув на землю і сховався у тих самих кущах. Через годину, коли веселі пси повертались додому мабуть, це дійство повторилось, з таким же темпом і такими ж наслідками. Іноді, ми теж робимо справи , які можна було б і не робити, без користі, без особливого задоволення і з дурнуватою посмішкою на обличчі. Як на мене у тварин це виходить красивіше.

*****

Перебуваючи на роботі, через службові обов'язки, бачу таку картину, коли молоді люди він і вона постійно разом ! Зазначу, що це навчальний заклад і вони у різних групах, тому зустріч на перерві завжди приємна, можна поговорити про те, що було до неї ! ;) Отже - зустрілись , обійнялись, мило поцілувались....і ... розбіглись по різних туалетах ! ;)

*****

 .... Знову повсюди де прибрано за тиждень, зранку розсідаються мамаши з дітьми, чоловіки і починають жерти...Жеруть на центральній алеї, жеруть на дитячих і спортивних майданчиках... Смачного ! 

*****


 

Хочу спитати ?! Якщо можна ? Коли ти вітаєшся з людиною, бажаєш їй доброго дня, вечора або щось таке .. а у відповідь отримуєш коротке - "ДОБРОГО" ... Що це ?! Так модно? ;)

Хочеться після цього розмовляти, коли отримуєш не відповідь ...а послугу !? Є бажання....поговорити про погоду !  ))))

*****

За моїми дослідженнями жінка, яка "шукає принца", зазвичай "купується" на якусь дрібничку, а вже потім завдяки фантазії домальовує до образу обладунки зброю і навіть коня, переважно білого ;)

*****

11 травня .
Закінчився третій етап дослідження, яке полягало у визначенні кількості сміття на "празднікі". Дослідження проводилось у різних місцях, за різних погодних умов, але результати були над очевидні. Лідер сміттєвого дня - 9.05.18, друге місце за 8.03.18. Почесне третє місце на подіумі зайняла дата - 8.04.18

*****

З особистих досліджень. Коли жінка чогось не може , вона обов'язково каже що не хоче цього ! 

*****

Побачив і почув. Телефоує хлопчик мамі :
- Ти нє помніш кагда автобус?
На тім боці мабуть спитали, з якої причини так рано додому. Відповідь:
- Я чірчєніє ужє сдал і ето , ну как єго...?

*****

Субота...так все відбувається швидко і терміново...що хочеться понеділка.

Переглядів: 1875 | Додав: GAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
LEVEL © 2024
ХМАРТЕГ
ПОДІЛИТИСЯ
VIDEO
[16.11.2013][Мои файлы]
Репчик (0)
[25.10.2011][Мои файлы]
Велоперегони в Краматорську (на день міста) 2011 (4)
[20.10.2011][Мои файлы]
АНОМАЛІЯ (2)
[24.09.2011][Мои файлы]
Змащування (відео від Tolar) (4)
[18.09.2011][Мои файлы]
ВЕЛО-ТУСА (1)
НОВІ БЛОГИ
[04.06.2018]
Коротульки..... (0)
[26.04.2018]
..... до світанку. (0)
[25.03.2018]
Занадто відвертий "Голос" (0)
[24.03.2018]
Ранково культурне :) (0)
[12.03.2018]
Рафаело (0)
[08.03.2018]
Гілочка мімози. (0)
[14.02.2018]
"Уже сьогодні середа!" (0)
Календарь
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
РАДІВА )))
Міні-чат
Про що брешуть
Дружківка
Друзі сайту
ХАРКІВ ТУРИСТ
«Наш формат»
ВЕЛО-СТИЛЬ ХАРКІВ
МТВ Донецьк
www.gre4ka.com.ua - Молодіжний онлайн-журнал Гречка
АНЕКДОТ ДНЯ
anegdot.com.ua
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
ХВОТА-ШОБ
Photoshop Online
Архив НОВИН
Вверх